abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 11 mei 2021 @ 16:09:44 #251
56471 pinquit
oh my lama!
pi_199373893
Pff wat een gedoe Rebubbled, echt respect voor jou in deze situatie, ik zou mezelf helemaal opvreten. 2 weken ook echt, waarom zo lang.

Ik zou het lekker en net goed vinden dat Lil niks meer van ze moet :')
Verder, ja wat kan jij doen? Ik zou proberen de 3dg uit te zitten en taart kopen wanneer ze weg zijn. Verder is dit een ding tussen je vriend en zijn ouders, daar kan je verder niks mee zoals je al zei, want je spreekt dus de taal niet. Enige wat je nu moet doen is de safe haven zijn voor je meisje. :* sterkte die laatste dagen!
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  dinsdag 11 mei 2021 @ 16:12:01 #252
56471 pinquit
oh my lama!
pi_199373937
Het mooie van zulke dingen is dat kind opa en oma gewoon niet zo leuk vindt, mooie basis zo. Is overigens bij ons precies hetzelfde :P m'n schoonouders zijn gewoon een beetje maf, en ondanks dat ze 3 kinderen hebben grootgebracht, weten ze niet zo goed hoe ze met kinderen om moeten gaan. Dusja oorzaak gevolg enzo. En dat ik overal de schuld van krijg heb ik me bij neergelegd O+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_199376136
Ze willen ook in mijn laatste zwangerschapsmaand langskomen. Daarvoor pas ik echt. Hij gaat maar daar naartoe zonder ons.

Ik vind het zo jammer. Want ik weet dat er ook heel veel kindjes een hele leuke band hebben met hun opa en oma, en dat gun ik beide kanten ook. Wel ben ik heel blij dat Lily heel duidelijk zelf aangeeft dat het klaar is. Als baby deden ze dit ook en toen heb ik Lily echt een aantal keer fysiek moeten weghalen bij ze, omdat ze gewoon doorgingen terwijl Lily duidelijk geagiteerd raakte.

Wel fijn om te horen dat jij dit ook hebt. :P Minder fijn wel voor jullie.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 18:37:19 #254
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_199376384
Er is natuurlijk een verschil met een uurtje op de koffie bij opa en oma en 2 weken opa en oma in huis hebben.

De taalbarrière maakt het heel lastig, maar denk aan Lily. Als je merkt dat ze het niet fijn meer vindt, kan je haar even apart nemen of even een rondje lopen. Het is jouw dochter, dus daar hoef je je ook niet over te verantwoorden. Maar voor de netheid kan je vriend ze vertellen dat je haar even uit de situatie haalt wanneer het haar teveel wordt en ze daar dus niet van op hoeven te kijken.

En langskomen in de zwangerschapsmaand zou ik niet accepteren. Ik persoonlijk heb die laatste weken nodig om me voor te bereiden op de bevalling. Kan dan niemand extra in huis hebben. Vooral niet als het zo gaat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 19% gewijzigd door arvensis op 11-05-2021 18:43:56 ]
Protège moi de mes désirs.
pi_199378186
Ze zitten gelukkig niet hier in huis, maar 5 min bij ons vandaan. :D Wel komen ze elke dag voor gevarieerde lengtes langs. Rust en tijd zonder ze krijgt Lily dus sowieso wel. Het is echt een kwestie van ze gewoon niet leuk vinden. Naja misschien is het ook maar gewoon wat het is..
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_199379625
@Redubbled ik zou er niks mee doen maar je dochter wel complimenteren dat ze goed haar grens aangeeft. :)

@D.U.M.A.N ik paste je tip toe en het werkte, thanks. Tweede keer dat hij gilde vroeg ik ook of hij wou knuffelen maar was het antwoord "neh". Ik denk dat hij toen in zijn spel zat, dan vind ik het wel best.

Vandaag was wel weer een goeie dag en daar hoefde ik niet eens voor op mijn hoofd te gaan staan. :s)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 21:13:22 #257
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_199379672
Mijn peuter weet het verschil tussen links en rechts :o wat onwijs handig bleek met zelf schoenen aandoen _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_199382666
Over buikpijn, die van mij had vorige week halverwege het opruimen buikpijn van het opruimen _O-

Wat een lastige situatie Rebubbled, ik zou het ook nog even uitzitten en af en toe een rondje met Lily gaan lopen o.i.d. En goed dat ze haar grenzen aangeeft!

Wat goed en handig LDG!

Een :* voor iedereen die het even pittig vindt. Dat is het vaak ook.

Hier ook een paar rare dagen achter de rug. Afgelopen weekend hebben ze bij ons ingebroken en onze 2 nieuwe elektrische fietsen (8 maanden oud) meegenomen }:|. Gelukkig zijn ze alleen maar in het garagedeel van het huis geweest en niet verder in huis. Maar veel zichtbare braakschade, een gratis achtergelaten koevoet :'), en 2x politie over de vloer maakt wel indruk op een peuter. Hij heeft het nog vaak over boeven en wil weten hoeveel er waren en of ze een prikkelbaard hadden :') en of ze nog terugkomen. Ik zei nog ter geruststelling dat de politie de inbrekers al had gepakt maar daar trapte hij niet in want de fietsen zijn nog steeds weg :'). Hopelijk zakt dit snel wat af voor hem. En vanavond heeft ie na de opvang 6x gespuugd in 2 uur tijd en ligt nu naast mij, hopelijk gaat het morgen beter.

Hij mocht nog wel even in de politieauto :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 12-05-2021 00:13:48 ]
pi_199384975
Oh @LaBelleFleur27 dat is echt heel naar deze periode wordt er echt veel ingebroken, ik lees en hoor het zo vaak de laatste weken. Blijf met je "poten" van andermans spullen af :r

@Rebubbled hier vragen ze constant om kusjes, ook zo iets laat het kind gewoon lekker spelen. Ik denk dat Lily wel een eigenwijs dametje is die zich zelf wel hoor baar kan maken als ze iets niet wilt.. en als het te ver gaat zou ik man wel aanspreken en weglopen met haar. Hier is er ook een taalbariére maar kan mijzelf wel goed hoor baar maken.

N. gaat volgende week woensdag naar de peuterspeelzaal, super leuk. Maar vind het onwijs spannend :@ ook lukt het zindelijk worden niet echt goed nog. Ze is van 7 feb 2018 dus het wordt wel tijd toch? Ik hoor telkens van schoonfam dat ze echt zindelijk MOET worden.. ;(
  woensdag 12 mei 2021 @ 10:42:58 #260
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_199385293
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 14:02 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

De kapitein heeft dit ook sinds kort, wil totaal niet meer naar de opvang, vraagt zodra hij wakker is of vandaag een "thuisblijfdag" is. Hij wil ineens nergens meer naartoe, is liever thuis. Gaat vast wel weer over, maat t viel me wel op.

Hier zijn we trouwens niet de hele dag de allerliefste, want als we bijvoorbeeld zeggen dat hij niet met zijn beker tegen het raam mag gooien krijgen we een " nu ben jij niet meer mijn beste vriend :( " om onze oren :D
Ik vind dit zo fijn om te lezen allemaal. U. doet/deed precies hetzelfde. “Ik vind jou niet meer lief, mama”. :+ Deed de eerste keer toch wel pijn, hoor. :D
Protège moi de mes désirs.
pi_199385552
@BellaaElisa nog tijd zat voor zindelijkheid! Komt vanzelf. Mijn beide jongens waren nog lang niet zindelijk op die leeftijd.

@Rebubbled nog een paar dagen! Succes. Ik vind het ergens wel mooi dat peuters al zo goed weten wat ze leuk vinden en wat niet. Maar wel een lastige situatie hoor.

Buikpijn :Y
Kevin grijpt nu vaak met een dramatisch gebaar naar zijn buik en kijkt heel serieus en zegt:
- “mijn buikje heeft honger”
- “mijn buik wil graag een snoepje”
- “mijn buik wil niet slapen!!”
- “mijn hoofd wil wel mee naar de winkel, maar mijn buik niet”
- “mijn buik zegt dat ik moet poepen”

En ik ben ook vaak niet meer lief of hij is niet meer mijn vriend. Hij (of zijn buik) wil mij ook vaak niet meer zien en hij vraagt dan niet zo vriendelijk of ik weg wil gaan en nooit meer terug wil komen. :{
pi_199385603
De vier-jarigen prik zit in Kevin.
Verwijzing naar de oogarts is binnen. Hij zag het bij de ogentest oprecht niet.

“Hij heeft wel een eigen mening” zei de CB arts toen ie halverwege het gesprek de ruimte verliet en zijn kleding ging halen, omdat ie het wel gezien had. :7
pi_199385714
@BellaaElisa ze heeft nog wel tijd hoor en misschien dat het helpt als ze kindjes ziet die ook naar de wc gaan. En anders lekker zonder luier in de tuin bij mooi weer. Komt heus goed.

@LaBelleFleur ik leef met jullie mee. Het is voor iedereen natuurlijk best heftig. Banaan had een tijdje last nadat er in auto's in de buurt werd ingebroken. Van de ene op de andere dag was het ook weer voorbij.

@littledrummergirl Banaan snapt al best lang het verschil tussen rechts. Ik vind het dan zo grappig dat hij totaal niet lijkt te zien dat zijn laarzen niet identiek zijn. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  woensdag 12 mei 2021 @ 13:57:53 #264
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_199388068
Haha die Kevin! Wij gaan binnenkort voor de herhaling maar Jacob zag het ook echt niet, ik denk niet dat dat veranderd is in een paar weken.

‘Stommerik’ is hier ook vrij favoriet. Net als ‘piew jij bent dood’. Op dat laatste zeg ik telkens weer neutraal terug dat ik dat niet wil horen maar het maakt weinig indruk.

Sterkte voor Rebubbled! Geen tips natuurlijk. Hopelijk snel weer rust in je huis....
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  woensdag 12 mei 2021 @ 14:50:43 #265
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_199388700
Ik ga denk ik voor kaptein van die stickers met voetafdrukjes of plaatjes kopen voor in zijn schoenen. Dan kan hij binnenin zien welke voet in welke schoen moet. Nu houdt ie zn schoen in de lucht, zeg ik links of rechts en trekt hij ze aan.


Zeg maar zoiets

In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 12 mei 2021 @ 17:18:46 #266
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_199390592
Wat slim, dat zou Jacob ook wel kunnen gebruiken! Hij trekt z’n schoenen vaker verkeerd om aan dan goed. Aan de andere kant vraag ik me ook af hoe erg het eigenlijk is want hij beweert bij hoog en bij laag dat het lekker zit dus tja.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_199391169
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 10:42 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Ik vind dit zo fijn om te lezen allemaal. U. doet/deed precies hetzelfde. “Ik vind jou niet meer lief, mama”. :+ Deed de eerste keer toch wel pijn, hoor. :D
Hier is het momenteel ook veel; “Ik vind jou stom mama :( “ en vanmiddag een klein dieptepunt in de speeltuin keihard blèren zodat iedereen het kon horen; “JIJ SLAAT MIJ MAMA” :o :'( >:) Ik kon wel door de grond zakken :X
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_199395511
Haha oeps rena.

Herkenbaar lemijn. Soms doet ze de schoenen meteen omwisselen als ik zeg dat ze andersom moeten en soms houdt ze vast dat ze wel goed zitten. Naja, prima dan.

Herkenbaar weer allemaal hoor. N klaagt niet snel over pijn. Als ik zeg dat ik hoofdpijn heb, zegt ze wel snel dat ze dat ook heeft, maar verder niet.
pi_199400363
Simon is gister geslaagd voor de ogentest bij het CB. Ook bij de vaccinatie gaf ie geen kik, hij keek doodleuk mee hoe de naald erin ging :) Het deed wel een beetje pijn zei hij later.

Handig die stickers voor in je schoenen!

Morgen heeft Simon een speelafspraakje bij ons thuis met een jongetje van de psz. Ze hadden al eens in een speeltuintje afgesproken en nu bij ons thuis. Vind het zelf ook wel een beetje spannend hoe je 2 van die jochies bezighoudt :)
Over 3 weken ofzo heeft hij bij dat jongetje ook zijn eerste kinderfeestje.

[ Bericht 38% gewijzigd door TolstoiFan op 13-05-2021 10:20:18 ]
  donderdag 13 mei 2021 @ 18:55:36 #270
221912 minilot
Nancy boy
pi_199408829
Gistermiddag fiets gekocht. Gisterenavond de zijwieltjes eraf gesloopt. Vanmorgen fiets overhandigd aan Günther en kiek nou! O+


Ik was acht ofzo toen ik een beetje normaal kon fietsen dus ik had het niet bepaald zien aankomen :D

Nog even terugkomend op eerder: links/rechts gaat al een tijdje foutloos. Wel een hoop dat goed lukt eigenlijk: zelf helemaal aan- en uitkleden, tellen tot vijftig maar als ik de knakker zo hoor is -ie van plan niet zindelijk te worden voordat -ie op zichzelf gaat wonen en nul komma nul nachten slaapt -ie door en al het avondeten dat geen pannenkoeken is wordt onaangeroerd afgewezen dus het blijft allemaal wel mooi in balans :')
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 13 mei 2021 @ 18:56:36 #271
221912 minilot
Nancy boy
pi_199408847
Oeeee @TolstoiFan speelafspraakje en kinderfeestjes! Wat leuk voor 'm! *O* Laat je weten hoe het ging? O+
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:30:33 #272
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_199409254
Wat tof dat fietsen!

En ook het speelafspraakje. Ik zou ze vooral het zelf laten uitzoeken Tolstoi, en bijsturen waar nodig. Vooral geen programma in elkaar zetten. Jacob laat graag zijn speelgoed en zijn kamer zien en de rest gaat dan vanzelf.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:35:41 #273
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_199409336
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:09 schreef TolstoiFan het volgende:
Simon is gister geslaagd voor de ogentest bij het CB. Ook bij de vaccinatie gaf ie geen kik, hij keek doodleuk mee hoe de naald erin ging :) Het deed wel een beetje pijn zei hij later.

Handig die stickers voor in je schoenen!

Morgen heeft Simon een speelafspraakje bij ons thuis met een jongetje van de psz. Ze hadden al eens in een speeltuintje afgesproken en nu bij ons thuis. Vind het zelf ook wel een beetje spannend hoe je 2 van die jochies bezighoudt :)
Over 3 weken ofzo heeft hij bij dat jongetje ook zijn eerste kinderfeestje.
Hier gaat dat spelen echt vanzelf. Ik geef vaak een paar "dit mag wel en dit mag niet" kaders en laat ze dan hun gang gaan. Achteraf samen opruimen en klaar is klara ^O^
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_199410168
@minilot, wat ontzettend goed van Günther *O* *O*

Ik maak me misschien ook te druk :@ Toen we in een speeltuintje hadden afgesproken ging het ook prima, daar hebben ze zich meer dan 2 uur vermaakt. Het zal wel loslopen.
Met een ander meisje spreken we regelmatig af in een speeltuintje, dat gaat ook heel erg leuk.

Simon nodigt zichzelf momenteel ook overal zelf uit om te komen spelen :') Dan stapt ie naar de mama of papa van het betreffende kindje en zegt dan "ik wil donderdag wel bij [naam kind] komen spelen".

Vanmiddag ging ik gezellig met hem naar de winkel, die niet open bleek te zijn, alhoewel online iets anders stond. Toen hebben we maar op een terras een ijsje gegeten. Morgenmiddag nieuwe poging.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_199412876
Wat knap van Günther, gelijk al fietsen!

Dat is schrikken Tolstoj. Waarom heeft hij na zijn geboorte toen een echo gehad? Vermoedden ze toen al iets? Qua speelafspraak zou ik het gewoon niet te lang maken, en een afgebakend gebied geven waar ze mogen spelen (lees: rommel maken). Dat is vaak al genoeg. Hier is duplo altijd een hit en daar kunnen ze ook weinig aan slopen.

De meiden zijn sinds woensdag onofficiële kleuters. Ze liepen trots samen met grote broer naar binnen en hebben een leuke dag gehad. Waren erg enthousiast en volgens de juf was het ook supergoed gegaan. Beetje jammer alleen dat hun 2e dag gelijk uitvalt. Mijn eerste vrije woensdagochtend is mij overigens ook supergoed bevallen, zeker na twee dagen chaos op mijn werk. En bijkomend voordeel, ze gingen voor het eerst in weken weer eens gelijk slapen na het naar bed gaan.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')