abonnement Unibet Coolblue
pi_198449988
Ze gaan toch niet trouwen dus!



April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

10 november 2019


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.




17 februari 2020


André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

quote:
André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020:


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

quote:
André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe





12 december 2020:

André vraagt Monique ten huwelijk:



De reactie van Bridget:

14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:




10 maart 2021


quote:
André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:



quote:
Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.


quote:
Verklaring Monique op Instagram:

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:




De Donkey Duck:


quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
Ondertussen op de Insta van Bridget:



De covers eerste week
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap



De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Bridget: https://instagram.com/bridgetmaasland
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/

Voor de laatste nieuwtjes:
Het sapkanaal: https://instagram.com/juicechannel_?igshid=1ur1kqsa79swg
Roddelkoning Fawry: https://www.instagram.com/fawrynotsawry/
Roddelloog: https://www.instagram.com/roddelloog/

Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_198450033
Maar is er niet gevraagd naar de baby? Of heeft hij expliciet gezegd dat zijn reproductiegetal nog even op 1 blijft?
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:37:10 #3
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198450042
Zit ie aan de drugs of is ie manisch?
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:37:30 #4
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198450051
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:36 schreef letmehearyouscream het volgende:
Maar is er niet gevraagd naar de baby? Of heeft hij expliciet gezegd dat zijn reproductiegetal nog even op 1 blijft?
Niet naar gevraagd.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198450058
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:29 schreef Simone010 het volgende: Die van Soelens zijn een beetje net zoals als de vader en moeder van Rachel, die hielpen zijn vader ook zo goed. Friedl hielp hem van z'n volle zak af en Rachel zat erbij en keek ernaar hoe ze het moest doen. De geschiedenis herhaalt zich...
Whut?
pi_198450059
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Alius aliud dicit
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:38:31 #7
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198450066
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:37 schreef Mishu het volgende:
Zit ie aan de drugs of is ie manisch?
In ieder geval aan de drank.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:39:07 #8
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450074
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Whut?
We moeten je nog inwijden? O+
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450077
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

In ieder geval aan de drank.
Laat hem lekker.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:39:49 #10
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450090
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:37 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Niet naar gevraagd.
Aran toch, gemiste kans.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:40:30 #11
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450104
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:39 schreef Soury het volgende:

[..]

Laat hem lekker.
Hopelijk heb jij geen kind als je dat werkelijk ok vindt.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450106
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Whut?
Raggel
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198450123
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:40 schreef Andromache het volgende:

[..]

Hopelijk heb jij geen kind als je dat werkelijk ok vindt.
Klopt die gozer geniet van geld en aandacht.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198450140
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Whut?
Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:42:02 #15
58921 Day
You can fly!
pi_198450142
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mrmime het volgende:
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Yep!
En gaat dan troost zoeken bij Mo. Dat heeft ie continue gedaan.
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_198450148
O en het is allemaal Monique’s schuld. Hij is altijd de lul maar nu niet.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:42:45 #17
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450159
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
Hahahaaaaaa Friedel is Griezel _O_
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450169
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:42 schreef Day het volgende:

[..]

Yep!
En gaat dan troost zoeken bij Mo. Dat heeft ie continue gedaan.
Ik denk ergens niet dat dat nog eens gebeurt. Van beide kanten niet.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:44:26 #19
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198450201
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:43 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik denk ergens niet dat dat nog eens gebeurt. Van beide kanten niet.
Nee, ze maken elkaar nu wel erg zwart.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_198450202
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:42 schreef Day het volgende:

[..]

Yep!
En gaat dan troost zoeken bij Mo. Dat heeft ie continue gedaan.
Welnee doe niet zo drama Die gozer pakt wat hij kan en geniet ervan. Wel wat kut als er een baby van komt
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198450206
Nou ik denk dat als die wat met Saartje wil, dat die ook in die afkickkliniek belandt. Kind was al 1,5 jaar clean...
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:45:17 #22
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450226
Maar eh, rauwe Insta-berichtjes jegens André van de Westenbergjes? Iets met messen geslepen? Niemand? Ik kan bij haar broer, schoonzus en moeder niets vinden.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450247
Maar hij noemt het dus een pre dat zij begrijpt hoe verslavingen werken? Da's toch helegaar niet handig, samenleven met een verslaafde die is afgekickt als je zelf nog zo graag van alles wil?
pi_198450272
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Nou ik denk dat als die wat met Saartje wil, dat die ook in die afkickkliniek belandt. Kind was al 1,5 jaar clean...
Ja, die gaat haar mee de afgrond in sleuren
pi_198450277
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mrmime het volgende:
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Club van 27 joinen
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')