abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_200088101
+1000 op alles wat @vlindertje89 zegt


Zoals vaker bedoel je het echt goed TS, maar je maakt niet altijd de beste keuzes voor de kat, ook al denk jij dat wel te doen. Je zegt dat je advies vraagt, maar als je advies krijgt wat niet in je straatje past, dan word je boos.

Het poesje is pas veilig als ze niet mee hoeft te schooien om eten, en geen gevaar meer loopt op straat. Als ze geen krolsheid meer hoeft doorstaan, met risico op verwondingen tijdens de paring, een zwangerschap, complicaties bij de bevalling en kittens die overlijden. Elke dag dat je aarzelt om een vanghok te plaatsen, of haar eventjes bij je thuis op te sluiten om te laten kijken of er een chip is (en zo niet, haar laten steriliseren) is een dag te laat.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_200088323
Er zijn, zoals eerder aangegeven, meerdere manieren om op chip te laten controleren, en dat hoeft niet met reismand of kosten. Dierenambu zoals ik ze gewend ben, komen gratis op chip scannen. Sterker nog, ik ken een dierenarts die nog wel zou rijden om te komen scannen.

Tis goed dat je flyers post en FB checkt enzo, en dat je haar vertrouwen wil winnen. Maar juist op deze leeftijd kan het (veel) sneller en effectiever zijn om haar wel op te sluiten en dan te socialiseren. Los daarvan, op die leeftijd hoort ze kitten te zijn, geen mama te worden. En dus vind ik het, in het belang van het katje, juist van dierenliefde getuigen als je haar richting dierenarts brengt. Elke dag op straat is er één teveel, als je haar toch zou willen houden.

Verder, je post richting Vlindertje trekt echt op niks. Ik lees geen boosheid of wat dan ook bij niemand, behalve bij jou. En hoe :{
  maandag 28 juni 2021 @ 03:24:50 #28
469979 Also-von-Oder
Last man standing.
pi_200103253
Een ding die ik eerst moet vertellen. Ik heb eerder een aanlopertje gehad , die mij aanvankelijk niet leuk vond en mijn andere katten ook niet leuk vond (nog steeds niet). Daar stapte ik te vroeg op af. Nou ja te vroeg? Ik ving hem niet eens op... hij kwam binnen, vaak zonder ik het door had. En at de bakjes van mijn katten leeg.

Op een gegeven moment kreeg ik door waar die kater woonde. Ik stapte direct naar de eigenaar en vertelde waar meneer zich ophield. Reactie; zet hem maar naar buiten. Zogezegd zo gedaan. Maar hij vertrouwde mij niet, had deze kater ook geen reden voor. Nee ik joeg hem niet weg, maar verder gaf ik hem ook geen voer, hij at gewoon de etensrestanten van mijn katers op.
Dus ik wilde deze kater na bevestiging van zijn eigenaar naar buiten brengen (met de doos en al, waarin hij was gaan liggen)... en hij beet mij in mijn wijsvinger. Die wijsvinger is nooit helemaal hersteld, ook niet na 3 jaar! Het kan nog maar de helft buigen dan het ooit kon.

En toen heb ik die kat gepakt en naar zijn baasjes gebracht... Ze deden niet eens de deur open toen zij mijn bebloede hand zagen. Ze lieten zelfs niet eens hun kat binnen, toen ik voor hun dichte raam zei dat ik hun kat kwam terugbrengen.

Dus ja! Ik sinds dien wil ik eerst het vertrouwen winnen van een aanlopertje, voordat ik maar enige actie onderneem. Ja ik kan de dierenambulance of weet ik wie dan ook bellen. Maar mijn woning kent vele verstop plekken en kleine doorgangen waardoor een kat zich goed kan verstoppen. En ik hou niet van vreemden in mijn woning, die misschien uren moeten zoeken. en deze kat niet te pakken krijgen. Er is in het verleden genoeg van mij gestolen door iemand of meerdere mensen. En ja dat is nog altijd een trauma voor mij.

Nou zie mij nu dingen denken te moeten verantwoorden... en waarom? Omdat mijn integriteit ter discussie wordt gesteld. En waarom? Omdat ik dingen anders doe dan jullie willen. Leer eens te leven dat niet iedereen het doet zoals jullie zouden doen, en dat daarvoor redenen bestaan! Ja weer een deuk in mij. Gefeliciteerd.

Ik dacht dat ik hier veilig was met mijn liefde voor katten. Toch ook hier niet... even een andere aanpak, maakt mij ook hier een paria! Nou bedankt iedereen!
pi_200103298
Je bent je eigen handelen aan het goedpraten. En alleen op zoek naar mensen die het met jou eens zijn.
Laat die kat checken of houd andermans eigendom buiten de deur. Nu klink je als mogelijke katnepper en dat is gewoon niet tof.
pi_200109172
Lees je eigen posts eens terug en probeer eens wat reflectie toe te passen.

Paria :')
Alius aliud dicit
  Moderator maandag 28 juni 2021 @ 19:54:00 #31
155227 crew  Guppy
dus
pi_200113649
TS, volgens mij wordt er netjes gereageerd op je posts.

Het is al héél vaak gezegd. Laat die kat z'n chip checken, dat is het énige juiste om te doen.
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
  woensdag 30 juni 2021 @ 03:08:29 #32
469979 Also-von-Oder
Last man standing.
pi_200136621
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 04:25 schreef Peter het volgende:
Je bent je eigen handelen aan het goedpraten. En alleen op zoek naar mensen die het met jou eens zijn.
Laat die kat checken of houd andermans eigendom buiten de deur. Nu klink je als mogelijke katnepper en dat is gewoon niet tof.
Je wilt het niet begrijpen he? Als deze poes tot iemand in mijn buurt behoorde , dan was ze niet graatmager.
En nee ik kan haar niet vangen, zelfs niet als ze in mijn huis is.
Ik heb er al spijt van dat ik dit met jullie gedeeld heb... Als ik haar buiten had gelaten, dan was ze al meer dan 2 weken verhongerd. En had jij jou dan verantwoordelijk gevoeld, zonder de poes ook maar een maal gezien te hebben. Ik voel mij verantwoordelijk voor die poes (die mij nog steeds niet op meer dan een meter durft te naderen.
Ik heb geduld om deze poes te redden... maar het gaat jou niet om de poes, maar om de baasjes.

In dit geval de verkeerde keuze, want als ik deze poes niet binnen haal zonder haar vertrouwen... dan breekt ze het hele huis af, en wordt nog steeds niet gevangen.

En een kat of poes is niemands eigendom, wanneer deze kat of poes zich niet veilig voelt bij hun! Maar ja, ik respecteer wel een chip. Dat wil of (als je te dom of emotioneel betrokken bent) niet begrijpen.

Maar ik doe dingen anders. Live with it! Natuurlijk kan ik deze poes ook wegjagen, omdat ze mij niet vertouwd, maar daarmee spoor ik haar baasje/ familie niet op.

Laten we eens wachten op Catastrophe's antwoord. Die neemt nestjes jonge kittens op, om ze te voeden en ze klaar te maken om weer aan een nieuwe baasje te helpen.
Maar Catastrophe helpt deze kittens ook aan voedsel ( iets dat ze mij ontraadt. Ja ik moet misschien de kitten die graatmager bij mij aan kwam lopen... terwijl ze zelf hele nestjes verzorgt, zonder vragen te stellen waarom. Zij neemt volledige nestjes op, zonder vragen te stellen over hun herkomst.

Normaal gesproken zou ik dit toejuichen, maar zij voedt ook kittens op. Waarom laat zij haar nestjes niet los, zodat andere mensen zich niet om die kittens bekommeren? Hey de kittens die ik opvang, vang ik ook daadwerkelijk op, terwijl zij die kitten afstaat. Ja die kittens zullen verward zijn... het ene moment denken ze dat Catastrophe hun "subtiture is voor de moederkat"... en het volgende moment raken ze hun nieuwe moeder kwijt en worden verdeeld over vele mensen die zij niet kennen.

Wat doe ik dan fout? Als mijn aanlopers na (alle checks niet gezocht worden)... dan worden ze deel van mijn katten familie. Dan hoeven ze niet aan aan nieuwe situaties te wennen.
Katten/ poezen die mij komen aangelopen worden ook gecheckt, maar als zij buiten het systeem vallen dan komen ze niet bij een asiel of dierenambulance terecht.. nee, bezorg ik ze een goed thuis.

Dat is meer dan de dierenambulance of types als die fakers voor mij veronderstelden kunnen doen.

Een of twee weken werd mij door Catastophe verweten dat ik een kitten binnen liet
Geloof je het niet, volg haar maar... zij geeft ook kittens eten,/ maar ze zoekt altijd nieuwe baasjes.

Ik zoek alleen nieuwe baasjes voor de kittens die de katers/ poezen/ kittens die ik vertrouw en ik weet dat ik ze ergens kan onderbrengen... en wanneer niet, dat ik aan mijn eigen catpack kan toe vertrouwen.

Nee ik kan niet elke poes of kater opnemen... maar als ze goed in mij catpack passen dan eet ik liever een keer minder per dag, dan zo'n kat over te laten aan het asiel!
  woensdag 30 juni 2021 @ 03:35:46 #33
469979 Also-von-Oder
Last man standing.
pi_200136638
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 19:54 schreef Guppy het volgende:
TS, volgens mij wordt er netjes gereageerd op je posts.

Het is al héél vaak gezegd. Laat die kat z'n chip checken, dat is het énige juiste om te doen.
Ach Guppy, je hebt het echt niet door he?
Zolang een poes/ kat je nog niet vertrouwd, kun je niets forceren. En al helemaal niet als ze graatmager is... of moet ik het echt zo zwaar zeggen? Graatmager!

Ik heb mijn leven lang al met katten geleefd, okay in mijn eerste 20 jaar was ik niet verantwoordelijk voor het eten etc. Maar ik was wel altijd degene die onze katten de meeste aandacht gaf.

Okay na mijn puberteit ging ik op mijzelf wonen... en op mijn 24 e levensjaar kwam ik in een studentenhuis terecht.
Daarna kwam ik op een woonboot terecht in de Diepenring in Groningen. Daar heb ik ook nog enige tijd gewoon, zonder huisdieren... want ik wilde graag emigreren.

Daarna ontmoette ik mijn ware, en om haar gaf ik mijn woonboot om. Toch duurde dat minder lang als ik hoopte.
En voor ik het doorhad was het 2010... mijn nieuwe vriendin had mij nodig... dus ik was een ruime maand of anderhalf bij mijn laatste vriendin om voor haar te zorgen. En toen kwam er in de ochtend van 4 januari een heel jong katertje achter een van haar poezen aangelopen. Een katertje van ca 3 maanden.
Hij en ik waren direct de beste vrienden, maar ondanks dat heb ik al het menselijk mogelijke gedaan om zijn "mensen" te zoeken. Amivedi, A4 posters door de hele stad verspreiden... vooral in supermarkten etc.
Niemand zocht naar hem, niemand wilde hem. Maar Poeshka zoals ik hem noemde (omdat ik nog niet wist of het een vrouwtje of een mannetje was) ... die had al binnen een kwartier door dat hij bij mij wilde blijven. Ik ging nog even naar de supermarkt om wat eten voor hem te kopen.

Mijn vriendin wilde hem eruit gooien (zij sliep nog toen ik al 2 uurtjes met hem doorgemaakt had).
Ja ze gooide hem eruit via de zijdeur, en net zo snel kwam hij door het kattenluik weer terug.
Ja ik ben mijn ex nog steeds dankbaar dat ze de tegenwoordigheid van geest had, om te wachten tot ik terugkwam.

Hoe dan ook twee maanden later toen we gingen samenwonen was het over met de liefde. Maar hoeveel ik ook heb moeten achterlaten van mijn spullen... mijn Poeshka nam ik meer. En hij leeft nog steeds , is inmiddels al meer dan 11 jaar bij mij. En zijn favoriete plek is nog steeds op mijn schouders/ rug.

Ja mijn Poeshka zou net als 75% van mijn aanlopertjes van honger gestorven zijn, als ik mijn katten instinct niet had gevolgd.

Dus sorry voor Catastrophe... ze weet vast veel! Maar weet ze genoeg? Let you be the judge of it!
  woensdag 30 juni 2021 @ 03:38:31 #34
469979 Also-von-Oder
Last man standing.
pi_200136640
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:38 schreef Mrmime het volgende:
Lees je eigen posts eens terug en probeer eens wat reflectie toe te passen.

Paria :')
Jij bent totaal niet meer serieus te nemen. You just go with the flow! Ik acht mijn tegenstanders zelfs hoger in dan jouw reactie!
pi_200137541
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 03:38 schreef Also-von-Oder het volgende:

[..]

Jij bent totaal niet meer serieus te nemen. You just go with the flow! Ik acht mijn tegenstanders zelfs hoger in dan jouw reactie!
Gaat het wel goed met jou? Is een oprechte vraag en niet cynisch bedoeld.
Je bent midden in de nacht ellenlange posts aan het typen vol met stekeligheden naar anderen, maar totaal niet reagerend op de inhoud. Mensen proberen je oprecht te helpen (en het katje) maar jij bent degene hier die de mensen niet serieus neemt, en die mensen nemen wel de moeite om inhoudelijk op jouw topic te reageren en willen jou en je katje helpen. Door zo te reageren help jij het katje sowieso niet in ieder geval, en je aardigheidsfactor daalt ook beneden het vriespunt.

Anyway: Je pretendeert een dierenvriend te zijn, je bent het tegenovergestelde. :{w
Alius aliud dicit
pi_200138083
Wauw... zoveel onzin in één post...

quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 03:08 schreef Also-von-Oder het volgende:

[..]

Laten we eens wachten op Catastrophe's antwoord.

Prima, hier ben ik!

quote:
Die neemt nestjes jonge kittens op, om ze te voeden en ze klaar te maken om weer aan een nieuwe baasje te helpen.
Maar Catastrophe helpt deze kittens ook aan voedsel ( iets dat ze mij ontraadt.

Waar zei ik dat?
Ik weet dat ik wel reageerde op een post van je in een ander topic. Waarin je een user die vrij impulsief overkwam, en inmiddels al besloten had dat een huisdier toch niet paste, leek te adviseren om na te gaan hoeveel zorg hij kon geven.... en dat een kat alleen een kattenluik nodig had en dan was het een prima idee.
F&F / Ik wil een huisdier in huis nemen.

quote:
Ja ik moet misschien de kitten die graatmager bij mij aan kwam lopen... terwijl ze zelf hele nestjes verzorgt, zonder vragen te stellen waarom. Zij neemt volledige nestjes op, zonder vragen te stellen over hun herkomst.
Je hebt me door... ik struin straten en tuinen af en pluk overal kittens vandaan, soms sluip ik zelfs huizen binnen en haal ze daar uit hun nestjes :@
Of wacht... zat het anders?

Ja, natuurlijk 8)7

De kittens die bij mij in huis komen, zijn kittens van poezen die rondliepen en geen huis lijken te hebben.Of van mensen die aangeven er niet meer voor te kunnen zorgen en het beter is dat ze herplaatst worden (denk aan tientallen bange katten in ene vervuild huis, zieke kittens, poezen die nestje na nestje krijgen).

Die worden gevangen en opgevangen door de Dierenbescherming (ken je die TS? Dat zijn mensen die er verstand van hebben), gecontroleerd op een chip, geplaatst op hun website voor gevonden katten en ook als ze bij mij zijn blijven ze vaak nog op die website zodat eventuele baasjes zich kunnen melden. Wettelijk gezien valt een dier twee weken na vangst toe aan het asiel en is het vrij plaatsbaar. En in de tussentijd (en daarna) dan komen ze bij mij. Waar moederpoes een warm plekje heeft om te rusten, waar altijd eten is, waar haar kittens medicijnen krijgen als dat nodig is. En waar kittens en soms ook moederpoezen aan mensen kunnen wennen.
Is een poes té bang, dan wordt ze na sterilisatie uitgezet op een veilige plek. Waar ze alleen voor zichzelf hoeft te zorgen maar geen nestjes meer hoeft groot te brengen. Omdat voor die poes een leven in de buitenlucht wel iets meer gevaar, maar veel minder stress meebrengt dan een leven binnenshuis.

Het grote verschil van de handelingswijze van de Dierenbescherming met hoe jij het doet is: dat poes gevangen wordt, die een controle en (al dan niet tijdelijke) opvang krijgt en er veel nauwkeuriger naar een eventuele baas gezocht kan worden.

quote:
Normaal gesproken zou ik dit toejuichen, maar zij voedt ook kittens op. Waarom laat zij haar nestjes niet los, zodat andere mensen zich niet om die kittens bekommeren? Hey de kittens die ik opvang, vang ik ook daadwerkelijk op, terwijl zij die kitten afstaat. Ja die kittens zullen verward zijn... het ene moment denken ze dat Catastrophe hun "subtiture is voor de moederkat"... en het volgende moment raken ze hun nieuwe moeder kwijt en worden verdeeld over vele mensen die zij niet kennen.
Het zijn katten, geen mensen... de katten die bij jou binnen zijn gelopen hebben zich aan je gehecht. dan lijkt het me niet onredelijk te veronderstellen dat de katten die ik opvang dat ook kunnen bij andere mensen.

Ik zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen dit vrijwilligerswerk niet te doen. Of de Dierenbescherming zou ervoor kunnen kiezen die nestjes te laten creperen op straat. Of pasgeboren kittens zonder moeder bij binnenkomst te euthanaseren (zo ging dat in het verleden....) Want een dode kat en dode kittens is beter dan een kat en kittens die een warm mandje vinden?

Of ik zou ze allemaal kunnen houden. 100 katten zou ik dan inmiddels hebben, dát is pas een gezonde situatie!
(ja, ik ben sarcastisch...)
quote:
Wat doe ik dan fout? Als mijn aanlopers na (alle checks niet gezocht worden)... dan worden ze deel van mijn katten familie. Dan hoeven ze niet aan aan nieuwe situaties te wennen.
Katten/ poezen die mij komen aangelopen worden ook gecheckt, maar als zij buiten het systeem vallen dan komen ze niet bij een asiel of dierenambulance terecht.. nee, bezorg ik ze een goed thuis.

Dat is meer dan de dierenambulance of types als die fakers voor mij veronderstelden kunnen doen.
Wat je fout doet: je laat de kat nu buiten in de kou zitten. Omdat je haar geen stress wil bezorgen en dus geen enkele actie doet om haar actief te vangen. Dus elke dag kan ze zwanger worden, ziek(er) worden, overreden worden, andere nare zaken.
Ja, dat vangen is eventje niet leuk voor de kat, maar dan is er wel duidelijkheid. Kan ze gesteriliseerd worden, op de site van de Dierenbescherming gezet worden. En als er geen baas is, ze blijkt heel bang en ze mag in jouw tuin blijven, prima.

Je hoeft haar niet met blote handen te vangen. Ze weet al dat ze eten bij je krijgt. Regel een vangkooi en poesje loopt er waarschijnlijk zo in.
quote:
Een of twee weken werd mij door Catastophe verweten dat ik een kitten binnen liet

Waar deed ik dat?
quote:
Geloof je het niet, volg haar maar... zij geeft ook kittens eten,/ maar ze zoekt altijd nieuwe baasjes.
Omdat ik de katten niet blij zou maken met meer dan 100 huisgenoten.
quote:
Ik zoek alleen nieuwe baasjes voor de kittens die de katers/ poezen/ kittens die ik vertrouw en ik weet dat ik ze ergens kan onderbrengen... en wanneer niet, dat ik aan mijn eigen catpack kan toe vertrouwen.

Nee ik kan niet elke poes of kater opnemen... maar als ze goed in mij catpack passen dan eet ik liever een keer minder per dag, dan zo'n kat over te laten aan het asiel!
Precies! En ik kan dus geen 100 katten een huis bieden.

En wat voor beeld heb jij van het asiel? In mijn ervaring worden katten daar goed verzorgd, krijgen ze aandacht. En wordt er geïnvesteerd in het vinden van een nieuw huis, want het is uiteraard een tussenstop. Hun netwerk is breder dan het jouwe, dus dat gaat daar een stuk sneller gebeuren. Dan is er niemand die een maaltijd minder hoeft te eten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Cat-astrophe op 30-06-2021 10:13:50 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator woensdag 30 juni 2021 @ 19:14:18 #37
155227 crew  Guppy
dus
pi_200146159
Het is een kat, waarvan je de chip moet laten checken. Een graatmager kitten, als ik je moet geloven. Geen volwassen poema... Je hoeft er niet eerst mee te kroelen op schoot, regel een vangkooi, vang die kat en breng d'r naar het asiel of de dierenarts om de chip uit te lezen. Voor ¤ 35,- heb je al zo'n ding, maar je kunt er vast ook één lenen bij de dierenbescherming.

Je projecteert nu allerlei menselijke gevoelens en gedachten op het dier, tikt een heel epistel op in het midden van de nacht en laat ondertussen die kat buiten zitten verpieteren omdat ze je niet vertrouwt. En gaat tekeer tegen users die het beste voorhebben met de kat en je geduldig adviseren wat je het beste kunt doen.

Wat wil je met dit topic bereiken? Als wij het allemaal niet begrijpen, niet door hebben en niet weten, wat wil je dan van ons horen?

Er is in F&F voor iedereen plaats, om advies te vragen en hulp. Ook voor jou, maar je laat de boel zelf ontsporen. Als de reacties je niet aanstaan, is het niet netjes om zo van leer te trekken tegen users die je écht proberen te helpen.
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_200146248
Snel ingrijpen lijkt me van belang. Zo te horen is ze krols, maar eigenlijk veel te jong om te moederen. Buiten dat, er lopen al veel te veel kittens rond.
Deze dame moet gewoon gesteriliseerd worden en een huisje vinden. *;
  Spellchecker woensdag 30 juni 2021 @ 19:22:19 #39
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_200146289
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:20 schreef mootie het volgende:
Snel ingrijpen lijkt me van belang. Zo te horen is ze krols, maar eigenlijk veel te jong om te moederen. Buiten dat, er lopen al veel te veel kittens rond.
Deze dame moet gewoon gesteriliseerd worden en een huisje vinden. *;
Snel ingrijpen? Dit speelt nog maar 4 weken ...

*Sarcasme

[ Bericht 0% gewijzigd door maily op 30-06-2021 20:56:31 ]
  donderdag 1 juli 2021 @ 01:50:10 #40
469979 Also-von-Oder
Last man standing.
pi_200150752
Is goed, allemaal. Ik zal hier in deze vijandige omgeving niet meer reageren. Gefeliciteerd, jullie winnen. ^O^ :')
Ik ben sportief genoeg om dat toe te geven, al had ik aanvankelijk geen idee dat dit een sport was!

Ik kan hier nog een lang verhaal vertellen... maar de uitkomst is al lang beke nd. Het gaat niet langer om katten maar om ego's. Mensen die ergens in de jaren '80 of jaren 90's hun kattenkennis hebben opgedaan. En denken dat dit nu nog 30 jaar later nog up to date is, volgens de uitgezakte taarten die nog steeds het geweten van kat lievend Nederland is. Allemaal samenklittend om nieuwere inzichten te blokkeren.

Is goed (nou eigenlijk niet goed) !

Maar hoe vaak zijn jullie een kat kwijt geraakt met de deur open? Ik nooit... ja 2 k atten zijn gestorven bij mij, maar ze kwamen uiteindelijk allebei terug... om hier te sterven/ dan wel om geholpen te worden.
Ja jullie kunnen doen alsof ik alles fout doe, maar sinds ik mijn eigen katten heb sinds een jaar of 11 weet ik beter.

En hoe belangrijk waren jullie voor jullie katten? Vaak helemaal niets! Grote ego's zien hun katten niet!

Maar okay.. nog een dikke middel vinger van mijn katten. Want geen van mijn katten is ooit weggelopen.
Stelletje neppers! Jullie ego is belangrijker dan jullie liefde voor katten.

En dit is mijn final word,
pi_200151696
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 01:50 schreef Also-von-Oder het volgende:
Is goed, allemaal. Ik zal hier in deze vijandige omgeving niet meer reageren. Gefeliciteerd, jullie winnen. ^O^ :')
Ik ben sportief genoeg om dat toe te geven, al had ik aanvankelijk geen idee dat dit een sport was!

Ik kan hier nog een lang verhaal vertellen... maar de uitkomst is al lang beke nd. Het gaat niet langer om katten maar om ego's. Mensen die ergens in de jaren '80 of jaren 90's hun kattenkennis hebben opgedaan. En denken dat dit nu nog 30 jaar later nog up to date is, volgens de uitgezakte taarten die nog steeds het geweten van kat lievend Nederland is. Allemaal samenklittend om nieuwere inzichten te blokkeren.

Is goed (nou eigenlijk niet goed) !

Maar hoe vaak zijn jullie een kat kwijt geraakt met de deur open? Ik nooit... ja 2 k atten zijn gestorven bij mij, maar ze kwamen uiteindelijk allebei terug... om hier te sterven/ dan wel om geholpen te worden.
Ja jullie kunnen doen alsof ik alles fout doe, maar sinds ik mijn eigen katten heb sinds een jaar of 11 weet ik beter.

En hoe belangrijk waren jullie voor jullie katten? Vaak helemaal niets! Grote ego's zien hun katten niet!

Maar okay.. nog een dikke middel vinger van mijn katten. Want geen van mijn katten is ooit weggelopen.
Stelletje neppers! Jullie ego is belangrijker dan jullie liefde voor katten.

En dit is mijn final word,
Ik heb het topic na het lezen van je post even teruggelezen.

Je krijgt van verschillende kanten goedbedoelde adviezen onderbouwd met goede argumenten. Je reageert hier zelf op door op de man/vrouw te spelen.

Wat je met adviezen doet is jouw zaak, maar jij kwam hier om advies te vragen toch? Als je dan reacties krijgt die je niet bevallen kun je ze negeren of alsnog ter harte nemen. Maar een beetje respect voor goedbedoelde adviezen (die wat mij betreft terecht zijn) mag best.

Ga niet anderen verwijten dat jij keuzes maakt die niet in het belang van het dier in kwestie zijn.

Als er iemand voor een vijandige sfeer zorgt in dit topic ben je het zelf.
pi_200151742
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 01:50 schreef Also-von-Oder het volgende:
Is goed, allemaal. Ik zal hier in deze vijandige omgeving niet meer reageren. Gefeliciteerd, jullie winnen. ^O^ :')
Ik ben sportief genoeg om dat toe te geven, al had ik aanvankelijk geen idee dat dit een sport was!

Ik kan hier nog een lang verhaal vertellen... maar de uitkomst is al lang beke nd. Het gaat niet langer om katten maar om ego's. Mensen die ergens in de jaren '80 of jaren 90's hun kattenkennis hebben opgedaan. En denken dat dit nu nog 30 jaar later nog up to date is, volgens de uitgezakte taarten die nog steeds het geweten van kat lievend Nederland is. Allemaal samenklittend om nieuwere inzichten te blokkeren.

Is goed (nou eigenlijk niet goed) !

Maar hoe vaak zijn jullie een kat kwijt geraakt met de deur open? Ik nooit... ja 2 k atten zijn gestorven bij mij, maar ze kwamen uiteindelijk allebei terug... om hier te sterven/ dan wel om geholpen te worden.
Ja jullie kunnen doen alsof ik alles fout doe, maar sinds ik mijn eigen katten heb sinds een jaar of 11 weet ik beter.

En hoe belangrijk waren jullie voor jullie katten? Vaak helemaal niets! Grote ego's zien hun katten niet!

Maar okay.. nog een dikke middel vinger van mijn katten. Want geen van mijn katten is ooit weggelopen.
Stelletje neppers! Jullie ego is belangrijker dan jullie liefde voor katten.

En dit is mijn final word,
Lekker zwart-wit weer…. Niemand die in dit topic zo respectloos op de man speelt als jij.
Je denkt de reageerders hier omlaag te halen, maar wat je doet is jezelf omlaag halen. Met je ongefundeerde beschuldigingen en scheldpartijen.

Als je geen behoefte hebt aan mensen die met je meedenken en adviezen geven en alleen maar verwacht de hemel in geprezen te worden om je keuzes… dan kun je hier inderdaad beter niet meer posten.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_200151785
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 01:50 schreef Also-von-Oder het volgende:
Het gaat niet langer om katten maar om ego's.
Hier sla je de spijker op z'n kop. Om jouw ego, wel te verstaan.

quote:
Jullie ego is belangrijker dan jullie liefde voor katten.
Als hier niet een sneu krols poesje bij betrokken was, zou ik ernstig kunnen lachen om hoe groot het bord voor je kop is, dat je ons allemaal verwijt waar je zelf juist naar handelt.
Voor het poesje hoop ik echt dat iemand anders wel ingrijpt en de dierenambulance/stichting zwerfdier belt.
  Moderator donderdag 1 juli 2021 @ 12:24:18 #44
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_200154356
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 01:50 schreef Also-von-Oder het volgende:
Is goed, allemaal. Ik zal hier in deze vijandige omgeving niet meer reageren. Gefeliciteerd, jullie winnen. ^O^ :')
Ik ben sportief genoeg om dat toe te geven, al had ik aanvankelijk geen idee dat dit een sport was!

Ik kan hier nog een lang verhaal vertellen... maar de uitkomst is al lang beke nd. Het gaat niet langer om katten maar om ego's. Mensen die ergens in de jaren '80 of jaren 90's hun kattenkennis hebben opgedaan. En denken dat dit nu nog 30 jaar later nog up to date is, volgens de uitgezakte taarten die nog steeds het geweten van kat lievend Nederland is. Allemaal samenklittend om nieuwere inzichten te blokkeren.

Is goed (nou eigenlijk niet goed) !

Maar hoe vaak zijn jullie een kat kwijt geraakt met de deur open? Ik nooit... ja 2 k atten zijn gestorven bij mij, maar ze kwamen uiteindelijk allebei terug... om hier te sterven/ dan wel om geholpen te worden.
Ja jullie kunnen doen alsof ik alles fout doe, maar sinds ik mijn eigen katten heb sinds een jaar of 11 weet ik beter.

En hoe belangrijk waren jullie voor jullie katten? Vaak helemaal niets! Grote ego's zien hun katten niet!

Maar okay.. nog een dikke middel vinger van mijn katten. Want geen van mijn katten is ooit weggelopen.
Stelletje neppers! Jullie ego is belangrijker dan jullie liefde voor katten.

En dit is mijn final word,
Mooi, ik ga hier een slotje op gooien want dit gaat nergens heen en je blijft mensen die behulpzaam proberen te zijn schofferen. Het is wel klaar.
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')