FOK!forum / Brave New World / Lockdown protests worldwide #8
Probably_on_pcpdonderdag 5 augustus 2021 @ 20:01
Post hier alle anti- lockdownprotesten wereldwijd . OF andere wereldwijde protesten .
Wij willen Vrijheid en geen onderdrukking !!
:)

quote:
Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.
In Berlijn is afgelopen zaterdag (29/8/20) het officiële startsein gegeven voor de wereldwijde revolutie tegen de corona-maatregelen, de overtrokken dictatoriale regels gebaseerd op gebakken lucht die de samenlevingen slopen en ontwrichten,oftewel de opmaat naar een NWO( de 4e industriële revolutie).
Honderdduizenden bezorgde burgers van alle rangen en standen kwamen bijeen om een tegengeluid te laten horen ,o.a. Robert F.Kennedy jr,en David Icke gaven een inspirerende speech weg:


Ook in andere steden zijn/ worden nu protesten gevoerd

In de US
- https://eu.usatoday.com/s(...)me-rules/5142499002/
- https://www.theguardian.c(...)-orders-video-report

Curaçao heeft protesten, tegen de lockdown en tegen de 2m maatschappij:
- https://caribischnetwerk.(...)ona-dode-op-curacao/

Libanon protesteert tegen honger en Corona:
- https://www.nu.nl/280461/(...)vaar-dan-corona.html

Brazilië
-https://www.msn.com/nl-nl(...)razilië/ar-BB12Sc13


Italië hield het financieel niet meer
-https://www.ad.nl/buitenl(...)ttps://www.bing.com/

Berlijn, Duitsland
-https://www.telegraaf.nl/(...)e-corona-maatregelen


Corona en massaprotesten; van Hong Kong tot Chili en van Algerije tot België:
quote:
[quote]Nooit waren er zoveel politieke protesten wereldwijd dan het afgelopen decennium. Ook na de coronacrisis lijkt het erop dat die stijgende trend in globale onrust zich zal voortzetten.

De afgelopen jaren heeft de wereld meer politieke opstanden gekend dan ooit tevoren. Alleen al in 2019 waren er op elk continent en in 114 landen protesten, van Hongkong tot Chili en van Algerije tot België. Volgens het Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington maakt deze golf van sociale onrust deel uit van een stijgende tendens. Uit recent onderzoek van de denktank blijkt dat het aantal massaprotesten in de wereld 11,5 procent steeg per jaar sinds 2009. De auteurs van de studie menen dat het relatieve aantal demonstranten in de laatste drie jaar zelfs dat van de vredesbeweging tegen de Vietnamoorlog in de late jaren zestig en vroege jaren zeventig overstijgt.

Maar de snelle opmars van het coronavirus in december en de maatregelen die regeringen overal ter wereld invoeren om de verspreiding ervan tegen te houden, roept nu een halte toe aan de protestbewegingen die afgelopen jaar honderden tot honderdduizenden mensen op de been brachten. Voorlopig althans, zegt Samuel Brannen, directeur van de Risk en Foresight Group van het CSIS en auteur van de studie. ‘De trends die de massale protesten hebben aangewakkerd voordat we ons aan de social distancing-maatregelen moesten houden, zetten zich voort en versterken zich zelfs.’

De aanleidingen waarnaar Brannen verwijst zijn net zo divers als de bewegingen die ze hebben voortgebracht. Hoewel velen vergelijkbare thema’s delen – waaronder trage economische groei, klimaatverandering en corruptie – worden ze aangewakkerd door lokale gebeurtenissen. In Soedan was de vonk te wijten aan de prijs van brood, in India aan de prijs van uien, in Libanon aan een WhatsApp-taks en in Iran aan stijgende brandstofprijzen.

Gevolgen coronavirus
Afgelopen jaar waren de eisen die veel protestbewegingen stelden aanvankelijk bescheiden, maar vrijwel alle protesten escaleerden snel en actievoerders wereldwijd stelden hun regeringen een ultimatum om ingrijpende veranderingen door te voeren. Zo mondden de betogingen in Hongkong, naar aanleiding van een omstreden uitleveringswet die het mogelijk zou maken verdachten uit te leveren aan China, uit in een bredere strijd tegen de invloed van de Chinese regering. In Chili werden de demonstraties aangewakkerd door een stijging van de metrotarieven, maar draaiden al snel uit tot massabetogingen om een einde te maken aan de wijdverspreide sociale en economische ongelijkheid in het land.

‘Zodra het veilig is om weer de straat op te gaan, zullen mensen opnieuw demonstreren’, zegt Brannen aan de telefoon. ‘Hun gevoelens zijn versterkt door de manier waarop regeringen op Covid-19 hebben gereageerd. Ze zien nu nog meer de tekortkomingen die ze eerder hebben gezien. De landen waar we eerder de meeste massaprotesten zagen, zijn in feite de landen die nu slecht reageren op de huidige crisis.’

‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen’
Dat betogers wereldwijd opnieuw de straat optrekken na de opheffing van de lockdown-maatregelen, verwacht ook Jacquelien van Stekelenburg, hoogleraar sociale verandering en conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij doelt vooral op de economische en sociaal-emotionele gevolgen van de coronacrisis. ‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen; de ene groep is toch echt wat minder veerkrachting dan de ander’, zegt ze aan Newsweek België. ‘Niet elke regering heeft daar goed op gereageerd en we verwachten natuurlijk dat er een nieuwe economische crisis zal aanbreken – dat is altijd reden voor een stevige protestgolf.’

Social media
Smartphones en sociale media hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop demonstraties worden georganiseerd en voortgezet. Noodgedwongen zetten activisten nu dan ook hun strijd online voort. ‘De virtuele aanwezigheid van deze activistische gemeenschappen is als het ware nog actiever geworden’, zegt Brannen. Zo ziet hij een opflakkering in internetfora die activisten in Hongkong gebruiken om te bespreken wanneer het veilig is om weer de straat op te gaan.

Daarnaast hadden verschillende klimaatbewegingen, waaronder Extinction Rebellion, de Sunrise Movement en Fridays for Future (onder leiding van Greta Thunberg), plannen om ook dit jaar protestmarsen te organiseren in de aanloop van de nu uitgestelde VN-conferentie over klimaatverandering in het Schotse Glasgow. Maar ook klimaatactivisten passen zich nu aan de nieuwe realiteit aan waardoor het grootste deel van hun activisme nu online moet plaatsvinden. ‘Onze generatie is hiervoor gemaakt’, zei Stephen O’Hanlon, mede-oprichter van de Amerikaanse Sunrise Movement, onlangs aan The Washington Post. ‘We hebben ons hele leven online doorgebracht.’

Volgens Brannen is het grootste verschil met protesten in het verleden dat activisten beroep kunnen doen op nieuwe technologie en social media om zich gemakkelijker te organiseren. In 1968, toen betogers naar de campussen van Amerikaanse universiteiten trokken om te demonstreren tegen de Vietnamoorlog, werden plannen nog verspreid via vaste telefoons, folders en mond-tot-mondreclame. Nu bieden gecodeerde apps, zoals Telegram, WhatsApp en AirDrop, een veiligere manier van communiceren en een zekere mate van anonimiteit.

Maar van Stekelenburg wijst er wel op dat we de kracht van sociale media ook niet moeten overschatten. ‘In 2011, tijdens de Arabische lente, had iedereen het over de Twitter- en Facebook-revolutie’, zegt ze, ‘maar we hebben toen onderzoek gedaan naar de mensen die op het Tahrirplein in Egypte stonden en hoe ze gemobiliseerd waren en waar ze hun politieke informatie vandaan haalden. Toen had inderdaad een deel van de demonstranten het via Facebook gehoord, maar de meesten hadden het via vrienden of via buurtorganisaties vernomen.’

‘In de jaren zestig hadden we nog geen social media en toen werd er ook heel veel geprotesteerd. Sociale media spelen zeker een rol, maar het is niet dé verklarende factor waarom we zoveel protesten zien. Protesten zijn altijd een reactie op wat er in de context gebeurt en die verandert constant. Ik kan me dus wel voorstellen dat ongelijkheden of onrechtvaardigheden die er ontstaan of uitvergroot worden tijdens de coronacrisis een rol gaan spelen.’
ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE CORONAPOPPENKAST ONDER CONTROLE :Y)
Probably_on_pcpdonderdag 5 augustus 2021 @ 20:01
Summersvrijdag 6 augustus 2021 @ 07:17
twitter
Watchman_tazapahvrijdag 6 augustus 2021 @ 11:15
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 22:57 schreef Summers het volgende:

[..]

Ja dat is heel apart, als een autoriteit op tv het niet afkeurt dan leeft het niet . Macht van de media .
Het is belangrijk om te beseffen dat het belangrijkste doel van veel de mainstream media is om geld te verdienen. Mainstream media zijn gewoon commerciële bedrijven waarbij het hoofddoel gericht is op geld verdienen.

Voor de mensen die dat snappen is het ook goed te begrijpen dat veel mainstream nieuwsmedia gemakkelijk te beïnvloeden zijn door partijen met veel geld.

De Nederlandse ‘mainstream media’ wordt dan ook net als veel ‘mainstream media’ wereldwijd grotendeels gecontroleerd en/of sterk beïnvloed door de (internationale) bankenelite, de corporatocracy (een extreme vorm van regeren) en overheden, juist omdat die een boel geld te besteden hebben. Dit gebeurt via verschillende paden.
Bron: Mainstream media – Wie betaalt, bepaalt! | Achter de Samenleving

CryptoPunkvrijdag 6 augustus 2021 @ 16:27
twitter

twitter
ems.vrijdag 6 augustus 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 11:15 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Het is belangrijk om te beseffen dat het belangrijkste doel van veel de mainstream media is om geld te verdienen. Mainstream media zijn gewoon commerciële bedrijven waarbij het hoofddoel gericht is op geld verdienen.

Voor de mensen die dat snappen is het ook goed te begrijpen dat veel mainstream nieuwsmedia gemakkelijk te beïnvloeden zijn door partijen met veel geld.

De Nederlandse ‘mainstream media’ wordt dan ook net als veel ‘mainstream media’ wereldwijd grotendeels gecontroleerd en/of sterk beïnvloed door de (internationale) bankenelite, de corporatocracy (een extreme vorm van regeren) en overheden, juist omdat die een boel geld te besteden hebben. Dit gebeurt via verschillende paden.
Bron: Mainstream media – Wie betaalt, bepaalt! | Achter de Samenleving

Dat is natuurlijk net zo goed van toepassing op jouw bron en dat youtubefilmpje. Daarom kan je het beter gewoon 'media' noemen in plaats van te doen alsof er een heel groot verschil is.
CryptoPunkzaterdag 7 augustus 2021 @ 16:49
twitter

ZoonVanzaterdag 7 augustus 2021 @ 22:10
Waarom posten jullie dit hier en niet in NWS / Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer ?
UncleScorpzaterdag 7 augustus 2021 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:10 schreef ZoonVan het volgende:
Waarom posten jullie dit hier en niet in NWS / Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer ?
Om de BNW-trollen aan het werk te houden 😀
Wist persoonlijk niet dat er anti-covid posts toegestaan waren in NWS...
In COR kunnen ze dat alleszins niet aan...
Summerszaterdag 7 augustus 2021 @ 22:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:10 schreef ZoonVan het volgende:
Waarom posten jullie dit hier en niet in NWS / Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer ?
Daar lees ik nooit
UncleScorpzaterdag 7 augustus 2021 @ 22:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Daar lees ik nooit
Ja zelfde propaganda als tv en krant 😉
Watchman_tazapahzaterdag 7 augustus 2021 @ 23:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Daar lees ik nooit
De topic Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer lijkt grotendeels gerund door een ander clubje.
ZoonVanzaterdag 7 augustus 2021 @ 23:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:19 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

Om de BNW-trollen aan het werk te houden 😀
Wist persoonlijk niet dat er anti-covid posts toegestaan waren in NWS...
In COR kunnen ze dat alleszins niet aan...
Het zijn toch geen anti-covid posts? Het zijn berichtgevingen (nieuws) over protesten wereldwijd die daadwerkelijk plaatsvinden en geen complottheorieën (weliswaar gericht tegen het beleid rondom corona).
ZoonVanzaterdag 7 augustus 2021 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Daar lees ik nooit
Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden. Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
Summerszondag 8 augustus 2021 @ 07:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:57 schreef ZoonVan het volgende:

[..]

Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden.
Precies :Y dat lage niveau doet gewoon pijn aan je ziel .
quote:
Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
Oh nee news is zo eenzijdig dat ze alleen staatsgoedgekeurde bronnen lezen en bespreken , tegengeluid is verboden en je ziet wat voor bekrompen en hatelijke mensen dat voortbrengt .
Summerszondag 8 augustus 2021 @ 07:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:40 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

De topic Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer lijkt grotendeels gerund door een ander clubje.
Verschrikkelijk :'(
UncleScorpzondag 8 augustus 2021 @ 08:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:57 schreef ZoonVan het volgende:
Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden. Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
De covid massahypnose neemt schrikmakende wendingen.
De vergelijking met het verleden is niet veraf meer met dat verschil dat nu het gepeupel zelf loos gaat.
Probably_on_pcpzondag 8 augustus 2021 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:57 schreef ZoonVan het volgende:

[..]

Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden. Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
Dit is precies de reden dat ik daar niet kom. Veel te veel mensen die zich van hun meest donkere kant laten zien.

Lekker toejuichen dat mensen die opkomen voor hun vrijheid in elkaar worden geslagen, vindt men daar al snel leuk en acceptabel :N
Probably_on_pcpzondag 8 augustus 2021 @ 16:15
twitter
Probably_on_pcpzondag 8 augustus 2021 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:48 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

De covid massahypnose neemt schrikmakende wendingen.
De vergelijking met het verleden is niet veraf meer met dat verschil dat nu het gepeupel zelf loos gaat.
Ja, heb o.a. mogen lezen dat bijv. Starhopper andersdenkenden kampen in wenst :r
Probably_on_pcpzondag 8 augustus 2021 @ 16:17
Polen:

Probably_on_pcpzondag 8 augustus 2021 @ 16:25
Melbourne:

twitter
Probably_on_pcpzondag 8 augustus 2021 @ 16:26
Presentatoren van Eurosport die het Corona-beleid op tv afzeiken tijdens een medaille-uitreiking ^O^

Sometimes a reminder of what journalism stands for, comes up in MSMs - German commentator in TV Eurosport speaks up during medal awards

https://www.reddit.com/r/(...)t_journalism_stands/
Watchman_tazapahzondag 8 augustus 2021 @ 17:03
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:48 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

De covid massahypnose neemt schrikmakende wendingen.
hypnosis-coronavirus-script-01-300x200.jpg
CryptoPunkmaandag 9 augustus 2021 @ 16:40
46466937-9876735-Dozens_of_anti_vaccine_protesters_have_today_been_filmed_attempt-a-30_1628518603695.jpg
twitter
ErwinDikkiedinsdag 10 augustus 2021 @ 11:16
https://amp-theguardian-c(...)ears-after-moved-out

_O-
Doe het dan bij het goede gebouw, en niet bij het gebouw wat amper nog gebruikt wordt.
Probably_on_pcpdinsdag 10 augustus 2021 @ 16:24
Litouwen:

40p7baeanig71.jpg?width=614&auto=webp&s=4f5d45a8c954e912e53715424f65fc9aaba7fd84

t8kolbswmhg71.jpg?width=415&auto=webp&s=fec91d25234d4dc4a5c3e354f52265b99ca30744
Probably_on_pcpdinsdag 10 augustus 2021 @ 16:25
New York:

twitter
Probably_on_pcpdinsdag 10 augustus 2021 @ 16:30
quote:
Een artikel hierover met nog wat meer beelden erbij:

https://www.rt.com/uk/531(...)ed-covid-protesters/
Probably_on_pcpdinsdag 10 augustus 2021 @ 16:34
Rand Paul roept burgers op om ongehoorzaam te zijn. Ze kunnen ons niet allemaal opsluiten:

twitter
Probably_on_pcpdinsdag 10 augustus 2021 @ 16:42
New Yorker niet blij met burgemeester Bill DeBlasio en scheldt hem de huid vol:

twitter
Watchman_tazapahwoensdag 11 augustus 2021 @ 11:08
"Mijn lichaam, mijn keuze!" gezang van honderden mensen buiten het stadhuis van NYC bij het protest vandaag tegen de nieuwe vaccinatiepas, die op 16 augustus van kracht wordt; dat is al over 5 dagen.

En die zelfde corona beperkingsmaatregel zou plotseling van de ene op de andere dag óók in Nederland realiteit kunnen worden.

twitter


[ Bericht 10% gewijzigd door Watchman_tazapah op 11-08-2021 12:00:53 ]
theguyverwoensdag 11 augustus 2021 @ 11:20
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:08 schreef Watchman_tazapah het volgende:
"Mijn lichaam, mijn keuze!" gezang van honderden mensen buiten het stadhuis van NYC bij het protest vandaag tegen de nieuwe vaccinatiepas, die op 16 augustus van kracht wordt.

[ twitter ]
Honderden? Wat een lage opkomst!
Watchman_tazapahwoensdag 11 augustus 2021 @ 11:48
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:20 schreef theguyver het volgende:

[..]

Honderden? Wat een lage opkomst!
Blijkbaar bekijk je het vanuit een tunnelvisie.

Het aantal protesterenden is in deze kwestie een bijzaak. De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen én dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag óók in Nederland realiteit zou kunnen worden.

[ Bericht 1% gewijzigd door Watchman_tazapah op 11-08-2021 11:57:38 ]
Tijger_mwoensdag 11 augustus 2021 @ 12:32
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:48 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Blijkbaar bekijk je het vanuit een tunnelvisie.

Het aantal protesterenden is in deze kwestie een bijzaak. De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen én dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag óók in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Hoezo is het aantal benoemen tunnelvisie, eigenlijk? Dat is toch gewoon een feit en het is toch ook een feit dat de pas niet tegengehouden is door dat aantal deelnemers?
Watchman_tazapahwoensdag 11 augustus 2021 @ 13:06
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 12:32 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Hoezo is het aantal benoemen tunnelvisie, eigenlijk? Dat is toch gewoon een feit en het is toch ook een feit dat de pas niet tegengehouden is door dat aantal deelnemers?
Dat de nadruk zó sterk gelegd wordt op het aantal van honderden deelnemers en dat er in samenhang met de nadruk op dat aantal ook onkunde en/of onwil is voor andere aspecten rondom dat protest, wijst op tunnelvisie.

Zelfs al zouden er bij dat protest (tien)duizenden deelnemers zijn, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe vaccinatiepas ook niet kunnen tegenhouden t.o.v. de macht van de elite.

Nogmaals:
De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen én dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag óók in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Tijger_mwoensdag 11 augustus 2021 @ 13:09
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 13:06 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Dat de nadruk zó sterk gelegd wordt op het aantal van honderden deelnemers en dat er in samenhang met de nadruk op dat aantal ook onkunde en/of onwil is voor andere aspecten rondom dat protest, wijst op tunnelvisie.

Zelfs al zouden er bij dat protest (tien)duizenden deelnemers zijn, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe vaccinatiepas ook niet kunnen tegenhouden t.o.v. de macht van de elite.

Nogmaals:
De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen én dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag óók in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Ja, en? Volgens mij loop jij wat achter want in de EU hebben wij al geruime tijd zo'n pas, dat heet de Corona Check App. Die geeft bij bepaalde toegang ofwel via vaccinatie ofwel een negatieve test. TvT is in principe hetzelfde alleen hebben wij het zo geregeld dat een negatieve test ook toegang geeft.
inslagenreuringwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 13:09 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Ja, en? Volgens mij loop jij wat achter want in de EU hebben wij al geruime tijd zo'n pas, dat heet de Corona Check App. Die geeft bij bepaalde toegang ofwel via vaccinatie ofwel een negatieve test. TvT is in principe hetzelfde alleen hebben wij het zo geregeld dat een negatieve test ook toegang geeft.
Alleen hoef je die hier niet te laten zien bij de kapper, overdekt winkelcentrum of de bioscoop...
Tijger_mwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:14 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Alleen hoef je die hier niet te laten zien bij de kapper, overdekt winkelcentrum of de bioscoop...
Dat klopt maar het is ook geen probleem om dat toe te voegen, het principe is exact gelijk. Alleen denk ik dat wij het slimmer doen door ook negatieve testen mee te nemen daarin.

Oh, en bioscopen in Nederland hanteren TvT, volgens mij:

quote:
Coronatoegangsbewijzen voor toegang tot theater of concert
Voor toegang tot sommige locaties en activiteiten heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Als u een theater of concert bezoekt waar een coronatoegangsbewijs verplicht is, moet u wel een vaste zitplaats hebben. U hoeft dan geen 1,5 meter afstand te houden. Het theater of concert mag, met coronatoegangsbewijzen, maximaal tweederde van de capaciteit binnen laten.

https://www.rijksoverheid(...)op-museum-of-concert
Watchman_tazapahwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 13:09 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Ja, en? Volgens mij loop jij wat achter want in de EU hebben wij al geruime tijd zo'n pas, dat heet de Corona Check App. Die geeft bij bepaalde toegang ofwel via vaccinatie ofwel een negatieve test. TvT is in principe hetzelfde alleen hebben wij het zo geregeld dat een negatieve test ook toegang geeft.
Die "Corona Check App" is voor mij (nog) niet van toepassing. Ik heb (nog) geen smartphone en daar heb ik bewust voor gekozen.
Tijger_mwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:20
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:18 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Die "Corona Check App" is voor mij (nog) niet van toepassing. Ik heb (nog) geen smartphone en daar heb ik bewust voor gekozen.
De app is een tool, he? De regel is gewoon dat je zonder bewijs van vaccinatie, negatieve test of herstelbewijs geen toegang hebt tot lokaties.
inslagenreuringwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:18 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Dat klopt maar het is ook geen probleem om dat toe te voegen, het principe is exact gelijk. Alleen denk ik dat wij het slimmer doen door ook negatieve testen mee te nemen daarin.

Oh, en bioscopen in Nederland hanteren TvT, volgens mij:
[..]

Ik ben 2 weken geleden nog naar de bioscoop geweest zonder tvt. Ben ook niet gevaccineerd. Voor mij is het dus vrij bezwaarlijk als ze dat wel invoeren.
Tijger_mwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:25 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Ik ben 2 weken geleden nog naar de bioscoop geweest zonder tvt. Ben ook niet gevaccineerd. Voor mij is het dus vrij bezwaarlijk als ze dat wel invoeren.
Dat is al een feit in Nederland alleen hangt het af van het formaat van de bioscoop, dacht ik, zie de link die ik gaf.
inslagenreuringwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:30 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Dat is al een feit in Nederland alleen hangt het af van het formaat van de bioscoop, dacht ik, zie de link die ik gaf.
Dat heb ik gelezen en dat vind ik verder ook prima.

Maar uit eten, naar de kapper, café dan is het tot nu toe geen probleem. Zijn toch de laagdrempelige dingen in het leven.
Tingowoensdag 11 augustus 2021 @ 14:51
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:18 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Die "Corona Check App" is voor mij (nog) niet van toepassing. Ik heb (nog) geen smartphone en daar heb ik bewust voor gekozen.
Same here en ben heel blij dat ik nooit zo'n ding heb gehad.

Gaat niet echt goed met de 'Covid Apps', hier , en in t UK ook niet....heel veel gezonde mensen zitten thuis omdat ze 'gepingd' waren. Duizenden gevaccineerden hebben nog steeds NIET die magik QR code ontvangen, of het doet het niet....lijkt net zo waardeloos als de injectie te zijn. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Tingo op 11-08-2021 15:41:29 (Added word : NIET) ]
theguyverwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:58
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:48 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Blijkbaar bekijk je het vanuit een tunnelvisie.

Het aantal protesterenden is in deze kwestie een bijzaak. De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen én dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag óók in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Nee geen bijzaak een simpel feit, kijk naar de protesten in Hong Kong ik vind het droevig weinig!
theguyverwoensdag 11 augustus 2021 @ 14:59
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:25 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Ik ben 2 weken geleden nog naar de bioscoop geweest zonder tvt. Ben ook niet gevaccineerd. Voor mij is het dus vrij bezwaarlijk als ze dat wel invoeren.
Ga vanavond naar free Guy, niks nodig!
Probably_on_pcpdonderdag 12 augustus 2021 @ 18:41
Probably_on_pcpdonderdag 12 augustus 2021 @ 18:42
Goed dat de meeste Fransen niet meedoen met de Health Pass, de terrassen zijn behoorlijk leeg:

twitter
Tingodonderdag 12 augustus 2021 @ 21:06
quote:
Opgezet.
Hier wat meer over:

Comments onder ook interessant zijn.
Tingodonderdag 12 augustus 2021 @ 21:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 11:16 schreef ErwinDikkie het volgende:
https://amp-theguardian-c(...)ears-after-moved-out

_O-
Doe het dan bij het goede gebouw, en niet bij het gebouw wat amper nog gebruikt wordt.
Twas opgezet. Waarom denk je?
Het gebouw nog steeds in gebruik als TV studios te huur is, maar wel minder idd.
Tingodonderdag 12 augustus 2021 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 18:42 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Goed dat de meeste Fransen niet meedoen met de Health Pass, de terrassen zijn behoorlijk leeg:

[ twitter ]
Gewoon FYI: Paul Joseph Watson niet erg betrouwbaar is.
Probably_on_pcpdonderdag 12 augustus 2021 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:33 schreef Tingo het volgende:

[..]

Gewoon FYI: Paul Joseph Watson niet erg betrouwbaar is.
Nee, volg hem verder ook niet.
Probably_on_pcpzaterdag 14 augustus 2021 @ 15:34
bijlup24a6h71.jpg
Probably_on_pcpmaandag 16 augustus 2021 @ 15:32
UK protest in een winkelcentrum:

https://www.reddit.com/r/(...)rs_take_over_a_mall/

Marseille:

https://www.reddit.com/r/(...)arching_against_the/

100.000 mensen in Montreal:

https://www.reddit.com/r/(...)eople_march_against/
Probably_on_pcpmaandag 16 augustus 2021 @ 15:32
Kinderen op Amerikaanse school komen in opstand tegen mondmaskerplicht:

https://reddit.com/r/NoNe(...)efuse_to_wear_masks/
Morrigandinsdag 17 augustus 2021 @ 14:40
quote:
De pagina’s werken niet.
PSVCLwoensdag 18 augustus 2021 @ 00:33
Pffffff al die brandhaarden elk weekend! ;(

Wacht maar over 2 weken
Probably_on_pcpdonderdag 19 augustus 2021 @ 18:00
Mensen beginnen allemaal te lachen als Fauci een gezondheidsexpert wordt genoemd:

https://old.reddit.com/r/(...)tire_room_erupts_in/
Probably_on_pcpdinsdag 24 augustus 2021 @ 21:57
Franse bikers in een grote optocht:

https://old.reddit.com/r/(...)or_the_anti_vaccine/
Probably_on_pcpdinsdag 24 augustus 2021 @ 22:08
Justin Turdeau wordt de huid even goed volgescholden _O-

twitter
Probably_on_pcpdinsdag 24 augustus 2021 @ 22:15
In het Noorden van Australië wordt de politie verteld dat ze hun bek dicht moeten houden. In een kleine afgelegen stad als Darwin kan dat mooi:

twitter
theguyverdinsdag 24 augustus 2021 @ 22:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 22:15 schreef Probably_on_pcp het volgende:
In het Noorden van Australië wordt de politie verteld dat ze hun bek dicht moeten houden. In een kleine afgelegen stad als Darwin kan dat mooi:

[ twitter ]
Wow.. loopt ook compleet uit de hand..
NeeOfTochJAdinsdag 24 augustus 2021 @ 22:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 22:15 schreef Probably_on_pcp het volgende:
In het Noorden van Australië wordt de politie verteld dat ze hun bek dicht moeten houden. In een kleine afgelegen stad als Darwin kan dat mooi:

[ twitter ]
Probably_on_pcpdinsdag 24 augustus 2021 @ 22:44
NY Times artikel:

A Hospital Finds an Unlikely Group Opposing Vaccination: Its Workers

Their movement started discreetly, just a handful of people communicating on encrypted apps like WhatsApp and Signal. But in just days it had ballooned tenfold. And within two weeks, it had turned into a full-blown public protest, with people waving picket signs to denounce efforts to push them to receive coronavirus vaccines.

3096ea44decc4e71cf48931fe3e6405bc139f394.jpg

But these were not just any vaccine resisters. They were nurses, medical technicians, infection control officers and other staff who work at a hospital in Staten Island, which has the highest rate of Covid-19 infection of any borough in New York City.

Gaat verder:

https://archive.is/DFKp6#selection-1097.0-1097.251
Probably_on_pcpdonderdag 26 augustus 2021 @ 23:13
Justin Turdeau wordt achtervolgd door boze schreeuwende mensen:

https://old.reddit.com/r/(...)ity_just_outside_of/
PSVCLzaterdag 28 augustus 2021 @ 16:34
twitter
Probably_on_pcpzaterdag 28 augustus 2021 @ 23:44
Leraren in NYC protesteren:

Probably_on_pcpzondag 29 augustus 2021 @ 00:13
Aussies jagen fake news ploeg weg:

https://www.reddit.com/r/(...)ews_away_go_aussies/
Probably_on_pcpzondag 29 augustus 2021 @ 19:16
twitter
Probably_on_pcpzondag 29 augustus 2021 @ 19:17
Meer beelden van Turdeau die wordt uitgescholden en achtervolgd door burgers:

https://vidmax.com/video/(...)isted-justin-trudeau
NeeOfTochJAzondag 29 augustus 2021 @ 19:38
quote:
Wordt er nou ook iets bereikt met die demonstraties? Je kan laten zien dat er een grote groep is die het er niet mee eens is maar burgerlijke ongehoorzaamheid is denk ik effectiever.
voetbalmanager2zondag 29 augustus 2021 @ 20:14
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 19:38 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Wordt er nou ook iets bereikt met die demonstraties?
Natuurlijk niet. PCP loopt hier dagelijks elke demonstratie wereldwijd te posten alsof het overwinningen zijn, maar ondertussen (op AU en NZL na) staan de meeste burgers vierkant achter hun regering inclusief maatregelen. De politiek in die landen zou alleen maar zetels kwijtraken als ze naar de eisen van die wappies zouden luisteren.
Probably_on_pcpzondag 29 augustus 2021 @ 20:17
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 19:38 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Wordt er nou ook iets bereikt met die demonstraties? Je kan laten zien dat er een grote groep is die het er niet mee eens is maar burgerlijke ongehoorzaamheid is denk ik effectiever.
Goeie vraag.

Ik heb het vermoeden dat als straks boosters verplicht gaan worden, dat dan veel mensen zich zullen aansluiten bij de anti-pass sanitaire mensen. Als de demonstraties groot genoeg worden, dan zal er toch iets moeten gaan gebeuren.
Probably_on_pcpdonderdag 2 september 2021 @ 00:01
In Amerika is er op veel scholen een gevecht gaande tussen ouders en de school boards. Sommige school boards willen bijv. een mondkapjesplicht blijven handhaven, terwijl ouders het beu zijn.

Hostile school board meetings have members calling it quits

https://apnews.com/articl(...)b85ca8eb95a64c2f6dd7
CryptoPunkzaterdag 4 september 2021 @ 20:54
twitter
riazopzondag 5 september 2021 @ 12:20

demonstratie en protest tegen de corona maatregels op de dam Amsterdam
Probably_on_pcpzondag 5 september 2021 @ 23:54
Haha! Verrader Turdeau durft niet uit de bus te komen omdat een grote menigte boze mensen hem staat op te wachten!

https://www.armstrongecon(...)-to-get-off-the-bus/
Probably_on_pcpzondag 5 september 2021 @ 23:55
twitter
Probably_on_pcpzondag 5 september 2021 @ 23:56
twitter
christmastsunamizondag 5 september 2021 @ 23:57
Protesteren tegen een rot virus heeft gewoon niet zoveel zin, we moeten ons aanpassen aan een wereld met een nieuw rot virus, het gaat niet zo 1 2 3 meer weg.
Probably_on_pcpzondag 5 september 2021 @ 23:59
Huge crowds as Toronto police officers join rally for freedom against vaccine passports

'The only thing that’s going to get us out of this tyranny is if every individual ensures their liberties.'

Toronto-Police-HQ-Freedom-rally-810x500.jpg

Artikel met video:

https://www.lifesitenews.(...)t-vaccine-passports/
Probably_on_pcpmaandag 6 september 2021 @ 00:00
Lange video met beelden uit Frankrijk:

https://odysee.com/@TimTruth:b/Manifs4septembre:9
Maharskimaandag 6 september 2021 @ 00:07
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 16:15 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Dit is precies de reden dat ik daar niet kom. Veel te veel mensen die zich van hun meest donkere kant laten zien.

Lekker toejuichen dat mensen die opkomen voor hun vrijheid in elkaar worden geslagen, vindt men daar al snel leuk en acceptabel
Ja, griezelig om te zijn hoe goed het men schijnbaar gelukt is de grote massa te hersenspoelen.
Probably_on_pcpmaandag 6 september 2021 @ 00:11
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 00:07 schreef Maharski het volgende:

[..]
Ja, griezelig om te zijn hoe goed het men schijnbaar gelukt is de grote massa te hersenspoelen.
Wel denk ik dat we ons moeten realiseren dat we hier op fok echt wel heel veel zwaar gefrustreerde mensen hebben zitten die hun eigen zelfhaat projecteren op de wereld buiten hen.

Wat we hier op fok, en ook op de rest van het internet zien, is gelukkig niet representatief voor de gemiddelde mens. Ook al zijn veel mensen inderdaad gehersenspoeld tot op het punt dat ze de media en politiek erg snel vertrouwen, zijn ze nog niet zo ver heen dat ze het okay vinden dat mensen kapot worden geslagen.
Maharskimaandag 6 september 2021 @ 00:27
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 00:11 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wel denk ik dat we ons moeten realiseren dat we hier op fok echt wel heel veel zwaar gefrustreerde mensen hebben zitten die hun eigen zelfhaat projecteren op de wereld buiten hen.

Wat we hier op fok, en ook op de rest van het internet zien, is gelukkig niet representatief voor de gemiddelde mens. Ook al zijn veel mensen inderdaad gehersenspoeld tot op het punt dat ze de media en politiek erg snel vertrouwen, zijn ze nog niet zo ver heen dat ze het okay vinden dat mensen kapot worden geslagen.
Dat is inderdaad wel iets om rekening mee te houden op het internet ja.
Probably_on_pcpmaandag 6 september 2021 @ 22:15
vkispwq5pql71.png
Probably_on_pcpmaandag 6 september 2021 @ 22:30
NY Times artikel:

Thai Protesters Are Back, and Angrier, as Government Fumbles on Covid

e6269c8a4430856d1e1a6c353308552e4ea084da.webp

BANGKOK — In air heavy with monsoonal pressure and discontent, the riot police in Bangkok unleashed rubber bullets and tear gas. Tanat Thanakitamnuay, the scion of a real estate family, stood on a truck, where he had been excoriating Thailand’s leaders for their bungled response to the pandemic.

Then a hard object, perhaps a tear gas canister, struck his right eye, tearing his retina. Mr. Tanat, who once supported the 2014 coup that brought Prayuth Chan-ocha, now the prime minister, to power, says the injury on Aug. 13 cost him his vision in the eye.

“I might be blinded but now I’m stronger than ever, I see things clearer than ever,” he said. “People knew a long time ago how incompetent this government is. Covid is just more evidence and proof.”

Gaat verder:

https://archive.is/UjGld#selection-477.0-485.198
Probably_on_pcpmaandag 6 september 2021 @ 23:08
Justin Turdeau wordt weer opgewacht als ie aankomt met z'n bus:

twitter
CryptoPunkdinsdag 7 september 2021 @ 11:03
quote:
10s.gif Op maandag 6 september 2021 23:08 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Justin Turdeau wordt weer opgewacht als ie aankomt met z'n bus:

[ twitter ]
twitter
xpompompomxdinsdag 7 september 2021 @ 11:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 11:03 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]
[ twitter ]
Stenen gooien is niet bepaald fraai.
Probably_on_pcpdinsdag 7 september 2021 @ 16:22
quote:
13s.gif Op dinsdag 7 september 2021 11:07 schreef xpompompomx het volgende:

[..]
Stenen gooien is niet bepaald fraai.
Iemand die een toespraak houdt en ongevaccineerde mensen "those people" noemt en hen de schuld geeft van de huidige problemen in Canada, moet gewoon z'n tyfus smoel dichthouden. Een "leider" die mensen verdeeld :r
xpompompomxdinsdag 7 september 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 16:22 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]
Iemand die een toespraak houdt en ongevaccineerde mensen "those people" noemt en hen de schuld geeft van de huidige problemen in Canada, moet gewoon z'n tyfus smoel dichthouden. Een "leider" die mensen verdeeld :r
ZIEDEND
Probably_on_pcpdinsdag 7 september 2021 @ 21:44
twitter


twitter


twitter
wappie1986dinsdag 7 september 2021 @ 22:44
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 00:11 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]
Wel denk ik dat we ons moeten realiseren dat we hier op fok echt wel heel veel zwaar gefrustreerde mensen hebben zitten die hun eigen zelfhaat projecteren op de wereld buiten hen.

Wat we hier op fok, en ook op de rest van het internet zien, is gelukkig niet representatief voor de gemiddelde mens. Ook al zijn veel mensen inderdaad gehersenspoeld tot op het punt dat ze de media en politiek erg snel vertrouwen, zijn ze nog niet zo ver heen dat ze het okay vinden dat mensen kapot worden geslagen.
Ach stel je godverdomme niet zo aan...

Ik hoor overal "er is een tweedeling gaande" "oppassen voor tweedeling".. Terwijl het gaat om een minderheid van 5% tegen de rest. Dat noem ik geen tweedeling...

Laten we dan ook niet op scholen leren dat de Aarde rond is. Want er is een groep van 2% dat denkt dat de Aarde plat is....
Laten we ook de evolutietheorie niet leren op scholen, want er zijn mensen die beweren dat we geschapen zijn....

Nederland is zo krampachtig om de wappies maar niet tegen de haren in te strijken. Terwijl de wappies zich van de rest niks aantrekken en denken dat ze jodensterren moeten dragen... Driewerf bah
Hallojodinsdag 7 september 2021 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 22:30 schreef Probably_on_pcp het volgende:
NY Times artikel:

Thai Protesters Are Back, and Angrier, as Government Fumbles on Covid

[ afbeelding ]

BANGKOK — In air heavy with monsoonal pressure and discontent, the riot police in Bangkok unleashed rubber bullets and tear gas. Tanat Thanakitamnuay, the scion of a real estate family, stood on a truck, where he had been excoriating Thailand’s leaders for their bungled response to the pandemic.

Then a hard object, perhaps a tear gas canister, struck his right eye, tearing his retina. Mr. Tanat, who once supported the 2014 coup that brought Prayuth Chan-ocha, now the prime minister, to power, says the injury on Aug. 13 cost him his vision in the eye.

“I might be blinded but now I’m stronger than ever, I see things clearer than ever,” he said. “People knew a long time ago how incompetent this government is. Covid is just more evidence and proof.”

Gaat verder:

https://archive.is/UjGld#selection-477.0-485.198
Goed om te zien dat de Thai demonstreren vóór vaccinatie ^O^
CryptoPunkwoensdag 8 september 2021 @ 00:09
-

[ Bericht 99% gewijzigd door CryptoPunk op 08-09-2021 00:09:51 ]
theguyverdonderdag 9 september 2021 @ 12:53
Veel te drukke coronademonstratie Amsterdam, sfeer bleef 'gemoedelijk'

Niemand die dit postte?
Dan zoals gewoonlijk weer niemand zijn geweest van BNW uit.. beetje jammer weer :{
Probably_on_pcpdonderdag 9 september 2021 @ 14:37
Brazil is popping off… Bonkers for Bolsonaro…

twitter


twitter


twitter


twitter


twitter


twitter


Nog meer beelden:

https://citizenfreepress.com/breaking/brazil-is-popping-off/
CryptoPunkzaterdag 11 september 2021 @ 23:24
twitter

twitter
Probably_on_pcpzaterdag 11 september 2021 @ 23:34
twitter


twitter
Probably_on_pcpzaterdag 11 september 2021 @ 23:35
Franse Romeo's? Andere accounts zeggen dat het mogelijk extreem-links is die de protestanten aanvallen:

twitter


[ Bericht 3% gewijzigd door Probably_on_pcp op 12-09-2021 00:20:58 ]
Probably_on_pcpzaterdag 11 september 2021 @ 23:36
twitter
Probably_on_pcpzaterdag 11 september 2021 @ 23:52
twitter
Probably_on_pcpmaandag 13 september 2021 @ 16:31
Probably_on_pcpmaandag 13 september 2021 @ 16:39
4et8ogcem4n71.png
controlaltdeletemaandag 13 september 2021 @ 16:46
quote:
Mooi op hun plek gezet, shame of the nation die gasten met hun orders.
voetbalmanager2maandag 13 september 2021 @ 21:09
Er is nog maar eens onderzoek gedaan naar de coronamaatregelen.
En weer wordt duidelijk dat die 'wij zijn het volk' schreeuwers een minderheid zijn:

quote:
De meeste Nederlanders hebben begrip voor de uitgelekte plannen van het kabinet voor een coronatoegangsbewijs in onder meer de horeca. 55 procent vindt het terecht als je in een café of restaurant via de CoronaCheck-app moet bewijzen dat je gevaccineerd bent, negatief getest of hersteld van covid-19. Bij de bioscopen ligt dat percentage iets hoger: 59 procent. Ruim een kwart is tegen en 14 procent is neutraal.

Dat ligt heel anders bij mensen die zich niet hebben laten vaccineren, blijkt uit onderzoek van I&O Research in opdracht van de NOS. Van hen vindt 7 procent de zogenoemde coronapas te billijken.
https://nos.nl/artikel/23(...)tiekloof-aanzienlijk
Dus je kan nog 10 deeltjes volposten met alle demonstraties in elk uithoekje ter wereld, maar in Nederland doet de regering gewoon wat het echte volk wil.
ems.maandag 13 september 2021 @ 21:10
Ja maar in de youtubecomments lees ik dat mensen Rutte stom vinden!
Probably_on_pcpmaandag 13 september 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 21:09 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Er is nog maar eens onderzoek gedaan naar de coronamaatregelen.
En weer wordt duidelijk dat die 'wij zijn het volk' schreeuwers een minderheid zijn:
[..]
Dus je kan nog 10 deeltjes volposten met alle demonstraties in elk uithoekje ter wereld, maar in Nederland doet de regering gewoon wat het echte volk wil.
En Brexit zou nooit gebeuren en Hillary Clinton zou president worden. Echt waar!
theguyvermaandag 13 september 2021 @ 21:38
Iemand BTW nog naar "Unmute Us" afgelopen weekend?
Was hier wel goeie party, heel even geweest want F1 viel beetje gelijk :/
Orwellmaandag 13 september 2021 @ 21:52
quote:
10s.gif Op maandag 13 september 2021 21:18 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]
En Brexit zou nooit gebeuren en Hillary Clinton zou president worden. Echt waar!
rutte zou een man zijn..
Probably_on_pcpdinsdag 14 september 2021 @ 20:01
twitter
Probably_on_pcpdinsdag 14 september 2021 @ 20:02
twitter
Probably_on_pcpvrijdag 17 september 2021 @ 21:37
twitter
Probably_on_pcpvrijdag 17 september 2021 @ 21:41
Bouwvakkers mogen niet meer binnen eten als ze niet gevaccineerd zijn in Victoria, Australië. Hier foto's van bouwvakkers die uit protest met zn allen buiten op straat gaan zitten lunchen en zo het verkeer ontregelen:

https://t.me/thefive8take/5890

https://files.catbox.moe/44368z.MP4
Probably_on_pcpmaandag 20 september 2021 @ 20:52
twitter
Probably_on_pcpmaandag 20 september 2021 @ 21:11
CryptoPunkdinsdag 21 september 2021 @ 20:53
twitter
Probably_on_pcpdinsdag 21 september 2021 @ 22:01
Probably_on_pcpdinsdag 21 september 2021 @ 22:02
Deze persoon zegt dat in Zwitserland een Rothschild gebouw wordt bekogeld. Met beelden:

https://gab.com/BeachMilk/posts/106968499737562067
Probably_on_pcpdinsdag 21 september 2021 @ 22:44
Bouwvakkers in Australië worden erg boos op hun vakbondsleiders:

CryptoPunkwoensdag 22 september 2021 @ 00:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 september 2021 22:44 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Bouwvakkers in Australië worden erg boos op hun vakbondsleiders:

twitter

Dit is ook een uitgebreide reportage van dat protest.
Probably_on_pcpwoensdag 22 september 2021 @ 00:34
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 00:17 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]
[ twitter ]
Dit is ook een uitgebreide reportage van dat protest.
Fucking achterlijk ook van de mainstream mensen om maar continu andersdenkenden voor rechts-extremisten uit te maken.
CryptoPunkwoensdag 22 september 2021 @ 13:21
twitter
Probably_on_pcpzaterdag 25 september 2021 @ 00:37
twitter


twitter
Probably_on_pcpzaterdag 25 september 2021 @ 01:14
Jandino Asporaat stopt tour vanwege coronapas: ‘Ik kan hier niet aan meewerken’

Jandino Asporaat stopt met zijn theatertour. De comedian heeft dat besluit genomen omdat hij ‘de tweedeling in de samenleving tegen wil gaan’, waarmee hij doelt op het gebruik van de coronapas. Asporaat wil pas weer spelen als dat voor iedereen kan.

https://www.ad.nl/show/ja(...)-meewerken~a21f1465/
Orwellzondag 26 september 2021 @ 01:08
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 september 2021 01:14 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Jandino Asporaat stopt tour vanwege coronapas: ‘Ik kan hier niet aan meewerken’

Jandino Asporaat stopt met zijn theatertour. De comedian heeft dat besluit genomen omdat hij ‘de tweedeling in de samenleving tegen wil gaan’, waarmee hij doelt op het gebruik van de coronapas. Asporaat wil pas weer spelen als dat voor iedereen kan.

https://www.ad.nl/show/ja(...)-meewerken~a21f1465/
go Jandino!
het kaf scheidt zich nu van het koren.
Teeuwen heeft ook zn mind up gemaakt.

Straks heb je alleen nog maar dolf Jansen en Arjan lubach over..
als getolereerde staats-humoristen.

een uur lachen voor gemiddeld 13 CO2-punten per schaterlach. een glimlach: 3 punten.
evt. Freek de Jonge of Maarten van Rossem (beiden maximaal 1 punt)
Probably_on_pcpzaterdag 2 oktober 2021 @ 09:57
Italian Police Officers Taking The Side of The People THEY SWORE TO PROTECT!!!

https://rumble.com/vn2z0d(...)wore-to-protect.html
Probably_on_pcpzondag 3 oktober 2021 @ 12:53
twitter
Probably_on_pcpwoensdag 6 oktober 2021 @ 11:44
twitter
Probably_on_pcpwoensdag 6 oktober 2021 @ 11:44
twitter
Probably_on_pcpwoensdag 6 oktober 2021 @ 12:03
twitter
UncleScorpzaterdag 9 oktober 2021 @ 20:22
quote:
Duizenden mensen op straat in Rome tegen verplichte coronapas op werkvloer

Enkele duizenden mensen hebben zaterdag in het centrum van Rome geprotesteerd tegen de beslissing van de regering om vanaf 15 oktober het gebruik van de coronapas uit te breiden en ook te verplichten op het werk.

https://www.hln.be/buiten(...)-werkvloer~afd35872/

StephanLzaterdag 9 oktober 2021 @ 20:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 20:22 schreef UncleScorp het volgende:

[..]


Nog steeds bezig ;)
PSVCLzondag 10 oktober 2021 @ 00:13
twitter
Probably_on_pcpdonderdag 14 oktober 2021 @ 17:28



Probably_on_pcpdonderdag 14 oktober 2021 @ 17:29
twitter


twitter
StephanLmaandag 18 oktober 2021 @ 09:55
Arbeiders in Italië weer de straat op. Ik denk havenarbeiders aan de omgeving te zien.
Probably_on_pcpvrijdag 22 oktober 2021 @ 18:55
Mensen protesteren op plein, bekijken "live" webcam van het plein en zien dat het plein eigenlijk leeg is terwijl het vol staat met mensen:

twitter
FLATTTENtheCURVEdinsdag 26 oktober 2021 @ 23:53
twitter
Akathisiazondag 31 oktober 2021 @ 10:01
twitter


twitter


twitter


twitter
ems.zondag 31 oktober 2021 @ 10:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 18:55 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Mensen protesteren op plein, bekijken "live" webcam van het plein en zien dat het plein eigenlijk leeg is terwijl het vol staat met mensen:

[ twitter ]
"Mensen laten live beelden van plein op ander tijdstip zien om zo de illusie te dekken dat 'de overheid' zich druk maakt om 0.0000000001% van de bevolking die boos is over dingen"
Mythodinsdag 2 november 2021 @ 22:08
marokkanen boos.

https://apnews.com/articl(...)c0455d6e19c31e454b3c

moroccans-continue-to-protest-against-mandatory-vaccine-pass-mandate-800x438.jpg

https://www.bitchute.com/video/oU9ZbQ5U2szu/

https://www.bitchute.com/video/Msft73sjGTae/
riazopdonderdag 2 december 2021 @ 01:49
samenvatting vd demo's aan het einde van de nieuwe Kamal video

Foshizzle79donderdag 2 december 2021 @ 02:34
quote:
0s.gif Op donderdag 2 december 2021 01:49 schreef riazop het volgende:
samenvatting vd demo's aan het einde van de nieuwe Kamal video

_O_
Mythodonderdag 2 december 2021 @ 02:49
demonstratierecht nederland.

https://cafeweltschmerz.n(...)-maria-louise-genet/
riazopzondag 5 december 2021 @ 13:52
50.000 demonstranten in Wenen

riazopzondag 5 december 2021 @ 13:53
Frankfurt.

Harde confrontatie met politie

riazopzondag 5 december 2021 @ 23:08
demo en rellen vandaag in Brussel

riazopzondag 5 december 2021 @ 23:19
Afgelopen zaterdag bestormden coronademonstraten Kerstmarkt in Luxemburg

Ging er stevig aan toe

riazopzondag 5 december 2021 @ 23:22
zaterdag

5.000 coronademonstranten in Hamburg.
Het bleef zonder geweld

Stray_catzondag 5 december 2021 @ 23:34
Doen ze niet precies wat Schwab en kornuiten al voorspelt hebben? Chaos, angry world. Beter doe je niet mee zolang je kan. Snap het wel, maar het is zo zinloos. "We" doen precies wat ze willen, elkaar opzetten tegen elkaar. Roep het al jaren; Divide and Conquer. Wat kan je wel doen? Je verzetten tegen alle maatregelen binnen de maatregelen, Wij kunnen die palen ook verzetten ^O^
Mythodinsdag 7 december 2021 @ 03:18
verzet in oostenrijk

https://odysee.com/@allth(...)ssport---Lockdowns:1