Spuitse!quote:Op maandag 12 april 2021 22:40 schreef Candaasje het volgende:
Ik ga afzwaaien, na 33 pogingen om in te loggen op Sharepoint wat niet werkt ondanks (vage) uitnodigingsmail ben ik er wel klaar mee Ik stuur ze morgen wel even een mail en dan vind ik het verder gezegend.
Nu eens kijken of Nox zin heeft in een aai
Trusten luitjes!
Bear Grills doet vieze dingen met Brie Larson op National Geographicquote:Op maandag 12 april 2021 22:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Er krijgen olifanten een klysma op RTLZ
Poeh, daar zal wat uitkomenquote:Op maandag 12 april 2021 22:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Er krijgen olifanten een klysma op RTLZ
Laatste bedoelde ik niet expliciet maar veel plezier dan maar!quote:Op maandag 12 april 2021 22:43 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Ja a.s. donderdag pas, ik moet nog even wachten.
(Of bedoelde je wat anders? )
quote:Op maandag 12 april 2021 22:05 schreef Molo het volgende:
https://www.ad.nl/delft/h(...)gn=socialsharing_web
Nee. Toen ik twee weken geleden om 8:30 de bbq al aandeed stelden ze wel de vraag of ik nu al begon met bbq :’) Ze waren wel wat gewend. De Polen die hier tegenover wonen schijnen ook best veel te grillenquote:Op maandag 12 april 2021 22:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
Hoe eh, ik bedoel: de buren, hebben die al gevraagd uit welk obscuur land jullie komen? Of heb je bij het voorstellen meteen gezegd "ik kom uit een appartement dus ik ga even 20 jaar tuin-gemis inhalen in 2 weken"
Ontbijt-BBQ, klinkt wel hemelsquote:Op maandag 12 april 2021 23:04 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Nee. Toen ik twee weken geleden om 8:30 de bbq al aandeed stelden ze wel de vraag of ik nu al begon met bbq :’) Ze waren wel wat gewend. De Polen die hier tegenover wonen schijnen ook best veel te grillen
Dat staat op mijn wensenlijst, maar eerst beter de temp leren beheersen met de bgequote:Op maandag 12 april 2021 23:05 schreef Molo het volgende:
[..]
Ontbijt-BBQ, klinkt wel hemels
Ga je ook brisket maken? Ik vind dat zooooo waanzinnig lekker hè
Ja lijkt me best ingewikkeldquote:Op maandag 12 april 2021 23:10 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Dat staat op mijn wensenlijst, maar eerst beter de temp leren beheersen met de bge
quote:Op maandag 12 april 2021 23:15 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja lijkt me best ingewikkeld
Ik heb én geen BGE, én geen geduld, én geen skills, én geen man die het lekker vindt en het voor mij maakt
Wee mij
Is dat nou nog lastig? Of maakt zo'n barbecue je automatisch een soort barbebecue-koning? Dat gevoel geven mensen met een bge me namelijk altijd. Alsof elke idioot er een stuk vlees op kan gooien en het er geweldig uitkomt.quote:Op maandag 12 april 2021 23:10 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Dat staat op mijn wensenlijst, maar eerst beter de temp leren beheersen met de bge
Ik heb geen BGE (of variant, maar een gewone rookoven), maar het roken van vlees komt vooral neer op het goed onder controle houden van je rookoven/bbq temperatuur en je vlees temperatuur in de gaten houden. En een heleboel geduld. De rest gaat wel aardig van zelf.quote:Op dinsdag 13 april 2021 07:38 schreef Myraela het volgende:
[..]
Is dat nou nog lastig? Of maakt zo'n barbecue je automatisch een soort barbebecue-koning? Dat gevoel geven mensen met een bge me namelijk altijd. Alsof elke idioot er een stuk vlees op kan gooien en het er geweldig uitkomt.
Heb je al mooie 'Gelukkig!' reacties gekregen? Terwijl je je net zo klote voelt.quote:Op dinsdag 13 april 2021 07:44 schreef Anthraxx het volgende:
Ik doe niet soldidair met Myreala. Mijn test (en die van Anna) was negatief. Dus wij voelen ons gewoon ouderwets klote, zonder nieuw hip virus.
niet eens.quote:Op dinsdag 13 april 2021 07:48 schreef Myraela het volgende:
[..]
Heb je al mooie 'Gelukkig!' reacties gekregen? Terwijl je je net zo klote voelt.
Beterschap.
Heel ingewikkeld is het niet maar de kunst is om hem op een lage temp te houden ipv compleet heet te stoken En dat lukt me nog niet helemaal.quote:Op dinsdag 13 april 2021 07:38 schreef Myraela het volgende:
[..]
Is dat nou nog lastig? Of maakt zo'n barbecue je automatisch een soort barbebecue-koning? Dat gevoel geven mensen met een bge me namelijk altijd. Alsof elke idioot er een stuk vlees op kan gooien en het er geweldig uitkomt.
Minder kolen toevoegen. Op die manier weet ik ook dat ik voor een bepaalde temperatuur in mijn oven zoveel kolen nodig heb. En hoelang die kunnen branden.quote:Op dinsdag 13 april 2021 07:55 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Heel ingewikkeld is het niet maar de kunst is om hem op een lage temp te houden ipv compleet heet te stoken En dat lukt me nog niet helemaal.
Bij ons is het niet zo spannend. Vriend is ziek, beetje als een griep. Ik voel me wel okay, werk gewoon. Het is meer een vervelende verkoudheid met spierpijn.quote:Op dinsdag 13 april 2021 07:52 schreef Anthraxx het volgende:
niet eens.
Hoe loopt het bij jullie? Buiten het verliezen van je smaak dan. Last van veel andere dingen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |