lekker en luxequote:Op zaterdag 13 februari 2021 09:37 schreef anndb het volgende:
Zometeen een forcaccia met mozerella, bresaola en wat pesto.
En straks komen ze dit menu brengen:
Royal Beglian Caviar – Goldlabel
Drie gevulde eitjes
Waldorfsalade met handgepelde Noordzee garnalen
Ganzenlever, gerookte paling en aardappelcrème
Krabsalade met een mousse van bisque en een zachte curry
***
Knolseldersoep
Gevuld met bloemkoolroosjes en mosseltjes
***
Kreeft
Fijne groentenkrans en een smaakvolle kreeftensaus
***
Vol-au-vent
Klassiek met aardappelgratin, crumble van zuurdesem en
mimosa van ei en truffel
***
Valentijn dessert
Yoghurt, aardbei, roos
***
Marshmallows voor bij de koffie of thee
Dat ziet er goed uit, sjiek heur! Moet je het zelf nog bereiden?quote:Op zaterdag 13 februari 2021 09:37 schreef anndb het volgende:
Zometeen een forcaccia met mozerella, bresaola en wat pesto.
En straks komen ze dit menu brengen:
Royal Beglian Caviar – Goldlabel
Drie gevulde eitjes
Waldorfsalade met handgepelde Noordzee garnalen
Ganzenlever, gerookte paling en aardappelcrème
Krabsalade met een mousse van bisque en een zachte curry
***
Knolseldersoep
Gevuld met bloemkoolroosjes en mosseltjes
***
Kreeft
Fijne groentenkrans en een smaakvolle kreeftensaus
***
Vol-au-vent
Klassiek met aardappelgratin, crumble van zuurdesem en
mimosa van ei en truffel
***
Valentijn dessert
Yoghurt, aardbei, roos
***
Marshmallows voor bij de koffie of thee
Van welk restaurant is dat?quote:Op zaterdag 13 februari 2021 09:37 schreef anndb het volgende:
Zometeen een forcaccia met mozerella, bresaola en wat pesto.
En straks komen ze dit menu brengen:
Royal Beglian Caviar – Goldlabel
Drie gevulde eitjes
Waldorfsalade met handgepelde Noordzee garnalen
Ganzenlever, gerookte paling en aardappelcrème
Krabsalade met een mousse van bisque en een zachte curry
***
Knolseldersoep
Gevuld met bloemkoolroosjes en mosseltjes
***
Kreeft
Fijne groentenkrans en een smaakvolle kreeftensaus
***
Vol-au-vent
Klassiek met aardappelgratin, crumble van zuurdesem en
mimosa van ei en truffel
***
Valentijn dessert
Yoghurt, aardbei, roos
***
Marshmallows voor bij de koffie of thee
Het gebaar (1 ster, antwerpen)quote:
Zet je jouw verslag ook in dit topic: CUL / Thuis-uit-eten. Welk restaurant heeft er voor jou gekookt?#2 ?quote:Op zaterdag 13 februari 2021 15:45 schreef anndb het volgende:
Best een flinke doos. Straks maar eens kijken wat we er zelf nog aan moeten doen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! Smakelijkquote:Op zaterdag 13 februari 2021 15:45 schreef anndb het volgende:
Best een flinke doos. Straks maar eens kijken wat we er zelf nog aan moeten doen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat een heerlijk Valentijnsmenu! Alleen de amuses al Hoofdgerecht vol au vent is ook echt mijn soort etenquote:Op zaterdag 13 februari 2021 09:37 schreef anndb het volgende:
Zometeen een forcaccia met mozerella, bresaola en wat pesto.
En straks komen ze dit menu brengen:
Royal Beglian Caviar – Goldlabel
Drie gevulde eitjes
Waldorfsalade met handgepelde Noordzee garnalen
Ganzenlever, gerookte paling en aardappelcrème
Krabsalade met een mousse van bisque en een zachte curry
***
Knolseldersoep
Gevuld met bloemkoolroosjes en mosseltjes
***
Kreeft
Fijne groentenkrans en een smaakvolle kreeftensaus
***
Vol-au-vent
Klassiek met aardappelgratin, crumble van zuurdesem en
mimosa van ei en truffel
***
Valentijn dessert
Yoghurt, aardbei, roos
***
Marshmallows voor bij de koffie of thee
Lekker pasta met ragu!quote:Op zaterdag 13 februari 2021 18:10 schreef sigme het volgende:
[ afbeelding ]
Ragu, gister uren in de oven gestaan, vandaag nog een uurtje of 4. Knolvenkel gestoofd in boter, met wat olijfjes, verse tagliatelle (kant & klaar gekocht ).
Toe was vanillemascarpone met kersen-op-lichte-siroop.
Hoe was hetquote:Op zaterdag 13 februari 2021 18:12 schreef FranticDJ het volgende:
Net ook t diner afgehaald:
- Assortiment van amuses
– makreel | rode biet | guave
– witlof | prosciutto | boerenkaas
– brioche | palingcrème | mierikswortel
Sashimi van heilbot | kokkels | oester | venkel | bloedsinaasappel
Wortel | geitenkaas | ras el hanout
Langoustines | knolselderij | passievrucht | koffie
Skrei | ravioli kalfswang | paksoi | rode curry
Hertenkalf | pommes duchesse | schorseneren | spinazie | truffel
Internationale kazen | 5 stuks | bijpassende garnituren (+8)
Valentijnsdessert | appel | karamel | boerenjongens
Moet nog beginnen moet zelf nog alles opwarmen en op een bord doen enzulksquote:Op zaterdag 13 februari 2021 18:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat een heerlijk Valentijnsmenu! Alleen de amuses al Hoofdgerecht vol au vent is ook echt mijn soort eten
Hopelijk was alles zo lekker als het klinkt.
[..]
Lekker pasta met ragu!
[..]
Hoe was het
Hoop ik toch?!quote:Op zaterdag 13 februari 2021 18:44 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Moet nog beginnen moet zelf nog alles opwarmen en op een warm bord doen enzulks
This ain't my first rodeoquote:Op zaterdag 13 februari 2021 18:53 schreef maily het volgende:
[..]
Hoop ik toch?!
Het gebrek aan warme borden bij kook- en eetvideo's is stuitend. Bij sommige restaurants ook
Ziet er lekker uitquote:Op zondag 14 februari 2021 10:37 schreef sigme het volgende:
Ontbijt; fruit met vette kwart, en pitten noten zaden.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |