http://www.heelhollandbakt.nl/home/quote:De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ is vanaf december weer te zien bij MAX.
In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?
Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.
Terugkijkenquote:Elke zondag, 20.25 uur, NPO 1
De deelnemers van 2020/2021:quote:Je kunt alle uitzending tot 30 dagen na de betreffende uitzending online terugkijken. Daarna kun je alleen nog fragmenten bekijken. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die rusten op het beeldmateriaal.
Jaquote:
Echt hoor.....quote:Op zondag 10 januari 2021 20:47 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ze hebben al deeg én krijgen nu ook nog een tip!?
Ik heb zoiets van je kan net zo goed een croissantje kopenquote:Op zondag 10 januari 2021 20:47 schreef InstortendeSter het volgende:
Het ziet er wel heel lekker uit.
Ja het is puur aestetisch mooi. Het deeg ziet er niet bijzonder uit.quote:Op zondag 10 januari 2021 20:49 schreef KennyPowers het volgende:
[..]
Ik heb zoiets van je kan net zo goed een croissantje kopen
quote:
Dat is dit ook lijkt me.quote:Op zondag 10 januari 2021 20:50 schreef InstortendeSter het volgende:
[..]
Ik zat bij Brioche (spellcheck?) aan zo’n zoet melk broodje te denken. Die zijn wel echt heel lekker.
In Frankrijk smaken brioches en croissants niet bepaald hetzelfde.quote:Op zondag 10 januari 2021 20:49 schreef KennyPowers het volgende:
[..]
Ik heb zoiets van je kan net zo goed een croissantje kopen
Vlechtscheidingquote:
Is wel de makkelijkste ooit.quote:Op zondag 10 januari 2021 20:50 schreef AgnesGru het volgende:
Dit kan je toch geen technische opdracht noemen.
We hebben Robert gezien.quote:Op zondag 10 januari 2021 20:50 schreef Pino112 het volgende:
Vlechten:
Vet de aluminiumbakjes in met boter.
Haal het deeg uit de koelkast, bestuif je werkblad zeer licht met bloem en rol het deeg rustig uit tot een plak van 27 bij 27 centimeter.
Snijd met een liniaal rondom ongeveer 1 centimeter af zodat je tot een plak van 24 bij 25 centimeter komt.
Deze plak snijd je in 10 rechthoeken van 12 bij 5 centimeter.
Maak in iedere rechthoek in de lengte 2 inkepingen tot 1 centimeter van de bovenkant.
Vlecht het deeg en rol de vlecht van boven naar beneden naar je toe op tot een knoop en leg in een aluminiumbakje.
Zet de aluminium bakjes met knopen op een bakplaat, dek af met ingevet plasticfolie en laat 45 minuten rijzen bij kamertemperatuur.
Nee. Alleen beetje vlechten. Jammer.quote:Op zondag 10 januari 2021 20:50 schreef AgnesGru het volgende:
Dit kan je toch geen technische opdracht noemen.
Maar de opdracht is juist om dat te bedenkenquote:Op zondag 10 januari 2021 20:52 schreef Luke83 het volgende:
[..]
Nee. Alleen beetje vlechten. Jammer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |