Ziet er lekker uit.quote:
Doe dan.quote:Op maandag 22 maart 2021 19:54 schreef Molo het volgende:
Tof thema!
Ik wil nog een keertje Russische honingtaart (Medovic) maken
[ afbeelding ]
Keer als ik tijd heb, na Covid ofzoquote:
Ha, gedaan toen mijn koter 1 werd, om te vieren dat -ie voortaan wél honing hebben mochtquote:Op maandag 22 maart 2021 19:54 schreef Molo het volgende:
Tof thema!
Ik wil nog een keertje Russische honingtaart (Medovic) maken
[ afbeelding ]
Oh ja dat is ook zo!quote:Op maandag 22 maart 2021 20:29 schreef minilot het volgende:
[..]
Ha, gedaan toen mijn koter 1 werd, om te vieren dat -ie voortaan wél honing hebben mocht
Tadah:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En tsja, best een aangenaam taartje hoor, maar ik vond het de berg moeite ervoor uiteindelijk niet helemaal waard..
Die chebureki met glas bier erbij, hmmmm seht gut aus!quote:Op maandag 22 maart 2021 20:35 schreef minilot het volgende:
Ook toevallig zuurkoolsoep, annex zure shchi van plan voor donderdag, was verzoek van mijn lief die niet eens wist dat er een bijpassende themaweek is
Ik overweeg deze deegunits erbij te frituren:
https://niftyrecipe.com/recipe-807-quick-chebureki.html
Deeg staat hier al klaar!quote:Op woensdag 24 maart 2021 11:33 schreef minilot het volgende:
De Щи alvast in de maak voor morgen en het ruikt nu lekker zuurkolig in huis
Erbij morgen bij nader inzien zelf borodinsky-achtige hotdogbroodjes maken (met roggemeel, stroop en korianderzaad) en daar dan gegrillde verse knakworsten en/of spek op gooien.
Dat ziet eruit als een feestjequote:Op maandag 22 maart 2021 20:48 schreef Lonaa het volgende:
Ik maak Selyodka Pod Shuboy (Shuba), wat vertaald als 'herring under a fur coat' en dat is dan ook de voornaamste reden.
Niet helemaal waar, want het lijkt me ook best lekker. Koude salade van haring, biet, wortel, aardappel, ei en mayo.
[ afbeelding ]
En morgen als lunch "Gribi v Smetane”, champignons met zure room, brood en dille. En kaas.
Internet was daar beetje onduidelijk over en sprak over 'pickled herring'. Dat kan allebei dan, volgens mij. Ik gebruik zoute want vind ik lekkerderquote:Op woensdag 24 maart 2021 16:26 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dat ziet eruit als een feestje
Gebruik je dan zure haring of zoute?
tnx! staat op to-do-lijstjequote:Op woensdag 24 maart 2021 16:56 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Internet was daar beetje onduidelijk over en sprak over 'pickled herring'. Dat kan allebei dan, volgens mij. Ik gebruik zoute want vind ik lekkerder
Ooh, ziet er wel mooi gelukt uit, zeg!quote:Op woensdag 24 maart 2021 21:22 schreef Yinny het volgende:
Mijn zwarte broden
[ afbeelding ]
Ik vind het iets te bitter en te kruidig, dus als ik deze weer ga maken, dan minder cacao en zaden.
Mocht iemand dit recept proberen, het deeg is meer beslag, maar komt goed na het bakken
[ afbeelding ]
Het brood steekt mooi af tegen de Russische salade
Mooiquote:Op donderdag 25 maart 2021 18:51 schreef minilot het volgende:
Avondeten dus! Shchi met voornoemde roggebroodjes
[ afbeelding ]
Weer eens wat anders, zuurkool in de soep! Prima te eten Het restant van de achtpersoonsportie net in de vriezer geschoven.
Had wel een aangebroken fles cider wegens de broodjes en een aangebroken fles witte wijn wegens de soep en dat is nu opgemaakt, dus *hips*
Jouw broodjes ook mooi gelukt!quote:Op donderdag 25 maart 2021 18:51 schreef minilot het volgende:
Avondeten dus! Shchi met voornoemde roggebroodjes
[ afbeelding ]
Weer eens wat anders, zuurkool in de soep! Prima te eten Het restant van de achtpersoonsportie net in de vriezer geschoven.
Had wel een aangebroken fles cider wegens de broodjes en een aangebroken fles witte wijn wegens de soep en dat is nu opgemaakt, dus *hips*
Ja, en ik vind het jammer dat ik ze niet gefrituurd heb! Volgens mij zijn ze dan nog lekkerder!quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |