Dat waren zeewiercrackers als amuse.quote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:18 schreef Jockari het volgende:
[..]
Witte ronde balletjes is waarschijnlijk parelcouscous, gegeerd door onze geïntegreerde belgische parelzoekers.
Ik heb nu mijn leeftijd aangepast voor FOK!. Nu alles O.K. ?quote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:21 schreef danilel het volgende:
[..]
volgens mij wordt vanaf nu alles wat met geil te maken heeft weg gefilterd voor de minderjarige kijkers
nick als ober even laten komen werken hahaquote:Op zaterdag 27 februari 2021 19:56 schreef Tourniquet het volgende:
Is toch leuker als steeds 1 persoon even de gerechtjes opmaakt dan ieder z’n eigen bordje?
Niet dat het heel veel werk is.
Dat was lekker volgens Liese.quote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:21 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Dat waren zeewiercrackers als amuse.
Dacht dat Juli erover begon maar was amper te verstaan en toen Jill en SLquote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:20 schreef Flow3r het volgende:
Oehhhh ze praten over geil zijn , gauw weg draaien @@@
Naomi ook niet meer denk ik.quote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:21 schreef waxmask het volgende:
[..]
400g argentijnse steak met chimichuri en je hoort me niet meer
Op wie?quote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:22 schreef Dutchgirl23 het volgende:
Ik hoop dat de mannen op haar stemmen.
Haar naam is al gevallen.
Mike en Matt zaten straks te smiespelen.
Nick heeft al een zaadje geplant.
Met 4 stemmen staat ze erop.
Alleen Mike en/of Matt zullen er meer krijgen. Michel misschien ook 4?
quote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:20 schreef Flow3r het volgende:
Oehhhh ze praten over geil zijn , gauw weg draaien @@@
Gepofte aardappel, maiskolfje erbij en buikje goed gevuldquote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:21 schreef waxmask het volgende:
[..]
400g argentijnse steak met chimichuri en je hoort me niet meer
Ik heb ook wel eens in een sterrenrestaurant gegeten. Als je het menu van te voren ziet denk je.... meh. Maar het is echt verrassend wat je steeds proeft, zelfs als je van te voren denkt ‘dit lust ik vast niet’. Iets als zeewiercracker klinkt niet heel aantrekkelijk maar ik geloof graag dat het erg lekker was.quote:
zo ben ik hahaquote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:07 schreef Fikkert2 het volgende:
[..]
Jazeker, maar ze probeert het iig wel in plaats van dat lust ik niet laat maar
Ik had er nooit van gehoordquote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:28 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Ik heb ook wel eens in een sterrenrestaurant gegeten. Als je het menu van te voren ziet denk je.... meh. Maar het is echt verrassend wat je steeds proeft, zelfs als je van te voren denkt ‘dit lust ik vast niet’. Iets als zeewiercracker klinkt niet heel aantrekkelijk maar ik geloof graag dat het erg lekker was.
Joris Bijdendijk is echt wel furore aan het maken als chef van Rijks.
Het kan zeker lekker zijn, ik heb in verschillende sterrenrestaurants gegeten en elke keer achteraf dacht ik, waarom zo weinig Als het lekker is wil je juist meer maar je krijgt nooit genoegquote:Op zaterdag 27 februari 2021 20:28 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Ik heb ook wel eens in een sterrenrestaurant gegeten. Als je het menu van te voren ziet denk je.... meh. Maar het is echt verrassend wat je steeds proeft, zelfs als je van te voren denkt ‘dit lust ik vast niet’. Iets als zeewiercracker klinkt niet heel aantrekkelijk maar ik geloof graag dat het erg lekker was.
Joris Bijdendijk is echt wel furore aan het maken als chef van Rijks.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |