Maldon zout, je bent het vast een keer tegengekomen, maar wat is het eigenlijk is en wanneer gebruik je het? Waarschijnlijk heb je het voorbij zien komen in een luxe restaurant, bij je kook-gekke vriend(in) thuis of tijdens een kookshow (Jamie Oliver gebruikt ook graag Maldon zout). Maldon is Engels zeezout dat bekend staat om zijn structuur en smaak.quote:
Een vrouw is een vrouw....................... o wacht kan ook zo veranderenquote:
Oh nou heb je best wat ingrepen voor nodig om dat te veranderenquote:Op zaterdag 24 april 2021 10:21 schreef Dotteke het volgende:
[..]
Een vrouw is een vrouw....................... o wacht kan ook zo veranderen
Denk aan al die arme yeti's die hun leefgebied door de winning daarvan verliezen! Moeten ze weer naar een andere leefomgeving zoeken en dan trekken ze meer en meer bewoonde gebieden in waar ze afgeschoten worden omdat ze daar in vuilnisbakken naar eten enzo moeten snuffelen!quote:Op zaterdag 24 april 2021 10:20 schreef greysbones het volgende:
[..]
Bang van wel.. dus hou het zelf maar bij Himalaya zout..
Maar het kan welquote:Op zaterdag 24 april 2021 10:21 schreef greysbones het volgende:
[..]
Oh nou heb je best wat ingrepen voor nodig om dat te veranderen
Owwwquote:Op zaterdag 24 april 2021 10:21 schreef ToT het volgende:
[..]
Denk aan al die arme yeti's die hun leefgebied door de winning daarvan verliezen! Moeten ze weer naar een andere leefomgeving zoeken en dan trekken ze meer en meer bewoonde gebieden in waar ze afgeschoten worden omdat ze daar in vuilnisbakken naar eten enzo moeten snuffelen!
Nee, hier hebben we trollen.quote:Op zaterdag 24 april 2021 10:22 schreef greysbones het volgende:
[..]
Owww
Dacht dat die bij @:Fogel op de berg zaten
quote:Op zaterdag 24 april 2021 10:20 schreef greysbones het volgende:
[..]
Maldon zout, je bent het vast een keer tegengekomen, maar wat is het eigenlijk is en wanneer gebruik je het? Waarschijnlijk heb je het voorbij zien komen in een luxe restaurant, bij je kook-gekke vriend(in) thuis of tijdens een kookshow (Jamie Oliver gebruikt ook graag Maldon zout). Maldon is Engels zeezout dat bekend staat om zijn structuur en smaak.
Zout is zout, toch? Bijna, maar toch niet helemaal. Je hebt heel veel verschillende soorten zout, die verschillen van smaak, kleur, structuur en ook zoutheid.
Aahhh die hebben we hier ook.. die heten Karin of Gerdaquote:
Ja ik kook en bak ook met Himalaya zoutquote:Op zaterdag 24 april 2021 10:23 schreef ToT het volgende:
[..]
Ik heb een paar jaar geleden voor het eerst zeezoutkorrels gekocht, en dat deden we altijd op biefstuk tot ik laatst een keer voor het eerst Himalaya-zout kocht; nog weer iets lekkerder van smaak en structuur!
Is dat echt zo trol?quote:
Lijkt toch ook weer op een Yetiquote:
Laatst trouwens gerestaureerde luxe speakers gekocht bij een gepensioneerde man die een nogal dure smaak in veel dingen had. (Rietveld stoel enzo)quote:
Dan maar Björkquote:
Wat kijkt die zieligquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |