FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #59] Gefeliciteerd schoonpa!
ootjekatootjemaandag 19 april 2021 @ 12:21
Ze gaan toch niet trouwen dus!

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

April 2018:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
SPOILER
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
SPOILER
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
giphy.gif

12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:


SPOILER
14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:

ezel.png

10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[quote]André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."[/quote]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]
00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1

Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
Zwanger.png
mocktail.png

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
Ondertussen op de Insta van Bridget:

Bridget.png

De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

De diverse instagrams:

SPOILER
giphy.gif

Biografie Adreen;
SPOILER
praadjemaandag 19 april 2021 @ 12:24
*O*
#ANONIEMmaandag 19 april 2021 @ 12:58
quote:
1s.gif Op maandag 19 april 2021 12:18 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Privacy?

Zou mooi wezen zeg, meneer geeft aan dat het Monique en kleine dre aan niets mag ontbreken, en dat ze in de Villa kunnen blijven wonen.

En vervolgens kan meneer te pas en onpas daar naar binnen, ik zou daar never mee akkoord gaan.
Hij maakt maar een afspraak.
Misschien is dat de afspraak wel?
Als zij daar niet mee kan leven, dan zoekt ze toch een ander huis?

Dat zou mooi zijn, zeg. Dan laat je iemand in je huis wonen, en dan worst hier gewoon door iemand gezegd dat de sloten vervangen moeten worden zodat je niet eens meer in je eigen huis mag :')____!
vencodarkmaandag 19 april 2021 @ 13:10
Dat Monique er nog woont moet ze zelf weten. Ik snap het wel, al zou het wel beter zijn als ze gewoon zelf iets zoekt.

Sloten vervangen is nogal overdreven. Het is zijn huis, maar qua fatsoen moet hij niet zomaar in -en uit (kunnen) lopen. Lever die sleutels in en anders doe je een knip op de deur. :+
ootjekatootjemaandag 19 april 2021 @ 13:14
https://www.ditjesendatje(...)n-monique-verdwenen/

Laat het moddergooien maar beginnen!
vencodarkmaandag 19 april 2021 @ 13:33
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:14 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.ditjesendatje(...)n-monique-verdwenen/

Laat het moddergooien maar beginnen!
Het hele nieuwsbericht is gebaseerd op het feit dat ‘ze elkaar niet meer op Instagram volgen’.

Wat heb ik toch een pesthekel aan zulke artikeltjes tegenwoordig. :')
ootjekatootjemaandag 19 april 2021 @ 13:38
quote:
1s.gif Op maandag 19 april 2021 13:33 schreef vencodark het volgende:

[..]

Het hele nieuwsbericht is gebaseerd op het feit dat ‘ze elkaar niet meer op Instagram volgen’.

Wat heb ik toch een pesthekel aan zulke artikeltjes tegenwoordig. :')
Ja, het begint altijd met een klein “vonkje” en eindigt in vuurwerk.

Blijft opmerkelijk dat je wel de verlovingsring van je ex draagt maar hem wel ontvolgd.
Leandramaandag 19 april 2021 @ 13:53
quote:
1s.gif Op maandag 19 april 2021 13:33 schreef vencodark het volgende:

[..]

Het hele nieuwsbericht is gebaseerd op het feit dat ‘ze elkaar niet meer op Instagram volgen’.

Wat heb ik toch een pesthekel aan zulke artikeltjes tegenwoordig. :')
Dit idd, nieuwswaarde 0,0

Stokend vooral.
Kan me prima voorstellen dat Monique nu nog even geen behoefte heeft aan die "schoonpa" en "best friend" berichten in her face.
Eightyonemaandag 19 april 2021 @ 14:04
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd, nieuwswaarde 0,0

Stokend vooral.
Kan me prima voorstellen dat Monique nu nog even geen behoefte heeft aan die "schoonpa" en "best friend" berichten in her face.
En 'mastur bear'. :|W
mailymaandag 19 april 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd, nieuwswaarde 0,0

Stokend vooral.
Kan me prima voorstellen dat Monique nu nog even helemaal geen behoefte heeft aan die "schoonpa" en "best friend" berichten in her face.
DancingPhoebemaandag 19 april 2021 @ 15:43
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd, nieuwswaarde 0,0

Toch gaat dit topic er ontzettend lekker op :9~
LagerthaQueenOfKattemaandag 19 april 2021 @ 15:52
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:14 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.ditjesendatje(...)n-monique-verdwenen/

Laat het moddergooien maar beginnen!
Waarom modder waarom zou je elkaar nog volgen ? Vind ik niets vreemds aan.
LagerthaQueenOfKattemaandag 19 april 2021 @ 15:53
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 14:04 schreef Eightyone het volgende:

[..]

En 'mastur bear'. :|W
Niveau Hazes. :')
LagerthaQueenOfKattemaandag 19 april 2021 @ 15:54
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ja, het begint altijd met een klein “vonkje” en eindigt in vuurwerk.

Blijft opmerkelijk dat je wel de verlovingsring van je ex draagt maar hem wel ontvolgd.
Tijd heelt de wonden. Zo ver is zij misschien nog niet. Komt nog wel op het juiste moment.
-river-dinsdag 20 april 2021 @ 10:03
Het moddergooien begint pas als Mo een nieuwe vent heeft want dat gaat A2 niet trekken.
Stepperollerdinsdag 20 april 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:03 schreef -river- het volgende:
Het moddergooien begint pas als Mo een nieuwe vent heeft want dat gaat A2 niet trekken.
Hoe snel zou Mo iemand anders hebben? Terugkeren bij A2 was natuurlijk in haar ogen ook positief voor A3. Maar vind haar verder wel het type dat er verder terughoudend mee is omwille van haar kind en ook omdat ze deze bui waarschijnlijk al ziet hangen.

Is wel heel erg speculeren van mijn kant, want ik heb geen idee hoe haar liefdesleven er in het verleden uit zag.
-river-dinsdag 20 april 2021 @ 10:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:14 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Hoe snel zou Mo iemand anders hebben? Terugkeren bij A2 was natuurlijk in haar ogen ook positief voor A3. Maar vind haar verder wel het type dat er verder terughoudend mee is omwille van haar kind en ook omdat ze deze bui waarschijnlijk al ziet hangen.

Is wel heel erg speculeren van mijn kant, want ik heb geen idee hoe haar liefdesleven er in het verleden uit zag.
Ik denk ook niet dat ze snel een ander zou hebben want als je verliefd bent op iemand dan kan je normaal gezien niet gelijk verliefd worden op een ander maar gun het haar wel.
Leandradinsdag 20 april 2021 @ 10:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:03 schreef -river- het volgende:
Het moddergooien begint pas als Mo een nieuwe vent heeft want dat gaat A2 niet trekken.
Dit idd, hij kan dat helemaal niet handelen.

Als ze echt smerig spel wil spelen versiert ze "schoonpa" van Soelen, die zal inmiddels ook wel aan een jonger modelletje toe zijn.
Leandradinsdag 20 april 2021 @ 10:53
Zouden we zo'n gerucht over een maand of 2 in de wereld kunnen helpen? :')
Terrasjes weer open in het Rotterdamse...

Lukt vast wel, men heeft graag "anonieme bronnen uit de kring rond de betrokkenen" :D
Eightyonedinsdag 20 april 2021 @ 11:09
https://www.shownieuws.nl(...)ezelfde-kledingstijl

Toeval?
LagerthaQueenOfKattedinsdag 20 april 2021 @ 11:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:03 schreef -river- het volgende:
Het moddergooien begint pas als Mo een nieuwe vent heeft want dat gaat A2 niet trekken.
Och dat zei hij toen ja. Maar Monique moet het wel van hem handelen. Hij is zo egoïstisch.
Incadinsdag 20 april 2021 @ 11:13
quote:
copycat :Y
Leandradinsdag 20 april 2021 @ 11:17
quote:
LOL, zometeen heeft André hem uit de kast getrokken en denkt Sarah dat ze een origineel cadeau heeft gekregen :')
JaneDoedinsdag 20 april 2021 @ 11:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:03 schreef -river- het volgende:
Het moddergooien begint pas als Mo een nieuwe vent heeft want dat gaat A2 niet trekken.
Precies! En wat dat betreft heeft hij een goed voorbeeld. Roggel blijft Andreen ook trouw al is hij bijna 20 jaar dood. Een korte fling met Niccolo, maar snel die relatie verbroken... O+ Uit respect voor Andreen O+
AgnesGrudinsdag 20 april 2021 @ 11:38
Volgens het sapkanaal zit het Instagram account van Sarah haar werk te sneren naar Mo, omdat die een pony had laten knippen ofzo :D :')
letmehearyouscreamdinsdag 20 april 2021 @ 11:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:38 schreef AgnesGru het volgende:
Volgens het sapkanaal zit het Instagram account van Sarah haar werk te sneren naar Mo, omdat die een pony had laten knippen ofzo :D :')
Wat een sneue wijven bij elkaar. En al helemaal omdat de kift gaat om een pubergnoompje dat nog niet eens toe is aan een relatie.
letmehearyouscreamdinsdag 20 april 2021 @ 11:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:14 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Hoe snel zou Mo iemand anders hebben? Terugkeren bij A2 was natuurlijk in haar ogen ook positief voor A3. Maar vind haar verder wel het type dat er verder terughoudend mee is omwille van haar kind en ook omdat ze deze bui waarschijnlijk al ziet hangen.

Is wel heel erg speculeren van mijn kant, want ik heb geen idee hoe haar liefdesleven er in het verleden uit zag.
Ze vertelde een keer in een interview dat oma Corry altijd heel kritisch was over haar exen maar dat ze André "opvrat". Hoe erg waren die andere exen, denk ik dan :')
Leandradinsdag 20 april 2021 @ 12:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:38 schreef AgnesGru het volgende:
Volgens het sapkanaal zit het Instagram account van Sarah haar werk te sneren naar Mo, omdat die een pony had laten knippen ofzo :D :')
Ja, want die had ze niet al eeuwen natuurlijk :')

Teringjantje wat een asociaal dom volk is het toch, zo te gaan zitten bitchen (ik vind het gebitch overigens niet, maar dat zal aan mij liggen), de kans dat Sarah dat account ook kan gebruiken is daarmee steeds groter, ik zou niet weten wat die 50+ tantes van haar tegen Monique te bitchen hebben, maar het kan natuurlijk zijn dat ze ook zo asociaal zijn.
LC01dinsdag 20 april 2021 @ 12:41
Vind wel dat ze het gebruikelijke tempo er nu een beetje uithalen. Hoeveel weken zijn ze nu al bij elkaar en waarom is er nog geen liefdesbaby nieuws, of op de knietjes met een ring ofzo? Die had er toch gewoon met Pasen moeten zijn?
Misschien met Koningsdag dan.
letmehearyouscreamdinsdag 20 april 2021 @ 14:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:41 schreef LC01 het volgende:
Vind wel dat ze het gebruikelijke tempo er nu een beetje uithalen. Hoeveel weken zijn ze nu al bij elkaar en waarom is er nog geen liefdesbaby nieuws, of op de knietjes met een ring ofzo? Die had er toch gewoon met Pasen moeten zijn?
Misschien met Koningsdag dan.
Dat zou prachtige symboliek zijn. Koning=king=Elvis.
Andromachedinsdag 20 april 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, want die had ze niet al eeuwen natuurlijk :')

Teringjantje wat een asociaal dom volk is het toch, zo te gaan zitten bitchen (ik vind het gebitch overigens niet, maar dat zal aan mij liggen), de kans dat Sarah dat account ook kan gebruiken is daarmee steeds groter, ik zou niet weten wat die 50+ tantes van haar tegen Monique te bitchen hebben, maar het kan natuurlijk zijn dat ze ook zo asociaal zijn.
Dat het omhooggevallen tokkies zijn, was toch al eerder vastgesteld? Of lichtelijk zwakbegaafd / onvolwassen of een combinatie daarvan :P
letmehearyouscreamdinsdag 20 april 2021 @ 15:02
Ik heb weer gegierd om de column van Mo. Het ging over haar carrière en dat haar mensenkennis zo goed van pas kwam.

Dat uit de mond/pen van een vrouw van ruim 40 die zich zo laat ringeloren door een ontspoord jochie van in de 20 is wel weer :')
AgnesGrudinsdag 20 april 2021 @ 15:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:02 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb weer gegierd om de column van Mo. Het ging over haar carrière en dat haar mensenkennis zo goed van pas kwam.

Dat uit de mond/pen van een vrouw van ruim 40 die zich zo laat ringeloren door een ontspoord jochie van in de 20 is wel weer :')
Oh die ga ik zo even opzoeken c_/
Andromachedinsdag 20 april 2021 @ 20:21
Eerlijk is eerlijk, narcisten leggen het echt niet alleen maar met domme poppetjes aan. Het is vaak moeilijk aan het begin van een relatie te zien.
-river-dinsdag 20 april 2021 @ 21:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:21 schreef Andromache het volgende:
Eerlijk is eerlijk, narcisten leggen het echt niet alleen maar met domme poppetjes aan. Het is vaak moeilijk aan het begin van een relatie te zien.
Klopt.
FireFox1dinsdag 20 april 2021 @ 21:42
Ik geniet echt van sommige comments hier :D

Bijna niemand neemt dit kliekje serieus _O-
herverwijderdwoensdag 21 april 2021 @ 08:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd, hij kan dat helemaal niet handelen.

Als ze echt smerig spel wil spelen versiert ze "schoonpa" van Soelen, die zal inmiddels ook wel aan een jonger modelletje toe zijn.
Oooooooh! Dat zou wat zijn zeg.
mailywoensdag 21 april 2021 @ 12:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 10:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd, hij kan dat helemaal niet handelen.

Als ze echt smerig spel wil spelen versiert ze "schoonpa" van Soelen, die zal inmiddels ook wel aan een jonger modelletje toe zijn.
_O_
-river-woensdag 21 april 2021 @ 16:07
En met schoonpapa Soelen trouwen en dan is Zoeloe haar stief dochter en A2 haar stiefschoonzoon *O* *O* *O* En om het dan extra ingewikkeld te maken worden schoonpapa Soelen En powervrouw ouders van een kindje samen *O* *O* *O*
praadjewoensdag 21 april 2021 @ 18:57
Ik denk dat Roggel geschrokken is van de reactie van Rox. Ze maakt in ieder geval geen promotie voor de aflevering van vanavond op haar Insta.
tombolafanwoensdag 21 april 2021 @ 19:14
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:07 schreef -river- het volgende:
En met schoonpapa Soelen trouwen en dan is Zoeloe haar stief dochter en A2 haar stiefschoonzoon *O* *O* *O* En om het dan extra ingewikkeld te maken worden schoonpapa Soelen En powervrouw ouders van een kindje samen *O* *O* *O*
Dan is ze de stiefoma van haar eigen kind :D
Olewoensdag 21 april 2021 @ 20:33
teiltjes!
Olewoensdag 21 april 2021 @ 20:34
ze was 12 :X
Olewoensdag 21 april 2021 @ 20:41
ben ik de enige hier?
Olewoensdag 21 april 2021 @ 20:44
Van Zoelen?
-river-woensdag 21 april 2021 @ 21:00
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:14 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Dan is ze de stiefoma van haar eigen kind :D
:D *O* *O* *O*
-river-woensdag 21 april 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:41 schreef Ole het volgende:
ben ik de enige hier?
Ik ben er, maar kijk niet naar kleine jongen uit angst dat mijn eten naar boven komt.
Olewoensdag 21 april 2021 @ 21:15
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:01 schreef -river- het volgende:

[..]

Ik ben er, maar kijk niet naar kleine jongen uit angst dat mijn eten naar boven komt.
_O-
ik waarschuwde niet voor niets om grote teil klaar te zetten :D
Olewoensdag 21 april 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:14 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Dan is ze de stiefoma van haar eigen kind :D
gofter hier moet ik even schema van maken hoor :%
mailywoensdag 21 april 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:41 schreef Ole het volgende:
ben ik de enige hier?
Sterkte ;(
Eightyonewoensdag 21 april 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:01 schreef -river- het volgende:

[..]

Ik ben er, maar kijk niet naar kleine jongen uit angst dat mijn eten naar boven komt.
Je hebt wat gehuil van Roggel gemist (bij een terugkeer naar de woning in Vinkeveen).
LagerthaQueenOfKattewoensdag 21 april 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:15 schreef Ole het volgende:

[..]

_O-
ik waarschuwde niet voor niets om grote teil klaar te zetten :D
Is deel 2 zo erg dan?
Olewoensdag 21 april 2021 @ 21:32
oordeel zelf :7
-river-woensdag 21 april 2021 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:15 schreef Ole het volgende:

[..]

_O-
ik waarschuwde niet voor niets om grote teil klaar te zetten :D
_O-
JaneDoedonderdag 22 april 2021 @ 00:58
De manier waarop Roggel vertelt over hoe Andreen haar op '15' jarige leeftijd ontmaagde zegt mij dat ze echt niet doorheeft wat dat nou eigenlijk betekent. Ze doet net alsof ze beiden tieners waren die experimenteerden. Echt te ziek voor woorden

Bij shownieuws hadden ze het al over het verwijderen van zijn wassen beeld
ootjekatootjedonderdag 22 april 2021 @ 01:20
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:22 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Je hebt wat gehuil van Roggel gemist (bij een terugkeer naar de woning in Vinkeveen).
Ik heb deel twee gezien, wel freaky dat het café nog in orginele staat is...

Ik zou dat ook heel vreemd vinden, na zoveel jaar nog je huwelijkcadeau’s aan de muur zien hangen.. :?
ootjekatootjedonderdag 22 april 2021 @ 01:40
Ok, ik zit nog ff adrenaline dus geef ff een samenvatting van deel twee.

André nummer twee:
Nummer kleine jongen was niet geschreven voor hem, had die last van maar is wel zijn pa zijn beste nummer.

Video van rox en de andres in een privé zwembad. André werd compleet genegeerd.

An2 vond dat logisch want voor pa met kater was An2 met ADHD voor een pa met constante kater teveel.

Ik vond het filmpje van André 1 met dinosauriërs heel triest, echt heel triest. Verklaart het gedrag van An2 nu wel. En hij doet precies hetzelfde nu. Want hij wil niet spelen in de sneeuw met zijn zoon.
Sunshine1982donderdag 22 april 2021 @ 05:46
Heerlijk 'nieuws' om je ochtend zo te beginnen :r
LagerthaQueenOfKattedonderdag 22 april 2021 @ 07:08
https://www.telegraaf.nl/(...)seks-met-andre-hazes

Is zij nou dom of wat?
Waarom hang je dit aan de grote klok. :D
Eightyonedonderdag 22 april 2021 @ 07:10
Het is als het kijken naar een ongeluk. Je wil het eigenlijk niet zien/weten, maar je kijkt toch.
Sushiloverdonderdag 22 april 2021 @ 08:27
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 00:58 schreef JaneDoe het volgende:
De manier waarop Roggel vertelt over hoe Andreen haar op '15' jarige leeftijd ontmaagde zegt mij dat ze echt niet doorheeft wat dat nou eigenlijk betekent. Ze doet net alsof ze beiden tieners waren die experimenteerden. Echt te ziek voor woorden

Bij shownieuws hadden ze het al over het verwijderen van zijn wassen beeld
Die ouders van haar zouden zich ook kapot moeten schamen. Maar haar vader was natuurlijk fan van André..
vencodarkdonderdag 22 april 2021 @ 09:20
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:08 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)seks-met-andre-hazes

Is zij nou dom of wat?
Waarom hang je dit aan de grote klok. :D
Wel opvallend hoe ze nu ineens zo’n semi-open documentaire maakt. Ook over dat ‘Kleine jongen’ verhaal.
Er zullen fans zijn die dit allemaal totaal niet wisten.

De hele me-too beweging (en de hele seksuele gedachten sindsdien), kan weleens gigantisch vallen over onze ouwe Hazes. :Y
Straadthontdonderdag 22 april 2021 @ 09:31
Die ouwe van Galen had maar weinig te zeggen. Het was oppergriezel Friedel die de boel bestierde. Volgens het boek van van Zoelen dan en ik heb dat vaker gelezen dat Jan niks te zeggen had.
Verder ben ik van mening dat Rochel een godsgruwelijke hekel heeft aan de zuipende pedo en dit haar manier is om ermee te dealen. Alles uitknijpen en pakken wat er aan geld te pakken is zolang haar rokerslongen het nog doen.

Ik ben benieuwd wie er nog steeds vooraan staat om mee te doen met Hazes zingt of welke avondvullende troep dan ook met 'artiesten' die geen fuck geven dat ze een smerige pedo, zwaar verslaafde alcoholist en cokesnuiver aanbidden. Gatverdamme! En dan heb ik het nog niet eens hoe hij, net als zijn waardeloze zoon, de vrouwen om hem heen en kinderen heeft behandeld. Zum kotzen!

Mensen worden voor veel minder gecanceld tegenwoordig. Waarom is dat nog niet met die smerige vetklep gebeurd?!

Fijne dag. :W
Michelangeladonderdag 22 april 2021 @ 09:34
Ik snap niet waarom je dit naar buiten brengt, je hebt ook kinderen met deze griezel, en in 2021 kijkt men toch anders naar dit soort vieze mannetjes. daarnaast lijkt me dit ook niet goed voor het verdienmodel Hazes.
JaneDoedonderdag 22 april 2021 @ 09:42
Op nu.nl hebben ze iig de reactiemogelijkheid gesloten vanwege 'teveel kwetsende opmerkingen'
vencodarkdonderdag 22 april 2021 @ 10:02
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:34 schreef Michelangela het volgende:
Ik snap niet waarom je dit naar buiten brengt, je hebt ook kinderen met deze griezel, en in 2021 kijkt men toch anders naar dit soort vieze mannetjes. daarnaast lijkt me dit ook niet goed voor het verdienmodel Hazes.
Een laatste kreet voordat ze zichzelf iets aandoet? :? Ik vind het ook typisch en ze is vaker ‘in de war’ geweest.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 10:07
En ook de oudste dochter is niet blij met de docu;

https://www.linda.nl/nieu(...)taire-kleine-jongen/
-river-donderdag 22 april 2021 @ 10:19
Ik hoop dat dit eindelijk (wij wisten dit natuurlijk al heel lang) gevolgen gaat krijgen en dat standbeeld met de grond gelijk gaat.
mailydonderdag 22 april 2021 @ 10:25
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:07 schreef praadje het volgende:
En ook de oudste dochter is niet blij met de docu;

https://www.linda.nl/nieu(...)taire-kleine-jongen/
quote:
OOK HALFZUS ROXEANNE EN ANDRÉ HAZES NIET BLIJ MET DOCU 'KLEINE JONGEN'

Nadat Roxeanne Hazes aangaf niet blij te zijn met de documentaire over haar vader, is er nog een Hazes-telg niet blij: haar halfzus Nathalie.
Aan Privé laat Nathalie Hazes weten volledig ‘van haar à propos’ te zijn.

HALFZUS
De vierdelige documentaire Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes werd uitgezonden vanwege de zeventigste verjaardag van de overleden zanger. Roxeanne Hazes was niet blij met de privébeelden die in de documentaire werden gebruikt. AVROTROS bood daarvoor excuses aan en haalde de beelden uit de docu.

De in Spanje wonende Nathalie Hazes laat Privé weten dat de beelden in de docu haar veel pijn hebben gedaan. “Ik ben er echt kapot van, maar ga niet mijn vinger wijzen”, vervolgt het oudste kind van de zanger. “Maar dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.”

NATHALIE HAZES
Hazes wil haar vader graag herinneren op haar manier. “Zo kan ik het nooit een plekje geven. Het is echt een grote schande. Ik ga van social media af en wil nergens meer mee geconfronteerd worden. Dit moet klaar zijn”, sluit ze af in het weekblad.
-river-donderdag 22 april 2021 @ 10:29
Hij zong slaap je al ik wilde nog wat kwijt :r :r :r Wat een vieze pedo :R
vencodarkdonderdag 22 april 2021 @ 10:36
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:19 schreef -river- het volgende:
Ik hoop dat dit eindelijk (wij wisten dit natuurlijk al heel lang) gevolgen gaat krijgen en dat standbeeld met de grond gelijk gaat.
Zouden we dan eindelijk af zijn van die Hazes-adoratie? *O*
-river-donderdag 22 april 2021 @ 10:38
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:36 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zouden we dan eindelijk af zijn van die Hazes-adoratie? *O*
Het is totaal niet mijn muziek maar zijn stem was voor een volkszanger niet slecht te noemen. Ik moest wel altijd kotsen van zijn uiterlijk en gedrag en nu zeker.
mailydonderdag 22 april 2021 @ 10:39
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:29 schreef -river- het volgende:
Hij zong slaap je al ik wilde nog wat kwijt :r :r :r Wat een vieze pedo :R
:D _O- _O-
-river-donderdag 22 april 2021 @ 10:40
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:39 schreef maily het volgende:

[..]

:D _O- _O-
:@
Eightyonedonderdag 22 april 2021 @ 10:41
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:38 schreef -river- het volgende:

[..]

Het is totaal niet mijn muziek maar zijn stem was voor een volkszanger niet slecht te noemen. Ik moest wel altijd kotsen van zijn uiterlijk en gedrag en nu zeker.
Het lijkt me eerder een onhandig, onzeker persoon dat niet wist wat 'ie met zichzelf (en anderen) aan moest, dan door en door slecht. Gewoon verknipt door een instabiele jeugd.

Ook dat levert een reeks mislukte huwelijken, dit soort gedrag, enzovoort op.
-river-donderdag 22 april 2021 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:41 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Het lijkt me eerder een onhandig, onzeker persoon dat niet wist wat 'ie met zichzelf (en anderen) aan moest, dan door en door slecht.

Ook dat levert een reeks mislukte huwelijken, dit soort gedrag, enzovoort op.
Mee eens maar dan nog is hem alles te verwijten dat hij op de 15 jarige oppas dook.
mailydonderdag 22 april 2021 @ 10:50
LPymRLi.jpg

Is dit de link tussen LUL- en BARBIEGATE?

De ongeïnteresseerdheid van André is hier vergelijkbaar met die van Meek ......
vencodarkdonderdag 22 april 2021 @ 11:07
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:50 schreef maily het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit de link tussen LUL- en BARBIEGATE?

De ongeïnteresseerdheid van André is hier vergelijkbaar met die van Meek ......
Beide topics ja?

Ook hier: beide topics hebben geen bal met elkaar te maken. :N
roos94donderdag 22 april 2021 @ 11:28
Die beelden van kleine Rachel met Andre. Creeeps.

Simone _O_
shomiladonderdag 22 april 2021 @ 11:40
Leuk zo een moeder. Onthuld even op tv, voor de mensen die het nog niet wisten, dat hun vader een pedo is. Medelijden met die kinderen.
Wat een achterlijk wijf is het ook.
Noekdonderdag 22 april 2021 @ 11:41
Ik dacht dat het 13 was en wat zijn ladderzatte mensen toch genant. Toch dig ik zijn muziek zo. O+
NothingHappeneddonderdag 22 april 2021 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:41 schreef Noek het volgende:
Ik dacht dat het 13 was en wat zijn ladderzatte mensen toch genant. Toch dig ik zijn muziek zo. O+
Ja ze was ook 13 of 14 (volgens zijn broer die ik meerdere keren gesproken heb)

Ik schaam me bijna om te zeggen, maar ik heb hier ook de platen in de kast staan hoor. Zijn laatste concert nog bijgewoond toen hij in een soort comateuze toestand over het podium dwarrelde en en af en toe wat in de microfoon blies. Tja, mooie tijden O-)

En ja het was verder een dweil van een vent. Never meet your hero’s zeggen ze.
Eightyonedonderdag 22 april 2021 @ 12:03
Tja. Toen was 'ie onderhand doof.
Noekdonderdag 22 april 2021 @ 12:05
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:02 schreef NothingHappened het volgende:

[..]

Ja ze was ook 13 of 14 (volgens zijn broer die ik meerdere keren gesproken heb)

Ik schaam me bijna om te zeggen, maar ik heb hier ook de platen in de kast staan hoor. Zijn laatste concert nog bijgewoond toen hij in een soort comateuze toestand over het podium dwarrelde en en af en toe wat in de microfoon blies. Tja, mooie tijden O-)

En ja het was verder een dweil van een vent. Never meet your hero’s zeggen ze.
Hahaha, zo'n concert heb ik ook van hem bijgewoond. In een hele grote zaal met max 12 man. Bij elke nummer werd die meer zat en wij ook. We hadden allemaal een goede avond!
Elpisdonderdag 22 april 2021 @ 12:39
En ook de nabestaanden van Ellen protesteren tegen het gebruik van de beelden van haar.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)s-docu-kleine-jongen
mailydonderdag 22 april 2021 @ 12:42
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:39 schreef Elpis het volgende:
En ook de nabestaanden van Ellen protesteren tegen het gebruik van de beelden van haar.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)s-docu-kleine-jongen
Mooizo.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 12:59
doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinek-kliniek en aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.' (aldus de weduwnaar van Ellen)

En gelijk even zijn punt duidelijk maken over hoe verwerpelijk het is om als 35-jarige op een 13-jarig kind te kruipen _O_

[ Bericht 3% gewijzigd door praadje op 22-04-2021 13:14:18 ]
JaneDoedonderdag 22 april 2021 @ 13:32
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:29 schreef -river- het volgende:
Hij zong slaap je al ik wilde nog wat kwijt :r :r :r Wat een vieze pedo :R
Ja, z'n 'kleine jongen' zocht een warm en donker holletje
Sunshine1982donderdag 22 april 2021 @ 13:34
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 13:32 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Ja, z'n 'kleine jongen' zocht een warm en donker holletje
:r

Ik ga hier snel weg. Ik wil mijn lunch wel binnen houden.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 14:17
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:59 schreef praadje het volgende:
doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinek-kliniek en aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.' (aldus de weduwnaar van Ellen)

En gelijk even zijn punt duidelijk maken over hoe verwerpelijk het is om als 35-jarige op een 13-jarig kind te kruipen _O_
Oh nu schiet me ineens te binnen. Die Jellinek verwijst natuurlijk naar het alcoholisme van Andreen. Wat een geweldige post met die onderhuidse sneren _O_ _O_
LagerthaQueenOfKattedonderdag 22 april 2021 @ 14:21
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 13:32 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Ja, z'n 'kleine jongen' zocht een warm en donker holletje
Vreselijk :r
LagerthaQueenOfKattedonderdag 22 april 2021 @ 14:23
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:59 schreef praadje het volgende:
doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinek-kliniek en aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.' (aldus de weduwnaar van Ellen)

En gelijk even zijn punt duidelijk maken over hoe verwerpelijk het is om als 35-jarige op een 13-jarig kind te kruipen _O_
En weet je wat nog het ergste is. Ze zien niet eens hoe vies en walgelijk het is . Die Raggel en al haar meelopers zijn zo trots. 8)7
Deisyydonderdag 22 april 2021 @ 14:43
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 13:32 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Ja, z'n 'kleine jongen' zocht een warm en donker holletje
LULGATE krijgt nu ook wel een extra betekenis ;(
Taigadonderdag 22 april 2021 @ 14:52
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:23 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

En weet je wat nog het ergste is. Ze zien niet eens hoe vies en walgelijk het is . Die Raggel en al haar meelopers zijn zo trots. 8)7
Ja....totdat NL zich ineens ertegen keert denk ik. Dan is het ineens heel zielig wat haar is overkomen allemaal.
En dat is het eigenlijk ook ergens. Dat je zo door je ouders (of alleen moeder) zo gestuurd bent om met een volwassen vent naar bed te gaan. Alleen toen kon ze dat nog niet beseffen maar nu na al die jaren wel.
ootjekatootjedonderdag 22 april 2021 @ 16:29
Die beelden van zijn ex vrouw konden toch ook echt niet...
Rachel is schaamteloos.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 17:23
Ik zit nu de aflevering van gisteren terug te kijken maar na 10 minuten vind ik het al walgelijk. En dan Roggel met haar smerige gelach :r

SPOILER
Ik kijk het natuurlijk wel af als ramptoerist.
Sunshine1982donderdag 22 april 2021 @ 17:25
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:23 schreef praadje het volgende:
Ik zit nu de aflevering van gisteren terug te kijken maar na 10 minuten vind ik het al walgelijk. En dan Roggel met haar smerige gelach :r

SPOILER
Ik kijk het natuurlijk wel af als ramptoerist.
Ik heb het niet gekeken, maar ik ben stiekem wel nieuwsgierig :@

Ik denk dat dit precies het idee van Raggel is geweest. Een hoop weerstand waardoor mensen nieuwsgierig raken en het zo meer kijkers trekt.
Leandradonderdag 22 april 2021 @ 17:27
Ik boycot maar het is wel lastig, de nieuwsgierigheid maakt het moeilijk, maar ja.... principes, dus ik ga niet kijken.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 17:29
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:25 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik heb het niet gekeken, maar ik ben stiekem wel nieuwsgierig :@

Ik denk dat dit precies het idee van Raggel is geweest. Een hoop weerstand waardoor mensen nieuwsgierig raken en het zo meer kijkers trekt.
Nou ja, ik zou gewoon kijken als je dat wilt. Ze krijgt toch geen cent extra want het is al gekocht door AvroTros. Als het Youtube zou zijn kan ik het me voorstellen want daar levert elke kijker geld op.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 17:31
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:27 schreef Leandra het volgende:
Ik boycot maar het is wel lastig, de nieuwsgierigheid maakt het moeilijk, maar ja.... principes, dus ik ga niet kijken.
Nou, in deze serie wordt wel even uitvergroot wat een walgelijk wijf die Roggel is. En dat doet ze zelf met haar verhaaltjes en traantjes. Die kans zou ik niet laten liggen :D
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 17:35
En Antwee laat zich ook niet onbetuigd. Verhalen over hoe leuk zijn vader was in de vakanties en dat hij dan het gevoel had dat hij dan zijn rugzak afdeed. Tuurlijk weet hij dat nog allemaal terwijl Rox, zoals ze zelf zegt, bijna geen herinneringen aan hem heeft. Behalve de agressie, dat is wel blijven hangen. Maar Antwee praat erover alsof hij een jong volwassene was ipv een klein jongetje.

[ Bericht 3% gewijzigd door praadje op 22-04-2021 17:41:43 ]
vencodarkdonderdag 22 april 2021 @ 17:51
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:29 schreef ootjekatootje het volgende:
Die beelden van zijn ex vrouw konden toch ook echt niet...
Rachel is schaamteloos.
Wat lieten ze dan zien?
LagerthaQueenOfKattedonderdag 22 april 2021 @ 17:54
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:23 schreef praadje het volgende:
Ik zit nu de aflevering van gisteren terug te kijken maar na 10 minuten vind ik het al walgelijk. En dan Roggel met haar smerige gelach :r

SPOILER
Ik kijk het natuurlijk wel af als ramptoerist.
Ik kijk er niet naar. Vind het echt belachelijk die hele serie.
Butterflowerdonderdag 22 april 2021 @ 17:59
Ik ga vanavond toch maar beide afleveringen kijken :P
JaneDoedonderdag 22 april 2021 @ 18:01
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:25 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik heb het niet gekeken, maar ik ben stiekem wel nieuwsgierig :@

Ik denk dat dit precies het idee van Raggel is geweest. Een hoop weerstand waardoor mensen nieuwsgierig raken en het zo meer kijkers trekt.
Dat plannetje pakt dan verkeerd uit. De aflevering van gisteren had nog minder kijkers dan vorige week
Leandradonderdag 22 april 2021 @ 18:02
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:31 schreef praadje het volgende:

[..]

Nou, in deze serie wordt wel even uitvergroot wat een walgelijk wijf die Roggel is. En dat doet ze zelf met haar verhaaltjes en traantjes. Die kans zou ik niet laten liggen :D
Dan nog verdient ze aan beelden die niet aan haar zijn uit te zenden.
letmehearyouscreamdonderdag 22 april 2021 @ 18:05
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO. Maar deze docu bekijken tikt zelfs mijn zeer lage morele ondergrens aan. Haar spekken, nee bedankt.
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 18:02 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan nog verdient ze aan beelden die niet aan haar zijn uit te zenden.
Ja, dat is wel heel verwerpelijk inderdaad. Maar mijn nieuwsgierigheid heeft het toch gewonnen. En ik hoop dat ze na alle afleveringen en de reacties van Rox en Nathalie en de weduwnaar van Ellen overal uitgekotst wordt. Dat gun ik haar dan ook wel weer.
mailydonderdag 22 april 2021 @ 18:21
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:54 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik kijk er niet naar. Vind het echt belachelijk die hele serie.
Ik ook niet. Zie het hier wel :P
Deisyydonderdag 22 april 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:25 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik heb het niet gekeken, maar ik ben stiekem wel nieuwsgierig :@

Ik denk dat dit precies het idee van Raggel is geweest. Een hoop weerstand waardoor mensen nieuwsgierig raken en het zo meer kijkers trekt.
Vanwege die weerstand kijk ik juist niet, ik vind het echt schandalig hoe ze met nabestaanden omgaan.
Sunshine1982donderdag 22 april 2021 @ 19:12
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 18:45 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Vanwege die weerstand kijk ik juist niet, ik vind het echt schandalig hoe ze met nabestaanden omgaan.
Ik ook niet. Ik sluit me wat dat betreft geheel bij Leandra aan. Maar dit trekt wellicht mensen aan die wat teveel van sensatie houden. En daar zijn wel een heleboel van.
Deisyydonderdag 22 april 2021 @ 19:15
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 19:12 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik ook niet. Ik sluit me wat dat betreft geheel bij Leandra aan. Maar dit trekt wellicht mensen aan die wat teveel van sensatie houden. En daar zijn wel een heleboel van.
Aan de andere kant moet ik weer heel erg mijn best doen om niet op de Insta pagina van Rachel te reageren :X
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 19:38
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 19:15 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Aan de andere kant moet ik weer heel erg mijn best doen om niet op de Insta pagina van Rachel te reageren :X
Oh, daar heb ik dan weer geen moeite mee. Ik reageer nergens bij wie dan ook van welke gate dan ook.
Kupeludonderdag 22 april 2021 @ 19:57
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:23 schreef praadje het volgende:
Ik zit nu de aflevering van gisteren terug te kijken maar na 10 minuten vind ik het al walgelijk. En dan Roggel met haar smerige gelach :r

SPOILER
Ik kijk het natuurlijk wel af als ramptoerist.
Ik ook! Maar ik die het in etappes van een kwartier.
Deisyydonderdag 22 april 2021 @ 20:00
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 19:38 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh, daar heb ik dan weer geen moeite mee. Ik reageer nergens bij wie dan ook van welke gate dan ook.
Ik heb me één keer niet kunnen bedwingen, toen ze nog 'samen' naar de ezeltjes op Bonaire waren :@
quirinadonderdag 22 april 2021 @ 20:08
Die raggel wilde voor Andre’s dood van hem scheiden en alles.
En André leuke vader? Denk dat Rox en Dreetje hun pa vaker bezopen zagen dan dat ie wat leuks met ze deed.
Het is een zooitje.
ootjekatootjedonderdag 22 april 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:27 schreef Leandra het volgende:
Ik boycot maar het is wel lastig, de nieuwsgierigheid maakt het moeilijk, maar ja.... principes, dus ik ga niet kijken.
Mijn man zette het gisteren aan, daar kan ik natuurlijk ook niets aan doen. :D
ootjekatootjedonderdag 22 april 2021 @ 20:56
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:08 schreef quirina het volgende:
Die raggel wilde voor Andre’s dood van hem scheiden en alles.
En André leuke vader? Denk dat Rox en Dreetje hun pa vaker bezopen zagen dan dat ie wat leuks met ze deed.
Het is een zooitje.
Was gewoon triest hoe hij omging met andreetje. Je verpest mijn film...zei die ook nog :r
Slacentrifugedonderdag 22 april 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:41 schreef Noek het volgende:
Ik dacht dat het 13 was en wat zijn ladderzatte mensen toch genant. Toch dig ik zijn muziek zo. O+
Ze had hem toch gepijpt toen ze 13 was? En op d’r 15e ‘pas’ de daadwerkelijke daad? Of heb ik nu iets verkeerd begrepen/gelezen/onthouden?
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 21:17
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Mijn man zette het gisteren aan, daar kan ik natuurlijk ook niets aan doen. :D
:D
praadjedonderdag 22 april 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:06 schreef Slacentrifuge het volgende:

[..]

Ze had hem toch gepijpt toen ze 13 was? En op d’r 15e ‘pas’ de daadwerkelijke daad? Of heb ik nu iets verkeerd begrepen/gelezen/onthouden?
Ja zoiets. Maar Roggel is niet in haar eerste leugen gestikt dus misschien was ze wel 13. Kan me nog herinneren dat Friedel en Co een slagerij hadden en alle verpakkingen waren bedrukt met de naam van Andre en zijn afbeelding dus die zullen vast geen goed gesprek met haar hebben gehad over ' niet met oude mannen meegaan'
LagerthaQueenOfKattedonderdag 22 april 2021 @ 21:44
Vandaag geen post van Rox en Antwee gezien.
JaneDoedonderdag 22 april 2021 @ 21:48
kPXtGo9.jpg

Wie van jullie is dit? :')
Phoebsterdonderdag 22 april 2021 @ 22:00
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:48 schreef JaneDoe het volgende:
[ afbeelding ]

Wie van jullie is dit? :')
Ik niet. Ik plaats alleen hartjes O+
totebelvrijdag 23 april 2021 @ 07:04
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:31 schreef praadje het volgende:

[..]

Nou, in deze serie wordt wel even uitvergroot wat een walgelijk wijf die Roggel is. En dat doet ze zelf met haar verhaaltjes en traantjes. Die kans zou ik niet laten liggen :D
Je snapt wel waarom Rox wel.klaar.met haar is. Daar zou ik mijn eigen uk ook vwr van houden, al is het dan 100 keer zijn oma. Wat een disfunctional family.

En ook dat totaal voorbij gaan aan de emoties van de twee oudere kinderen. Ik snap wel dat die er zo ver mogelijk van willen blijven.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 09:56
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:00 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Ik niet. Ik plaats alleen hartjes O+
Soundos gespot!
-river-vrijdag 23 april 2021 @ 10:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:56 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Soundos gespot!
_O-
ootjekatootjevrijdag 23 april 2021 @ 11:49
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:51 schreef vencodark het volgende:

[..]

Wat lieten ze dan zien?
Een interview met Ellen die zwanger was en André, ver voordat Rachel überhaupt in beeld was. Ging over de nummers die André voor haar schreef, hun relatie, haar zwangerschap en andere privézaken die niets met Rachel, rox of André te maken hadden.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:49 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Een interview met Ellen die zwanger was en André, ver voordat Rachel überhaupt in beeld was. Ging over de nummers die André voor haar schreef, hun relatie, haar zwangerschap en andere privézaken die niets met Rachel, rox of André te maken hadden.
Waarom moet zij dat uitzenden. Wat heeft dat voor nut ze had toestemming moeten vragen dat oud vel.
ootjekatootjevrijdag 23 april 2021 @ 13:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:45 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Waarom moet zij dat uitzenden. Wat heeft dat voor nut ze had toestemming moeten vragen dat oud vel.
Ja, dat had ze voor dat stuk zeker moeten doen, of de programmamakers.
Die maken er zich ook makkelijk vanaf in deze soap.
Phoebstervrijdag 23 april 2021 @ 13:29
Volgens een anoniem iemand op Instagram zijn Sarah en Antwee naar Ibiza. Nu zou ik kunnen uitzoeken of er idd een vlucht naar Ibiza is geweest, maar ik kies ervoor anonieme mensen op social media te vertrouwen.
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 13:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:29 schreef Phoebster het volgende:
Volgens een anoniem iemand op Instagram zijn Sarah en Antwee naar Ibiza. Nu zou ik kunnen uitzoeken of er idd een vlucht naar Ibiza is geweest, maar ik kies ervoor anonieme mensen op social media te vertrouwen.
Tuurlijk gaan er vluchten naar Ibiza en anders zullen ze wel een privévliegtuig tot hun beschikking hebben via die kale patsert van van Zoelen.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 14:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:29 schreef Phoebster het volgende:
Volgens een anoniem iemand op Instagram zijn Sarah en Antwee naar Ibiza. Nu zou ik kunnen uitzoeken of er idd een vlucht naar Ibiza is geweest, maar ik kies ervoor anonieme mensen op social media te vertrouwen.
Factchecking is zo niet des SHO. Zou ook niet weten waarom er geen vluchten zouden gaan trouwens...

Nou is het wachten op de foto's van Sarah met een Ibiza-lookje (dat laatste woord uitgesproken op zijn Nikkies) waarbij de vraag zich weer opdringt wie nou wie de copycat is: Sarah die zich even lekker gek boho-chic kleedt of Mo waarbij 1203 moekes per post vragen waar ze haar geweldige pak/trui/snotlap vandaan haalt.
AgnesGruvrijdag 23 april 2021 @ 14:25
In de stories van Fawry komt nu een selfie voorbij van Antwee en Sarah in het vliegtuig.


Ook zag ik nog iets voorbijkomen van een nabestaande van Ellen (Facebook bericht) en daarop een reactie van een broer (?) van Anéén.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 14:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:25 schreef AgnesGru het volgende:
In de stories van Fawry komt nu een selfie voorbij van Antwee en Sarah in het vliegtuig.


Ook zag ik nog iets voorbijkomen van een nabestaande van Ellen (Facebook bericht) en daarop een reactie van een broer (?) van Anéén.
Theo? Die broer is geloof ik pro-Rochel.
AgnesGruvrijdag 23 april 2021 @ 14:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:26 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Theo? Die broer is geloof ik pro-Rochel.
Adriaan
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 14:31
Heel toevalig dat Smulders net ter plekke was.
Wat een aandachtshoeren. :')

foto_andre_sarah_schiphol_2.jpg?itok=yvdGi0hYhttps://www.story.nl/arti(...)h-op-liefdesvakantie
Sunshine1982vrijdag 23 april 2021 @ 14:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:31 schreef Straadthont het volgende:
Heel toevalig dat Smulders net ter plekke was.
Wat een aandachtshoeren. :')

[ afbeelding ]https://www.story.nl/arti(...)h-op-liefdesvakantie
Smulders zit overal. Ik vind die nog enger dan Dré en zijn liefje :r
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 14:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:31 schreef Straadthont het volgende:
Heel toevalig dat Smulders net ter plekke was.
Wat een aandachtshoeren. :')

[ afbeelding ]https://www.story.nl/arti(...)h-op-liefdesvakantie
Hij was er ook als de kippen bij om voor Rachel op te komen na de tweede aflevering van die docu.

Maar goed, hij verdient lekker aan die familie natuurlijk want volgens mij hebben ze een akkoordje met Story.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 14:55
Ze ziet er trouwens wel een stuk beter en natuurlijk uit op spontane (kuch) paparazzifoto's dan op die bewerkte geposeerde kiekjes.
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 14:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:33 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Smulders zit overal. Ik vind die nog enger dan Dré en zijn liefje :r
Ja en die bemoeial Anouk van hem net zo. :r
Zat zij met hun kids ook niet vorig jaar in het vliegtuig richting Ibiza toen de rest van NL geacht werd huis te blijven? Aso's!
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 15:03
quote:
8s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:58 schreef Straadthont het volgende:

[..]

Ja en die bemoeial Anouk van hem net zo. :r
Zat zij met hun kids ook niet vorig jaar in het vliegtuig richting Ibiza toen de rest van NL geacht werd huis te blijven? Aso's!
Ik weet nog wel dat Anouk heel sentimenteel en principieel deed over het gedoe rondom Fred van Leer. Letterlijk alle brood op de plank in huize Smulders komt van dirt en ellende van anderen.


Voor mij een beetje het niveau van Albert V. die na zijn scheiding van Onno om privacy vroeg :')
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 15:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:03 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik weet nog wel dat Anouk heel sentimenteel en principieel deed over het gedoe rondom Fred van Leer. Letterlijk alle brood op de plank in huize Smulders komt van dirt en ellende van anderen.

Voor mij een beetje het niveau van Albert V. die na zijn scheiding van Onno om privacy vroeg :')
Al die gasten met hun roddeltroep sporen niet. Story, Privé, Shownieuws en Boulevard etc. Vreselijke hypocriete mafketels en kontenlikkers zijn het. Stuk voor stuk, niemand uitgezonderd.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 15:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:31 schreef Straadthont het volgende:
Heel toevalig dat Smulders net ter plekke was.
Wat een aandachtshoeren. :')

[ afbeelding ]https://www.story.nl/arti(...)h-op-liefdesvakantie
Is hij nu weer vriendjes met de story. Met Monique was hij vriendjes met de privé. Wat een kontenkruiper is die gozer toch.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 15:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:53 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Hij was er ook als de kippen bij om voor Rachel op te komen na de tweede aflevering van die docu.

Maar goed, hij verdient lekker aan die familie natuurlijk want volgens mij hebben ze een akkoordje met Story.
Die Edwin Smulders deed dat ja. Ook zo een kontenkruiper. Er is niemand die zegt wat een walgelijke mensen.
Phoebstervrijdag 23 april 2021 @ 15:17
YES! Nu is het officieel een LIEFDESVAKANTIE *O*
Phoebstervrijdag 23 april 2021 @ 15:18
Die foto lijkt zo ongeveer in de tunnel naar het vliegtuig gemaakt te zijn? :?
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 15:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:18 schreef Phoebster het volgende:
Die foto lijkt zo ongeveer in de tunnel naar het vliegtuig gemaakt te zijn? :?
Deze is van Telegraaf.

a46c3e2a-a431-11eb-a8eb-0218eaf05005.jpg

Zelfs van een afstand zie je nog dat meisje van Soelen een haarstuk aan d'r kop heeft hangen. :')
#ANONIEMvrijdag 23 april 2021 @ 15:30
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:22 schreef Straadthont het volgende:

[..]

Deze is van Telegraaf.

[ afbeelding ]

Zelfs van een afstand zie je nog dat meisje van Soelen een haarstuk aan d'r kop heeft hangen. :')
Alles is nep aan die griet, dus dit verbaast mij niet })
Deisyyvrijdag 23 april 2021 @ 15:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:17 schreef Phoebster het volgende:
YES! Nu is het officieel een LIEFDESVAKANTIE *O*
Liefdesvakantie met mama erbij *;
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 15:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:18 schreef Phoebster het volgende:
Die foto lijkt zo ongeveer in de tunnel naar het vliegtuig gemaakt te zijn? :?
Wie is die ander? Met die poncho aan.
girlnextdoor.vrijdag 23 april 2021 @ 15:50
In die docu heeft Rachel ook dr uiterste best gedaan om het slechtste stukje van Ellen uit te kiezen. Ze wist zich duidelijk geen houding te geven en kreeg de hoogste ongemakkelijksvibe bij haar.

Nog ff een dode vrouw te kakke zetten, wat een vals sekreet ben je dan.
Simone010vrijdag 23 april 2021 @ 15:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:31 schreef Straadthont het volgende:
Heel toevalig dat Smulders net ter plekke was.
Wat een aandachtshoeren. :')

[ afbeelding ]https://www.story.nl/arti(...)h-op-liefdesvakantie
Liploos op de foto..ziet ze er een stuk beter uit.
roos94vrijdag 23 april 2021 @ 16:28
Screenshot-20210423-162708-Instagram.jpg
Ze nemen "mond"kapje wel erg letterlijk
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 16:38
Ik zie een paar aso's zonder mondkapje in de volgepropte vliegende toko. Mag dat?
En een kind waarvan je hoopt dat het tijdens de vlucht zich gruwelijk gaat misdragen en de hele vlucht alleen maar aan het krijsen slaat. })
roos94vrijdag 23 april 2021 @ 16:41
quote:
11s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:38 schreef Straadthont het volgende:
Ik zie een paar aso's zonder mondkapje in de volgepropte vliegende toko. Mag dat?
En een kind waarvan je hoopt dat het tijdens de vlucht zich gruwelijk gaat misdragen en de hele vlucht alleen maar aan het krijsen slaat. })
Addy van den Krommenacker op links en Natasja Froger rechtsachter :P
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:41 schreef roos94 het volgende:

[..]

Addy van den Krommenacker op links en Natasja Froger rechtsachter :P
:D
-river-vrijdag 23 april 2021 @ 16:59
Hoe anders vliegt hij met haar dan met Mo en zijn neef, dan laten ze altijd de luxe zien van prive vliegen/eerste klas en nu zit hij opgepropt tussen de plebs.
Sunshine1982vrijdag 23 april 2021 @ 17:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:41 schreef roos94 het volgende:

[..]

Addy van den Krommenacker op links en Natasja Froger rechtsachter :P
En links Victor Brand.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 17:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:50 schreef girlnextdoor. het volgende:
In die docu heeft Rachel ook dr uiterste best gedaan om het slechtste stukje van Ellen uit te kiezen. Ze wist zich duidelijk geen houding te geven en kreeg de hoogste ongemakkelijksvibe bij haar.

Nog ff een dode vrouw te kakke zetten, wat een vals sekreet ben je dan.
Niet gezien maar niets anders verwacht van een "dame" wiens familie diezelfde Ellen terroriseerde en liet opnemen in het gesticht.

Het is wel consequent, zullen we maar zeggen.
Woonbootjesvrijdag 23 april 2021 @ 17:54
En rechts Elvis Presley😃
mailyvrijdag 23 april 2021 @ 17:57
Helemaal linksachter Henk Krol.
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 18:06
Benieuwd of het allemaal zo gezellig blijft wanneer ze de alcohol rijkelijk laten vloeien icm met coke, al dan niet als zogenaamd afgekickte verslaafden. O-)
Hazes kan er sowieso niet tegen. Die gaat vast weer in haar verbouwde bekkie staan schreeuwen en spugen. :r
mailyvrijdag 23 april 2021 @ 18:11
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:06 schreef Straadthont het volgende:
Benieuwd of het allemaal zo gezellig blijft wanneer ze de alcohol rijkelijk laten vloeien icm met coke, al dan niet als zogenaamd afgekickte verslaafden. O-)
Hazes kan er sowieso niet tegen. Die gaat vast weer in haar verbouwde bekkie staan schreeuwen en spugen. :r
Hopelijk zit de pers daar dan ook bovenop. Heerlijk die mondkapjes vol _O-
Straadthontvrijdag 23 april 2021 @ 18:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:11 schreef maily het volgende:

[..]

Hopelijk zit de pers daar dan ook bovenop. Heerlijk die mondkapjes vol _O-
Ook, ja.
Hopelijk is hij of zij of beiden tegelijk zo van de wereld en overmoedig geraakt dat ze het met hun zatte kop zelf op insta zetten. Om het snel weer eraf te halen als ze hun roes uitgeslapen hebben. :')
Ze zullen zeker wat beelden onder iemands neus gaan wrijven, dat zit nu eenmaal in het verrotte karakter. Zij zal niet voor hem onder doen. >:)

We gaan het meemaken. c_/
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 18:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 17:21 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Niet gezien maar niets anders verwacht van een "dame" wiens familie diezelfde Ellen terroriseerde en liet opnemen in het gesticht.

Het is wel consequent, zullen we maar zeggen.
Echt hebben ze Ellen zo getreiterd dat ze werd opgenomen? Dat wist ik niet.
totebelvrijdag 23 april 2021 @ 18:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:26 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Echt hebben ze Ellen zo getreiterd dat ze werd opgenomen? Dat wist ik niet.
En die leren lap heeft blijkbaar niet van haar eigen opname geleerd
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 18:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:26 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Echt hebben ze Ellen zo getreiterd dat ze werd opgenomen? Dat wist ik niet.
Ja, dat is helaas inderdaad waar. Kan het me nog herinneren. Zo triest.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 18:40
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:35 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja, dat is helaas inderdaad waar. Kan het me nog herinneren. Zo triest.
Zo triest en dan nu nog na trappen :r
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 18:41
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:35 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja, dat is helaas inderdaad waar. Kan het me nog herinneren. Zo triest.
Ellen haar vader overleed. Daar had ze het moeilijk mee, zeggen ze
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 18:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:40 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Zo triest en dan nu nog na trappen :r
Ik zie eigenlijk niet zo natrappen.
JaneDoevrijdag 23 april 2021 @ 18:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 17:21 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Niet gezien maar niets anders verwacht van een "dame" wiens familie diezelfde Ellen terroriseerde en liet opnemen in het gesticht.

Het is wel consequent, zullen we maar zeggen.
En dan lopen janken dat PoWoMo een bericht over karma plaatste op insta toen ze zelf werd opgenomen. Wat dat betreft had die gewoon gelijk!
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 18:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:41 schreef Soury het volgende:

[..]

Ellen haar vader overleed. Daar had ze het moeilijk mee, zeggen ze
Zeggen ze. Het was een en en verhaal. Dat Roggel en Hazes trouwde terwijl zei haar spullen aan het inpakken was en dat haar vader overleed was een beetje teveel tegelijk.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 18:55
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:50 schreef praadje het volgende:

[..]

Zeggen ze. Het was een en en verhaal. Dat Roggel en Hazes trouwde terwijl zei haar spullen aan het inpakken was en dat haar vader overleed was een beetje teveel tegelijk.
Jajaja
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 18:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:41 schreef roos94 het volgende:

[..]

Addy van den Krommenacker op links en Natasja Froger rechtsachter :P
:D Natas kijkt altijd net iets meelevender, het mensenmens.
JaneDoevrijdag 23 april 2021 @ 19:00
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:50 schreef praadje het volgende:

[..]

Zeggen ze. Het was een en en verhaal. Dat Roggel en Hazes trouwde terwijl zei haar spullen aan het inpakken was en dat haar vader overleed was een beetje teveel tegelijk.
Dat Friedel haar bestookte met treitertelefoontjes zal ook niet bevorderlijk zijn geweest
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 19:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:00 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Dat Friedel haar bestookte met treitertelefoontjes zal ook niet bevorderlijk zijn geweest
Plus het idee dat haar vent het had gedaan met de 15 jarige oppas.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 19:03
Ondertussen weer een mooi staaltje passieve agressie van Mo op insta. Onze powermeid is bezig met bewustwording en laat niet na te melden dat er tijdens dit proces personen in haar gedachten komen die ze dat ook gunt.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:07
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:02 schreef praadje het volgende:

[..]

Plus het idee dat haar vent het had gedaan met de 15 jarige oppas.
Friedel lag ook te stokslobberen voordat ze haar dochter onder tafel duwde
girlnextdoor.vrijdag 23 april 2021 @ 19:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:07 schreef Soury het volgende:

[..]

Friedel lag ook te stokslobberen voordat ze haar dochter onder tafel duwde
Wait, Friedel heeft het ook met Sr gedaan? :o
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 19:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:07 schreef Soury het volgende:

[..]

Friedel lag ook te stokslobberen voordat ze haar dochter onder tafel duwde
:r :r
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:11 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Wait, Friedel heeft het ook met Sr gedaan? :O
Ja de slagers worstjes met Andre zijn porum erop komen niet uit de lucht vallen.
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:15 schreef Soury het volgende:

[..]

Ja de slagers worstjes met Andre zijn porum erop komen niet uit de lucht vallen.
Klopt, daar moest ze eerst wat orale inspiratie voor opdoen.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:17 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Klopt, daar moest ze eerst wat orale inspiratie voor opdoen.
Hahaha
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:22
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:12 schreef praadje het volgende:

[..]

:r :r
Kap eens met dat O+ gedoe als je het niet meent. Doe dan
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:15 schreef Soury het volgende:

[..]

Ja de slagers worstjes met Andre zijn porum erop komen niet uit de lucht vallen.
:o
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 19:22
quote:
13s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:22 schreef Soury het volgende:

[..]

Kap eens met dat O+ gedoe als je het niet meent. Doe dan
Oh sorry hoor. Die staat gewoon standaard ingesteld. Ik zie het al geeneens meer.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:23
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:22 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh sorry hoor. Die staat gewoon standaard ingesteld. Ik zie het al geeneens meer.
Doe het dan uit. Kies PI wat klopt
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 19:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:23 schreef Soury het volgende:

[..]

Doe het dan uit. Kies PI wat klopt
Of je doet net of je het niet ziet. Ga echt niet heel de tijd dat ding veranderen.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:25
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:24 schreef praadje het volgende:

[..]

Of je doet net of je het niet ziet. Ga echt niet heel de tijd dat ding veranderen.
OK dombo
LagerthaQueenOfKattevrijdag 23 april 2021 @ 19:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:25 schreef Soury het volgende:

[..]

OK dombo
Doeislief
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:27 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Doeislief
Ja sorry
RipCityvrijdag 23 april 2021 @ 19:31
quote:
11s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:38 schreef Straadthont het volgende:
Ik zie een paar aso's zonder mondkapje in de volgepropte vliegende toko. Mag dat?
En een kind waarvan je hoopt dat het tijdens de vlucht zich gruwelijk gaat misdragen en de hele vlucht alleen maar aan het krijsen slaat. })
Wist niet eens dat toeristen weer naar Spanje mochten?!!

En idd.. Nu snap ik waar die besmettingen vandaan komen in vliegtuigen. Transavia :')
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 19:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:31 schreef RipCity het volgende:

[..]

Wist niet eens dat toeristen weer naar Spanje mochten?!!

En idd.. Nu snap ik waar die besmettingen vandaan komen in vliegtuigen. Transavia :')
Volgens mij maken ze niet meer zo'n onderscheid. En anders gaat André wel weer een ezeltje adopteren, of een eendje. Om aan het werk-criterium te voldoen.
Lavenderrvrijdag 23 april 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:07 schreef Soury het volgende:

[..]

Friedel lag ook te stokslobberen voordat ze haar dochter onder tafel duwde
Dus die heeft haar dochter opgeleid hoe je zo'n gast moet vangen. Gadverdamme.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:36 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dus die heeft haar dochter opgeleid hoe je zo'n gast moet vangen. Gadverdamme.
Ik dacht dat dat wel bekend was. Friedel heeft haar 13 jarige dochter onder de tafel geschoven. Het was hun goudmijntje
Lavenderrvrijdag 23 april 2021 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:40 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik dacht dat dat wel bekend was. Friedel heeft haar 13 jarige dochter onder de tafel geschoven. Het was hun goudmijntje
Blijkbaar gaat dan niets je te ver. Dan moet je echt wel helemaal aandachtsgeil zijn, want wat een onsmakelijke gast was Hazes.
Woonbootjesvrijdag 23 april 2021 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:15 schreef Soury het volgende:

[..]

Ja de slagers worstjes met Andre zijn porum erop komen niet uit de lucht vallen
De bekende worstjes


Cynix ®vrijdag 23 april 2021 @ 19:49
Allemaal graag weer een beetje vriendelijk blijven vanaf nu! }:|
Lavenderrvrijdag 23 april 2021 @ 19:53
quote:
99s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:49 schreef Cynix ® het volgende:
Allemaal graag weer een beetje vriendelijk blijven vanaf nu! }:|
Ik ben vriendelijk hoor. Alleen niet over de oude Hazes.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:47 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Blijkbaar gaat dan niets je te ver. Dan moet je echt wel helemaal aandachtsgeil zijn, want wat een onsmakelijke gast was Hazes.
Ik denk dat je de slagers familie bedoeld. Die waren niet zo op de graat
Cynix ®vrijdag 23 april 2021 @ 19:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:53 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik ben vriendelijk hoor. Alleen niet over de oude Hazes.
Nee, dat hoeft ook niet. Alleen onder elkaar een beetje lief doen. ;)
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 19:59
quote:
99s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:56 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Nee, dat hoeft ook niet. Alleen onder elkaar een beetje lief doen. ;)
Lief doen op een forum is niet nodig. Een forum is discussie en lief doen doen we wel ergens anders
ootjekatootjevrijdag 23 april 2021 @ 20:00
Waarom gaat dat varkentje nu weer op vakantie?

Zijn zoontje is net terug van de Veluwe, daarvoor zat hij op Ibiza... niet alleen voor zijn vrouwen geldt uit het oog uit het hart. Was het piemelkleien serieus het laatste contact?
Lavenderrvrijdag 23 april 2021 @ 20:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:55 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik denk dat je de slagers familie bedoeld. Die waren niet zo op de graat
Ja, die ook. Maar ik bedoelde dat je wel erg graag bekend wilt worden als je zo ver gaat om zo'n onsmakelijke vent te plezieren en vervolgens je nog heel jonge dochter ook aan te bieden op een presenteerblaadje.. Bah bah..
roos94vrijdag 23 april 2021 @ 20:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:59 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

:D Natas kijkt altijd net iets meelevender, het mensenmens.
video-thumbnail.jpg?url=https%3A%2F%2Fimages.superbstockphotos.com%2Fvideos%2F158100%2Fuploads%2Fstart-vanavond-five-days-inside-met-oa-natasja-froger-het-is-pittiger-dan-ik-dacht.jpg
Lavenderrvrijdag 23 april 2021 @ 20:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 20:03 schreef roos94 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja, op het overdrevene af. Beetje té.
mailyvrijdag 23 april 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:55 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik denk dat je de slagers familie bedoeld. Die waren niet zo op de graat
Nee, dat is meer iets voor de visboer.
#ANONIEMvrijdag 23 april 2021 @ 20:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:28 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Ze nemen "mond"kapje wel erg letterlijk
Ik had van die lui met hun poffertjes IQ dan ook niets anders verwacht })
Cynix ®vrijdag 23 april 2021 @ 20:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:59 schreef Soury het volgende:

[..]

Lief doen op een forum is niet nodig. Een forum is discussie en lief doen doen we wel ergens anders
Dat is waar, maar elkaar onnodig uitschelden doen we gewoon niet. Jij ook niet.
Souryvrijdag 23 april 2021 @ 20:23
quote:
99s.gif Op vrijdag 23 april 2021 20:22 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Dat is waar, maar elkaar onnodig uitschelden doen we gewoon niet. Jij ook niet.
Lul :P
Cynix ®vrijdag 23 april 2021 @ 20:24
Ok, dat is terecht, maar nu weer on topic. :Y
letmehearyouscreamvrijdag 23 april 2021 @ 21:40
quote:
Verraderlijk
GossipNieuwsViral
Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes
Avatar
FABIËN
23 APRIL 2021

Het is over en uit tussen André Hazes en Monique Westenberg. De twee besloten onlangs opnieuw om uit elkaar te gaan en deze keer waarschijnlijk voor goed. Inmiddels is André alweer samen met influencer Sarah van Soelen, iets waar Monique nogal moeite mee heeft…

Tenminste daar lijkt het op als we naar haar laatste post op Instagram kijken. De mama van kleine Dré is namelijk een weekendje weggeweest om tot rust te komen. “Afgelopen week heb ik heerlijk op de Veluwe doorgebracht”, schrijft Monique in de post. “Deze dagen heb ik sessies van @masterinhappiness gevolgd. Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen.” In dit stukje lijkt er nog niet veel aan de hand, maar dan schrijft ze dit:


Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen. Ik ben dankbaar dat ik door een lieve vriendin werd gewezen op Maartje”, aldus Monique. Wie ze hiermee precies bedoelt is niet duidelijk, maar haar volgers denken dat het over André gaat… Aiii…
(Bron https://verraderlijk.nl/m(...)it-naar-andre-hazes/ )
Daar zit je dan, tijdens je gesponsorde therapiesessie. Je lieve vriendin maakt een foto van je, beeldig neergevleid op de sofa. Niet te geposeerd, serieuze blik want het is een serieuze zaak, therapie omdat je bent verlaten voor je eigen jongere Madame Tussaud-versie. En je moet het toch ook aan andere potentiële powervrouwen slijten, die me-time à 135 euro per uur. Misschien met een leuke korting als je de code FUCKANDRE invoert.

Wat je ervoor krijgt? Een cursusje happiness van een vrouw zonder noemenswaardige opleiding (behalve the University of Live natuurlijk). Eentje die je om je hoofd slaat met holle frasen die je bevestigen wat je wilt horen. Want je was altijd maar bezig om voor anderen te zorgen. Je kies nu voor mezelf!Je cijfert jezelf niet langer weg! Het gaat nu om jou!

Om vervolgens met een serene glimlach in je promotietekstje te typen dat je anderen (of André?) In je hoofd hebt die je dit bewustzijn ook zou gunnen. Nee natuurlijk doel je niet op André, je wilt gewoon je positieve energie de kosmos in slingeren, want je blijft een mensenmens die anderen deze suikerzoete wijsheden ook gunt.
Deisyyvrijdag 23 april 2021 @ 21:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:28 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Ze nemen "mond"kapje wel erg letterlijk
Zonder die lippen vind ik het best een mooie meid.
Phoebstervrijdag 23 april 2021 @ 22:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 21:43 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Zonder die lippen vind ik het best een mooie meid.
Daarom vind ik het ook oprecht zonde ;(
Eightyonevrijdag 23 april 2021 @ 22:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 21:43 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Zonder die lippen vind ik het best een mooie meid.
Ook de wangimplantaten zie je hier natuurlijk niet zo duidelijk.
Kupeluvrijdag 23 april 2021 @ 22:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:53 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Hij was er ook als de kippen bij om voor Rachel op te komen na de tweede aflevering van die docu.

Maar goed, hij verdient lekker aan die familie natuurlijk want volgens mij hebben ze een akkoordje met Story.
Alle tokkies hebben een akkoordje met story. *O*
-Shii-vrijdag 23 april 2021 @ 23:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:28 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Ze nemen "mond"kapje wel erg letterlijk
Zou die man daarachter blij zijn dat ie zo in vol ornaat te zien is? Beetje blurren zou wel zo netjes geweest zijn.
praadjevrijdag 23 april 2021 @ 23:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 21:40 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

(Bron https://verraderlijk.nl/m(...)it-naar-andre-hazes/ )
Daar zit je dan, tijdens je gesponsorde therapiesessie. Je lieve vriendin maakt een foto van je, beeldig neergevleid op de sofa. Niet te geposeerd, serieuze blik want het is een serieuze zaak, therapie omdat je bent verlaten voor je eigen jongere Madame Tussaud-versie. En je moet het toch ook aan andere potentiële powervrouwen slijten, die me-time à 135 euro per uur. Misschien met een leuke korting als je de code FUCKANDRE invoert.

Wat je ervoor krijgt? Een cursusje happiness van een vrouw zonder noemenswaardige opleiding (behalve the University of Live natuurlijk). Eentje die je om je hoofd slaat met holle frasen die je bevestigen wat je wilt horen. Want je was altijd maar bezig om voor anderen te zorgen. Je kies nu voor mezelf!Je cijfert jezelf niet langer weg! Het gaat nu om jou!

Om vervolgens met een serene glimlach in je promotietekstje te typen dat je anderen (of André?) In je hoofd hebt die je dit bewustzijn ook zou gunnen. Nee natuurlijk doel je niet op André, je wilt gewoon je positieve energie de kosmos in slingeren, want je blijft een mensenmens die anderen deze suikerzoete wijsheden ook gunt.
Je zou stukjes moeten gaan schrijven. Geweldig verwoord _O_ _O_ _O_
ootjekatootjevrijdag 23 april 2021 @ 23:51
Ok dus Sarah is de eerste mens die mooier is met mondkapje?

:{

_O-
Pleun2011vrijdag 23 april 2021 @ 23:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 21:40 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

(Bron https://verraderlijk.nl/m(...)it-naar-andre-hazes/ )
Daar zit je dan, tijdens je gesponsorde therapiesessie. Je lieve vriendin maakt een foto van je, beeldig neergevleid op de sofa. Niet te geposeerd, serieuze blik want het is een serieuze zaak, therapie omdat je bent verlaten voor je eigen jongere Madame Tussaud-versie. En je moet het toch ook aan andere potentiële powervrouwen slijten, die me-time à 135 euro per uur. Misschien met een leuke korting als je de code FUCKANDRE invoert.

Wat je ervoor krijgt? Een cursusje happiness van een vrouw zonder noemenswaardige opleiding (behalve the University of Live natuurlijk). Eentje die je om je hoofd slaat met holle frasen die je bevestigen wat je wilt horen. Want je was altijd maar bezig om voor anderen te zorgen. Je kies nu voor mezelf!Je cijfert jezelf niet langer weg! Het gaat nu om jou!

Om vervolgens met een serene glimlach in je promotietekstje te typen dat je anderen (of André?) In je hoofd hebt die je dit bewustzijn ook zou gunnen. Nee natuurlijk doel je niet op André, je wilt gewoon je positieve energie de kosmos in slingeren, want je blijft een mensenmens die anderen deze suikerzoete wijsheden ook gunt.
Je hebt het perfect verwoord. Beter dan een Angela de Jong, die kennelijk veel gelezen wordt maar die eigenlijk heel saai en humorloos is.
Incazaterdag 24 april 2021 @ 00:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 23:51 schreef ootjekatootje het volgende:
Ok dus Sarah is de eerste mens die mooier is met mondkapje?

:{

_O-
Ja :Y :Y
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 08:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 23:26 schreef shiitake het volgende:

[..]

Zou die man daarachter blij zijn dat ie zo in vol ornaat te zien is? Beetje blurren zou wel zo netjes geweest zijn.
Die leest de Story niet.
roos94zaterdag 24 april 2021 @ 08:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 21:43 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Zonder die lippen vind ik het best een mooie meid.
Je hebt gelijk. Maar ze is jong en vroeger niet lelijk. Ze heeft zichzelf gewoon extreem toegetakeld
DancingPhoebezaterdag 24 april 2021 @ 09:39
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 20:24 schreef Cynix ® het volgende:
Ok, dat is terecht, maar nu weer on topic. :Y
Misschien gezellig nog even 6 post offtopic heen en weren en je modaal gezag laten ondermijnen joh *O*
Woonbootjeszaterdag 24 april 2021 @ 10:48
Ferry de Kok van ishootpeople zat ook in het vliegtuig ook toevallig weer ☺
Phoebsterzaterdag 24 april 2021 @ 10:59
Ik verheug me nu al op de liefdesfoto's bij zonsondergang. Of met een ijsje. Zou Sarah het hoorntje eten? *O*

[ Bericht 54% gewijzigd door Phoebster op 24-04-2021 11:01:37 (Verkeerde quote) ]
Phoebsterzaterdag 24 april 2021 @ 11:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:48 schreef Woonbootjes het volgende:
Ferry de Kok van ishootpeople zat ook in het vliegtuig ook toevallig weer ☺
Je zou maar een "lijfwacht" mee op vakantie nemen joh _O-
DKUpzaterdag 24 april 2021 @ 12:00
“Liefdesvakantie”, omdat ze vast een zware tijd achter de rug hebben gehad om achter de rug van Monique elkaar te neuken.

Dreetje ons gevoelsmens met zijn “toffe wijven” en aanhang.
Straadthontzaterdag 24 april 2021 @ 12:01
Ze is gespot met een peuk in d'r bekkie.

Lol. Kun je wel doen alsof je God's gift to the world bent, alles verbouwen en volspuiten en elke maand een nieuw gebit, maar de graflucht die er uit je stinkende muil komt die blijft! Ha! :r
Eightyonezaterdag 24 april 2021 @ 12:03
Roken maakt vervroegd rimpelig. Weet ze dat niet?
letmehearyouscreamzaterdag 24 april 2021 @ 12:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:03 schreef Eightyone het volgende:
Roken maakt vervroegd rimpelig. Weet ze dat niet?
Ze heeft nu een wandelende SIRE-reclame als schoonmoeder, ze zou het kunnen weten.
LagerthaQueenOfKattezaterdag 24 april 2021 @ 13:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:03 schreef Eightyone het volgende:
Roken maakt vervroegd rimpelig. Weet ze dat niet?
Ze hoeft alleen maar naar haar schoonmoeder te kijken.
LagerthaQueenOfKattezaterdag 24 april 2021 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:48 schreef Woonbootjes het volgende:
Ferry de Kok van ishootpeople zat ook in het vliegtuig ook toevallig weer ☺
Op het filmpje vond ik an2 helemaal niet zo happy eruit zien. Een beetje verveeld meer.
LagerthaQueenOfKattezaterdag 24 april 2021 @ 13:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:01 schreef Straadthont het volgende:
Ze is gespot met een peuk in d'r bekkie.

Lol. Kun je wel doen alsof je God's gift to the world bent, alles verbouwen en volspuiten en elke maand een nieuw gebit, maar de graflucht die er uit je stinkende muil komt die blijft! Ha! :r
_O-
soapiezaterdag 24 april 2021 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 13:03 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Op het filmpje vond ik an2 helemaal niet zo happy eruit zien. Een beetje verveeld meer.
Tijd om van Soelen in te ruilen?
DKUpzaterdag 24 april 2021 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 13:03 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Op het filmpje vond ik an2 helemaal niet zo happy eruit zien. Een beetje verveeld meer.
Tijd voor het volgende “toffe wijf” ;)
roos94zaterdag 24 april 2021 @ 16:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 16:28 schreef DKUp het volgende:

[..]

Tijd voor het volgende “toffe wijf” ;)
Terug naar powerwijf Mo *O*
DKUpzaterdag 24 april 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 16:29 schreef roos94 het volgende:

[..]

Terug naar powerwijf Mo *O*
Beter dan die verbouwde muil van dat meisje ;)
Die moeder doet ook een poging om zichzelf een stuk lelijker te maken :9
DKUpzaterdag 24 april 2021 @ 16:37
andre_hazes_sarah_van_soelen_vakantie_ibiza.png.jpeg?itok=jqtWziXR
Maar even serieus, wat is dit voor schijt aan Corona en mensen thuis gebeuren.

Testvakantie om de verbouwde kaketoe uit te wonen?

Is dit een noodzakelijke reis?
Ik denk dat ik het antwoord zelf al weet.

Ja, want een zware tijd achter de rug :7

Ze is met mondkapje inderdaad knapper :D :Y)

[ Bericht 12% gewijzigd door DKUp op 24-04-2021 16:54:06 ]
roos94zaterdag 24 april 2021 @ 16:52
quote:
5s.gif Op zaterdag 24 april 2021 16:37 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Maar even serieus, wat is dit voor schijt aan Corana en mensen thuis gebeuren.

Testvakantie om de verbouwde kaketoe uit te wonen?

Is dit een noodzakelijke reis?
Ik denk dat ik het antwoord zelf al weet.

Ja, want een zware tijd achter de rug :7

Ze is met mondkapje inderdaad knapper :D :Y)
Corona adviezen geldt alleen voor het plebs niet voor de BN'ers. Kijk naar Lil kleine etc
#ANONIEMzaterdag 24 april 2021 @ 16:53
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:01 schreef Straadthont het volgende:
Ze is gespot met een peuk in d'r bekkie.

Lol. Kun je wel doen alsof je God's gift to the world bent, alles verbouwen en volspuiten en elke maand een nieuw gebit, maar de graflucht die er uit je stinkende muil komt die blijft! Ha! :r
Opstapje weer naar "het zwaardere spul" ?!
Marsenalzaterdag 24 april 2021 @ 17:22
quote:
5s.gif Op zaterdag 24 april 2021 16:37 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Maar even serieus, wat is dit voor schijt aan Corona en mensen thuis gebeuren.

Testvakantie om de verbouwde kaketoe uit te wonen?

Is dit een noodzakelijke reis?
Ik denk dat ik het antwoord zelf al weet.

Ja, want een zware tijd achter de rug :7

Ze is met mondkapje inderdaad knapper :D :Y)
Jij kan ook adviezen negeren en een vakantie boeken hoor. Gaan met die banaan.
Woonbootjeszaterdag 24 april 2021 @ 17:27
Zijn daar ook ezels op Ibiza 😀
Souryzaterdag 24 april 2021 @ 17:27
quote:
5s.gif Op zaterdag 24 april 2021 16:37 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Maar even serieus, wat is dit voor schijt aan Corona en mensen thuis gebeuren.

Testvakantie om de verbouwde kaketoe uit te wonen?

Is dit een noodzakelijke reis?
Ik denk dat ik het antwoord zelf al weet.

Ja, want een zware tijd achter de rug :7

Ze is met mondkapje inderdaad knapper :D :Y)
Dre en Soeloe dragen het mondkapje als hun geslachtsdelen
roos94zaterdag 24 april 2021 @ 17:30
Ik snap ook echt die absurde Ibiza geilheid van BN'ers niet. Zo interessant vind ik het niet.

Als je daarheen gaat als bekende wil je gewoon met je muil in de bladen.
ootjekatootjezaterdag 24 april 2021 @ 17:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 17:30 schreef roos94 het volgende:
Ik snap ook echt die absurde Ibiza geilheid van BN'ers niet. Zo interessant vind ik het niet.

Als je daarheen gaat als bekende wil je gewoon met je muil in de bladen.
Wees blij dat ze daar massaal naar toe gaan!

Die Bas en Nicolette hebben het hier in Zeeland ontdekt, hup hup weg ermee... mooi naar Ibiza.
Leandrazaterdag 24 april 2021 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 23:26 schreef shiitake het volgende:

[..]

Zou die man daarachter blij zijn dat ie zo in vol ornaat te zien is? Beetje blurren zou wel zo netjes geweest zijn.
Dan had die man lekker zijn mondkapje op moeten houden.

Dat er volle vliegtuigen naar Ibiza gaan is al bizar, maar dat mensen in het vliegtuig dan ook nog eens hun mondkapje af doen helemaal.
soapiezaterdag 24 april 2021 @ 18:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 17:27 schreef Woonbootjes het volgende:
Zijn daar ook ezels op Ibiza 😀
Nu wel!
ootjekatootjezaterdag 24 april 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 18:42 schreef soapie het volgende:

[..]

Nu wel!
_O- _O_
LagerthaQueenOfKattezaterdag 24 april 2021 @ 18:53
quote:
5s.gif Op zaterdag 24 april 2021 16:37 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Maar even serieus, wat is dit voor schijt aan Corona en mensen thuis gebeuren.

Testvakantie om de verbouwde kaketoe uit te wonen?

Is dit een noodzakelijke reis?
Ik denk dat ik het antwoord zelf al weet.

Ja, want een zware tijd achter de rug :7

Ze is met mondkapje inderdaad knapper :D :Y)
Ik dacht dat je een mondkapje op moest
roos94zaterdag 24 april 2021 @ 21:10
Screenshot-20210424-210828-Instagram.jpg

Geen corona op Ibiza
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:10 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Geen corona op Ibiza
Is die rechtse van Blof?
roos94zaterdag 24 april 2021 @ 21:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:12 schreef maily het volgende:

[..]

Is die rechtse van Blof?
Zou kunnen, of Paul de Leeuw
Woonbootjeszaterdag 24 april 2021 @ 21:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:12 schreef maily het volgende:

[..]

Is die rechtse van Blof?
Die rechtse is eigenaar van de Beren 🌮🥘
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:21 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Die rechtse is eigenaar van de Beren 🌮🥘
^O^
Straadthontzaterdag 24 april 2021 @ 21:26
Dreetje komt langzaam uit de kast zo te zien.
Deisyyzaterdag 24 april 2021 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:10 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Geen corona op Ibiza
En Sarah netjes aan het water ^O^
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:31 schreef Deisyy het volgende:

[..]

En Sarah netjes aan het water ^O^
Weet je niet? ....
Deisyyzaterdag 24 april 2021 @ 21:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:36 schreef maily het volgende:

[..]

Weet je niet? ....
Nou ja, in dat glas naast het pakje peuken lijkt water te zitten ;)
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:37 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Nou ja, in dat glas naast het pakje peuken lijkt water te zitten ;)
Er staat voor iedereen zo'n waterglas :D
Straadthontzaterdag 24 april 2021 @ 21:42
ZsSLUry.png

#fistfuck#soon#ibizanights
Deisyyzaterdag 24 april 2021 @ 21:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:41 schreef maily het volgende:

[..]

Er staat voor iedereen zo'n waterglas :D
Ja maar.....bij die anderen staat er ook nog eens een wijnglas naast :D
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 21:43
quote:
7s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:42 schreef Straadthont het volgende:
[ afbeelding ]

#fistfuck#soon#ibizanights
Met zijn schoenen op het kussen.
Straadthontzaterdag 24 april 2021 @ 21:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:43 schreef maily het volgende:

[..]

Met zijn schoenen op het kussen.
Waarschijnlijk afwasbare buitenkussens. Zou mij ook weinig boeien.

Wedden dat Dreetje binnen een paar dagen ook in een hagelwitte stretch&skinny-jeans loopt? :D
praadjezaterdag 24 april 2021 @ 22:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:43 schreef maily het volgende:

[..]

Met zijn schoenen op het kussen.
Vorige keer in de privejet zat hij ook met zijn poten op de bank tegenover hem. Ik vind dat zo asociaal en respectloos. Heb je dan geen normen en waarden meegekregen.
vencodarkzaterdag 24 april 2021 @ 23:04
quote:
17s.gif Op zaterdag 24 april 2021 22:45 schreef praadje het volgende:

[..]

Vorige keer in de privejet zat hij ook met zijn poten op de bank tegenover hem. Ik vind dat zo asociaal en respectloos. Heb je dan geen normen en waarden meegekregen.
Van wie moet hij die meegekregen hebben? Die ouwe? Of die Rachel?
Of nee: opa en oma. :Y)
AgnesGruzaterdag 24 april 2021 @ 23:21
Antwee is toch juist keurig opgevoed? Hij was helemaal verbolgen in dat interview met familie vriendin Patty omdat Mo op insta had gezet dat ze hun zoon anders op wil voeden.


Want Antwee zegt altijd u ofzo _O-
LagerthaQueenOfKattezaterdag 24 april 2021 @ 23:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:10 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Geen corona op Ibiza
Gladjakkers
mailyzaterdag 24 april 2021 @ 23:48
Maar ze zijn dus op liefdesvakantie?
Paps en mams ook mee ....
Incazaterdag 24 april 2021 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:10 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Geen corona op Ibiza
Op shownieuws zeiden ze mannen onder mekaar _O- _O-
Zie An2 meer als een kleuter die mee mocht
DKUpzondag 25 april 2021 @ 00:03
Gelukkig zit hij wel in een grote Corona-bubbel.
Al die mannen en zijn “toffe waaif”.
letmehearyouscreamzondag 25 april 2021 @ 03:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:55 schreef Straadthont het volgende:

[..]

Waarschijnlijk afwasbare buitenkussens. Zou mij ook weinig boeien.

Wedden dat Dreetje binnen een paar dagen ook in een hagelwitte stretch&skinny-jeans loopt? :D
Met slangenleren luxe loafers erbij en een linnen blouse met de bovenste knoopjes nonchalant open.
ootjekatootjezondag 25 april 2021 @ 09:49
Waar zijn de dames? Naar de kliniek?
praadjezondag 25 april 2021 @ 10:50
Antwee schijnt zelf de bladen hebben gebeld dat hij dan en dan op vakantie ging. Vandaar dat de fotografen al klaar stonden op Schiphol en Ibiza.

Bron; Shownieuws.

#kijk Mo,wij gaan lekker op liefdesvakantie
tikizondag 25 april 2021 @ 11:17
quote:
17s.gif Op zondag 25 april 2021 10:50 schreef praadje het volgende:
Antwee schijnt zelf de bladen hebben gebeld dat hij dan en dan op vakantie ging. Vandaar dat de fotografen al klaar stonden op Schiphol en Ibiza.

Bron; Shownieuws.

#kijk Mo,wij gaan lekker op liefdesvakantie
Nou dit!

Denkt die gast nu echt niet aan zijn zoontje die dit soort beelden straks ook in de supermarkt breeduit onder ogen krijgt en wat dat met hem doet?? :?
tikizondag 25 april 2021 @ 11:18
Hij zal wel zeggen: 'papa is aan het werk'......
Woonbootjeszondag 25 april 2021 @ 11:23
quote:
17s.gif Op zondag 25 april 2021 10:50 schreef praadje het volgende:
Antwee schijnt zelf de bladen hebben gebeld dat hij dan en dan op vakantie ging. Vandaar dat de fotografen al klaar stonden op Schiphol en Ibiza.

Bron; Shownieuws.

#kijk Mo,wij gaan lekker op liefdesvakantie
Ferry de Kok en Edwin Smulders op het eiland ook voor die engnekken
mailyzondag 25 april 2021 @ 11:25
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:17 schreef tiki het volgende:

[..]

Nou dit!

Denkt die gast nu echt niet aan zijn zoontje die dit soort beelden straks ook in de supermarkt breeduit onder ogen krijgt en wat dat met hem doet?? :?
Als die kleuter al in de supermarkt komt ... en die gaat echt niet bij de bladen kijken :D
tikizondag 25 april 2021 @ 11:26
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 11:25 schreef maily het volgende:

[..]

Als die kleuter al in de supermarkt komt ... en die gaat echt niet bij de bladen kijken :D
Als ik Monique was zou ik hem daar ook verre van houden.

Maar soms ontkom je er niet aan om je kind mee te moeten nemen naar de supermarkt en loop je langs zo'n schap.
Deisyyzondag 25 april 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:26 schreef tiki het volgende:

[..]

Als ik Monique was zou ik hem daar ook verre van houden.

Maar soms ontkom je er niet aan om je kind mee te moeten nemen naar de supermarkt en loop je langs zo'n schap.
_O-
LagerthaQueenOfKattezondag 25 april 2021 @ 11:30
quote:
17s.gif Op zondag 25 april 2021 10:50 schreef praadje het volgende:
Antwee schijnt zelf de bladen hebben gebeld dat hij dan en dan op vakantie ging. Vandaar dat de fotografen al klaar stonden op Schiphol en Ibiza.

Bron; Shownieuws.

#kijk Mo,wij gaan lekker op liefdesvakantie
Pa van Soelen trakteert. Is nog voor zijn verjaardag.
Deisyyzondag 25 april 2021 @ 11:31
En Mo kan deze week beter ook niet met kleine Dreetje naar de kapper gaan _O-
tikizondag 25 april 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:31 schreef Deisyy het volgende:
En Mo kan deze week beter ook niet met kleine Dreetje naar de kapper gaan _O-
Of tv kijken.

Je komt die gast werkelijk overal tegen inmiddels.... :D
mailyzondag 25 april 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:31 schreef Deisyy het volgende:
En Mo kan deze week beter ook niet met kleine Dreetje naar de kapper gaan _O-
Dat vooral :D
Geen tv aanzetten ... geen trending topics op insta
Leandrazondag 25 april 2021 @ 11:38
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:30 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Pa van Soelen trakteert. Is nog voor zijn verjaardag.
Is hij ook de meest rechtse op die mannenfoto? Met dat witte overhemd?
mailyzondag 25 april 2021 @ 11:43
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Is hij ook de meest rechtse op die mannenfoto? Met dat witte overhemd?
Nee, hij zit in het midden.
Deisyyzondag 25 april 2021 @ 11:49
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 11:43 schreef maily het volgende:

[..]

Nee, hij zit in het midden.
Heeft hij een Jolingkapsel dan ineens? Want hier is ie nog kaal

Screenshot-20210417-205232.png
mailyzondag 25 april 2021 @ 12:00
quote:
10s.gif Op zondag 25 april 2021 11:49 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Heeft hij een Jolingkapsel dan ineens? Want hier is ie nog kaal

[ afbeelding ]
Huh? Staat hij dan niet op de foto? :@

Hij lijkt er wel op ....
Kan niet onder tafel checken :P
ootjekatootjezondag 25 april 2021 @ 12:09
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:23 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Ferry de Kok en Edwin Smulders op het eiland ook voor die engnekken
Die liggen voor de toiletten, te wachten tot André en zijn schoonmoeder naar buiten komen...
mailyzondag 25 april 2021 @ 12:12
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 12:09 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Die liggen voor de toiletten, te wachten tot André en zijn schoonmoeder naar buiten komen...
WC-papperazzi
LagerthaQueenOfKattezondag 25 april 2021 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Is hij ook de meest rechtse op die mannenfoto? Met dat witte overhemd?
Ik dacht die hem vasthoud met dat blauwe hemd
mailyzondag 25 april 2021 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 12:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik dacht die hem vasthoud met dat blauwe hemd
De meningen zijn verdeeld blijkbaar ... wie zitten/staan er op de foto?
LagerthaQueenOfKattezondag 25 april 2021 @ 12:38
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 12:37 schreef maily het volgende:

[..]

De meningen zijn verdeeld blijkbaar ... wie zitten/staan er op de foto?
Ik zie dat die pa eerst kaal is. Maar kijk ik naar het gezicht denk ik middelste maar die heeft haar. :D
mailyzondag 25 april 2021 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 12:38 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik zie dat die pa eerst kaal is. Maar kijk ik naar het gezicht denk ik middelste maar die heeft haar. :D
Dat had @Deisyy ook al ontdekt _O-
LagerthaQueenOfKattezondag 25 april 2021 @ 12:40
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 12:37 schreef maily het volgende:

[..]

De meningen zijn verdeeld blijkbaar ... wie zitten/staan er op de foto?
Die met dat groene shirt is Rob Healthy.. nog wat
LagerthaQueenOfKattezondag 25 april 2021 @ 12:40
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 12:40 schreef maily het volgende:

[..]

Dat had @:Deisyy ook al ontdekt _O-
Haar implantatie gehad?
mailyzondag 25 april 2021 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 12:40 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Haar implantatie gehad?
Voor zijn verjaardag misschien :9
Maar lijkt me stug sinds pasen kan dat nooit zo hard gegroeid zijn.
Leandrazondag 25 april 2021 @ 12:43
Die middelste (lichtblauw overhemd) zou qua uiterlijk zo in een Amersfoortse horecafamilie passen van 4 broers die diverse restaurants hebben, en die hebben iets Indonesisch.
ootjekatootjezondag 25 april 2021 @ 12:53
Wie zegt dat die foto van André en schoonpa van twee weken geleden was? Mogelijk is die al maanden oud.
roos94zondag 25 april 2021 @ 12:54
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 12:43 schreef Leandra het volgende:
Die middelste (lichtblauw overhemd) zou qua uiterlijk zo in een Amersfoortse horecafamilie passen van 4 broers die diverse restaurants hebben, en die hebben iets Indonesisch.

A very foodloving family