abonnement bol.com Coolblue
pi_200761297
Post hier alle anti- lockdownprotesten wereldwijd . OF andere wereldwijde protesten .
Wij willen Vrijheid en geen onderdrukking !!
:)

quote:
Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.
In Berlijn is afgelopen zaterdag (29/8/20) het officile startsein gegeven voor de wereldwijde revolutie tegen de corona-maatregelen, de overtrokken dictatoriale regels gebaseerd op gebakken lucht die de samenlevingen slopen en ontwrichten,oftewel de opmaat naar een NWO( de 4e industrile revolutie).
Honderdduizenden bezorgde burgers van alle rangen en standen kwamen bijeen om een tegengeluid te laten horen ,o.a. Robert F.Kennedy jr,en David Icke gaven een inspirerende speech weg:


Ook in andere steden zijn/ worden nu protesten gevoerd

In de US
- https://eu.usatoday.com/s(...)me-rules/5142499002/
- https://www.theguardian.c(...)-orders-video-report

Curaao heeft protesten, tegen de lockdown en tegen de 2m maatschappij:
- https://caribischnetwerk.(...)ona-dode-op-curacao/

Libanon protesteert tegen honger en Corona:
- https://www.nu.nl/280461/(...)vaar-dan-corona.html

Brazili
-https://www.msn.com/nl-nl(...)razili/ar-BB12Sc13


Itali hield het financieel niet meer
-https://www.ad.nl/buitenl(...)ttps://www.bing.com/

Berlijn, Duitsland
-https://www.telegraaf.nl/(...)e-corona-maatregelen


Corona en massaprotesten; van Hong Kong tot Chili en van Algerije tot Belgi:
quote:
[quote]Nooit waren er zoveel politieke protesten wereldwijd dan het afgelopen decennium. Ook na de coronacrisis lijkt het erop dat die stijgende trend in globale onrust zich zal voortzetten.

De afgelopen jaren heeft de wereld meer politieke opstanden gekend dan ooit tevoren. Alleen al in 2019 waren er op elk continent en in 114 landen protesten, van Hongkong tot Chili en van Algerije tot Belgi. Volgens het Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington maakt deze golf van sociale onrust deel uit van een stijgende tendens. Uit recent onderzoek van de denktank blijkt dat het aantal massaprotesten in de wereld 11,5 procent steeg per jaar sinds 2009. De auteurs van de studie menen dat het relatieve aantal demonstranten in de laatste drie jaar zelfs dat van de vredesbeweging tegen de Vietnamoorlog in de late jaren zestig en vroege jaren zeventig overstijgt.

Maar de snelle opmars van het coronavirus in december en de maatregelen die regeringen overal ter wereld invoeren om de verspreiding ervan tegen te houden, roept nu een halte toe aan de protestbewegingen die afgelopen jaar honderden tot honderdduizenden mensen op de been brachten. Voorlopig althans, zegt Samuel Brannen, directeur van de Risk en Foresight Group van het CSIS en auteur van de studie. ‘De trends die de massale protesten hebben aangewakkerd voordat we ons aan de social distancing-maatregelen moesten houden, zetten zich voort en versterken zich zelfs.’

De aanleidingen waarnaar Brannen verwijst zijn net zo divers als de bewegingen die ze hebben voortgebracht. Hoewel velen vergelijkbare thema’s delen – waaronder trage economische groei, klimaatverandering en corruptie – worden ze aangewakkerd door lokale gebeurtenissen. In Soedan was de vonk te wijten aan de prijs van brood, in India aan de prijs van uien, in Libanon aan een WhatsApp-taks en in Iran aan stijgende brandstofprijzen.

Gevolgen coronavirus
Afgelopen jaar waren de eisen die veel protestbewegingen stelden aanvankelijk bescheiden, maar vrijwel alle protesten escaleerden snel en actievoerders wereldwijd stelden hun regeringen een ultimatum om ingrijpende veranderingen door te voeren. Zo mondden de betogingen in Hongkong, naar aanleiding van een omstreden uitleveringswet die het mogelijk zou maken verdachten uit te leveren aan China, uit in een bredere strijd tegen de invloed van de Chinese regering. In Chili werden de demonstraties aangewakkerd door een stijging van de metrotarieven, maar draaiden al snel uit tot massabetogingen om een einde te maken aan de wijdverspreide sociale en economische ongelijkheid in het land.

‘Zodra het veilig is om weer de straat op te gaan, zullen mensen opnieuw demonstreren’, zegt Brannen aan de telefoon. ‘Hun gevoelens zijn versterkt door de manier waarop regeringen op Covid-19 hebben gereageerd. Ze zien nu nog meer de tekortkomingen die ze eerder hebben gezien. De landen waar we eerder de meeste massaprotesten zagen, zijn in feite de landen die nu slecht reageren op de huidige crisis.’

‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen’
Dat betogers wereldwijd opnieuw de straat optrekken na de opheffing van de lockdown-maatregelen, verwacht ook Jacquelien van Stekelenburg, hoogleraar sociale verandering en conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij doelt vooral op de economische en sociaal-emotionele gevolgen van de coronacrisis. ‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen; de ene groep is toch echt wat minder veerkrachting dan de ander’, zegt ze aan Newsweek Belgi. ‘Niet elke regering heeft daar goed op gereageerd en we verwachten natuurlijk dat er een nieuwe economische crisis zal aanbreken – dat is altijd reden voor een stevige protestgolf.’

Social media
Smartphones en sociale media hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop demonstraties worden georganiseerd en voortgezet. Noodgedwongen zetten activisten nu dan ook hun strijd online voort. ‘De virtuele aanwezigheid van deze activistische gemeenschappen is als het ware nog actiever geworden’, zegt Brannen. Zo ziet hij een opflakkering in internetfora die activisten in Hongkong gebruiken om te bespreken wanneer het veilig is om weer de straat op te gaan.

Daarnaast hadden verschillende klimaatbewegingen, waaronder Extinction Rebellion, de Sunrise Movement en Fridays for Future (onder leiding van Greta Thunberg), plannen om ook dit jaar protestmarsen te organiseren in de aanloop van de nu uitgestelde VN-conferentie over klimaatverandering in het Schotse Glasgow. Maar ook klimaatactivisten passen zich nu aan de nieuwe realiteit aan waardoor het grootste deel van hun activisme nu online moet plaatsvinden. ‘Onze generatie is hiervoor gemaakt’, zei Stephen O’Hanlon, mede-oprichter van de Amerikaanse Sunrise Movement, onlangs aan The Washington Post. ‘We hebben ons hele leven online doorgebracht.’

Volgens Brannen is het grootste verschil met protesten in het verleden dat activisten beroep kunnen doen op nieuwe technologie en social media om zich gemakkelijker te organiseren. In 1968, toen betogers naar de campussen van Amerikaanse universiteiten trokken om te demonstreren tegen de Vietnamoorlog, werden plannen nog verspreid via vaste telefoons, folders en mond-tot-mondreclame. Nu bieden gecodeerde apps, zoals Telegram, WhatsApp en AirDrop, een veiligere manier van communiceren en een zekere mate van anonimiteit.

Maar van Stekelenburg wijst er wel op dat we de kracht van sociale media ook niet moeten overschatten. ‘In 2011, tijdens de Arabische lente, had iedereen het over de Twitter- en Facebook-revolutie’, zegt ze, ‘maar we hebben toen onderzoek gedaan naar de mensen die op het Tahrirplein in Egypte stonden en hoe ze gemobiliseerd waren en waar ze hun politieke informatie vandaan haalden. Toen had inderdaad een deel van de demonstranten het via Facebook gehoord, maar de meesten hadden het via vrienden of via buurtorganisaties vernomen.’

‘In de jaren zestig hadden we nog geen social media en toen werd er ook heel veel geprotesteerd. Sociale media spelen zeker een rol, maar het is niet d verklarende factor waarom we zoveel protesten zien. Protesten zijn altijd een reactie op wat er in de context gebeurt en die verandert constant. Ik kan me dus wel voorstellen dat ongelijkheden of onrechtvaardigheden die er ontstaan of uitvergroot worden tijdens de coronacrisis een rol gaan spelen.’
ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE CORONAPOPPENKAST ONDER CONTROLE :Y)
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200761304
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  vrijdag 6 augustus 2021 @ 07:17:35 #3
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_200766972
twitter
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_200770911
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 22:57 schreef Summers het volgende:

[..]

Ja dat is heel apart, als een autoriteit op tv het niet afkeurt dan leeft het niet . Macht van de media .
Het is belangrijk om te beseffen dat het belangrijkste doel van veel de mainstream media is om geld te verdienen. Mainstream media zijn gewoon commercile bedrijven waarbij het hoofddoel gericht is op geld verdienen.

Voor de mensen die dat snappen is het ook goed te begrijpen dat veel mainstream nieuwsmedia gemakkelijk te benvloeden zijn door partijen met veel geld.

De Nederlandse ‘mainstream media’ wordt dan ook net als veel ‘mainstream media’ wereldwijd grotendeels gecontroleerd en/of sterk benvloed door de (internationale) bankenelite, de corporatocracy (een extreme vorm van regeren) en overheden, juist omdat die een boel geld te besteden hebben. Dit gebeurt via verschillende paden.
Bron: Mainstream media – Wie betaalt, bepaalt! | Achter de Samenleving

Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
pi_200778405
twitter

twitter
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_200780547
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 11:15 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Het is belangrijk om te beseffen dat het belangrijkste doel van veel de mainstream media is om geld te verdienen. Mainstream media zijn gewoon commercile bedrijven waarbij het hoofddoel gericht is op geld verdienen.

Voor de mensen die dat snappen is het ook goed te begrijpen dat veel mainstream nieuwsmedia gemakkelijk te benvloeden zijn door partijen met veel geld.

De Nederlandse ‘mainstream media’ wordt dan ook net als veel ‘mainstream media’ wereldwijd grotendeels gecontroleerd en/of sterk benvloed door de (internationale) bankenelite, de corporatocracy (een extreme vorm van regeren) en overheden, juist omdat die een boel geld te besteden hebben. Dit gebeurt via verschillende paden.
Bron: Mainstream media – Wie betaalt, bepaalt! | Achter de Samenleving

Dat is natuurlijk net zo goed van toepassing op jouw bron en dat youtubefilmpje. Daarom kan je het beter gewoon 'media' noemen in plaats van te doen alsof er een heel groot verschil is.
Conscience do cost.
pi_200796565
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_200803681
Waarom posten jullie dit hier en niet in NWS / Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer ?
pi_200803907
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:10 schreef ZoonVan het volgende:
Waarom posten jullie dit hier en niet in NWS / Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer ?
Om de BNW-trollen aan het werk te houden 😀
Wist persoonlijk niet dat er anti-covid posts toegestaan waren in NWS...
In COR kunnen ze dat alleszins niet aan...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 22:43:29 #10
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_200804443
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:10 schreef ZoonVan het volgende:
Waarom posten jullie dit hier en niet in NWS / Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer ?
Daar lees ik nooit
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_200804497
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Daar lees ik nooit
Ja zelfde propaganda als tv en krant 😉
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_200805591
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Daar lees ik nooit
De topic Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer lijkt grotendeels gerund door een ander clubje.
Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
pi_200805836
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:19 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

Om de BNW-trollen aan het werk te houden 😀
Wist persoonlijk niet dat er anti-covid posts toegestaan waren in NWS...
In COR kunnen ze dat alleszins niet aan...
Het zijn toch geen anti-covid posts? Het zijn berichtgevingen (nieuws) over protesten wereldwijd die daadwerkelijk plaatsvinden en geen complottheorien (weliswaar gericht tegen het beleid rondom corona).
pi_200805856
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Daar lees ik nooit
Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden. Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
  zondag 8 augustus 2021 @ 07:01:16 #15
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_200808845
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:57 schreef ZoonVan het volgende:

[..]

Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden.
Precies :Y dat lage niveau doet gewoon pijn aan je ziel .
quote:
Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
Oh nee news is zo eenzijdig dat ze alleen staatsgoedgekeurde bronnen lezen en bespreken , tegengeluid is verboden en je ziet wat voor bekrompen en hatelijke mensen dat voortbrengt .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 8 augustus 2021 @ 07:06:30 #16
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_200808871
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:40 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

De topic Demonstraties tegen corona maatregelen #78 anti antivaxxer lijkt grotendeels gerund door een ander clubje.
Verschrikkelijk :'(
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_200809402
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:57 schreef ZoonVan het volgende:
Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden. Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
De covid massahypnose neemt schrikmakende wendingen.
De vergelijking met het verleden is niet veraf meer met dat verschil dat nu het gepeupel zelf loos gaat.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_200816159
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 23:57 schreef ZoonVan het volgende:

[..]

Het is ook ziekmakend met die users daar die het fantastisch vinden hoe demonstranten (jong en oud) neer geknuppeld worden. Dacht misschien dat het goed voor de meelezers daar zou zijn als ze een ander geluid hoorde. Ik zou daar wel vaker lezen als er meer users zoals jij daar zouden posten, maar ik begrijp je keuze.
Dit is precies de reden dat ik daar niet kom. Veel te veel mensen die zich van hun meest donkere kant laten zien.

Lekker toejuichen dat mensen die opkomen voor hun vrijheid in elkaar worden geslagen, vindt men daar al snel leuk en acceptabel :N
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200816168
twitter
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200816194
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:48 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

De covid massahypnose neemt schrikmakende wendingen.
De vergelijking met het verleden is niet veraf meer met dat verschil dat nu het gepeupel zelf loos gaat.
Ja, heb o.a. mogen lezen dat bijv. Starhopper andersdenkenden kampen in wenst :r
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200816204
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200816316
Melbourne:

twitter
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200816327
Presentatoren van Eurosport die het Corona-beleid op tv afzeiken tijdens een medaille-uitreiking ^O^

Sometimes a reminder of what journalism stands for, comes up in MSMs - German commentator in TV Eurosport speaks up during medal awards

https://www.reddit.com/r/(...)t_journalism_stands/
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200816901
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:48 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

De covid massahypnose neemt schrikmakende wendingen.
Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
pi_200831455

twitter
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_200842135
https://amp-theguardian-c(...)ears-after-moved-out

_O-
Doe het dan bij het goede gebouw, en niet bij het gebouw wat amper nog gebruikt wordt.
“Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years!”
pi_200846725
Litouwen:"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200846734
New York:

twitter
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200846820
quote:
Een artikel hierover met nog wat meer beelden erbij:

https://www.rt.com/uk/531(...)ed-covid-protesters/
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200846907
Rand Paul roept burgers op om ongehoorzaam te zijn. Ze kunnen ons niet allemaal opsluiten:

twitter
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200847069
New Yorker niet blij met burgemeester Bill DeBlasio en scheldt hem de huid vol:

twitter
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200858980
"Mijn lichaam, mijn keuze!" gezang van honderden mensen buiten het stadhuis van NYC bij het protest vandaag tegen de nieuwe vaccinatiepas, die op 16 augustus van kracht wordt; dat is al over 5 dagen.

En die zelfde corona beperkingsmaatregel zou plotseling van de ene op de andere dag k in Nederland realiteit kunnen worden.

twitter


[ Bericht 10% gewijzigd door Watchman_tazapah op 11-08-2021 12:00:53 ]
Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
  woensdag 11 augustus 2021 @ 11:20:29 #33
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_200859192
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:08 schreef Watchman_tazapah het volgende:
"Mijn lichaam, mijn keuze!" gezang van honderden mensen buiten het stadhuis van NYC bij het protest vandaag tegen de nieuwe vaccinatiepas, die op 16 augustus van kracht wordt.

[ twitter ]
Honderden? Wat een lage opkomst!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_200859605
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:20 schreef theguyver het volgende:

[..]

Honderden? Wat een lage opkomst!
Blijkbaar bekijk je het vanuit een tunnelvisie.

Het aantal protesterenden is in deze kwestie een bijzaak. De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen n dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag k in Nederland realiteit zou kunnen worden.

[ Bericht 1% gewijzigd door Watchman_tazapah op 11-08-2021 11:57:38 ]
Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 12:32:58 #35
54278 crew  Tijger_m
42
pi_200860187
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:48 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Blijkbaar bekijk je het vanuit een tunnelvisie.

Het aantal protesterenden is in deze kwestie een bijzaak. De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen n dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag k in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Hoezo is het aantal benoemen tunnelvisie, eigenlijk? Dat is toch gewoon een feit en het is toch ook een feit dat de pas niet tegengehouden is door dat aantal deelnemers?
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_200860707
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 12:32 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Hoezo is het aantal benoemen tunnelvisie, eigenlijk? Dat is toch gewoon een feit en het is toch ook een feit dat de pas niet tegengehouden is door dat aantal deelnemers?
Dat de nadruk z sterk gelegd wordt op het aantal van honderden deelnemers en dat er in samenhang met de nadruk op dat aantal ook onkunde en/of onwil is voor andere aspecten rondom dat protest, wijst op tunnelvisie.

Zelfs al zouden er bij dat protest (tien)duizenden deelnemers zijn, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe vaccinatiepas ook niet kunnen tegenhouden t.o.v. de macht van de elite.

Nogmaals:
De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen n dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag k in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 13:09:45 #37
54278 crew  Tijger_m
42
pi_200860751
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 13:06 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Dat de nadruk z sterk gelegd wordt op het aantal van honderden deelnemers en dat er in samenhang met de nadruk op dat aantal ook onkunde en/of onwil is voor andere aspecten rondom dat protest, wijst op tunnelvisie.

Zelfs al zouden er bij dat protest (tien)duizenden deelnemers zijn, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe vaccinatiepas ook niet kunnen tegenhouden t.o.v. de macht van de elite.

Nogmaals:
De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen n dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag k in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Ja, en? Volgens mij loop jij wat achter want in de EU hebben wij al geruime tijd zo'n pas, dat heet de Corona Check App. Die geeft bij bepaalde toegang ofwel via vaccinatie ofwel een negatieve test. TvT is in principe hetzelfde alleen hebben wij het zo geregeld dat een negatieve test ook toegang geeft.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  woensdag 11 augustus 2021 @ 14:14:43 #38
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_200861561
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 13:09 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Ja, en? Volgens mij loop jij wat achter want in de EU hebben wij al geruime tijd zo'n pas, dat heet de Corona Check App. Die geeft bij bepaalde toegang ofwel via vaccinatie ofwel een negatieve test. TvT is in principe hetzelfde alleen hebben wij het zo geregeld dat een negatieve test ook toegang geeft.
Alleen hoef je die hier niet te laten zien bij de kapper, overdekt winkelcentrum of de bioscoop...
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 14:18:03 #39
54278 crew  Tijger_m
42
pi_200861599
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:14 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Alleen hoef je die hier niet te laten zien bij de kapper, overdekt winkelcentrum of de bioscoop...
Dat klopt maar het is ook geen probleem om dat toe te voegen, het principe is exact gelijk. Alleen denk ik dat wij het slimmer doen door ook negatieve testen mee te nemen daarin.

Oh, en bioscopen in Nederland hanteren TvT, volgens mij:

quote:
Coronatoegangsbewijzen voor toegang tot theater of concert
Voor toegang tot sommige locaties en activiteiten heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Als u een theater of concert bezoekt waar een coronatoegangsbewijs verplicht is, moet u wel een vaste zitplaats hebben. U hoeft dan geen 1,5 meter afstand te houden. Het theater of concert mag, met coronatoegangsbewijzen, maximaal tweederde van de capaciteit binnen laten.

https://www.rijksoverheid(...)op-museum-of-concert
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_200861602
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 13:09 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Ja, en? Volgens mij loop jij wat achter want in de EU hebben wij al geruime tijd zo'n pas, dat heet de Corona Check App. Die geeft bij bepaalde toegang ofwel via vaccinatie ofwel een negatieve test. TvT is in principe hetzelfde alleen hebben wij het zo geregeld dat een negatieve test ook toegang geeft.
Die "Corona Check App" is voor mij (nog) niet van toepassing. Ik heb (nog) geen smartphone en daar heb ik bewust voor gekozen.
Globalisme, dat Nederland haar soevereiniteit kwijtraakt,
zal hoogstwaarschijnlijk vroeg of laat toch wel komen.
The Great Reset (Re:Set) De Realisatie van de Globale Wereldregering
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 14:20:01 #41
54278 crew  Tijger_m
42
pi_200861625
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:18 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Die "Corona Check App" is voor mij (nog) niet van toepassing. Ik heb (nog) geen smartphone en daar heb ik bewust voor gekozen.
De app is een tool, he? De regel is gewoon dat je zonder bewijs van vaccinatie, negatieve test of herstelbewijs geen toegang hebt tot lokaties.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  woensdag 11 augustus 2021 @ 14:25:07 #42
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_200861678
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:18 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Dat klopt maar het is ook geen probleem om dat toe te voegen, het principe is exact gelijk. Alleen denk ik dat wij het slimmer doen door ook negatieve testen mee te nemen daarin.

Oh, en bioscopen in Nederland hanteren TvT, volgens mij:
[..]

Ik ben 2 weken geleden nog naar de bioscoop geweest zonder tvt. Ben ook niet gevaccineerd. Voor mij is het dus vrij bezwaarlijk als ze dat wel invoeren.
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 14:30:00 #43
54278 crew  Tijger_m
42
pi_200861727
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:25 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Ik ben 2 weken geleden nog naar de bioscoop geweest zonder tvt. Ben ook niet gevaccineerd. Voor mij is het dus vrij bezwaarlijk als ze dat wel invoeren.
Dat is al een feit in Nederland alleen hangt het af van het formaat van de bioscoop, dacht ik, zie de link die ik gaf.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  woensdag 11 augustus 2021 @ 14:32:07 #44
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_200861747
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:30 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Dat is al een feit in Nederland alleen hangt het af van het formaat van de bioscoop, dacht ik, zie de link die ik gaf.
Dat heb ik gelezen en dat vind ik verder ook prima.

Maar uit eten, naar de kapper, caf dan is het tot nu toe geen probleem. Zijn toch de laagdrempelige dingen in het leven.
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
pi_200861959
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:18 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Die "Corona Check App" is voor mij (nog) niet van toepassing. Ik heb (nog) geen smartphone en daar heb ik bewust voor gekozen.
Same here en ben heel blij dat ik nooit zo'n ding heb gehad.

Gaat niet echt goed met de 'Covid Apps', hier , en in t UK ook niet....heel veel gezonde mensen zitten thuis omdat ze 'gepingd' waren. Duizenden gevaccineerden hebben nog steeds NIET die magik QR code ontvangen, of het doet het niet....lijkt net zo waardeloos als de injectie te zijn. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Tingo op 11-08-2021 15:41:29 (Added word : NIET) ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 11 augustus 2021 @ 14:58:56 #46
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_200862044
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:48 schreef Watchman_tazapah het volgende:

[..]

Blijkbaar bekijk je het vanuit een tunnelvisie.

Het aantal protesterenden is in deze kwestie een bijzaak. De kern van de boodschap is, dat de nieuwe vaccinatiepas daar op 16 augustus aanstaande daar van kracht wordt, dus over slechts 5 dagen n dat die zelfde corona beperkingsmaatregel plotseling van de ene op de andere dag k in Nederland realiteit zou kunnen worden.
Nee geen bijzaak een simpel feit, kijk naar de protesten in Hong Kong ik vind het droevig weinig!
Er staat nog een vraag voor u open!!
  woensdag 11 augustus 2021 @ 14:59:45 #47
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_200862052
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 14:25 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Ik ben 2 weken geleden nog naar de bioscoop geweest zonder tvt. Ben ook niet gevaccineerd. Voor mij is het dus vrij bezwaarlijk als ze dat wel invoeren.
Ga vanavond naar free Guy, niks nodig!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_200880353
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200880374
Goed dat de meeste Fransen niet meedoen met de Health Pass, de terrassen zijn behoorlijk leeg:

twitter
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_200882934
quote:
Opgezet.
Hier wat meer over:

Comments onder ook interessant zijn.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')