abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_198314019
Iedere dag, ieder uur bijna, hoor en lees je dat de "besmettingen" te hoog zijn en dat we eigenlijk nóg meer maatregelen zouden moeten hebben.

Inmiddels zijn er ruim één miljoen mensen "besmet" geraakt met het killervirus en is het hele land op slot en zitten we als een stel criminelen opsloten in ons huis.

Maar we vragen ons iets af: Waarom horen we NIETS deze extreme gevallen? Het is toch allemaal zo gevaarlijk? En de media smult toch van tragedie? Waar dan?

Donderdag ging in Brussel een tweedaagse videotop van de Europese Unie van start. Op initiatief van de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz was een van de centrale onderwerpen die door de leiders van de deelnemende landen werden besproken, de vooruitzichten voor pan-Europese vaccinatiecertificaten - deze kunnen binnen drie maanden in de EU worden gelanceerd. Niet iedereen in de Europese Unie is het er echter mee eens om "covid-paspoorten" te gebruiken voor reizen en andere voordelen van pre-quarantaine.

Zoals Charles Michel, voorzitter van de Europese Raad, eind donderdag op een persconferentie aankondigde, zullen EU-landen blijven werken aan de lancering van een Europees vaccinatiecertificaat. Het is waarschijnlijk dat landen binnen drie maanden overeenstemming kunnen bereiken over wat daar wordt aangegeven (bijvoorbeeld een markering over vaccinatie, antilichamen of over een onlangs doorstaan test), en hoe deze informatie kan worden verenigd en uitgewisseld. Tegelijkertijd volgde, uit de woorden van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, dat de EU-leden nog moeten beslissen hoe ze het later precies zullen gebruiken, ook aan de grenzen. Elk land zal deze vraag onafhankelijk beantwoorden. "Het is erg belangrijk om een uniforme Europese aanpak uit te werken", drong Charles Michel, partner van mevrouw von der Leyen op de persconferentie, aan. Er is echter nog geen compromis bereikt.

Finland heeft donderdag de hervatting van de landelijke quarantaine tot eind maart aangekondigd. “De epidemiologische situatie in het hele land is de afgelopen dagen merkbaar verslechterd. Nu zijn de indicatoren teruggekeerd naar het niveau van november ”, kondigde de Franse premier Jean Castex donderdagavond aan, waarbij nieuwe beperkingen niet zijn uitgesloten. "We kunnen niet verbergen dat we nu met een derde golf te maken hebben", kondigde Angela Merkel, bondskanselier van Duitsland, deze week aan, waar de strikte quarantaine is verlengd tot 7 maart.

Ondanks de collectieve start van vaccinatie in de EU-landen, verwachten veel Europeanen niet eens een vaccin. In een aantal landen worden tot dusverre alleen vaccinaties gegeven aan gezondheidswerkers en mensen die in verpleeghuizen wonen. Zelfs als we geen rekening houden met de antivaccinatiestemming, waardoor niet iedereen vaccins nodig heeft, is er nog steeds niet genoeg productiecapaciteit voor degenen die dat willen.

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz heeft al voorgesteld dat de EU, in navolging van Israël, "groene paspoorten" zou hebben "voor iedereen die ofwel is ingeënt of besmet is met het coronavirus en immuniteit heeft, of een nieuwe test van de gevaccineerden heeft doorstaan. '' De kanselier kondigde de dag ervoor aan dat hij dit voorstel op de top zou doen. Volgens hem zou een dergelijk document voor de eigenaar de deuren van theaters, fitnessclubs, restaurants en hotels kunnen openen.

Wetenschappers zijn er nog niet zeker van of de eigenaar van antilichamen drager van het virus kan worden of, omgekeerd, als veilig voor anderen kan worden beschouwd, omdat artsen uit verschillende landen ook herhaalde gevallen van de ziekte hebben geregistreerd. Het is onduidelijk wat te doen met degenen die niet kunnen worden gevaccineerd en hoe het document tegen vervalsing kan worden beschermd als het een "bijlage" bij het paspoort wordt. De Europese Commissie kondigde op 19 januari de ontwikkeling aan van uniforme Europese vaccinatiecertificaten, maar de discussie is gaande op technisch niveau en de Europese beslissing is nog niet genomen. Ondertussen zouden digitale "coronapaspoorten", die volgens het idee van de regering kunnen worden gebruikt om naar het buitenland te reizen, deze week in Denemarken worden gelanceerd, en tegen de zomer zijn ze van plan soortgelijke certificaten in Zweden te lanceren.

Terwijl andere EU-landen aarzelen, kondigde de Griekse minister van Toerisme Haris Theocharis aan dat hij onderhandelt over bilaterale erkenning van vaccinatiecertificaten voor toeristen met het VK, waar al meer dan 18 miljoen mensen zijn gevaccineerd. Om het toerisme en de economie te herstellen, staat Athene klaar om compromissen te sluiten, maar volgens de minister is dit helemaal geen discriminerende maatregel, maar een beslissing waardoor degenen die al gevaccineerd zijn, niet opnieuw een coronavirus-test kunnen doen. om het land binnen te gaan. Volgens berichten in de Griekse media voert Griekenland ook soortgelijke onderhandelingen met Israël en met Rusland. Estland voert ook afzonderlijke onderhandelingen: de autoriteiten van het land hebben aangekondigd een "reiszeepbel" (dat wil zeggen een soort zone die voor buitenstaanders is gesloten) te willen creëren met buurlanden Finland, Zweden, Letland en Litouwen.

Kroatië was tegen, Frankrijk en Duitsland aarzelen. "Momenteel is niemand voldoende gevaccineerd om overal regels in te voeren, - legde het hoofd van het Kroatische ministerie van Binnenlandse Zaken Davor Bozhinovic uit." Een dergelijke beslissing zou discriminerend zijn voor de overgrote meerderheid van de mensen die nog niet zijn gevaccineerd."

De Covi-Pass heet nu heel omzichtig “een certificaat” maar feit is, we krijgen een tweedeling in de samenleving via deze route.

Cerficaat is een tricky woord. Een certificaat behaal je doorgaans voor iets wat je gepresteerd hebt. Dat is nu niet het geval. Zo proberen ze ons op te delen: de goeie met certificaat versus de slechte zonder certificaat. Zo creëren ze de übermensch.

Als deze paspoorten worden ingevoerd, verschijnt er een geprivilegieerde kaste in een land dat is gesloten voor lockdown. Bovendien zou de belangrijkste van zijn privileges de mogelijkheid zijn om vrij door het land te bewegen en de daaruit voortvloeiende opheffing van werkbeperkingen. Dat wil zeggen, terwijl de autoriteiten de bevolking met geweld naar huis stuurden en de mogelijkheid werd ontnomen om in hun levensonderhoud te voorzien, zullen degenen die al aan de ziekte hadden geleden zich in een speciale positie bevinden.
  donderdag 4 maart 2021 @ 08:17:07 #2
440451 scrupuleus
MatjeGoudnietdeTour
pi_198314039
Het is wat meid
Stem tegen, stem voor nieuwe verkiezingen.
  donderdag 4 maart 2021 @ 08:21:01 #3
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_198314070
Je kunt voor augustus een vaccin krijgen. Als je na augustus dat nog niet hebt, en je mag nog niks, is dat je eigen schuld.
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
pi_198314082
Opgesloten in huis nog wel. Poeh poeh.
pi_198314106
Dan moeten mensen maar hun handen wassen en niet zo nodig kuchen in elkaars gezicht.

Ik weet niet hoe oud je bent en of je uberhaupt een baan hebt (waarmee je dagelijks buiten de deur komt en met mensne te maken hebt), maar decennia tussen mongolen werken heeft mij geleerd: het mag NOG strenger. De ikke ikke rest mag stikke mentaliteit in het Westen is DE reden dat ze in Azie WEL opengaan en hier niet, en als er zelfs nu op heden monteurs komen op de werkvloer die mensen besmetten zelfs als ze POSITIEF getest zijn omdat ze 'geen klachten hebben en hart voor de zaak' dan denk ik van: haal de galg er uit, en doe publieke ophangingen.
Hoogtevrees want vrees voor de hoogte maar ik voel wel de eerste zonneschijn
  Moderator donderdag 4 maart 2021 @ 08:42:04 #6
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_198314319
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 08:14 schreef Janssen_S het volgende:

Als deze paspoorten worden ingevoerd, verschijnt er een geprivilegieerde kaste in een land dat is gesloten voor lockdown. Bovendien zou de belangrijkste van zijn privileges de mogelijkheid zijn om vrij door het land te bewegen en de daaruit voortvloeiende opheffing van werkbeperkingen. Dat wil zeggen, terwijl de autoriteiten de bevolking met geweld naar huis stuurden en de mogelijkheid werd ontnomen om in hun levensonderhoud te voorzien, zullen degenen die al aan de ziekte hadden geleden zich in een speciale positie bevinden.
Meid het is je eigen keuze om afstand te bewaren van mensen om schoon en onbeschonden door de corona heen te komen. Kies je daarop voor een prikkie of niet. Uiteindelijk kies je zelf voor een bepaalde kant.

Het is als werkloos of werkende zijn. Jij kiest voor de invulling van jouw dag.
Het is als fietser of automobilist zijn. Jij kiest voor het vervoersmiddel.
Het is als friet of patat. Jij kiest wat je het noemt.

Maar dat een keuze maken gevolgen heeft heb ik als kind geleerd. Aan een hete verwarmingsbuis vasthouden heeft gevolgen terwijl mijn moeder zei 'zelf weten, maar kan pijn doen'. :') !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_198314364
En niets horen van extreme gevallen laat mij denke ndat je weinig contact hebt met de buitenwereld (zoals 95% van Fok). In mijn directe kring: een twintiger op de Ic (topsporter), een pa die besmet is geraakt door besmette dochter op school en binnen 4 dagen overleed, familie aan het kotsen, veel te veel mensen op de bouw die elkaar besmetten en er wordt NIETS tegen gedaan want volgens Rutte moeten mensen hier maar hun eigen verantwoordleijkheid nemen.

ik zou ook maar de mensen in het ziekenhuis vragen hoe zij erover denken. Mocht je een keer je deur uitgaan.
Hoogtevrees want vrees voor de hoogte maar ik voel wel de eerste zonneschijn
pi_198314448
Ik hoor elke dag extreme verhalen.

Trek je vaker verregaande conclusies uit scheten van politici die eigenlijk nog niks betekenen? Wat heb je dan een zwaar leven.
pi_198315213
quote:
7s.gif Op donderdag 4 maart 2021 09:40 schreef vosss het volgende:

[..]


Iedereen mag toch zijn eigen mening hebben? Zolang machthebbers er maar niet naar luisteren boeit het toch niet?

[ Bericht 9% gewijzigd door capricia op 04-03-2021 10:10:43 ]
pi_198315252
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:02 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Iedereen mag toch zijn eigen mening hebben?
Zeker :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_198315314
lekker thuis blijven als je je weigert te laten vaccineren.

lijkt me toch vrij logisch. ik zou zelfs zeggen; als je zo'n weigeraar bent en van goede wil, dan bedenk je dat zelf, dta je thuis moet blijven. maar kennelijk zijn de wappies alleen geïnteresseerd in hun eigen belang?
  donderdag 4 maart 2021 @ 10:19:25 #12
413578 Hahug13
Parttime autist
pi_198315439
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:10 schreef pokkerdepok het volgende:
lekker thuis blijven als je je weigert te laten vaccineren.

lijkt me toch vrij logisch. ik zou zelfs zeggen; als je zo'n weigeraar bent en van goede wil, dan bedenk je dat zelf, dta je thuis moet blijven. maar kennelijk zijn de wappies alleen geïnteresseerd in hun eigen belang?
Nou ik wil me best graag laten vaccineren maar ik wil absoluut geen vaccinatiepaspoort. Ik vind dat hele enge ontwikkelingen om nog maar te zwijgen over dataveiligheid als al onze medische gegevens maar met iedereen gedeeld moeten worden.

Het lukt alleen de GGD al niet om data over vaccinaties en testen op een veilige manier te bewaren. Moeten we er nou echt vertrouwen in hebben dat dit op Europese Schaal wel allemaal goed gaat?

Daarnaast lees ik heel vaak, het is je eigen keuze maar je zal moeten leven met de gevolgen. Iemand uitsluiten van het sociale leven wanneer iemand geen vaccinatiepaspoort wil is hetzelfde als verplichten.

Anders zou je ook kunnen zeggen: belasting betalen is in Nederland vrijwillig, het heeft alleen gevolgen voor je vrijheid wanneer je er voor kiest om het niet te doen.

[ Bericht 7% gewijzigd door Hahug13 op 04-03-2021 10:27:17 ]
pi_198315455
Het zal wel weer uit de religieuze hoek komen, om een propleem te hebben met je te laten prikken. Het zal wel weer iets met status te maken hebben, dat je rein bent ofzo.

Maar jij als individu bent helemaal niet speciaal of belangrijk, net als de meeste mensen doet jouw speciale bestaan er helemaal niet toe.
Het is ikke ikke ikke ikke en de rest is fout.
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
  Moderator donderdag 4 maart 2021 @ 10:23:07 #14
236264 crew  capricia
pi_198315480
Als het merendeel gevaccineerd is, en de ziekenhuizen zijn leeg, is zo'n vaccinatiebewijs echt niet meer interessant.
Also spricht der Narr: »Der Umgang mit Menschen verdirbt den Charakter, sonderlich wenn man keinen hat.«
pi_198315565
Na drie regels gestopt met lezen door bombastische toontje van TS
pi_198315581
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:23 schreef capricia het volgende:
Als het merendeel gevaccineerd is, en de ziekenhuizen zijn leeg, is zo'n vaccinatiebewijs echt niet meer interessant.
Zou het een strategie van de overheid zijn? Als je lang genoeg schermt met suggesties dat bepaalde dingen wellicht niet meer mogelijk zijn als je geen vaccin neemt dan heb je natuurlijk veel meer kans dat je het gestelde % vaccins gaat halen. Vervolgens gooi je alles open en hoor je niemand meer.
  Moderator donderdag 4 maart 2021 @ 10:40:48 #17
236264 crew  capricia
pi_198315770
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:29 schreef Questular het volgende:

[..]

Zou het een strategie van de overheid zijn? Als je lang genoeg schermt met suggesties dat bepaalde dingen wellicht niet meer mogelijk zijn als je geen vaccin neemt dan heb je natuurlijk veel meer kans dat je het gestelde % vaccins gaat halen. Vervolgens gooi je alles open en hoor je niemand meer.
Vooralsnog is de vaccinatiebereidheid geen reden tot zorg. Zorg eerst maar dat er genoeg van die dingen geleverd worden. :D
Also spricht der Narr: »Der Umgang mit Menschen verdirbt den Charakter, sonderlich wenn man keinen hat.«
  donderdag 4 maart 2021 @ 10:49:04 #18
385265 datismijnmening
FOK!500 Kwaliteitsuser
pi_198315881
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 08:21 schreef babylon het volgende:
Je kunt voor augustus een vaccin krijgen. Als je na augustus dat nog niet hebt, en je mag nog niks, is dat je eigen schuld.
Vind je het nou een fijn idee dat de overheid kan bepalen wat je met je eigen lichaam doet?
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.
-Winston Churchill
pi_198315901
quote:
15s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:49 schreef datismijnmening het volgende:

[..]

Vind je het nou een fijn idee dat de overheid kan bepalen wat je met je eigen lichaam doet?
Vind je het fijn dat je zelf kan kiezen of je het vaccin wilt of niet?
  donderdag 4 maart 2021 @ 10:58:36 #20
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_198316024
quote:
15s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:49 schreef datismijnmening het volgende:

[..]

Vind je het nou een fijn idee dat de overheid kan bepalen wat je met je eigen lichaam doet?
Waar doet de overheid dat? Je word niet verplicht er één te nemen.
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
pi_198316296
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:58 schreef babylon het volgende:

[..]

Waar doet de overheid dat? Je word niet verplicht er één te nemen.
Ja het is wel verplicht anders mag je niet meer meedoen.
pi_198316328
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:19 schreef Hahug13 het volgende:

[..]

Nou ik wil me best graag laten vaccineren maar ik wil absoluut geen vaccinatiepaspoort. Ik vind dat hele enge ontwikkelingen om nog maar te zwijgen over dataveiligheid als al onze medische gegevens maar met iedereen gedeeld moeten worden.

Het lukt alleen de GGD al niet om data over vaccinaties en testen op een veilige manier te bewaren. Moeten we er nou echt vertrouwen in hebben dat dit op Europese Schaal wel allemaal goed gaat?

Daarnaast lees ik heel vaak, het is je eigen keuze maar je zal moeten leven met de gevolgen. Iemand uitsluiten van het sociale leven wanneer iemand geen vaccinatiepaspoort wil is hetzelfde als verplichten.

Anders zou je ook kunnen zeggen: belasting betalen is in Nederland vrijwillig, het heeft alleen gevolgen voor je vrijheid wanneer je er voor kiest om het niet te doen.
Precies, mensen die zeggen dat zoiets vrijwillig zijn vind ik gevaarlijker dan corona zelf.
pi_198316449
Als ik kinderen zou hebben en jij een antivaxxer met kinderen bent, dan verbied ik mijn kinderen om met jouw kinderen om te gaan en jou negeer ik dan.

Dus, het is linksom of rechtsom, hoe dan ook, ben je volgens mij een sociopaat, als je twijfelt om 1 keer in je leven ook eens aan anderen te denken.
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
  donderdag 4 maart 2021 @ 11:27:43 #24
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_198316451
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:17 schreef macca728 het volgende:

[..]

Ja het is wel verplicht anders mag je niet meer meedoen.
Jij hebt ook een verplicht rijbewijs?
Hoe zit het met je zwemdiploma? Ook opgelegd?
Of accepteer je dat je sommige dingen niet mag, als je niet kan bewijzen dat dat veilig kan?
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
pi_198316527
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:27 schreef babylon het volgende:

[..]

Jij hebt ook een verplicht rijbewijs?
Hoe zit het met je zwemdiploma? Ook opgelegd?
Of accepteer je dat je sommige dingen niet mag, als je niet kan bewijzen dat dat veilig kan?
Zwemmen zonder dat je kan zwemmen, blub blub blub blub......
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_198316533
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:27 schreef babylon het volgende:

[..]

Jij hebt ook een verplicht rijbewijs?
Hoe zit het met je zwemdiploma? Ook opgelegd?
Of accepteer je dat je sommige dingen niet mag, als je niet kan bewijzen dat dat veilig kan?
Zonder rijbewijs mag je niet naar de film ? Zonder zwemdiploma mag je niet op reis ?

Jij noemt 2 dingen als die niet hebt kan je 1 ding niet doen, zonder vaccinatiebewijs mag je niet meer meedoen aan de maatschappij. Hopelijk begrijp je het verschil.
  donderdag 4 maart 2021 @ 11:34:00 #27
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_198316559
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:32 schreef macca728 het volgende:

[..]

Zonder rijbewijs mag je niet naar de film ? Zonder zwemdiploma mag je niet op reis ?
Zonder rijbewijs mag je niet een auto besturen, zonder zwemdiploma mag je niet in het diepe, zonder vaccinatiebewijs mag je niet naar de film of op reis.

Maar in geen geval moet je een vaccinatie, rijbewijs of zwemdiploma halen van de staat.

Overigens, heel wat reizen die je nu al niet mag maken zonder het gele boekje.
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
  donderdag 4 maart 2021 @ 11:34:16 #28
385265 datismijnmening
FOK!500 Kwaliteitsuser
pi_198316564
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:50 schreef Questular het volgende:

[..]

Vind je het fijn dat je zelf kan kiezen of je het vaccin wilt of niet?
Dat zou ik heel fijn vinden ja. :)
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.
-Winston Churchill
pi_198316574
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:34 schreef babylon het volgende:

[..]

Zonder rijbewijs mag je niet een auto besturen, zonder zwemdiploma mag je niet in het diepe, zonder vaccinatiebewijs mag je niet naar de film of op reis.

Maar in geen geval moet je een vaccinatie, rijbewijs of zwemdiploma halen van de staat.

Overigens, heel wat reizen die je nu al niet mag maken zonder het gele boekje.
Nee zonder vaccinatiebewijs mag je 1000 dingen niet meer doen straks. Niet 1 ding.
.
  donderdag 4 maart 2021 @ 11:35:19 #30
385265 datismijnmening
FOK!500 Kwaliteitsuser
pi_198316575
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:58 schreef babylon het volgende:

[..]

Waar doet de overheid dat? Je word niet verplicht er één te nemen.
Mensen sociaal en maatschappelijk uitsluiten is evengoed een vorm van verplichten.
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.
-Winston Churchill
pi_198316597
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:34 schreef babylon het volgende:

[..]

Zonder rijbewijs mag je niet een auto besturen, zonder zwemdiploma mag je niet in het diepe, zonder vaccinatiebewijs mag je niet naar de film of op reis.

Maar in geen geval moet je een vaccinatie, rijbewijs of zwemdiploma halen van de staat.

Overigens, heel wat reizen die je nu al niet mag maken zonder het gele boekje.
Een vrouwelijke antivaxxer kan je zo laten vaccineren.

Je biedt haar eeen reis naar een ver tropisch eiland aan, voor een spotprijsje, op de voorwaarde van een covidvaccin. Zijn meteen alle principes verdwenen.
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_198316613
Ik blijf het absurd vinden dat het gros van de mensen dit maar heel normaal vindt.

Het is niet normaal dat de overheid eventjes voor je kan bepalen dat je niet meer mee mag/kan doen aan het leven. Het is volstrekte waanzin. 8)7
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_198316629
Precies en het is ook nutteloos want als 80/90% zich wel vrijwillig vaccineert is het ook voldoende om het virus onschadelijk te maken.
pi_198316635
Ik denk dat heel veel jankerds, sorry maar zo zie ik jullie, niemand kennen die in de zorg werkt of corona hebben gehad. Dan zou je met liefde een vaccinatie nemen en het grotere plaatje wel snappen IPV in de krochten van het internet je eigen waarheid zoeken. Ik kan wel uitweiden over mijn ervaringen met corona maar de wappies zijn al zo ver weg, die geloven niks meer.
A303C808I909D
Iedere vrijdagavond een online muziek pubquiz!
www.pubpopquiz.nl
pi_198316672
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:41 schreef macca728 het volgende:

[..]

Ach jee.
Dat denk ik nou bij al jouw gehuil.
A303C808I909D
Iedere vrijdagavond een online muziek pubquiz!
www.pubpopquiz.nl
pi_198316703
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:41 schreef Document1 het volgende:

[..]

Dat denk ik nou bij al jouw gehuil.
Ga je roken ook verbieden ? Je moet mensen kennen die longkanker kregen, dat is pas lijden.
n toch wil ik roken niet verbieden.
pi_198316760
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:44 schreef Document1 het volgende:

[..]

Ik werk met mensen met corona bijvoorbeeld, ik sta wel eens in heel beschermend pak iemand te verzorgen en jij, wat heb jij gedaan? Een beetje janken op een forum over een vaccinatie? Je bent een stumper.
Hey Dank je wel, je bent een held, dank je wel maar weer.
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_198316763
Ach het schelden gaat weer beginnen., wappies, jankerds, stumper.....

Goede argumenten.
pi_198316853
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:47 schreef macca728 het volgende:
Ach het schelden gaat weer beginnen., wappies, jankerds, stumper.....

Goede argumenten.
Ach iedereen roept maar wat. Zorgen maken doe ik pas als machthebber concrete plannen hebben.
pi_198316856
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:44 schreef Document1 het volgende:

[..]

Ik werk met mensen met corona bijvoorbeeld, ik sta wel eens in heel beschermend pak iemand te verzorgen en jij, wat heb jij gedaan? Een beetje janken op een forum over een vaccinatie? Je bent een stumper.
Niet vervelend bedoeld maar ik zou proberen wat afstand te nemen van je werk en beseffen dat wat jij meemaakt uitzonderingen zijn en niet de regel.
pi_198316909
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:55 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Ach iedereen roept maar wat. Zorgen maken doe ik pas als machthebber concrete plannen hebben.
De plannen beginnen anders aardig concrete vormen aan te nemen.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  donderdag 4 maart 2021 @ 12:01:42 #42
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_198316931
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:35 schreef macca728 het volgende:

[..]

Nee zonder vaccinatiebewijs mag je 1000 dingen niet meer doen straks. Niet 1 ding.
.
Ja dus? Maakt het nog steeds niet verplicht.
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:35 schreef datismijnmening het volgende:

[..]

Mensen sociaal en maatschappelijk uitsluiten is evengoed een vorm van verplichten.
Nee, dat is een vorm van beschermen.
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
  donderdag 4 maart 2021 @ 12:02:28 #43
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_198316943
quote:
13s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:37 schreef vosss het volgende:
Ik blijf het absurd vinden dat het gros van de mensen dit maar heel normaal vindt.

Het is niet normaal dat de overheid eventjes voor je kan bepalen dat je niet meer mee mag/kan doen aan het leven. Het is volstrekte waanzin. 8)7
Dat doet ze nu al. De overheid bepaalt met dat bewijs wie er ondertussen weer veilig is om wel weer mee te doen. Je draait het om.
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
pi_198317001
quote:
3s.gif Op donderdag 4 maart 2021 12:00 schreef vosss het volgende:

[..]

De plannen beginnen anders aardig concrete vormen aan te nemen.
Ik heb nog niks concreets gehoord behalve wat natte scheten van toerisme landen.
pi_198317043
En wéér een stukje van Indymedia.

https://webcache.googleus(...)k&gl=nl&client=opera

En vervolgens geen reactie meer geven. Dus doe geen moeite het hele stuk te lezen en te reageren. TS geeft er namelijk geen donder om.
pi_198317073
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 12:10 schreef Mutsaers__78 het volgende:
En wéér een stukje van Indymedia.

https://webcache.googleus(...)k&gl=nl&client=opera

En vervolgens geen reactie meer geven. Dus doe geen moeite het hele stuk te lezen en te reageren. TS geeft er namelijk geen donder om.
Dat doet deze gebruiker vaker en daar staat hij/zij ook bekend om.
  donderdag 4 maart 2021 @ 12:14:17 #47
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_198317081
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:23 schreef capricia het volgende:
Als het merendeel gevaccineerd is, en de ziekenhuizen zijn leeg, is zo'n vaccinatiebewijs echt niet meer interessant.
Dus kun je vragen stellen over de intenties achter het bijzonder snelle proces wat nu ingericht wordt om een bewijs te introduceren. Wat gebeurt er daarna?
Benzin im Blut.
Adrenalin im Tank.
[i]Stroh in der Birne[/i].
pi_198317084
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 12:06 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Ik heb nog niks concreets gehoord behalve wat natte scheten van toerisme landen.
https://www.ad.nl/binnenl(...)resenteerd~a2690f3e/
pi_198317108
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 12:10 schreef Mutsaers__78 het volgende:
En wéér een stukje van Indymedia.

https://webcache.googleus(...)k&gl=nl&client=opera

En vervolgens geen reactie meer geven. Dus doe geen moeite het hele stuk te lezen en te reageren. TS geeft er namelijk geen donder om.
Ik heb ff de disclaimers van die drek gelezen, het klinkt als pillenbekkie van denk. Bedankt voor de info. Is er nog iemand hier met een ban hammer, want dit is natuurlijk pure trolollolol.
“Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.” H. L. Mencken
pi_198317155
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:27 schreef babylon het volgende:

[..]

Jij hebt ook een verplicht rijbewijs?
Hoe zit het met je zwemdiploma? Ook opgelegd?
Of accepteer je dat je sommige dingen niet mag, als je niet kan bewijzen dat dat veilig kan?
Ik heb ook een immuumsysteem...
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')