abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 04:06:27 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200388732
Etappe 19: Mourenx - Libourne, 207 km

Ergens ging een rit van start, op Luz Ardiden zou een rit eindigen. Het werd een rit met een atypisch begin, na heel wat aanvalspogingen in de beginfase zagen we uiteindelijk een kleine kopgroep van slechts vijf man ontstaan. Er was voorafgaang aan de rit een inval geweest bij Bahrein-Victorious, maar dat weerhield Matej Mohoric er niet van gewoon in de aanval te gaan. Hij kreeg het gezelschap van een wereldkampioen, de altijd hyperactieve Julian Alaphilippe was weer te vroeg met zijn krachten aan het smijten. Met beperkte voorsprong reed de kopgroep naar de Tourmalet, want in het peloton waren meerdere ploegen aan het rijden. Bahrein reed achter Bahrein aan, bijvoorbeeld. De bergpunten, een tranendal. Richting de tussensprint zagen we ook weer een tranendal, Colbrelli en Matthews lieten zich toch weer in de luren leggen door Quick Step. Eenmaal op de Tourmalet gingen allerlei renners in de aanval. Lopez en Quintana bijvoorbeeld, kansloos. Gaudu, iets minder kansloos. De Fransoos had weer een goede dag en probeerde het van ver. Kansrijk werd het ook weer niet, want UAE wilde opnieuw voor de ritzege gaan. Van de ene kant natuurlijk mooi, ergens ook wel weer jammer. Het bergtruitje wegkapen is wellicht niet het beste idee, maar het hoort natuurlijk wel bij de sport. Poels en Woods pakten het ook niet echt lekker aan, die gingen later achter de koplopers aan. Vlak voor de top van Tourmalet bleven ze naar elkaar kijken alsof het om de finish ging, waardoor ze niet bij de eersten over de top gingen. Als Poels iets eerder had gedemarreerd had hij nog wat meer punten kunnen pakken, hoewel het uiteindelijk allemaal niets uitmaakte. In de afdaling van de Tourmalet werd hij alweer ingerekend door het pelotonnetje, waar Uran al een tijd ontbrak. Slechte dag, de leeftijd, wie zal het zeggen. Aan de voet van Luz Ardiden reed alleen Gaudu nog voorop, Latour reed met hem voorop over de Tourmalet maar was ergens in de tussentijd ook weer verdwenen, bijzondere coureur.

In het peloton was het niet alleen UAE dat reed, het was eigenlijk zelfs vooral Ineos dat tempo aan het maken was. Waarom? Geen idee. Proberen de rit te winnen met Carapaz, ongetwijfeld. Maarja, beetje kansloos. Ze hadden niets te verliezen, was het verhaal achteraf. Klopt wel, ja. Niet veel te winnen ook, maar goed. Door dat hoge tempo van Ineos kwam Gaudu helemaal nergens, hij werd vrij ver van de finish weer bij de lurven gevat. Ineos bleef daarna rijden, tot Majka het commando overnam. Na die versnelling van de Pool bleven er net veel renners meer over, na de versnelling van Pogacar op drie kilometer van het eind was de zaak helemaal beklonken. Dezelfde drie renners als de dag ervoor bleven over, Pogacar, Carapaz en Vingegaard. Castroviejo was opnieuw belachelijk sterk, vooral als je bedenkt dat die jongen ook gewoon de Giro heeft gereden. Maarja, op Luz Ardiden zagen we dus hetzelfde als op de Col du Portet. Met z'n drieeën naar de finish, de rest ver daarachter. Mas had een betere dag, leuk voor hem. Dan Martin had ineens benen, leuk maar nutteloos. Verder, tja, allemaal figuranten. Vooraan werden Vingegaard en Carapaz aan het eind ook gedegradeerd tot figuranten. Pogacar stoof weg aan het eind, op weg naar zijn derde ritzege. Twee dagen achter elkaar winnen in de gele trui, blijkbaar ook best een unicum. Twintig jaar na Laiseka en tien jaar na Sanchez geen nieuwe zege voor een renner die we kunnen linken aan het Baskenland, of het moet zijn dat Matxin en San Millán bij de ploeg betrokken zijn. In dat kader een teleurstellende rit, hoewel het objectief gezien geen kwaad kan dat de leider de puntjes nog even op de i zet. Hij nam ook meteen de bergtrui mee, onze Sloveense veelvraat. Vingegaard weer tweede, Carapaz weer derde. De verhoudingen zijn duidelijk, iedereen staat nu wel daadwerkelijk op de plaats waar hij hoort.

Na deze dagen in de Pyreneeën volgt nu de decompressie. We moeten nog drie dagen, maar eigenlijk is de Tour al voorbij. De tijdrit op zaterdag gaat niet meer voor omwentelingen zorgen. Bilbao gaat waarschijnlijk Martin voorbij en schuift op van 9 naar 8, veel meer verschuivingen gaan we niet meer zien. De Tour gaat uit als een nachtkaars, ook omdat we vandaag te maken krijgen met een vlakke rit. Een lange, vlakke rit. Kan zomaar een sprint worden, of een dag voor de vluchters. In ieder geval een dag om snel te vergeten.




Na twee dagen in de Pyreneeën gaan we buiten de bergen van start in Mourenx, een dorpje met 6500 inwoners in het departement Pyrénées-Atlantiques, regio Nouvelle-Aquitaine. Het is een dorpje met een verhaal, al is dat niet altijd een goed teken. Mourenx was altijd een klein dorpje met amper 200 inwoners, totdat er in deze omgeving gasvelden werden ontdekt. In de buurt van Lacq werd een hele industrie uit de grond gestampt om al dat gas uit de grond te halen en in de omgeving werden enkele dorpjes gebouwd om een hoop werknemers richting de regio te lokken. Mourenx was zo'n dorpje, er werden een hoop spuuglelijke betonnen appartementencomplexen en flatgebouwen bij elkaar gezet met een winkelcentrum erbij en voilà, Mourenx was ineens een groot dorp. We spreken over het jaar 1958, de geboorte van het nieuwe Mourenx. Een paar jaar later had het dorp zelfs 12.000 inwoners, daar is nu nog maar de helft van over. Gaswinning is geen eeuwigdurende onderneming. Toch schijnt er tegenwoordig nog genoeg te doen te zijn in Mourenx, als we het roadbook mogen geloven. De oude industrie is gesloopt en er is in de afgelopen jaren een groenere stad ontstaan, waar ruimte is innovatieve industrie. Van gaswinning naar hernieuwbare energie, is het idee. Er zijn ook heel veel faciliteiten, zoals een velodrome. Al is die velodrome sinds 2012 gesloten, da's dan weer jammer. Zou wel opnieuw geopend kunnen worden, goede toevoeging van het roadbook. Dit velodrome draagt de naam van Eddy Merckx, want Merckx zou in 1969 de eerste zijn die in Mourenx wist te winnen. Een jaar of tien nadat de stad werd gebouwd kwam het Tourcircus hier al eens langs, het leverde een epische solo op van Merckx. Op de Tourmalet ging hij al in de aanval, daarna reed hij solo helemaal naar Mourenx, met zeven minuten voorsprong kwam hij aan. Voldoende om de lokale wielerbaan naar hem te vernoemen, alles was toch nog naamloos in deze nieuwe plaats. Een jaar later keerde Mourenx alweer terug in de Tour, toen leverde het een overwinning op voor de minder bekende Christian Raymond, die blijkbaar naast deze zege nog iets anders moois op zijn palmares heeft staan: hij zou Merckx voor het eerst de kannibaal hebben genoemd. In de jaren daarna was Mourenx nog wel eens de startplaats van een rit, zo reden we in 1999 van Mourenx naar Bordeaux, waar Tom Steels zou winnen in de sprint. Nu gaan we ongeveer dezelfde kant op, maar bereiken we het traditionele Bordeaux net niet. Het roadbook weet verder amper reclame te maken voor Mourenx. Ze verwijzen naar de Gabizos, een oude betonnen bak in de stijl van Le Corbusier. De Rue des Pionniers wordt genoemd, de straat waar de eerste flatgebouwen verschenen en waar dus ook de eerste arbeiders hun intrede deden. Er is een uitzichtpunt boven de stad, voor de liefhebbers van beton.



In Mourenx hebben ze net als in Groningen last van aardbevinkjes, de grond leeghalen blijft niet zonder gevolgen. Buiten het feit dat het hier spuuglelijk is en er een hoop werkgelegenheid is verdwenen is dit nóg een extra reden om niet te willen wonen in Mourenx. Daarom gaan we er maar snel vandoor, zeker. De renners gaan van start aan de rand van het betonnen en in blokjes opgedeelde Mourenx, in de buurt van het lokale sportveld en de misselijkmakende vreetschuur met de grote gele m. Want ja, dat hoort bij de 'faciliteiten' natuurlijk. De gesloten velodrome vernoemd naar Eddy Merckx is ook niet ver weg. Terwijl Eddy dan weer zelf een van zijn fietsen heeft vernoemd naar zijn overwinning in Mourenx, cirkeltje rond enzo. Enfin, we verlaten deze ellende locatie en gaan een eindje later voorbij het dorpje Lagor echt van start. Cité des Ingénieurs, nou nou. Cité des wegversmallinkjes, dat vooral. Die komen we wel allemaal tegen tijdens de neutralisatie, maar toch. Als de rit eenmaal echt beging aat het in de eerste vier kilometer van de rit vooral rechtdoor over een vlakke weg, waarna er een korte afdaling volgt richting Maslacq. Een paar bochten in het bos omlaag, zal wel meevallen. Daarna rijden we rechtdoor Maslacq binnen, waar we in het centrum nog een paar bochten tegenkomen. Na die bochten rijden we rechtdoor naar de Ousse, een rivier die we via een brede brug gaan oversteken. Aan de andere kant van het water gaat het naar rechts, daarna gaat het een tijdje rechtdoor over een weg die weer een kilometer of vier zo goed als vlak is. Aan het eind van deze weg slaan we linksaf en begint er zowaar een klimmetje. De Côte de Bareille, een klimmetje van de vierde categorie. Twee kilometer aan 5%, het zal niet genoeg zijn voor Wout Poels om de bolletjestrui te heroveren. Wel kan het interessant zijn voor het ontstaan van de vlucht van de dag. Na 12 kilometer komen we boven op deze klim, lekker vroeg op de rit dus. Hier kunnen eventueel wat sterkere jongens wegrijden, waardoor we geen sprint krijgen. Een onregelmatig klimmetje over een bochtige weg door een bos, met wat fantasie gaat het nog wat langer omhoog. Stukkie vlak tussendoor en dat nog even wat verder omhoog naar Arthez-de-Béarn, een boerendorpje. De Béarn is overigens de streek van Cyril Barthe, schrijf hem maar op voor vandaag. De passage in Arthez-de-Béarn is lichtelijk vervelend, het gaat in dit dorp een beetje omlaag en doordat er hier nogal wat bochten en drempels liggen is dat minder plezant. Maarja, zal ook wel weer lukken. Buiten het dorp gaat het nog even verder naar beneden, we komen ook nog wat bochten tegen. De weg is hier wel zo breed dat ik er niet wakker van lig. Eenmaal beneden rijden we een kilometer of tien over een brede en vlakke weg dwars over het platteland. Het is een simpele tocht tot in Sault-de-Navailles, waar we na 27 kilometer gaan uitkomen. Vooral een rechte tocht langs open velden, helaas gaat het niet waaien.



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In Sault-de-Navailles stond een kasteel. Totdat storm Justine begin dit jaar huis begon te houden, daar kon het kasteel niet tegen. De toren werd volledig weggevaagd, alle resterende muren staan sindsdien op instorten. RIP aan de nabestaanden. Gelukkig hebben we de oude beelden nog. In Sault komen de renners naast wat brokstukken van het oude kasteel ook een paar rotondes tegen, een stuk of drie. Paar bochten erbij, waarna we buiten het dorp op een rechte weg terecht gaan komen. De komende 14 kilometer gaat het vooral rechtdoor richting Hagetmau, maar volledig vlak zal het niet zijn. Een glooiende weg, dat zullen de vluchters leuk vinden en de sprinters wat minder. Het gaat twee keer een tijdje wat langer omhoog, al stelt het nooit veel voor. Verder een beetje op en af, eigenlijk allemaal niet boeiend maar toch enigszins inspirerend voor de vluchters. Het gaat echt volkomen rechtdoor, tussendoor komen we alleen in Momuy een paar vluchtheuvels tegen en later aan de buitenrand van Hagetmau een rotonde. Na die rotonde rijden we rechtdoor het centrum van dit dorpje binnen, waar de socioloog Henri Lefebvre werd geboren. Deze man deed onder meer onderzoek in Mourenx, onze startplaats. Leuk voor hem. Hendrik II van Navarra overleed hier, heremetijd. Vlak voor we het centrum van Hagetmau bereiken slaan we linksaf, daarna rijden we in een boog om het centrum heen. Aan het eind van deze weg slaan we bij een rotonde linksaf, daarna rijden we vals plat omhoog Hagetmau uit. Hierna rijden we tien kilometer verder over een weg die nog steeds glooit, maar alweer iets minder. Het gaat tien kilometer rechtdoor, langs de akkers en weilanden van het departement Landes, want daar bevinden we ons inmiddels. Aan het eind van deze lange en glooiende weg rechtdoor komen we uit in een bos, waar zowaar een aantal bochten liggen. We verlaten de brede weg uiteindelijk aan de rechterkant, waarna we linksaf slaan richting Saint-Sever. De weg richting Saint-Sever is redelijk bochtig en voert ook door een bos, waardoor de renners de tussensprint pas laat gaan zien aankomen. Want ja, in Saint-Sever gaat er gesprint worden. Eigenlijk net voordat we Saint-Sever echt bereiken, na een paar bochten, bij het verlaten van het bos. We hebben 54 kilometer achter de rug en met een beetje mazzel kunnen we weer genieten van een showtje van Quick Step of wat broddelwerken van BikeExchange. In Saint-Sever staat een kicken gebouwtje, een voormalige benedictijnenabdij. Dit is een historisch monument en werelderfgoed van UNESCO in het kader van de bedevaartwegen naar Compostella. Nouja, dat klopt wel ja, in deze omgeving zie je af en toe wat bordjes staan die je de weg naar Compostella wijzen.



Na de tussensprint rijden we dwars door Saint-Sever, zonder veel spannende dingen tegen te komen. Aan het eind van het dorp komen we wel een paar bochten in dalende lijn tegen, jeminee. Brede weg, boeiend. Als dit stuk in dalende lijn achter de rug is slaan we linksaf en fietsen we over de Adour, om even later bij een rotonde uit te komen. Hierna rijden we een kilometer of drie volledig rechtdoor over een brede weg naar de volgende rotonde, waar we schuin linksaf slaan. Na deze rotonde gaat het een kilometer of tien volledig rechtdoor richting het centrum van Mont-de-Marsan. De weg is breed, het is zo goed als vlak en op een paar rotondes na komen we geen reet tegen. Over de snelweg naar Mont-de-Marsan, jongensboek. Meer beschutting, maar het waait niet, dus ja, dan maakt dat al helemaal niet uit natuurlijk. We rijden rechtdoor het centrum van Mont-de-Marsan binnen na 71 kilometer, we moeten alleen wat verkeersmeubilair en een paar rotondes ontwijken. In het centrum pakken we een paar bochten mee, we rijden ook een keer over het spoor en moeten door wat smallere straatjes fietsen. Toch zal het al bij al wel meevallen, na 70 kilometer koers zal de vlucht wel gevlogen zijn en wordt er overal rustig gereden. Nemen we aan, blijft een bijzondere sport natuurlijk. Leuk stadje wel hoor, we rijden buiten het centrum over de Midouze en daar wordt ons een uitzicht geboden op alle schattige huisjes aan het water. Aan de andere kant van het water pakken we nog een paar bochten en wat straatmeubilair mee, eigenlijk weer een totaal onnodige doortocht want we hadden ook met een bocht om dit gat heen kunnen fietsen. Enfin, na de laatste bochtjes gaat het een kilometer of vier redelijk rechtdoor, waarna we bij een grote rotonde rechtsaf gaan slaan. Voorbij deze rotonde komen we op een weg terecht die we eigenlijk gewoon 40 kilometer gaan volgen. Het is een brede weg richting het noorden die zo goed als vlak gaat zijn. In 40 kilometer 150 hoogtemeters, ja, da's helemaal niets natuurlijk. De bochten zullen ook op één hand te tellen zijn, dit wordt een lange, eindeloze tocht.



Ik zou amper weten wat je over deze tocht moet vertellen. Een brede weg rechtdoor, voornamelijk door het bos. Af en toe fietsen we door een dorpje, zoals Cère, waar wat vluchtheuvels liggen. Brocas, nog zoiets. De dorpjes zorgen voor wat variatie, verder maken we in het Parc naturel régional des Landes de Gascogne echt nul komme nul mee. Via Labrit fietsen we naar Luxey, waar de ein-de-lo-ze weg toch gaat eindigen. In het laatste deel van deze eindeloze tocht komen we wat open terrein tegen, maar ook in Luxey krijgen we geen wind nie. Na 117 kilometer koers fietsen we door Luxey en hier rijden we in het centrum rechtdoor. De weg krijgt een andere naam, maar eigenlijk is het nog steeds dezelfde weg. Dus volgen we langer dan 40 kilometer dezelfde weg, wauw. Eigenlijk gaat het hierna nog een kilometer of 25 behoorlijk rechtdoor richting Villandraut. We fietsen verder door het bos over een weg die vrij recht blijft, op een incidentele bocht na. De weg ziet er sinds Luxey wel iets anders uit, maar is nog steeds breed genoeg. Het blijft een tocht van drie keer niets, al moeten we volgens de bordjes wel oppassen voor overstekende herten. God, god, god, wat een ellende. Na een tijd verandert de weg weer van naam, maar het blijft dezelfde weg. Van D4 naar D8, wielrenners zijn geen goede voetballers. We verruilen het departement Landes voor Gironde, maar alles blijft hetzelfde. Het gaat eeuwig rechtdoor in het bos, basta. We rijden tussendoor een keer door het afgelegen gehucht Bourideys, verder komen we tot in Villandraut he-le-maal niets meer tegen. Niks, nada, nul, noppes, en dan nog minder. Een rechte weg in het bos, de kijkers zijn de klos. Nou, goed, na 142 kilometer komen we uit in Villandraut. In dit dorpje komen we, niet schrikken, een paar bochten tegen. Bij een rotonde in het centrum slaan we rechtsaf, waarna we weer een paar kilometer verder rechtdoor mogen rijden. Door deze rotonde en de bocht naar rechts slaan we wel het lokale kasteel over, dju toch. Die omissie moeten we dan maar repareren middels een foto.



Nog een kilometer of 60 tot het eind, joepie. Buiten Villandraut gaat het eigenlijk nog eens een kilometer of 15 vooral rechtdoor over een brede en vlakke weg door het bos, fenomenaal parcours hoor. De renners passeren tussendoor in Noaillan, waar wel wat verkeersmeubilair ligt. In het volgende dorpje komen we wat vluchtheuvels tegen, maarja, verder blijft het gewoon helemaal hetzelfde hoor. In de buurt van Preignac komt er enige verandering, er verschijnen wat wijnranken in beeld. In deze omgeving ligt ook Langon, de stad waar Thomas Boudat vandaan komt. Tot mijn verbazing is hij nog steeds prof, hij fietst soms voor Arkea-Samsic. Niet in de Tour aanwezig, want zijn carrière is toch vrij teleurstellend verlopen. Hoe dan ook, ergens tussen de wijnranken in slaan we na een tijd linksaf, we fietsen vervolgens over een iets bochtigere maar nog steeds vlakke weg richting Barsac. Paar smalle bruggetjes tussendoor, dat is het verder wel. Na 164 kilometer bereiken we Barsac, je komt altijd weer ergens uit. De wegen zijn in deze regio wat smaller, wat bochtiger en leiden via wat boerengehuchtjes en langs talloze wijngaarden naar Barsac, waar we dan weer linksaf slaan om vervolgens een paar kilometer rechtdoor te fietsen. In Barsac komen we heel wat verkeersmeubilair tegen, zelfs wat steentjes. Verder is de weg wel weer wat breder en rechter, altijd mooi meegenomen. We volgen een paar kilometer de loop van de Garonne, tot we in de buurt van Cadillac rechtsaf slaan en over die Garonne fietsen. Opmerkelijke brug wel hier, maar goed, die komt vanzelf in beeld. Opvallende naam ook, Cadillac. Sjieke auto's zien we hier niet, maar aan de andere kant van het water treffen we wel een imponerende stadsmuur aan, terwijl we wat hoger ook een kasteel zien liggen, straffe kost. Na een paar bochten en een rotonde verlaten we Cadillac, waarna we via Béguey naar Capian fietsen. Buiten Béguey, waar we een rotonde en een bocht naar rechts tegenkomen, loopt de weg een kilometer of twee vals plat omhoog. Toch schrikken.



De brede weg buiten de bebouwde kom loopt dus een tijdje omhoog, zonder dat het ooit spannend wordt. We komen wat bochten tegen, maar overwegend zou je kunnen stellen dat het weer een kilometer of tien redelijk rechtdoor gaat tot in Capian. Beetje bos, beetje wijngaard, beetje weinig. Zoete mousserende wijnen, een droge kutrit. Na het stukkie vals plat omhoog fietsen we door een gehucht, waar het weer vlak wordt. Vlak zal het in de kilometers hierna ook blijven, op een paar flauwe bochten na komen we voorlopig weinig tegen. Af en toe een sjiek wijndomein, nou, het is me allemaal wat. Wijngaarden zo ver het oog rijkt, morgen hetzelfde thema. Na 178 kilometer komen we uit in Capian, waar de renners een paar bochten gaan tegenkomen. Wat drempeltjes ook, tjeempie. Buiten Capian blijft het bochtig, we duiken een bos in waar het kronkelen geblazen is. Niet dat dit lang duurt, al snel wordt het weer wat rechter. Het gaat een keertje naar beneden en daarna weer even omhoog, maar qua hoogteverschil is deze finale totaal niet interessant. Het is sowieso niet zo interessant, of je moet van wijn houden. In La Sauve komen we een keer een bochtencombinatie tegen, eerst naar links en snel weer naar rechts, nouja, dat soort dingen. Na deze bochten rijden we over een brede weg naar Créon, een plaats waar je toch ook niet echt geweest hoeft te zijn. Iets meer open terrein hier, maarja, amper wind he. Het beetje wind dat er is zal nog tegen zijn ook, gossie. Bij het bereiken van Créon slaan we bij een rotonde linksaf, via een weg met flink wat vluchtheuvels betreden we vervolgens het centrum. Drie rotondes en drie bochten later verlaten we Créon weer, was lachen. Het is nu nog 20 kilometer fietsen tot de finish, en wat voor een spectaculaire kilometers gaan het worden. Over de Route de la Fôret rijden we in eerste instantie zeven kilometer behoorlijk rechtdoor richting Saint-Quentin-de-Baron. De weg kent een paar flauwe krommingen en het gaat een keertje op en af, nou nou, poe poe. Kilometertje aan 4% omhoog, het grofste klimwerk van deze finale. In Saint-Quentin-de-Baron is het nog 12,5 kilometer fietsen tot de finish, gekkenhuis.



In Saint-Quentin-de-Baron komen we een rotonde tegen, terwijl we op voorhand vooral veel wijnranken zagen. Ook naderhand kleuren de wijnranken de rit, verder is een verdwaalde watertoren voorlopig het hoogtepunt. We rijden drie kilometer over een licht bochtige weg, die een beetje vals plat omhoog loopt. Daarna volgt er een korte afdaling richting Gésinnac, waar we beneden een aantal bochten en heel wat vluchtheuvels en versmallinkjes gaan tegenkomen. In het centrumpje slaan we linksaf, daarna slaan we bij een rotonde direct rechtsaf. Even later komen we nog een rotonde tegen, gevaarlijke passage wel. Hierna gaat het een halve kilometer rechtdoor, alvorens we linksaf een smalle weg inslaan. Een oprit richting de provinciale weg, van tweebaans tijdelijk naar slechts één baantje. De oprit kent een lange en lopende bocht naar rechts, waarna we even later uitkomen op die brede provinciale weg. Ook wel weer een gevaarlijk punt, maar daarna is op zes kilometer van het eind al het gevaar geweken. Als ze de paaltjes die hier normaal in het midden van de weg staan weghalen, tenminste. In principe rijden we in de laatste zes kilometer vooral rechtdoor over een brede en vlakke weg. Helemaal rechtdoor loopt het niet, eigenlijk gaat het steeds een beetje flauw naar links, maar nee, dit noemen we toch echt recht. Het terrein is redelijk open, maarja, vooral tegenwind dus. Op twee kilometer van het eind rijden we over de Dordogne, de brug over de rivier loopt een beetje op. Daarna loopt het lichtjes naar beneden richting de laatste kilometer. In deze laatste kilometer gaat de weg vals plat omhoog lopen, want een volledig vlakke finish is uit de mode. Het gaat een meter of tien omhoog aan het eind, al houdt de organisatie het op zeven meter. Ook in de laatste kilometer wat flauwe bochten, met name een flauwe bocht naar links aan het eind. Verder, tja, makkelijke aankomst. Niets aan toe te voegen.



De rit eindigt in Libourne, waar morgen ook de tijdrit van start zal gaan. Dat is altijd irritant, moet je twee keer over dezelfde plaats schrijven. We zullen het nu maar bij wat basale informatie en de lokale Tourgeschiedenis houden, kijken we morgen wel of er ook inhoudelijk nog wat interessants valt te vertellen. Libourne is een gemeente in het Franse departement Gironde in de regio Nouvelle-Aquitaine en telt 25.000 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Libourne. In deze stad is de Tour drie keer eerder geweest. Debuteren deed Libourne in 1957, meteen won een grote naam. Een tijdrit van 66 kilometer tussen Bordeaux en Libourne werd gewonnen door Jacques Anquetil. Hij reed al in het geel, maar verstevigde hier nog maar eens zijn leidende positie. Een paar dagen later werd hij in Parijs gekroond tot eindwinnaar, zijn eerste van vijf zeges in de Tour. Een dag na de lange tijdrit reden we van Libourne naar Tours, een rit van liefst 317 kilometer. André Darrigade won, dat waren nog eens tijden. Twaalf jaar later keerde men terug naar Libourne, in de Tour van 1969 ging hier een rit van start die zou eindigen in Brive. Hier zou de Brit Barry Hoban met de zege aan de haal gaan. Daarna moest men lang wachten, pas in 1992 kwam de Tour nog eens langs, ditmaal voor een ploegentijdrit. Van Libourne naar Libourne, 63,5 kilometer lang. ONZE jongens van Panasonic wonnen, iets om trots op te zijn. Daarna kwamen we hier nooit meer langs, tot nu dus. Meteen twee dagen achter elkaar, er moest wat schade ingehaald worden blijkbaar. Libourne is verder de geboorteplaats van enkele wielrenners. Quentin Pacher, bijvoorbeeld. Toch is hij ook weer geen echte thuisrijder, want hij woont tegenwoordig in Toulouse. En hij ging gisteren op z'n bek dankzij Henao, dus vrolijk zal hij sowieso niet zijn. Voormalig prof Mickaël Delage komt ook uit Libourne. Of nouja, voormalig prof, officieel staat hij nog onder contract bij Groupama-FDJ. Deze veteraan heeft dit jaar alleen pas twee koersen gereden, met twee keer een DNF tot gevolg. Dankzij blessureleed, oké, maar eigenlijk is hij al een paar jaar met pensioen. Lang een nuttige kracht geweest, vaak actief in de sprinttrein voor Demare, maar het is al jaren helemaal niets meer. Dit was sowieso zijn laatste seizoen geweest, maar door een knieblessure loopt het nu helemaal lullig af. Enfin, gelukkig schijnt de zon ook nog wel eens in Libourne, want niemand minder dan Alexis Guerin is ook uit deze plaats afkomstig. Een leuke rubriek, al denken ze daar in het Franse peloton anders over. Namens de Oostenrijkse continentale ploeg Team Vorarlberg schroeit hij er dit jaar op los dat het een lieve lust is. Bergrit in de Sibiu Tour, het eindklassement in de Oberösterreichrundfahrt, een continentale knaller. In het Franse amateurpeloton weten ze wel hoe dat kan, de amateurjaren van Guerin hebben nog wel wat losgemaakt daar. Soms wordt er wel eens gefluisterd over een renner, over Guerin wordt er bijna geschreeuwd. Doping, duidelijk. Advies dus aan alle ploegen van hoger niveau: niet halen, deze gozer. Iets te groot risico. Wel een leuke toevoeging aan de continentale kalender, niks mis mee. Tot zover Libourne voor vandaag, morgen meer.



Schokkend maar waar, we krijgen met fatsoenlijk weer te maken. Overdag wordt het 27 graden in Mourenx, er is eigenlijk geen kans op regen en er staat een klein beetje wind vanuit het noorden. Gedurende de rit wordt die wind iets sterker, maar het wordt nooit heel krachtig. Continu vanuit het noorden, terwijl we naar het noorden fietsen. De hele dag tegenwind, dat gaat dus wel vervelend worden ook al waait het dan niet hard. In Libourne is het ongeveer hetzelfde verhaal, ook daar 27 graden, geen kans op regen en dus wat wind uit het noorden. Hooguit 15 km/u, maar toch. Als het een sprint wordt wil je niet te vroeg in de wind zitten, als het een vlucht wordt wil je niet te vroeg solo gaan. Het scenario dat zich gaat ontvouwen wordt vanaf 12:20 aan ons getoond. Na een neutralisatie van tien minuten begint het gevecht, of niet, om 12:30. De NOS checkt om 13:25 in, Sporza na het onvermijdelijke nieuws. Eurosport 1 is uiteraard wel meteen live, net als de PLAYER. De aankomst wordt verwacht tussen 17:06 en 17:33. Gezien de tegenwind gedurende dag zou ik eerder voor dat laatste gaan.



Een vlakke rit, dus een sprint. Of toch niet? Het is om te beginnen een lange rit, 200 kilometer is toch lastiger te controleren dan 150 kilometer. Het is een rit die komt na een aantal zware dagen in de bergen, sowieso na drie weken koers. Iedereen is moe, dat is altijd slecht voor de controle. Het is voor heel veel renners de laatste kans om een rit te winnen, dus je zou verwachten dat er een hoop renners in de aanval willen gaan. Er zijn heel erg weinig sprinters over, dus komt het werk waarschijnlijk neer op de schouders van Quick Step en Alpecin. Maar die ploegen kunnen makkelijk een pion in de aanval sturen, waardoor ze niet hoeven te werken. Een sprint is dus geen zekerheid. De minder vlakke aanloop is daarbij ook gunstig voor de vluchters. Hoewel de kanttekening dan weer is dat enkele kanonnen zich misschien willen sparen voor de tijdrit van morgen. Küng zal wraak willen nemen op Pogacar, dan moet je niet nu de hele dag op kop gaan rijden. Van Aert heeft al aangegeven niets te willen doen, dat scheelt dan weer. Voor de klassementsrenners wordt het sowieso een rustige dag, gezien de wind niet gunstig staat voor waaiers. Die volgen braaf de sprintersploegen, of nemen een totale snipperdag als er een groepje wegrijdt. Die wind staat dus niet gunstig, het zal tegenwind zijn. Da's dan weer ongunstig voor eventuele vluchters. Het peloton heeft het dan makkelijker om de boel te controleren, maarja, willen ze wel controleren? Als Quick Step Asgreen vooruit stuurt is het klaar, dan gaan we niet sprinten. Het record van Merckx staat nog steeds op het spel, dat zou een argument kunnen zijn om wel voor de sprint te gaan. Er is altijd nog Parijs, van de ene kant zou het extra speciaal zijn om daar het record te verbreken, van de andere kant neem je dan wel een risico. Stel je voor dat er daar wat misloopt, moet je volgend jaar weer terugkeren. Beter geen risico's nemen, in dat kader. Lekker ouderwets de weg blokkeren als er een debielentrio is weggereden, dat is de afgelopen dagen sowieso hun grote hobby gebreken. Waarom niet nu? Dat eerste klimmetje overleven en daarna op het gemakje controleren, ofzo. Ik ga denk ik toch maar voor de sprint, hoewel de kans mij behoorlijk groot lijkt dat het voor de vluchters gaat zijn. De typische namen wel, met uitzondering van wat gasten die alles op de tijdrit zetten. Matthews en Colbrelli zullen ze niet laten rijden, maar ik zou het wel leuk vinden als die ook nog wat proberen. Kan een leuk gevecht worden in het begin van de rit, op zich wel de moeite waard om dat even te aanschouwen. Toch niet helemaal vlak, wellicht veel renners met ambities, etc. Enfin, ga maar uit van vluchters, dan noem ik vijf overgebleven sprinters.
1. Cavendish. 35. Klaar.
2. Philipsen. 0. Ook klaar.
3. Matthews. Meelijwekkende pogingen met het oog op de groene trui, een Tour om snel te vergeten.
4. Garcia Cortina. Omdat zijn vorige sprint zo goed was. Kan eventueel ook nog in de aanval gaan, wat ik hem wel zou aanraden.
5. Greipel. For old times' sake. En omdat ik weiger Dommie van Poppel te noemen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200389489
Vroeger (in de jaren '70 en '80) was dit gewoon de klassieke rit Poo-Bordoo. Nu is het van het dichtstbijzijnde dorpje naast Pau naar een voorstad van Bordeaux.
pi_200389764
Dat wordt nummer 35 voor de Cav.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 09:26:57 #4
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_200389812
Niet zoveel wind vandaag, staat een beetje tegen
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 09:29:13 #5
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200389840
MAL en Rusty naar huis?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200389877
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:23 schreef Halcon het volgende:
Dat wordt nummer 35 voor de Cav.
Qua symboliek zou zondag wel veel mooier zijn.

Verwacht vandaag vluchters
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 09:32:51 #7
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_200389879
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
MAL en Rusty naar huis?
MAL gaat niet eens naar OS
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 09:38:54 #8
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200389944
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:32 schreef Momo het volgende:

[..]

MAL gaat niet eens naar OS
Drie dagen extra rust voor de Vuelta

Zou het wat uitmaken?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200389945
Hopelijk een leuke vluchtgroep. De zoveelste inwisselbare QS-leadout hoeft niet.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 09:39:53 #10
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200389959
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:38 schreef Dale__Cooper het volgende:
Hopelijk een leuke vluchtgroep. De zoveelste inwisselbare QS-leadout hoeft niet.
Een vluchtersgroep van precies 9 man, en dan kies ik ook nog even welke 9. Haha!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200391239
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
MAL en Rusty naar huis?
MAL start in ieder geval niet volgens Steef. Van Rusty heb ik nog geen bevestiging dat hij niet start.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 11:26:48 #12
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200391257
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:25 schreef Felagund het volgende:

[..]

MAL start in ieder geval niet volgens Steef. Van Rusty heb ik nog geen bevestiging dat hij niet start.
twitter
  vrijdag 16 juli 2021 @ 11:28:37 #13
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200391285
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 11:41:55 #14
194695 franklop
Fran knock
pi_200391449
Alpecin wil alvast een sprint
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 11:42:11 #15
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391452
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:41 schreef franklop het volgende:
Alpecin wil alvast een sprint
Flopshow
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200391499
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:42 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Flopshow
Hopen dat ze alsnog iemand meesturen en daarom niet mee gaan rijden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 11:47:44 #17
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200391511
twitter


Kees heeft wonderbenen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 11:47:56 #18
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391513
Tevens Alpecin kijk eens dom ja ho maar
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200391527
Daar liet Meurisse gisteren toch al geen twijfel over bestaan?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 11:49:57 #20
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200391541
Zal dan vooral aan Deceuninck liggen wat er gebeurt. Gaan ze mee in kopgroep dan gaat Alpecin het niet alleen redden.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 16 juli 2021 @ 12:01:56 #21
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_200391659
twitter


Fifty-fifty. Wel of niet. _O_
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:06:27 #22
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200391712
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:01 schreef Pino112 het volgende:
[ twitter ]

Fifty-fifty. Wel of niet. _O_
De kans dat Cees Bol wint is 0.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:07:25 #23
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391718
Ik heb genoeg gezien. Dit wordt sprinten.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:08:54 #24
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200391737
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik heb genoeg gezien. Dit wordt sprinten.
twitter
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:10:38 #25
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391764
quote:
Mijn geheime wapen is niet meer geheim ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:12:38 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200391782
Wielrenners zijn domme mensen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:14:33 #27
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200391801
Jelle Wallays en Piet Allegaert blijven twee jaar langer bij Cofidis, we schakelen live over naar @Mani89
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:14:41 #28
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391805
Alleen Trek lijkt geinteresseerd in de vlucht (lol)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 16 juli 2021 @ 12:17:21 #29
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_200391839
quote:
Deze zegt ook dat Mes gaat sprinten.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:18:07 #30
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391850
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:17 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Deze zegt ook dat Mes gaat sprinten.
Jeetje, kunnen jullie nu ook níets stil houden?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200391882
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:12 schreef Szura het volgende:
Wielrenners zijn domme mensen
Van Poppel over kritiek van ploegleider: 'Het doet me niet veel'
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:25:25 #32
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200391931
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:26:28 #33
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200391943
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jelle Wallays en Piet Allegaert blijven twee jaar langer bij Cofidis, we schakelen live over naar @:Mani89
Pietgod.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:28:19 #34
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200391965
Nou, ben benieuwd wat de aanvallers gaan doen en of er weer lekker afgestopt gaat worden (en door wie?)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:28:47 #35
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_200391972
Deceuninck zal straks de weg wel weer blokkeren.
pi_200391974
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Nou, ben benieuwd wat de aanvallers gaan doen en of er weer lekker afgestopt gaat worden (en door wie?)
Quickstep laat 1 renner door die de hele dag in zijn eentje op kop mag gaan rijden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200391984
Die ene renner zal dan wel Thomas De Gendt zijn.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:30:34 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200391994
quote:
Paar hersencellen verloren door dit te bekijken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:32:20 #39
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392015
sjuut
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:32:31 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392017
En de sjuut.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:32:47 #41
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392020
CHUTE
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:32:53 #42
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392021
Weer Hey Now, lol.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200392022
Henao stop er maar mee.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:33:10 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392027
HAHAHAH

Kijk nou wat ie doet, kijk nou wat ie doet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:33:15 #45
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392030
Sergio Luis is een gevaar voor het peloton
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:33:40 #46
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392034
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:33 schreef Frozen-assassin het volgende:
Sergio Luis is een gevaar voor het peloton
Het was een mannetje van Lotto-Soudal.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:33:43 #47
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_200392036
Wat een knullige valpartij was dat zeg
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:33:50 #48
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392038
Wat doet die gek nou. DSQ gewoon. Dit kan niet
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:34:07 #49
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392042
Dit kan niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:34:13 #50
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:34:14 #51
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392044
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het was een mannetje van Lotto-Soudal.
Dat klopt.
pi_200392045
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Weer Hey Now, lol.
Don't dream it's over
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:34:54 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392052
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:34 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Don't dream it's over
Dat krijg ik ook altijd meteen in mijn hoofd als ik de naam Henao hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200392065
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:34 schreef El-Stinho het volgende:
Don't dream it's over
Ik moet altijd aan dit liedje denken:
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:36:01 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392066
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat krijg ik ook altijd meteen in mijn hoofd als ik de naam Henao hoor.
De ene keer Crowded House, de volgende keer London Grammar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:36:31 #56
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392070
Die gasten komen wel terug als er een groepje weg is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:37:24 #57
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392081
De Mohoor is aan het rijden alsof de politie hem op de hielen zit.

:T
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:37:50 #58
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392086
Pogacar. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200392087
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat krijg ik ook altijd meteen in mijn hoofd als ik de naam Henao hoor.
Hey now, you're an all-star, get your game on, go play
Hey now, you're a rock star, get the show on, get paid
And all that glitters is gold
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:01 #60
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392088
Donder op Pagaicar.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:07 #61
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392089
Is dit weg?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:10 #62
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200392090
Die enorme nervositeit gaat me gigantisch tegenstaan.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:11 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392091
Wat doe je nou Tadej
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:16 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392092
Wat is dit? Druk gesticuleren en alles, stukje roid rage.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200392095
Tadej maakt geen vrienden zo.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:52 #66
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392102
Oja, hij is natuurlijk boos omdat een paar ploeggenoten bij de valpartij betrokken waren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:39:00 #67
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_200392105
Dit zijn Armstrong methodes
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:39:00 #68
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392107
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wat is dit? Druk gesticuleren en alles, stukje roid rage.
Ze mogen tegenwoordig bijna nergens meer ontsnappen, straks gaat QS weer de wegen blokkeren. Het is wachten op de keer dat iemand wordt neergeschoten als hij wil ontsnappen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:39:00 #69
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392108
Wat doet Tadej?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:39:25 #70
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392114
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:39 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat doet Tadej?
Boos zijn dat INEOS wil vluchten terwijl er twee UAE's achterin zijn na valpartij :')
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:39:38 #71
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392119
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ze mogen tegenwoordig bijna nergens meer ontsnappen, straks gaat QS weer de wegen blokkeren. Het is wachten op de keer dat iemand wordt neergeschoten als hij wil ontsnappen.
Oscar Freire werd ooit beschoten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:40:28 #72
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392130
Als dit wegrijdt is het wel gespeeld.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:40:58 #73
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392137
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oscar Freire werd ooit beschoten.
:D Ik lees het, hij was niet echt onder de indruk.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:41:25 #74
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392142
Blok erop

We gaan sprinten
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:42:28 #75
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392154
Bonnamour en Mohoric voor de superstrijdlust?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200392157
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat krijg ik ook altijd meteen in mijn hoofd als ik de naam Henao hoor.
Heb ik het verpest als ik bij Bonnamour aan BZN moet denken?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:43:15 #77
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392168
Dat wegbreed blokkeren is wel heel vervelend dingetje aan het worden van laatste jaren
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:43:20 #78
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392169
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:42 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Heb ik het verpest als ik bij Bonnamour aan BZN moet denken?
:')

Er is nog een renner waarbij ik altijd iets in mijn hoofd kreeg, ik weet even niet wie.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:44:29 #79
194695 franklop
Fran knock
pi_200392182
Kan nog altijd zelfde scenario worden als etappe 19 vorig jaar :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 12:45:18 #80
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392188
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:44 schreef franklop het volgende:
Kan nog altijd zelfde scenario worden als etappe 19 vorig jaar :+
Dat scenario was meer iets voor etappe 13, maar toen gingen ze vallen terwijl dat leek te gebeuren.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:47:44 #81
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200392215
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jelle Wallays en Piet Allegaert blijven twee jaar langer bij Cofidis, we schakelen live over naar @:Mani89
Ik lees dit terwijl ik fiets en mijn linkerhand stuurde bijna spontaan de berm in.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:50:01 #82
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200392234
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:43 schreef Frozen-assassin het volgende:
Dat wegbreed blokkeren is wel heel vervelend dingetje aan het worden van laatste jaren
Lijkt me ook lastig om dit waterdicht te verbieden
pi_200392285
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:44 schreef franklop het volgende:
Kan nog altijd zelfde scenario worden als etappe 19 vorig jaar :+
Daarvoor hadden ze de etappe andersom moeten rijden
pi_200392287
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:50 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Lijkt me ook lastig om dit waterdicht te verbieden
Iets zoals dit:
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_200392289
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:42 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Heb ik het verpest als ik bij Bonnamour aan BZN moet denken?
Dan heb je dezelfde hersenspinsels als Joris van den Berg. Ik weet niet of je daar blij mee moet zijn.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 12:56:23 #86
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392300
Pogacar had Skujins en Kwiat gewoon kunnen laten rijden, minnetje op het rapport.
pi_200392303
Ik had toch op iets meer strijd gerekend. Deze 6 gaan het normaal gesproken niet redden.

Tenzij de Mohoor weer eens een brommer heeft ingeslikt.
pi_200392308
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:56 schreef Slobeend het volgende:
Pogacar had Skujins en Kwiat gewoon kunnen laten rijden, minnetje op het rapport.
Daarmee wilde hij net iets te veel de grote leider uithangen. Beetje vervelend.
pi_200392381
Wat een flopshow
pi_200392424
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:56 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Daarmee wilde hij net iets te veel de grote leider uithangen. Beetje vervelend.
Ik vind het wel vermakelijk. Hopelijk gaat ie zich ook nooit inhouden en verwoest ie alles zo hard als hij kan zoals Armstrong. Dat is in ieder geval beter dan al die grijze muizen die bang zijn voor hun 4e/3e/2e plek. Pure dominantie, franzen viesmad, heerlijk man.
pi_200392480
twitter


Onze Roemeen is geen fan
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:16:56 #92
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200392488
twitter

Shots fired
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:17:07 #93
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200392492
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:15 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]

Onze Roemeen is geen fan
Cees Bol is ridiculous, daar heeft De Roemeen wel gelijk in.
pi_200392496
DSM goden
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 16 juli 2021 @ 13:19:53 #95
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_200392517
Sjuut
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:20:16 #96
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_200392521
Weer lekker op een hoop!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:20:20 #97
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392522
Caduta
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200392565
Jan en Bobbie herkennen weer niemand en noemen daarom maar 9 keer dezelfde namen die erbij lagen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:23:51 #99
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392568
Half Cofidis er bij?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:24:26 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200392575
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:23 schreef eentwee het volgende:
Jan en Bobbie herkennen weer niemand en noemen daarom maar 9 keer dezelfde namen die erbij lagen.
Van de week verwarden ze zelfs Kuss met Kruijswijk. Dat is gewoon knap _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_200392627
Alpecin gaat een zware dag tegemoet op deze manier
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:29:15 #102
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392635
Ze maken geen vrienden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200392645
Wat is dat toch met "Podja kar" of "Pooja kar".
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:30:55 #104
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:31:17 #105
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392663
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:30 schreef Slobeend het volgende:
Waarom gaat Alpecin zo tekeer?
Cav lag er bij wellicht?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:31:19 #106
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392665
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:29 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
Wat is dat toch met "Podja kar" of "Pooja kar".
De nieuwe Kwiatowski.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:33:16 #107
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392687
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De nieuwe Kwiatowski.
Bissinger
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:33:41 #108
102912 crv
Screwed up
pi_200392691
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:30 schreef Slobeend het volgende:
Waarom gaat Alpecin zo tekeer?
misschien willen ze voor het donker thuis zijn
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_200392716
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Bissinger
Kreuzinger.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:36:11 #110
194695 franklop
Fran knock
pi_200392725
Als Bol de etappe wint dan gaat hij de rest van het jaar in mijn UserIcon
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_200392727
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:29 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
Wat is dat toch met "Podja kar" of "Pooja kar".
Toch een hoop mensen met een spraakgebrek. Kan me voorstellen dat het de eerste paar keer even wennen is, maar de naam van de bijna 2-voudig Tourwinnaar nog steeds niet kunnen uitspreken :')
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:37:05 #112
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_200392739
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:36 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Toch een hoop mensen met een spraakgebrek. Kan me voorstellen dat het de eerste paar keer even wennen is, maar de naam van de bijna 2-voudig Tourwinnaar nog steeds niet kunnen uitspreken :')
Die mensen doen gewoon niet meer mee.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:37:13 #113
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392743
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:36 schreef franklop het volgende:
Als Bol de etappe wint dan gaat hij de rest van het jaar in mijn UserIcon
Deze post hoeven we niet te quoten, want dit gaat toch nooit gebeuren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:37:39 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200392747
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:36 schreef franklop het volgende:
Als Bol de etappe wint dan gaat hij de rest van het jaar in mijn UserIcon
Dit mag wel wat gewaagder
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:38:40 #115
194695 franklop
Fran knock
pi_200392757
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:37 schreef Szura het volgende:

[..]

Dit mag wel wat gewaagder
Top 3 dan

Maar dan wel tot einde maand
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:38:45 #116
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392758
Maar ik weiger Vinjego te zeggen, net als Oscar Fraire.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:38:50 #117
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392760
Ach, Jezus.

Meld je maar af voor de OS, lieve jongen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:39:28 #118
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392768
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:38 schreef Slobeend het volgende:
Maar ik weiger Vinjego te zeggen, net als Oscar Fraire.
Zeg je wel Mes Pildaursen?

Kesper Esgrien?

Shawn Krauw Endersen?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200392778
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:37 schreef Szura het volgende:

[..]

Dit mag wel wat gewaagder
Als Philipsen wint... ?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200392781
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zeg je wel Mes Pildaursen?

Kesper Esgrien?

Shawn Krauw Endersen?
Alegandro Balberde?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:40:49 #121
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200392784
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:38 schreef Slobeend het volgende:
Maar ik weiger Vinjego te zeggen, net als Oscar Fraire.
Iets uitspreken zoals je het schrijft is één ding, maar het goed proberen te doen en dan compleet de mist in gaan is erger.

Zou het wel leuk vinden als ze hem consequent Poo-gaa-kar zouden noemen
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:41:40 #122
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392795
Waar leggen jullie de klemtoon bij Aranburu?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:42:06 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200392799
Fretsj
Wiljun
Beloe Horizontje
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:42:46 #124
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392805
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waar leggen jullie de klemtoon bij Aranburu?
Dat ligt er aan waar ik zin in heb.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:42:48 #125
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200392806
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waar leggen jullie de klemtoon bij Aranburu?
bu
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:42:52 #126
194695 franklop
Fran knock
pi_200392807
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:42 schreef Szura het volgende:
Fretsj
Wiljun
Beloe Horizontje
Vroem
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_200392809
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waar leggen jullie de klemtoon bij Aranburu?
Arranboeroe zeg ik gewoon.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:43:15 #128
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392812
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waar leggen jullie de klemtoon bij Aranburu?
Ik zeg oeroeboeroe hahahahaha
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:43:24 #129
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392815
O'Connor vergelijkt zijn strijd om de 4e plek met Wilco met Federer en Nadal, die gingen ook respectvol met elkaar om.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:43:44 #130
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392821
Aranburu wordt doorgeschoven naar morgen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:43:45 #131
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392822
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:42 schreef hhh38 het volgende:

[..]

bu
Dat is fout en tevens onjuist.

aRANburu
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:43:47 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200392823
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:42 schreef franklop het volgende:

[..]

Vroem
Reeeeaaaauuuwwww
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_200392826
Alsof de Sloveense Joris van de Berg de naam Kelderman foutloos uitspreekt.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:44:14 #134
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_200392828
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zeg je wel Mes Pildaursen?

Kesper Esgrien?

Shawn Krauw Endersen?
Mikkel Bjel?
pi_200392832
En Nans Peters?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:44:43 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200392833
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef TargaFlorio het volgende:
Alsof de Sloveense Joris van de Berg de naam Kelderman foutloos uitspreekt.
Ik zie geen reden voor een buitenlandse commentator om die naam uit te spreken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:44:51 #137
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392835
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waar leggen jullie de klemtoon bij Aranburu?
ARanBOEroe
pi_200392836
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef TargaFlorio het volgende:
Alsof de Sloveense Joris van de Berg de naam Kelderman foutloos uitspreekt.
Die kunnen we vast wijsmaken dat Kruijswijk als Krachtwijk wordt uitgesproken!
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:45:37 #139
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392847
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef TargaFlorio het volgende:
Alsof de Sloveense Joris van de Berg de naam Kelderman foutloos uitspreekt.
De Franse uitspraak van Wout van Aert is ook altijd wel leuk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:45:46 #140
194695 franklop
Fran knock
pi_200392848
Het zegt wel weer hoe interessant deze etappe is. Ze hadden gewoon een fatsoenlijke vlucht moeten laten wegrijden.

Al is mijn adoptierenner wel mee w/
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:46:01 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392849
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:50 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Lijkt me ook lastig om dit waterdicht te verbieden
Nee inderdaad dat gaat niet lukken. Je zou eventueel een signaal kunnen geven als andere ploegen door zelf ook de weg blokkeren zodat vlucht verderop raakt.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:46:01 #142
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392850
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef Felagund het volgende:

[..]

Die kunnen we vast wijsmaken dat Kruijswijk als Krachtwijk wordt uitgesproken!
Die zou dat wel op exact dezelfde manier uitspreken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200392852
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik zie geen reden voor een buitenlandse commentator om die naam uit te spreken
Fout voorbeeld omdat hij niet bestaat.
Maar dan Kruijswijk of Teunissen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:46:09 #144
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392853
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef Slobeend het volgende:

[..]

ARanBOEroe
Het is net andersom.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:46:23 #145
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392856
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is fout en tevens onjuist.

aRANburu
Ik vind dat ook nog steeds heel vreemd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:46:24 #146
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392857
Ik hoorde Hincapie vanmorgen Poels uitspreken als Peols. Maar ze zeggen dan wel weer Vinjego.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:46:32 #147
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_200392861
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef TargaFlorio het volgende:
Alsof de Sloveense Joris van de Berg de naam Kelderman foutloos uitspreekt.
In Nederland doen we nog wel eens ons best, maar Engelse commentatoren spreken alles volledig op zijn Engels uit. Die doen echt geen moeite.
pi_200392867
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:46 schreef Zelva het volgende:

[..]

In Nederland doen we nog wel eens ons best, maar Engelse commentatoren spreken alles volledig op zijn Engels uit. Die doen echt geen moeite.
Engelsen zijn dan ook verschrikkelijke mensen. Je past je maar aan hen aan.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:47:33 #149
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200392872
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:44 schreef El-Stinho het volgende:
En Nans Peters?
Die noem ik wel Petèèrs
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:47:33 #150
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392873
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:47 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Engelsen zijn dan ook verschrikkelijke mensen. Je past je maar aan hen aan.
stokpaard.gif
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:48:07 #151
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392879
Spreken jullie Sagan ook altijd op zijn Frans uit?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:48:18 #152
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392883
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:47 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Engelsen zijn dan ook verschrikkelijke mensen. Je past je maar aan hen aan.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:49:28 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392892
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:46 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vind dat ook nog steeds heel vreemd.
De Baskische beklemtoning kost mij ook heel veel moeite.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:49:42 #154
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392893
Hey, een tegenaanval.

Met een achterstand van vier minuten.

Ja, oké.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:49:45 #155
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:50:24 #156
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392905
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De Baskische beklemtoning kost mij ook heel veel moeite.
Ik spreek het gewoon op zijn Spaans uit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:50:48 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392911
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:50 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik spreek het gewoon op zijn Spaans uit.
Ja, zo'n laaielichter ben jij wel inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:50:51 #158
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392912
Vraag: Waarom rijdt UAE?
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:51:00 #159
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392915
DSM rijdt dus gewoon serieus op kop.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:51:03 #160
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200392917
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:49 schreef Slobeend het volgende:
Is het Siutsou of Sivtsov[ afbeelding ]
Sioetsoe klinkt als een indianenstam, doe maar Siftsof.
pi_200392919
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:48 schreef Mexicanobakker het volgende:
Spreken jullie Sagan ook altijd op zijn Frans uit?
Als De Grote.
pi_200392924
Ik ruik en proef NIKS meer sinds 2 dagen, hoe lang hadden mijn mede coronalijers daar last van?
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:51:25 #163
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392925
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:49 schreef Slobeend het volgende:
Is het Siutsou of Sivtsov[ afbeelding ]
Siutsou and the Banshees.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:51:41 #164
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392929
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:51 schreef Slobeend het volgende:
DSM rijdt dus gewoon serieus op kop.
Voor de 7e plek van Cees.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:51:42 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200392931
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:51 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Sioetsoe klinkt als een indianenstam, doe maar Siftsof.
Sioetsoe and the Banshees.

Oh, deze is al gemaakt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:51:49 #166
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392932
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:51 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
Ik ruik en proef NIKS meer sinds 2 dagen, hoe lang hadden mijn mede coronalijers daar last van?
Gefeliciteerd met long covid!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200392939
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:51 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Voor de 7e plek van Cees.
Bij een goede dag, bij een mindere dag wordt hij gewoon 12e of zo.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:52:28 #168
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200392940
Is het kooo-vit of ko-viet?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:52:37 #169
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200392941
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:49 schreef Slobeend het volgende:
Is het Siutsou of Sivtsov[ afbeelding ]
Die is überhaupt niet meer rullevant toch?
pi_200392942
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Gefeliciteerd met long covid!
Die had ik al, nu heb ik ook de korte heftigere versie. Maar bedankt.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:52:42 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392944
Gaat Pogacar straks meesprinten of wat?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:52:53 #172
62913 Blik
The one and Only!
pi_200392950
Waarom dat gesleur op kop van Lotto...
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:53:40 #173
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392956
Zitten Joris en zijn makker ook in het NOS-gebouw?
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:53:42 #174
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392958
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:52 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Die had ik al, nu heb ik ook de korte heftigere versie. Maar bedankt.
Nee, wel vervelend natuurlijk ouwe reus :{ Ik heb geen idee, ik ben ontsnapt aan de COVID-loterij. Hopelijk duurt het niet al te lang, ik heb eerlijk gezegd geen idee.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:53:54 #175
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_200392961
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:52 schreef Frozen-assassin het volgende:
Gaat Pogacar straks meesprinten of wat?
Groene trui wordt lastig.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:53:59 #176
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200392963
Is het Gontsjar? Of Honchar? Of Gonchar?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:54:09 #177
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392965
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:52 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die is überhaupt niet meer rullevant toch?
Nee maar daar begon Herbert altijd over.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:54:44 #178
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200392975
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:53 schreef Mani89 het volgende:
Is het Gontsjar? Of Honchar? Of Gonchar?
Het is friet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:55:01 #179
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200392978
Is het PIEtropolli, PietROpolli of PietroPOlli?

Sorry.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:55:21 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200392984
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:55 schreef Slobeend het volgende:
Is het PIEtropolli, PietROpolli of PietroPOlli?

Sorry.
PietropolLI staat er niet tussen
pi_200392986
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:55 schreef Slobeend het volgende:
Is het PIEtropolli, PietROpolli of PietroPOlli?

Sorry.
PietropolLI?

Ah, GMTA.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:55:37 #182
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200392987
Bukkoo? BukKOE?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:55:49 #183
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200392989
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:55 schreef Slobeend het volgende:
Is het PIEtropolli, PietROpolli of PietroPOlli?

Sorry.
Is het FC DRIta of driTA?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:55:52 #184
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200392992
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nee, wel vervelend natuurlijk ouwe reus :{ Ik heb geen idee, ik ben ontsnapt aan de COVID-loterij. Hopelijk duurt het niet al te lang, ik heb eerlijk gezegd geen idee.
Is het eindelijk een voordeel om altijd op je zolderkamer te zitten _O_
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:56:09 #185
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393001
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:55 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Is het FC DRIta of driTA?
FC Strontpot
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:56:27 #186
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200393004
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:55 schreef Slobeend het volgende:
Is het PIEtropolli, PietROpolli of PietroPOlli?

Sorry.
Danny Nelissen zegt altijd OOOEEEran in plaats van UrAN. Echt zo vervelend. Maar het is een Limburger dus enig spraakgebrek kan hem niet verweten worden, net zoals hij niet normaal een rollende R kan uitspreken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:56:32 #187
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393007
Ik zag iemand zich al indekken voor Drita-uit (lol)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:56:49 #188
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393011
Ik vind deze aanvalspogingen wel leuk, maar weten ze dat ze nog drie minuten achterstand hebben?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:57:02 #189
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393014
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik zag iemand zich al indekken voor Drita-uit (lol)
Dat kan echt niet.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:57:10 #190
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200393015
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik zag iemand zich al indekken voor Drita-uit (lol)
GurneyIsBestOke inderdaad ;( Erg treurig vind ik dat

Liever eerst thuis spelen want dat is beter bla bla bla

FC Drita :') Wie?
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:57:29 #191
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:57:30 #192
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200393021
Zeg je Herbert dan hoor ik Keffendis.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:58:11 #193
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393029
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:57 schreef AllesKaputt het volgende:
Zeg je Herbert dan hoor ik Keffendis.
HAHAHAHAHA

HAHAHA

Dat geloof je toch niet?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 13:58:27 #194
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393030
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:57 schreef AllesKaputt het volgende:
Zeg je Herbert dan hoor ik Keffendis.
Stuk uit de vloer.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200393034
Nairoman is wel heel wanhopig.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:59:19 #196
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393048
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:57 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

GurneyIsBestOke inderdaad ;( Erg treurig vind ik dat

Liever eerst thuis spelen want dat is beter bla bla bla

FC Drita :') Wie?
Die hele selectie is minder waard dan een jaar salaris van Tadic.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:59:32 #197
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393054
Toch sluit ik niet uit dat Feyenoord daar gewoon gaat verliezen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:59:34 #198
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393055
De werken van Sepp Kuss doen mij meer dan ooit verlangen naar de Tour of Utah en de USA Pro Cycling Challenge.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:59:46 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393061
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef maxi-mus het volgende:
Toch sluit ik niet uit dat Feyenoord daar gewoon gaat verliezen.
AS Trencin.

Maar voetbal is geen sport natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 13:59:57 #200
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393066
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef maxi-mus het volgende:
Toch sluit ik niet uit dat Feyenoord daar gewoon gaat verliezen.
Genoeg over Feyenoord.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:00:03 #201
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200393070
Kus? Koes?
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:00:25 #202
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393078
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef Koffieplanter het volgende:
De werken van Sepp Kuss doen mij meer dan ooit verlangen naar de Tour of Utah en de USA Pro Cycling Challenge.
Lekker 's avonds wielrennen kijken. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200393081
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Genoeg over Feyenoord.
Zullen we het over Cyclingmas...
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:00:59 #205
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393084
Wat een merkwaardige rit, Johan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:01:28 #206
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_200393092
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:00 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dione zegt Kass.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:01:46 #207
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393095
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:00 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dione zegt Kass.
troviejo?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:14 #208
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393105
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wat een merkwaardige rit, Johan.
Ik denk dat er nog wel een paar in het skoekeloen belanden zo.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:16 #209
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393107
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Die hele selectie is minder waard dan een jaar salaris van Tadic.
Geldt dat inmiddels niet ook voor een aantal Eredivisieclubs? ;(
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:19 #210
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393110
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Genoeg over Feyenoord.
Laatste vraag, met permissie, hoe laat is die pot volgende week?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:22 #211
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200393112
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:59 schreef maxi-mus het volgende:
Toch sluit ik niet uit dat Feyenoord daar gewoon gaat verliezen.
Dat zou echt zwakzinnig zijn... Bij uitstek beste kans om je coefficienten weer een boost te geven. In voorrondes EL en CL krijg je nauwelijks punten maar in Conference wel.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:26 #212
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_200393114
Lekker smal straatje
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:42 #213
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393121
Over een week is de Olympische wegrit.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:02:46 #214
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393122
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:02 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Laatste vraag, met permissie, hoe laat is die pot volgende week?
21:00
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:03:00 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393126
Het vliegende kunstgebit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:03:53 #216
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393142
Zou Cav hebben aangegeven dat hij zich niet goed voelt ofzo?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:03:53 #217
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393143
Ik word niet boos, ik word razend om de werken van DSM.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:04:02 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393147
Maar goed, Quick Step wil dus niet rijden. Om het verhaal af te maken moet het record worden gegrepen in Parijs?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:04:05 #219
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393148
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:02 schreef Koffieplanter het volgende:
Over een week is de Olympische wegrit.
Sporten waar de OS niet het hoogst haalbare is zijn matig.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200393156
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:03 schreef Slobeend het volgende:
Zou Cav hebben aangegeven dat hij zich niet goed voelt ofzo?
Of dat hij zijn 35e in Parijs wil pakken en dat de rest vandaag voor eigen kans mag gaan?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:04:32 #221
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200393158
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:02 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat zou echt zwakzinnig zijn... Bij uitstek beste kans om je coefficienten weer een boost te geven. In voorrondes EL en CL krijg je nauwelijks punten maar in Conference wel.
Als ze de halve voetbaltop in Portugal gaan oprollen stijgen WE straks weer een plaatsje jaaaaaa
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:04:50 #222
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393162
Zielig voor dat beest. Waarom wordt dit in beeld gebracht?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:04:58 #223
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:05:20 #224
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393175
Stierenvechten in Frankrijk :?
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:05:23 #225
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393176
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:04 schreef Slobeend het volgende:
Stierenvechten is geen sport
Debiele folklore, net als ongein als carbidschieten.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:05:24 #226
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:05:39 #227
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393180
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:05 schreef Slobeend het volgende:
Poesbericht
De NOS?
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 16 juli 2021 @ 14:05:51 #228
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_200393184
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Maar goed, Quick Step wil dus niet rijden. Om het verhaal af te maken moet het record worden gegrepen in Parijs?
Flip zei net van wel ja.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:06:08 #229
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393188
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Debiele folklore, net als ongein als carbidschieten.
De hele dag staan te koukleumen om elke minuut een keiharde plof te horen, daar houd ik mij altijd afzijdig van ja.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:06:12 #230
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:06:18 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393194
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:05 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Flip zei net van wel ja.
Toch een risico.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200393195
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:05 schreef Slobeend het volgende:
Poesbericht
Waarom heb je de NOS als app? De Courant is tenminste niet overvloedig met pushes.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_200393199
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Toch een risico.
Om eraf te worden gesprint door domme Danny?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:06:50 #234
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393204
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:05 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Flip zei net van wel ja.
Benieuwd hoe ze dat gaan doen als het toch een sprint wordt, dan. :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:07:03 #235
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393210
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:06 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Waarom heb je de NOS als app? De Courant is tenminste niet overvloedig met pushes.
Fijne nieuwsvergaring. Maar die pushberichten kan je inmiddels beter uitzetten :')
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:07:04 #236
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393212
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:06 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Waarom heb je de NOS als app? De Courant is tenminste niet overvloedig met pushes.
Ik vind het toch wel handig soms.
pi_200393216
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:06 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Benieuwd hoe ze dat gaan doen als het toch een sprint wordt, dan. :D
Morkov die in de laatste kilometer ontsnapt?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:07:23 #238
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393217
Koers gedaan. Jammer DSM!
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:07:25 #239
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393219
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:06 schreef Felagund het volgende:

[..]

Om eraf te worden gesprint door domme Danny?
Je kan altijd een keer een mindere dag hebben, of te maken krijgen met pech.

Groetjs, Sven Nys.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:07:26 #240
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:07:32 #241
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393222
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:07 schreef Felagund het volgende:

[..]

Morkov die in de laatste kilometer ontsnapt?
Ik denk dat een Steegmansje kansrijker is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:08:12 #242
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393232
Oh, toch een groep weg. Dit is gespeeld.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:09:05 #243
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393247
Valverde, Politt, Izagirre, Stuyven, Fraile, Valgren, Dillier, Gesbert, Turgis, Teunissen, Garcia, Van Avermaet, Laporte, Gruzdev, Theuns, Ballerini, C. Pedersen, Walscheid
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:09:27 #244
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393253
Ze moeten eerst die voorste zes maar eens zien terug te halen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:10:26 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393272
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:09 schreef Slobeend het volgende:
Ze moeten eerst die voorste zes maar eens zien terug te halen.
Als dit samenwerkt gaat dit het wel redden. Bahrein en BikeExchange zullen wel gaan rijden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:10:49 #246
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393283
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:09 schreef Slobeend het volgende:
Ze moeten eerst die voorste zes maar eens zien terug te halen.
Bernard heeft nu een reden om niet mee te rijden.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:11:11 #247
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200393291
Nee Theuns en Stuyven, vandaag is het voor Mes.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:11:34 #248
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:11:53 #249
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393310
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bernard heeft nu een reden om niet mee te rijden.
Clarke ook
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:11:56 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393311
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bernard heeft nu een reden om niet mee te rijden.
Maar tegelijkertijd gaan Stuyven en Theuns ook sparen. Samenwerking in zo'n achtervolgende groep is zelden optimaal.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:12:08 #251
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393317
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:11 schreef Slobeend het volgende:
Wat is Bagrijn aan het doen.
De vlucht van Mohoric beschermen en denken aan Colbrelli?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:12:17 #252
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393322
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:11 schreef Slobeend het volgende:
Wat is Bagrijn aan het doen.
Die willen een sprint voor de groene trui (lol)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:12:34 #253
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393328
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Maar tegelijkertijd gaan Stuyven en Theuns ook sparen. Samenwerking in zo'n achtervolgende groep is zelden optimaal.
Daar zitten voldoende koppels in om het draaiende te houden.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:12:58 #254
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200393338
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De vlucht van Mohoric beschermen en denken aan Colbrelli?
En Israel?
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:13:15 #255
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393344
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:12 schreef Slobeend het volgende:

[..]

En Israel?
Gorilla is jarig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:13:15 #256
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200393345
Dommekracht Nils zit er, dan gaat het wel vooruit
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:13:24 #257
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:13:27 #258
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393353
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar zitten voldoende koppels in om het draaiende te houden.
Nouja, als ze niet alle 17 rijden is wat er in het peloton gebeurt ook interessant. Zijn toch nog wat teams met belangen omdat ze de slag hebben gemist.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:13:54 #259
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393359
Ik ben nu in dubio qua pooltjes, maar mooi dat er wordt gekoerst :)
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:13:55 #260
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393360
Froome op kop JAAAAAAAA
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:14:15 #261
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393368
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:13 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nouja, als ze niet alle 17 rijden is wat er in het peloton gebeurt ook interessant. Zijn toch nog wat teams met belangen omdat ze de slag hebben gemist.
Noem ze eens.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:15:24 #262
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393388
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:14 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Noem ze eens.
Je ziet ze op kop van het peloton + BikeExchange. Maar het lijkt wel te draaien, dus het zal wel loslopen voor die groep.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:15:49 #263
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_200393399
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar zitten voldoende koppels in om het draaiende te houden.
aha
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:16:04 #264
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393403
Domme Nils ziet dat het niet hard genoeg gaat.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:16:06 #265
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393405
Circus Politt, jawel!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:16:16 #266
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393409
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:15 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Je ziet ze op kop van het peloton + BikeExchange. Maar het lijkt wel te draaien, dus het zal wel loslopen voor die groep.
Het peloton blijft voorlopig op ong 45 seconden, dat is ruim binnen schootsafstand
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:18:07 #267
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393439
Haha, B&B motellen. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:18:15 #268
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_200393443
De jongens van de Radio :')
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:18:34 #269
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393448
B&B gaat ook meerijden, haha!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200393454
Wel knap dat Ineos deze groep dan ook volledig mist
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:20:14 #271
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_200393483
Theuns en Stuyven gaan elkaar enorm piepelen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:20:53 #272
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393499
Vijfenhalf miljoen goed gespendeerd.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:21:01 #273
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393504
De kopgroep komt zo wel binnen schootsafstand voor nieuwe aanvallen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:21:10 #274
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393507
Benieuwd wat er gebeurt als alles weer bij elkaar komt op 100km
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:21:15 #275
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200393511
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Vijfenhalf miljoen goed gespendeerd.
De nieuwe Ji Cheng.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:21:27 #276
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393514
Oli heeft met zijn wonderbenen precies niks gedaan deze Tour.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:22:23 #277
194695 franklop
Fran knock
pi_200393532
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:21 schreef Koffieplanter het volgende:
Oli heeft met zijn wonderbenen precies niks gedaan deze Tour.
Zelfs zijn record wheelie kwijtgeraakt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:23:12 #278
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393546
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

:')

Er is nog een renner waarbij ik altijd iets in mijn hoofd kreeg, ik weet even niet wie.
Nu ik hem zo in beeld zie: Gotye!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200393547
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:22 schreef franklop het volgende:

[..]

Zelfs zijn record wheelie kwijtgeraakt
Zou hij degene zijn die Tietema heeft verraden waardoor die filmpjes zijn verwijderd?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200393555
Poels, Porte, Thomas, Froome..

Dat was ooit de beste trein bergop
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:24:02 #281
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393561
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:22 schreef franklop het volgende:

[..]

Zelfs zijn record wheelie kwijtgeraakt
Van Avermaet, die zo'n beetje zijn slechtste Tour ooit aan het rijden is, heeft meer gedaan en is meer in beeld geweest dan een tientonner die een dikke top 30 reed over de Ventoux.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport vrijdag 16 juli 2021 @ 14:25:10 #282
274204 crew  Mexicanobakker
pi_200393581
Samenwerking in die groep is wel matig hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_200393590
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:25 schreef Mexicanobakker het volgende:
Samenwerking in die groep is wel matig hoor.
Is ook te groot met teveel verschillende belangen..
pi_200393607
Alle Spanjaarden + Greg collectief gelost
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:27:08 #285
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393608
Lekker gewerkt Movistar. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200393630
Ze rijden nu wel volle bak door
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:29:09 #287
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393631
Ze draaien prima.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:30:03 #288
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393644
Een beeld van het peloton zou nu fijn zijn. We lijken op een kantelpunt terecht te gaan komen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:31:37 #289
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_200393664
30 seconden voorsprong op peloton en bijna bij de kopgroep... Interessante finale.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:32:25 #290
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393671
Stel dat deze groep het redt, dan gaat dat weer een leuke aflevering van El Dia Menos Pensado opleveren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200393688
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Stel dat deze groep het redt, dan gaat dat weer een leuke aflevering van El Dia Menos Pensado opleveren.
Een aantal mensen hier, waaronder ene R_R vond die aanvallen achter de kopgroep aan anders maar zeer kansloos!
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:34:18 #292
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200393705
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:33 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Een aantal mensen hier, waaronder ene R_R vond die aanvallen achter de kopgroep aan anders maar zeer kansloos!
Als je mee bent is het wel wat onzinnig om je gedrieën te laten lossen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:34:57 #293
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393718
Wat gaat Movistar nu doen dan?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:36:18 #294
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393742
Trek zit klaar om af te stoppen.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:36:45 #295
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_200393746
Kunnen we stoppen met Frank Hoste en Christophe Vandegoor?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:37:09 #296
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_200393753
GPS spreekt over 23 seconden.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:37:59 #297
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_200393764
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:36 schreef Koffieplanter het volgende:
Trek zit klaar om af te stoppen.
Gewoon de weg blokkeren
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:38:16 #298
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393768
Er wordt druk gebeld
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:39:51 #299
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_200393794
Die 40 seconden van het peloton waren er 20
pi_200393826
Ze gaan er wel bij komen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 16 juli 2021 @ 14:42:45 #301
362868 crew  Slobeend
of all places
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')