FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [LULGATE #64] Geen tijd voor Lil’ Dre
AgnesGruwoensdag 5 mei 2021 @ 14:44
Ze gaan toch niet trouwen dus!

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

April 2018:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
SPOILER
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
SPOILER
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
giphy.gif

12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:


SPOILER
14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:

ezel.png

10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[quote]André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."[/quote]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]
00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1

Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
Zwanger.png
mocktail.png

E89-FEA3-F-0-CF5-4-F92-8-C24-D09048-EA92-F4.jpg

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
Ondertussen op de Insta van Bridget:

Bridget.png

De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

De diverse instagrams:

SPOILER
giphy.gif

Biografie Adreen;
SPOILER


[ Bericht 0% gewijzigd door AgnesGru op 05-05-2021 17:49:04 ]
Deisyywoensdag 5 mei 2021 @ 14:46
Speciaal voor FOK! legt hij even uit waarom zijn haar zo vet was _O-

8-E9-F6218-704-A-42-CD-99-F8-EF449-AD1-E80-C.png

[ Bericht 0% gewijzigd door Deisyy op 05-05-2021 15:05:55 ]
AgnesGruwoensdag 5 mei 2021 @ 14:48
Hoi Dré :W wanneer ga weer kleien met je zoontje?
girlnextdoor.woensdag 5 mei 2021 @ 14:48
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:42 schreef Noek het volgende:

[..]

VAN WELKE VROUW KIJKT SYLVIE ALLES AF???!!
Waarschijnlijk Jennifer Lopez. Zei ze 2 maanden geleden wat over in een Grazia-interview.
Noekwoensdag 5 mei 2021 @ 14:50
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:48 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Waarschijnlijk Jennifer Lopez. Zei ze 2 maanden geleden wat over in een Grazia-interview.
She no JLO. :{w
Leandrawoensdag 5 mei 2021 @ 15:05
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:46 schreef Deisyy het volgende:
Speciaal voor FOK! legt hij even uur waarom zijn haar zo vet was _O-

[ afbeelding ]
Die Dré toch..... :D
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:42 schreef Noek het volgende:

[..]

VAN WELKE VROUW KIJKT SYLVIE ALLES AF???!!
Van jou Noek. Jouw kritiek van de afgelopen jaren heeft haar nog sterker gemaakt en geďnspireerd.
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 15:21
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:10 schreef SilverEyes het volgende:
Graag gedaan Antwee 8-) En wees niet te zuinig met de schaar.
Maar wees wel zuinig op je meissie Sarah, voor wie je pa speciaal het nummer heeft geschreven.
mailywoensdag 5 mei 2021 @ 15:23
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:46 schreef Deisyy het volgende:
Speciaal voor FOK! legt hij even uit waarom zijn haar zo vet was _O-

[ afbeelding ]
Istie nou ineens gay?
N.ickawoensdag 5 mei 2021 @ 16:27
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 15:23 schreef maily het volgende:

[..]

Istie nou ineens gay?
ja hij is ineens gay , maily
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 16:35
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 14:46 schreef Deisyy het volgende:
Speciaal voor FOK! legt hij even uit waarom zijn haar zo vet was _O-

[ afbeelding ]
Hij leest echt mee :D

Antwee: nog niet kort genoeg.
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 16:56
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 16:35 schreef SilverEyes het volgende:

[..]

Hij leest echt mee :D

Antwee: nog niet kort genoeg.
Hij moet daar toch nog?
praadjewoensdag 5 mei 2021 @ 17:15
Geweldige TT _O_ _O_ _O_
quirinawoensdag 5 mei 2021 @ 17:32
Worden er nog piemels gekleid of wat?
NothingHappenedwoensdag 5 mei 2021 @ 17:43
En hij heeft betaald met pattas zo te zien :P
Incawoensdag 5 mei 2021 @ 17:44
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 17:32 schreef quirina het volgende:
Worden er nog piemels gekleid of wat?
Nee kind is aan de kant gezet voor een opblaaspop
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 17:48
Nou ben ik normaal niet zo'n voorstander van conclusies trekken naar aanleiding van social media, maar bij André heb ik wel het idee dat als hij zijn zoontje ziet, hij hier wel iets over plaatst.

Hopelijk heb ik het mis en ziet hij zijn zoontje gewoon in alle discretie.
Woonbootjeswoensdag 5 mei 2021 @ 18:21
Lol


7279-A991-2-EAC-4-B47-9-BF5-76-D8-CEFF2-CB9.jpg
mailywoensdag 5 mei 2021 @ 18:26
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 18:21 schreef Woonbootjes het volgende:
Lol


[ link | afbeelding ]
_O-
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 18:47
Het plaatje is nu echt compleet.... 8)7 en niemand zegt tegen haar, doe maar niet.

Oempa-Loempa.webp

SPOILER
Sugargliderwoensdag 5 mei 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 18:47 schreef ootjekatootje het volgende:
Het plaatje is nu echt compleet.... 8)7 en niemand zegt tegen haar, doe maar niet.

[ afbeelding ]

SPOILER
Lijkt wel zo’n bril die je kind gratis bij de Mac krijgt 😀
FlippingCoinwoensdag 5 mei 2021 @ 19:03
Dikke pikken!
soapiewoensdag 5 mei 2021 @ 19:19
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 18:21 schreef Woonbootjes het volgende:
Lol

[ link | afbeelding ]
_O- _O-
DKUpwoensdag 5 mei 2021 @ 19:35
Vanavond weer die Hazes-ellende _O_
praadjewoensdag 5 mei 2021 @ 19:40
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:35 schreef DKUp het volgende:
Vanavond weer die Hazes-ellende _O_
Yep, de avonturen van Pedre
Poppejanswoensdag 5 mei 2021 @ 19:40
quote:
André Hazes toe aan volgende stap in relatie met Sarah van Soelen


Ⓒ FERRY DE KOK

Dat André Hazes er geen gras over laat groeien met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen, lijkt wel duidelijk. In de nieuwe editie van weekblad Privé onthult de zanger dat hij al toe is aan de volgende stap in zijn relatie: samenwonen.

André woont dan weliswaar sinds de breuk met Monique Westenberg onder één dak met Sarah en zijn schoonouders, toch is hij van plan op zoek te gaan naar een eigen stek. „Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit. Wat dat betreft hoef ik niet weg, maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en weer het leven oppakken”, vertelt hij.

Of hij dan de verhuisdozen alleen voor zichzelf inpakt? „Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen...”, aldus André.

Lees het volledige interview met André Hazes en Sarah van Soelen in de nieuwe Privé die sinds woensdag in de winkels ligt.
Bron:Telegraaf
(Geen premium uiteraard)
LagerthaQueenOfKattewoensdag 5 mei 2021 @ 19:41
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 17:44 schreef Inca het volgende:

[..]

Nee kind is aan de kant gezet voor een opblaaspop
Is toch best wel treurig.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 5 mei 2021 @ 19:44
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:35 schreef DKUp het volgende:
Vanavond weer die Hazes-ellende _O_
Ik heb nog geen afl gezien en dat wil ik zo houden.
soapiewoensdag 5 mei 2021 @ 19:45
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:44 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik heb nog geen afl gezien en dat wil ik zo houden.
Precies dit!
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 19:45
Wow dat stuk in de Story is 1 groot promotiepraatje. Ze schrijven over rellerige media die André door het slijk halen, maar niet weten hoe moeizaam de relatie met Monique was. En niet weten dat hij alles voor zijn gezin, familie en vrienden overheeft. En dat Sarah niet zomaar iemand is, maar een ware soulmate.

Wie zou die Edwin Smulpijp oraal bevredigd hebben, Rachel, Sarah of André? Haha zoveel onzin zet je toch niet neer zonder een serieuze wederdienst?
soapiewoensdag 5 mei 2021 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:40 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Bron:Telegraaf
(Geen premium uiteraard)
Hij ziet zichzelf niet meer alleen wonen... (Heeft hij dat uberhaupt al eens gedaan dan?) :D We kunnen dus voorlopig vooruit met dit topic.... :')
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:41 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Is toch best wel treurig.
Oh hij zegt ook dat hij de kleine een paar keer per week ziet.
Een hele geruststelling.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 5 mei 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:46 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Oh hij zegt ook dat hij de kleine een paar keer per week ziet.
Een hele geruststelling.
Waar heeft hij dat gezegd?
Het mooiste is dat ze gewoon in het belang van de kleine normaal met elkaar omgaan.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 5 mei 2021 @ 19:54
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:45 schreef letmehearyouscream het volgende:
Wow dat stuk in de Story is 1 groot promotiepraatje. Ze schrijven over rellerige media die André door het slijk halen, maar niet weten hoe moeizaam de relatie met Monique was. En niet weten dat hij alles voor zijn gezin, familie en vrienden overheeft. En dat Sarah niet zomaar iemand is, maar een ware soulmate.

Wie zou die Edwin Smulpijp oraal bevredigd hebben, Rachel, Sarah of André? Haha zoveel onzin zet je toch niet neer zonder een serieuze wederdienst?
Wat vreemd eerst had Privé altijd de eerste nieuwtjes en nu de Story. Die knul weet ook niet wat hij wilt. Edwin Smulders de kwijl die al op de loer lag vanaf dag 1. Mag ik dre , mag ik.
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:51 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Waar heeft hij dat gezegd?
Het mooiste is dat ze gewoon in het belang van de kleine normaal met elkaar omgaan.
Dus ook in de Story. En de band met Mo is prima. Benieuwd of Mo dat ook zo ziet
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 19:58
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:44 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik heb nog geen afl gezien en dat wil ik zo houden.
Ik ga er eens goed voor zitten! c_/
soapiewoensdag 5 mei 2021 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:58 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik ga er eens goed voor zitten! c_/
Moet er niet aan denken.... :r
mailywoensdag 5 mei 2021 @ 20:09
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:44 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik heb nog geen afl gezien en dat wil ik zo houden.
_O_
mailywoensdag 5 mei 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:46 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Oh hij zegt ook dat hij de kleine een paar keer per week ziet.
Een hele geruststelling.
Ja, op zijn screensaver _O-
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 20:14
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:11 schreef maily het volgende:

[..]

Ja, op zijn screensaver _O-
_O-
mascara-klodderwoensdag 5 mei 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:57 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Dus ook in de Story. En de band met Mo is prima. Benieuwd of Mo dat ook zo ziet
ja dat zei ik al in het vorige topic: ik geloof er geen zak van.
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 20:34
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 19:40 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Bron:Telegraaf
(Geen premium uiteraard)
Ja, je bent tenslotte ook al 1,5 maand bij elkaar.


Oh wacht, dat is natuurlijk wel erg naďef :7
LagerthaQueenOfKattewoensdag 5 mei 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:34 schreef SilverEyes het volgende:

[..]

Ja, je bent tenslotte ook al 1,5 maand bij elkaar.


Oh wacht, dat is natuurlijk wel erg naďef :7
Die zijn veel langer bij elkaar als dat Hazes zegt.
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 20:43
Jullie missen wel wat, theatrale Rachel. _O-
DKUpwoensdag 5 mei 2021 @ 20:43
Maar lieve mensen, onze lieve zoete aardige Raggel was toch gescheiden van André, helemaal klaar met hem maar toen ging hij dood en hij was weer een God....?
praadjewoensdag 5 mei 2021 @ 20:43
Dat liedje, "slaap je al, ik wilde nog wat kwijt" krijgt ook ineens een andere lading. Dre die zijn kop om het hoekje steekt bij Roggel, Slaap je al ik wilde nog wat kwijt. Dat sloeg op zijn kwakkie natuurlijk.
DKUpwoensdag 5 mei 2021 @ 20:44
“Zuh donkere zwarte zoon” Kluivert...
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:41 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Die zijn veel langer bij elkaar als dat Hazes zegt.
Dat bedoel ik.
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 20:59
quote:
17s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:43 schreef praadje het volgende:
Dat liedje, "slaap je al, ik wilde nog wat kwijt" krijgt ook ineens een andere lading. Dre die zijn kop om het hoekje steekt bij Roggel, Slaap je al ik wilde nog wat kwijt. Dat sloeg op zijn kwakkie natuurlijk.
_O- _O_
Woonbootjeswoensdag 5 mei 2021 @ 21:35
Geef mij deze maar 😀 673189-E7-A480-4762-BBA4-6862-F6-E4-FB73.jpg
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 21:38
quote:
8s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:43 schreef DKUp het volgende:
Maar lieve mensen, onze lieve zoete aardige Raggel was toch gescheiden van André, helemaal klaar met hem maar toen ging hij dood en hij was weer een God....?
Ze was in zijn woning toen hij die hartaanval kreeg, en vijf weken voor zijn dood waren ze met zijn allen op vakantie. Ik vraag me af in hoeverre ze daadwerkelijk in scheiding lagen.
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 21:42
Ik zit nu semi verplicht met de man darts te kijken, is de aflevering van vanavond de moeite waard?
ootjekatootjewoensdag 5 mei 2021 @ 21:43
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:42 schreef SilverEyes het volgende:
Ik zit nu semi verplicht met de man darts te kijken, is de aflevering van vanavond de moeite waard?
Ja, zeker dat verhaal over de ijskoeler, :r
DKUpwoensdag 5 mei 2021 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ze was in zijn woning toen hij die hartaanval kreeg, en vijf weken voor zijn dood waren ze met zijn allen op vakantie. Ik vraag me af in hoeverre ze daadwerkelijk in scheiding lagen.
Raar verhaal inderdaad.
Michelleewoensdag 5 mei 2021 @ 21:57
Als zijn zoon ooit een zoon krijgt, dan moet ie Andre Hazes heten. Dat moet.
vencodarkwoensdag 5 mei 2021 @ 22:00
quote:
17s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:43 schreef praadje het volgende:
Dat liedje, "slaap je al, ik wilde nog wat kwijt" krijgt ook ineens een andere lading. Dre die zijn kop om het hoekje steekt bij Roggel, Slaap je al ik wilde nog wat kwijt. Dat sloeg op zijn kwakkie natuurlijk.
’Over de doden niets dan goeds’, is zelden zó van toepassing geweest. :Y
vencodarkwoensdag 5 mei 2021 @ 22:00
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:57 schreef Michellee het volgende:
Als zijn zoon ooit een zoon krijgt, dan moet ie Andre Hazes heten. Dat moet.
Ik lach de spreekwoordelijke ballen uit mijn broek als die jongen helemaal geen kinderen wilt. :D
Michelleewoensdag 5 mei 2021 @ 22:02
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:00 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik lach de spreekwoordelijke ballen uit mijn broek als die jongen helemaal geen kinderen wilt. :D
Of gewoon een eigen mening schijnt te hebben en zijn zoon gewoon een andere naam geeft o|O
vencodarkwoensdag 5 mei 2021 @ 22:03
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:02 schreef Michellee het volgende:

[..]

Of gewoon een eigen mening schijnt te hebben en zijn zoon gewoon een andere naam geeft o|O
Melvin ofzo. :+
Michelleewoensdag 5 mei 2021 @ 22:05
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:03 schreef vencodark het volgende:

[..]

Melvin ofzo. :+
_O- _O- . Waarom zou hij zijn zoon noemen naar zijn vader, die hij nooit zag.
vencodarkwoensdag 5 mei 2021 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:05 schreef Michellee het volgende:

[..]

_O- _O- . Waarom zou hij zijn zoon noemen naar zijn vader, die hij nooit zag.
Dat weten we natuurlijk niet. Daarbij: kan nog wel 25 jaar duren.
Zitten we hier nog. :P
LagerthaQueenOfKattewoensdag 5 mei 2021 @ 22:16
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:03 schreef vencodark het volgende:

[..]

Melvin ofzo. :+
_O-
Michelleewoensdag 5 mei 2021 @ 22:17
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:07 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dat weten we natuurlijk niet. Daarbij: kan nog wel 25 jaar duren.
Zitten we hier nog. :P
Deel 6751. Als Andre er vandoor is gegaan met de vrouw van Andre Jr.
Incawoensdag 5 mei 2021 @ 22:39
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:35 schreef Woonbootjes het volgende:
Geef mij deze maar 😀 [ link | afbeelding ]
Elkaar bekijken :r :r
tombolafanwoensdag 5 mei 2021 @ 22:58
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:17 schreef Michellee het volgende:

[..]

Deel 6751. Als Andre er vandoor is gegaan met de vrouw van Andre Jr.
_O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O-
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 23:42
Nou, ik zit er klaar voor. Borrelnootjes en wijntje erbij :)
totebelwoensdag 5 mei 2021 @ 23:42
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:35 schreef Woonbootjes het volgende:
Geef mij deze maar 😀 [ link | afbeelding ]
Zelfs het sinterklaasgedicht van de gemiddelde groep 5er heeft meer literaire kwaliteiten 🤣🤣
SilverEyeswoensdag 5 mei 2021 @ 23:46
Trouwens, Rachel is wel het ultieme gezicht voor een anti rook campagne. Zonde, want op de beelden van toen ze echt jong was is toch wel te zien dat het in potentie best een mooie vrouw is.
-river-woensdag 5 mei 2021 @ 23:48
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:17 schreef Michellee het volgende:

[..]

Deel 6751. Als Andre er vandoor is gegaan met de vrouw van Andre Jr.
_O-
letmehearyouscreamwoensdag 5 mei 2021 @ 23:49
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ze was in zijn woning toen hij die hartaanval kreeg, en vijf weken voor zijn dood waren ze met zijn allen op vakantie. Ik vraag me af in hoeverre ze daadwerkelijk in scheiding lagen.
Ze hadden het destijds zelf naar buiten gebracht. Dat Rachel dat nu vergeten is, doet daar niks aan af.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 00:36
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 23:42 schreef SilverEyes het volgende:
Nou, ik zit er klaar voor. Borrelnootjes en wijntje erbij :)
Ijsblokje? :r

Ben wel benieuwd naar de reacties van mensen morgen, die er die avond bij waren en een ijsklontje in hun glas hadden.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 00:42
Waarom dat een meerwaarde was voor de docu?

André moest optreden en naar de wc, maar dat kon niet vanwege de fans en de plee’s waren beneden, dus André pist boven in de artiestenkamer in een koeler met ijsklontjes. De bak werd vervolgens opgehaald door de barman omdat ze die ijsklontjes nodig hadden in de bar beneden.... :r

Tig fans hebben dus ijsklontjes in hun glas gehad met pis van André...
Vonden ze blijkbaar erg grappig, voor de docu.
vencodarkdonderdag 6 mei 2021 @ 00:58
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 00:42 schreef ootjekatootje het volgende:
Waarom dat een meerwaarde was voor de docu?

André moest optreden en naar de wc, maar dat kon niet vanwege de fans en de plee’s waren beneden, dus André pist boven in de artiestenkamer in een koeler met ijsklontjes. De bak werd vervolgens opgehaald door de barman omdat ze die ijsklontjes nodig hadden in de bar beneden.... :r

Tig fans hebben dus ijsklontjes in hun glas gehad met pis van André...
Vonden ze blijkbaar erg grappig, voor de docu.
Hi ha ho. -O-
Wat was het toch een man met humor!!! ;(
wizzerdonderdag 6 mei 2021 @ 01:29
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:02 schreef Michellee het volgende:

[..]

Of gewoon een eigen mening schijnt te hebben en zijn zoon gewoon een andere naam geeft o|O
Of Andrea wordt.
wizzerdonderdag 6 mei 2021 @ 01:31
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:02 schreef Michellee het volgende:

[..]

Of gewoon een eigen mening schijnt te hebben en zijn zoon gewoon een andere naam geeft o|O
Of Andrea wordt.
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 00:36 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ijsblokje? :r

Ben wel benieuwd naar de reacties van mensen morgen, die er die avond bij waren en een ijsklontje in hun glas hadden.
Dat was ook mijn gedachte.
Je fans in de zeik nemen.
SilverEyesdonderdag 6 mei 2021 @ 08:22
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 00:36 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ijsblokje? :r

Ben wel benieuwd naar de reacties van mensen morgen, die er die avond bij waren en een ijsklontje in hun glas hadden.
Gelukkig niet :'(

Wat een vreselijkheid. En dat je dat ook nog gaat vertellen tijdens de docu. Ik zou me doodschamen :{w
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 08:24
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 08:22 schreef SilverEyes het volgende:

[..]

Gelukkig niet :'(

Wat een vreselijkheid. En dat je dat ook nog gaat vertellen tijdens de docu. Ik zou me doodschamen :{w
Hij niet. Hij is toch al de lul.
SilverEyesdonderdag 6 mei 2021 @ 08:26
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 08:24 schreef maily het volgende:

[..]

Hij niet. Hij is toch al de lul.
Niet dat ik het van plan was, maar nu ga ik helemaal nooit meer naar een concert van Antwee :+
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 10:59
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 00:42 schreef ootjekatootje het volgende:
Waarom dat een meerwaarde was voor de docu?

André moest optreden en naar de wc, maar dat kon niet vanwege de fans en de plee’s waren beneden, dus André pist boven in de artiestenkamer in een koeler met ijsklontjes. De bak werd vervolgens opgehaald door de barman omdat ze die ijsklontjes nodig hadden in de bar beneden.... :r

Tig fans hebben dus ijsklontjes in hun glas gehad met pis van André...
Vonden ze blijkbaar erg grappig, voor de docu.
;( Net als je denkt het kan niet erger, gebeurt het toch. Wat een trieste gast is het toch.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 11:01
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 00:58 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hi ha ho. -O-
Wat was het toch een man met humor!!! ;(
Dit is geen humor, al zal die kneus er dubbel om liggen. Dit is ranzigheid. :r
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 11:02
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 00:58 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hi ha ho. -O-
Wat was het toch een man met humor!!! ;(
Dit is geen humor, al zal die kneus er dubbel om liggen. Dit is ranzigheid. :r
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 23:49 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ze hadden het destijds zelf naar buiten gebracht. Dat Rachel dat nu vergeten is, doet daar niks aan af.
Wat voor een geheugen hebben die lui. Ze verdraaien alles wanneer het hun uitkomt.
An_0_Niemdonderdag 6 mei 2021 @ 11:13
quote:
1s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:00 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik lach de spreekwoordelijke ballen uit mijn broek als die jongen helemaal geen kinderen wilt. :D
Of een dochter krijgt. Wordt het dan Andrea Hazes?
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 11:53
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 11:13 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Of een dochter krijgt. Wordt het dan Andrea Hazes?
Dochters tellen niet mee, bij dit soort figuren.
SilverEyesdonderdag 6 mei 2021 @ 16:24
Och, dit blijft niet Antwees enige zoon. Die eindigt nog wel met zes kinderen bij vier vrouwen. No worries.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 17:35
https://www.instagram.com/p/COf5UgxjaF4/?igshid=29xvx8ibyf9w

_O-
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 17:51
quote:
Is een tshirt heeft hij bij Ali gekocht _O-
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 18:25
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:51 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Is een tshirt heeft hij bij Ali gekocht _O-
Hij reageerde van de week op die foto van André. Ik vind dit wel humor.
Lief17donderdag 6 mei 2021 @ 19:59
Op Antwee zijn insta

731-FC39-C-B47-E-456-D-ACC8-623430611916.jpg
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:14
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:59 schreef Lief17 het volgende:
Op Antwee zijn insta

[ link | afbeelding ]
Stelletje kleuters, Sarah reageert met my BB en een blauw hartje.
Dat gaat nog wat worden, die kunnen beter bij die ouders blijven wonen...

25 en 27 jaar en beiden nooit zelfstandig gewoond.

Als zij nu hinten op een jongen dan is die baby al 20 weken oud. Uitgerekend derde week september, dan is de Baby verwekt in de eerste week van december, dus net voor zijn huwelijksaanzoek... :r
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:14 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Stelletje kleuters, Sarah reageert met my BB en een blauw hartje.
Dat gaat nog wat worden, die kunnen beter bij die ouders blijven wonen...

25 en 27 jaar en beiden nooit zelfstandig gewoond.

Als zij nu hinten op een jongen dan is die baby al 20 weken oud. Uitgerekend derde week september, dan is de Baby verwekt in de eerste week van december, dus net voor zijn huwelijksaanzoek... :r
Ze ziet toch niet 20 weken zwanger uit. Die 2 zitten gewoon de boel te flessen. Stel kleuters zijn het. :r
Lief17donderdag 6 mei 2021 @ 20:19
Deze staat nu bij haar

6208-E363-B32-B-4-A67-84-EA-200627-A69486.jpg
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:21
Ze weet nu dat het een jongetje wordt?
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:22
Je kunt toch al veel eerder dan met twintig weken weten of het een jongetje of meisje wordt?

Wanneer was die baby een perzik? 2 weken geleden?
jameshond7donderdag 6 mei 2021 @ 20:23
Wtf die liepen wss al te krikken toen Dre nog bij Bridget was :r
jameshond7donderdag 6 mei 2021 @ 20:24
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:59 schreef Lief17 het volgende:
Op Antwee zijn insta

[ link | afbeelding ]
Dennis Schouten :')
vencodarkdonderdag 6 mei 2021 @ 20:26
Met zo’n 13 weken kan je het soms al weten. :Y
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:26
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:22 schreef Leandra het volgende:
Je kunt toch al veel eerder dan met twintig weken weten of het een jongetje of meisje wordt?

Wanneer was die baby een perzik? 2 weken geleden?
Soms zie je het wat eerder, moet je een beetje geluk bij hebben. En weten hoe je een echo moet zien/lezen.

Maar dan vroeg die eerste Monique ten huwelijk om daarna Sarah te bezwangeren.
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:27
Anderhalve week geleden een perzik, dat zou 13 weken zijn, en deze in Barendrecht doen vanaf 13 weken een geslachtsbepalings echo:
https://www.3dechobarendr(...)ho-geslachtsbepaling

Kan dus gewoon.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:28
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:18 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ze ziet toch niet 20 weken zwanger uit. Die 2 zitten gewoon de boel te flessen. Stel kleuters zijn het. :r
Vijf zwangerschappen en pas buikje bij 24 weken, buik hier is na twee weken ook al weer helemaal weg dus dat kan zeker.
jameshond7donderdag 6 mei 2021 @ 20:28
Zijn ze al zo lang samen dan?
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:28
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:26 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Soms zie je het wat eerder, moet je een beetje geluk bij hebben. En weten hoe je een echo moet zien/lezen.

Maar dan vroeg die eerste Monique ten huwelijk om daarna Sarah te bezwangeren.
Wij hadden in 2010 al eerder dan de 20-weken echo een geslachtsbepaling met 17 weken ofzo.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:28
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:27 schreef Leandra het volgende:
Anderhalve week geleden een perzik, dat zou 13 weken zijn, en deze in Barendrecht doen vanaf 13 weken een geslachtsbepalings echo:
https://www.3dechobarendr(...)ho-geslachtsbepaling

Kan dus gewoon.
Dan is het van eind januari
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:30
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wij hadden in 2010 al eerder dan de 20-weken echo een geslachtsbepaling met 17 weken ofzo.
Was dat alleen om het geslacht te zien?
shomiladonderdag 6 mei 2021 @ 20:32
Zou het echt? Ik geloof het niet, dit doen ze expres. En als het wel zo is hoop ik dat Monique hem helemaal leeg trekt zover dat kan.
Want je kan mij niet wijsmaken dat ze dan niks hadden terwijl hij nog met Mo was.
Maar ze moet maar denken hoe je eraan komt, kom je er ook weer vanaf. Want dit gaat ook geen jaren duren.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:32
Is dit dat het grote nieuws? Met volgende week een nieuwe oudersshoot met Edwin Smulders?
Incadonderdag 6 mei 2021 @ 20:33
Dus weer een Andre :') :')
jameshond7donderdag 6 mei 2021 @ 20:33
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wij hadden in 2010 al eerder dan de 20-weken echo een geslachtsbepaling met 17 weken ofzo.
Ja en op de kermis krijg je zo'n geslachtsbepaling al voordat het kind verwekt is
jameshond7donderdag 6 mei 2021 @ 20:34
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:33 schreef Inca het volgende:
Dus weer een Andre :') :')
_O-
Scary_Marydonderdag 6 mei 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:32 schreef ootjekatootje het volgende:
Is dit dat het grote nieuws? Met volgende week een nieuwe oudersshoot met Edwin Smulders?
Gemiste kans als ze met z'n allen op Ibiza waren. Dan wordt het volgende week vast in de lekker warme studio van William Rutten.
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:30 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Was dat alleen om het geslacht te zien?
Yep, gewoon een 3D pretecho met geslachtsbepaling.

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 06-05-2021 20:46:27 ]
Incadonderdag 6 mei 2021 @ 20:44
Is die nu bezig een nummer in te zingen?

Mijn oudste kind ik heb je aan de kant gezet
Want bij mijn nieuwe lief heb ik een kind verwekt
enz. word vast een nr 1 hit
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:45
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dan is het van eind januari
We hadden pas al uitgerekend hoe en wat als ze 26 april (perzik baby) 13 weken was, dan zou ze 22 februari (mocktailpost) een positieve test hebben.
Rond 8 februari

Eerste dag laatste menstruatie zou dan 25 januari zijn en rond 8 februari bezwangerd.
Dan dus het weekend van 6/7 februari zijn geweest.

Waar was An2 toen?
girlnextdoor.donderdag 6 mei 2021 @ 20:46
Is er ergens specifiek gezegd dat ze zwanger is? Of is dit weer een van hun kinderachtige geintjes?
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:47
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:46 schreef girlnextdoor. het volgende:
Is er ergens specifiek gezegd dat ze zwanger is? Of is dit weer een van hun kinderachtige geintjes?
Ze heeft iedere keer van de baby opmerkingen die bij elkaar passen qua termijn.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:47
Maar ff serieus, met een vader aan de drank en een moeder met drank en drugsproblemen in het verleden. Lees 1,5 jaar geleden... Die komen dan toch ook zoals Samant onder toezicht van jeugdzorg?
Ze hebben nog nooit zelfstandig gewoond.
vencodarkdonderdag 6 mei 2021 @ 20:49
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:45 schreef Leandra het volgende:

[..]

We hadden pas al uitgerekend hoe en wat als ze 26 april (perzik baby) 13 weken was, dan zou ze 22 februari (mocktailpost) een positieve test hebben.
Rond 8 februari

Eerste dag laatste menstruatie zou dan 25 januari zijn en rond 8 februari bezwangerd.
Dan dus het weekend van 6/7 februari zijn geweest.

Waar was An2 toen?
Volgens onze berekeningen, de baby-posts etc etc. klopt het allemaal en opgeteld is er zo rond de herfst een kersverse Hazes-baby.

Monique zit het vast op gespannen voet te volgen. ;(
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:50
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze heeft iedere keer van de baby opmerkingen die bij elkaar passen qua termijn.
Dit.

Vreemde humor als het niet zo is, daarnaast die opmerking van die ma van Monique, dat ze hem nooit meer mag terugnemen. En het goede contact tussen Rox en Mo, die weten het ook.
vencodarkdonderdag 6 mei 2021 @ 20:51
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:47 schreef ootjekatootje het volgende:
Maar ff serieus, met een vader aan de drank en een moeder met drank en drugsproblemen in het verleden. Lees 1,5 jaar geleden... Die komen dan toch ook zoals Samant onder toezicht van jeugdzorg?
Ze hebben nog nooit zelfstandig gewoond.
Nee hoor. Als zij zich de laatste 1,5 jaar goed gedraagt en geen verslavingsproblemen meer heeft, dan gaat die echt niet gelijk onder toezicht van Jeugdzorg staan.
Hazes heeft voldoende inkomen, dat hij van een biertje houdt maakt niks uit.
Jeugdzorg heeft nog meer te doen.
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:51
En André snapt straks geen reet van de negatieve reacties want hij neemt toch netjes zijn verantwoordelijkheid... :r
RipCitydonderdag 6 mei 2021 @ 20:52
„Baby blue”, schrijft hij bij een foto van Sarah. Op het beeld staan ze bij een asbak op Ibiza, maar lijkt de zanger te hinten op een baby. Sarah reageert zelf met „My BB 💙.”

Een bron laat aan Privé weten dat het onwaarschijnlijk is dat Sarah in verwachting zou zijn. Tijdens het liefdestripje van André en Sarah zou namelijk te zien zijn geweest dat zij zich tegoed deed aan alcoholische versnaperingen en sigaretten.

Het heeft er eerder alle schijn van dat ’baby blue’ een koosnaampje is voor zijn vriendin. In het zuiden van Amerika gebruiken mannen volgens Urban Dictionary die term als omschrijving voor een vrouw bij wie ze graag zijn.

https://www.telegraaf.nl/(...)hazes-op-liefdesbaby
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 20:52
>:O
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:19 schreef Lief17 het volgende:
Deze staat nu bij haar

[ link | afbeelding ]
A: I love you so much O+
Z: I can't breathe :%
AgnesGrudonderdag 6 mei 2021 @ 20:52
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:46 schreef girlnextdoor. het volgende:
Is er ergens specifiek gezegd dat ze zwanger is? Of is dit weer een van hun kinderachtige geintjes?
Is destijds gesuggereerd op de Instagram van de roddelloog, screenshot staat in de op.
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 20:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze heeft iedere keer van de baby opmerkingen die bij elkaar passen qua termijn.
Die lezen hier ook mee en denken: " we zullen ze hebben _O- ".
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:47 schreef ootjekatootje het volgende:
Maar ff serieus, met een vader aan de drank en een moeder met drank en drugsproblemen in het verleden. Lees 1,5 jaar geleden... Die komen dan toch ook zoals Samant onder toezicht van jeugdzorg?
Ze hebben nog nooit zelfstandig gewoond.
Denk je dat echt? :D
Nee joh, daar is geld en dat houdt jeugdzorg behoorlijk buiten de deur, tot ze het verprutsen.
vencodarkdonderdag 6 mei 2021 @ 20:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:52 schreef RipCity het volgende:
„Baby blue”, schrijft hij bij een foto van Sarah. Op het beeld staan ze bij een asbak op Ibiza, maar lijkt de zanger te hinten op een baby. Sarah reageert zelf met „My BB 💙.”

Een bron laat aan Privé weten dat het onwaarschijnlijk is dat Sarah in verwachting zou zijn. Tijdens het liefdestripje van André en Sarah zou namelijk te zien zijn geweest dat zij zich tegoed deed aan alcoholische versnaperingen en sigaretten.

Het heeft er eerder alle schijn van dat ’baby blue’ een koosnaampje is voor zijn vriendin. In het zuiden van Amerika gebruiken mannen volgens Urban Dictionary die term als omschrijving voor een vrouw bij wie ze graag zijn.

https://www.telegraaf.nl/(...)hazes-op-liefdesbaby
Liefdesbaby. :r
Neukbaby is zeker net over de grens?
girlnextdoor.donderdag 6 mei 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:52 schreef RipCity het volgende:
„Baby blue”, schrijft hij bij een foto van Sarah. Op het beeld staan ze bij een asbak op Ibiza, maar lijkt de zanger te hinten op een baby. Sarah reageert zelf met „My BB 💙.”

Een bron laat aan Privé weten dat het onwaarschijnlijk is dat Sarah in verwachting zou zijn. Tijdens het liefdestripje van André en Sarah zou namelijk te zien zijn geweest dat zij zich tegoed deed aan alcoholische versnaperingen en sigaretten.

Het heeft er eerder alle schijn van dat ’baby blue’ een koosnaampje is voor zijn vriendin. In het zuiden van Amerika gebruiken mannen volgens Urban Dictionary die term als omschrijving voor een vrouw bij wie ze graag zijn.

https://www.telegraaf.nl/(...)hazes-op-liefdesbaby
Alsof Antwee op de hoogte is van een gebruik in het zuiden van Amerika :')
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:55
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:54 schreef maily het volgende:

[..]

Die lezen hier ook mee en denken: " we zullen ze hebben _O- ".
Ook triest dat ze hier allemaal zitten, hebben die lui niets beters te doen? _O-
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:55 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Alsof Antwee op de hoogte is van een gebruik in het zuiden van Amerika :')
Hij kent Elvis...
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:56
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:52 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Is destijds gesuggereerd op de Instagram van de roddelloog, screenshot staat in de op.
Die hadden dat ook hier vandaan, zodra haar naam bekend was was die mocktail baby post hier besproken.
praadjedonderdag 6 mei 2021 @ 20:57
Belt hij nu echt voor elke foto die Smulders? Zodat hij zeker weet dat Mo niets mist? Walgelijk mannetje :r
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 20:57
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:52 schreef maily het volgende:
>:O
[..]

A: I love you so much O+
Z: I can't breathe :%
Snel, een coronatest!
girlnextdoor.donderdag 6 mei 2021 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:56 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hij kent Elvis...
Als dat een graadmeter is voor de kennis die iemand dan zou moeten hebben zouden heel wat mensen heel wat meer kennis moeten hebben :P
RipCitydonderdag 6 mei 2021 @ 21:00
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:55 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Alsof Antwee op de hoogte is van een gebruik in het zuiden van Amerika :')
Hij gaat er sinds zijn jeugd 1/2/3x per jaar op vakantie.
praadjedonderdag 6 mei 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Vijf zwangerschappen en pas buikje bij 24 weken, buik hier is na twee weken ook al weer helemaal weg dus dat kan zeker.
Haha toen ik zwanger was van oudste verhuisde ik net naar een andere wijk. Twee maanden later bevallen en de hele buurt vroeg van wie die baby was en of ik aan het oppassen was.
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 21:06
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:49 schreef vencodark het volgende:

[..]

Volgens onze berekeningen, de baby-posts etc etc. klopt het allemaal en opgeteld is er zo rond de herfst een kersverse Hazes-baby.

Monique zit het vast op gespannen voet te volgen. ;(
23 september zou dan mooi zijn; de overlijdensdatum van senior.
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 21:06
Dit is interessant... kijk eens wat An2 op insta gooide op 23 februari, de dag na de mocktail baby post....
https://www.instagram.com/p/CLnby0bgmr8/?igshid=obmckr29l32l
AgnesGrudonderdag 6 mei 2021 @ 21:08
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:06 schreef Leandra het volgende:
Dit is interessant... kijk eens wat An2 op insta gooide op 23 februari, de dag na de mocktail baby post....
https://www.instagram.com/p/CLnby0bgmr8/?igshid=obmckr29l32l
:X

2-B8-E4-E88-A157-4324-8-DDF-1-FCAD2-A76471.jpg
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 21:13
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:06 schreef maily het volgende:

[..]

23 september zou dan mooi zijn; de overlijdensdatum van senior.
Zou wel erg te vroeg zijn, met een uitgerekende datum van 1 november.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 21:15
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:06 schreef Leandra het volgende:
Dit is interessant... kijk eens wat An2 op insta gooide op 23 februari, de dag na de mocktail baby post....
https://www.instagram.com/p/CLnby0bgmr8/?igshid=obmckr29l32l
Die heeft toen al wat gehad met Saar. Dit zijn verpakte berichten.
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:15 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Die heeft toen al wat gehad met Saar. Dit zijn verpakte berichten.
Ik ben je trouwe hond? :D
praadjedonderdag 6 mei 2021 @ 21:16
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:06 schreef maily het volgende:

[..]

23 september zou dan mooi zijn; de overlijdensdatum van senior.
Oh ja, ik zie ze ertoe in staat om dan een geplande keizersnee te laten doen.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 6 mei 2021 @ 21:30
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:16 schreef maily het volgende:

[..]

Ik ben je trouwe hond? :D
:D
Leandradonderdag 6 mei 2021 @ 21:31
quote:
17s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:16 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh ja, ik zie ze ertoe in staat om dan een geplande keizersnee te laten doen.
Niet als ze nu 14½ week zwanger is, dat zou dan ruim 5 weken voor de uitgerekende datum zijn, dat doen ze niet voor de leuk.
Scary_Marydonderdag 6 mei 2021 @ 21:32
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:08 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

:X

[ afbeelding ]

Wiens hond is dit?
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zou wel erg te vroeg zijn, met een uitgerekende datum van 1 november.
Het klopt wel weer met de 20 weken, en wat als die perzik een sinaasappel moest voorstellen?
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:32 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Wiens hond is dit?
Mo’s
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 21:35
quote:
17s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:16 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh ja, ik zie ze ertoe in staat om dan een geplande keizersnee te laten doen.
Dan kan ze meteen de boel laten strak trekken. :X
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 21:48
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:35 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dan kan ze meteen de boel laten strak trekken. :X
_O-
girlnextdoor.donderdag 6 mei 2021 @ 22:05
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:06 schreef maily het volgende:

[..]

23 september zou dan mooi zijn; de overlijdensdatum van senior.
Ik hoop niet dat nog een keer iemand van Hazes de aandacht trekt op mijn verjaardag.
roos94donderdag 6 mei 2021 @ 22:49
Die is echt niet zwanger. Gewoon weer wat media aandacht creëeren om in hun aaandachtsgeilheid te voldoen.
vencodarkdonderdag 6 mei 2021 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:49 schreef roos94 het volgende:
Die is echt niet zwanger. Gewoon weer wat media aandacht creëeren om in hun aaandachtsgeilheid te voldoen.
Ik denk het uiteindelijk ook niet.
Wellicht noemt ze haar halve vriendengroep ‘baby’.
-river-donderdag 6 mei 2021 @ 23:07
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:49 schreef roos94 het volgende:
Die is echt niet zwanger. Gewoon weer wat media aandacht creëeren om in hun aaandachtsgeilheid te voldoen.
Dat denk ik ook niet, maar ik heb het vaak mis.
AgnesGrudonderdag 6 mei 2021 @ 23:09
Zwanger of niet, dat gehint erop is behoorlijk kansloos. Zeker gezien de vruchtbaarheidsproblemen van Mo.
mailydonderdag 6 mei 2021 @ 23:35
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:09 schreef AgnesGru het volgende:
Zwanger of niet, dat gehint erop is behoorlijk kansloos. Zeker gezien de vruchtbaarheidsproblemen van Mo.
DAT is het dus .....
ootjekatootjedonderdag 6 mei 2021 @ 23:44
Die is zwanger!
Majoraanvrijdag 7 mei 2021 @ 00:20
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Vijf zwangerschappen en pas buikje bij 24 weken, buik hier is na twee weken ook al weer helemaal weg dus dat kan zeker.
Toen ik van mijn tweede kind met zwangerschapsverlof ging (winter, dikke truien) dachten sommige collega's dat ik wellicht griep had. Toch woog mijn zoon 8 pond. Dus je kan het niet altijd zien. Ik verbaas me juist als je met 20 weken al een buikje ziet.

Maar ik denk dat ze ons voor de gek houden, een kinderachtige zogenaamde humor, want bezopen pa(?) had ook zo'n humor.
Dat er wellicht mensen nog meer gekwetst worden is onderschikt. Me myself and I liggen zo in een deuk denkt antwee met zijn bezopen HAZZES
JourneyBluevrijdag 7 mei 2021 @ 00:22
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:06 schreef Leandra het volgende:
Dit is interessant... kijk eens wat An2 op insta gooide op 23 februari, de dag na de mocktail baby post....
https://www.instagram.com/p/CLnby0bgmr8/?igshid=obmckr29l32l
Is dit niet gewoon een quote uit "Baby Blue (with Diamonds)" en daarnaast waarschijnlijk inderdaad een verborgen bericht...
Majoraanvrijdag 7 mei 2021 @ 01:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 00:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Is dit niet gewoon een quote uit "Baby Blue (with Diamonds)" en daarnaast waarschijnlijk inderdaad een verborgen bericht...
je bedoeld waarschijnlijk "zoeloe in the sky with diamonds"
Incavrijdag 7 mei 2021 @ 01:51
Ja ho is ff Mo reageerde ook nog ff met een kiwi plaatje waar een tekst op stond heeft die ook een eitje gepland?
Leandravrijdag 7 mei 2021 @ 07:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 00:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Is dit niet gewoon een quote uit "Baby Blue (with Diamonds)" en daarnaast waarschijnlijk inderdaad een verborgen bericht...
Goeie eerste post, hi Sarah :W

Geintje ;)
Welkom!
roos94vrijdag 7 mei 2021 @ 08:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 00:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Is dit niet gewoon een quote uit "Baby Blue (with Diamonds)" en daarnaast waarschijnlijk inderdaad een verborgen bericht...
Toepasselijke username
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 08:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 07:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Goeie eerste post, hi Sarah :W

Geintje ;)
Welkom!
_O-
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 09:15
Andre is niet blij met het stukje in de telegraaf. Hij post in zijn story smiley met een sip gezicht.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 09:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:15 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Andre is niet blij met het stukje in de telegraaf. Hij post in zijn story smiley met een sip gezicht.
Wat een eikeltje, misschien dat die de volgende keer ff nadenkt als die wat post.
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 09:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:15 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Andre is niet blij met het stukje in de telegraaf. Hij post in zijn story smiley met een sip gezicht.
Die foto die de Telegraaf erbij heeft gezet _O-
Lekker flatteus zullen we maar zeggen.
JourneyBluevrijdag 7 mei 2021 @ 09:47
You are my heart
You are my soul
And I feel empty inside
When you are not home

And I can't stop loving you
Even if I tried to
Cause you're the one for me
My baby blue


Oh my sweet love
I'd give you the world
If I could put it on your finger girl

And I'd show you
The only way I know to
With a diamond
Almost as beautiful as you

Hold me baby
Love me like you do
Give me everything
And I'll give to you

I know you are the best thing
To come into my life
And I'll show you what you mean to me
With diamonds

You are my heart
You are my soul
And I feel empty inside
When you are not home

And I can't stop loving you
Even if I tried to
Cause you're the one for me
My baby blue

All I want to do
Is give you my love
Because you know you deserve it girl

And I need you
Oh I need you
My baby
My baby blue

Hold me baby
Love me like you do
Give me everything
And I'll give to you

I know you are the best thing
To come into my life
And I'll show you what you mean to me
With diamonds

You are my heart
You are my soul
And I feel empty inside
When you are not home

And I can't stop loving you
Even if I tried to
No I can't stop loving you
Even if i tried tried tried to

No I can't stop loving you
Even if tried to
Cause you're the one for me
My baby blue
JourneyBluevrijdag 7 mei 2021 @ 09:56
[quote]1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 07:23 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dank je!

Lees al een tijdje mee en moest wel reageren toen je die tekst bij de hondenfoto weer had gevonden,
die vond ik toen ik hem de eerste keer zag al vreemd
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 10:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:43 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Die foto die de Telegraaf erbij heeft gezet _O-
Lekker flatteus zullen we maar zeggen.
Ja, die foto is briljant.
Jumparoundvrijdag 7 mei 2021 @ 11:03
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:17 schreef Michellee het volgende:

[..]

Deel 6751. Als Andre er vandoor is gegaan met de vrouw van Andre Jr.
of andersom natuurlijk, zo vader zo zoon..

Dus andre jr smeert hem met de vrouw van sr...
Noekvrijdag 7 mei 2021 @ 11:09
Op die foto lijkt hij op Rene Karst.
Atje voor de sfeer.
letmehearyouscreamvrijdag 7 mei 2021 @ 11:24
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:09 schreef Noek het volgende:
Op die foto lijkt hij op Rene Karst.
Atje voor de sfeer.
In SHO spreken we van zweer, verder eens.
letmehearyouscreamvrijdag 7 mei 2021 @ 11:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:43 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Die foto die de Telegraaf erbij heeft gezet _O-
Lekker flatteus zullen we maar zeggen.
Haha ja, net als die foto van Mo en Dre bovenaan dit topic. Zo. Onvoordelig.
Noekvrijdag 7 mei 2021 @ 11:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:24 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

In SHO spreken we van zweer, verder eens.
Daar waren WIJ niet geheel van op de hoogte dus bedankt voor deze waardevolle feedback. Ik sfeer het.
ChipsZak.vrijdag 7 mei 2021 @ 12:23
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:56 schreef Noek het volgende:

[..]

Daar waren WIJ niet geheel van op de hoogte dus bedankt voor deze waardevolle feedback. Ik sfeer het.
:') :D _O-
girlnextdoor.vrijdag 7 mei 2021 @ 12:25
Conclusie na die docu: Hazes sr. was een zuipende, zwetende tokkie met toevallig een goede stem. Dankzij het verschijnen van de familie van Galen zitten we nu nog met hem en zijn nazaat junior opgescheept. Roxeanne is de enige die wel oké is en zich in mijn ogen nooit storend heeft gedragen.

[ Bericht 0% gewijzigd door girlnextdoor. op 07-05-2021 12:35:32 ]
Magicavrijdag 7 mei 2021 @ 12:25
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:56 schreef Noek het volgende:

[..]

Daar waren WIJ niet geheel van op de hoogte dus bedankt voor deze waardevolle feedback. Ik sfeer het.
Atje voor de sneer _O_
vencodarkvrijdag 7 mei 2021 @ 12:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:25 schreef girlnextdoor. het volgende:
Conclusie na die docu: Hazes sr. was een zuipende, zwetende tokkie met toevallig een goede stem. Dankzij het verschijnen van de familie van Galen zitten we nu nog met hem en zijn nazaat junior opgescheept. Roxeanne is de enige die wel oké is en zich in mijn ogen noojt storend heeft gedragen.
In ander nieuws: water is nat. :P
Michelleevrijdag 7 mei 2021 @ 13:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat een eikeltje, misschien dat die de volgende keer ff nadenkt als die wat post.
Ik denk dat ze enorme kinderachtige humor hebben en dan met zn tweeen nu zitten te gniffelen dat iedereen denkt dat ze zwanger zijn.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 14:01
Hazes is met kleine Dré op pad. :o
Eightyonevrijdag 7 mei 2021 @ 14:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:25 schreef girlnextdoor. het volgende:
Conclusie na die docu: Hazes sr. was een zuipende, zwetende tokkie met toevallig een goede stem. Dankzij het verschijnen van de familie van Galen zitten we nu nog met hem en zijn nazaat junior opgescheept. Roxeanne is de enige die wel oké is en zich in mijn ogen nooit storend heeft gedragen.
Een ideale schoonzoon met een even goede stem had waarschijnlijk weer niet zo'n lange rij klassiekers bij elkaar gepend. Ja, er zijn er die dat voor elkaar krijgen, maar dan klinkt het toch anders.

Een klein steekje los kan muziek positief beďnvloeden (al heb ik het bij An2 nog niet opgemerkt).
JaneDoevrijdag 7 mei 2021 @ 14:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:25 schreef girlnextdoor. het volgende:
Conclusie na die docu: Hazes sr. was een zuipende, zwetende tokkie met toevallig een goede stem. Dankzij het verschijnen van de familie van Galen zitten we nu nog met hem en zijn nazaat junior opgescheept. Roxeanne is de enige die wel oké is en zich in mijn ogen nooit storend heeft gedragen.
Nathalie en Melvin zijn volgens mij ook keurige burgers, maar die bestaan niet meer voor het gezin Hazes 2.0 en willen zelf ook niks met die aso's te maken hebben
Andromachevrijdag 7 mei 2021 @ 14:56
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:09 schreef AgnesGru het volgende:
Zwanger of niet, dat gehint erop is behoorlijk kansloos. Zeker gezien de vruchtbaarheidsproblemen van Mo.
Alhoewel je best wat kunt als het alleen maar gaat om ontbrekende eileiders, is dit wel wat het is voor Mo gezien haar leeftijd. Heel pijnlijk, dat pestgedrag van die lampenfamilie. Ze hebben het licht niet uitgevonden. :{
Andromachevrijdag 7 mei 2021 @ 15:04
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:32 schreef shomila het volgende:
Zou het echt? Ik geloof het niet, dit doen ze expres. En als het wel zo is hoop ik dat Monique hem helemaal leeg trekt zover dat kan.
Want je kan mij niet wijsmaken dat ze dan niks hadden terwijl hij nog met Mo was.
Maar ze moet maar denken hoe je eraan komt, kom je er ook weer vanaf. Want dit gaat ook geen jaren duren.
Mo moet het huis zien te krijgen, desnoods op An3's naam. Ze kan zelf heus wel wat, ze kan het eigenwoningforfait en de OZB volgens mij prima zelf betalen van een doorsnee baan. Ze heeft altijd gewerkt tot An2 in haar leven kwam, dat kan ze echt weer oppakken. Het huis als afkoopsom voor kinder- en partneralimentatie, lijkt mij een goede deal. An2 raakt toch aan lager wal, ik zeg nu pakken wat je pakken kan, veiligstellen van de toekomst van je kind, en voor de rest van je leven geen gedoe meer om alimentatiebetalingen.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 15:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:40 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik denk dat ze enorme kinderachtige humor hebben en dan met zn tweeen nu zitten te gniffelen dat iedereen denkt dat ze zwanger zijn.
Sneu en kansloos als ze dit humor vinden.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 15:26
Screenshot-20210507-152522-Instagram.jpg

Papa uurtje. :')
doekavrijdag 7 mei 2021 @ 15:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:26 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[ link | afbeelding ]

Papa uurtje. :')
Het is gelukkig aardig weer.
girlnextdoor.vrijdag 7 mei 2021 @ 15:40
Ze wilden het gezicht van Andrie toch niet meer in beeld?

Het stoken is iig niet vreemd. Daar was de familie van Galen zó goed in, dat Ellen zich moest laten opnemen.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 15:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:40 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ze wilden het gezicht van Andrie toch niet meer in beeld?

Het stoken is iig niet vreemd. Daar was de familie van Galen zó goed in, dat Ellen zich moest laten opnemen.
Ik heb dat pas gelezen hier. Dat ze Ellen zo ver kregen dat de werd opgenomen. Dan heb je geen schaamte. Arme vrouw die heeft afgezien denk ik. Hoe kan Raggel leven met die gedachte.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 15:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:40 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ze wilden het gezicht van Andrie toch niet meer in beeld?

Het stoken is iig niet vreemd. Daar was de familie van Galen zó goed in, dat Ellen zich moest laten opnemen.
Deze foto is van André. Monique post vaak met een bril op of een smiley
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 16:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:03 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ja, die foto is briljant.
Die bril _O-
Eightyonevrijdag 7 mei 2021 @ 16:06
Pfizer kan bij mensen met fillers zwellingen in het gezicht veroorzaken, hoorde ik net.

Ik hoop dat Sarah dit nieuws ook mee krijgt.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 16:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:06 schreef Eightyone het volgende:
Pfizer kan bij mensen met fillers zwellingen in het gezicht veroorzaken, hoorde ik net.

Ik hoop dat Sarah dit nieuws ook mee krijgt.
Die hebben allang hun prik gehad, via via.
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 17:36
Morgenavond soort van online reünie van de middelbare school en wat blijkt!!! Een oude klasgenote van mij werkt met A2 :o
mailyvrijdag 7 mei 2021 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:06 schreef Eightyone het volgende:
Pfizer kan bij mensen met fillers zwellingen in het gezicht veroorzaken, hoorde ik net.

Ik hoop dat Sarah dit nieuws ook mee krijgt.
Boeie
praadjevrijdag 7 mei 2021 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:36 schreef -river- het volgende:
Morgenavond soort van online reünie van de middelbare school en wat blijkt!!! Een oude klasgenote van mij werkt met A2 :o
Ohh ontfutsel haar eens wat smeuďge details. Voor je forummatties O+
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 18:18
https://instagram.com/sto(...)igshid=155fxsvsl4dgl

Hier wel netjes onherkenbaar. Ik vind het een stoer jochie!
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 18:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:36 schreef -river- het volgende:
Morgenavond soort van online reünie van de middelbare school en wat blijkt!!! Een oude klasgenote van mij werkt met A2 :o
Dit is jou kans. :P
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 18:29
Mag ik trouwens ff :r dat Rachel bij An2 allemaal hartjes en teksten plaatst als “hou van jou” “ben trots op jou “
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 18:30
-verkeerd-
Olevrijdag 7 mei 2021 @ 18:46
quote:
17s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Ohh ontfutsel haar eens wat smeuďge details. Voor je forummatties O+
inside info _O_
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 19:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:29 schreef AgnesGru het volgende:
Mag ik trouwens ff :r dat Rachel bij An2 allemaal hartjes en teksten plaatst als “hou van jou” “ben trots op jou “
Zie het al. Bij André. Wat is het een vreselijke vrouw. :r
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 19:09
quote:
17s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Ohh ontfutsel haar eens wat smeuďge details. Voor je forummatties O+
Dat ga ik proberen, wel raar want ook al was zij lief tegen mij ik liet haar altijd links liggen maar we zijn nu een beetje volwassen dus wie weet *O*
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 19:13
Screenshot-20210507-191113-Instagram.jpg

Het uur van de waarheid. :P
ChipsZak.vrijdag 7 mei 2021 @ 19:15
Zal wel niet dus, anders werd het wel anders aangepakt en/of al bekend.
roos94vrijdag 7 mei 2021 @ 19:16
Die aandachtsgeilheid kent echt geen grenzen. Dat je maar dingen gaat verzinnen om in de publiciteit te blijven.
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:16 schreef roos94 het volgende:
Die aandachtsgeilheid kent echt geen grenzen. Dat je maar dingen gaat verzinnen om in de publiciteit te blijven.
Sta er niet van te kijken aangezien hij de media mee op vakantie nam.
mailyvrijdag 7 mei 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:09 schreef -river- het volgende:

[..]

Dat ga ik proberen, wel raar want ook al was zij lief tegen mij ik liet haar altijd links liggen maar we zijn nu een beetje volwassen dus wie weet *O*
Die heeft meteen argwaan _O-
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 19:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:18 schreef maily het volgende:

[..]

Die heeft meteen argwaan _O-
Ben ik ook bang voor, ze was echt zo een type waar als je een woord tegen zei dat je er nooit meer vanaf kwam.
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 19:24
A1909-C4-F-D55-C-4723-AD9-C-EECFE4-B8-D69-E.jpg

:r :r
Noekvrijdag 7 mei 2021 @ 19:25
Top zeg!

Wat een simpele ziel is die gast toch.
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:13 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[ link | afbeelding ]

Het uur van de waarheid. :P
Heb je niets aan want deze jongen liegt sws toch wel.
Poppejansvrijdag 7 mei 2021 @ 19:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:13 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[ link | afbeelding ]

Het uur van de waarheid. :P
Dat voorfilmpje, wat een triestheid.
Geeft Antwee Shownieuws hiervoor poen ofzo, wat een kontenkruiper die man aan de desk.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 19:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:24 schreef AgnesGru het volgende:
[ afbeelding ]

:r :r
:r :r
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:29 schreef -river- het volgende:

[..]

Heb je niets aan want deze jongen liegt sws toch wel.
Ik geloof niets meer van hem. Zijn woorden zijn niets waard.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 19:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:32 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Dat voorfilmpje, wat een triestheid.
Geeft Antwee Shownieuws hiervoor poen ofzo, wat een kontenkruiper die man aan de desk.
Alles voor Story. Voor nu dan. Is misschien morgen de weekend
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 19:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik geloof niets meer van hem. Zijn woorden zijn niets waard.
Hij is geen leugenaar :(
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 19:43
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:41 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Hij is geen leugenaar :(
_O-
vencodarkvrijdag 7 mei 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:37 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Alles voor Story. Voor nu dan. Is misschien morgen de weekend
Het is nu al weekend. :Y)
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 19:54
Oh uhm volgens mij geloof ik hem toch wel een beetje na dat ik de podcast luisterde.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 20:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:54 schreef -river- het volgende:
Oh uhm volgens mij geloof ik hem toch wel een beetje na dat ik de podcast luisterde.
Nou vertel! c_/
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 20:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:54 schreef -river- het volgende:
Oh uhm volgens mij geloof ik hem toch wel een beetje na dat ik de podcast luisterde.
Ik kan hem niet eens aanhoren . Komt niets zinnigs uit.
RipCityvrijdag 7 mei 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:13 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou vertel! c_/
https://www.telegraaf.nl/(...)gek-maar-niet-zo-gek
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:13 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou vertel! c_/
Dat ze niet zwanger is en dat hij geen ruzie heeft met Mo.
mailyvrijdag 7 mei 2021 @ 20:37
quote:
quote:
reageert hij verontwaardigt
:{
Andromachevrijdag 7 mei 2021 @ 20:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:36 schreef -river- het volgende:
Morgenavond soort van online reünie van de middelbare school en wat blijkt!!! Een oude klasgenote van mij werkt met A2 :o
Shiiiiiit nou kan je haar niet dronken voeren. Trek alles uit haar wat je kan :Y
-river-vrijdag 7 mei 2021 @ 20:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:37 schreef Andromache het volgende:

[..]

Shiiiiiit nou kan je haar niet dronken voeren. Trek alles uit haar wat je kan :Y
Ik beloof mijn best te doen *O* *O* *O*
praadjevrijdag 7 mei 2021 @ 20:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:40 schreef -river- het volgende:

[..]

Ik beloof mijn best te doen *O* *O* *O*
_O_ _O_ _O_
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 20:59
quote:
Volgende week in de Privé het hele verhaal. :')

Baby blue is hun liedje al 1 1/2 jaar toen zij elkaar leerde kennen.
Leandravrijdag 7 mei 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:59 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Volgende week in de Privé het hele verhaal. :')

Baby blue is hun liedje al 1 1/2 jaar toen zij elkaar leerde kennen.
Dus die instapost van 23 februari, met de hond van Monique, was idd een boodschap voor Sarah... ergo, hij loog wel toen hij deed alsof er niets tussen hem en haar was en alsof hij Monique niet voor Sarah verlaten heeft.
Olevrijdag 7 mei 2021 @ 21:20
hont }:|
Olevrijdag 7 mei 2021 @ 21:22
maar sowieso.. An2 zou gewoon vrijgezel moeten zijn. Kan hij zich een slag in de rondte kunnen neuken..
vencodarkvrijdag 7 mei 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:22 schreef Ole het volgende:
maar sowieso.. An2 zou gewoon vrijgezel moeten zijn. Kan hij zich een skagslag in de rondte kunnen neuken..
Doet hij tijdens zijn relaties blijkbaar ook. :P
Leandravrijdag 7 mei 2021 @ 21:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:22 schreef Ole het volgende:
maar sowieso.. An2 zou gewoon vrijgezel moeten zijn. Kan hij zich een slag in de rondte kunnen neuken..
Die kan helemaal niet alleen zijn joh :o
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 21:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:59 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Volgende week in de Privé het hele verhaal. :')

Baby blue is hun liedje al 1 1/2 jaar toen zij elkaar leerde kennen.
Je hebt al 1,5 jaar een liedje met een andere vrouw dan je eigen vrouw en minnares...
Die spoort toch echt niet.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 21:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dus die instapost van 23 februari, met de hond van Monique, was idd een boodschap voor Sarah... ergo, hij loog wel toen hij deed alsof er niets tussen hem en haar was en alsof hij Monique niet voor Sarah verlaten heeft.
Ja, hij loog zeker. Volgens mij weet hij ondertussen zelf niet meer wat die allemaal geroepen heeft en naar wie.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 21:36
Die familie Hazes denkt echt dat iedereen net zo dom zijn als zij zelf zijn. Dan krijg je dit soort situaties, interviews geven met een tijdslijn die niet klopt, en vervolgens zichzelf keihard tegenspreken om de schade te beperken. Van die domme cryptische boodschappen versturen en denken dat niemand die kan ontcijferen om er vervolgens zelf achter te komen dat blauwe hartjes en baby blue ook slaan op het krijgen van een zoontje.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 21:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dus die instapost van 23 februari, met de hond van Monique, was idd een boodschap voor Sarah... ergo, hij loog wel toen hij deed alsof er niets tussen hem en haar was en alsof hij Monique niet voor Sarah verlaten heeft.
:Y inderdaad.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 21:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Je hebt al 1,5 jaar een liedje met een andere vrouw dan je eigen vrouw en minnares...
Die spoort toch echt niet.
Nee en Sarah was al in beeld want haar ouders hebben voor hem gezorgd toen zijn moeder het niet kon.

En dan bij de vader van Monique op je knieën haar hand vragen wat een klojo is het. :r
JaneDoevrijdag 7 mei 2021 @ 21:50
Sarah niet zwanger van André: ‘Heb niet eens seks gehad met dat meisje, zei ik tegen Moon’

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen verwachten samen geen kindje. ,,Ik ben knettergek, maar niet zo gek’’, ontkracht de zanger de geruchten die de afgelopen dag rondgingen. Onlangs maakten soortgelijke roddels zijn ex Monique nog nieuwsgierig. ,,Ik zei: ‘Moon, ik heb nog niet eens seks gehad met dat meisje!’’’

https://www.ad.nl/show/sa(...)tegen-moon~a194b26a/
roos94vrijdag 7 mei 2021 @ 22:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:50 schreef JaneDoe het volgende:
Sarah niet zwanger van André: ‘Heb niet eens seks gehad met dat meisje, zei ik tegen Moon’

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen verwachten samen geen kindje. ,,Ik ben knettergek, maar niet zo gek’’, ontkracht de zanger de geruchten die de afgelopen dag rondgingen. Onlangs maakten soortgelijke roddels zijn ex Monique nog nieuwsgierig. ,,Ik zei: ‘Moon, ik heb nog niet eens seks gehad met dat meisje!’’’

https://www.ad.nl/show/sa(...)tegen-moon~a194b26a/
_O- :')
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 22:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:50 schreef JaneDoe het volgende:
Sarah niet zwanger van André: ‘Heb niet eens seks gehad met dat meisje, zei ik tegen Moon’

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen verwachten samen geen kindje. ,,Ik ben knettergek, maar niet zo gek’’, ontkracht de zanger de geruchten die de afgelopen dag rondgingen. Onlangs maakten soortgelijke roddels zijn ex Monique nog nieuwsgierig. ,,Ik zei: ‘Moon, ik heb nog niet eens seks gehad met dat meisje!’’’

https://www.ad.nl/show/sa(...)tegen-moon~a194b26a/
En ik ben de paashaas _O-
An_0_Niemvrijdag 7 mei 2021 @ 22:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:50 schreef JaneDoe het volgende:
Sarah niet zwanger van André: ‘Heb niet eens seks gehad met dat meisje, zei ik tegen Moon’

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen verwachten samen geen kindje. ,,Ik ben knettergek, maar niet zo gek’’, ontkracht de zanger de geruchten die de afgelopen dag rondgingen. Onlangs maakten soortgelijke roddels zijn ex Monique nog nieuwsgierig. ,,Ik zei: ‘Moon, ik heb nog niet eens seks gehad met dat meisje!’’’

https://www.ad.nl/show/sa(...)tegen-moon~a194b26a/
God, wat kan die gozer liegen! :s)
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 22:19
Moon, ik heb nog niet eens seks gehad.... 8)7
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 22:22
Denk trouwens niet dat Sarah zo’n beest is in bed.

De verbouwingen, fillers en dikke lagen make up verbergen een zeer onzeker meisje. Dat is seks met de lampen uit en zo stijf als een plank op het matras.
Andromachevrijdag 7 mei 2021 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:22 schreef ootjekatootje het volgende:
Denk trouwens niet dat Sarah zo’n beest is in bed.

De verbouwingen, fillers en dikke lagen make up verbergen een zeer onzeker meisje. Dat is seks met de lampen uit en zo stijf als een plank op het matras.
Ik denk ook niet dat hij heel veel klaarspeelt met al die anabolen in zijn lijf.
letmehearyouscreamvrijdag 7 mei 2021 @ 22:23
Met dat meisje :')

Ik snap niet hoe hij denkt dat hij het nu heel anders aanpakt dan met Bridget. Ik vind het nu qua kinderachtige hints en (frequentie van) liefdesuitingen ook niet mis. Hij heeft (nog) niet openlijk in haar bek lopen zingen, maar verder....
vencodarkvrijdag 7 mei 2021 @ 22:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:00 schreef roos94 het volgende:

[..]

_O- :')
Ze zal niet zwanger zijn, dit is namelijk moeilijk terugkrabbelen als ze straks qua termijn al wel zwanger was.
Maar helemaal geen seks? Je kunt je ontkenning ook overdrijven hč. :+
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 22:25
En vanavond weer ruzie met Sarah, om de zin:
Ik heb niet eens seks gehad met “dat” meisje.

Die kon vanavond zijn koffer al inpakken. Zou hij nu ech5 niet weten hoe lomp hij is in zijn woordkeuzes?
Poppejansvrijdag 7 mei 2021 @ 22:25
Victorious-Edible-Barracuda-mobile.jpg
girlnextdoor.vrijdag 7 mei 2021 @ 22:26
André Hazes: 'Ik ben knettergek, maar niet zo gek'

André Hazes en zijn kersverse vriendin Sarah van Soelen houden de gemoederen flink bezig. Zeker nu de zanger en de influencer op Instagram de term Baby Blue hebben gebruikt en hun volgers ervan overtuigd zijn dat hiermee wordt gehint op een zwangerschap.

'Nee joh, houd nou eens op! Dat is een liedje', reageert hij verontwaardigd in de Shownieuws Podcast als hij geconfronteerd wordt met het gerucht. Hij gebruikte de tekst Baby Blue omdat hij en Sarah het lied 'anderhalf jaar geleden, iets langer' hoorden toen ze elkaar leerden kennen.En dat is ons liedje nog steeds', verduidelijkt hij.

Op een baby hoeft wat hem betreft dan ook niemand te hopen. 'Ik ben knettergek, maar niet zo gek hoor.'

Moe
Sinds Hazes in maart bekend maakte dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, definitief voorbij is en hij kort daarna toegaf opnieuw het geluk te hebben gevonden bij Sarah van Soelen zijn de twee het onderwerp van gesprek. Hoewel hij daar zelf ook niet op zit te wachten, vreest hij dat er voorlopig geen rust komt. 'Luister, zelfs ík word moe van mezelf, maar ik weet niet wat ik moet doen', begint hij zijn verhaal.

'Aan de ene kant denk ik: Oke, ik doe niets, ik post niets, maar aan de andere kant denk ik: Ik kan het beter wel nu hebben, want dan is het straks oud nieuws. Het is voor mij nieuw hč. Vorig jaar was het Bridget en heb ik natuurlijk heel veel domme dingen gedaan. Maar ik doe het nu echt anders.'

Monique
Ook de ontstane ophef over zijn onlangs uitgebrachte lied voor zijn zoontje zit hem niet helemaal lekker. 'Maar dat was natuurlijk wel een beetje te verwachten. Maar als je daar wat over gaat zeggen, wordt het heel snel lollig, ga je grapjes maken. En dat verdient het liedje niet. Ik was er heel blij mee en ik wilde ook heel graag dat het een keer weer over mijn muziek ging...'

Voor de eventuele reactie van Monique had hij niets te vrezen. Met haar heeft hij naar eigen zeggen nog altijd een hele goede band. 'Dat is mijn mazzel en daar ben ik zo blij mee. Ik kwam uit de studio en ben meteen naar Monique gereden. Ze zei letterlijk: Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi vindt,' vertelt hij.

'Ik belde haar laatst op en dat is misschien voor mensen een beetje raar, maar wij gaan best wel goed met elkaar. Ik weet ook wel dat ik bepaalde dingen niet goed heb gedaan, maar wij hebben geen ruzie. Ik ben goed voor hun, zij wonen in dat huis. Ik onderhoud hen, ik houd van ze, mijn leven gaat verder en dat van hen gaat verder. Dus ik bel haar laatst op en vraag of wij ruzie hebben en of ik slecht voor hen ben. Of beide vragen zegt ze nee. Ze zei juist dankbaar te zijn voor hoe wij met elkaar omgaan.'

Hij vindt het dan ook heel oneerlijk dat 'half Nederland denkt dat ik slecht ben voor hen en dat we ruzie hebben, terwijl het tegenovergestelde juist waar is. Het interesseert me ook geen reet, maar sommige dingen gaan nu gewoon zo ver terwijl mensen echt helemaal niets weten.'

(Schoon)ouders
Dat het nu goed met hem gaat, heeft hij mede te danken aan zijn nieuwe schoonouders. 'Ik bedank hen elke dag. Mijn moeder hun ook, omdat zij natuurlijk ook niet altijd haar taak heeft kunnen vervullen. En deze mensen zijn echt als een soort ouders voor mij. Ik ben daar echt heel dankbaar voor.'

bron: telegraaf.nl

---

Een jaar, anderhalf jaar geleden was dus begin november 2019. Baby blue van 'hun' liedje. Ik weet het niet hoor, maar ik heb alleen met liefdespartners een liedje, en niet met gewone vrienden. Dus dan heeft hij Mo een dik jaar lopen bedonderen en ook nog even ten huwelijk gevraagd. Mocht 'ie meelezen: tuurlijk heb je geen sex gehad met Sarah. En ik ben Sinterklaas zeker.

Deze kleuter, manmanman..
Leandravrijdag 7 mei 2021 @ 22:27
Geen seks maar wel anderhalf jaar samen een liedje...
En dat ook nog weten nadat je in die anderhalf jaar de moeder van je kind verliet, een relatie kreeg met een vriendin van je moeder, weer terugging naar de moeder van je kind en haar ten huwelijk vroeg, en 2½ maand na je huwelijksaanzoek post je jullie "we hebben al anderhalf jaar een liedje" liedje, terwijl je nog een relatie met de moeder van je kind hebt.

Maar nog geen eens seks gehad Moon...
AgnesGruvrijdag 7 mei 2021 @ 22:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:26 schreef girlnextdoor. het volgende:
André Hazes: 'Ik ben knettergek, maar niet zo gek'

André Hazes en zijn kersverse vriendin Sarah van Soelen houden de gemoederen flink bezig. Zeker nu de zanger en de influencer op Instagram de term Baby Blue hebben gebruikt en hun volgers ervan overtuigd zijn dat hiermee wordt gehint op een zwangerschap.

'Nee joh, houd nou eens op! Dat is een liedje', reageert hij verontwaardigd in de Shownieuws Podcast als hij geconfronteerd wordt met het gerucht. Hij gebruikte de tekst Baby Blue omdat hij en Sarah het lied 'anderhalf jaar geleden, iets langer' hoorden toen ze elkaar leerden kennen.En dat is ons liedje nog steeds', verduidelijkt hij.

Op een baby hoeft wat hem betreft dan ook niemand te hopen. 'Ik ben knettergek, maar niet zo gek hoor.'

Moe
Sinds Hazes in maart bekend maakte dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, definitief voorbij is en hij kort daarna toegaf opnieuw het geluk te hebben gevonden bij Sarah van Soelen zijn de twee het onderwerp van gesprek. Hoewel hij daar zelf ook niet op zit te wachten, vreest hij dat er voorlopig geen rust komt. 'Luister, zelfs ík word moe van mezelf, maar ik weet niet wat ik moet doen', begint hij zijn verhaal.

'Aan de ene kant denk ik: Oke, ik doe niets, ik post niets, maar aan de andere kant denk ik: Ik kan het beter wel nu hebben, want dan is het straks oud nieuws. Het is voor mij nieuw hč. Vorig jaar was het Bridget en heb ik natuurlijk heel veel domme dingen gedaan. Maar ik doe het nu echt anders.'

Monique
Ook de ontstane ophef over zijn onlangs uitgebrachte lied voor zijn zoontje zit hem niet helemaal lekker. 'Maar dat was natuurlijk wel een beetje te verwachten. Maar als je daar wat over gaat zeggen, wordt het heel snel lollig, ga je grapjes maken. En dat verdient het liedje niet. Ik was er heel blij mee en ik wilde ook heel graag dat het een keer weer over mijn muziek ging...'

Voor de eventuele reactie van Monique had hij niets te vrezen. Met haar heeft hij naar eigen zeggen nog altijd een hele goede band. 'Dat is mijn mazzel en daar ben ik zo blij mee. Ik kwam uit de studio en ben meteen naar Monique gereden. Ze zei letterlijk: Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi vindt,' vertelt hij.

'Ik belde haar laatst op en dat is misschien voor mensen een beetje raar, maar wij gaan best wel goed met elkaar. Ik weet ook wel dat ik bepaalde dingen niet goed heb gedaan, maar wij hebben geen ruzie. Ik ben goed voor hun, zij wonen in dat huis. Ik onderhoud hen, ik houd van ze, mijn leven gaat verder en dat van hen gaat verder. Dus ik bel haar laatst op en vraag of wij ruzie hebben en of ik slecht voor hen ben. Of beide vragen zegt ze nee. Ze zei juist dankbaar te zijn voor hoe wij met elkaar omgaan.'

Hij vindt het dan ook heel oneerlijk dat 'half Nederland denkt dat ik slecht ben voor hen en dat we ruzie hebben, terwijl het tegenovergestelde juist waar is. Het interesseert me ook geen reet, maar sommige dingen gaan nu gewoon zo ver terwijl mensen echt helemaal niets weten.'

(Schoon)ouders
Dat het nu goed met hem gaat, heeft hij mede te danken aan zijn nieuwe schoonouders. 'Ik bedank hen elke dag. Mijn moeder hun ook, omdat zij natuurlijk ook niet altijd haar taak heeft kunnen vervullen. En deze mensen zijn echt als een soort ouders voor mij. Ik ben daar echt heel dankbaar voor.'

bron: telegraaf.nl

---

Een jaar, anderhalf jaar geleden was dus begin november 2019. Baby blue van 'hun' liedje. Ik weet het niet hoor, maar ik heb alleen met liefdespartners een liedje, en niet met gewone vrienden. Dus dan heeft hij Mo een dik jaar lopen bedonderen en ook nog even ten huwelijk gevraagd. Mocht 'ie meelezen: tuurlijk heb je geen sex gehad met Sarah. En ik ben Sinterklaas zeker.

Deze kleuter, manmanman..
November 2019 dus, toen hij ook met Bridget wat had :D
Andromachevrijdag 7 mei 2021 @ 22:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:25 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ze zal niet zwanger zijn, dit is namelijk moeilijk terugkrabbelen als ze straks qua termijn al wel zwanger was.
Maar helemaal geen seks? Je kunt je ontkenning ook overdrijven hč. :+
Hij verschilt weinig van Mččk van Naomi, ben ik bang. Wel gepijpt worden maar niet willen beffen. En nee dat is geen seks. Wat een kletsmajoor. :') _O-
Leandravrijdag 7 mei 2021 @ 22:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:31 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

November 2019 dus, toen hij ook met Bridget wat had :D
Nee, "Anderhalf jaar geleden, iets langer"

Hun eerste ontmoeting was 2 maanden geleden ook al anderhalf jaar geleden.
Dat zal dus in september 2019 zijn geweest.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 22:40
Zelfs bij Veronica Insiders nemen ze de familie Hazes op de hak, ook de verbouwingen van Sarah.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 22:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:27 schreef Leandra het volgende:
Geen seks maar wel anderhalf jaar samen een liedje...
En dat ook nog weten nadat je in die anderhalf jaar de moeder van je kind verliet, een relatie kreeg met een vriendin van je moeder, weer terugging naar de moeder van je kind en haar ten huwelijk vroeg, en 2½ maand na je huwelijksaanzoek post je jullie "we hebben al anderhalf jaar een liedje" liedje, terwijl je nog een relatie met de moeder van je kind hebt.

Maar nog geen eens seks gehad Moon...
Denkt hij nu dat de mensen gek zijn. Hij is verontwaardigd door vele negatieve reacties. Hoe zou dat nou komen denkt die sul.
Monique denkt ik zeg niets zoek het maar uit. :P
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 22:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:40 schreef ootjekatootje het volgende:
Zelfs bij Veronica Insiders nemen ze de familie Hazes op de hak, ook de verbouwingen van Sarah.
Wat zeggen ze. Ook Raggel?
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 22:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:22 schreef ootjekatootje het volgende:
Denk trouwens niet dat Sarah zo’n beest is in bed.

De verbouwingen, fillers en dikke lagen make up verbergen een zeer onzeker meisje. Dat is seks met de lampen uit en zo stijf als een plank op het matras.
Maak mij maar wakker als het klaar is André zegt ze dan.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 22:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:25 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ze zal niet zwanger zijn, dit is namelijk moeilijk terugkrabbelen als ze straks qua termijn al wel zwanger was.
Maar helemaal geen seks? Je kunt je ontkenning ook overdrijven hč. :+
Wie heeft dat ook gezegd en gelogen. Bill C :D
Leandravrijdag 7 mei 2021 @ 22:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:41 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Denkt hij nu dat de mensen gek zijn. Hij is verontwaardigd door vele negatieve reacties. Hoe zou dat nou komen denkt die sul.
Monique denkt ik zeg niets zoek het maar uit. :P
Ja, met de BS die hij uitkraamt (of hier vanmiddag heeft gelezen, van dat liedje) denkt hij dat echt.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 7 mei 2021 @ 22:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, met de BS die hij uitkraamt (of hier vanmiddag heeft gelezen, van dat liedje) denkt hij dat echt.
Elke keer geeft hij er een andere draai aan. Nu hebben Sarah haar ouders hem opgevangen. Eerst waren dat de ouders van Monique. Die jongen is ziek in de kop.
ootjekatootjevrijdag 7 mei 2021 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:41 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wat zeggen ze. Ook Raggel?
Mannenpraat, ze vinden hem maar vreemd.
mascara-kloddervrijdag 7 mei 2021 @ 23:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:22 schreef ootjekatootje het volgende:
Denk trouwens niet dat Sarah zo’n beest is in bed.

De verbouwingen, fillers en dikke lagen make up verbergen een zeer onzeker meisje. Dat is seks met de lampen uit en zo stijf als een plank op het matras.
Als de lampen aanstaan smelt ze :P
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 00:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 23:27 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Als de lampen aanstaan smelt ze :P
_O-
Leandrazaterdag 8 mei 2021 @ 00:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 23:27 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Als de lampen aanstaan smelt ze :P
En dan te bedenken dat stiefpapa krom loopt van de centjes door de lampen :D
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 01:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 00:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dan te bedenken dat stiefpapa krom loopt van de centjes door de lampen :D
_O_
Idisromzaterdag 8 mei 2021 @ 06:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:50 schreef JaneDoe het volgende:
Sarah niet zwanger van André: ‘Heb niet eens seks gehad met dat meisje, zei ik tegen Moon’

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen verwachten samen geen kindje. ,,Ik ben knettergek, maar niet zo gek’’, ontkracht de zanger de geruchten die de afgelopen dag rondgingen. Onlangs maakten soortgelijke roddels zijn ex Monique nog nieuwsgierig. ,,Ik zei: ‘Moon, ik heb nog niet eens seks gehad met dat meisje!’’’

https://www.ad.nl/show/sa(...)tegen-moon~a194b26a/
Ik weet niet wat denigrerender is. "Geen sex" krijgen of als "dat meisje" betiteld worden.
Sunshine1982zaterdag 8 mei 2021 @ 06:50
Moon :')
mascara-klodderzaterdag 8 mei 2021 @ 07:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 00:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dan te bedenken dat stiefpapa krom loopt van de centjes door de lampen :D
:D

Toch wel zonde van zo'n meisje hoor. Zonder al die fillers en weetikveelwat was ze volgens mij beeldschoon.
Wat bezielt die jonge meiden en vrouwen toch tegenwoordig?
Leandrazaterdag 8 mei 2021 @ 07:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 06:50 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ik weet niet wat denigrerender is. "Geen sex" krijgen of als "dat meisje" betiteld worden.
Dat stamt waarschijnlijk nog uit de tijd dat hij bij Monique moest uitleggen hoe en wat, en dan verbaast het me niets als hij "dat meisje" gebruikt heeft om afstand te creëren.
Mens-erger-je-nietzaterdag 8 mei 2021 @ 09:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 06:50 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ik weet niet wat denigrerender is. "Geen sex" krijgen of als "dat meisje" betiteld worden.
Geen seks zou denigrerend zijn? Why? 🤨
letmehearyouscreamzaterdag 8 mei 2021 @ 10:07
Podcast geluisterd en hier een aantal dingen dat me opviel die volgens mij nog niet besproken zijn:
* Hij is dus op zoek naar een huis maar is er financieel door de covid zo op achteruit gegaan dat zijn nieuwe huis waarschijnlijk 1/5 Van de waarde van het huis zal hebben waar Mo en de kleine in wonen.
* Hij hoopt dat Mo nog 100 jaar in het oude huis blijft wonen.
* Hij is heel goed met nieuwe schoonpa, en hij was dat in het begin ook met de vader van Mo. (Noot van de redactie: wel vreemd, aangezien de alcoholische druppel die de emmer bij André deed overlopen zijn drinkgelag met schoonpaps was waar Mo heel boos over was)
* Hij heeft Rochel geconfronteerd met haar comment op insta over Roxeanne. Ze reageerde door te zeggen dat het een voorproefje is op het tell-all-book wat nog gaat komen.
* Hij is goed met moeders en zus. Hij denkt dat ze het allebei moeilijk hebben met de ruzie, vooral zijn loeder.
* Hij noemde nog even Kwevert Santegoeds. Het was wel degelijk goed weer op Ibiza en de villa was geen 12.000 euro maar 8000 euro per week en ze zaten er met 4 stellen voor 4 dagen. Dus.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 08-05-2021 10:28:26 ]
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 10:15
Straks weer een boek waar waarschijnlijk nog meer koppen in gaan rollen dan in het eerste seizoen van Vikings.
LagerthaQueenOfKattezaterdag 8 mei 2021 @ 11:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:07 schreef letmehearyouscream het volgende:
Podcast geluisterd en hier een aantal dingen dat me opviel die volgens mij nog niet besproken zijn:
* Hij is dus op zoek naar een huis maar is er financieel door de covid zo op achteruit gegaan dat zijn nieuwe huis waarschijnlijk 1/5 Van de waarde van het huis zal hebben waar Mo en de kleine in wonen.
* Hij hoopt dat Mo nog 100 jaar in het oude huis blijft wonen.
* Hij is heel goed met nieuwe schoonpa, en hij was dat in het begin ook met de vader van Mo. (Noot van de redactie: wel vreemd, aangezien de alcoholische druppel die de emmer bij André deed overlopen zijn drinkgelag met schoonpaps was waar Mo heel boos over was)
* Hij heeft Rochel geconfronteerd met haar comment op insta over Roxeanne. Ze reageerde door te zeggen dat het een voorproefje is op het tell-all-book wat nog gaat komen.
* Hij is goed met moeders en zus. Hij denkt dat ze het allebei moeilijk hebben met de ruzie, vooral zijn loeder.
* Hij noemde nog even Kwevert Santegoeds. Het was wel degelijk goed weer op Ibiza en de villa was geen 12.000 euro maar 8000 euro per week en ze zaten er met 4 stellen voor 4 dagen. Dus.
Ik ben gestopt met luisteren toen ik Patty Brard zo hoorde slijmen. :D. Alles praten ze goed.
roos94zaterdag 8 mei 2021 @ 11:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:07 schreef letmehearyouscream het volgende:

* Hij heeft Rochel geconfronteerd met haar comment op insta over Roxeanne. Ze reageerde door te zeggen dat het een voorproefje is op het tell-all-book wat nog gaat komen.

Dit mens weet van geen ophouden :{
letmehearyouscreamzaterdag 8 mei 2021 @ 11:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:06 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik ben gestopt met luisteren toen ik Patty Brard zo hoorde slijmen. :D. Alles praten ze goed.
Ja dat had ik niet vermeld in mijn samenvatting. Patty wil steeds erg laten blijken hoe close ze is met de familie en hoe goed ze dat dekselse boefje kent! Want het is een deugniet, maar wel een eerlijke! Weet je wel!
En het siert hem dat hij soms naar zijn oude huis rijdt om zijn eigen kind naar bed te brengen..

Zijn. Eigen. Kind.
mailyzaterdag 8 mei 2021 @ 11:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:11 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja dat had ik niet vermeld in mijn samenvatting. Patty wil steeds erg laten blijken hoe close ze is met de familie en hoe goed ze dat dekselse boefje kent! Want het is een deugniet, maar wel een eerlijke! Weet je wel!
En het siert hem dat hij soms naar zijn oude huis rijdt om zijn eigen kind naar bed te brengen..

Zijn. Eigen. Kind.
Soms.
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 11:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:11 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja dat had ik niet vermeld in mijn samenvatting. Patty wil steeds erg laten blijken hoe close ze is met de familie en hoe goed ze dat dekselse boefje kent! Want het is een deugniet, maar wel een eerlijke! Weet je wel!
En het siert hem dat hij soms naar zijn oude huis rijdt om zijn eigen kind naar bed te brengen..

Zijn. Eigen. Kind.
Het is een pleurisjong wat eens goed de waarheid verteld moet worden. Dat Moon en André in zijn villa “mogen” blijven is pure chantage. Regel gewoon een officiële regeling.

Daarnaast is het duidelijk een gebrek aan opvoeding geweest, schandalig hoe hij met mensen omgaat en totaal niet doorheeft hoe ziekelijk zijn gedrag is.
soapiezaterdag 8 mei 2021 @ 11:37
Ik las, volgens mij in het AD, dat hij geen geld heeft voor een huis like Berkel, maar wel op Ibiza iets van ¤1500 uitgeeft aan nep Rolex prullen... Mafklapper!!!
letmehearyouscreamzaterdag 8 mei 2021 @ 12:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:37 schreef soapie het volgende:
Ik las, volgens mij in het AD, dat hij geen geld heeft voor een huis like Berkel, maar wel op Ibiza iets van ¤1500 uitgeeft aan nep Rolex prullen... Mafklapper!!!
Jaaaa dar vertelde hij aan Pat. Hij had bij zo'n strandverkoper voor 1800 euro aan nep-Cartiers gekocht.

Het lijkt wel alsof hij zich ergens indekt voor toekomstig gedoe om geld met zijn ex, ofzo door te stellen dat hij echt niet zo rijk is, want hij moet zelfs neppers kopen!
Tinkepinkzaterdag 8 mei 2021 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:37 schreef soapie het volgende:
Ik las, volgens mij in het AD, dat hij geen geld heeft voor een huis like Berkel, maar wel op Ibiza iets van ¤1500 uitgeeft aan nep Rolex prullen... Mafklapper!!!
Dat kan. Mogelijk heeft hij (meer dan) een paar ton op de bank, maar krijgt hij geen hij geen hypotheek.
Phoebsterzaterdag 8 mei 2021 @ 12:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:07 schreef letmehearyouscream het volgende:
Podcast geluisterd en hier een aantal dingen dat me opviel die volgens mij nog niet besproken zijn:
* Hij is dus op zoek naar een huis maar is er financieel door de covid zo op achteruit gegaan dat zijn nieuwe huis waarschijnlijk 1/5 Van de waarde van het huis zal hebben waar Mo en de kleine in wonen.
* Hij hoopt dat Mo nog 100 jaar in het oude huis blijft wonen.
* Hij is heel goed met nieuwe schoonpa, en hij was dat in het begin ook met de vader van Mo. (Noot van de redactie: wel vreemd, aangezien de alcoholische druppel die de emmer bij André deed overlopen zijn drinkgelag met schoonpaps was waar Mo heel boos over was)
* Hij heeft Rochel geconfronteerd met haar comment op insta over Roxeanne. Ze reageerde door te zeggen dat het een voorproefje is op het tell-all-book wat nog gaat komen.
* Hij is goed met moeders en zus. Hij denkt dat ze het allebei moeilijk hebben met de ruzie, vooral zijn loeder.
* Hij noemde nog even Kwevert Santegoeds. Het was wel degelijk goed weer op Ibiza en de villa was geen 12.000 euro maar 8000 euro per week en ze zaten er met 4 stellen voor 4 dagen. Dus.
Het offer dat je hebt gebracht voor je mede-SHO-ers wordt gewaardeerd O+
mailyzaterdag 8 mei 2021 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:37 schreef soapie het volgende:
Ik las, volgens mij in het AD, dat hij geen geld heeft voor een huis like Berkel, maar wel op Ibiza iets van ¤1500 uitgeeft aan nep Rolex prullen... Mafklapper!!!
Alvast indekken voor straatrovers, dat hij niet met het echte spul rondloopt.
LagerthaQueenOfKattezaterdag 8 mei 2021 @ 12:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:14 schreef maily het volgende:

[..]

Alvast indekken voor straatrovers, dat hij niet met het echte spul rondloopt.
Nou dat zei hij dus ook . En een lol dat hij er om had.
mailyzaterdag 8 mei 2021 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:20 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Nou dat zei hij dus ook . En een lol dat hij er om had.
Echt? :o
shomilazaterdag 8 mei 2021 @ 12:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:07 schreef letmehearyouscream het volgende:
Podcast geluisterd en hier een aantal dingen dat me opviel die volgens mij nog niet besproken zijn:
* Hij is dus op zoek naar een huis maar is er financieel door de covid zo op achteruit gegaan dat zijn nieuwe huis waarschijnlijk 1/5 Van de waarde van het huis zal hebben waar Mo en de kleine in wonen.
* Hij hoopt dat Mo nog 100 jaar in het oude huis blijft wonen.
* Hij is heel goed met nieuwe schoonpa, en hij was dat in het begin ook met de vader van Mo. (Noot van de redactie: wel vreemd, aangezien de alcoholische druppel die de emmer bij André deed overlopen zijn drinkgelag met schoonpaps was waar Mo heel boos over was)
* Hij heeft Rochel geconfronteerd met haar comment op insta over Roxeanne. Ze reageerde door te zeggen dat het een voorproefje is op het tell-all-book wat nog gaat komen.
* Hij is goed met moeders en zus. Hij denkt dat ze het allebei moeilijk hebben met de ruzie, vooral zijn loeder.
* Hij noemde nog even Kwevert Santegoeds. Het was wel degelijk goed weer op Ibiza en de villa was geen 12.000 euro maar 8000 euro per week en ze zaten er met 4 stellen voor 4 dagen. Dus.
Arme Roxeanne het zal je moeder zijn zeg. Hoe moet zij zich nu niet voelen. Verraden door je eigen moeder, alle prive op straat.
mailyzaterdag 8 mei 2021 @ 12:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 20:40 schreef -river- het volgende:

[..]

Ik beloof mijn best te doen *O* *O* *O*
Al boven water? O-)
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:29 schreef shomila het volgende:

[..]

Arme Roxeanne het zal je moeder zijn zeg. Hoe moet zij zich nu niet voelen. Verraden door je eigen moeder, alle prive op straat.
Denk dat zij ook een aardig boekje kan schrijven over haar moeder en oma...
soapiezaterdag 8 mei 2021 @ 13:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 13:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Denk dat zij ook een aardig boekje kan schrijven over haar moeder en oma...
Misschien moet ze dat maar eens doen ipv zingen.... :D
LagerthaQueenOfKattezaterdag 8 mei 2021 @ 14:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:22 schreef maily het volgende:

[..]

Echt? :o
:Y
LagerthaQueenOfKattezaterdag 8 mei 2021 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:29 schreef shomila het volgende:

[..]

Arme Roxeanne het zal je moeder zijn zeg. Hoe moet zij zich nu niet voelen. Verraden door je eigen moeder, alle prive op straat.
André zei dat beide het niet leuk vinden die ruzie. Maar wie gaat er toe geven.

Ben benieuwd wanneer dat boek uitkomt.
mailyzaterdag 8 mei 2021 @ 14:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 13:19 schreef soapie het volgende:

[..]

Misschien moet ze dat maar eens doen ipv zingen.... :D
Doet ze niet.
Groot gelijk ook.
Niet tot dat niveau verlagen.
letmehearyouscreamzaterdag 8 mei 2021 @ 14:06
Trouwens, André blijft zeggen dat hij 4 jaar geen contact heeft gehad met zijn moeder. Rochel zegt dat ze al die tijd intensieve gesprekken hadden. Die lui moeten hun verhalen echt beter op elkaar afstemmen :')
An_0_Niemzaterdag 8 mei 2021 @ 14:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:37 schreef Andromache het volgende:

[..]

Hij verschilt weinig van Mččk van Naomi, ben ik bang. Wel gepijpt worden maar niet willen beffen. En nee dat is geen seks. Wat een kletsmajoor. :') _O-
Ik snap zulke mannen niet. Waarom beffen ze niet? :?
Mens-erger-je-nietzaterdag 8 mei 2021 @ 14:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Het is een pleurisjong wat eens goed de waarheid verteld moet worden. Dat Moon en André in zijn villa “mogen” blijven is pure chantage. Regel gewoon een officiële regeling.

Daarnaast is het duidelijk een gebrek aan opvoeding geweest, schandalig hoe hij met mensen omgaat en totaal niet doorheeft hoe ziekelijk zijn gedrag is.
Gebrek aan opvoeding of gewoon een giftige en onveilige jeugd? Want zijn ouders lijken me nou niet echt de meest veilige, stabiele personen geweest om die twee kinderen een fijne jeugd te geven - en dat gun je eigenlijk alle kinderen.
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 14:21 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Gebrek aan opvoeding of gewoon een giftige en onveilige jeugd? Want zijn ouders lijken me nou niet echt de meest veilige, stabiele personen geweest om die twee kinderen een fijne jeugd te geven - en dat gun je eigenlijk alle kinderen.
Hij geeft André 3 precies dezelfde jeugd als hijzelf heeft gehad, eentje zonder liefde.
RipCityzaterdag 8 mei 2021 @ 15:05
Hoewel Rachel en Roxeanne Hazes al jaren geen contact met elkaar hebben, haalde moeder onlangs genadeloos uit naar haar dochter op Instagram. André Hazes besloot na het incident verhaal te halen bij Rachel.

De bom barstte nadat Roxeanne een reactie had geplaatst onder het Instagrambericht van Monique Westenberg, waarin de ex-verloofde van haar broer André haar jarige hond in het zonnetje zet. De zangeres, die in tegenstelling tot Rachel nog steeds heel goed contact heeft met Monique, reageerde op het bericht met een felicitatie: „Fenders (het zoontje van Roxeanne, red.) vriendje. Gefeliciteerd!”

Rachel kroop vervolgens in de pen om haar dochter een veeg uit de pan te geven. „Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red), in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je...” De opmerking leidde tot een hoop commotie op sociale media.

Na Rachels uithaal op het sociale platform, belde André zijn moeder op. „Ik vroeg: ’Ma, wat is dit dan?!’”, vertelt de zanger in de Shownieuws Podcast. „Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan ik ooit met mijn moeder heb gehad.”

Rachel heeft volgens André de bewuste opmerking geplaatst, zodat mensen zich alvast voor kunnen bereiden op haar boek. Hij denkt echter niet dat het boek leidt tot een grote oorlog tussen zijn moeder en zus.

Wat er precies in het boek komt, weet André niet. „Ik maak me daar ook een beetje zorgen om. Daarom ben ik nu ook lief voor haar”, grapt hij.

BB1gvaup.img?h=450&w=799&m=6&q=60&o=f&l=f&x=928&y=486

Dus eigenlijk heeft ze het bewust gedaan om alvast wat drama te krijgen zodat haar boek straks beter gaat verkopen :D
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 15:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:05 schreef RipCity het volgende:
Hoewel Rachel en Roxeanne Hazes al jaren geen contact met elkaar hebben, haalde moeder onlangs genadeloos uit naar haar dochter op Instagram. André Hazes besloot na het incident verhaal te halen bij Rachel.

De bom barstte nadat Roxeanne een reactie had geplaatst onder het Instagrambericht van Monique Westenberg, waarin de ex-verloofde van haar broer André haar jarige hond in het zonnetje zet. De zangeres, die in tegenstelling tot Rachel nog steeds heel goed contact heeft met Monique, reageerde op het bericht met een felicitatie: „Fenders (het zoontje van Roxeanne, red.) vriendje. Gefeliciteerd!”

Rachel kroop vervolgens in de pen om haar dochter een veeg uit de pan te geven. „Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red), in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je...” De opmerking leidde tot een hoop commotie op sociale media.

Na Rachels uithaal op het sociale platform, belde André zijn moeder op. „Ik vroeg: ’Ma, wat is dit dan?!’”, vertelt de zanger in de Shownieuws Podcast. „Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan ik ooit met mijn moeder heb gehad.”

Rachel heeft volgens André de bewuste opmerking geplaatst, zodat mensen zich alvast voor kunnen bereiden op haar boek. Hij denkt echter niet dat het boek leidt tot een grote oorlog tussen zijn moeder en zus.

Wat er precies in het boek komt, weet André niet. „Ik maak me daar ook een beetje zorgen om. Daarom ben ik nu ook lief voor haar”, grapt hij.

[ afbeelding ]

Dus eigenlijk heeft ze het bewust gedaan om alvast wat drama te krijgen zodat haar boek straks beter gaat verkopen :D
Ik vind die reactie van André dan wel weer lachen, :D
LagerthaQueenOfKattezaterdag 8 mei 2021 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik vind die reactie van André dan wel weer lachen, :D
Ik kan er niet om lachen. Ook weer over de rug van Rox humor maken in zijn ogen dan.
ootjekatootjezaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:19 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik kan er niet om lachen. Ook weer over de rug van Rox humor maken in zijn ogen dan.
Ik vind het humor dat die extra lief doet, oftewel Rachel is gewoon een intens kreng. Dat beaamt zelfs haar jongen.
AgnesGruzaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:05 schreef RipCity het volgende:
Hoewel Rachel en Roxeanne Hazes al jaren geen contact met elkaar hebben, haalde moeder onlangs genadeloos uit naar haar dochter op Instagram. André Hazes besloot na het incident verhaal te halen bij Rachel.

De bom barstte nadat Roxeanne een reactie had geplaatst onder het Instagrambericht van Monique Westenberg, waarin de ex-verloofde van haar broer André haar jarige hond in het zonnetje zet. De zangeres, die in tegenstelling tot Rachel nog steeds heel goed contact heeft met Monique, reageerde op het bericht met een felicitatie: „Fenders (het zoontje van Roxeanne, red.) vriendje. Gefeliciteerd!”

Rachel kroop vervolgens in de pen om haar dochter een veeg uit de pan te geven. „Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red), in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je...” De opmerking leidde tot een hoop commotie op sociale media.

Na Rachels uithaal op het sociale platform, belde André zijn moeder op. „Ik vroeg: ’Ma, wat is dit dan?!’”, vertelt de zanger in de Shownieuws Podcast. „Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan ik ooit met mijn moeder heb gehad.”

Rachel heeft volgens André de bewuste opmerking geplaatst, zodat mensen zich alvast voor kunnen bereiden op haar boek. Hij denkt echter niet dat het boek leidt tot een grote oorlog tussen zijn moeder en zus.

Wat er precies in het boek komt, weet André niet. „Ik maak me daar ook een beetje zorgen om. Daarom ben ik nu ook lief voor haar”, grapt hij.

[ afbeelding ]

Dus eigenlijk heeft ze het bewust gedaan om alvast wat drama te krijgen zodat haar boek straks beter gaat verkopen :D
Wat triest ben je dan :X