abonnement Unibet Coolblue
pi_199693860
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 13:05 schreef ErwinDikkie het volgende:

[..]

Oh ja, dat rare ding :')
Is echt uitgekomen
Ik zat vorige week nog in een intercity naar een andere provincie.
Kan helemaal niet volgens dat schema. En ik wacht ook nog altijd op mijn basisinkomen :(
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_199693905
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 13:06 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Ik zat vorige week nog in een intercity naar een andere provincie.
Kan helemaal niet volgens dat schema. En ik wacht ook nog altijd op mijn basisinkomen :(
De basisinkomen wil ook ook wel.
Ben benieuwd wanneer dat komt :P
“Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years!”
pi_199693947
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 13:10 schreef ErwinDikkie het volgende:

[..]

De basisinkomen wil ook ook wel.
Ben benieuwd wanneer dat komt :P
Volgens het schema hadden we uiterlijk gisteren een universeel basisinkomen.

Er zijn ook geen militairen bij checkpoints. Er zijn ook geen enorme voorraadtekorten. Of grote financiële instabiliteit. Er is geen hervorming van het werkeloosheidsprogramma geweest....dat hele programma is er zelfs nooit gekomen.

Als we een aap op willekeurige knoppen hadden laten drukken dan had die betere voorspellingen gedaan want van dit hele schema is werkelijk niets uitgekomen.

Maar wat niet is kan nog komen aldus CAD
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  maandag 31 mei 2021 @ 13:43:46 #179
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_199694224
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 13:06 schreef controlaltdelete het volgende:
Wat niet is kan nog komen 8-)
Nope, dat kan niet meer zo uitkomen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 31 mei 2021 @ 13:48:19 #180
34027 devlinmr
Trolivier
pi_199694271
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 13:05 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Zeikstraal ik dacht dat je even geleden aangaf hier niet meer te willen komen. :+

Teamarzt Meyer: "Zu gefährlich, Spieler während der EM zu impfen"Sportschau 28.05.2021 00:17 Min. Verfügbar bis 28.05.2022 Das ErsteDer Teamarzt des DFB-Teams Tim Meyer spricht über die aktuelle Corona-Lage im DFB-Team und eventuelle Impfungen während der EM diesen Sommer.

Link
"zu gefährlich"
Wat is er precies te gevaarlijk aan het vaccineren? De vaccinatie of het tijdstip zo vlak voor het EK?
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_199694597
quote:
Brussel: Wie coronapas heeft hoeft geen extra testen te doen
Als het aan de Europese Commissie ligt gaan EU-landen hun grenzen geleidelijk aan weer opengooien en bestaande reisbeperkingen opheffen. Dat moet te meer gelden voor wie een coronapas heeft. Ook moeten lidstaten zich onthouden van aanvullende eisen zoals testen of quarantaines voor wie een coronapas heeft.
https://www.ad.nl/buitenl(...)en-te-doen~a8b75812/
Alles open zonder testen _O_ .................voor de gevaccineerden dan :M
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  maandag 31 mei 2021 @ 14:12:37 #182
34027 devlinmr
Trolivier
pi_199694603
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:12 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Alles open zonder testen _O_ .................voor de gevaccineerden dan :M
He vervelend nou.....
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_199694663
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 10:20 schreef devlinmr het volgende:

[..]

Wat denk je dat jouw immuunsysteem uiteindelijk doet met vreemde objecten in de bloedbaan?

Btw, daar zijn ze wel omheen aan het werken, maar dat duurt nog even.

Verder, Je snapt dat nanobots geen "chips" zijn toch?
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 10:25 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Maar HOE werkt dat dan?
Onderstaande had ik eerder al eens geplaatst, gaat voornamelijk over zogenoemde biosensoren; dat hoeft niet per se een 'chip' te zijn. Maar er staan wel mooie links tussen waardoor je mocht je dat willen een beeld kan krijgen wat er gaande is qua innovaties in de biotechnologie en dan voornamelijk 't onderwerp: biosensoren.

Middels deze 'literatuur' kun je een beeld krijgen van ontwikkelingen die gaande zijn omtrent vaccin / coronavirus. En dan met name op het gebied van zogenoemde 'biosensoren' die moeten kunnen laten zien of iemand bijvoorbeeld drager van een/het coronavirus is.

In eerste onderstaande link wordt een bepaalde biosensor van Philips beschreven; dit is een biosensor die op de borstkas kan worden geplakt en zaken als ademhaling/hartslag/lichaamshouding kan monitoren en zulke gegevens middels een bluetooth-verbinding door kan sturen naar in dit voorbeeld een verpleegkundige. Deze biosensor is geaccepteerd om gebruikt te worden voor covid19-patiënten.

https://www.icthealth.nl/(...)atienten-op-afstand/

De volgende link gaat over nieuwe sneltests voor het coronavirus die beschikbaar worden gesteld door de WHO aan derdewereldlanden en in wereldwijd perspectief ''jan modaal-landen''
De partijen die hier in deel nemen zijn Abbott, SD Biosensor, 2 farmaceutisch/medisch/technologische bedrijven die samen met de Bill & Melinda Gates Foundation de samenwerking aan zijn gegaan om dit soort tests op de markt te brengen...

https://www.who.int/news/(...)dle-income-countries

In de volgende link (van het Amerikaans nationaal centrum voor biotechnologische informatie, een onderdeel van de gezondheidsinstelling van de federale overheid van de V.S.) worden de mogelijkheden/visies besproken over het constant monitoren van de gezondheidszorg door deze samen te voegen met het IoT (internet of things)/iomt (internet of medical things)
5G is nodig om bijvoorbeeld een op Crispr/Cas -gebaseerde biosensor die middels nanopartikelen (bijvoorbeeld goud of graniet die als transistor dienen van een constant middels AI (kunstmatige intelligentie) monitorende chip.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7276962/

Hieronder een andere link van hetzelfde Amerikaans nationaal centrum voor biotechnologische informatie, een onderdeel van de gezondheidsinstelling van de overheid van de VS. Dit artikel gaat specifiek over de mogelijkheden van biosensoren in aanpak van het coronavirus. De mogelijkheid om met een Crispr/Cas-biosensor wordt hier ook aangedragen.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7417775/

Hieronder een link van een nieuwsblad dat wordt uitgegeven in naam van de universiteit van Cambridge dat logischerwijs gezien de trends het onderwerp ''biosensor i.c.m. coronavirus'' aanhaalt. In het artikel wordt tevens gemeld dat het bedrijf Moderna (momenteel het bedrijf dat voorop in de covid19-vaccin-race gaat) tevens nanopartikelen gebruikt voor het mRNA-vaccin dat ze ontwikkelen. Dit mRNA-vaccin wat al getest is, geldt als een vaccin op basis van nano-lipiden. Lipiden is geen vaste term voor een stof maar men gaat er meestal vanuit dat er vetachtige stoffen of substanties mee bedoelt worden.
Moderna stelt in zijn officiële proefvaccinatie-verklaringen dat er gebruik gemaakt is van 4 soorten lipiden. Wat deze lipiden dan precies zijn laat zich raden.

https://www.varsity.co.uk/science/19812

Nu volgt een link van de 'American Chemical Society' die een artikel hebben gepubliceerd over de mogelijkheden en uitdagingen mbt het toepassen van biosensoren en detectie-hulpmiddelen op nanobasis in de coronapandemie. Laat grofweg verschillende mogelijkheden zien die biosensoren kunnen bieden in tijden van een of deze pandemie.

https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.0c04421

Hieronder volgt een link van wat lijkt een Spaanse ''cowboy'' die eveneens een biosensor in ontwikkeling heeft die vaccinatie-monitoring op lange termijn mogelijk moet maken en dus makkelijk moet kunnen laten zien wie wel en wie niet gevaccineerd is, zomaar een voorbeeld van wat mogelijk is en/of lijkt;

https://www.changemakers.(...)s/vaccine-monitoring

Hieronder volgt een link waarin je terecht komt in een blog hoe verschillende bedrijven met elkaar de samenwerking aangaan en waarbij er gesproken wordt over het toedienen van een additief. Additieven worden vaak toegevoegd in vaccinaties maar in de huidige situatie is het belangrijk om te weten welk soort additief er kan worden toegediend en waarom dat gebeurt.
https://www.pharma-iq.com(...)ions-covid-19-relief

Hieronder een link waarin het min of meer 'interessant' wordt. In deze link worden biosensoren besproken die daadwerkelijk in het lichaam worden geïntegreerd en het onderzoek van die materie.
Als iets wat op een tatoeage lijkt en fluoresceert bij bepaalde triggers.
Dat fluoresceren gebeurt dan door luciferase; lichtgevende enzymen, die bijvoorbeeld steriel zijn ingebrachte dmv vaccinatie-additief dan wel een vette 'lipide'.

https://www.labiotech.eu/in-depth/biosensors-health-monitoring/

En met al deze informatie in het achterhoofd houdende lezen dat DARPA (de tak van de Amerikaanse defensie dat zich richt op militaire technologie)opnieuw een samenwerking is aangegaan met het bedrijf Profusa om daadwerkelijk een geïntegreerde biosensor te ontwikkelen in de strijd tegen het coronavirus zijn de zogenaamde complottheorieën die zijn ontstaan mijn inziens niet vreemd.
Link over samenwerking DARPA & Profusa hieronder.
https://www.defenseone.co(...)ic-detection/163497/


Je zou bepaalde complottheorieën in mijn ogen net zo goed vrij accurate voorspellingen kunnen noemen als je gewoon doodsimpel naar bepaalde ontwikkelingen kijkt. :)

Denk ook niet dat het veel helpt om maar te roepen dat 'complotdenkers' dom/gestoord/gek/raar zijn, maar om toch maar de dialoog aan te blijven gaan.
Niet om het één of ander in een complothoek te schuiven maar om de ontwikkelingen vanuit een zo breed mogelijk perspectief blijven te bekijken
pi_199694701
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 10:36 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Hoe klein zijn die dingen dan? De naaldjes die ze gebruiken voor de vaccins zijn nou niet bepaald groot.
Vaak wordt er over het onderhuids toebrengen van een controlesysteem gesproken over een 'chip' hoewel nanopartikelen die bijv waardes kunnen meten niet per se in de vorm van een klassieke 'chip' hoeven te zijn..
Linkje(s) hierboven laat bijvoorbeeld zien wat er met bijvoorbeeld een soort onderhuidse tatoeage zoal mogelijk is.
  maandag 31 mei 2021 @ 14:21:56 #185
34027 devlinmr
Trolivier
pi_199694715
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:17 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

[..]

Je zou bepaalde complottheorieën in mijn ogen net zo goed vrij accurate voorspellingen kunnen noemen als je gewoon doodsimpel naar bepaalde ontwikkelingen kijkt. :)

Denk ook niet dat het veel helpt om maar te roepen dat 'complotdenkers' dom/gestoord/gek/raar zijn, maar om toch maar de dialoog aan te blijven gaan.
Niet om het één of ander in een complothoek te schuiven maar om de ontwikkelingen vanuit een zo breed mogelijk perspectief blijven te bekijken
dank voor je uitgebreide post... zal het zeker lezen.
Voor nu wil ik even reageren op je accurate voorspellingen van complottheorieen.
Wat die complotdenkers doen is een feit nemen en daar hun eigen draai aan geven. Voorbeeld, "the great reset" als je die leest dan kun je op geen enkel punt tegen wat daar in staan zijn. Beter milieu, inclusievere samenleving etc etc.
Wat de complotdenkende medemens dan doet is er van alles bij verzinnen om het tot een complot te kunnen smeden. Zoals, ze willen alles van ons afpakken/de elite die wil meer macht... etc etc
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  maandag 31 mei 2021 @ 14:25:28 #186
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199694749
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 12:14 schreef hjansen82 het volgende:

[..]

Omdat de reden van vaccinatie door sociale druk komt. En daar ben ik op tegen. Ik ben er voor om mijn medemens te beschermen, maar ik bepaal zelf wat er in mijn lichaam gespoten wordt. Als ik prikken nodig heb tegen gele koorts dan doe ik dat wel, omdat ik er zelf voor kies.
Ik moet ook onder sociale druk mijn kleren aanhouden buiten. Doe ik dat niet, dan kan ik nog opgepakt worden ook. 1984 in optima forma.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 31 mei 2021 @ 14:27:06 #187
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199694771
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:17 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

[..]

Onderstaande had ik eerder al eens geplaatst, gaat voornamelijk over zogenoemde biosensoren; dat hoeft niet per se een 'chip' te zijn. Maar er staan wel mooie links tussen waardoor je mocht je dat willen een beeld kan krijgen wat er gaande is qua innovaties in de biotechnologie en dan voornamelijk 't onderwerp: biosensoren.

Middels deze 'literatuur' kun je een beeld krijgen van ontwikkelingen die gaande zijn omtrent vaccin / coronavirus. En dan met name op het gebied van zogenoemde 'biosensoren' die moeten kunnen laten zien of iemand bijvoorbeeld drager van een/het coronavirus is.

In eerste onderstaande link wordt een bepaalde biosensor van Philips beschreven; dit is een biosensor die op de borstkas kan worden geplakt en zaken als ademhaling/hartslag/lichaamshouding kan monitoren en zulke gegevens middels een bluetooth-verbinding door kan sturen naar in dit voorbeeld een verpleegkundige. Deze biosensor is geaccepteerd om gebruikt te worden voor covid19-patiënten.

https://www.icthealth.nl/(...)atienten-op-afstand/

De volgende link gaat over nieuwe sneltests voor het coronavirus die beschikbaar worden gesteld door de WHO aan derdewereldlanden en in wereldwijd perspectief ''jan modaal-landen''
De partijen die hier in deel nemen zijn Abbott, SD Biosensor, 2 farmaceutisch/medisch/technologische bedrijven die samen met de Bill & Melinda Gates Foundation de samenwerking aan zijn gegaan om dit soort tests op de markt te brengen...

https://www.who.int/news/(...)dle-income-countries

In de volgende link (van het Amerikaans nationaal centrum voor biotechnologische informatie, een onderdeel van de gezondheidsinstelling van de federale overheid van de V.S.) worden de mogelijkheden/visies besproken over het constant monitoren van de gezondheidszorg door deze samen te voegen met het IoT (internet of things)/iomt (internet of medical things)
5G is nodig om bijvoorbeeld een op Crispr/Cas -gebaseerde biosensor die middels nanopartikelen (bijvoorbeeld goud of graniet die als transistor dienen van een constant middels AI (kunstmatige intelligentie) monitorende chip.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7276962/

Hieronder een andere link van hetzelfde Amerikaans nationaal centrum voor biotechnologische informatie, een onderdeel van de gezondheidsinstelling van de overheid van de VS. Dit artikel gaat specifiek over de mogelijkheden van biosensoren in aanpak van het coronavirus. De mogelijkheid om met een Crispr/Cas-biosensor wordt hier ook aangedragen.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7417775/

Hieronder een link van een nieuwsblad dat wordt uitgegeven in naam van de universiteit van Cambridge dat logischerwijs gezien de trends het onderwerp ''biosensor i.c.m. coronavirus'' aanhaalt. In het artikel wordt tevens gemeld dat het bedrijf Moderna (momenteel het bedrijf dat voorop in de covid19-vaccin-race gaat) tevens nanopartikelen gebruikt voor het mRNA-vaccin dat ze ontwikkelen. Dit mRNA-vaccin wat al getest is, geldt als een vaccin op basis van nano-lipiden. Lipiden is geen vaste term voor een stof maar men gaat er meestal vanuit dat er vetachtige stoffen of substanties mee bedoelt worden.
Moderna stelt in zijn officiële proefvaccinatie-verklaringen dat er gebruik gemaakt is van 4 soorten lipiden. Wat deze lipiden dan precies zijn laat zich raden.

https://www.varsity.co.uk/science/19812

Nu volgt een link van de 'American Chemical Society' die een artikel hebben gepubliceerd over de mogelijkheden en uitdagingen mbt het toepassen van biosensoren en detectie-hulpmiddelen op nanobasis in de coronapandemie. Laat grofweg verschillende mogelijkheden zien die biosensoren kunnen bieden in tijden van een of deze pandemie.

https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.0c04421

Hieronder volgt een link van wat lijkt een Spaanse ''cowboy'' die eveneens een biosensor in ontwikkeling heeft die vaccinatie-monitoring op lange termijn mogelijk moet maken en dus makkelijk moet kunnen laten zien wie wel en wie niet gevaccineerd is, zomaar een voorbeeld van wat mogelijk is en/of lijkt;

https://www.changemakers.(...)s/vaccine-monitoring

Hieronder volgt een link waarin je terecht komt in een blog hoe verschillende bedrijven met elkaar de samenwerking aangaan en waarbij er gesproken wordt over het toedienen van een additief. Additieven worden vaak toegevoegd in vaccinaties maar in de huidige situatie is het belangrijk om te weten welk soort additief er kan worden toegediend en waarom dat gebeurt.
https://www.pharma-iq.com(...)ions-covid-19-relief

Hieronder een link waarin het min of meer 'interessant' wordt. In deze link worden biosensoren besproken die daadwerkelijk in het lichaam worden geïntegreerd en het onderzoek van die materie.
Als iets wat op een tatoeage lijkt en fluoresceert bij bepaalde triggers.
Dat fluoresceren gebeurt dan door luciferase; lichtgevende enzymen, die bijvoorbeeld steriel zijn ingebrachte dmv vaccinatie-additief dan wel een vette 'lipide'.

https://www.labiotech.eu/in-depth/biosensors-health-monitoring/

En met al deze informatie in het achterhoofd houdende lezen dat DARPA (de tak van de Amerikaanse defensie dat zich richt op militaire technologie)opnieuw een samenwerking is aangegaan met het bedrijf Profusa om daadwerkelijk een geïntegreerde biosensor te ontwikkelen in de strijd tegen het coronavirus zijn de zogenaamde complottheorieën die zijn ontstaan mijn inziens niet vreemd.
Link over samenwerking DARPA & Profusa hieronder.
https://www.defenseone.co(...)ic-detection/163497/

Je zou bepaalde complottheorieën in mijn ogen net zo goed vrij accurate voorspellingen kunnen noemen als je gewoon doodsimpel naar bepaalde ontwikkelingen kijkt. :)

Denk ook niet dat het veel helpt om maar te roepen dat 'complotdenkers' dom/gestoord/gek/raar zijn, maar om toch maar de dialoog aan te blijven gaan.
Niet om het één of ander in een complothoek te schuiven maar om de ontwikkelingen vanuit een zo breed mogelijk perspectief blijven te bekijken
Kijk dat zijn nog een links. Ik ga ze lezen en ga vooral letten op deze links ook enigszins verband met elkaar houden. Daarnaast vind ik het niet vreemd dat een rijk persoon helpt met financiering van medische projecten. Ik vind het wat makkelijk om daar iets slechts in te zien, aangezien er toch ergens geld vandaan moet komen in de medische wereld.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 31 mei 2021 @ 14:28:52 #188
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_199694800
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:20 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Vaak wordt er over het onderhuids toebrengen van een controlesysteem gesproken over een 'chip' hoewel nanopartikelen die bijv waardes kunnen meten niet per se in de vorm van een klassieke 'chip' hoeven te zijn..
Linkje(s) hierboven laat bijvoorbeeld zien wat er met bijvoorbeeld een soort onderhuidse tatoeage zoal mogelijk is.
Het gaat hier op zijn best om zeeeer speculatieve technologie, die nog lang niet ver genoeg ontwikkeld is... Van wat je hierboven linkt gaat niet eens alles over gebruik in het lichaam, maar bijvoorbeeld over het ontwikkelen van nieuwe sensoren.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_199695061
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 11:28 schreef The_End het volgende:

[..]

De enige reden dat je dit kan typen is vanwege de wetenschap. :{w
heeft er weinig mee te maken.
pi_199695280
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 12:23 schreef hjansen82 het volgende:
Niet echt. Ik heb de afgelopen jaren wel 15 prikken gehad. Nog geen 1 keer gehuild.
Dat is geen reactie op wat ik zeg.
pi_199695310
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:51 schreef weetjewel5 het volgende:
heeft er weinig mee te maken.
Nee, dat heeft er niet weinig mee te maken. Het is wetenschap.
pi_199695587
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:17 schreef The_End het volgende:

[..]

Nee, dat heeft er niet weinig mee te maken. Het is wetenschap.
De wetenschap in corona is corrupt en gebaseerd op computermodellen die nog nooit zijn uitgekomen. wie betaald bepaald.
pi_199695687
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:43 schreef weetjewel5 het volgende:
De wetenschap in corona is corrupt en gebaseerd op computermodellen die nog nooit zijn uitgekomen. wie betaald bepaald.
Je bent een leugenaar. De 'modellen' van de comploties zijn niet uitgekomen. (zoals hierboven ook weer is gedemonstreerd)
  maandag 31 mei 2021 @ 15:58:50 #194
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_199695771
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:53 schreef The_End het volgende:

[..]

Je bent een leugenaar. De 'modellen' van de comploties zijn niet uitgekomen. (zoals hierboven ook weer is gedemonstreerd)
Je bent zelf een van de grootste leugenaars. Schone Schijn jij :{w
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 31 mei 2021 @ 16:00:11 #195
34027 devlinmr
Trolivier
pi_199695791
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:43 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

De wetenschap in corona is corrupt en gebaseerd op computermodellen die nog nooit zijn uitgekomen. wie betaald bepaald.
Ik zal proberen het uit te leggen

Je hebt een computermodel van een virusuitbraak... Dat model geeft een bepaalde voorspelling, zeg dat over 2 maanden 5 miljoen mensen ziek zullen zijn en dat de zorg dat niet zal aankunnen

mooi.. kun je 2 dingen doen.

1: Niks
2: Je implementeert mitigerende maatregelen zoals, lockdowns, avondklokken, mondmaskers. Je weet niet zeker of al die maatregelen evenveel effect hebben maar logischerwijs zorgen ze er voor dat contactmomenten waarbij het virus zich kan verspreiden drastisch verminderen of dat waar mensen toch contact gaan hebben, je probeert de kans dat men elkaar in de bek hoest te verlagen middels mondkapjes.

Welke van bovenstaand zou jij gedaan hebben als je het voor het zeggen had.
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  maandag 31 mei 2021 @ 16:06:05 #196
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_199695849
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:43 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

De wetenschap in corona is corrupt en gebaseerd op computermodellen die nog nooit zijn uitgekomen. wie betaald bepaald.
Complete onzin dit.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 31 mei 2021 @ 16:15:57 #197
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199695958
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:00 schreef devlinmr het volgende:

[..]

Ik zal proberen het uit te leggen

Je hebt een computermodel van een virusuitbraak... Dat model geeft een bepaalde voorspelling, zeg dat over 2 maanden 5 miljoen mensen ziek zullen zijn en dat de zorg dat niet zal aankunnen

mooi.. kun je 2 dingen doen.

1: Niks
2: Je implementeert mitigerende maatregelen zoals, lockdowns, avondklokken, mondmaskers. Je weet niet zeker of al die maatregelen evenveel effect hebben maar logischerwijs zorgen ze er voor dat contactmomenten waarbij het virus zich kan verspreiden drastisch verminderen of dat waar mensen toch contact gaan hebben, je probeert de kans dat men elkaar in de bek hoest te verlagen middels mondkapjes.

Welke van bovenstaand zou jij gedaan hebben als je het voor het zeggen had.
Het is makkelijker een plaatje met een zin tekst erop na te praten, dan je aandacht vast te houden voor een wetenschappelijke uitleg.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 31 mei 2021 @ 16:18:38 #198
34027 devlinmr
Trolivier
pi_199695986
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:15 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Het is makkelijker een plaatje met een zin tekst erop na te praten, dan je aandacht vast te houden voor een wetenschappelijke uitleg.
Ben niet zo goed in knippen en plakken. Hij heeft het er maar mee te doen
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  maandag 31 mei 2021 @ 16:21:34 #199
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199696008
quote:
1s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:18 schreef devlinmr het volgende:

[..]

Ben niet zo goed in knippen en plakken. Hij heeft het er maar mee te doen
Mijn punt is, dat hij toch kiest voor 'virologen zijn evil', omdat het ergens op een plaatje heeft gestaan.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199696011
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:58 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Je bent zelf een van de grootste leugenaars. Schone Schijn jij :{w
Jij en je vriendjes verzinnen maar wat. Kom eens een keertje met bewijzen. Tot die tijd blijven jullie leugenaars. Je weet dondersgoed dat het niet waar is wat je uit je duim loopt te zuigen.

Laat ook even weten waar ik over lieg. :{w

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 31-05-2021 16:23:20 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')