FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1072 Uitverkoop!
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 19 mei 2021 @ 16:05
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Eyjafjallajoekullwoensdag 19 mei 2021 @ 16:06
lijkt idd wel op een nattekat bounce zo :P
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 19 mei 2021 @ 16:06
Tweede ronde is begonnen *O*
Blikwoensdag 19 mei 2021 @ 16:06
Lol, uurtje geleden stond ik op -50% tov gisteren. Nu nog -35% tov gisteren. En de afgelopen dagen waren nou ook niet bepaald rooskleurig. -60% in een aantal dagen tijd
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 16:07
Lekker crashen toch
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:07
Als Tesla nu haar coins dropt gaan we naar 10k
dimmakwoensdag 19 mei 2021 @ 16:08
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:07 schreef RamboDirk het volgende:
Als Tesla nu haar coins dropt gaan we naar 10k
:')
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:07 schreef RamboDirk het volgende:
Als Tesla nu haar coins dropt gaan we naar 10k
Die hebben al verkocht.
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:07 schreef RamboDirk het volgende:
Als Tesla nu haar coins dropt gaan we naar 10k
Ja en kan ik niks bijkopen omdat alles vast loopt

Wordt je niet door Elon in je reet geneukt dan wel anaal verkracht door een app
Neef_Wuppiewoensdag 19 mei 2021 @ 16:10
quote:
10s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:09 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Ja en kan ik niks bijkopen omdat alles vast loopt

Wordt je niet door Elon in je reet geneukt dan wel anaal verkracht door een app
Godver tering!
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 16:11
GVD KAN NERGENS INLOGGGEN MOET BIJKOPENNNNNNNNNN
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:09 schreef Elan het volgende:

[..]

Die hebben al verkocht.
uuh nee. Elon tweet alleen.
zoostwoensdag 19 mei 2021 @ 16:12
Never catch a falling knife
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 16:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:12 schreef zoost het volgende:
Never catch a falling knife
Vaak genoeg gedaan, ik leef nog :+
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 16:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:11 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

uuh nee. Elon tweet alleen.
Dat is toch die gozer met die hele grote dildo ?
Archibaltuswoensdag 19 mei 2021 @ 16:14
Welke nu het beste bijkopen denken jullie
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:14
Wauw, iemand uit het crypto appgroepje van mijn voetbalteam is rekt gegaan met een leveraged stop-loss order een uur geleden, net voor de bounce.

Hoe kunnen mensen zo zijn
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 16:14
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:10 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Godver tering!
Weer mislukt

:(
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 16:14
Elon Musk: "Tesla komt medio volgend jaar met zonnepanelen met ingebouwde bitcoinminer".
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 16:15
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:14 schreef Erasmus het volgende:
Wauw, iemand uit het crypto appgroepje van mijn voetbalteam is rekt gegaan met een leveraged stop-loss order een uur geleden, net voor de bounce.

Hoe kunnen mensen zo zijn
Hebzucht, geen zelfcontrole en denken dat je de markt kan voorspellen.
Zelfde mensen die ook altijd zonder geld uit het casino komen.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:15
China: "Vanaf 2022 zullen we BNB's toestaan als betaalmiddel in winkels door een merge met Alipay."
dimmakwoensdag 19 mei 2021 @ 16:15
GC / [SC] Cryptocurrencies #556 4K support kickt in

Mooi topic uit 2017 waar we ook te maken kregen met China FUD. Volgens mij n van de eerste serieuze dalingen in die bullrun. Grappig om terug te lezen.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:15 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Hebzucht en denken dat je de markt kan voorspellen.
Zelfde mensen die ook altijd zonder geld uit het casino komen.
Yup, ik wil hem niet eens uitlachen, tis gewoon sneu. Hij appt ook niet meer terug na zijn gekanker in de groep.

Ik hoop dat hij zijn les omtrent hebberigheid geleerd heeft voor de volgende keer.
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:14 schreef Erasmus het volgende:
Wauw, iemand uit het crypto appgroepje van mijn voetbalteam is rekt gegaan met een leveraged stop-loss order een uur geleden, net voor de bounce.

Hoe kunnen mensen zo zijn
Oei.

Maar sowieso nu met leverages spelen? :X
Eyjafjallajoekullwoensdag 19 mei 2021 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:14 schreef TheFreshPrince het volgende:
Elon Musk: "Tesla komt medio volgend jaar met zonnepanelen met ingebouwde bitcoinminer".
Nah hij komt eerder met een Shiba ras met aangepast DNA waardoor ie munten schijt.
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 16:17
quote:
16s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:17 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Oei.

Maar sowieso nu met leverages spelen? :X
You can go short but not for long.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:18
quote:
16s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:17 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Oei.

Maar sowieso nu met leverages spelen? }:|
Dit beoelde ik dus met de vloed aan newbs die gn idee hebben wat ze aan het doen zijn, om vervolgens heel crypto de schuld te geven.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 19-05-2021 16:18:21 ]
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 16:18
Duef die dingen sowieso niet aan te raken maar goed. :@
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 16:18
quote:
2s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:17 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Nah hij komt eerder met een Shiba ras met aangepast DNA waardoor ie munten schijt.
_O- _O-
Black-Deathwoensdag 19 mei 2021 @ 16:19
Coinbase doet ook niks meer :')
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 16:19
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:17 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

You can go short but not for long.
:D

Was afgelopen dagen wel short gegaan een aantal keer, maar durf het nu niet meer aan.
Ronald-Koemanwoensdag 19 mei 2021 @ 16:20
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:12 schreef zoost het volgende:
Never catch a falling knife
"Never catch a falling knife" en "buy when there is blood in the streets" vind ik altijd zo heerlijk tegenstrijdig :P
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 16:20
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:19 schreef Black-Death het volgende:
Coinbase doet ook niks meer :')
Ik geef het op
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 16:20
Ok bijgepompt in BTC en ETH. Ben ik een genie, of een klapjosti :D we gaan het zien.
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:14 schreef Erasmus het volgende:
Wauw, iemand uit het crypto appgroepje van mijn voetbalteam is rekt gegaan met een leveraged stop-loss order een uur geleden, net voor de bounce.

Hoe kunnen mensen zo zijn
Dan verdien je het ook gewoon hoor.
dimmakwoensdag 19 mei 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:20 schreef YoshiBignose het volgende:
Ok bijgepompt in BTC en ETH. Ben ik een genie, of een klapjosti :D we gaan het zien.
Sowieso een klapjosti. Maar de move is wel geniaal.
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 16:22
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:20 schreef YoshiBignose het volgende:
Ok bijgepompt in BTC en ETH. Ben ik een genie, of een klapjosti :D we gaan het zien.
Het n sluit het ander niet uit, is m'n ervaring.
LXIVwoensdag 19 mei 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:20 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

"Never catch a falling knife" en "buy when there is blood in the streets" vind ik altijd zo heerlijk tegenstrijdig :P
Maar het bloed stroomt nog nauwelijks. Dit zijn koersen van een paar weken terug! Nou, nou, nou. Als BTC < 10K staat kun je het over bloed hebben.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:23
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:21 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Dan verdien je het ook gewoon hoor.
Dat weet hij inmiddels wel denk ik


Hij heeft zojuist de appgroep verlaten :')
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 16:24
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:20 schreef YoshiBignose het volgende:
Ok bijgepompt in BTC en ETH. Ben ik een genie, of een klapjosti :D we gaan het zien.
Kan je dat vaststellen wanneer je de uitkomst van een muntje opwerpen goed of fout gegokt hebt?
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 16:26
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:24 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Kan je dat vaststellen wanneer je de uitkomst van een muntje opwerpen goed of fout gegokt hebt?
Het hele leven is een gok. Als je wint heb je vrienden.
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:27
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:23 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Dat weet hij inmiddels wel denk ik


Hij heeft zojuist de appgroep verlaten :')
Hoeveel is ie verloren? 200 eurootjes zeker :')
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 16:28
Dus vanaf hier ligt de weg naar 100k open?
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:30
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:28 schreef Nattekat het volgende:
Dus vanaf hier ligt de weg naar 100k open?
Sowieso aliexpress, wish, alibaba gaan binnenkort btc als betaalmogelijkheid aanbieden.

die split unit airco gaat jouw kant op komen.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:30
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:27 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Hoeveel is ie verloren? 200 eurootjes zeker :')
Dat is idd vaak ook nog het ding ja. Sta je zelf -80k, gaat iemand lastig doen dat ie met z'n domme kop 2 tientjes heeft verloren.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:27 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Hoeveel is ie verloren? 200 eurootjes zeker :')
Geen idee, ik weet alleen zeker dat dit een hi-la-risch gesprek gaat worden zodra we weer mogen voetballen en bieren.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:31
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:30 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Sowieso aliexpress, wish, alibaba gaan binnenkort btc als betaalmogelijkheid aanbieden.

die split unit airco gaat jouw kant op komen.
Met de energie die die split-unit verbruikt kun je beter gaan minen.
dimmakwoensdag 19 mei 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:28 schreef Nattekat het volgende:
Dus vanaf hier ligt de weg naar 100k open?
Nee, we gaan nog wel meer crashes zien onderweg. :P
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:31 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Met de energie die die split-unit verbruikt kun je beter gaan minen.
:D
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 16:33
Voor mij mag ronde 2 beginnen. Geen enkele buy order aangetikt.
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:34
Hmmm, twijfel nu wel tussen ADA en BTC/ETH, dat MATIC is mij te hyperig... al had ik dat wel willen hebben hoor.

Alleen wanneer stort dat weer in.

ADA nog steeds rond mijn verkoopprijs.
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 19 mei 2021 @ 16:36
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:33 schreef F.Sinatra het volgende:
Voor mij mag ronde 2 beginnen. Geen enkele buy order aangetikt.
Zakken gestaag door
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:39
Ligt het aan mij of verschillen de prijzen tussen Coinbase en bijv https://adausd.aggr.trade/ enorm?
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 16:39
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:11 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

uuh nee. Elon tweet alleen.
Is in vorige topic een sell gepost van 2 miljard. Wie anders heeft zoveel?
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 16:40
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:33 schreef F.Sinatra het volgende:
Voor mij mag ronde 2 beginnen. Geen enkele buy order aangetikt.
Ergste moet nog komen.
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:41
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:40 schreef Elan het volgende:

[..]

Ergste moet nog komen.
Ik wacht er wel op, daarom zit ik nu in USDC. Maar weet het niet zo zeker als dat ik wachtte op de vorige dip.

De daling is wel ingezet.
Den_Haagwoensdag 19 mei 2021 @ 16:44
Ik ga er gewoon even niet meer naar kijken. Kan toch geen geld inleggen bij bitvavo
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 16:44
Wat een troll.
twitter
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:45
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:40 schreef Elan het volgende:

[..]

Ergste moet nog komen.
Vertel
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:45
Elon Musk
@elonmusk

1m
Tesla has 💎 🙌
dimmakwoensdag 19 mei 2021 @ 16:45
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:44 schreef viceversa het volgende:
Wat een troll.
[ twitter ]
Wat een lul
RamboDirkwoensdag 19 mei 2021 @ 16:45
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:39 schreef Elan het volgende:

[..]

Is in vorige topic een sell gepost van 2 miljard. Wie anders heeft zoveel?
Nakamoto.
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:45
En nu? :P
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:45 schreef JDx het volgende:
Elon Musk
@:elonmusk

1m
Tesla has 💎 🙌
Heeft hij diamantjes gekocht van zn gedumpte BTC :P
amp25woensdag 19 mei 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:45 schreef JDx het volgende:
Elon Musk
@:elonmusk

1m
Tesla has 💎 🙌
o nee toch
falling_awaywoensdag 19 mei 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:44 schreef viceversa het volgende:
Wat een troll.
[ twitter ]
Wat bedoelt hij hiermee?
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 16:47
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:39 schreef JDx het volgende:
Ligt het aan mij of verschillen de prijzen tussen Coinbase en bijv https://adausd.aggr.trade/ enorm?
Tussen verschillende exchanges toch ook? Heb bittrex en binance wel eens vergeleken en dat week behoorlijk af dacht ik. Gebruik zelf iig altijd trading view en dan binance exchange.
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:47
quote:
16s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:47 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Tussen verschillende exchanges toch ook? Heb bittrex en binance wel eens vergeleken en dat week behoorlijk af dacht ik. Gebruik zelf iig altijd trading view en dan binance exchange.
ok :6
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:46 schreef falling_away het volgende:

[..]

Wat bedoelt hij hiermee?
Diamond hands, tegenovergestelde van paper hands
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 16:49
quote:
16s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:48 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Diamond hands, tegenovergestelde van paper hands
Hodl dus
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 16:50
Lekker hodlen toch.

Morgen extra werken voor extra loon voor crypto *O*
TornadoDKwoensdag 19 mei 2021 @ 16:51
Als alles weer hoog is als ik mijn vakantiegeld heb dan baal ik wel een beetje
FundsAreSafuwoensdag 19 mei 2021 @ 16:51
Elon heeft de dip gekocht, dus de boel kan weer omhoog
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 16:53
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:46 schreef falling_away het volgende:

[..]

Wat bedoelt hij hiermee?
meme5.jpg
Black-Deathwoensdag 19 mei 2021 @ 16:54
Ik wil dat ethereum onder 1k gaat, dan koop ik weer in
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 16:55
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:54 schreef Black-Death het volgende:
Ik wil dat ethereum onder 1k gaat, dan koop ik weer in
Gaat niet gebeuren.
Mani89woensdag 19 mei 2021 @ 16:57
Hey leuk, een kans om wat geld terug te verdienen. Gogo Polygod!
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 17:00
Die Elon heeft keihard gelachen tijdens het twitteren

En geef hem geen ongelijk haha
Orientewoensdag 19 mei 2021 @ 17:00
Tering wat een manipulatie bijv. bij MATIC momenteel

Echt niet normaal.
Ronald-Koemanwoensdag 19 mei 2021 @ 17:00
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:23 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar het bloed stroomt nog nauwelijks. Dit zijn koersen van een paar weken terug! Nou, nou, nou. Als BTC < 10K staat kun je het over bloed hebben.
Oke, dus met "buy when there's blood in the streets" wordt een nog veel extremere situatie bedoeld dan met "don't catch a falling knife"? Weer wat geleerd.
fathankwoensdag 19 mei 2021 @ 17:03
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:23 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar het bloed stroomt nog nauwelijks. Dit zijn koersen van een paar weken terug! Nou, nou, nou. Als BTC < 10K staat kun je het over bloed hebben.
Zeg dat tegen de vrouw die een appartement in een zonnig oord was beloofd
Black-Deathwoensdag 19 mei 2021 @ 17:05
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren.
Klopt jouw glazen bol wel?
Mani89woensdag 19 mei 2021 @ 17:09
Polygon staat gewoon alweer 6% in de plus voor vandaag lol. Erg crashbestendig.
J.A.R.V.I.S.woensdag 19 mei 2021 @ 17:14
Heb het idee dat alles weer een beetje aan het stijgen is. Meeste coins wat ik heb ongeveer +5 tot +11% het laatste uur.
de_boswachterwoensdag 19 mei 2021 @ 17:14
Er was toch vorige week een BN'er die als expert bij een praatprogramma zat dat de BTC binnenkort de 100.000 ging aantikken :') Was een vrouw maar weet even niet meer wie.
TigerXtrmwoensdag 19 mei 2021 @ 17:15
Wat is dit nou weer voor kut crash? Het is nu al weer aan het stijgen ;(
falling_awaywoensdag 19 mei 2021 @ 17:16
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:14 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heb het idee dat alles weer een beetje aan het stijgen is. Meeste coins wat ik heb ongeveer +5 tot +11% het laatste uur.
Dat was de afgelopen dagen ook zo, om dan een paar uur later weer te zakken.
Maar goed misschien was dit het dieptepunt.
J.A.R.V.I.S.woensdag 19 mei 2021 @ 17:16
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 16:51 schreef TornadoDK het volgende:
Als alles weer hoog is als ik mijn vakantiegeld heb dan baal ik wel een beetje
$83K Bitcoin price in the cards after data shows BTC whales bought the dip
https://cryptonews.net/66(...)&utm_campaign=shared
Citizen.Erasedwoensdag 19 mei 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:14 schreef de_boswachter het volgende:
Er was toch vorige week een BN'er die als expert bij een praatprogramma zat dat de BTC binnenkort de 100.000 ging aantikken :') Was een vrouw maar weet even niet meer wie.
Heleen van Royen.
Dat was ook het moment dat ik verkocht heb meteen natuurlijk.
Citizen.Erasedwoensdag 19 mei 2021 @ 17:21
Alleen maar de helft verkocht :'(
Vasilevskiwoensdag 19 mei 2021 @ 17:22
Godver.

A) Niet verkocht toen Heleen van fucking Royen over crypto mocht praten op de televee.
B) Geen cash om de dip te kopen.

Nou ja mag niet klagen.
Enawhwoensdag 19 mei 2021 @ 17:26
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:15 schreef TigerXtrm het volgende:
Wat is dit nou weer voor kut crash? Het is nu al weer aan het stijgen ;(
fathankwoensdag 19 mei 2021 @ 17:28
Heleen van Royen is maar voor 1 ding goed en dat is om achterwaarts in de poes te naaien

-Herman Brusselmans
TornadoDKwoensdag 19 mei 2021 @ 17:30
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:16 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

$83K Bitcoin price in the cards after data shows BTC whales bought the dip
https://cryptonews.net/66(...)&utm_campaign=shared
Dan maar bewaren voor de volgende dip
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 17:31
Pyr de enige in de plus

_O_
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 17:36
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:20 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Heleen van Royen.
Dat was ook het moment dat ik verkocht heb meteen natuurlijk.
Als zulke mensen het roepen ben je al 2 maanden te laat. :7
Neef_Wuppiewoensdag 19 mei 2021 @ 17:39
Het mag van mij nog wel even doorzetten hoor.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 17:40
Staat de vagina van Heleen van Royen al op de blokchain. Vraag het voor een vriend.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 17:43
quote:
9s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:40 schreef Gehrman het volgende:
Staat de vagina van Heleen van Royen al op de blokchain. Vraag het voor een vriend.
Ik heb dat zojuist als NFT gekocht.
de_boswachterwoensdag 19 mei 2021 @ 17:44
quote:
14s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:28 schreef fathank het volgende:
Heleen van Royen is maar voor 1 ding goed en dat is om achterwaarts in de poes te naaien

-Herman Brusselmans
herhalingsgevaar 5 sterren
fathankwoensdag 19 mei 2021 @ 17:47
https://www.dumpert.nl/item/6556837_8c0e0880

Zou d'r wel doen, meer dan eens.
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 17:49
twitter
stinkiewoensdag 19 mei 2021 @ 17:49
Welke idioot probeert de prijs op te drijven :(
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 17:51
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:49 schreef stinkie het volgende:
Welke idioot probeert de prijs op te drijven :(
@elonmusk
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 17:55
30k bounce op de grafiek, wel geinig om te zien.
Arceewoensdag 19 mei 2021 @ 18:02
Bitcoin low: 29563 :o

Maar nu al weer 37263 ook.

Achtbaan. w/
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 18:02
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 18:03
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:55 schreef Jed1Gam het volgende:
30k bounce op de grafiek, wel geinig om te zien.
Ook gewoon precies 30k.

MB1eZS6.png
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 18:04
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:03 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ook gewoon precies 30k.

[ afbeelding ]
Veel orders en stop losses op precies 30k?
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 18:04
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 17:49 schreef Elan het volgende:
[ twitter ]
Gast roept altijd dat hij 80 uur per week werkt, vraag me af waar hij al de tijd vandaan haalt om te twitteren.
Waarschijnlijk levert zn pump n dump scheme meer op. :7
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 18:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:04 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Gast roept altijd dat hij 80 uur per week werkt, vraag me af waar hij al de tijd vandaan haalt om te twitteren.
Waarschijnlijk levert zn pump n dump scheme meer op. :7
Dat roepen die gepamperde rijkeluiskindjes vaker, die vergeten dat normale mensen geen kok, schoonmaker, accountant en kinderoppas hebben.
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 18:16
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:04 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Gast roept altijd dat hij 80 uur per week werkt, vraag me af waar hij al de tijd vandaan haalt om te twitteren.
Waarschijnlijk levert zn pump n dump scheme meer op. :7
Dat is toch gewoon z'n werk?

Dat getwitter genereert per tweet waarschijnlijk meer vermogen voor Tesla Inc dan het GBP van een klein Afrikaans land.
Ali_boowoensdag 19 mei 2021 @ 18:18
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:03 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ook gewoon precies 30k.

[ afbeelding ]
Voor de mensen die in zijn voor een goede conspiracy

E1wu6mYWEAYHx3r?format=jpg&name=large
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 18:22
CFo3lLT.png
fathankwoensdag 19 mei 2021 @ 18:23
Holdr omdat je ze nergens kunt verpatsen :D
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 18:34
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:13 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dat roepen die gepamperde rijkeluiskindjes vaker, die vergeten dat normale mensen geen kok, schoonmaker, accountant en kinderoppas hebben.
3711044017202156c664c11570787eec.jpg
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 18:37
quote:
14s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:23 schreef fathank het volgende:
Holdr omdat je ze nergens kunt verpatsen :D
Remember remember the 25th of maysember ;)
falling_awaywoensdag 19 mei 2021 @ 18:40
Man man had ik toch maar gehold :P
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 18:43
twitter


Even een inspirerende quote voor deze moeilijke tijden.
Mortaxxwoensdag 19 mei 2021 @ 18:43
Paper hands zijn eruit. Op naar de 100k
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 18:45
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:43 schreef Mortaxx het volgende:
Paper hands zijn eruit. Op naar de 100k
Gaat hard nu
J.A.R.V.I.S.woensdag 19 mei 2021 @ 18:46
Krijg net uit het niets 920miljoen hashpanda gestort. Blijkt een scam te zijn, althans vond maar 1 post op reddit erover. Damn dacht ff dat iemand een foutje had gemaakt, was dat BTC geweest had ik jullie allemaal een Lambo gekocht :')
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 18:47
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:40 schreef falling_away het volgende:
Man man had ik toch maar gehold :P
Ik heb niets gedaan, werkt al 10 jaar het best :P
Mortaxxwoensdag 19 mei 2021 @ 18:48
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:45 schreef Elan het volgende:

[..]

Gaat hard nu
Dit zou natuurlijk ook de befaamde wet cat bounce kunnen zijn
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 18:49
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Dit zou natuurlijk ook de befaamde wet cat bounce kunnen zijn
Sta nergens meer van te kijken maat.
Volgende week een ATH of alles weg.
falling_awaywoensdag 19 mei 2021 @ 18:50
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:18 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Voor de mensen die in zijn voor een goede conspiracy

[ afbeelding ]
Is dit van 4Chan ofzo? Heb je ook de originele link?
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 18:50
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:49 schreef Elan het volgende:

[..]

Sta nergens meer van te kijken maat.
Volgende week een ATH of alles weg.
ETA4jk-XsAEmKQo.jpg
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 18:52
ErZwvxsVoAAUxBE.jpg

Niets aan het handje. Dit soort correcties zijn normaal tijdens een bullrun.
Schneider1988woensdag 19 mei 2021 @ 18:52
MrBeanCrypto.gif
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:34 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Musk fanboys :')
Als je met smaragden in je broekzak liep tijdens je studie vanwege je pappie en dan niet rijk wordt wil weten hoe. Andersom boeit me niet.
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 18:53
quote:
6s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:52 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Niets aan het handje. Dit soort correcties zijn normaal tijdens een bullrun.
Dit was 50% my dude

Van 64K (top) naar 32K. Dit herstel was ook voorspeld. Kan een bull trap zijn.
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 18:54
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Dit zou natuurlijk ook de befaamde wet cat bounce kunnen zijn
Precies...
Grrrrrrrrwoensdag 19 mei 2021 @ 18:56
Buy the dip! :9~
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 18:57
quote:
6s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:56 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Buy the dip! :9~
ben je ook een bitcoiner panturrrrrrrr :o
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 18:58
Zo, dat hebben we ook weer gehad.

En ik zou echt zweren dat ik net Ethers had :')
MaximumRushwoensdag 19 mei 2021 @ 18:58
10 BTC gekocht, laten we de gok nemen.
falling_awaywoensdag 19 mei 2021 @ 18:59
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:58 schreef MaximumRush het volgende:
10 BTC gekocht, laten we de gok nemen.
gokje van 3 ton :P

where Lambo
stinkiewoensdag 19 mei 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:13 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dat roepen die gepamperde rijkeluiskindjes vaker, die vergeten dat normale mensen geen kok, schoonmaker, accountant en kinderoppas hebben.
moet je ook 80 uur per week gaan werken, dan kunnen ze dat ook hebben
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:18 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Voor de mensen die in zijn voor een goede conspiracy

[ afbeelding ]
'I must go now' :')

Teveel Capote gelezen. Zou wel machtig interessant zijn als we voor het weekend die 70k aantippen.
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 19:04
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:02 schreef stinkie het volgende:

[..]

moet je ook 80 uur per week gaan werken, dan kunnen ze dat ook hebben
Het punt is dat normale mensen daar geen tijd voor hebben sukkel.
stinkiewoensdag 19 mei 2021 @ 19:04
ETH exposure verdubbeld. GAK nog verder naar beneden. Eerder winst. Of bij de volgende halvering weer verdubbele.
MaximumRushwoensdag 19 mei 2021 @ 19:05
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:59 schreef falling_away het volgende:

[..]

gokje van 3 ton :P

where Lambo
Heb alles in USDT omgezet, ik kan daar niet mee omgaan. Must. Spend. :')
Ali_boowoensdag 19 mei 2021 @ 19:05
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:50 schreef falling_away het volgende:

[..]

Is dit van 4Chan ofzo? Heb je ook de originele link?
Jazeker :https://boards.4channel.org/biz/thread/35710754

Ben wel benieuwd naar de meningen van de rest van de users
Afwazigwoensdag 19 mei 2021 @ 19:05
Nou dat was weer een ouderwets dagje crypto. Leuk
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 19:06
Gvd eindelijk kunnen storten, alles weer in de lift ;(
Ali_boowoensdag 19 mei 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:03 schreef viagraap het volgende:

[..]

'I must go now' :')

Teveel Capote gelezen. Zou wel machtig interessant zijn als we voor het weekend die 70k aantippen.
Je moet altijd voorzichtig zijn met de posts die op 4chan geplaatst worden maar de bodem van 30k werd daar wel voorspeld . Het zou wat zijn wanneer het idd richting de 70k zou gaan
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 19:10
E1vOggZWUAEz49-?format=jpg&name=medium
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 19:12
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:10 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Je moet altijd voorzichtig zijn met de posts die op 4chan geplaatst worden maar de bodem van 30k werd daar wel voorspeld . Het zou wat zijn wanneer het idd richting de 70k zou gaan
Ik zou het wel fijn vinden als de voorspelde bodem van 30k vandaag in sneltreinvaart getest is en het weer omhoog gaat. Misschien wel beter dan meerdere dagen rode cijfers voor alle paper hands.
stinkiewoensdag 19 mei 2021 @ 19:13
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:04 schreef stinkie het volgende:
ETH exposure verdubbeld. GAK nog verder naar beneden. Eerder winst. Of bij de volgende halvering weer verdubbele.
En BTC ook bijgekocht :@
MaximumRushwoensdag 19 mei 2021 @ 19:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:10 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Je moet altijd voorzichtig zijn met de posts die op 4chan geplaatst worden maar de bodem van 30k werd daar wel voorspeld . Het zou wat zijn wanneer het idd richting de 70k zou gaan
Mwahh, denk dat btc op lange termijn sowieso weer omhoog gaat. Het zou pas echt wat zijn als er nu weer "nieuws" uit China komt dat zorgt voor een pump.
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 19:13
Ik wil loon :'(
Grrrrrrrrwoensdag 19 mei 2021 @ 19:15
quote:
16s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:57 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

ben je ook een bitcoiner panturrrrrrrr :o
Ik zit met 200 euro balls deep in Ethereum :@
Mens-erger-je-nietwoensdag 19 mei 2021 @ 19:16
Godver. Ik hoop dat alles weer even zo diep zakt😆
Medusa666woensdag 19 mei 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:16 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Godver. Ik hoop dat alles weer even zo diep zakt😆
Gebeurt vast wel. Denk zelfs dat bitcoin rond de 13000 kan uitkomen.
Grrrrrrrrwoensdag 19 mei 2021 @ 19:20
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:17 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Gebeurt vast wel. Denk zelfs dat bitcoin rond de 13000 kan uitkomen.
Sub 10k op de middellange termijn :P
Blikwoensdag 19 mei 2021 @ 19:22
Weekje later en mijn volledige vakantiegeld had een mooi plekje gekregen...
J.A.R.V.I.S.woensdag 19 mei 2021 @ 19:23
Ik ga een potje maken voor dit soort dagen, had mijn maandbedrag al uitgegeven maar gemiste kans nu.
FundsAreSafuwoensdag 19 mei 2021 @ 19:24
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:43 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Even een inspirerende quote voor deze moeilijke tijden.
Nog nooit van Kono gehoord, maar ik ben opeens volledig overtuigd van het project
Ali_boowoensdag 19 mei 2021 @ 19:25
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:12 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik zou het wel fijn vinden als de voorspelde bodem van 30k vandaag in sneltreinvaart getest is en het weer omhoog gaat. Misschien wel beter dan meerdere dagen rode cijfers voor alle paper hands.
Zou het niet erg vinden, ada onder de dollar zou ik erg blij van worden . We zijn toch een dag of 3 in een neerwaartse trend ?

One can only hope
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:13 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Mwahh, denk dat btc op lange termijn sowieso weer omhoog gaat. Het zou pas echt wat zijn als er nu weer "nieuws" uit China komt dat zorgt voor een pump.
Ben reuze benieuwd :)
Enawhwoensdag 19 mei 2021 @ 19:26
Dit was het dus.

Lekker voor korte duur geweest
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 19:28
Godverdomme wat baal ik hiervan !!!! :(
Mens-erger-je-nietwoensdag 19 mei 2021 @ 19:30
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:17 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Gebeurt vast wel. Denk zelfs dat bitcoin rond de 13000 kan uitkomen.
Ik hoop het. Maar nu zie ik alles omhoog gaan. 😭

Hoe werken jullie met geld eigenlijk? Ik zie steeds dat jullie het hebben over geen geld hebben, wachten op loon, maandbedragen etc? 😋
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 19:31
Zo, dat was dan de echte echte grote bear trap.
CryptoPunkwoensdag 19 mei 2021 @ 19:31
quote:
10s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:28 schreef Rozevla het volgende:
Godverdomme wat baal ik hiervan !!!! :(
Geduld, het komt wel weer naar beneden ;)
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 19:34
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:30 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Ik hoop het. Maar nu zie ik alles omhoog gaan. 😭

Hoe werken jullie met geld eigenlijk? Ik zie steeds dat jullie het hebben over geen geld hebben, wachten op loon, maandbedragen etc? 😋
Enkel nattekat

Ik heb genoeg geld
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 19:36
quote:
10s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:34 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Enkel nattekat

Ik heb genoeg geld
Ik heb de vorige dip gekocht :)

Die ene naar 45k.
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 19:36
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:23 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Ik ga een potje maken voor dit soort dagen, had mijn maandbedrag al uitgegeven maar gemiste kans nu.
In de bearmarkt had je jaren de tijd. :7
Mortaxxwoensdag 19 mei 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:30 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Ik hoop het. Maar nu zie ik alles omhoog gaan. 😭

Hoe werken jullie met geld eigenlijk? Ik zie steeds dat jullie het hebben over geen geld hebben, wachten op loon, maandbedragen etc? 😋
Ik betaal deze maand m'n huur niet. Tegen de tijd dat daar gezeik over komt is alles weer verdubbeld
stinkiewoensdag 19 mei 2021 @ 19:39
Ik factureer wel een paar uur extra deze week
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 19:40
Ook coinbase was/is down, altijd op de beste momenten.


jh7jsqcb53071.png
_O-
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 19:41
Hmmmm, 4chan aankondiging uitgekomen?

https://boards.4channel.o(...)hose-of-you-that-are
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 19:44
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:50 schreef falling_away het volgende:

[..]

Is dit van 4Chan ofzo? Heb je ook de originele link?
Oh was al gepost zie ik. :P
falling_awaywoensdag 19 mei 2021 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:36 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb de vorige dip gekocht :)

Die ene naar 45k.
Kun jij nog wat ETH bijkopen a.u.b.? Dan zakt het tenminste weer wat en kan ik daarna ook bijkopen :P
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 19:49
quote:
6s.gif Op woensdag 19 mei 2021 18:52 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Niets aan het handje. Dit soort correcties zijn normaal tijdens een bullrun.
2016 - 2018 ja, toen was de inzet ook wel wat anders.

Het hele volwassen worden van de markt is dus geen reet van terecht gekomen.
Lemming22woensdag 19 mei 2021 @ 19:50
twitter


De Bitcoins worden met grote sleepnetten binnengeharkt op dit moment.
Ali_boowoensdag 19 mei 2021 @ 19:51
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:50 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

De Bitcoins worden met grote sleepnetten binnengeharkt op dit moment.
Sjooooow
Straatcommando.woensdag 19 mei 2021 @ 19:52
Geweldig, wat een wilde westen, volatiele markt is het toch ook. Lijkt haast wel een ponzi scheme :D

Aangezien de meeste munten nu toch naar de gedverderrie zijn heb ik op m'n good ole vechain en cardano gegokt. Klein beetje van bij gekocht, want waarom niet. Niks verkocht iig.
Medusa666woensdag 19 mei 2021 @ 19:54
Hier dogecoin gekocht impulsief door musk _O- Paar dagen terug. Hoop dat het gauw genoeg omhoog gaat en ik dat deel kan verkopen.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 19:55
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:49 schreef Elan het volgende:

[..]

2016 - 2018 ja, toen was de inzet ook wel wat anders.

Het hele volwassen worden van de markt is dus geen reet van terecht gekomen.
Zolang een autistische miljardair eigenhandig de markt kan laten crashen is het nog niet volwassen nee |:)
Medusa666woensdag 19 mei 2021 @ 19:55
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:50 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

De Bitcoins worden met grote sleepnetten binnengeharkt op dit moment.
Ik wel, in 2017-2018
Medusa666woensdag 19 mei 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:55 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zolang een autistische miljardair eigenhandig de markt kan laten crashen is het nog niet volwassen nee |:)
Hij is iig wel slimmer dan wij, met z’n miljarden.

Dus laten we nou s gwn leren en op gezond verstand afgaan.
Straatcommando.woensdag 19 mei 2021 @ 19:57
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:54 schreef Medusa666 het volgende:
Hier dogecoin gekocht impulsief door musk _O- Paar dagen terug. Hoop dat het gauw genoeg omhoog gaat en ik dat deel kan verkopen.
doge is leuk om te flippen, dat gelul over holden trap ik niet in. Erg volatiel, vandaag op 22cent gedipt. Heeft ergens vorige week 60gepiekt en staat nu weer op 31 :D
FundsAreSafuwoensdag 19 mei 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:55 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zolang een autistische miljardair eigenhandig de markt kan laten crashen is het nog niet volwassen nee |:)
Gelukkig hebben we nu ook een autistische cryptomiljardair, goed tegen kwaad _O_
Citizen.Erasedwoensdag 19 mei 2021 @ 19:58
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:55 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Ik wel, in 2017-2018
Toen had het niet die vaart voor mijn gevoel.
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 19:58
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:55 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zolang een autistische miljardair eigenhandig de markt kan laten crashen is het nog niet volwassen nee |:)
Mooie scapegoat :7
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 20:00
Adoption-Innovation-Curve-Adapted-from-Rogers-1995.png

Overigens zitten we net pas in de overgang van innovators naar early adaptors dus we zijn nog hartstikke vroeg.
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 20:01
quote:
6s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:00 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Overigens zitten we net pas in de overgang van innovators naar early adaptors dus we zijn nog hartstikke vroeg.
Bleek je achteraf in betamax ingestapt te zijn. :X
Lemming22woensdag 19 mei 2021 @ 20:02
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:23 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Ik ga een potje maken voor dit soort dagen, had mijn maandbedrag al uitgegeven maar gemiste kans nu.
Als dat Wyckoff-verhaal klopt (lijkt er wel erg sterk op), dan komt de volgende dip eraan.
recursiefwoensdag 19 mei 2021 @ 20:03
:s)
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 20:04
twitter
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:30 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Ik hoop het. Maar nu zie ik alles omhoog gaan. 😭

Hoe werken jullie met geld eigenlijk? Ik zie steeds dat jullie het hebben over geen geld hebben, wachten op loon, maandbedragen etc? 😋
Niet. Bij dit soort dingetjes blijf ik mooi op m'n handen zitten.
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 20:10
Is toch niks waard zo als whales en manipulatie zo'n belachelijk grote invloed hebben op de markt. Wat is crypto dan nog waard?
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 20:12
Logisch toch dat whales belachelijk grote invloed hebben. Wat had je dan verwacht?
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 20:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:55 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zolang een autistische miljardair eigenhandig de markt kan laten crashen is het nog niet volwassen nee |:)
Touch _O-
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 20:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:10 schreef viceversa het volgende:
Is toch niks waard zo als whales en manipulatie zo'n belachelijk grote invloed hebben op de markt. Wat is crypto dan nog waard?
Onder steen geleefd?
Citizen.Erasedwoensdag 19 mei 2021 @ 20:13
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:12 schreef Isdatzo het volgende:
Logisch toch dat whales belachelijk grote invloed hebben. Wat had je dan verwacht?
Aandelen in wezen niets anders. Alleen meer regulatie.
Gremenwoensdag 19 mei 2021 @ 20:14
"Sell in May and Go Away" bewijst zich weer eens.

"Remember be back in September!"
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 20:15
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:02 schreef Lemming22 het volgende:

[..]

Als dat Wyckoff-verhaal klopt (lijkt er wel erg sterk op), dan komt de volgende dip eraan.
Welk verhaal?
Straatcommando.woensdag 19 mei 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:10 schreef viceversa het volgende:
Is toch niks waard zo als whales en manipulatie zo'n belachelijk grote invloed hebben op de markt. Wat is crypto dan nog waard?
Dit is nou vrije marktwerking zonder regulatie.
TheFreshPrincewoensdag 19 mei 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:55 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zolang een autistische miljardair eigenhandig de markt kan laten crashen is het nog niet volwassen nee |:)
Ik geloof niet dat Elon Musk met z'n opmerkingen de markt heeft laten crashen.

Ik geloof eerder dat grote machten / whales / exchanges / wie dan ook dit soort nieuws aangrijpen om de markt te manipuleren en later weer goedkoop in te kopen.
Straatcommando.woensdag 19 mei 2021 @ 20:19
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:16 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat Elon Musk met z'n opmerkingen de markt heeft laten crashen.

Ik geloof eerder dat grote machten / whales / exchanges / wie dan ook dit soort nieuws aangrijpen om de markt te manipuleren en later weer goedkoop in te kopen.
In geval van doge (en vast veel anderen) is het maar een heel klein deel dat vrijwel alle coins bezit.
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 20:21
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:19 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

In geval van doge (en vast veel anderen) is het maar een heel klein deel dat vrijwel alle coins bezit.
https://insights.glassnode.com/bitcoin-supply-distribution/
FundsAreSafuwoensdag 19 mei 2021 @ 20:22
twitter


twitter
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 20:29
Ik vind dit wel een aardige analyse over waar we nu staan qua adoptie;

YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 20:31
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:13 schreef Nattekat het volgende:
Ik wil loon :'(
Heb die van m'n werknemer al overgemaakt, incl. vakantiegeld. Vroeg nog aan hem of we het jaartje konden overslaan maar helaas ;(
TigerXtrmwoensdag 19 mei 2021 @ 20:32
quote:
10s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:22 schreef FundsAreSafu het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
WTF :')

Als ik zoveel geld te besteden zou hebben zou ik me niet eens meer bezig houden met crypto man :') Die gast moet zich echt immens vervelen dat hij zulke bedragen in crypto steekt. Of hij het nou kan missen of niet.
Mortaxxwoensdag 19 mei 2021 @ 20:35
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:54 schreef Medusa666 het volgende:
Hier dogecoin gekocht impulsief door musk _O- Paar dagen terug. Hoop dat het gauw genoeg omhoog gaat en ik dat deel kan verkopen.
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 19:57 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Hij is iig wel slimmer dan wij, met z’n miljarden.

Dus laten we nou s gwn leren en op gezond verstand afgaan.
Neem je eigen tip ter harte. Doge kopen :')
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 20:36
quote:
10s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:22 schreef FundsAreSafu het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
GG TRX ;(
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 20:45
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:29 schreef Gehrman het volgende:
Ik vind dit wel een aardige analyse over waar we nu staan qua adoptie;

Ik kijk in 2035 hetzelfde filmpje.
#ANONIEMwoensdag 19 mei 2021 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:31 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Heb die van m'n werknemer al overgemaakt, incl. vakantiegeld. Vroeg nog aan hem of we het jaartje konden overslaan maar helaas ;(
Je wilde er toch vanaf?
Jed1Gamwoensdag 19 mei 2021 @ 20:47
quote:
10s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:22 schreef FundsAreSafu het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
Zn hebben Binance even een uurtje op privat gezet zodat Justin en zn boys laag konden inkopen.
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 20:49
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:46 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Je wilde er toch vanaf?
Ik wil zoveel...
recursiefwoensdag 19 mei 2021 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:29 schreef Gehrman het volgende:
Ik vind dit wel een aardige analyse over waar we nu staan qua adoptie;

Het probleem met dit soort analyses is dat er een heleboel toekomst in zit. En die laat zich in het algemeen lastig voorspellen. Er is altijd wel een grafiek en en theorie te maken die heel goed bij het heden en het verleden passen, daar zit het probleem niet. Maar dan suggereren ze ook nog iets over de toekomst. En daar zit het probleem meestal wel.
FundsAreSafuwoensdag 19 mei 2021 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:47 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Zn hebben Binance even een uurtje op privat gezet zodat Justin en zn boys laag konden inkopen.
CZ.jpg
TigerXtrmwoensdag 19 mei 2021 @ 20:53
We gaan weer omlaag *O*
Elanwoensdag 19 mei 2021 @ 20:55
Echte klap moet nog komen
Wereldgozerwoensdag 19 mei 2021 @ 20:56
Azi wordt wakker
viceversawoensdag 19 mei 2021 @ 21:04
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:16 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dit is nou vrije marktwerking zonder regulatie.
Nou fantastisch...
CryptoPunkwoensdag 19 mei 2021 @ 21:05
4-2-e1565961283296.png
Wyckoff.png

Btc volgt exact hetzelfde patroon.
Voor de genteresseerden;
The Wyckoff Method
TigerXtrmwoensdag 19 mei 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:05 schreef CryptoPunk het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Btc volgt exact hetzelfde patroon.
Voor de genteresseerden;
The Wyckoff Method
Waar kijk ik naar?
CryptoPunkwoensdag 19 mei 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:07 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Waar kijk ik naar?
Marktmanipulatie
Orientewoensdag 19 mei 2021 @ 21:17
Ja dat er vandaag erg veel gemanipuleerd wordt is wel duidelijk

Niet dat een correctie niet normaal is h, maar vandaag was wel heel extreem met al die gekke crashes en bounces. Op allerlei coins ook, niet alleen BTC.
TigerXtrmwoensdag 19 mei 2021 @ 21:20
Die manipulatie zal alleen maar erger worden, tot op het moment dat er strenge regulatie wordt ingevoerd. Tis een speeltuin voor de allerrijksten, dat wordt inmiddels wel duidelijk. Enige wat je daar als pleb mee kan is proberen mee te profiteren van de manipulatie.
Ali_boowoensdag 19 mei 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:07 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Marktmanipulatie
Dus die post van 4chan, die hier eerder gepost is, zou best wel waar kunnen zijn ?
Black-Deathwoensdag 19 mei 2021 @ 21:24
Ben benieuwd de komende nachten.. zal nog wel gaan dippen
Ronald-Koemanwoensdag 19 mei 2021 @ 21:24
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:05 schreef CryptoPunk het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Btc volgt exact hetzelfde patroon.
Voor de genteresseerden;
The Wyckoff Method
Dit noemen we hier gewoon een Bart.
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 21:25
Maar wat gebeurt er na die fase E?
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:05 schreef CryptoPunk het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Btc volgt exact hetzelfde patroon.
Voor de genteresseerden;
The Wyckoff Method
Dit zie ik 1000 keer voorbij komen, waar zitten we dan in dat geval?
YoshiBignosewoensdag 19 mei 2021 @ 21:40
Jullie klinken allemaal een beetje als iemand die zijn roulette strategie probeert uit te leggen. Heb zo vaak naar dat soort lui geluisterd in het casino :') Ja hij viel net in de 7 met daarna de 24 dus als nu de 13 valt dan kun je er bijna zeker van zijn dat daarna de 3 komt :') :W
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:40 schreef YoshiBignose het volgende:
Jullie klinken allemaal een beetje als iemand die zijn roulette strategie probeert uit te leggen. Heb zo vaak naar dat soort lui geluisterd in het casino :') Ja hij viel net in de 7 met daarna de 24 dus als nu de 13 valt dan kun je er bijna zeker van zijn dat daarna de 3 komt :') :W
Ga janken. Er is niks willekeurigs aan een koers, zelfs die van crypto niet.
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 21:45
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:56 schreef Wereldgozer het volgende:
Azi wordt wakker
Azi is de reden dat we in deze bende zitten, hun zwakke handen hebben allang alles eruit gegooid.
recursiefwoensdag 19 mei 2021 @ 21:47
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ga janken. Er is niks willekeurigs aan een koers, zelfs die van crypto niet.
Maar hoe voorspelbaar is ie?
TornadoDKwoensdag 19 mei 2021 @ 21:48
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:40 schreef YoshiBignose het volgende:
Jullie klinken allemaal een beetje als iemand die zijn roulette strategie probeert uit te leggen. Heb zo vaak naar dat soort lui geluisterd in het casino :') Ja hij viel net in de 7 met daarna de 24 dus als nu de 13 valt dan kun je er bijna zeker van zijn dat daarna de 3 komt :') :W
Wat ik hiervan heb opgestoken is dat je schijnbaar heel vaak in het casino komt
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 21:52
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:47 schreef recursief het volgende:

[..]

Maar hoe voorspelbaar is ie?
Ja.
l1ghtedwoensdag 19 mei 2021 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ga janken. Er is niks willekeurigs aan een koers, zelfs die van crypto niet.
Kan je ook normaal reageren? Wat een irritant agressief tiefus toontje heb jij in je reacties.

"Niet mijn probleem" incoming in 1..2..3....
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 21:53
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:52 schreef l1ghted het volgende:

[..]

Kan je ook normaal reageren? Wat een irritant agressief tiefus toontje heb jij in je reacties.

"Niet mijn probleem" incoming in 1..2..3....
Niet zijn probleem


:6
Orientewoensdag 19 mei 2021 @ 21:53
maxresdefault.jpg

:)
TigerXtrmwoensdag 19 mei 2021 @ 21:55
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:47 schreef recursief het volgende:

[..]

Maar hoe voorspelbaar is ie?
Hij gaat ooit omhoog, en ooit omlaag :P
Lemming22woensdag 19 mei 2021 @ 21:58
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 20:15 schreef Elan het volgende:

[..]

Welk verhaal?

Als het klopt, zitten we nu ongeveer op de tweede piek in phase D.
J.A.R.V.I.S.woensdag 19 mei 2021 @ 21:59
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:55 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hij gaat ooit omhoog, en ooit omlaag :P
What goes down must go up :Y

Hopen we dan maar
incel2.0woensdag 19 mei 2021 @ 22:01
balls deep in btc gegaan vanmiddag :@
Orientewoensdag 19 mei 2021 @ 22:02
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:01 schreef incel2.0 het volgende:
balls deep in btc gegaan vanmiddag :@
een incel die ergens ball deep in gaat, hoax!
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 22:09
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:58 schreef Lemming22 het volgende:

[..]


Als het klopt, zitten we nu ongeveer op de tweede piek in phase D.
Tja of in E. Blijft sterrenwichelarij.
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 19 mei 2021 @ 22:10
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:58 schreef Lemming22 het volgende:

[..]


Als het klopt, zitten we nu ongeveer op de tweede piek in phase D.
Dus als dit "klopt", gaat het nog dik zakken?
Ronaldwoensdag 19 mei 2021 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:20 schreef TigerXtrm het volgende:
Die manipulatie zal alleen maar erger worden, tot op het moment dat er strenge regulatie wordt ingevoerd. Tis een speeltuin voor de allerrijksten, dat wordt inmiddels wel duidelijk. Enige wat je daar als pleb mee kan is proberen mee te profiteren van de manipulatie.
Het is eigenlijk bijna een wonder dat er nog geen strenge regulatie is, gezien de bemoeienis van de overheid in heel veel andere zaken.
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 22:16
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:53 schreef Oriente het volgende:
[ afbeelding ]

:)
Die lui zijn echt creepy...

Waarom blijft BTC niet netjes boven de 40k en wat is ETH moeilijk aan het doen, volgt BTC niet meer :9
fathankwoensdag 19 mei 2021 @ 22:16
Regulatie :')
Fuck de kleine man

Muh DeFi _O_
fathankwoensdag 19 mei 2021 @ 22:17
Vet nog steeds boven de $0,12

Bear market is nog ver weg.
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 22:18
maar als er regulatie zou komen, zouden ze dat niet net zo lang lobbyen tot het ze schikt?
Lemming22woensdag 19 mei 2021 @ 22:20
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:10 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Dus als dit "klopt", gaat het nog dik zakken?
Ja, ik ben totaal geen kenner maar op basis van dat filmpje zou er inderdaad nog een dip moeten komen. #geenfinancieeladvies #ikkijkookmaarwatrondoptwitter
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 22:20
Groene kaarsen: oprotte met je regulasie zodra de gewone man geld ken verdiene mot de roverheid het weer verpeste :( !!!!11
Rode kaarsen: rutte waarom kan dit zomaar waarom beschermen jullie de gewone man nie :( ????
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 22:23
quote:
9s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:20 schreef Isdatzo het volgende:
Groene kaarsen: oprotte met je regulasie zodra de gewone man geld ken verdiene mot de roverheid het weer verpeste :( !!!!11
Rode kaarsen: rutte waarom kan dit zomaar waarom beschermen jullie de gewone man nie :( ????
Wat crypto betreft eens. Maar bij gespeculeer door banken etc waar de belastingbetaler ze om de zoveel jaar moet redden omdat ze het weer verneukt hebben mag de overheid wat mij betreft de boel helemaal kapot reguleren.
Lemming22woensdag 19 mei 2021 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:16 schreef JDx het volgende:

[..]

Die lui zijn echt creepy...

Waarom blijft BTC niet netjes boven de 40k en wat is ETH moeilijk aan het doen, volgt BTC niet meer :9
Geen idee of het waar is en of ik mijn alu hoedje van zolder moet halen, maar over ETH:

twitter
JDxwoensdag 19 mei 2021 @ 22:35
quote:
1s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:28 schreef Lemming22 het volgende:

[..]

Geen idee of het waar is en of ik mijn alu hoedje van zolder moet halen, maar over ETH:

[ twitter ]
Ik wilde voor de nachtrust ETH omwisselen voor USDC, maar het staat nu weer een stuk lager, dus ik gok er gewoon op dat ik met winst wakker word.
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 22:42
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:23 schreef viagraap het volgende:

[..]

Wat crypto betreft eens. Maar bij gespeculeer door banken etc waar de belastingbetaler ze om de zoveel jaar moet redden omdat ze het weer verneukt hebben mag de overheid wat mij betreft de boel helemaal kapot reguleren.
Oh, zeker. Ik pleit ook absoluut niet van het volledig vrij laten van de financile sector: je ziet keer op keer dat winstbejag enerzijds en grote maatschappelijke verantwoordelijkheden anderzijds slecht samengaan. Overigens niet alleen in de financile sector :P . Regulatie vind ik dan ook helemaal niet zo'n vies woord.
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 22:44
De regels zijn voor iedereen hetzelfde, niet zo huilen als je een keer verliest :{w
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 22:44
:o
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 22:48
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:44 schreef Nattekat het volgende:
De regels zijn voor iedereen hetzelfde, niet zo huilen als je een keer verliest :{w
Nee hoor: de spelregels voor Musk zijn duidelijk anders dan de spelregels voor Nattekat. Of wat te denken van de spelregels voor CZ?
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 22:53
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:48 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee hoor: de spelregels voor Musk zijn duidelijk anders dan de spelregels voor Nattekat. Of wat te denken van de spelregels voor CZ?
Zit je nou te editten ??? |:)
viagraapwoensdag 19 mei 2021 @ 22:55
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:42 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Oh, zeker. Ik pleit ook absoluut niet van het volledig vrij laten van de financile sector: je ziet keer op keer dat winstbejag enerzijds en grote maatschappelijke verantwoordelijkheden anderzijds slecht samengaan. Overigens niet alleen in de financile sector :P . Regulatie vind ik dan ook helemaal niet zo'n vies woord.
Enige tijd geleden adviseerde een commissie die in opdracht van de regering dit onderwerp bekeek dat er iets van een Volksbank oid moest komen, om gewoon spaargeld te stallen zonder dat er allerlei rare spelletjes mee gespeeld worden. Daarmee de speculatieve economie flink loskoppelen van de rele. Nooit wat mee gedaan.
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 22:56
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:48 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee hoor: de spelregels voor Musk zijn duidelijk anders dan de spelregels voor Nattekat. Of wat te denken van de spelregels voor CZ?
Zelfde spelregels :Y

Mensen met meer geld hebben meer invloed op de koers en je bent altijd overgeleverd aan de meest populaire geldstromen.
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 19 mei 2021 @ 23:09
Ondertussen zakken we gewoon weer.

Zo maar naar bed en kijken hoe het morgenochtend is.
Nattekatwoensdag 19 mei 2021 @ 23:12
H, mijn buy met mijn aircogeld is erdoorheen c_/

ETH is dus keihard gedaald ;(
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 23:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 23:12 schreef Nattekat het volgende:
H, mijn buy met mijn aircogeld is erdoorheen c_/

ETH is dus keihard gedaald ;(
:Y :7
de_boswachterwoensdag 19 mei 2021 @ 23:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 23:09 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Ondertussen zakken we gewoon weer.

Zo maar naar bed en kijken hoe het morgenochtend is.
hopelijk nog harder gezakt *O*

KOPEN KOPEN KOPEN
FlippingCoinwoensdag 19 mei 2021 @ 23:13
net even >4% iig ~:)
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 23:14
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 23:12 schreef Nattekat het volgende:
H, mijn buy met mijn aircogeld is erdoorheen c_/

ETH is dus keihard gedaald ;(
Kreeg net ook een melding.

0.9 ? :P
Rozevlawoensdag 19 mei 2021 @ 23:15
Wacht

K kijk scheel

Niks gezegd
Isdatzowoensdag 19 mei 2021 @ 23:56
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zelfde spelregels :Y

Mensen met meer geld hebben meer invloed op de koers en je bent altijd overgeleverd aan de meest populaire geldstromen.
Als je denkt dat het me gaat om hoe diep hun zakken zijn dan heb je het fout.
Nattekatdonderdag 20 mei 2021 @ 00:02
quote:
7s.gif Op woensdag 19 mei 2021 23:56 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Als je denkt dat het me gaat om hoe diep hun zakken zijn dan heb je het fout.
Tenzij er miljoenen Twitter volgers in die zakken zitten.
Isdatzodonderdag 20 mei 2021 @ 00:05
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 22:55 schreef viagraap het volgende:

[..]

Enige tijd geleden adviseerde een commissie die in opdracht van de regering dit onderwerp bekeek dat er iets van een Volksbank oid moest komen, om gewoon spaargeld te stallen zonder dat er allerlei rare spelletjes mee gespeeld worden. Daarmee de speculatieve economie flink loskoppelen van de rele. Nooit wat mee gedaan.
Tja, die koppeling tussen de rele en speculatieve economie zorgt voor behoorlijk wat problemen omdat er vele malen meer geld om in de financile markten omgaat dan dat er in de rele economie omgaat. Dat betekent dat de stand van de economie meer wordt bepaald door hoe de vlaggen erbij hangen in de financile sector dan in de rele sector.

Jammer dat dat politiek geen onderwerp van discussie is.
Elandonderdag 20 mei 2021 @ 00:05
Zijn jullie ook ineens zo pessimistisch dat de boel faliekant in mekaar dondert vannacht? Stukje PTSS van vanmiddag of zo _O-
Isdatzodonderdag 20 mei 2021 @ 00:06
Neuh, het laat me koud.
Elandonderdag 20 mei 2021 @ 00:09
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:06 schreef Isdatzo het volgende:
Neuh, het laat me koud.
Geen belang (meer) in ? :P
Isdatzodonderdag 20 mei 2021 @ 00:10
Jawel. Maar laat mijn humeur (of nachtrust) er niet door bepalen :P .
Elandonderdag 20 mei 2021 @ 00:11
Het stoort me vooral dat alles meteen zo collectief in elkaar dondert als BTC crasht.

Alsof ETH dezelfde toepassingen heeft als BTC of Cardano..

Dat past niet in een gezond en divers ecosysteem met verschillende spelers en belangen.
suijkerbuijkdonderdag 20 mei 2021 @ 00:14
Pas in gestapt.
Verlies van jawel hele 100euro.

Zo nu nog even bij kopen.
Alles gaat dadelijkt toch wel omhoog.

En nee het heeft geen zak met tesla te maken.

De hele wereld heeft vast gezeten en de mensen mogen weer op vakantie en buitenspelen.
Logies dat ze nu alles omzetten naar geld .

Aangzien je met bitcoins niet kan tanken of een ticket met hotel kan boeken.
Dit is dus ook gelijk de nadeel va bitcoin.
Het moet een keer omgezet worden naar een valuta's.
Mortaxxdonderdag 20 mei 2021 @ 00:15
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:11 schreef Elan het volgende:
Het stoort me vooral dat alles meteen zo collectief in elkaar dondert als BTC crasht.

Alsof ETH dezelfde toepassingen heeft als BTC of Cardano..

Dat past niet in een gezond en divers ecosysteem met verschillende spelers en belangen.
Dat is helemaal niet raar. Als de beurs crasht gaat ook alles omlaag
TheFreshPrincedonderdag 20 mei 2021 @ 00:28
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:15 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Dat is helemaal niet raar. Als de beurs crasht gaat ook alles omlaag
Maar crasht Shell als Microsoft slecht nieuws heeft?
loveyoulongtimedonderdag 20 mei 2021 @ 00:47
Komende dagen crashed de boel echt en koop dan alles wat je kan kopen, Ik gok op zondag sale :)
#ANONIEMdonderdag 20 mei 2021 @ 01:52
twitter
Gremendonderdag 20 mei 2021 @ 01:57
Pancakebunny is rugged?
Van 350 dollar naar 8
#ANONIEMdonderdag 20 mei 2021 @ 02:16
twitter


1 miljard

RIP

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2021 02:16:27 ]
ThijsTHdonderdag 20 mei 2021 @ 02:45
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:11 schreef Elan het volgende:
Het stoort me vooral dat alles meteen zo collectief in elkaar dondert als BTC crasht.

Alsof ETH dezelfde toepassingen heeft als BTC of Cardano..

Dat past niet in een gezond en divers ecosysteem met verschillende spelers en belangen.
Dat stoort mij ook behoorlijk.

Het begon allemaal met Musk die zei dat Bitcoin teveel energie verbruikt en slecht voor het milieu is. Doge zou wel een goed alternatief zijn volgens hem......vervolgens nog die onzin erachter aan van China die crypot banned terwijl dat oud nieuws is want dat was al jaren het geval.....en uiteindelijk zijn het alle crypto die omlaag kelderen, inclusief het door Musk wel geprezen Doge.......slaat allemaal zo nergens op. Heel frustrerend voor hodlers zoals ik.
de_boswachterdonderdag 20 mei 2021 @ 03:14
vandaag is rood *O*
onlogischdonderdag 20 mei 2021 @ 06:01
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 02:45 schreef ThijsTH het volgende:

[..]

Dat stoort mij ook behoorlijk.

Het begon allemaal met Musk die zei dat Bitcoin teveel energie verbruikt en slecht voor het milieu is. Doge zou wel een goed alternatief zijn volgens hem......vervolgens nog die onzin erachter aan van China die crypot banned terwijl dat oud nieuws is want dat was al jaren het geval.....en uiteindelijk zijn het alle crypto die omlaag kelderen, inclusief het door Musk wel geprezen Doge.......slaat allemaal zo nergens op. Heel frustrerend voor hodlers zoals ik.
Lees die post boven de jouwe eens in plaats van te huilen over Musk. Kan het niet zo zijn dat mede daar het gigaprobleem voor crypto zit? Namelijk de extreme onzekerheid die alles met zich meebrengt?
Citizen.Eraseddonderdag 20 mei 2021 @ 06:31
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 06:01 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Lees die post boven de jouwe eens in plaats van te huilen over Musk. Kan het niet zo zijn dat mede daar het gigaprobleem voor crypto zit? Namelijk de extreme onzekerheid die alles met zich meebrengt?
Die onzekerheid zie je op andere plekken ook al terugkomen; dat is niet alleen de crypto-markt.
timmmmmdonderdag 20 mei 2021 @ 06:47
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 06:31 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Die onzekerheid zie je op andere plekken ook al terugkomen; dat is niet alleen de crypto-markt.
De cryptomarkt is toch wel verreweg het meest volatiel hoor.
timmmmmdonderdag 20 mei 2021 @ 06:51
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:11 schreef Elan het volgende:

Dat past niet in een gezond en divers ecosysteem met verschillende spelers en belangen.
Dat is het dan ook niet. Wie heeft je dst wijsgemaakt?

Crypto is eerder een piramidespel waar je bij moet hopen dat er later mensen instappen dan jij zodat jij geld kan verdienen
timmmmmdonderdag 20 mei 2021 @ 07:05
Elke keer verbaas ik me er weer over dat er blijkbaar toch zoveel mensen zijn die denken dat crypto een risicoloze investering is.

Dat ze er gewoon van staan te kijken dat het minste of geringste voor grote schommelingen kan zorgen
#ANONIEMdonderdag 20 mei 2021 @ 07:09
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:14 schreef suijkerbuijk het volgende:
Pas in gestapt.
Verlies van jawel hele 100euro.

Zo nu nog even bij kopen.
Alles gaat dadelijkt toch wel omhoog.

En nee het heeft geen zak met tesla te maken.

De hele wereld heeft vast gezeten en de mensen mogen weer op vakantie en buitenspelen.
Logies dat ze nu alles omzetten naar geld .

Aangzien je met bitcoins niet kan tanken of een ticket met hotel kan boeken.
Dit is dus ook gelijk de nadeel va bitcoin.
Het moet een keer omgezet worden naar een valuta's.
Met of zonder ontbijt?
Citizen.Eraseddonderdag 20 mei 2021 @ 07:13
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 06:47 schreef timmmmm het volgende:

[..]

De cryptomarkt is toch wel verreweg het meest volatiel hoor.
Natuurlijk. Nog minder transparant, nog minder “regels”.

Maar die risico’s zouden mensen moeten kennen.
Jed1Gamdonderdag 20 mei 2021 @ 07:20
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:05 schreef Elan het volgende:
Zijn jullie ook ineens zo pessimistisch dat de boel faliekant in mekaar dondert vannacht? Stukje PTSS van vanmiddag of zo _O-
Mijn glazenbol verwacht nog een kleine opleving voordat het echt knalt.
FundsAreSafudonderdag 20 mei 2021 @ 07:25
quote:
11s.gif Op donderdag 20 mei 2021 02:16 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

1 miljard

RIP
twitter

:o

Heb bij bijvoorbeeld pancakeswap ook het idee dat het zo lek is als een mandje. Was hun loterij niet gehackt laatst?
Jed1Gamdonderdag 20 mei 2021 @ 07:26
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 02:45 schreef ThijsTH het volgende:

[..]

Dat stoort mij ook behoorlijk.

Het begon allemaal met Musk die zei dat Bitcoin teveel energie verbruikt en slecht voor het milieu is. Doge zou wel een goed alternatief zijn volgens hem......vervolgens nog die onzin erachter aan van China die crypot banned terwijl dat oud nieuws is want dat was al jaren het geval.....en uiteindelijk zijn het alle crypto die omlaag kelderen, inclusief het door Musk wel geprezen Doge.......slaat allemaal zo nergens op. Heel frustrerend voor hodlers zoals ik.
Mensen die Doge holden :'), ben blij als die Hont in elkaar klapt.

De markt is op dit moment compleet gevuld met onzin coins. Et is maar een handjevol coins waar echt een team achter staat die wat probeert op te bouwen, in plaats van pompen, geld binnenharken en dumpen.
stinkiedonderdag 20 mei 2021 @ 07:33
Bedroevend stabiele nacht
Lospedrosadonderdag 20 mei 2021 @ 07:35
Haha Nattekat!
Rozevladonderdag 20 mei 2021 @ 07:39
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 07:26 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Mensen die Doge holden :'), ben blij als die Hont in elkaar klapt.

De markt is op dit moment compleet gevuld met onzin coins. Et is maar een handjevol coins waar echt een team achter staat die wat probeert op te bouwen, in plaats van pompen, geld binnenharken en dumpen.
Ik heb doge in 2018 gekocht
fathankdonderdag 20 mei 2021 @ 07:44
Heerlijk geslapen

In de loop van de dag worden de vakantiebonnen gestort dus dan kunnen we los *O*

Ohja het is ook al weekend.
Wereldgozerdonderdag 20 mei 2021 @ 07:46
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 06:51 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dat is het dan ook niet. Wie heeft je dst wijsgemaakt?

Crypto is eerder een piramidespel waar je bij moet hopen dat er later mensen instappen dan jij zodat jij geld kan verdienen
PiRaMiDeSpEl

new-brainlet-wojak-wojak-54280058.png
De-iets-tedikkewielrennerdonderdag 20 mei 2021 @ 07:46
Morgen,

Redelijk stabiel vannacht, ik durf het weer aan en heb even wat bijgekocht.
timmmmmdonderdag 20 mei 2021 @ 08:07
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 07:46 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

PiRaMiDeSpEl

[ afbeelding ]
:')

Don zwijn gespot