En uiteindelijk wonnen de famillierecepten van oma..quote:Op maandag 3 mei 2021 07:56 schreef Blues het volgende:
Ze willen de 3 oud-kandidaten versteld doen staan van hun gerechten.. dus ze moeten wel
Met een Ierse naamquote:Op maandag 10 mei 2021 21:02 schreef golfer het volgende:
En de beste Italiaanse kok van Melbourne is...een Griek.
Andreas Papadakis is toch echt wel een Griekse naam.quote:Op maandag 10 mei 2021 22:47 schreef SiGNe het volgende:
Met een Ierse naam
En met een Grieks gerecht ook nog.
Of zoals Connor zelf zei : "Zuid-Italiaans"
Connor is een Ierse naam.quote:Op maandag 10 mei 2021 23:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Andreas Papadakis is toch echt wel een Griekse naam.
Vertel???quote:Op dinsdag 11 mei 2021 18:39 schreef SiGNe het volgende:
Ik geloof dat ikhet overall thema van seizoen 13 wel door heb nu.
Rare beslissingen nemen..quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 17% gewijzigd door SiGNe op 11-05-2021 18:55:06 ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op donderdag 13 mei 2021 21:16 schreef golfer het volgende:
Mogelijke winnaar van deze serie heeft in ieder geval vrijstelling voor de eliminatie van a.s. zondag.Ik neem aan dat T ook nog wel terug komt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar er zijn er inderdaad een paar die er bovenuit springen.
Heel jammer. Was wel 1 van de grappigste kandidaten.quote:Op zondag 16 mei 2021 18:17 schreef SiGNe het volgende:
Jamer voor degene die er deze week uit is gegaan, daar had ik nog wel wat meer van willen zien.
Wel weer verkeerde beslissingen.quote:Op zondag 16 mei 2021 21:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Heel jammer. Was wel 1 van de grappigste kandidaten.
Zou of hard gaan voor de eerste drie of wachten tot de laatste. Met een ossenhaas, Ribeye en Entrecote heb je niet perse heel veel tijd nodig en voor bijna alles daarna is tijd juist een belangrijk element.quote:Op zondag 16 mei 2021 22:09 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Wel weer verkeerde beslissingen.
En zich eigenlijk ook niet aan de opdracht gehouden, er werd een gerecht gevraagd waar men erevaring mee had
De anderen deden dat wel en dat heeft ze gered.
Linda en Sabina hebben het spelletje goed door, je kan wel tegen elkaar opbieden maar uiteindelijk moet het bij zo'n wedstrijds niet uitmaken wat je krijgt.
Zijn opzich ook wel lekker maar echt veel lekkerder kan je dat ook niet krijgen.. 't blijft een steak.quote:Op maandag 17 mei 2021 18:57 schreef Jeroen1990 het volgende:
[..]
Zou of hard gaan voor de eerste drie of wachten tot de laatste. Met een ossenhaas, Ribeye en Entrecote heb je niet perse heel veel tijd nodig en voor bijna alles daarna is tijd juist een belangrijk element.
Tuurlijk maar in drie kwartier kan je een prima gerecht maken met biefstuk, saus en twee bijgerechten met een ossenhaas, Ribeye of Entrecote. Niet perse de meest smaakvolle stukken rundvlees maar wel degene die je in de minste tijd relatief eenvoudig kan bereiden en een prima smaakvol bord eten te maken. Na een paar waar je het kan grillen en simpel kan houden word het al snel stoofvlees(op dan degene die Schnitzels maakte na). Dan is het beter om gewoon die 100 minuten te hebben in mijn ogen. Daarom is het voor mij of flink inzetten op die drie prime cuts of afwachten wat ik persoonlijk zou doen. Stoven in een pressure cooker is een flinke uitdaging ook gezien het op druk komen(wat enige tijd duurt) en dan het laten afkoelen in de vloeistof omdat het ook snel uitdroogt als je dat niet doet(veel sneller dan als je het in een slowcooker doet voor vele uren) en als je het te vroeg eruit haalt is het bijna erger dan een biefstuk die iets te ver is kwa garing. Ik vond vooral hoe hard ze gingen voor de Entrecote en Sucade-steak wat bijzonder nadat de Ossenhaas en Ribeye voor minder gingen.quote:Op maandag 17 mei 2021 20:45 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Zijn opzich ook wel lekker maar echt veel lekkerder kan je dat ook niet krijgen.. 't blijft een steak.
Teveel kruiden en je doet de smaak weer teniet, enige dat fout kan gaan is te ver bakken maar daar hebje ook thermometers voor.
Die laatste duurt wel lang voor het goed gaar is maar dat kon lekker in de pressure cooker en dan heb je tijd zat voor de rest,
En dan maak je van zo'n simpele riblab toch een lekkere maaktijd, dat levert punten op.
En met zo'n wedstrijd moet je ook constant gerechten bedenken die in een bepaalde tijd gemaakt kunnen worden.
Liefst met alleen de basisingrediënten zodat je altijd terug kan vallen.
Tijd voor experimenteren is er alleen bij de mysterybox.
maar goed, ik zou niet eens de voorrondes halen dus ik moet ook niet pretenderen dat ik het beter weet,
Opzich kunnen de kandidaten wel een beetje weten wat ze kunnen verwachten in elk geval, daar moeten ze op focussen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Moest wel lachen om de reacties van Andy.quote:Op donderdag 27 mei 2021 02:17 schreef SiGNe het volgende:
Morgen een immuniteits challenge met de heetste pepers ter wereld, dat gaat leuk worden bij het proeven
Ik ga 'm nu kijken maar ik weet dat die er sowieso niet zo goed tegen kan.quote:Op donderdag 27 mei 2021 22:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Moest wel lachen om de reacties van Andy.
Later op het toilet...quote:Op donderdag 27 mei 2021 22:07 schreef SiGNe het volgende:
Ik ga 'm nu kijken maar ik weet dat die er sowieso niet zo goed tegen kan.
Wat zouden ze de dag erna gedacht hebben? "Waarom bedachten we een challenge met de heetste pepers ter wereld?"
Kan je alleen maar spijt van krijgen lijkt me.
Of de jury is wel wat gewend of ik vond de reacties nog meevallen, er was maar 1 gerecht bij die duidelijk behoorlijk pittig was.quote:
In Australia lopen heel veel wilde geiten en bokken rond...quote:
Dat maakt het nog geen wild.. bizon bijv, wordt in Austrlie gefokt maar dat maakt het geen tam of gedomesticeerd dier.quote:Op maandag 31 mei 2021 11:07 schreef golfer het volgende:
[..]
In Australia lopen heel veel wilde geiten en bokken rond...
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 31 mei 2021 22:47 schreef SiGNe het volgende:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op maandag 31 mei 2021 23:47 schreef golfer het volgende:
[..]Die is wel een karaketer jaSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reddit is wel handig: https://www.reddit.com/r/MasterchefAU/quote:Op dinsdag 1 juni 2021 08:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben ook begonnen Ben bij aflevering 5 (celebrities week), maar vind het toch al weer leuk
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |