FOK!forum / Big Brother 2021 / Big Brother 2021 Streamverslagen
Bennymaandag 4 januari 2021 @ 11:06
Xu8EFRZ.png
Heb jij de hele dag de stream aan? En heb je een talent voor schrijven of vind je het gewoon leuk om een verslag te delen van dat geen wat jij op de streams hebt gezien? Dan kun je die hier delen voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om de streams te volgen.
Razor21dinsdag 5 januari 2021 @ 22:32
Valt het verslag van de uitzending hier ook onder? Anders hier aflevering 2 namens mij https://www.bigbrothertvs(...)itzending-5-januari/

Anders hoor ik wel waar ik het mag of moet posten.
Dannywoensdag 6 januari 2021 @ 17:03
DaniŽlle, Els en Naomie zijn bezig met de was terwijl Jowi zich in de tuin druk maakt met een springtouw.
Joyce-43woensdag 6 januari 2021 @ 17:22
Ze zitten allemaal gezellig in een rondje in de kamer te babbelen.
Helaas gaat alles door elkaar dus weinig aan vast te knopen.

Ze hebben het over plaatsje Reet.

Jowi en liese zijn ergens anders nu.
Razor21woensdag 6 januari 2021 @ 21:07
Voor de mensen die het leuk vinden elke dag tussen 21;30 en 22:30 uur maak ik live een verslag van de uitzending (werkdagen). Wil niet steeds spammen, maar je kan het vinden op mijn site. Of ik plak het gewoon hier in later omdat ik zo blij ben met FOK! :)
Razor21woensdag 6 januari 2021 @ 22:22
Dag 3 staat online van vanavond
Bennydonderdag 7 januari 2021 @ 09:33
Een roerige ochtend in het huis. Bij het opstaan (8.20 uur gingen de lichten aan) blijkt het wc papier op en het water op te zijn. Tenminste... Overal in huis is water, behalve in de douche.

Enkele bewoners besluiten te verzamelen in de woonkamer voor een gezellig ochtendgesprek. De douche doet het tenslotte toch niet. Liese besluit enigszins geergerd een make-upje op te doen. Dat is volledig te volgen. Net nadat ze klaar is verschijnt Nick in de badkamer om te gaan douchen. "Het water doet het niet", aldus Liese. Waarna wordt verwezen naar de camera's dat ze (Febo :w) dat wel door zouden moeten hebben. Nick besluit toch te proberen of het water het doet. En dat doet het. Dan maar douchen. Ook Liese, die net klaar is met haar make-upje.

Nadat ze klaar is ontstaat enige reuring in de woonkamer. Op het scherm verschijnt de tekst "De kijker heeft beslist". Enkele bewoners verzamelen in de woonkamer. Waaronder ook de genomineerden Liese en Ziko, in verwachting op een antwoord op de vraag "Moeten we het huis verlaten?". Het is tenslotte de dag dat iemand het huis moet verlaten.
Wat blijkt: De dansopdracht van Liese en Ziko is geslaagd. Volgens het scherm zou 82% van de kijkers hebben besloten dat de dansopdracht goed is voltooid en daarmee §5000,- is verdiend. In de COS, hier op het FOK!forum, ontstaat reuring: "Hebben we kunnen stemmen??".

Dat krijgen de bewoners niet mee natuurlijk. Ziko is blij met het resultaat en verteld vol trots waarom hij zo fanatiek was met het dansen op de muziek*. "Dit gaat trending zijn he. Dit gaat trending zijn", roept hij meermaals.

(*Het fanatieke reageren van Ziko op de muziek en het dansen zorgde gisteravond voor enige ergernis bij onder andere Nathalie. Die vond toen dat hij iets te fanatiek was en niet zo dwingend "Je moet dit en dat" moet doen. Waarna hij juist vond dat sommige mensen te weinig actie ondernemen ('bougeren'). )
Blackprincesdonderdag 7 januari 2021 @ 11:11
Tussen 10 en 11.
De koffers staan klaar om ingepakt te worden. Ziko gaat gelijk aan de slag met inpakken terwijl Liese nog rustig aan doet.
In een klein gesprekje tussen Liese en Els vang ik op dat het wc papier en het keukenpapier nog weg is.
Uiteindelijk gaat Liese ook inpakken.
Er wordt wat gepuzzelt, gesport en smoothies gemaakt.
Ziko verteld herhaaldelijk dat hij speelde dat hij zo fanatiek was vanwege de opdracht. Hij deed het voor de groep.
Ceetje..donderdag 7 januari 2021 @ 11:32
Verslagje nog van de avond van 6 januari. De nominaties.
Nadat iedereen zijn twee nominaties in de Dagboekkamer heeft doorgegeven blijken Liese en Ziko genomineerd te zijn.. Dit slaat bij hen beide in als een bom. Liese zegt meteen dat ze erg teleurgesteld is en het niet snapt maar dat ze het niemand uit de groep kwalijk neemt. Jowi is de enige die ten overstaan van de groep vertelt wie hij genomineerd heeft en waarom.
Ziko verdwijnt naar buiten en Liese zit teleurgesteld te huilen op de bank.
Enige tijd later zitten Ziko en Liese samen aan de keukentafel. Ziko is boos. Hij vindt iedereen fake en hij is echt. Kanker hier en fake daar. Liese is ook boos, ze kan er niet over uit dat ze genomineerd is en zou na het evt. slagen van de geheime dansopdracht graag willen zeggen tegen de rest "zo, toch maar mooi 5000 euro voor jullie verdiend"
DaniŽlle onderbreekt het gesprek door te komen zeggen dat ze het lullig vindt dat Liese en Ziko met z'n tweetjes zich afzonderen aan de tafel. Ziko en Liese laten weten dat ze graag even samen willen praten over de nominaties. Liese, die met haar rug naar DaniŽlle zit, rolt hierbij met haar ogen.
Even later besluiten ze toch maar bij de rest te gaan zitten om geen gedoe te krijgen. Er wordt met z'n allen gepraat over de nominaties en Nick zegt dat als ze er later allemaal uit zijn ze met z'n allen naar een hardstyle-festival gaan. Het lijkt Liese en Ziko niet veel te interesseren.
Uiteindelijk zitten Liese en Ziko weer met z'n tweetjes op de bank. Ziko nog steeds erg boos. Hij wordt een beetje opstandig, draait z'n microfoon op z'n rug en trekt z'n shirt eroverheen. Liese zegt dat hij dat niet moet doen, maar daar heeft Ziko schijt aan zegt ie. Even later klinkt "ziko zendercheck". Hij lijkt er eerst schijt aan te hebben maar haalt dan, op aandringen van Liese toch de microfoon maar weer onder z'n shirt vandaan en draait hem weer goed zodat hij weer goed verstaanbaar is.
Blackprincesdonderdag 7 januari 2021 @ 12:24
Tussen 11 en 12.
Ze eten wat.
Ziko, Els en Liese doen een potje rummycup. En een potje praten. Gesprek komt op de liveshow. Omdat ze geen tijd weten (sommige weten het redelijk uit te rekenen) en ook niet kunnen herinneren hoe laat de liveshows van eerdere BB's begonnen komt Els tot de volgende conclusie:" Dus als de liveshow om 21:30 begint is het hier ook 21:30".
Natalie vindt het niet leuk dat Ziko haar negeert en vind hem kil reageren. Hierover heeft ze het met Jowi die al een tijdje bezig is met wat hij aan gaat trekken voor de liveshow en wat dingen strijkt.
Bennydonderdag 7 januari 2021 @ 12:40
Het is 12.30 uur als de stem door het huis roept dat Ziko en Liese afscheid moeten nemen. Beiden duiken, na alle bewoners te hebben bedankt en geknuffeld, meteen de koffers in. Letterlijk, niet figuurlijk. De koffers worden ingepakt. Danielle helpt Ziko die problemen heeft om alles in z'n koffer te krijgen. Ook niet veel later komt de rest van de bewoners aangevlogen om te helpen.
Na enkele minuten roept 'Big Brother' om om binnen 5 minuten afscheid te nemen. Als die voorbij zijn klinkt een dwingende "Neem nu afscheid". Een laatste knuffel volgt. Ziko en Liese lopen door de deur in de tuin.

Het is nog ruim 9 uur tot de liveshow. Waar gaan Ziko en Liese naartoe?

[ Bericht 33% gewijzigd door Benny op 07-01-2021 12:48:53 ]
Ceetje..donderdag 7 januari 2021 @ 12:48
rond 12.45 uur moeten ziko en liese allebei via de veranda het huis verlaten
Ceetje..donderdag 7 januari 2021 @ 13:01
om 13.00 is er kort op stream 2 te zien dat Liese en Ziko zich in een aparte kamer met een TV scherm bevinden en de zenders af doen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ceetje.. op 07-01-2021 17:13:49 ]
Ceetje..donderdag 7 januari 2021 @ 13:02
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:59 schreef snetje het volgende:
[ afbeelding ]
hier de foto, credits @snetje
Bennydonderdag 7 januari 2021 @ 14:25
14.00 - 14.30 uur
Jowi en Thomas spelen een potje schaak. Els kijkt toe.

Ondertussen ligt de rest van de overgebleven bewoners op de bank, onder een dekentje. De een diep in gedachte, de ander diep in slaap. Weer een ander luistert een beetje mee met de schakers.

Buiten miezert het. Er gebeurt niet veel.
Blackprincesdonderdag 7 januari 2021 @ 14:36
14:30

Ze krijgen een opdracht
Binnen 2 uur een schilderij van een bewoner maken. De kijker beslist wie wint en die krijgt een verrassing.
Bennydonderdag 7 januari 2021 @ 14:43
14.30 uur
De rust wordt verstoord door Big Brother: "Thomas, de voorraadkamer is open"

Thomas snelt samen met de andere schakers naar de voorraadkamer. Daar staan schildersezels, kwasten en ander schildergerij. De eerste stemmen gaan op dat ze daar wat mee moeten doen. Dat blijkt de kloppen. Thomas verschijnt even later met een enveloppe in de hand.

"Big Brother heeft gesproken. Bewoners, jullie gaan vandaag portretten van elkaar maken. Kies allemaal een plekje uit in deze woonkamer om de schildersezel neer te zetten. Kies allemaal een foto uit om na te schilderen. Je mag niet voor je eigen foto kiezen. De kijker beslist wie deze opdracht het best heeft uitgevoerd. De winnaar krijgt een verrassing van de kijker. Dus doe je best. Jullie hebben voor deze opdracht twee uur de tijd, vanaf nu"

De bewoners sprinten naar de voorraadkamer.

Danielle schildert Nathalie
Els schildert Thomas
Jowi schildert Naomi
Nathalie schildert Danielle
Naomi schildert Els
Nick schildert Jowi
Thomas schildert Theo
Theo schildert Nick

De twee uur tellen af op het scherm
Ceetje..donderdag 7 januari 2021 @ 17:22
Nadat de portretten geschilderd zijn moeten ze weer naar de voorraadkamer gebracht worden.
Daarna is het weer het gebruikelijke liggen, vreten en hangen. Theo en Nick maken de avondhap.
Els, DaniŽlle en Jowie doen een beetje hardlopen in de tuin. Daarna ouwehoeren ze een beetje over vanavond, Ze denken dat er twee nieuwe deelnemers bij gaan komen.
Razor21donderdag 7 januari 2021 @ 22:57
Streamverslag van de liveshow. Ben 90 minuten verder en 2200 woorden.
Blackprincesvrijdag 8 januari 2021 @ 09:26
8:08 wanneer ik inlog zie ik Theo bezig met deeg maken. Nick komt er even later bij en Theo verteld dat hij pizza deeg heeft gemaakt zodat ieder een eigen pizza kan maken. Verder klagen ze wat over Thomas zijn gesnurk. Even later liggen ze op de bank.
8:53 Theo wordt naar de dagboek kamer geroepen. Nick zegt hem om toiletpapier te vragen.
De rest wordt nu ook langzaam wakker.
We zien een kort fragment van Naomi en Danielle die uit een kast toiletpapier pakken en sneaky meenemen onder hun badjas.
Blackprincesvrijdag 8 januari 2021 @ 10:23
10:05
Terwijl door een aantal wat gekeutelt wordt en er een groepje sport klinkt de stem dat ze naar de woonkamer moeten. Na een tijdje klinkt een zoemer en op beeld zien ze foto's van wat bewoners met een percentage eronder die ik helaas niet helemaal heb kunnen zien.
De stem roept Danielle op voor de dagboekkamer. Ze komt terug met een brief waarin staat dat de kijker beslist heeft welke bewoners ze beter willen leren kennen. Danielle, Theo en Thomas krijgen daarom vandaag een belangrijke rol in een opdracht.
Vomeravrijdag 8 januari 2021 @ 10:27
Ik had al ene verslag geschreven, maar had nog geen account, maar zal verder schrijven op dat van Blackprinces

De percentages waren ongeveer:
Thomas : 21%
DaniŽlle : 20%
Theo: 17%

Vanochtend was er ook een overleg omtrent het gesnurk van Thomas. Er is besloten dat de mensen die er tegen kunnen bij Thomas blijven slapen en mensen die er minder tegen kunnen bij de andere gaan liggen. Mogelijk wordt er ook gerouleerd. Er wordt ook gekeken om voor Thomas een neusklemmetje te gebruiken tegen het snurken.
Theo en Nathalie zijn flink chagarijnig door het slechte slapen. Theo heeft vannacht een paar keer hard moeten roepen tegen Thomas om zich om te draaien.
10:27: iedereen is lekker aan het sporten buiten, planken, rondjes lopen en wat hout aan het hakken.
Bennyvrijdag 8 januari 2021 @ 13:45
13.00 - 14.00 uur
Het is lekker weer in Amsterdam. De zon schijnt. Thomas, Els, Nick, Nathalie en Theo zitten buiten. In eerste instantie gaat het over de eerste dagen van Big Brother. Theo begint zich behoorlijk te vervelen. Hij kijkt vooral uit naar opdrachten vanuit de regie. Er wordt weggedraaid naar binnen waar wordt gepuzzeld.

Binnen zijn Jowi, Danielle, Liese en Naomi bezig met een Disney puzzel. De puzzel van 1000 stukjes schiet al aardig op, terwijl ze enkele uren geleden waren begonnen.

Op stream 2 zijn Thomas, Els, Nick, Nathalie en Theo te zien. Ze zitten nog steeds buiten en zijn in gepsprek over datgeen wat ze op tv keken.

Het is half 2 als ook Jowie en Nick naar binnen komen. Jowi leert Nick schaken. Theo komt erbij zitten om ook ervaring op te doen.

Els en Thomas hebben het over het spel Big Brother. Ze hebben het over eerdere opdrachten en wat er nog komen gaat. Aan bod komt het eerdere spel met de doos, waar Thomas zich fanatiek mee bezig heeft gehouden. Ook het toiletpapiermysterie van gister, waarbij ze het de hele dag zonder toiletpapier hebben moeten doen, kwam aan bod. Zou het een opdracht zijn geweest? En van wie?

[ Bericht 4% gewijzigd door Benny op 08-01-2021 13:51:06 ]
Vomeravrijdag 8 januari 2021 @ 15:22
Ik zie dat ik wat gemist heb. Tussen 14 en 15 zijn er drie nieuwe mensen erbij gekomen.

Jill 22 jaar - Nederland (Lamsmeer)
Zoey 29 jaar (als ik het goed spel) - Belgie (Brussel)
Rene 29 jaar - Nederland (hoorn, kon het niet goed verstaan)

Danielle, Theo en Thomas hebben 3 van de 4 mensen moeten uitkiezen. Ze hebben de personen alleen gesproken. Ze hebben drie vragen gesteld en daarbij hun keuze gemaakt. De 4de moest naar huis gaan.

[ Bericht 1% gewijzigd door Vomera op 08-01-2021 16:16:58 ]
Razor21vrijdag 8 januari 2021 @ 22:29
Stream van vanavond staat online voor de geÔnteresseerden.
capuchon_jongenzaterdag 9 januari 2021 @ 22:22
Ik zal proberen wat stukjes te schrijven:

Het is Zaterdag 9 januari 2021 om 21:30 :

De sfeer is goed want ze spelen gezellig verschillende soorten spelletjes. Na het traditionele weerwolven spelen ze een spelletje waarbij ze mensen of dingen moeten uitbeelden.

826b3f93fa8045c5ee2bd78df27f8662.gif

om 22:15 zorgt Els voor worstjes wat er heerlijk eruit ziet.

aea3eb050370ad4798fe5a1d95d16614.gif

Ondertussen kennen we een redelijk saaie avond. De bewoners proberen er het beste van te maken.

[ Bericht 8% gewijzigd door capuchon_jongen op 09-01-2021 22:30:08 ]
capuchon_jongenzaterdag 9 januari 2021 @ 22:44
Zaterdag 9 Januari om 22:45
Na het spelletje "dingen uitbeelden" Is het genoeg geweest. Bewoners ontspannen zich en nemen een douche:

6b879283592b4d7575eadb591d0c14bf.gif

Of hangen op de bank

7affe8a001aad1943d9335ac6efd08d9.png
Joyce-43zaterdag 9 januari 2021 @ 23:57
Zoey zit net te vertellen over het bestormen van het capitool.
Ze weet ook te vertellen dat Trump verbannen is van Twitter. (Best vreemd vanmorgen pas gebeurd)
Verder zit ze samen met jowi en Thomas te puzzelen.
Jowi wisselt van Engels praten naar Nederlands, samen met zoey.
Thomas doet ook mee met Engels, why?
MissyZzondag 10 januari 2021 @ 09:27
Keek even terug naar gesprek vanmorgen. Theo, Renť, Nick:
Theo gaf aan dat savonds bij het slapen Zoe even op Nick was gedoken, en dat ze dat soort dingen gelukkig niet uitzenden. (was grapje van Theo)
Rene hoor je zeggen dat een brief van zijn vriendin was afgepakt voor die het kon lezen. Theo zijn vriendin had een kaartje verstopt in zijn gymp en die hadden ze niet gevonden.Meteen weer geluid weg.
Ze hadden allemaal goed geslapen.
Jill is wel op Thomas gesprongen bij het naar bed gaan. Theo gaf aan aan Jill dat goed gereedschap wel onder een afdak hangt.
Jill schrikt en zegt; 'Thomas is mijn grote broer, en Theo mijn vader hier".
En ze worden volgens Nick al Loco....ze denken dat de tijd op de oven door de regie verzet kan worden.
(verslag van net na opstaan, 10-01)
Li0nHeartzondag 10 januari 2021 @ 14:24
zondag 14:15
Jill, Nathalie en Rene zitten buiten. Nathalie zegt dat ze vooral tactisch gaat stemmen. Jill en Rene gaan meer op gevoel. Nathalie vindt nu niemand zo irritant in het huis om diegene om die reden eruit te stemmen.

Jill en Rene weten niet meer hoe de rest heeft gestemd vorige week, zijn ze vergeten (zeggen ze in ieder geval).

Binnen is Naomi aan het stofzuigen, Jowi is met gewichten in de weer in de slaapkamer.
Naomi is aan het zingen tijdens het stofzuigen, en Jowi steekt z'n hoofd om de deur om luidkeels mee te zingen.

Naomi heeft niet door wie het is, en vraagt zich even af of ze gek begint te worden. Dan ontdekt ze Jowi die zich achter de deur van de slaapkamer heeft verstopt.

14:35
Thomas, Jowi en Naomi proberen nu met z'n 3-en Bohemain Rhapsody uit te vogelen, en zingen een gedeelte ervan.

14:50
BB : Alle bewoners, kom naar de woonkamer.

Ze gaan met z'n allen op de banken zitten. Het lijkt om de huismeester te gaan en Thomas is de nieuwe huismeester. Hij wordt daarna naar de dagboekkamer geroepen.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 14:54:43 (edit) ]
Li0nHeartzondag 10 januari 2021 @ 19:15
19:00 uur:

Om redenen(?) wordt Theo opgemaakt door Zoey en Nick en heeft hij een pruik met lang haar opgekregen.
Het lijkt erop dat Theo z'n opwachting gaat maken als een nieuwe bewoonster (Luna)

c1bd6942f69109356617fb8f230959e5.png

8f800ef3f08d22ce7ddc6ec373d8a6dc.png

539317078c4b710e1be3b8156afc4eec.png

Dit werd uiteindelijk aan de andere bewoners getoond, wat uiteraard tot grote hilariteit leidde:

Filmpje

19:40
Het eeuwige Weerwolven is weer begonnen .. gaap

Stream 2 vindt het ook wel goed, en geeft een struikje buiten de nodige aandacht:

fc66ab41cd926ef075adb2c45788bab2.png

De bewoners zijn ook niet zo van het opruimen buiten:

d143a3ad8f7879216968cddf761deaa8.png

Binnen nog steeds weerwolven.

[ Bericht 24% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 19:52:33 (weerwolf) ]
Li0nHeartzondag 10 januari 2021 @ 20:10
20:05
Nick schat dat het ongeveer 20:00 uur is. Jill zegt: 'echt?' . Nick zegt: 'We zijn om 18.00 uur ongeveer gaan eten .. daarna dit en dat. Het is ongeveer half negen nu'.

Thomas denkt dat het al wel 22.00-23.00 uur is. De rest die aanwezig is, zit er tussenin. Rene noemt even de ovenklok. Hij zegt, als de ovenklok nog steeds klopt, is het 20.00 uur.

Ondertussen wordt er hagelslag gesmikkeld, want dat is nog de enige chocola in het huis :)

Theo: (over Thea) ook goed opgepakt door de regie. Zo blijf ik toch publiekslieveling. Je moet er wat voor over hebben, wat zal ik de volgende keer weer moeten doen. Anders hebben ze ook niks om uit te zenden. Wat moet je nou uitzenden van de afgelopen 4 dagen?

De rest die op de bank zit komt met: Nieuwe bewoners, vragen, huismeester, dagboekkamer gesprekken.

Theo vindt dit allemaal erg mager en is erg tevreden met zichzelf.

20:20
Ondertussen zijn in de keuken Jowie, Liese en Naomi bezig met de afwas.
In de woonkamer zitten Theo, Els, Nick en nog een paar. Het gaat over opdrachten, en over de dozen en hoe dat ging. Theo heeft het over een boodschappenspel, gaat de 2e keer over tot 500 euro. Hebben ze hem verteld, zegt hij met een knipoog.

Over de opdrachten : Els hoopt dat er morgen een nieuwe opdracht is. Theo zegt, die moeten ze steeds maken he, die staan niet klaar. Daarom duurt het zo lang voor er weer een nieuwe is. Bijvoorbeeld die dozen zal best wat werk zijn geweest.

Els vraagt: hoe zagen die dozen eruit? Rene zegt: mooi ingerichte kamer, beetje pakjesbootachtig.

De regie zapt gelijk weg naar de tuin.

[ Bericht 16% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 20:30:12 (bold) ]
Li0nHeartzondag 10 januari 2021 @ 21:05
21:00

De meeste bewoners liggen al in bed. Ze lijken het besef van tijd een beetje kwijt te zijn.
In de badkamer staan Jowie, Liese en Zoey te tandenpoetsen en zo.

Het gaat ook over het wassen van de kleren. Zoey zegt dat ze nu alles opspaart in een zak, en 1 keer per week haar eigen kleren gaat wassen. De reden is dat er bij de laatste was een broek met een kaka-streep zat. Dus alle andere kleren zijn in aanraking gekomen met die kaka. Dat wil ze echt niet, dus ze gaat haar eigen kleren wassen. Het is bij hen niet bekend van wie de kaka-broek was.

Ze fluisteren tussendoor. Gaat over nomineren, en dat er tactisch gestemd moet worden. Het is moeilijk te verstaan, maar het lijkt erop dat Els besproken wordt om op te stemmen.Ze proberen ook te bedenken wie er op Els gaan stemmen. Theo zeggen ze.

Liese heeft het nog over haar nominatie. Jowie zegt dat dat niet tactisch was, maar alleen omdat men Zico en haar het minst gesproken had.

21:20
Iedereen ligt in bed en slaapt of doet pogingen daartoe. Het huis is donker en stil.

[ Bericht 20% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 21:20:23 (kaka) ]
capuchon_jongenzondag 10 januari 2021 @ 21:41
21:39 thomas prutst aan zijn oor.
MissyZmaandag 11 januari 2021 @ 07:24
7.14 de stem; Batterwissel.
wel 30 keer luid door de speaskers.
Dan Zender check en ook Bewoners naar de woonkamer.
Alles binnen enkele minuten.
Uitleg;
In de tuin staan 5 ijsballen elk met een knikker. Speel de knikker vrij zonder hem te laten vallen, elke knikker is 25 euro waard. ( ik denk voor luxe boodschappen)
Allemaal rennen ze meteen naar de linnenkast maar BB heeft andere plannen, het moet nu en telt af van 10 naar 0.
In badjas en rennend de tuin in.
Waterkokers worden aangezet en messen gepakt en gaan.f98f87f26724655e67150160288a942d.gif
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 07:29
Ze hebben 42 knikkers verzamelt, 210 euro wordt er gezegd. Er waren 5 ballen, ze denken dat er 10 knikkers per bal waren, dus in totaal hadden het er 50 kunnen zijn.

BB laat Nick nogmaals de knikkers tellen (plaatje van MissyZ)

2e2e2551a4362b5480b9f7fa236da319.gif

Het zijn er inderdaad 42 en dus verschijnt deze tekst op het scherm:
306bbc3e3fc6c23553aed577b563851f.png

7:50
BB heeft Els naar de DBK geroepen. Blijkbaar is er gezegd dat de 5 tafels weer teruggegeven moeten worden, want met z'n allen worden de tafels naar binnen gebracht en ergens richting de DBK of gameroom gebracht.

[ Bericht 35% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 07:53:30 (tafels) ]
MissyZmaandag 11 januari 2021 @ 08:08
6a8b134cdbc7a021731bd5a2a3e7b3b4.gif

Kleine terugblik naar de start met rennende net wakker wordende bewoners, Jill maakte een lelijke sliding en sloopte een lamp.
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 08:47
8.45
Nathalie, Theo, Jill en Nick zijn in de keuken. Theo zegt: 'lekker potje neuken na het sporten, dat is echt het fijnste, of niet Nathalie?'

Nathalie: 'Ik sport nooit he ... maar voor jou een record toch? 10 dagen was toch je langste periode? Het is nu al dag 12'.
Theo: 'Ja, gisternacht had ik het er wel moeilijk mee hoor. Ik was heel onrustig, en de hele nacht lang een stijve lul gehad. Was er misselijk van. Ben er toen uitgegaan, op de bank gaan zitten. Maar de stijve bleef. Toen ben ik maar weer in bed gaan liggen, en stiekem een beetje ermee spelen. Maar alle camera's stonden gelijk op me, dat wou ik ook niet, dus toen ben ik maar gaan slapen. Dat lukte toen wel'

De blik van Jill zegt alles:
e3461b0263223b34cfd1391f38cb739f.png

[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 08:49:05 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 08:58
8:55
We zijn inmiddels 10 minuten verder, maar Jill staat nog steeds in dezelfde stand:

852825085e651475a555104a5068548c.png

[ Bericht 1% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 08:58:31 (png) ]
MissyZmaandag 11 januari 2021 @ 09:01
Nathalie zegt tegen Theo dat ze samen wel de luxe produkten bestellen. Dat vegan hebben we wel gehad".
Wat vreemd is aangezien het Thomas is die over de boodschappen gaat. En niet dit duo.
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 09:27
9.20
In de slaapkamer na het sporten blijven Nathalie en Naomi over. Naomi vraagt aan Nathalie hoe het met haar gaat. Ze hebben het over de vegan producten. Er zijn er nog veel, dus er hoeven geen nieuwe te komen. Naomi gaat ook kijken of ze wellicht ingevroren kunnen worden.

Nathalie: 'Ik ga dat ene niet meer vragen, dat heb ik nog. En verder moeten denk ik Theo en ... eerst kijken wat ze nodig hebben voor het koken, net als vorige week. Tenminste, als Thomas dat ook vindt, en dan kunnen wij voor de rest kijken.'

10.00
Er is een gesprek geweest over vissen in Friesland, en zeilen ed. Nu zegt Nick dat er eerst geen wc papier was, en toen hij een half uur later weer keek, er ineens wel wc papier was. Er wordt nu gespeculeerd dat er ergens een geheime gang is, en dat 1 van de 2 grote spiegels eigenlijk een deur is, waardoor de productie kan om wc papier bij te vullen.

Jowie wordt naar de DBK geroepen. Hij zegt hierna niet waarom, Zoey is wel nieuwsgierig.

10.15
Bankhangen
1d782b0f442235c00f4d3d7d754cf8a9.png

Rene vertelt dat hij een broertje heeft die exact 7 jaar jonger is dan hij, tot op de dag. Broertje is 23. Jill vraagt of broertje al een vriendin heeft. Rene zegt:' Eeeeeuhhhhh, nee'

Theo vraagt aan Jill wat voor type ze zoekt, kunnen ze haar helpen.
Jill: 'Lekkere knul, niet op z'n bekje gevallen, Mooie tanden, beetje tattoo's mag ook wel, hoeft niet.'

Ik weet natuurlijk niet wat er nu in Thomas omgaat, maar zo zit hij erbij:
7ff9a8d370b9dca75a9e264554255143.png

10:25
Thomas wordt naar de DBK geroepen. Na 5 minuten komt hij terugrennen met de tablet
Samen met de koks wordt de lijst ingevuld:

c3a983cce0ed29b1dc447e0ca2c4fed2.png

De koks hebben na een paar minuten hun lijstje ingevuld. De rest mag nu nog wat 'luxe' dingen uitzoeken met het geld dat over is.

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 10:38:15 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 10:47
10:45
Theo praat met Danielle en Nathalie. Het gaat over de heftigheid van vanochtend, en Theo zegt, zo ben ik, als je dat niet trekt, moeten ze me eruit stemmen. Nu we het daar toch over hebben....
Theo wil Els eruit hebben, en dan moet er nog een tweede mee voor de nominatie, dan ligt zij eruit zegt hij. Hij denkt dat er nu een Nederlander uitgaat.

Ze moeten er nog 2 meekrijgen. Als Danielle even wegloopt, zegt hij dat hij Rene en Els wil nomineren. Rene vindt hij een ultieme lul. Hij zegt ook dat alle Belgen op Els gaan stemmen. Hij denkt dat BB het niet toelaat dat er nu weer een Belg uitgaat.

Even later als Danielle weer terug is zegt Theo, dan zijn dat de twee die ik ga doen: Naomi en Rene. (?)
Danielle zegt: of die ene met de lange haren.

10:50
Ondertussen zitten Jowie en Els buiten. Jowie vraagt aan Els wie ze gaat nomineren. Hij gokt : Rene en Theo.
Dat klopt helemaal zegt Els.

Jowie: 'De persoon die jij zegt, hij blijft heel volatiel. Blijft een makkelijke keuze'

Nathalie komt buiten, dus stokt dit gesprek. Nathalie gaat nu het gedrag van Theo verklaren en uitleggen bij Els. Dat doet ze al de hele ochtend bij iedereen. Omdat ze hem er vanochtend even op aangesproken heeft.

Hierna:
Nathalie tegen Els: 'Ik heb het er met Theo over gehad om ook op Rene te stemmen.'
Els: 'En op mij'
Nathalie: Nee. 'Nou, hij twijfelt tussen jou en Naomi. Ik heb gezegd, stem niet op Els. Theo zegt, er gaat sowieso een Nederlander uit.'
Els: 'Da's wel logisch'
Nathalie: 'Ik ga sowieso op Rene stemmen.'
Els: 'Dan ben ik eruit, ik ben de oudste'
Nathalie: 'Maar misschien heb je wel een hele grote aanhang. Heel veel lovers.'
Els: 'Maar kijk hoe de groep is, allemaal jonge mensen.'

Tegen Jowie hierna over de weekboodschappen:
Jowie: 'Heb jij nog iets besteld?'
Nathalie: 'Nee, ik heb me er niet mee bemoeid. Eerst gingen Theo en Nick voor de weekboodschappen omdat zij koken, dat vind ik ook terecht. En daarna vond ik het wel goed, laat de rest het maar doen.'

Daarna weer over het nomineren.
Els: 'Ik ben benieuwd wie op mij gaan stemmen. Theo, Nick, Naomi'
Nathalie: 'Sowieso alle Belgen'
Els: 'Nee, ik denk Liese niet'
Jowie: 'Maak het geen grote discussie'
Nathalie: 'Vraag het niet aan mensen, weet je wel'
Els: 'Ik praat er met niemand over, alleen met jullie. En Thomas stemt ook niet op mij.'
Nathalie: 'Nee, en Daan ook niet.'
Els: 'En Liese ook niet'
Els: 'Hou je alleen Nick en Naomi over. Nick is veel te dik met Theo, die misbruikt hem. Theo heeft dat alleen zelf niet door.'

Nathalie: 'Ik ga sowieso op Rene stemmen'
Jowie: 'Ik heb ook niks met Rene'

Ze zeggen dat van de nieuwe mensen alleen Zoey zichzelf is, de andere twee kunnen ze nog niet peilen. Alleen Jill is dan wel aardig. Rene doet te veel z'n best.

Els: 'Ik weet wie de publiekslievelingen zijn. Dat zijn Thomas, Theo en Daan. Want daar loopt Rene steeds naar toe, dat heeft ie gelezen voordat hij het huis binnenkwam denk ik.'

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 11:22:30 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 11:35
11:30
Nathalie en Thomas nu buiten over nomineren.
Nathalie zegt dat Jowie had uitgerekend dat Els niet te redden is, te veel stemmen. Ze zegt dat ze wel heeft geprobeerd om Daan en Theo ervan te overtuigen om niet op Els te stemmen, dus die gaan dat misschien niet doen. Maar dan wel op Naomi. Nathalie wil eigenlijk ook niet op Naomi stemmen.

Thomas zegt dat ze moeten proberen Naomi en Liese zover te krijgen niet op Els te stemmen.

Nathalie: 'Els kunnen we er nog wel even bij hebben.'
Thomas: 'Maar denk je dat Theo niet op Els gaat stemmen?'
Nathalie: 'Nee, ik denk het wel, hij wel, maar Daan niet. Ik heb gezegd, is het wel verstandig om Els eruit te stemmen. Toen zei hij ok, dan Naomi. Maar ik denk niet dat hij dat gaat doen. Er gaan veel mensen op Rene stemmen. Ik sowieso. De tweede weet ik echt nog niet.'
Thomas: 'Ik vind het moeilijk.'

Nathalie: 'Aan het einde van de dag heb ik loyaliteit aan 2 mensen, aan jou en aan Jowie.'

11:45
Els was ondertussen naar de DBK geroepen, vlak nadat ze iets vertelde over hoe het vanochtend in de DBK ging. Ze denken dat ze straf gaat krijgen. Els is zeker een kwartier weg. Dan komt ze weer buiten bij Nathalie en Thomas zitten. Bovenstaande gebeurde in die tussentijd.

Ze vragen of ze straf heeft gehad. Maar nee, het was een topgesprek. Verder mag ze er niks over zeggen, zegt Els. Het ging helemaal niet over vanochtend in ieder geval.
Els: 'Ik weet nu goed hoe Big Brother is.'

[ Bericht 6% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 11:48:46 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 12:27
12:20
Theo en Zoey op de bank, weer over nominaties.

e08746b002838ae43ed9e70ddf963074.png

Theo zegt dat hij op Els en Rene gaat stemmen. Els past niet in de groep, en Rene is alleen maar politiek-correct.
Zoey zegt dat er 3 een rol aan het spelen zijn in BB. Theo zegt dat hij er een Nederlander uit wil hebben.

Als hij alles geweten had, had hij Zico erin gehouden, omdat hij veel meer een teamspeler is. Hij is teleurgesteld in de Nederlanders.

Theo zegt, ik ben wie ik ben, ben dan soms wel een lul, maar altijd mezelf.

Hierna probeert Theo Liese te overtuigen van z'n plan om Nederlands weg te stemmen. Liese gaat vooral voor de groep zegt ze, ze gaat nu tactisch stemmen. Wil geld voor de pot verdienen, en zwakke spelers eruit hebben die alleen maar staan toe te kijken. Ze weet al wie ze gaat nomineren, en het lijkt erop dat dat niet perse Nederlanders zijn. Ze zegt niet wie wel.

12:35
Jowi wordt betrapt met schoenen aan. Theo roept het luidkeels door het huis: 'Hele week op het water'.
Liese zegt: 'Wat een snitch'.
Theo: 'Luister, tussen 40 en 45 had ik zo bij de NSB gekund. Gelijk strak zijn. Aanpakken. Niks snitch, gewoon zeggen.'

Even later Liese: 'Ge hebt 3 kwart gouden hart. Voor de rest pikzwart.' :)

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 12:41:57 (3/4) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 13:30
13:15
Theo zit buiten met Thomas, Nathalie en Els. Korte samenvatting van het gesprek, Theo vindt Rene een lul, de rest is het wel met hem eens dat hij een rol speelt, en niet zichzelf is.

Ze zeggen dat Jill op haar tenen loopt, als dat zo door gaat, dan stapt ze vrijwillig op. Thomas neemt het nog wel enigszins voor haar op, hij zegt, het is niet makkelijk om nieuw binnen te komen. Dat beaamt Els.

Theo denkt dat Jill, Zoey en Liese hetzelfde gaan stemmen.

13:30
Thomas en Els blijven over buiten, Nathalie en Theo zijn naar binnen gegaan.
Els zegt dat Theo zich ook zorgen maakt. Waarom denk je anders dat hij naar buiten kwam om met ons te praten. :)

Els zegt, het is net schaken, het is een spel. Voor mij zijn het allemaal pionnetjes in het huis, geen mensen.
Thomas zegt dat hij zo niet denkt, dat zou hij niet vol kunnen houden.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 13:40:08 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 14:39
14:30

De hottub is weer in gebruik genomen.

08aab11e7a2e815e79404eb9b7c9fdf8.gif
(plaatje van Ebinas)

14:40
BB : bewoners, het is tijd voor de nominaties

Het is donker met rood licht in het huis:
1ccefbbfcfdb016f92504e071ceb704d.png

Theo mag als eerste nomineren. Nick als 2e.

15:38
Het gaat weer over de tijd. De ovenkok geeft nu 13:14 aan. Ze schatten het ergens tussen 15 en 16.

15:50
Thomas is in de DBK, hij is 1 van de laatsten om te nomineren.

BB: Bewoners, controleer uw zender
Theo: Jezus Christus
BB: Ja, Theo

Hilariteit alom, ze zeggen, 'oh, hij heeft een nieuwe [tekst opgenomen]'

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 15:56:47 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 20:36
20:30
Het regent buiten hard, dus iedereen zit binnen. Sommigen doen een spel (dierennamen zeggen)

Els en Zoey zijn aan het kletsen. Els zegt oa dat ze dacht er vorige week al uit te gaan. Ze hebben het ook over wat Zoey nog heeft gezien in de afleveringen voor ze het huis in ging.

Regen:
19e16569cdcb05fddba6c5cfeb5015da.png

Els zegt dat het eigenlijk een geintje is dat ze meedoet. Heeft zich aangemeld omdat haar zoon zei dat ze echt niet met haar porem op tv moest gaan.

Hierna wordt er geveegd door Zoey, Els en Liese.
Jill doet een maskertje:

5d769cfbb480970511414b94680bc9a6.png

Op de slaapkamer heeft Daan de take dat er in haar dorp al zoveel kinderlokkers zijn gepakt, omdat iedereen elkaar kent. Heb je in de stad niet, kent niemand elkaar, en zoveel toeristen.

[ Bericht 22% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 21:02:25 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 11 januari 2021 @ 21:09
21:00
Het gaat in de slaapkamer over het haarvet (denk ik) van Jowie. Daan zegt dat ze hoopt dat hij het haalt met de pot.
Nathalie zegt: 'Oh bij mij hebben ze gezegd dat ik van alles nieuwe zou krijgen als het op is, bij jullie niet?'
Rest: "Eh... nee"

Daan: Wel, zo je hebt veel mee. Moest toch? Nee hoor... Oh'
Nathalie: 'Hebben ze geen foto's gemaakt van je spullen, van je badartikelen?'
Daan: 'Nee, alleen maar stickers plakken'
Nathalie: 'Serieeeeeeuuuus??'

Zap, weg naar de woonkamer waar echt niks gebeurd. Dus bedenkt BB maar iets.. de boodschappen zijn er:

78cb51b63c782b47ba1b2fa51fdea005.png
Dutchgirl23maandag 11 januari 2021 @ 21:29
Thomas was vanmiddag na het nomineren erg overstuur. Hij had buiten een gesprek met Naomi. Hij huilde ook. Wat ik begrijp heeft hij Jill genomineerd en had daar al meteen spijt van. Hij heeft zich laten meeslepen door anderen. Ook vindt hij het moeilijk, om te gaan met de aandacht die hij krijgt van Jill. Hij kan niet inschatten of het gemeend is of niet. Hij is de rest van de dag van slag.
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 07:21
dinsdag 7:00
Jill is wakker en loopt een stukje door het huis. Ze kijkt even naar buiten en lijkt even op de ovenklok te kijken en een berekening te maken.

cc0809f5186b1bb4ee220f20c9a5be70.gif

Hierna loopt ze weer terug richting de gang. Denkt een aantal seconden na, en gaat dan weer terug slapen.
Het huis is weer in diepe rust, iedereen slaapt nog.

7:45
BB heeft de lichten aangedaan, de bewoners moeten wakker worden. Maar er gebeurt nog niet heel veel op dat vlak.

631c84753ee0a0ce5d06ad53fa4e4f1b.png

7:55
BB: Hallo bewoners, het is tijd voor een batterijwissel.

Iedereen wordt dus, verplicht, wakker.

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 07:54:32 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 08:28
8.30
Bijna iedereen is wakker, Theo en Nick zijn alweer buiten aan het sporten.

Alleen Thomas ligt nog in bed, z'n nominatie aan het overdenken (?)

edbc168f5588214bae67fbbd460fc6d0.png

De OCD'ers hebben het over schoonmaken. Ze hebben schoonmaakartikelen nodig, en andere doekjes. Daan wil graag ook de DBK schoonmaken, want die is ook vies geworden. Gister was ze als laatste in de DBK bij de nominaties. Het stonk er echt naar zweet zei ze.

Ze willen vandaag dus de DBK stofzuigen, en alles afnemen :)

9:45
Bijna iedereen heeft gesport, en men zit nu in de keuken aan het ontbijt.
Thomas wordt naar de DBK geroepen. Mag nog wel even een halve minuut voor een dichte deur wachten voor BB hem binnenlaat.

Gesprekken aan tafel gaan over voetbal, over iPhones... Opa Theo voert uiteraard weer het woord. Hij had vroeger een van de eerste mobiele telefoons in de auto. Zo'n bakbeest. Daar belde je nog _vaste_ toestellen mee!!

En vroeger had je een antwoordapparaat. Met een bandje. Maar die zie je nog wel eens ... in Friends :)

[ Bericht 21% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 09:51:30 (edit) ]
Bennydinsdag 12 januari 2021 @ 10:35
09.50 uur
Thomas moet naar de dagboekkamer komen

10.05 uur
De bewoners worden verzocht zich binnen 5 minuten klaar te maken voor een spel

10.20 uur
De bewoners worden verzocht naar de gameroom te komen

10.22 uur
Jill en Thomas komen terug van de gameroom. In een gesprek tussen hun blijkt dat het gaat om een opdracht voor 'De Sterkste en zwakste bewoner van het huis' waar kijkers de afgelopen 2 dagen op konden stemmen. Thomas kwam hier als zwakste bewoner uit en kreeg -blijkbaar- in de dagboekkamer enkele keuzes voorgelegd over datgaan wat in de gameroom afspeelt. Als streamer krijg je hiervan niks mee. De camera is gericht op de bankstellen.

10.38 uur
Uit het gesprek blijkt dat er 3 pionnen in de gameroom staan. Volgens Jill en Thomas moeten ze daar op balanceren en tredes hoger komen.

De koppels zijn:
Theo en Els
Danielle en Liese
Jowi en Nathalie
Zoey en Nick
Rene en Naomi

10.40 uur
Thomas vertelt dat hij in de dagboekkamer geld heeft moeten inzetten op de koppels wie het langst overblijft. Vervolgens roepen ze naar Big Brother dat ze graag op de tv mee zouden kijken. Ze krijgen nu niks mee van de opdracht

10.45 uur
Het lijkt te gaan om een opdracht zoals eerder in Australie:

10.55 uur
De bewoners komen terug uit de gameroom. THomas heeft moeten gokken welk duo het langst zou blijven staan.

Hij verdeelde de bedragen zo:
Theo en Els - §1000,-
Danielle en Liese - §4000,-
Jowi en Nathalie - §2000,-
Zoey en Nick - §5000,-
Rene en Naomi - §3000,-

Daniele en Liese bleven het langst overend. Daarmee verdienen de bewoners §4000,- en staat de pot nu op §11.000,-

[ Bericht 12% gewijzigd door Benny op 12-01-2021 11:42:09 ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 11:24
Bij bovenstaande nog even een plaatje uit het andere topic:

1a61b667e779395d87ed45e266bafee1.png
Credits: Fikkert2

Thomas vertelt na afloop buiten nog dat hij alleen plaatjes kreeg te zien hoe het eruit zag, en dat het een balansspel was. Op basis daarvan moest hij z'n beslissingen nemen.

Els: de pot totaal is nu 11.000 euro.

Theo baalde eerst dat hij niet gewonnen had. Is nu achteraf blij, want dan hadden ze veel minder geld verdiend. Zou er dan goed ziek van zijn geweest.

Els: 'Maar we kennen mekaar nu goed genoeg, he Theo'
Theo: 'Dat maak me helemaal niks uit, echt waar niet.'
Els: 'Voor jou niet, maar voor mij wel'

Theo: 'Els en ik hebben natuurlijk al intiem contact gehad, wel als m'n alterego'
Els: 'Ja, ik heb al mogen proeven' met een lachbui erachter aan
Nathalie: 'Dat rokje kan ik nu nooit meer aan, want dat stond Luna Lopez dus veel beter'

[ Bericht 22% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 11:34:03 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 11:47
Tijdens de stream hoor je iemand (psycholoog?) iets vragen aan Naomi in de DBK
Voordat we het daarover gaan hebben, Even een soort tussendoorbabbeltje hoe het met je is, of je je nog prettig voelt
[...]
Top en voel je je prettig en veilig in het huis?
[..]
Fijn, en Theo's drag-act, ging dat niet te ver?
[..]

Het laatste:
Filmpje

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 11:55:33 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 12:18
12:15
Gesprek aan de keukentafel, waar onder andere Theo en Daan zitten.
Theo: Ik hoop dat ze mij even m'n zoon, en Danielle even haar kinderen laten zien.
Daan : Weet ik niet, maakt het niet makkelijker.

Daan moet een traantje wegpinken.

Theo: Ik mis hem heel erg, daar heb ik het heel zwaar mee.
Daan: Als ze het me aanbieden, zeg ik nee.
Theo: Als ik alleen z'n glimlach zou kunnen zien.

Theo daarna ook emotioneel. Handen voor z'n ogen, tranen wegwrijven en rode ogen

2361a3be87cb3d3f930199a75ee5497b.png

12:35
Thomas zit voor de deur van de DBK te wachten, tot deze open gaat (in ieder geval volgens Els).

8de01e79158d455bb4a4a6918ca788e1.png

Buiten, Rene en Nathalie
Rene: 'Heb gister me iets rustiger gehouden, iets minder op de voorgrond. Vooral na die nominaties. Dan denk ik, je doet wel aardig tegen me, maar misschien steek je wel een mes in m'n rug.'
Nathalie: 'Ja, zie je dat zooooooooo?'
Rene: 'Vroeg BB ook. Ik zeg, ik ben echt niet bang om genomineerd te worden. Ik ben onzeker voor de feedback die ik daarvan krijg. Als je hoort de beweegredenen waarom anderen op je gestemd hebben.'

"Als het is omdat je een sterke speler bent, dat kan ik snappen. Maar zeggen ze, je haalt het bloed onder m'n nagels vandaan....'
Nathalie: 'mmmm mmmm'

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 12:48:16 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 13:53
13:50
Jill is het haar van Danielle aan het stylen

d14826481ee0e122bc8ffc4649a00c74.png

Danielle zegt dat Jill er gevoel voor heeft, er ook altijd zo leuk uitziet. Zou ze iets mee moeten doen.
Jill zegt dat ze het ook leuk vindt, maar niet precies weet hoe ze dat zou moeten doen, welke opleiding.

14:00
Buiten praten Thomas en Nathalie. Het gaat erover dat ze vindt dat Thomas wat stiller is, wat anders is. Niet perse negatief hoor, zegt ze.
Na wat doorvragen krijgt ze uit Thomas dat het komt door de nominatie van Jill. Dat hij het lastig vindt als iemand zich zo openstelt. Op het moment dat hij de DBK uitliep wist ie al dat hij een verkeerde keuze gemaakt had. Hij wil het bespreken met Jill, maar pas na de nominaties. Hij hoopt uit het grond van z'n hart dat ze er niet bijziet.

Nathalie vraagt of hij denkt dat wat Jill doet vriendelijkheid of flirten is. Thomas zegt vriendelijkheid. Nathalie zegt, dat kun je ook vragen he.
Zoey vraagt of hij denkt dat het is oprecht is of niet? Thomas weet het niet.

Zoey zei, Jill maakte gister af en toe opmerkingen in de groep die ongemakkelijk moeten zijn geweest voor Thomas. Thomas beaamt dat, maar zegt, ligt aan mij.

Later zegt Thomas dat hij vandaag tegen Jill heeft gezegd dat ze ook meer met andere mensen moet optrekken. Zich openstellen. Nathalie en Zoey zeggen dat ze dat vandaag wel gemerkt hebben.

Thomas en Nathalie eindigen met een knuffel.
Nathalie: 'Blij dat we het even besproken hebben. Volgende keer als er iets is, mag je altijd naar me toekomeeeeen he. Praten we er gewoon even over. Of zeg gewoon dat er iets is, dat je er niet over wilt praten.'
Thomas: 'Ik wou er wel over praten. Maar als het eenmaal uit m'n systeem is, heb ik ook niet meer de noodzaak om erover te praten. Maar ik snap dat je zit met de gevoelens van yo, what's going on.'
Nathalie: 'Ja dat. Ik pakte het niet personal, maar ik zal wel met iets van ...'

[ Bericht 24% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 14:26:50 (nat) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 14:40
14:40
Els woont ondertussen niet meer in het huis, maar woont nu in de hottub

5b6f0e915a5832c4083b61c20b04d166.png
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 14:46
14:45
BB: bewoners, kom naar de woonkamer

Jill is aan het duimen
07e86fe311547c8d1a1a3f011da0b256.png

De stem zegt: Jullie wonen al een tijdje in mijn huis. Ik wil weten hoe jullie je voelen. Jullie mogen een stemmingsmeter invullen. Ik roep jullie 1 voor 1 naar de DBK

15:30
Rummikub en koken

a940ee26d309b444451b15dc42800455.png

[ Bericht 41% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 15:28:33 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 15:52
15:50
Els zit weer in de hottub. En OCD Rene is weer aan het poetsen:

c915a1f7fc175526b9335afb7cc7371c.png

Nick heeft last van z'n enkel. Met het spel ergens afgevallen en beetje verzwikt (thx engine)
ae19c018e42a91aa5d7289e82acfa8e6.png

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 15:55:32 (reden) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 19:40
19:40
Avond bankhangen

3cf5449813bdc8e697805d2343c40150.png

Er gaat zo een spel gespeeld worden door de bewoners zelf.

In de badkamer vertelde Nathalie dat BB vroeg in de DBK of ze een geheim had.
Theo roeptoetert eroverheen dat hij een heel groot geheim heeft. Gaat ie niet vertellen en zullen ze wel zien als ze eruit zijn.

20:00
Thomas heeft als huismeester een nieuw spel bedacht. Hij legt het uit:

Je krijgt een woordkaartje en een naamkaartje. Je moet degene dat woord laten zeggen. Als dat lukt, ie is af. En moet degene zijn kaartjes afstaan, en ga je verder met het woord en persoon van diegene.

Degene die als laatste overblijft, die wint.

Het spel duurt zolang als het duurt, dagen wellicht. Als je af bent, moet je dat ergens aangeven (bij de deur iets).

Thomas deelt de kaartjes uit:
d61337e03a9ccab7aeee8fc8021fa70c.png

Nathalie stelt nog wat intelligente vragen, zoals, moet je de kaartjes geheim houden...

20:10
Enorm vuurwerk buiten, veel knallen te horen. Bewoners zijn buiten oh en ah aan het roepen. Streams gaan ook naar het vuurwerk

d5d60bb590044826566ced6b8bc5064f.gif

4df7773c7b9a137e69e0b10828533758.gif

Theo zegt dat dit van zijn vrienden is (alhoewel Rene hetzelfde beweert).

Theo breekt even:
1e22658c374e922570929c52ffd63406.gif

[ Bericht 23% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 20:17:50 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 20:54
[20:50]
De streams in Nederland doen het niet (alleen woonkamer). In Vlaanderen wel beeld.
Iedereen zit aan tafel en er worden spelletjes gedaan en gepuzzeld.

6a3f6ece7af764ff7e08c2eb0c36f51f.png
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 21:09
21:05
Jill lijkt als eerste een slachtoffer te maken. Rene moet z'n kaartje afstaan.

63b4392210b67a14b266e350486bdd02.png
suzi1dinsdag 12 januari 2021 @ 22:44
ze lieten vanavond echt meerdere keren zien wanneer theo zei 'stelletje homo's'.
jowi vond theo een velotile persoon (explosief, ik moest het opzoeken)
theo en nick hadden wel 25 van de 42 knikker uit het ijs gehaald. goed zo jongons!
natte heeft na het knikkeren toch best duidelijk gemaakt dat theo te grof in zn bek is.
maar ja, hij is wie die is en gaat voor de win. weinig aardig kwam hij naar voren

er waren er een paar die als trieste reden opgaven dat ze op *naam* gestemd hadden, want die is toch wel veilig.
lekker makkelijk weer.

en sorry, ik ben geen homofoob (hoi theo!!), maar toen thomas de nominatiekamer uitkwam zei ik hier wel hardop flikker. (hij heeft op jill gestemd en later had hij er o zo'n spijt van huil huil) met zn 'ze komt te dichtbij' en 'dat sommige van haar grapjes hem te ver gaan'
nee hij zelf dan met zn als je daar blijft staan dan neem ik je (tijdens het schaken)

[ Bericht 4% gewijzigd door suzi1 op 12-01-2021 23:02:20 ]
Li0nHeartdinsdag 12 januari 2021 @ 22:56
22:30

De bewoners hebben zojuist gehoord wie er genomineerd zijn. Zoals bekend zijn dat Els en Rene.

Ze reageren vrij tam. Rene houdt een heel verhaal over waarom ze genomineerd zijn. Els zegt: je moet ophouden voor mij te praten.

Er wordt thee gedronken

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 08:48:34 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 06:54
woensdag 6:45
Afgelopen nacht hebben Jowi, Nathalie, Daan en Els samen zitten praten en vooral roddelen. Het volgende is samengesteld uit wat ik kon vinden.

Ze denken dat Naomi lachte toen de nominaties werden bekend gemaakt omdat ze zogezegd een plan had gemaakt, DaniŽlle en Nathalie hebben Jowi overtuigd om Naomi niet meer te beschermen maar hij gaat wel nog normaal doen tegen haar deze week.

Els: Belgen zijn kut en achterbaks. Naomi is een slang.

Daarnaast vinden ze Nick een meeloper en vinden ze Nederlanders veel slimmer dan Belgen. Tegelijkertijd verdenken ze de Belgen van een groot complot.

Als ik het goed begrijp zijn het vooral Els en Nathalie die de roddels en complottheorieŽn flink opstoken.

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 07:06:35 (Edit) ]
capuchon_jongenwoensdag 13 januari 2021 @ 07:58
Het is Woensdag 8:00

Nog steeds is niemand wakker. Thomas zaagt intussen het Beierse bos voor de 154541 keer om. De lichten in de slaapkamer zijn uit.
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 08:13
8.00
De eerste bewoners worden wakker. Theo en Els staan in de keuken de standaardzaken uit te wisselen, over hoe Els er nog niet klaar voor is, dat Theo elke nominatie er rekening mee houdt dat ie genomineerd is en zo.

0598e1c7bb0e8e17f790240d1a7c86c4.png

8:45
Op de bank gaat de grote Theo show verder, met Els, Daan, Nick, Nathalie oa. Theo is voor het leven geschorst als lid van z'n golfclub (goh).

In de keuken staat Jowi weer te doen alsof hij vriendjes is met Naomi

2ea3ff45b38b6b7f171be7a58c032578.gif

[ Bericht 28% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 08:53:56 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 09:18
9:15
Buiten wordt er gesport door Daan, Theo, Nathalie en Jowie.

Daan heeft koude handen:

21f159e9b3c0ee47ec2f854b09ebb3b7.gif

Binnen een heftige discussie over de kleur van Pasoa door Thomas, Jill, Nick, Rene en Els.
Thomas : groen
Jill : rood

Theo wordt ook even gevraagd buiten .. hij zegt roze.

9:20

6cae4c8dc64f83761f1e614c54312c8a.png
Daan loopt even te roddelen bij Theo over Naomi.. Heb je Naomi zien lachen gisteravond?

Theo zegt iemand (Nick?) is geswitched. Theo zegt, ik heb tegen hem gezegd, luister pik, dat was niet de afspraak. Omdat hij gewisseld heeft is Els genomineerd, anders was zij eruit gegaan. Want het was gelijk, tel maar na.
Daan zegt Jowi ook.
Theo: 'Ook niet echt slim he'

Theo: 'Ik snap wat je bedoelt, bij mij ook teleurstelling, bij mij ook he.'
Daan: 'Nou, ik vind het kut dat ik het spel zo moet spelen, maar dan niet matennaaien, daar hou ik niet van'.

Daan: 'Er komt ook een punt aan het tegenover elkaar staan he'
Theo: 'Ja, maar nu nog niet he, pas over een week of 6,7'

Daan; 'Als ie maar niet terug komt .. dan wordt het een coup'
Theo: 'Nee, die komt niet terug'

[ Bericht 21% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 10:23:57 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 10:29
10:20
Er worden foto's van familie, vrienden en huisdieren op het scherm getoond.
027e30c0695582860472b513f4922ecc.gif

Ze denken dat dit een challenge is.

a08cce29efb0ec72a0dab2ac0814e673.png

Tranen bij meerdere
QOQmFGg.jpg

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 10:42:45 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 11:17
11:15
BB: Jill, ik hoop dat je deze ochtend hebt gebruikt om je medebewoners beter te leren kennen. Kom naar de gameroom.

5755dd38557ebad440af92e6abf67329.png

Jill overstuur, zegt 'Ik weet het niet, ik weet het niet'
Wil de DBK in. 'Oh, ik moet naar de gameroom'

Jowi en Daan bemoedigen haar. 'Kom op je kan het. En zo niet, niks aan de hand'.
Jill snikkend: 'Zijn jullie dan niet boos?' (ach gosh)

13f082ccde211ead68d6c8bc5154ffb6.png

11:45
Jill komt weer uit de gameroom

3925968596fb0e6e02a85d9b0e4b973f.png

Ze kreeg sleutelhangers waarmee ze kistjes moest openmaken, aan de hand van de informatie van eerder die ochtend. Ze heeft er 9 opengekregen. Hierin zaten tegoedbonnen met dingen die de bewoners lekker vinden.

Hierna moest ze de bonnen bij een roze kistje leggen. Hierin zat de ring van haar oma.

Jill: 'Vraag was of ik ring wou hebben, of voor dat ik voor jullie kies en ik heb voor jullie gekozen.'

Jill is emotioneel. De bewoners krijgen spullen als chips, chocola ed.

57fa8fc8b65a58631141a5046b232536.png

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 11:52:30 (edit) ]
Vomerawoensdag 13 januari 2021 @ 12:05
@Li0nHeart

Mijn complimenten over de streamverslagen, heb niet altijd de mogelijkheid om te kijken, maar dit is wel de rode draad. Fijn dit! Hopelijk ga je zo door! :D

[ Bericht 16% gewijzigd door Vomera op 13-01-2021 12:36:54 ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 12:32
12:30

4d1f5aaca2555b319ec36d5cd5ece3f6.png
Els : Ik ga schaken. Alles voor de winnaar.
[..]
Rene: Met wie ga je in gesprek, wie spreekt de waarheid..
Els: Dat weet ik wel, k weet nu m'n pionnen wel.
Rene : Dat denk ik ook wel
Els : Nee, daarvoor ben je te kort in het huis, die moet jij nog leren. Je bent te open.
Els : tactisch, je hebt te veel je kaarten open.

Rene: Een tip, als je terugkomt, ga je kop niet uitsteken, want dan wordt ie afgehakt.
Els : Ik ga m'n kop niet uitsteken, ik ga slidings maken

Els : Ik ga ze straks helemaal gek maken, ze weten dat we mee kunnen kijken. Ze weten niet of ik lieg of niet. Ik ga ze helemaal gek maken.

Rene: Ik ben teruggefloten in de DBK omdat ik vaak refereerde aan dingen om de uitzending heen. Kijkcijfers, hoe de uitzending in elkaar zit. Ze zeiden, laat lekker zitten, het gaat om het experiment.

kJntmEx.png

12:40

9ed959135ca9531b5e411d991d74cd78.png
Theo: Hun zijn zo gefocust op het nomineren, laten wij dat niet doen (SIC). Wij moeten bezig zijn met de opdrachten. Als ik win, ga ik m'n immuniteit weggeven, dan weet je dat nu vast.
Jowi en Nathalie : Waarom zou je dat doen, mag dat wel eens?
Theo : Als ik in de nominatie zit, word ik door het nl publiek niet weggestemd. Ik geef m'n immuniteit aan Els als die terugkomt.

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 12:41:16 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 13:33
13:15
Jill en Thomas op de slaapkamer. Jill zegt dat ze onzeker is. Thomas spreekt haar bemoedigend toe.

Thomas zegt: 'Wat boeit het je, wat iemand anders aan het denken is over wat gij wilt zeggen'.
T : 'Hou je buiten dit huis toch ook geen rekening mee? Omdat ze nu op je zouden kunnen stemmen?'

bdfea0835b542426d94da46deb0d0143.png

Thomas : 'We gaan een oplossing zoeken hoe ge dit [onzekerheid] het beste kunt aanpakken' en geeft Jill een knuffel.

82897774d5795211ecc0b98b86a9a223.png

Jill: 'Echt lief, dank je wel'

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 13:39:02 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 14:15
[14:00]
Het gesprek tussen Jill en Thomas gaat verder.

6995595d6cf5f3dd13ec45299338681c.png
Thomas vertelt dat hij op Jill heeft gestemd, en dat hij een fout heeft gemaakt. Hij wil het haar uitleggen zodat ze het later niet op tv hoeft te zien.

Hij vertelt ook eerlijk dat het aan hem ligt. Dat hij voelde dat ze een klik hadden, maar dat het te dichtbij kwam. Dat kon hij niet handlen.

Jill vat het heel goed op.

Jill en Thomas hebben een codewoord afgesproken, mocht Jill te ver/te dicht bij Thomas komen: "Lampion"

Hier terug te zien: https://dai.ly/x7ynlmo (credits: DGK_Tegengas )

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 15:43:45 ( DGK_Tegengas ) ]
Li0nHeartwoensdag 13 januari 2021 @ 15:27
15:25
Jill mag van BB in de voorraadkamer de gewonnen prijs ophalen:

21547ac4c0bcad008dc34b520ff0018a.png

En vanuit een ander topic, dit is de prijs:

TOIdNKO.png

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 13-01-2021 15:32:15 (edit) ]
KnalPoenaniwoensdag 13 januari 2021 @ 17:14
Superbedankt voor het bijhouden van de streamverslagen. Echt top dit!
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 07:16
donderdag 7:00
Het huis is nog in diepe rust, iedereen slaapt nog. Op de stream is Thomas te horen en zien die licht tot matig snurkt.

Uit de commentaren van gisteravond is op te maken dat woensdagavond weer een grote Theo show was, waarbij duidelijk werd dat hij zich verveelde. Hij stelde dat hij BB een ultimatum gaat stellen, of meer actie, of hij stapt op. Het lijkt meer woorden dan daden te worden, maar we wachten deze dag af.

Hij lijkt wel steeds meer de grens op te zoeken. Heeft zich naakt staan afdrogen voor de camera. Klikken op eigen risico.

SPOILER
6835f999f3a1f4bfa1b867aad25a7e99.png
8:00
De bewoners worden een voor een langzaam wakker en komen uit bed:

494511d2de5a7f80d916211e9d67dfa5.png

Theo vertelt dat ie doodongelukkig is, en dat het geen momentopname is. Hij zegt dat hij kan winnen, maar niet op deze manier, dat continue wachten. Hij gaat niet blijven om te winnen.
9a2a7ed6526db604eb755ffda4d93119.png

Hij is na wakker worden gelijk naar de DBK gegaan en heeft ze verteld dat hij het BB huis wil verlaten en met hen wil overleggen hoe dat ze soepel mogelijk te laten verlopen. Hij is niet meer over te halen.

DUS : THEO VERLAAT HET HUIS

Z'n enige matties op dit moment zijn nog Nathalie en Nick:

4600ae7c3dac7bc37f6bf0abc724ea7e.png

Danielle (geen idee in hoeverre ze het gesprek meekreeg):
cf39e2415d742bc08003b2c217762464.gif

[ Bericht 1% gewijzigd door Li0nHeart op 14-01-2021 08:29:36 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 09:18
9:15
Theo is aan het inpakken:

b900379877de65b989fcfb76e2bad233.png

10:00
BB: Theo, de voorraadkamer is nu open.

Theo krijgt ook z'n koffer
504990874575edc77a2989d8cbdc3056.png

En echt binnen een paar minuten heeft ie alles al ingepakt:
86e7a0f5b19d124dd54e2a0d21b4e681.png

10:05
En klaar voor vertrek, maar wanneer?
5722a1b6f0f08e6886f959bcac10a078.png

[ Bericht 27% gewijzigd door Li0nHeart op 14-01-2021 10:04:57 (theo) ]
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 10:33
10:30

Theo heeft het huis verlaten!
bbccdd779d5d53f313ee5a7990dd7f9d.gif
Bennydonderdag 14 januari 2021 @ 11:08
10:30 - 11.00 uur
Nadat Theo het huis heeft verlaten maakt Thomas een opmerking over hoeveel Belgen en hoeveel Nederlanders er nog in het huis zitten. Danielle reageert daar fel op dat ze niet zit te wachten op een 'Wij tegen zij'.

Naomi is huilend op de bank te zien. Ze laat blijken te zijn geschrokken van de reactie, maar ook haar vrienden te missen. Ze zit er om het leuk te hebben en alle emoties zijn haar te veel. Danielle komt bij Naomi en Liese zitten, die haar aan het troosten is. Danielle legt uit dat ze moe wordt van het gezeik over hoeveel Nederlanders en Belgen en hoeveel jongen en hoeveel meisjes. Ze houdt zich er niet mee bezig en wil daar ook niet mee bezig zijn. Ze wil het gewoon leuk en gezellig hebben.

Vervolgens schieten de tranen ook in de ogen van Danielle. Ze breekt. Ze probeert het positieve van alles in te zien, ondanks dat ze zich soms ook verveelt en naar huis zou willen naar haar kinderen.

De bewoners troosten elkaar.

Het is goed. Voor nu.
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 11:55
11:30
Rene en Els worden naar de gameroom geroepen door BB
De rest gluurt mee door de deur. Naomi zegt dat ze allemaal persoonlijke voorwerpen van hun ziet staan, bv een gele picachu. Dat is de knuffel waar Thomas mee slaapt zegt hij :)

11:50
Zoey, Liese en Naomi zitten buiten en bespreken dingen. Ze sluiten een soort van bondje door in ieder geval niet op elkaar te stemmen, totdat het echt niet anders kan.

Zoey hierna: 'Thomas speelt het spel. Heb ik gezien op beelden. Onderschat hem niet he, hij is heel intelligent'
Liese : 'Thomas is sneaky he'

3b6615947063cddfebf6db49d10d0bbd.png

12:30
BB : de voorraadkamer is nu open

De bewoners kijken elkaar eens vertwijfeld aan, en Jill gaat maar eens kijken:

e58e15511830d484630c7a716cd169c6.png

Het is een spel.

76e17785802b5ca0c3e1fa8104667227.png

Doen / Wijzen of de Waarheid.
Rad draaien.

Blauw: opdracht doen.
Rood: Iemand aanwijzen waar het op van toepassing is.
Paars : Waarheid zeggen

1 uur de tijd om 20 blauwe opdrachten uit te voeren. Als je iets niet wilt doen kun je een joker inzetten. In totaal zijn er 3 jokers.

Als de 20 blauwe opdrachten niet lukken of de jokers op zijn en je een opdracht niet wilt doen, dan schakelt BB het warme water en douche voor 24 uur uit.

6c28232fb36afd9879e9f7a5c5f4b5d7.png

13:15
BB : Bewoners, goed gedaan. De opdracht is geslaagd.

[ Bericht 6% gewijzigd door Li0nHeart op 14-01-2021 13:15:57 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 14:14
14:00
Els en Rene zijn weer terug, ze mogen/kunnen/willen niks zeggen.

In de slaapkamer wel gebeurt wel dit tussen Els en Rene:
00dffb3cbcf18d4980f48e12cf67c2f4.gif

14:20
Rene en Els moeten hun koffer uit de voorraadkamer halen
5c303cf90e0fa44223f806033c961e53.png

15:30
Nathalie, Els en Rene zitten buiten. Nathalie gaat weer helemaal los in haar wappo complottheorien over hoe slecht, erg, en verschrikkelijk de Belgen zijn. Nathalie loopt helemaal leeg, en maakt allemaal complotten tegen de Belgen, omdat zij dat ook doen. De Belgen ondertussen zitten lekker te rummikubben en over koetjes en kalfjes te praten. Nathalie zegt dat ze niet als een zeikerd wil overkomen (SIC).

Rene en Els beamen alles, en vinden ook dat de Belgen eruit moeten. Volgende week moeten Nick en Naomi genomineerd worden volgens hen. Moeten ze wel eerst even terugkomen natuurlijk.

[ Bericht 45% gewijzigd door Li0nHeart op 14-01-2021 15:45:24 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 16:24
16:15

Rene en Els zijn nog steeds in het huis. Zijn wel al beiden naar de DBK geroepen.

Het is koud in het huis vinden Rene en Daan. Daan en Jill steken de kachel binnen aan.

553c34e4b5125aac694681e31c4a96a1.gif

Ondertussen proberen vooral Daan en een beetje Jill om Rene uit te horen over wat er in de gameroom gebeurd is.
Rene zegt dat hij er helemaal niks over mag zeggen.

16:35

5bb91fc8030d68a88cd065050273ad8a.png

Nathalie gaat door met stoken, nu tegen Thomas.

Nat tegen Thomas: je met niet de druppel niet de oorzaak
en over Nick: dat hij NL Belgie NL Belgie wil.

Thomas : als het NL-BE wordt, dan heb ik daar geen zin in.
Nathalie : Ik denk dat sommigen dat wel zo gaan zien (SIC)

Nathalie denkt dat Zoey met Liese en Naomi mee heeft gestemd.

Gaat weer door op het feit dat ze vindt dat ze Naomi heeft zien lachen en highfive heeft zien geven na de nominaties.

Nathalie : Ik denk dat iedereen het jammer vindt dat Theo als persoon weg is, maar de mensen die het echt heel tactisch spelen ook wel blij zijn, omdat hij een grote concurrent is. Ze denken, nu is het mijn kans om te shinen.

Thomas : Ik zie dat allemaal niet he, zeg het mij als dat zo is..

Nathalie : hier zijn sommige mensen van aaahhhhh:
786bcac792b7c606f221664e446f0e69.png
en achter je rug om deze (middelvinger).

Aan het eind van de dag ben ik goed met iedereen, geef ik iedereen een knuffel.

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 14-01-2021 16:56:11 (edit) ]
Mickytjuhdonderdag 14 januari 2021 @ 16:41
16:35
Nathalie vat tegenover Thomas even samen wie er allemaal op Rene heeft gestemd en blijkt het niet normaal te vinden hoe Jowi heeft gestemd.

Nathalie zegt tegen Thomas dat ze het idee heeft dat er mensen zijn die denken dat het de Nederlanders tegen de Belgen is. Ik denk dat ze vergeet dat ze het over zichzelf heeft.

Thomas zegt dat hij en Nathalie op een lijn zitten, Nathalie bevestigd dat. Hij is wel bang dat anderen daar anders over denken.

Nathalie krijgt meermaals te horen dat ze zendercheck moet doen. Ze zit de hele tijd met dingen over haar microfoon te wrijven. Het is vaak erg on verstaanbaar, ze is verbaasd dat ze zendercheck krijgt
Li0nHeartdonderdag 14 januari 2021 @ 17:09
17:00
Nathalie nu met Jill in de badkamer

5beb7fc84f0293e104465410db68d8c1.png

Nathalie : Jij hebt gister ook met Thomas gesproken he, over z'n gedrag en zo?
Jill : Ja
Nathalie : Thomas is ook een beetje anders, omdat hij jou een beetje leuk vond, of whatever het was, omdat jullie elkaar verkeerd begrepen of zo.
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 08:14
vrijdag 8:00
Na het schijnt een erg gezellige avond (jammer, geen verslagen., maar wel mooie beelden verderop in het topic!!!), en een korte nacht gaan om 8:00 genadeloos de lichten weer aan, en komen sommige bewoners vlot, en sommige bewoners nog niet uit bed. Ze zijn wel moe.

9ae610fac48b6106a2de01deaa51e25e.png

8:20
Dreigende BB toon, nu moet iedereen verplicht z'n bed uit en in de woonkamer verzamelen. Ze krijgen een boodschap van Theo te zien. Hij zegt: ' Vertrouw niemand, jullie zijn allemaal winnaars. Ik mis julle.'

dd143433a6e5d9d701fc4e5802a6fa99.png

Hierna vertellen Rene en Els over de opdracht van gister. Persoonlijke voorwerpen bij de juiste naam zetten. Als het goed was mochten ze die geven. Ze lijken er 2 fout te hebben gehad. Er was geen geld aan verbonden.

Hierna kwam ook nog alleen een foto van Nick op het scherm. Bewoners (en wij) lijken niet te weten waarom.

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 16:07:14 (edit) ]
MissyZvrijdag 15 januari 2021 @ 08:47
Het testament van TheoJullie zijn allemaal winaars, speel het spel slim.
Nathalie hou vol
Danielle je bent een moedertje
Ik heb spijt van teveel schelden, hard overkomen.
Ik ben uit mijn rol.
Ik ben eruit, speel jullie je rol goed, word een van de finalisten.

Bewoners net wakker geven applaus.
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 09:25
9:20
Els vertelt dat ze gister een persoonlijke boodschap voor haar geliefden heeft mogen inspreken. Ze zegt dat het haar goed heeft gedaan, maar wel moeilijk en emotioneel: 'Het is wel fucking moeilijk, ik had niet gedacht dat het zo moelijk zou zijn.'

Nathalie: 'Dit is facking moelijk, ik heb het ook onderschat, ik dacht, ik doe het wel effe'

Els denkt dat als ze volgende week weer genomineerd is, ze erin blijft, omdat het publiek voor haar zal kiezen.

10:40 (credits Tourniquet)
Jowie, Jill en Danielle hebben het er in de doucheruimte over dat Thomas wel heel erg hard aan het snurken was. Zelfs Jowie werd er wakker van terwijl hij normaalgesproken overal doorheen slaapt. Ze hebben het erover misschien een neusklemmetje voor hem te vragen aan Big Brother.

Daan denkt dat het wel een dingetje gaat worden. Jowie vond het echt heftig, hij slaapt heel vast, dus als hij er wakker van wordt. Jowie heeft uiteindelijk een kussen naar Thomas gegooid

10:45
In CoS wordt de vredige sfeer in het huis aangehaald. Nathalie ligt namelijk met buikpijn op bed.

11:00
Thomas, Jill en Nick zitten zich een beetje te vervelen en te geinen bij het zitje binnen.

Jill : 'Thomas en Jill'
Nick : 'BFF !! Of hoe zeggen ze dat.. Wat betekent dat eigenlijk'
Thomas : 'Best Friends Forever'
Jill : 'Best Fake Friends'
Thomas: 'Best Friends until I'm fucking out of this house .. guilty' . Thomas moet erg lachen
Jill kijkt hem eens aan en zegt: 'Dat was geen grapje'
Thomas : 'Dat was wel een grapje, natuurlijk wel, maar je woont wel ver hoor'
Jill lacht: 'Je hoeft ook niet te komen hoor...'
Thomas : ' Naar Nederland, pfff ..'
Jill : 'Ze hebben het wel weer uitgezocht, ver van elkaar.'

87c52fb0cb4a52f9703b0b98bf8bf77a.png

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 11:21:13 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 11:22
11:20
Ze kunnen/konden niet in de sauna want die staat op storing zegt Danielle. Had Els pas gevraagd.

11:50
Nick, die net nog even lag te snurken op de slaapkamer, wordt naar de gameroom geroepen door BB.

11:55
De puzzel is (eindelijk?) klaar, en krijgt men neemt er ceremonieel afscheid van:

giphy.gif
(credits: papaars)

12:00
Er wordt besproken hoe ze kunnen weten hoe laat het is, omdat op de 1e maandag van de maand het luchtalarm zal gaan om 12:00 uur. De Belgen vallen bijna om van verbazing.

Liese: 'Dat hoor je gewoon in de lucht??'
Naomi: "WAAROM ZIJN WIJ NIET VOORBEREID?!"

Ze zijn heel erg benieuwd hoe het gaat klinken.

12:10
Nick is weer terug uit de gameroom. Hij vertelt dat er 6 doosjes met boodschappen waren.

"1e doosje: 1500 euro voor de pot. Niet gekozen, want ik vond dat te weinig, wou een groter bedrag. Niet gekozen, maar je mocht neit meer terug.

Volgende kistje bavatte : 2'4 uur huisdier in het huis'. Kan ook een kip of zoiets zijn. Niet gekozen.
3e : Je bent genomineerd
4e : Min 500 euro
5e : Jij wordt huismeester

Nagedacht, laatste kan min 5000 euro bevatten. Risico niet genomen. Heb ook niet gezien wat er in de laatste zat. Heb niet durven gokken. Besloten om 'Jij wordt huismeester te pakken.' "

290622eb2d55ad1970eb0de5904a4365.png

Conclusie: Nick is de nieuwe huismeester volgende week en heeft immuniteit. Hij is wel in de verdediging tov z'n huisgenoten wat betreft z'n keuze. Vooral Daan zei: 'Ik zou altijd door gaan.'

12:40
Nick: 'En als je min 5000 hebt, wat dan. Is 50% die laatste doos. Het is niet nadelig voor de groep, daar heb ik voor gekozen. Ik denk ook niet dat ze kwaad gaan zijn, als ik 1 week huismeester ga zijn'.
Daan: 'Iedereen wil huismeester zijn, kan nog steeds overkomen als iets egoistisch'
Nick: 'Niet zo bedoeld he'
Els: 'Daan heeft wel een punt, als je was door gegaan had niemand je dat kwalijk genomen.'
Daan: 'Je hebt het spel gespeeld.. Jij bent er nu slecht van'
Nick: 'Iedereen'
Daan: 'Neeeee'
Els: 'Je kunt niet voor de hele groep gaan denken nu.

Daan: 'Ik heb de durf om het spel te spelen tot het laatst, en daarmee neem ik een risico.Ten koste van de groep, maar niet ten voordele van mezelf. Snap je een beetje?'
Daan: 'Nick, je kunt jezelf ook niets kwalijk nemen, zo meen ik het niet he'

Daan zegt steeds dat ze Nick niets kwalijk neemt. Maar neemt hem wel flink de maat dus.

[ Bericht 13% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 13:13:25 (edit) ]
Bennyvrijdag 15 januari 2021 @ 13:55
13:15
De bewoners hebben iets bedacht waarmee ze zichzelf weten te vermaken: slaapmaskers.
Allereerst wordt het soort van tikkertje met 1 persoon. Op een gegeven moment komt ook een tweede masker tevoorschijn en wordt er een wedstrijdje gerend tot de badkamer. Al snel wordt dit ook uitgebreid met het zoeken van een voorwerp, geblindeerd dus. Dat gebeurd rennend, kruipend en vrij fanatiek.
Bennyvrijdag 15 januari 2021 @ 15:26
15.00
Els zit in de hottub (Where els |:) ? ). Thomas is er op een gegeven moment bij ingedoken. De rest van de bewoners zijn binnen. Alleen Liese en Nick zijn niet op de bank aan het hangen of een tukje doen. Ze hebben onderling wat lol, puur uit verveling. Op een geeven moment zijn ze er klaar mee. Ze willen de dagboekkamer in om te babbelen over vermaak. Tijdens het wachten tot de deur op gaat maken ze een geintje "Dan maar puzzelen?". Big Brother laat de deuren dicht. Dus ja... Dan maar puzzelen.
Pearlbitchvrijdag 15 januari 2021 @ 15:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 08:14 schreef Li0nHeart het volgende:
vrijdag 8:00
Na het schijnt een erg gezellige avond (jammer, geen verslagen),
Een paar beelden zeggen meer dan 1000 woorden. ;)

SPOILER
f03ab9393159a1ff84ceb6116244d4bb.gif

c0111aeaea15a4c7f51c96a55ceab16d.gif

de7aebd0285b3470ffbbb3a989e68941.gif

ee1817f9565c904a79cf37401b219a46.gif

703ca352b6e15106c228f3aa2d75ae84.gif

d2841f19af0eaf0c1d3ea87ba016a49a.gif

5e3c69a48409a5ac211a6d79216df188.gif

29b3260969a117ce3a9c51d46ce52705.gif
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 16:09
16:00
Nick en Thomas zijn aan het koken. Liese houdt ze gezelschap.

a0d5563a93aa3ffcd813af76a9801a0d.png

Buiten zit Els in de Elstub

dd896565a5560a0c5fcf6a64a4b50bbf.png

Jowi komt even kletsen:

625ca6610636f04aae43dcf6df3a1d58.png

Els : Heb met Thomas in de tub gezeten. Thomas, leuke gast is dat.
Jowi : Ik had een fout gemaakt denk ik, hij heeft wel voor Jill gestemd he
Els : Ja, heeft ie gezegd.
Els : Hij wil helemaal niet dat het Belgie Nederland wordt. Er is er hier maar 1 die de boel aan het opruien is.

Kan niet horen wie, maar het is een hij volgens hun.

Els probeert uit te vogelen wie als 5e op haar gestemd heeft. Samen me Jowi komt ze er niet uit. De naam Theo komt niet in ze op.

16:30
Rene, Liese en Naomi zitten buiten.

c114a340c2aba7663fef4d85e5d07949.png

Rene vraag Liese of ze zich zorgen maakt voor de nominaties van aankomende week, of dat dat nog te vroeg is.
Liese : wat ik gehoord heb, weet niet of het waar is, dat ze zeiden, twee keer Liese is te veel.
Rene : Hoe bedoel je?
Liese : Iemand zei, als ik gelijk de 2e keer genomineerd zou zijn, zou dat te snel zijn.
Rene : Ik heb ook tegen Naomi gezegd, ook al moet je nomineren, je moet wel gewoon met mensen kunnen blijven durven praten. Anders heb je een hele eenzame tijd.
Liese : Dat moet je gewoon meenemen naar volgende week. Ik heb je ook anders leren kennen dan in het begin.
Naomi beaamt dat.

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 16:42:27 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 16:51
16:40
BB heeft gister een oopsie gedaan tijdens de live uitzending:

Jill komt bij het groepje Rene, Naomi en Liese zitten.

Rene vraagt zich af of je als jezelf over komt op tv
Liese : is ook hoe ze het tonen
Rene tegen Jill: Wat ze gister bij jou deden, met te laat de microfoon wegdraaien.
Liese : Van Thomas
Rene : Wij weten wat er aan de hand is
Liese : je kunt dat altijd tegen de buitenwereld zeggen
Jill : Ze kunnen het altijd anders maken
Liese : Jullie waren ook wel heel lief samen, dat betekent niet altijd iets he
Jill : Nee, absoluut niet
Liese : Ik dacht het ook heel even, eerlijk, dt jullie elkaar heel graag.. dat er iets moois aan het bloeien was. Maar toen dacht ik, dat zal wel niet en jullie bevestigden dat gisteren
Jill : Het was gewoon vriendschappelijk
Liese : Maar dat is tv he, die willen dat uitvergroten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 16:54:12 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 18:12
18:00
Rene, Liese en Jill buiten. Liese heeft het koud en staat op het punt naar binnen te gaan.

Rene : Ik geloof je
Liese : Ja, dat hoop ik

Liese gaat weg

Rene: Ik wil ook niet neergezet worden als iemand die alleen maar aan het overdenken is hoor
Jill: Dat ben je ook hoor, je bent echt een jankerd :)

d727100245dc83ab327502426723da3b.png

Jill : Ik geloof haar ook, misschien is Nederland wel gewoon die zo denkt
Rene : Ik vind het heel moeilijk dat ik zo naief ben geweest dat ik mijn hoofd gek heb laten maken ook door de Nederlanders
Jill : Ik denk dat de Nederlanders ook heel heel hard zijn
Rene : Je moet niet vergeten, Els en Danielle hebben mij genomineerd he. Els heeft dat eerlijk gezegd, en Danielle heeft dat niet eerlijk gezegd. En 5 Belgen. In totaal 7 geweest.
Rene : Joey, Nathalie niet, jij hebt het niet gedaan.
..
Jill : Maar ik weet wel m'n volgende nominatie, tenminste 1 iemand wel. Die jij ook hebt. Haantje de voorste
Rene : Dat kan niet
Jill : Hoezo niet?
Rene : Ik weet niet wie jij in je hoofd hebt
Jill : Nathalie, jij dacht Nick? Dat was m'n tweede keus.
Rene : Nathalie kan ik moeilijk polsen.
Jill : Hele lieve meid, maar ze brengt een beetje negativiteit, daar kan ik niet zo goed tegen
Rene : Ik kan niet met haar in gesprek, heb nog geen goed gesprek met haar gehad.
Jill : Heb gister wel een leuk gesprek met haar gelach, maar ik wil gezelligheid, bij haar gaat het soms te ver, dat ze alle aandacht op zich wil.
Rene : Ik geloof Liese.
Jill : Ik geloof Liese ook. Ik denk ook echt dat het aan de Nederlanders ligt.

Rene : Ik was safe geweest als ik op 2 Belgen had gestemd. Maar zo speel ik niet. Wordt ook afgestraft door het publiek.
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 19:24
19:30
Er is gegeten en afgewassen (vaatwasser ingeruimd).
Het is nu puzzel en rummikub tijd.

561fa23897e594cdbbe6a37ed07e76fb.png

19:35
Buiten zitten Els en Nathalie. Het gaat uiteraard weer over hoe kut de Belgen zijn, en hoe ze proberen te complotten. Hierna begint het schemen en bedenken hoe ze de Belgen eruit kunnen krijgen.

af4f3f6059a5de275b3b02ae003e49c9.png

Els gelooft niet dat Theo op haar gestemd kan hebben. Nathalie: 'Dat is Liese geweest, geloof me'.
Ze willen eigenlijk Nick eruit stemmen. Nu dat niet kan, moet het Naomi worden, vindt Els.

Els: 'Ik weet niet of de Nederlanders voor een Nederlander gaan stemmen, of voor een Belg. Kijk als je Liese er neer zet, gaat Rene dat niet winnen'
Nathalie: 'Liese moet je eigenlijk tegenover een Zoey neerzetten'
Els : 'Of Nick. Zij is ook een gladde speler. Als dit zo is, is zij een gladde speler.'
Nathalie: 'Op wie zou ze anders gestemd moeten hebben?'
Els: 'Ik ga voor Naomi en Liese dan. Die Belgen moeten er gewoon uit.'
Nathalie: 'Niet zozeer de Belgen, maar degenen die een vies spelletje spelen.'
Els : 'Ja, want dat doen wij niet [SIC]. Thomas ook niet'
Nathalie : 'Ja, dat is wel echt bij Nick begonnen.'
..
Els: 'Als wij allemaal hetzelfde stemmen, winnen wij'
Els: 'Ik ben ook benieuwd of Naomi dit allemaal trekt. Die kan er helemaal niet tegen, tegen nominaties en onenigheid.'

[ Bericht 37% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 19:52:46 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 20:24
20:15
2 nieuwe personen erbij buiten: , Jowi, Daan, samen met Els en Nathalie. Het zal je verbazen wat ze doen.

Dit keer wordt Thomas zwartgemaakt.
Jowi wil eigenlijk op Thomas stemmen, maar het is nog niet z'n tijd.

856cf6c042e842d6da15695532cac1c9.png

Daan zit een opmerking van Thomas dwars. Dus persoonlijk zou ze hem best kunnen nomineren.
Jowi zegt: 'We moeten samen stemmmen he, het is nog niet de tijd van Thomas'

Daan zegt dat Thomas nog niet met haar is komen praten over het gedoe (?). Hij heeft er iedereen over gesproken 'hoe ze met mij om moeten gaan' . 'Gewoon naar me toekomen schijtluis.'

Jowi: 'Hij is misschien een beetje bang voor confrontaties'
Daan: 'Dus voordat je iets met iemand gaat bespreken ga je dat eerst met 3 andere mensen doen? Dat hele Jill verhaal is ook eerst bij 3 mensen geweest.'
Nathalie : Ja, ook bij mij ! [ Hallo Els !! Effe opletten he ]
Daan : 'Sorry hoor maar .... zieltjes winnen'

Daan: 'Dat zou mijn persoonlijke stem kunnen zijn, ik heb mijn redenen. Maar we moeten nog een week, kan nog een hoop veranderen'

..

Het gaat door en door .. Ik trek dit niet ... maar goed.. het roddelen en stoken over degenen die er niet bij zitten gaat door.

[ Bericht 27% gewijzigd door Li0nHeart op 15-01-2021 20:40:53 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 15 januari 2021 @ 20:48
Terugblik : donderdag
Even een flashback naar donderdag, waar de microfoons van de live-uitzending niet op tijd werden dichtgedraaid toen het item over Jill en Thomas begon. Hieronder iets daarover door DGK_Tegengas

SPOILER
vrijdagnacht
Voor het slapen gaan vertellen de bewoners elkaar hun levensverhalen in het donker in de slaapkamer. Niemand lijkt het echt eenvoudig te hebben gehad vroeger. De verhalen zijn van best erg tot best heftig.

Zie 2 posts hieronder voor meer informatie en deze thread op CoS :

https://forum.fok.nl/topic/2589526/4/50
https://forum.fok.nl/topic/2589532/1/50

[ Bericht 16% gewijzigd door Li0nHeart op 16-01-2021 12:20:24 (link) ]
capuchon_jongenzaterdag 16 januari 2021 @ 11:47
Zaterdag 16/01 om 11:45

De bewoners krijgen hun (eerste?) weekopdracht:

Ze moeten een lapjesdeken breien. Daan werd naar de gameroom geroepen en kwam terug met een kist vol breimateriaal.
Sestra666zaterdag 16 januari 2021 @ 11:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 11:57 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Goedemiddag, meer levensverhalen van bewoners ... ;)

SPOILER
Jill doet haar verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypvxy
Zoey doet haar verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypvzp
Thomas doet zijn verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypw0f
Els doet haar verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypw1q
Li0nHeartzaterdag 16 januari 2021 @ 12:24
12:25
Bijna iedereen is bezig met de opdracht:
0bf85d9d08f486d21127ad598b873852.png

Maar breien is niet zo eenvoudig: (credits :Puzziepie)
c84afbd5f1275925e0167f29097e2693.gif


Dat breien is nog niet zo makkelijk. Liese en Naomi geven breiles
3b195a7c3216b883fc7d74ad1eb4f6b7.png

3b8582426078267c125ebc13d4ac7e0c.gif
(credits : Puzziepie)

De enige die zich op dit moment consequent drukt bij de opdracht is Nathalie, die zich in de keuken ophoudt.

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 16-01-2021 12:33:23 (edit) ]
Sestra666zaterdag 16 januari 2021 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 12:57 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Meer levensverhalen, van Jowi mis ik helaas de eerste minuut .... :(

SPOILER
Jowi doet zijn verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypxaa
Nick doet zijn verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypxe3
Liese doet haar verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypxf4
DaniŽlle doet haar verhaal - 15 januari 2021 : https://dai.ly/x7ypxhf
Tourniquetzaterdag 16 januari 2021 @ 13:59
13:25
Nick heeft de schilderwedstrijd gewonnen. Hij krijgt als prijs zijn schilderij van Jowi ingelijst en het wordt opgehangen in de gang bij de douches (omdat Jowi daar het vaakst te vinden is :+ ).

1ec7ba451bd4d1996390e3f853ef58c2.jpg

Ook wordt op de tv in de woonkamer een videoclip getoond van het Alter Ego van Nick, DJ Ronny Retro:


[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 16-01-2021 15:13:45 ]
Li0nHeartzaterdag 16 januari 2021 @ 17:02
middag
De hele middag is men aan het breien.

16:30
Ook in Amsterdam bij het BB-huis is het inmiddels gaan sneeuwen. Jill en Thomas genieten van de sneeuw. Plaatjes komen uit het CoS topic. Dank aan de makers.

d29ade1c43aa3145544fc779bd2a0200.gif
9b8a79644814ae07b25939bf0d5d36ef.gif
56f450841f4c0043faf912ce83440618.gif

Hierna:

Jill: BB had haar gevraagd hoe ze zich voelde over eventueel 'Verliefde gevoelens'.
Jill heeft gezegd dat dat niet zo is, maar gewoon vriendschappelijk is.
Ze zegt ook tegen Thomas dat hij het moet zeggen als ze verkeerde signalen afgeeft.
Uiteraard zegt Thomas dat hij dat zal doen.

Hierna pakt Thomas haar nog even terug voor de sneeuw in z'n gezicht toen ie snowangel aan het spelen was. Nadat Jill eerst tegen Thomas zegt bij de bomen te gaan staan, lokt Thomas daarna Jill naar de boom met sneeuw. Dat doet ze :)

giphy.gif

[ Bericht 21% gewijzigd door Li0nHeart op 16-01-2021 17:06:27 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 16 januari 2021 @ 20:15
20:00
De sneeuw blijft Thomas en Jill trekken.
Jill maakt een sneeuwpop, genaamd Samuel. Ze kent trouwens iemand die Samuel heet, haar date uit First Dates.
Thomas blinkt uit in niets doen, tegenwerking en slopen van de sneeuwpop.

Jill blijft positief, heeft ontzettend veel lol, en krijgt het voor elkaar de sneeuwpop te maken

eacd942baf60f9ccfb599ddd7fbab415.png

Als ie helemaal klaar is, mogen de sterretjes op z'n hoofd aan
f2c16bfa565ba764ef040834c8280137.gif

[ Bericht 9% gewijzigd door Li0nHeart op 16-01-2021 20:25:25 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 16 januari 2021 @ 22:31
21:30
Nathalie en Daan hebben een fittietje. Nathalie was op de plek van Daan gaan zitten. Daan zei 'Oh ja, ga lekker op m'n plek zitten'

4bf06f5c513e3e25f83c85abd14f0687.png

Nathalie: ik ben er niet boos over. Passief-agressief gedrag.
Daan: Serieus?
Nathalie: Ja, dat is serieus.
Daan : Jij mag af en toe van die opmerkingen maken die niet helemaal chill zijn, en ik zeg 'oh ja, ga lekker op m'n plek zitten'
Nathalie : Het was de manier waarop je het zei.
Daan : Maar ik ben niet passief-agressief
Nathalie: Nou, zo kwam het wel over

Daan : Het is ook niet mijn schuld dat het nu verkeerd gaat, ik wilde je alleen maar helpen
Nathalie: Nou, sorry hoor, nou moet je niet weglopen hoor Daan. Ik heb niet gezegd dat het jouw schuld is dat het verkeerd gaat. Nou moet je echt niet weglopen
Nathalie : Waarom loop je nou weg? Met die opmerking, het is niet mijn schuld. Ik geef jou niet de schuld.
Daan: Ik ben niet passief-agressief
N : Jawel, ik ga daar zitten, ik wist niet dat je daar zat. Je kunt toch ook zeggen, Nat, ik zit daar
D : Je reageert zo fel
D : Ik werd net uitgelachen door hun toen ik Rene moest helpen.
N : Was ik daarbij, was ik daarbij
D : Ik heb je niet bewust genegeerd. Het was niet boos bedoeld. Maar normaal zou jij zoiets zeggen, en dan is het een grapje en nu is het passief-agressief
N : Ik zie het niet op die manier, ik zei het niet op die manier, echt niet.
Jowi tegen N : Jij zegt dingen soms wat fel, daar moet je op letten. Dan moet je dat ook kunnen incasseren
D : Was niet mijn bedoeling om snappy te zijn, bied ik mijn excuses voor aan
N : Het kwam op mij wel op die manier over, maar daar hoef je niet je excuses voor aan te bieden
J : Maar als zij dat zegt, moet je dat ook aannemen
N : Ok, ik neem het aan, het is goed, het is goed, Daan

N : Het is goed
D : Nee, het is niet goed, want je bent pissig

En dat was zo'n beetje het einde van het gesprek.

21:45 (credits BB-King)

Liese kwam zich verontschuldigen bij Daantje.
Ze legt uit dat ze lachte om Renť en niet in het gezicht van Daan.
Dat zou ze namelijk nooit doen.
"Het geeft niet, het ligt aan mij." antwoordt Daan terug.
Alsnog wilde Liese ze het duidelijk maken. "Wat lief".

Korte samenvatting van dit alles: (credits : Blackprinces) : Renee moeite met zn breiwerk. Daan ging hem helpen. Lieze lag in een deuk over een dubbelzinnige opmerking. Daan zei bitchy dat liese moest stoppen met lachen. Liese zegt daan ik lach je niet uit. Daan niet luisteren.
Blijkbaar ging nat op haar plekje zitten. Daan bitcht tegen naat. En naat ging ff tekeer.

22:00
Hierna gaat Daan naar de slaapkamer.

Zoey komt even bij Daantje liggen.
En wederom vallen er waterlanders.

Waarom doet Naat nu zo sneppie tegen mij?
We hebben nooit ruzie.
Daan snapt het niet want zij is normaal nooit zo bitchy.

Zoey: Ge moet filteren.

Daan wil niet dat iedereen in een negatieve mood komt te zitten.

[ Bericht 3% gewijzigd door Li0nHeart op 17-01-2021 08:09:28 (Edit ) ]
Li0nHeartzondag 17 januari 2021 @ 10:42
zondag 10:00 uur
Naomi wordt naar de gameroom geroepen. Ze krijgt een opdracht om het weekbudget te verdienen:

ba7efa38a01a3369fe93b155925e36a3.png

Een met helium gevulde ballon bevat het weekbudget, ze krijgen dit als het ze lukt om 24 uur:
- de ballon heel te houden
- de ballon moet altijd in handen zijn van een van de bewoners
- de ballon mag het plafond en grond niet raken

13:00
Het is een rustige dag in het BB huis.Er wordt gebreid en op de ballon gepast.

Els is trots:
1b3af8846f28c7d92f9e4593e4e082ec.png

Rene mag ballonsitten:
35430c5b226e78a12df89e48accda347.png

14:30
Het is stil in het huis omdat iedereen aandachtig aan het breien is, de ballon aan het vasthouden is, of aan het uitrusten is. De spannendste momenten zijn de wisselmomenten bij het ballon vasthouden:

65b2d1ab48e41c1f3bd733f43ec17015.gif

[ Bericht 20% gewijzigd door Li0nHeart op 17-01-2021 20:55:21 (edit) ]
Li0nHeartzondag 17 januari 2021 @ 19:32
19:30
Er wordt een begin gemaakt de deken in elkaar te naaien

b939884e6154b4d33ecfd7acdba34967.png

19:45
Nieuwe huisregels van Nick, gaan maandag in:
1. 's morgens bed opmaken / proper openleggen
2. allemaal samen ochtendgymnastiek en yoga een kwartiertje in de living
3. elke avond voor we gaan slapen een groepsknuffel, plus elke avond een verplichte activiteit samen, bv modeshow

Zware straf : 20 pushups en 50 situps en iedereen eromheen

ab3cf6d9075f28b25780a82ca77d42d3.png

[ Bericht 28% gewijzigd door Li0nHeart op 17-01-2021 19:48:39 (edit) ]
Li0nHeartzondag 17 januari 2021 @ 20:58
20:45
Jill is aan het ballonsitten. Ze laat regelmatig haar handen los van de ballon. Naomi heeft voorgelezen dat de ballon ten allen tijde in handen moet zijn van een bewoner. Hmmmm..... Hoe zou deze regel gaan gelden?

b312e29ff8e07e5bdd3f05b39a74c38e.gif
Li0nHeartmaandag 18 januari 2021 @ 07:15
maandag 7:00
De lapjesdeken is gisteravond afgemaakt en ingeleverd bij de DBK. In het Nederlandse kamp heeft de hottub maffia, dit keer Nathalie, Els en Rene, allerlei scenario's doorbesproken, en bepaald dat Naomi eruit gestemd moet worden. Het is ze niet duidelijk hoe Jill, Jowi en Daan gaan stemmen, maar ze gaan proberen ze allemaal te bewerken.

's Ochtends zijn de laatste loodjes voor de ballonopdracht. Els is aan de beurt.

e54c9ff272b6edcc6f83143673c92207.png

Na Els is Jowi, na Jowi is Jill een half uur aan de beurt. Jowi haalt ondertussen de boodschappen op zo rond 8.00 uur

369f5fe52b16ec57cb1afde24bd59703.png

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 18-01-2021 07:56:28 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 18 januari 2021 @ 10:22
10:15
De ballonopdracht is geslaagd. Naomi mag het geld eruit halen.

7b8a6a3b4285395b31a7624ff55e4c58.gif

Er is 175 BB euro's boodschappengeld gewonnen.

10:45
Ochtendgymnastiek met Nick

d4ead1ba4e31104c006750b8c95b9b19.gif

[ Bericht 14% gewijzigd door Li0nHeart op 18-01-2021 10:57:45 (edit) ]
MissyZmaandag 18 januari 2021 @ 11:06
Ochtendgym ging goed, erna werd Danielle naar de DGB geroepen.

Danielle heeft een knikker...een token. Gekregen in de DGB.
Met die token kan je ervoor zorgen dat iemand niet genomineerd kan worden.
Je kan er iemand mee saven.
Die gebruik je dan in de dgb, iemand neemt die mee, en dan kan je zegen dat iemand niet genomineerd kan worden. De token is van allemaal en in overleg kan je die inzetten.
Li0nHeartmaandag 18 januari 2021 @ 11:07
Als beloning voor de lapjesdeken krijgt Danielle een token (zie hierboven)
bc54dd9a687346fc29a180e5fe636392.png

Gelijk gaan de complottheorien los. Hij moest op een centrale plek staan, en mag van BB alleen ingezet worden voor het groepsbelang. Hoe dat praktisch moet komt men niet uit, want zegt Rene: 'Als de meerderheid iemand zou kiezen om immuniteit te geven, zou ie toch al niet weggestemd worden'

Danielle: 'Het is een verleidingsding'

[ Bericht 78% gewijzigd door Li0nHeart op 18-01-2021 11:20:31 (edit) ]
MissyZmaandag 18 januari 2021 @ 11:07
88c71a35a41874c25fad77355b2434b1.gif

Danielle met het doosje waar de knikker/token inzit. Ze gaan hem op een plek in huis zetten, maar in overleg zal die gebruikt worden.
capuchon_jongenmaandag 18 januari 2021 @ 16:44
eb9f19a2f9e8593d50de4645a8454bbb.gif

16:30

Daan steelt de knikker
Li0nHeartdinsdag 19 januari 2021 @ 09:04
maandagavond
Er is genomineerd door de bewoners. Wie wie heeft genomineerd horen we pas in een uitzending. Voorafgaand aan de nominaties had Daan de knikker voor de zekerheid in de zak gestoken. Deze is niet gebruikt, want daarna is de knikker in het doosje op de tv gezet.

Men is wel paranoide richting verschillende personen, vaak ten onrechte blijkt uit andere gesprekken, dat iemand de knikker wil stelen.

dinsdag 9:00
De lichten gingen vanochtend rond 8.00 uur aan, en Daan was als eerste uit bed.
Het eerste wat ze deed, na douchen, aankleden en opmaken, was het doosje controleren.

588e193f03daea4bcb8b79f8f4a8bbfc.gif

9:50
Vandaag is Els aan de beurt als instructeur. Els huppelt en doet ochtendgymnastiek met de bewoners. Ze probeert er echt iets van te maken. Bijna iedereen doet ook goed mee (looking at you Nathalie).

53ac84a87c16a322da6f0563524e6cb2.gif

[ Bericht 5% gewijzigd door Li0nHeart op 19-01-2021 10:17:16 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 19 januari 2021 @ 10:40
10:30
Een voor een worden Liese, Jill, Jowi en Rene naar de DBK geroepen om niet meer terug te keren. De bewoners krijgen na enige tijd argwaan en gaa opletten. Ze zien nog net Rene vanuit de DBK naar de voorraadkamer gaan waarna die deur op slot gaat. Er staat dus iets te gebeuren / gebeurd iets, maar het is nog niet duidelijk wat.

Een voor een worden steeds meer bewoners naar de DBK geroepen om niet meer terug te keren: Els, Naomi .. enz tot Nick als laatste overblijft en als laatste naar de DBK wordt geroepen.

De opdracht lijkt dit te zijn geweest. De bewoners moesten zich in een pak hijsen en een masker op en in de gameroom staan. Uiteindelijk stonden daar teveel mensen, dus bewoners gingen denken, hoe kan dit. Nick moest als laatste de bewoners eruit halen, waarna er 3 overbleven. Dat waren de nieuwe bewoners.

6eacb139eb6742d9193cd293adc23215.png

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 19-01-2021 21:32:45 (edit) ]
MissyZdinsdag 19 januari 2021 @ 11:33
Terwijl elke bewoner dus word opgeslokt, via de DBK naar de voorraadkamer had Danielle dat plots door. Samen met Els spraken ze af dat Danielle opnieuw de token in haar zak moest doen. en dat geschiede.
Nick is als laatste over nu.
MissyZdinsdag 19 januari 2021 @ 11:33
0bc6fd65b57cfbe52b7033bcc41257b2.gif

Het moment dat Daan opnieuw de token pakt.
Li0nHeartdinsdag 19 januari 2021 @ 12:12
12:10
De bewoners verlaten de gameroom. Het is onduidelijk tot nu toe wat ze gedaan hebben. Wel wordt gezegd 'Goed gedaan Nick'

Er zijn 3 nieuwe bewoners. Links Nederlander Michel, rechts man uit Antwerpen, Patrick
1ea16f778fa24aafd861ac6b6f331157.png

En nog een Vlaamse mevrouw, Julie
915911e4398b6757e843872552cde35a.png

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 19-01-2021 12:46:54 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 19 januari 2021 @ 20:57
21:00
De rest van de dag is gebruikt om de nieuwe bewoners rond te leiden, en er is vooral veel drukte nu met 14 bewoners in het huis. Voor 's avonds stond een modeshow op het programma, waarbij eerst de vrouwen, en daarna de mannen aan de beurt waren.

b8606cbd6796fb36ef668f6b4148e741.gif


Nu zit Els in de hottub (goh), samen met Patrick:
0d0d8c392ff11e58b683d87c749da623.png

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 19-01-2021 21:12:06 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 20 januari 2021 @ 07:45
woensdag 7:45
Het huis is nog in diepe rust nadat afgelopen avond niet iedereen vroeg op bed lag. Bij de verkleed- en herkenopdracht van Nick blijkt nog 1500 euro verdiend te zijn.

Gisteravond is ook in het huis bekend gemaakt dat Rene, Liese en Naomi genomineerd zijn.

8:55
Jowi en Daan lopen rondjes en kletsen

8a82d1c8d6e80a3d0c4a90708df7cf9e.png

Jowi : Julie gister: 'ik wist het al'
Daan: Ja, ze had het ook al verteld tegen Liese en Naomi, dat zei Naomi
J: Zij kwam naar je toe? Naomi?
D : Ik heb het gister nog met Naomi over gehad, dat ze al dingen had gehoord
J : Dan zie je wel welke kant ze [Julie] al kiest
D : Ja, meteen he
J : Ik heb haar nog niet eens gesproken
D: Dat is ook wel een beetje gek, op basis van wat je ziet op tv heb je toch al een mening.
J : Zij denk, dat zijn de underdogs, ik ga hun helpen

D : Heb je al met Michel gesproken
J : Nog niet, heel even, volgens mij mag hij mij wel. We gaan het zien
D: Hij had tegen Els gezegd dat Theo op haar had gestemd (!!!!!!!!!)
J : Maar Els wist dat toch al??
D: Ja
J : Ze denken dat alle informatie nieuw is

9:30
Het is weer tijd voor ochendgymnastiek / yoga onder leiding van Naomi

2969af5624e9ad96a7f70e4bf6941cda.png

10:15
De bewoners worden naar de gameroom geroepen.

Op de huiskamerstreams is te zien dat tegelijkertijd in de tuin klusjesmannen met het een en ander bezig zijn, onder andere de sauna. Na enige tijd heeft Febo door dat wij dat zien en gaan de streams op de TV.

[ Bericht 34% gewijzigd door Li0nHeart op 20-01-2021 10:29:27 (edit) ]
Aristo1woensdag 20 januari 2021 @ 10:14


[ Bericht 100% gewijzigd door Aristo1 op 20-01-2021 10:15:17 ]
Li0nHeartwoensdag 20 januari 2021 @ 10:47
10:45
De bewoners hebben uitleg en sportkleding en een racket gekregen.

3119c986cf7badbe8e34a384953c444d.png

In de tuin leest Nick de spelregels voor:
Per persoon 1 minuut de tijd om tennisballen over de schutting te slaan. Je moet op de roze stip blijven staan. Alle kleuren hebben een andere betekenis.

roze bal : 10 euro
gele bal : prijs verdubbeld
zware bale : prijs op 0

65499f18021dc68a5ff5280a078c290b.gif

13:00 (credits: BB-King)
Liese geeft aan dat er bewoners zijn die samen afspreken om te stemmen op anderen. DaniŽlle zegt dat ze het daar niet mee eens is. Ze is van mening dat het allemaal dicht bij elkaar ligt en dat iedereen een keer aan de beurt is. Ze heeft zelf geen zin om vals te spelen maar Liese zegt dat het er zo nu wel aan toe gaat. DaniŽlle blijft dat weerspreken.

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 20-01-2021 14:04:53 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 20 januari 2021 @ 21:17
20:00
(Ik heb gepoogd onderstaande samen te stellen uit het CoS topic)

Patrick heeft de hottub mafia ge-out, dat ze van te voren bepalen op wie ze gaan stemmen. Nathalie en Els zijn over de rode. Als iemand een betere samenvatting heeft, dan graag hieronder :)

SPOILER
Eind van de avond zitten Els en Nathalie bij elkaar. Ze vinden dat ze op geen enkele manier bezig zijn met een complot, om vervolgens stemmen te gaan proberen te tellen die ze hebben om Pat eruit te stemmen.

In de tuin eerder op de avond hebben Daan en Thomas gesproken. Ze zijn nu al helemaal klaar met Pat, en hij moet eruit volgens hen.

[ Bericht 29% gewijzigd door Li0nHeart op 21-01-2021 07:33:41 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 21 januari 2021 @ 07:32
donderdag 7:15
Na een bewogen avond is het huis nog in diepe rust.

10.00
Ochtendyoga met Nathalie, geholpen door Zoey

10.30
De 3 genomineerden worden naar de gameroom geroepen. Liese zegt: 'Er staan 3 stoelen'. En ze verdwijnen in de gameroom.

12:00
De bewoners krijgen muziekinstrumenten

1e68006a565cc8b1c5bd31656fcb84a0.png

De bewoners krijgen 2 uur de tijd om een liedje te bedenken en daarna uit te voeren. Mag op basis van een bestaande melodie. Lied wordt uitgebracht in de buitenwereld.

Het lied is een eigen versie op I've got a Feeling geworden : 'k Heb een gevoehoel'
Ze zingen over dat wij (de kijkers) hun niet echt kennen en niet weten hoe het in het huis is.

Er zullen vandaag vast nog wel filmpjes opduiken van het eindresultaat.

[ Bericht 64% gewijzigd door Li0nHeart op 21-01-2021 13:55:08 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 21 januari 2021 @ 14:12
14:00
Het nummer is opgevoerd, en daarna komen de 3 genomineerden weer terug uit de gameroom. Ze mogen niet vertellen wat ze gedaan hebben. Er wordt wel opgemerkt dat ze wat nat zijn.

16:00
De koffers zijn gearriveerd, Liese, Naomi en Rene zijn aan het pakken.

Het is verder eigenlijk een gemoedelijke middag in het BB huis, waarbij er gemixed worden, en er leuke gesprekken op de streams zijn over 'gewone' dingen. Bijvoorbeeld Michel die vertelt over z'n uitzendingen, en hoe hij en z'n medecommando's daar omgingen met bepaalde handelingen. Zorgde voor veel hilariteit.

Om 18.00 uur is men aan het eten. Ze hebben uitgevogeld dat de ovenklok ongeveer 2 uur en 20 minuten achterloopt, dus ze kunnen inmiddels heel redelijk schatten hoe laat het is. Voor vanavond is het idee om te weerwolven tijdens de wachtmomenten van de liveshow.

[ Bericht 35% gewijzigd door Li0nHeart op 21-01-2021 18:39:48 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 22 januari 2021 @ 06:06
vrijdag nacht
Naomi nu bang dat Daan boos op haar wordt. Naomi was degene die Liese heeft verteld dat de token weg was. Liese is toen zelf gaan kijken en heeft geconstateerd dat die inderdaad verdwenen was.
Naomi verontschuldigt zich aan Daan dat ze gisteren verklapt heeft dat de knikker weg was. Daan zegt dat ze ook niet eerlijk is geweest, breekt en geeft toe dat ze op Naomi heeft gestemd. Ze huilen en knuffelen:

8ee41597a9a57c47882321d02d51033b.png

Hierna wordt er gedanst en gedronken
c05fdbbf3b6badfefb900bd0a9e050db.gif

Laten hebben Els en Nathalie nog soort van ruzie over de knikker.

Daarnaast heeft Jill tegen Liese gezegd op haar gestemd te hebben.

Ook vannacht: Liese vraag uitleg aan Thomas over zijn beide stemmen op haar. Thomas hangt een verhaal op over de doos de eerste week [wat ik niet helemaal snap] en Liese ook niet. Ze zegt: 'Maar het was voor een opdracht van 5000 euro? En daar zit je nu nog steeds over in????'

vrijdag 3:30
Vanuit CoS en Twitter volgt dat het met Jill steeds minder goed ging. Veel gedronken, vanaf ongeveer 3.15 overgeven op de wc. Rond 3.45-4.00 is er paniek als Jill 'out' lijkt te zien. Op de streams is te zien dat er zelfs een beveiliger de tuin inkomt, en om 4.20 wordt er een ambulance opgeroepen.

De streams zijn inmiddels op een struik in de tuin gericht. Dus verder geen informatie. Het is heel erg hopen dat het inmiddels al weer beter gaat met Jill.


6:50
De streams worden weer op slapende bewoners gezet. Het volgende is niet een streamverslag, maar wel relevant:

quote:
Presentator Peter Van de Veire bevestigt in z'n show op MNM dat het goed gaat met Jill. "Ik kan je ťťn ding verzekeren, dat het altijd goed in de gaten wordt gehouden. Het enige dat ik wel weet is dat ze naar het ziekenhuis wordt gebracht, omdat ze niet goed weten wat er gebeurd is. Voor zover ik iets mag zeggen: ze is naar het ziekenhuis en ze houden alles zťťr goed in de gaten."

bron: https://www.hln.be/tv/big-brother-kandidate-jill-onwel-naar-het-ziekenhuis-gebracht-kijkers-verontwaardigd-over-trage-ingrijpen-productie~a9fe719b/


[ Bericht 4% gewijzigd door Li0nHeart op 22-01-2021 12:45:51 (edit) ]
_OmeJoop_vrijdag 22 januari 2021 @ 08:07
ambulance melding C2000
Li0nHeartvrijdag 22 januari 2021 @ 09:12
9:00
De bewoners worden wakker gemaakt en naar de huiskamer geroepen. De stem vertelt ze dat ze een zeer heftige nacht hebben meegemaakt, maar dat gelukkig alles goed is met Jill, dat ze al weer uit het ziekenhuis is, en snel zal terugkeren in het huis. BB hoopt dat ze haar liefdevol op zullen vangen.

De bewoners zijn blij, en daarna stil en onder de indruk.

11:15
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen voor een persoonlijke boodschap van Jill

tZUULrX.png

Ze vertelt dat het goed met haar gaat, dat ze heftige buikpijn had afgelopen nacht, heel goed is opgevangen en heel snel de rest weer hoopt te zien om weer plezier te hebben.

4963d87b9ccad6d0346c6d7fb232caf5.gif


14:00
Vandaag gebeurt er helemaal niets in het huis. De meesten slapen. Nick, Pat en Michel liggen al een uur of twee op de bank te kletsen over vissen, voetbal en andere koetjes en kalfjes.

[ Bericht 13% gewijzigd door Li0nHeart op 22-01-2021 14:01:25 (Edit) ]
Li0nHeartvrijdag 22 januari 2021 @ 15:35
15:15
De bewoners moeten een spel spelen in de GameRoom. Niet iedereen kan meedoen, dus een aantal bewoners komen al weer eerder naar buiten. Daan moest kiezen wie niet. De 3 nieuwe bewoners geven zich vrijwillig op om niet mee te doen. Verder kiest Daan voor Zoey en Els.

In het spel 'wint' Jowi, maar het is een slechte prijs. Hij mag niet nomineren deze week. Hij moet ook 2 tegenpolen aanwijzen die in de GR mogen blijven om elkaar beter te leren kennen.

Van BB kregen Liese en Nathalie de opdracht om onderling te bepalen wie de huismeester zal zijn volgende week. Nathalie heeft dit aan Liese gegund omdat ze al 2x genomineerd is geweest. Als tegenprestatie heeft ze Liese gevraagd niet op haar te stemmen aankomende week.

[ Bericht 29% gewijzigd door Li0nHeart op 22-01-2021 19:28:45 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 22 januari 2021 @ 19:28
18:40
Nathalie en Els bespreken in de tuin even na hoe de afgelopen dag is verlopen. Els denkt dat zij en Pat of zij en Jill in de nomatie zullen zitten volgende week. Ze denkt dat Jill geen punten bij het publiek heeft gescoord omdat ze te veel gedronken had, en dat ze naief genoeg is om erover te praten als Big Brother het weg zou laten uit de uitzendingen.

Nathalie weet dat de camera's zijn weggedraaid toen het gebeurde 's nachts. Ze denkt ook dat, omdat het zo laat was, er niemand meer aan het kijken was.

Els : 'Zij gaan nu allemaal samenzweren'
Nathalie : 'Niet iedereen gaat mee, Pat ligt ook niet goed bij hen, Zoey, Julie en Naomi vonden het niet fijn'
Nathalie : 'Waarom ben je [Pat] hier, als je zo'n beeld hebt van ons?'

Els : Liese heeft een hele grote achterban, als je twee keer terugkomt van een nominatie
Els : Ik moet meer individueel gaan denken, en minder in groepsbelang

b99c3b6c2b9bf23686d63dce8dc860f8.png

Els: Ik ben benieuwd hoe ze het gaan spelen. Wij hebben geen band meer. Ja, wij 2en dan wel. Thomas gaat sowieso niet op Nick stemmen heeft hij gezegd.
Nathalie : Maar hij zal een keer moeten. Thomas wordt nu ook wel een target, Thomas en Jowi. Deze week nog niet op Jowi denk ik.
Nathalie : Ik denk dat het tussen Jill, jou en mij gaat, en dan zou Jill dan op zich....
Els: En Pat
Nathalie: ja, van ons dan. Jill en ik denken dan Pat en Julie
Els : Julie niet. Op wie ga jij stemmen dan?
Nathalie : Op Patrick, daar krijg ik bad vibes van.
Els : En die kok. Ik vind 'm veel te glad. Anders had ik de vorige keer al op 'm gestemd, maar dat kon niet.
Nathalie : Ik denk dat veel mensen op Patrick gaan stemmen, want Julie was er echt heel naar van hoe hij deed, Naomi was er ook heel naar van. Liese vond het wel heel top omdat zij vanuit hem ehhh..
Els : Gescoord heeft.
Nathalie : Dan denk ik ook, dan neem je van 1 persoon, neem je alles aan.
Els : Liese speelt echt het spel, die heeft haar baan opgezegd. En Nick ook, die heeft ook z'n baan opgezegd.
Nathalie : Ze heeft echt haar baan opgezegd?
Els : Zij heeft geen werk meer, ze was echt heel bang. Ze was bloednerveus.

Verder geven ze nog aan dat ze Liese wel aardig vinden, maar een erg sterke speler, en dat ze geen klik met haar hebben, ook omdat ze zich vaak afzondert.
Noami vinden ze heel aardige en ook een goede speler. Nathalie heeft eigenlijk spijt van haar stem op Naomi, omdat ze haar heel lief vindt.
Li0nHeartvrijdag 22 januari 2021 @ 22:28
22:30
Binnen zitten de Belgen en Michel bij elkaar. Buiten bij en in de hottub Jowi, Nathalie, Els en Thomas.
Waar binnen een gezellig spel aan de gang is, waarbij je 2 waarheden en 1 leugen moet vertellen, is het buiten alweer een en al gametalk. Het contrast is groot.

7880cf6a936812913d69810e7f1c0bd6.png
Li0nHeartzaterdag 23 januari 2021 @ 11:52
zaterdag 11:00
Er kon de afgelopen dagen gestemd worden of de token in of uit het spel gaat.
De bewoners worden rond 11.00 uur naar de woonkamer geroepen door Big Brother. Op het scherm verschijnt:
"De kijker heeft beslist: De token gaat uit het spel"
Thomas heeft hem vervolgens naar de dagboekkamer gebracht.

11:30
Nathalie en Els, op CoS Snip en Snapje gerenamed, zitten buiten samen met Daan.

9253bb7adb8935c3a8594a152cbf5dcb.png

Het zal (wederom) verbazen waar het gesprek over gaat. Uiteraard over het nomineren. Nathalie is weer eens pissed op Patrick, en ze wil hem nog eens om onderbouwing vragen.

Ze denken dat ze het beste op Julie en Zoey kunnen stemmen.

12:40
44475b3ada38598f884f5ca626c1eaf0.png

Thomas hakt hout en Els komt een praatje maken

E : dat gezeik over het stemmen daar word ik ook helemaal knettergek van, al die speculaties
T : Is logisch he
E : Ja, als we erin zitten, zitten we erin, he Thomas, ik zie het allemaal wel
T : Als je je tot nu toe altijd redelijk veilig hebt gevoeld, is dit de eerste keer dat je je niet veilig voelt. Sommige mensen gaan daar anders mee om dan andere mensen. Bij mij zat dit al wel in m'n hoofd.
E : Ik heb er gezeten, ik weet hoe het is. Maar ik heb ook geen zin om de hele tijd iemand anders z'n ass te redden, terwijl mijn ass niet gered wordt. Dat zeg ik tegen jou, dat zeg ik tegen de rest niet.
E : Nou gaan we in een keer wel overleggen, daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in.
T : Ja, maar ik heb het al vaker gezegd, wat jij in de DBK doet is uiteindelijk jouw beslissing en van niemand anders.
E : Precies, ja, dat doe ik ook wel

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 23-01-2021 12:54:38 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 23 januari 2021 @ 19:29
middag
Deze middag heeft Liese haar nieuwe huisregels bekend gemaakt voor aankomende week:

Huisregels Liese

1. Big Brother lied wordt gedraaid bij het opstaan, en dan moet iedereen uit bed, en bed opmaken voor het liedje klaar is. Als dat niet lukt, een frisse duik in de hottub
2. Elke avond een biechtmoment, bespreken hoe de dag geweest is, als je ergens mee zit kun je dat bespreekbaar maken
3. Frisse neus halen, bv samen buiten lunchen of tapas eten. Dus een groepsmoment buiten.

18:30
De bewoners hebben verstoppertje gespeeld in het huis :)

19:30
Liese, Zoey en Naomi zitten in de hottub, zonder bijvoorbeeld Els en Nathalie,

79521353462391c7fca8d143ca624b74.png

Er wordt gesproken over het spel en over andere kandidaten zonder te roddelen, en zonder onwaarheden te verkondingen.

[ Bericht 28% gewijzigd door Li0nHeart op 23-01-2021 22:28:14 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 23 januari 2021 @ 21:49
20:20
In de badkamer besluit Thomas dat ook hij graag z'n haar iets korter wil. Kapper Jowi krijgt hulp van Nick, die de eerste baan wegtondeust. Hierna neemt Jowi het over...

6a7de5a76419b54bfb51f01be23ef7d6.png

Het gaat niet helemaal naar wens, en het haar van Thomas wordt korter en korter.
Het uiteindelijke resultaat is wellicht niet geheel bevredigend.

0c67fda4536b28e124e7edb60fe23b5b.gif

(Met dank aan de posters in Cos)

Thomas gaat door voor de volledige behandeling, waarna Nick ook nog z'n wenkbrauwen onder handen neemt.

3054284970763e05ed74a35a5d66547d.png

En het eindresultaat, het staat 'm toch best aardig:

bb1b94add561b78c5c091a65db20fd38.png

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 23-01-2021 22:05:03 (edit) ]
Li0nHeartzondag 24 januari 2021 @ 11:13
zondag 9:00
De bewoners zijn vanochtend gewekt met het Big Brother lied, deze huisregel van Liese is blijkbaar al direct van kracht. Ze zijn alle a gelijk opgestaan.

11:00
Nathalie is alweer in de hottub gedoken, dit was haar sanctie omdat ze haar bed niet netjes had opgemaakt maar gewoon had dichtgegooid. Ze heeft daarop besloten er zo ongeveer de rest van de dag in te blijven omdat ze het er niet helemaal mee eens was. Voor de rest wordt er gesport en kleren uitgezocht voor de bonte avond vanvond.

2a278986b00973b5ee40d6a623f5f6de.jpg

13:15
Een van de nieuwe huisregels is 's middags gezamenlijk buiten zitten, en bijvoorbeeld samen lunchen. Hier wordt vandaag al mee begonnen. Behalve door Els en Nathalie, die gaan in de hottub. Ze vinden dat het huismeesterschap van maandag t/m zondag loopt namelijk.

601e5994221ef93b316b050fb0702c56.png

[ Bericht 21% gewijzigd door Li0nHeart op 24-01-2021 15:32:28 (edit) ]
Li0nHeartzondag 24 januari 2021 @ 15:33
15:30
De zondagmiddag is voor rummikubben en oefenen voor de bonte avond.
ac3029a35be40064c4d85627a445083d.png
Li0nHeartzondag 24 januari 2021 @ 19:51
19:45
Vanavond is BB Idols, iedereen bereidt zich voor. Nat en Els buiten nog even de act doorspreken. En andere dingen:

Nat : helemaal geen zin
Els : Nee, er zit helemaal geen sfeer in die groep, zo schijnheilig allemal, zo stijf

Els zegt dat Zoey er ook helemaal geen zin in heeft.
Gelijkertijd in het huis:

c043bb6eaecb2700ca38a24a3fd6aa1b.jpg

20:00

Idols is onderweg, bv Sexbomb door onderstaand trio:
46b48901d1b235dafbfe4d8bda951cc6.png

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 24-01-2021 20:10:32 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 25 januari 2021 @ 09:32
maandag 8:00
De bewoners zijn weer gewekt met het Big Brother lied. Ze zijn wakker, maar sommigen hebben moeite. Afgelopen nacht heeft Thomas de ovenklok verzet, wat nu voor een mysterie zorgt.

Michel begint de ochtend met z'n training, hij wil ook even bankdrukken:

a768a2f07ded1adc4f14797817fe5335.gif

10:50
De bewoners zijn weggeroepen naar de GameRoom voor het boodschappenspel. Ze zijn tevreden als ze weer naar buiten komen. Verder geen info.

11:45
185d7fa7d1c1c6f27abbfa7a89416690.png

De 3 Belgische dames bespreken de nominaties buiten.
Noami : Vorige week deden zij het ook, waarom zouden wij het nu ook niet doen.

Els gaat stemmen krijgen van Liese, Naomi, Zoey, Nick en Julie.

[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 25-01-2021 11:53:11 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 25 januari 2021 @ 14:54
14:45
Het is tijd om te nomineren
9bc02f60cb5fce7a647737dae4d9c602.png

Big Brother vertelt dat Jill deze ronde niet meedoet omdat ze niet in het huis is. Ze kan niet genomineerd worden en kan niemand nomineren.

Big Brother plaagt Jowi : 'Jowi kom naar de DBK........... Oh wacht........... Jij hebt je nominatierecht kwijtgespeeld'

16:30
Er is een gelijke stand bij het nomineren. Huismeester Liese wordt naar de DBK geroepen door Big Brother!

[ Bericht 20% gewijzigd door Li0nHeart op 25-01-2021 16:31:28 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 26 januari 2021 @ 10:16
dinsdag 10:10
De bewoners worden naar de huiskamer geroepen. Ze hebben gister in de DBK moeten vertellen wie ze het meest en het minst vertrouwden in het huis.

Big Brother:
Bewoners, jullie hebben besloten. De meest betrouwbare bewoners in het huis zijn: Jowi en Zoey.

Jowi en Zoey, maak jullie klaar voor het spel.

12:00
Jowi en Zoey zijn weer terug, en ze leggen uit:

Ze konden maximaal 1500 euro winnen, vallende stokken vangen, per stok 50 euro. Er waren ook 2 paarse stokken, deze hadden speciale betekenis. Allebei hebben ze een paarse stok gevangen. Als ze deze hielden ging er geen geld in de pot, maar hadden ze een dubbele stem gehad volgende week. Ze hebben voor geld gekozen en 550 euro gewonnen.

[ Bericht 19% gewijzigd door Li0nHeart op 26-01-2021 12:17:50 (50) ]
Li0nHeartdinsdag 26 januari 2021 @ 17:23
middag
Liese en Michel hebben een tijd gesproken over festivals, sporten, en ovet het spel. Nathalie vangt op dat Nick zegt dat hij Thomas in de finale ziet staan. Liese zegt: 'Daar sta ik al, samen met Michel..... of Jowie'. Het lijkt gedeeltelijk zelfvertrouwen en gedeeltelijk een grap te zijn.

Later zitten Daan, Jowi, Thomas en Nathalie buiten. Ze zijn erg verbolgen over wat Liese heeft gezegd, en praten over hoe Liese uit het spel zou kunnen. Later komt Michel erbij zitten, en wordt dit gesprek gestaakt.

Binnen liggen Naomi en Zoey op bed ook over het spel te praten. Ze hebben moeite om sommige mensen te vertrouwen, bijvoorbeeld Daan, terwijl dat in het begin wel zo was. Dit omdat Daan niet toegeeft dat er stemafspraken waren. Ook Thomas wordt niet vertrouwd door Zoey, dit door dingen die ze gezien en gehoord heeft. Ze zeggen tegen elkaar dat ze zich niet meer zomaar gaan laten wegstemmen.
Tourniquetwoensdag 27 januari 2021 @ 00:48
Woensdag 0:15
Bij een gesprek over de nominaties (de bewoners weten inmiddels dat Els en Patrick zijn genomineerd) meldt Patrick dat hij op Els en Nathalie heeft gestemd. In de tv-uitzending zagen we echter dat hij op Els en Naomi stemde. Waarschijnlijk heeft Patrick zich vergist in de naam, met flinke gevolgen, want anders was de uitslag geweest:

Els: 6
Nathalie: 4 (i.p.v. 3)
Patrick: 4
Julie: 4

En was het nu Els versus Nathalie geworden omdat Liese als huismeester de beslissende stem mocht geven bij de genomineerden met gelijke stand. Een tegelijkertijd hilarische en pijnlijke blunder dus.

1:20
Patrick vertelt nu in de slaapkamer tegen Liese en Naomi dat hij op Naomi heeft gestemd (toch geen vergissing dus), omdat hij zeker wist dat zij toch wel genomineerd zou worden omdat ze vorige week was genomineerd, Renť weg is en Liese immuun (de precieze beweegredenen blijven mij echter ook wat onduidelijk). Hij vermoedde ook dat Naomi een spelletje speelt achter de rug van Liese en Zoey om. Liese zegt dat hij echt spoken ziet.

[ Bericht 13% gewijzigd door Tourniquet op 27-01-2021 01:33:38 ]
Li0nHeartwoensdag 27 januari 2021 @ 10:31
UPDATE

9:00
Tijdens het hardlopen let Thomas heel even niet op en struikelt over een lampje. Hij heeft hierna even last van z'n enkel, maar na even rust kan hij gewoon z'n weg vervolgen.
2d08820f4c3d4c06693593f2a1573b78.gif

9:45
Els, Nathalie en Daan hebben zich verzameld op de slaapkamer om dingen te bespreken.
Ze zeggen weer (foutief) dat de Belgen vanaf dag 1 al samenspanden, en dat ze er nu 1 voor 1 uitgestemd gaan worden.

Els : En dan is er nog het publiek, dat is weer de andere kant.

Even later Els spreekt Nathalie erop aan dat ze haar niet in de reden moet vallen
Nathalie (geirriteerd): Is goed hoor ... je maakt jezelf super verdacht. Als je stoer doet, moet je stoer zijn.

Weer even later (wat er gezegd moet worden ontgaat me, maar het gaat over Pat):
Nathalie : 'Ik ben het niet met je eens! Dat is niet in de reden vallen!'
Els : 'Vind jij dat ik het moet zeggen?'
Nathalie : 'Nee, vind ik niet! Ik geloof geen woord van wat hij heeft gezegd. Dat is niet in de reden vallen'
Els : Maar, vind je dat ik het moet delen?'
Nathalie : 'Voor de 3e keer, ik vind dat je het voor jezelf moet houden'


Nathalie ( over Pat ): Er klopt geen zak van wat hij zegt, welke show heeft hij zitten kijken. Heeft ie soms Alzheimer?'

Daan denkt dat Liese tussen Els en Julie heeft moeten kiezen, en niet tussen Pat en Julie. Ze denkt dat Liese gelogen heeft.

10:30

BB : De voorraadkamer is open. Daar staat een zak eierkoeken.
9774cc9ccd53030d96e154f6fe097972.png

Op de brief staat: De dingen waar Jill van houdt, leiden naar haar. De bewoners moesten een rebus bij elkaar zoeken, vonden uiteindelijk een sleutel. En mochten Jill ophalen in de gameroom.

Jill heeft taart en kado's bij zich. Ze heeft 6 dagen helemaal alleen gezeten.

c7ac6e684bcfb4c3851716fe28c031bb.png

[ Bericht 29% gewijzigd door Li0nHeart op 27-01-2021 21:10:18 (edit) ]
Bennywoensdag 27 januari 2021 @ 10:49
10.30 uur

De voorraadkamer is geopend. Daar is een desk met een zak eierkoeken te vinden en een kaartje met de tekst "De dingen waar ze van houd, leiden je naar haar". Tussen de eierkoeken blijken kaartjes te zitten met hints die verwijzen naar een plek in of rondom het huis. Zo verwijst er eentje naar de hottub, eentje naar de sauna, etc.

Op de kaartjes is een rebus te zien. De 4 kaartjes vormen samen de oplossing "Kijk in de zetel". In de plooi van de bank in de dagboekkamer is een sleutel te vinden. Aan de sleutel hangt een sleutelhanger met Jill's foto.

De gameroom is geopend. Wat daar gebeurt is niet te zien, maar te horen is dat Jill daar is. Ze komen snel terug. Met ballonnen, taart, een mand vol lekkers en leuks ťn een kado: Eierkoeken!

Jill is terug.
Bennywoensdag 27 januari 2021 @ 11:05
10.45 uur

Jill is terug. Met een mand vol kado's. Daar zitten onder andere nieuwe spellen in (30 seconds, Uno, kaartspel, etc.) en bakmixen, samen met een broodbakmachine.

Iedereen is benieuwd hoe het met Jill is. Ze bleek vorige week dinsdag al flinke pijnen te hebben in de rug en buik. Hier gaf ze niet aan toe. Nadat ze donderdag, tijdens het feestje, een wijntje te veel heeft gedronken barst de bom. Ze kreeg paniekaanvallen.

In het ziekenhuis heeft ze diverse onderzoeken gehad. Er bleek vocht in de eilijders te hebben gezeten. Te veel.

Daarna heeft ze enkele dagen in het hotel moeten verblijven ivm de coronamaatregelen. Ze had ter vermaakt een aantal DVD's, heeft een hoop uitgerust en kreeg de vraag of ze wilde bellen met haar ouders. Dat laatste heeft ze geweigerd omdat ze het niet eerlijk vond tegenover haar medebewoners, maar ook omdat ze dan bang was om naar huis te willen. Wel heeft haar moeder kleren, ed. voor haar gebracht.

Op weg naar het ziekenhuis bleek in de ambulance van alles fout te zijn gegaan. Het prikken ging verkeerd waardoor er overal bloed zat.

Ze vertelde dat ze vanuit het hotel uitzicht had op het Big Brother huis.
Li0nHeartwoensdag 27 januari 2021 @ 15:07
Update

12:00
Buiten zitten Naomi, Liese, Zoey en Julie. Ze bespreken de gang van zaken in het huis.
Ze zouden het fijn vinden als er uit het andere kamp 2 of 3 uit zouden gaan, zodat het kampgevoel weer zou verdwijnen. Ze willen liever weer 1 groep zijn.

Afgelopen nacht leefde de gedachte dat Michel op een van hen gestemd had, maar ze zijn er inmiddels over uit dat Michel toch niet iets verradelijks heeft gedaan.

Patrick heeft op Naomi gestemd omdat hij dacht dat ze onderdeel van het knikkercomplot was. Dat heeft hij hen afgelopen nacht verteld. Ze hebben Patje moeten uitleggen dat zijn gedachtengang niet echt klopte
Patje heeft gezegd dat hij heel dom is geweest.

Zoey : Nu lachen we, maar ik ga fucking pissed zijn als Patje donderdag naar huis gaat
Liese : We gaan Jill nog niet afschrijven he, ik mag haar oprecht graag.
Zoey : Jowi kwam naar me toe en zei : maak je over Jill maar geen zorgen, ze begint je leuk te vinden....Dat ik dacht van ... nee. [ze bedoelde, dat wil ik zo niet doen]

Naomi : Gaat Thomas elke keer volledig mee?
Julie : Tot nu toe wel wat ik gezien heb
Naomi : Ik vraag me af wat het publiek ervan vindt, zouden ze dit ook ok vinden?

Julie : Ze [Daan] heeft wel duidelijk in de DBK gezegd dat dit is afgesproken. BB vroeg dat, en zij zei, ja, dit is afgesproken.
Liese : En tegen mij komt ze liegen in mijn gezicht.
Naomi : Bij mij ook, je moet niet liegen he
Julie vertelt dat Daan heel kwaad was bij de eerste nominatie dat iemand zich niet aan de stemafspraak had gehouden.

Naomi beseft dat ze beter op iemand ander had kunnen stemmen en doet een oproep aan de camera.
Naomi : Kijkers, alsjeblieft om ons te beschermen. Hou Patrick erin!
Naomi : Ik ben gat-achterlijk geweest, zet dat alsjeblieft recht voor mij.

Link naar deze oproep: https://gofile.io/d/LEz9oL

Zoey : Ze zijn bezig om Michel erop te zetten... ze vinden dat hij raar doet.
K4 besluiten Nathalie en Daan te kiezen als Els eruit gaat.


15:00
Nathalie en Els zijn lol aan het hebben, en aan het knallen.... Niet dus
e15b83468b3136b9cc2e3151d3941b17.gif

16:00
Een van de kado's was een broodbakmachine, dus Michel doet een poging een brood te bakken.

[ Bericht 27% gewijzigd door Li0nHeart op 27-01-2021 21:20:06 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 27 januari 2021 @ 21:20
21:00
's Avonds zijn Els en Nathalie weer de hottub in gedoken.
Els : Je moet Jill een beetje onder je hoede nemen.
Nathalie : Dat doe ik ook.

a17994c8d504b80b1450be5feada0aa1.png
Li0nHeartdonderdag 28 januari 2021 @ 07:22
donderdag 7:15
Iedereen in het husi is nog in diepe slaap.Gisteravond konden een aantal bewoners moeilijker de slaap vatten. Jowi en Daan hebben een tijd in de badkamer 'game' lopen praten. Daan vindt het belangrijk om de groep bij elkaar te houden, en vindt dat er iets minder de game gespeeld moet worden. Jowi denkt daar heel anders over, maar dat begrijpt Daan, want zo is Jowi nu eenmaal. Als hij maar dicht bij zichzelf blijft. Daan vindt het vervelend dat Thomas altijd meeluistert, maar dan niet wil meestemmen om de anderen er 1 voor 1 uit te stemmen. Maar ze vindt het ook gemeen dat hun groepje er nu 1 voor 1 uitgestemd gaat worden.

In de woonkamer gaan Jill en Thomas Uno'en, maar vrij snel sluit Nathalie zich daarbij aan vanuit de slaapkamer.

Uiteindelijk blijft Jowi 's nachts alleen over, hij kan de slaap niet vatten, en wil de DBK in. Om 1.00 uur roept BB hem naar de DBK waar hij 3 kwartier blijft. Daarna gaat ook hij slapen. De reden blijft gissen voor ons.

8:15
De bewoners zijn wakker gemaakt met Davina Michelle en zijn snel uit bed.

Patrick begint de dag op zijn eigen manier, even de tuin en het logo in ogenschouw nemen.. Deze aanblik wil hij vast nog veel vaker zien.
d468489da353297a8e0421b97da2df28.png

9:45
Een leuk moment deze ochtend. In de badkamer wordt 'Hit me baby one more time' gezongen.

https://gofile.io/d/5SExhZ

Verder is het een gezapige ochtend, sporten, eten, kletsen. En Nathalie die verder ging met slapen op de bank.

10:15
Els en Patrick worden naar de GameRoom geroepen om het spel te spelen.

11:15
Michel op bezoek bij kapper Jowi. Onder het knippen praten ze over de middelbare schooltijd. Michel is veel gepest op school, was toen erg onzeker. Daarom heeft hij nu ook een bloedhekel aan pestgedrag.

e943f75e7a919b0a489c2ef5b294e0ce.png

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 28-01-2021 11:38:37 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 28 januari 2021 @ 12:34
12:15
Liese wordt naar de DNK geroepen. Ze wordt quizmaster.

8c62cbc23f11bed5409935c5748c8f6e.gif

Er worden 2 teams gevormd. De bewoners krijgen uitspraken op het scherm te zien van Social Media. Ze moeten raden over wie dit gaat. Het winnende team krijgt vanavond na de live-uitzending 1 meter bier en bitterballen.

32283580bd36b672c39ae1ac7fb8f6b5.png

Een voorbeeld van een vraag:
6bfc3db6e4d572e770702d3121f55ac4.png

Antwoord was : Julie

f619412331b05dc0360bec01e1eca58c.png

13:40
Els en Pat komen weer terug uit de gameroom.

Els : hele leuke opdracht, 12 km fietsen in 30 minuten. Dat hebben we in 12 minuten gedaan. En toen kregen we iets. En daar zijn we allebei wel een beetje ontdaan van. Maar positief. Maar ik mag er verder niks over zeggen.

Els : We hebben ook allebei een biertje gehad, ze hebben dus wel geluisterd.

Els : Het was heftig en het was mooi
Pat : Ja, het was mooi.

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 28-01-2021 13:42:57 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 28 januari 2021 @ 18:43
16:45
In de namiddag komen de koffers en gaan Patrick en Els pakken. De rest van de groep heeft het heel gezellig, bijna iedereen zit aan de keukentafels het spel 30 seconds te doen, en er is grote lol.

Bijna iedereen, want Nathalie heeft het heel moeilijk met wat ze tijdens de pubquiz gehoord heeft, namelijk dat ze als roddelkonining wordt gezien. Ze is eerder op de middag al een keer naar de DBK geweest. Op de stream horen we haar heel even met Els en Jowi praten, en daarna gaat ze , naar het lijkt gepikeerd, weer naar de DBK. Als ze terug komt zegt ze dat ze met 'Jeroen' heeft kunnen praten, en dat ze alles heeft kunnen zeggen wat ze wou.
Li0nHeartdonderdag 28 januari 2021 @ 23:59
23:45

Els heeft het huis verlaten, en de bewoners mochten een kwartiertje dansen met muziek, en ze kregen bier en wijn. Daan en Nathalie pinkten een traantje weg. Nathalie probeert er zich dapper doorheen te slaan. Daan heeft daar met moeite mee.

Pat vertelt daarna over het idee wat hij en Els hebben bedacht, met dank aan Tourniquet:

Het idee van Patrick en Els:
Elke avond een "restaurant"tafeltje creŽren in het huis waar 2 bewoners (redelijk afgezonderd van de rest) een wat meer intiem en uitgebreid etentje (bijv. met voor- en nagerechtje) hebben om elkaar beter te leren kennen. Patje wil dan wel de ober spelen. Het is ook iets wat momenteel niet kan in de buitenwereld, maar wel in het huis.
Ze noemen het dan "Restaurant Els".

's nachts
Daan heeft de hele nacht lopen zeuren tegen mensen dat er 1 groep moet komen, dat er geen subgroepen meer mogen zijn, dat ze geen oppervlakkige gesprekken meer wil, omdat ze die niet interesseert, dat is wat ze 20 jaar geleden deed. Het was de grote Daan show, met geen enkele zelfreflectie.

Als laatste waren Thomas en Jill nog wakker, die lol hadden samen. Ook hen ging Daan vermoeien met haar riedeltje, waarbij je merkte dat ook zij er klaar mee begonnen waren, omdat de antwoorden steeds korter werden.

Daan vond het ook nog nodig om Jill even naar beneden te halen door te zeggen dat ze Jill "grappig dom" vindt, en door te zeggen dat je niet "slim en of superknap hoeft te zijn om leuk te zijn". Ze zei dat Jill vooral de "domme vragen" moest blijven stellen.

[ Bericht 34% gewijzigd door Li0nHeart op 29-01-2021 07:42:58 (daan) ]
Li0nHeartvrijdag 29 januari 2021 @ 08:44
vrijdag 8:30
De bewoners krijgen het 'testament' van Els te zien op het scherm. Ze zegt dat ze vooral plezier moeten hebben, en 'Ik luf joe'

10:20
De bewoners worden naar de huiskamer geroepen. Er gaat een nieuwe huismeester komen, hiervoor zullen Jill en Noami strijden. Ze zijn allebei in shock als ze het horen: (credits mario390)

0830c6ef356248154793f1632f59e2b5.png

Er wordt niet gezegd waarom zij twee uitgekozen zijn. Wij weten dat dit betekent dat zij de twee populairste bewoners zijn. Alle bewoners gaan naar de gameroom.

11:00
Naomi is de nieuwe huismeester.

[ Bericht 29% gewijzigd door Li0nHeart op 29-01-2021 11:13:25 (edit) ]
Tourniquetvrijdag 29 januari 2021 @ 13:14
12:23
De Stem met een mededeling:
De Kookplaat is stuk en wordt pas over enkele dagen gemaakt. In de tussentijd moeten de bewoners creatief zijn met de oven en pizzaoven. En kleine dingen kunnen ze voorbereiden in het keukentje in de voorraadkamer. BB gaat wel snel een BBQ voor hen organiseren.
(de kookplaat is gisterenavond gebarsten nadat Jowi er op sprong bij een spelletje "De vloer is lava")
Bennyvrijdag 29 januari 2021 @ 15:57
15.00 uur
Naomi en Nick zitten in de sauna nominaties te bespreken. Niet veel later sluit ook Patrick aan. Er zijn enkele bewoners die de drie er snel uit willen hebben en daarvoor worden plannen gesmeed.

Wanneer Nick vraagt: "Ik wil weten wie het bondje daar is gestart"
Pat: "Dat was Nathalie"
Nick: "Dan weet ik genoeg"
Pat: "Maar de echte bazen laten zich niet zien. Ik denk dat Jowi erachter zit"

Vervolgens is duidelijk dat de pijlen de komende periode zijn gericht op Danielle, Nathalie en Jowi. Naomi wil een blok gaan vormen met de Belgen om op deze personen te gaan stemmen. Aanleiding hiervoor zijn de reacties, eerder deze week, vanuit de Nederlandse bewoners (lees: Danielle, Nathalie en Els) toen enkele Belgen lol hadden, nadat er iemand van hun was genomineerd / weg was. Of om het in Naomi's woorden te zeggen: "Ik wil gewoon lol hebben zonder dat ik met een schuin oog wordt aangekeken".

Daarom zijn er nu plannen gemaakt om aankomende week Danielle en Nathalie als een Belgisch blok te nomineren en zodoende weer een grote groep te krijgen ipv meerdere kleine bondjes/groepjes.
Li0nHeartvrijdag 29 januari 2021 @ 16:19
16:15
Pat blijft in z'n eentje over in de sauna. Vlak voor hij naar buiten gaat doet hij, buiten beeld, maar wel hoorbaar, nog even verslag richting de kijkers:

Hij zegt: Mensen, ik hou u op de hoogte van de belangrijkste wielerwedstrijd waar ik nu in zit, tacktiek, tacktiek, tacktiek, maar ik zit met slechte papieren, tot morgen.

19:00
Restaurant 'De Gouden Leeuw' opent vanavond voor het eerst z'n deuren. 2 bewoners mogen bij een apart zitje gezellig samen dineren en kletsen. Pat heeft door middel van een loting bepaald wie er als eerst mogen, en dat zijn Naomi en Nick. Pat is de garcon.

063c1821d794e4e9ebc242bf29573723.png

De 2 gasten krijgen iets extra, bijvoorbeeld een aperitiefje en Pat heet bij BB een fles wijn geregeld.

0a47a7e8470febf7494db2e6437f0bec.png

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 29-01-2021 19:09:28 (edit) ]
ElPatrickvrijdag 29 januari 2021 @ 22:31
Volgens mij heeft Jowi zojuist verteld dat die eruit stapt vrijwillig.
Li0nHeartvrijdag 29 januari 2021 @ 22:36
10:00
Als aanvulling op bovenstaande. Jowi heeft besloten dat hij het spel wil verlaten. Hij loopt al langer met dit gevoel, heeft er goed over nagedacht. Hij gaat straks met de productie praten om te bespreken wanneer hij er uit kan.

Hij vertelt het eerst aan Nathalie en Daan en zij proberen met hem te praten, maar ze snappen hem ook. Michel probeert ook op hem in te praten.

De anderen horen het hierna en zijn geschokt. Op dit moment is Jowi nog in het huis, heeft net z'n schoonmaaktaak gedaan en wil zo gaan douchen en daarna met de productie praten. maar hij krijgt uiteraard veel bewoners op bezoek die met hem willen praten.

3f2bb8e1d79bbe86f292a08db6e15739.png
Li0nHeartzaterdag 30 januari 2021 @ 16:23
zaterdag 16:15
De bewoners worden naar de GameRoom geroepen voor een mededeling van Big Brother:

quote:
Bewoners,

Ik heb een belangrijke boodschap voor jullie allemaal.
Ik zie dat de sfeer beneden alle peil is. Sommigen voelen zich niet meer prettig in mijn huis
Dat is jammer. Het experiment is soms zwaar, maar dat hoort erbij.

Maar het is aan jullie om daar samen door te komen. Mijn vraag is simpel: zijn er naast Jowi nog andere bwoners die twijfelen? Dan is nu het moment om daar een keuze in te maken. Vertrek of blijf.

Maar als je blijft, wil ik dat je gemotiveerd bent, en er 100% voor gaat. Kies dus bewust en doordacht. Doe dat voor jezelf, in stllte. Elke beslissing is goed. Doe dat nu.

Ik geef jullie 5 minuten de tijd. Wie wil gaan, de koffers staan klaar in de gameroom

Aan degenen die gaan, bedankt voor een bijzonder avontuur.
Aan iedereen die blijft, we gaan samen nog een prachtige en boeiende tijd tegemoet.
Jowi gaat z'n koffer halen, Nathalie pakt ook haar koffer.
Na enig nadenken en praten met Jowi en Nathalie pakt ook Danielle haar koffer.

[ Bericht 1% gewijzigd door Li0nHeart op 30-01-2021 16:46:41 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 30 januari 2021 @ 16:55
16.55
BB : Bewoners, het is tijd om afscheid te nemen

1bc3f57502760d3e71a04a8958e0b63d.png
MissyZzaterdag 30 januari 2021 @ 17:00
daf4fb66db202fd7cebb7983f788960b.gif

BB beloofd dat ze samen van dit experiment gaan genieten verder, en bedankt de groep dat ze blijven.
Li0nHeartzaterdag 30 januari 2021 @ 17:19
17:15
Er is nagepraat door de resterende bewoners, en de sfeer is gelijk een stuk beter.
De bbq wordt aangestoken en onder veel lachen worden er marshmellows geroosterd.

Plaatje van poezewoes:
929f1c325e10f7ffae68d99b3f0515e7.gif

18:00
En proost (thnx 5thencounter):
4083a2d4aa5fdd06915cce61fd10d675.png

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 30-01-2021 18:05:43 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 30 januari 2021 @ 19:26
19:00
Thomas heeft het even moeilijk. De mensen waar hij veel mee optrekt, zijn in heel korte tijd vertrokken (behalve Jill natuurlijk). En hiermee is ook z'n plan in duigen gevallen om in de finale te komen. Eerst praat Jill met hem, en ze zegt dat ze samen gaan strijden voor de drie die eruit zijn gaan.

Hierna komen ook Julie, Liese erbij om hem te troosten. Ook Big Brother wil graag even wat vrolijkheid brengen voor Thomas en de rest van de groep. Thomas wordt naar de voorraadkamer geroepen:

608b7ac60d22b9067df9a584739d538f.gif
(credits Aggie46)

Hij krijgt een gitaar van Big Brother. Hij gaat gelijk buiten pingelen en zingen.

Jill : En bedankt he Big Brother, ik ben vervangen.

[ Bericht 14% gewijzigd door Li0nHeart op 30-01-2021 19:28:02 (edit) ]
Li0nHeartzondag 31 januari 2021 @ 11:56
zondag 11:00
De dag is begonnen, en Zoey was op tijd wakker. Ze heeft pannekoeken gebakken voor de bewoners, waarna ze gezellig met z'n allen ontbeten hebben.

IYxe7SZ.jpg
(credits : Hunter)

Jill had het tijdens het ontbijt nog even over Nathalie en Daan. Naomi zei daarop : 'Daar praten we niet meer over'. Jill reageerde daar verder niet op, maar ze heeft al eerder aangegeven dat ze dit gedrag wat hypocriet vindt.

Jill probeert wel echt aansluiting te vinden, na het ontbijt kreeg ze twerk-les van Naomi en Liese.
67d088784754ad9fdac35056554c2def.gif
(credits : Pearlbitch)
Li0nHeartzondag 31 januari 2021 @ 13:47
13:45
De middag bestaat voorlopig uit zonnen en puzzelen voor de dames:
5eaf18534c93d87445240f479fd77d39.png

En Petanque voor de heren
82b86c359771ae027ecf06f24d878f15.png
MissyZzondag 31 januari 2021 @ 17:07
2e32b0a0ab4e01228ce558808dda24f8.gif
MissyZzondag 31 januari 2021 @ 17:09
Na het bankhangen en een kussen gevecht van Thomas en Jill, gaan de koks Michel en Nick de keuken in. De zoemer klinkt en Naomi mag haar huisregels uitleggen.
Het gesprek gaat over het dansje, (zie plaatje hierboven) maar niemand valt over het speeddaten nog.
Li0nHeartzondag 31 januari 2021 @ 18:49
17:30
Het fornuis is nog steeds stuk, en met het vertrek van 3 bewoners gister is er nog genoeg vlees over. De bbq wordt dus weer aangestoken, bemand door Michel en Thomas

aacfe7025e9ed89be5e169f35c9bb14d.gif

e63fb2c90171a72795314f67da4762f2.gif

(credits : MissyZ en odie22)

Hierna wordt er weer gezellig met z'n allen gegeten.

19:00
Tijdens het avondeeten klinkt er een BB geluid en is de achtergrond van de 'posters' in de keuken aangepast en zijn het hoofden met een vraagteken geworden (Even terugscrollen om de vorige achtergrond te zien). De significantie hiervan is niet bekend. Door de bewoners wordt er ook over gespeculeerd.

e3155e24e3b24ae4f9bcf500f635a651.png

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 31-01-2021 19:56:13 (edit) ]
Li0nHeartzondag 31 januari 2021 @ 21:20
21:20
De bewoners zitten in de woonkamer en zijn hevig aan het speculeren of en wanneer er nieuwe bewoners bij komen.
BB had tegen Michel gezegd in de DBK : 'Hoe vind je het dat er nieuwe bewoners bijkomen'

828722e4a5cc33c09b42eafec6383ebc.png

[ Bericht 57% gewijzigd door Li0nHeart op 31-01-2021 21:26:08 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 1 februari 2021 @ 08:53
maandag 8:45
Een nieuwe dag is begonnen in het Big Brother huis. De bewoners zijn nog in onzekerheid over wel of geen en wanneer nieuwe bewoners. Ook de nominaties houden de gemoederen bezig. Eigenlijk wil niemand vandaag nomineren, maar toch houden ze er rekening mee. Op de slaapkamer praten Julie en Zoey hierover:

Zoey tegen Julie : Je moet kijken wie er game met u praat en wie niet. Als ze het niet doen, weet je niet of je ze kunt vertrouwen.'

Julie : ' Dan kom ik op dezelfde namen. Niet omdat ik die niet vertrouw .. Thomas en Jill .. en met Michel ook niet. Die komt mij veel dingen vragen, wat denk jij. maar totaal niets tactisch ... Nick wel. Patrick nog nooit.'
Zoey : 'Ook niet doen, dat is niet de juiste persoon'
Zoey :'Thomas en Jill nu, is niet de juiste persoon. Wij staan met 4 op de lijst. We hebben elkaar nodig.'
Julie : 'Ik weet het, maar ja'
Zoey : 'Als we nu Thomas of Jill verliezen, is het de volgende keer 1 van ons'

77f93fe64ffe20540e94cd5a312a15c5.png

Julie : 'Ja shit, ik weet het echt niet, wat de juiste combinatie is.
Zoey : 'Maar ik denk echt niet Thomas en Jill'
Julie : 'Niet samen, maar zeker 1 toch?'
Julie : 'Als we nu iets anders doen, dan denken ze, shit, ze zijn met het spel bezig'
Zoey : 'Het is nu ieder voor zich, waarom zou ik het ze kado geven. Waarom moet ik hen volgen?'

9:15
Het is tijd voor het uitvoeren van de eerste huisregel, een dansje, vandaag onder leiding van Thomas:

46d8ca5c89c12c84b4055c7b2b62d4dc.gif
(credits : poezewoes)

[ Bericht 4% gewijzigd door Li0nHeart op 01-02-2021 09:26:20 (edit) ]
MissyZmaandag 1 februari 2021 @ 09:47
f2ec9a7b3aa52bcfc5ee14798f103f24.gif

/...de manier waarop je danst....
Li0nHeartmaandag 1 februari 2021 @ 10:18
10:15
"Bewoners, het is weer tijd voor het boodschappenspel. Maak jullie klaar in kleurrijke en sportieve kleding"

11:10
De bewoners zijn weer terug uit de GameRoom. Uit wat Thomas vertelt maken we het volgende op:
Er was een spel waarbij ballen uit een gat omhoog kwamen (door lucht?). Ze moesten ballen pakken/vangen voordat deze weer verdwenen en vasthouden in hun armen. Elke bal was 1,5 euro waard. Maximaal 15 ballen per persoon. Bij 15 ballen zou het bedrag verdubbeld worden.

Het maximale bedrag wat verdiend kon worden was 400 euro. Dat is niet verdiend, niemand heeft een verdubbeling gewonnen. Dus er zal zo'n 100-150 euro gewonnen zijn.

In CoS werd onderstaand spel genoemd, zou ook best kloppen met de uitleg van Thomas. Dus wie weet..

IMG_20150404_113219-scaled.jpg

[ Bericht 43% gewijzigd door Li0nHeart op 01-02-2021 11:28:58 (edit) ]
Li0nHeartmaandag 1 februari 2021 @ 13:49
13:45
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen.
BB: 'Bewoners, deze week wordt er niet genomineerd. Dat zal even wennen zijn voor jullie. Besteed je tijd nuttig.'
Emtje02maandag 1 februari 2021 @ 16:37
De dames hebben zojuist de onderwerpen voor de speeddate geschreven en in bokaal gestoken
Tourniquetmaandag 1 februari 2021 @ 17:11
17:00
Naomi komt terug uit de dagboekkamer met de tablet voor het bestellen van de luxe boodschappen (er is met het boodschappenspel 150 euro gewonnen).

Maar, deze week is er geen keuze uit luxe boodschappen, maar moet er worden gekozen uit 3 opties:

- 2 kippen
- een verkleedfeestje
- taarten bakken

De meerderheid kiest voor het verkleedfeestje.
Emtje02maandag 1 februari 2021 @ 18:47
Tijdens het eten gaat een geluid af. Op de afbeeldingen van personen met vraagteken erop komt nu beetje info over die 5 personen.
Big brother zegt denk er eens over en zien jullie eind deze week wie er in mijn huis komt wonen.
Li0nHeartmaandag 1 februari 2021 @ 19:36
19:00
Uit het Update topic, hier ook de informatie en foto:

b97017a9b48af73140f63c6ff28f4b35.png
( credits : odie22)

Informatie die op de schermen staat, van links naar rechts:
25 - man - make-up artist - grappig en fanatiek
51 - man - eigenaar sportschool - vrolijk en sociaal
23 - vrouw - net afgestudeerd - positief en gezellig
28 - man - adviseur - brabantse gezelligheid
19 - man - event manager - zorgzaam en lief
Li0nHeartmaandag 1 februari 2021 @ 21:19
20:00
Vanavond is er gespeeddate, waarbij, in steeds wisselende samenstellingen, duo's een vraag kregen om over te praten. Het was verrassend leuk, en leverde geanimeerde gesprekken op.

Hierna zijn Nick, Pat en Thomas richting de hottub gegaan, en de dames zitten binnen te kletsen, waarbij vooral Zoey op het moment vertelt over het dj leven.

4752aea01fdbb858fd86e30a8f17f347.png

[ Bericht 6% gewijzigd door Li0nHeart op 01-02-2021 21:20:13 (edit) ]
Li0nHeartdinsdag 2 februari 2021 @ 11:02
dinsdag 10.00
Het is tijd voor het dansmoment. Vandaag Nick met z'n favoriete nummer aller tijden :


Aan bod komen onder andere moves : de timmerman, de waterpomp, de feniks en de explosie.

Tijdens het dansen schiet het Pat in z'n kuit. Hij heeft hier zoveel last van dat Liese even een verbandje aanlegt:

6d4aaa2ce7d1d82f75300d918868be2b.png
MissyZdinsdag 2 februari 2021 @ 11:16
Met puzzelstukjes hebben ze zelf uitgekozen. Het hoeft nog niet maar dan weten ze hoe ze erover denken.
Man 1 en man 5 hebben dacht ik de meeste stukjes gekregen.
Li0nHeartdinsdag 2 februari 2021 @ 11:41
Aanvulling op bovenstaande:

Top 3 is geworden op dit moment:
1 - 25 - man - make up artist - grappig en fanatiek
5 - 19 - man - event manager - zorgzaam en lief
4 - 28 - man - adviseur - brabantse gezelligheid

11:40
BB : De dansjes van Nick en Thomas brachten me op een idee, maak jullie klaar voor de weekopdracht. Ttrek jullie mooiste danskleding aan, jullie hebben 30 minuten. Zorg dat je er op je mooist uitziet.

De bewoners hebben een dansvloer gekregen in de GameRoom. Ze moeten een dansmarathon houden van 10 uur. Er moeten altijd tenminste 2 bewoners op de dansvloer aan het dansen zijn.

We hebben geen beeld van de GameRoom, wel van de bewoners die in het huis rondlopen. Uit het gesprek blijkt dat het in het 1e kwartier al mis ging, toen iedereen stond te kijken naar een twerkende Naomi. Ze zeggen : 250 euro verloren.

f249ed6f42df1f86dd6905af94b5c88d.png

En inmiddels beeld op de streams (credits : Aggie46)

869143611ed16d5e1483cf13083e3c21.gif

[ Bericht 23% gewijzigd door Li0nHeart op 02-02-2021 12:55:13 (edit) ]
Angel79dinsdag 2 februari 2021 @ 13:29


[ Bericht 100% gewijzigd door Angel79 op 02-02-2021 13:31:07 ]
Li0nHeartdinsdag 2 februari 2021 @ 16:45
16:25
De schermen met informatie over de mogelijke nieuwe bewoners worden weer ge-update. De nationaliteit wordt toegevoegd. Het zijn allemaal Nederlanders. Ook verschijnt er voor elk een quote. Alleen de 2e is nog niet ontcijferd:

Scherm 1: 25 - man - make-up artist - grappig en fanatiek - nederlands
"Met mij kan je lachen, huilen, gek doen, dansen, maar ook een diepgaand gesprek voeren"

Scherm 2: 51 - man - eigenaar sportschool - vrolijk en sociaal - nederlands
"Ik vind het gewoon leuk een luisterend oor te zijn voor iedereen. Ik vind het leuk om te weten wat iemand zijn beweegredenen zijn waar je vandaan komt, waarom je dingen doet"

Scherm 3: 23 - vrouw - net afgestudeerd - positief en gezellig - nederlands
"Ik kan een luisterend oor bieden voor als jullie het even zwaar hebben of als jullie gewoon even lekker willen kletsen"

Scherm 4: 28 - man - adviseur - brabantse gezelligheid - nederlands
"Ik houd van een feestje, van spelletjes en natuurlijk ook van Brabantse worstenbroodjes"

Scherm 5: 19 - man - event manager - zorgzaam en lief - nederlands
"Ik ben een sfeermaker en ik ben niet dominant, maar ook geen muurbloempje. Mijn vader is geboren in Belgie en mijn moeder is geboren in Nederland. Dus dat zit wel goed"


Ge-update met de informatie van @Benny (PS.. Quote 1 heeft nog 2 woorden extra)

18:00
Af en toe gooit Big Brother er een challenge in, om het nog iets moeilijker te maken. Zo moesten er twee bewoners samen romantisch dansen een aantal minuten lang, waarbij de rest de zaal moesten verlaten. Die 2 moesten elkaar altijd vasthouden. De groep koos Jill en Thomas.

3ef364c3c6c062b1d976314d522206dd.png

Ze hebben samen gedanst en dat leverde ook een mooi gesprek op:

Thomas tegen Jill : 'Ik denk dat je een hele grote kans maakt. Ik heb je zo wel eens bezig gezien, dat is gewoon hilarisch.'
Jill : 'Hoe bedoel je'
T : 'Je bent gewoon facking grappig'
J : 'Ben ik grappig?'
T : 'Ja, facking grappig. Ook de dingen die jij kunt zeggen in de DBK, of de dingen die je er gewoon uit kunt laten'
J : 'Maar soms denk ik niet na, dat wordt dan als dom gezien. Maar ik ben wel mezelf.'
T :' Maar ze weten ook wel dat je niet dom bent. Ze gaan dat heel hard apprecieren.'

22:25
De bewoners hebben 10 uur gedanst en hebben in totaal 4000 euro verdiend voor de pot.

[ Bericht 4% gewijzigd door Li0nHeart op 03-02-2021 07:32:43 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 3 februari 2021 @ 08:09
dinsdag 21:25
Nog een gesprek van gisteravond tussen Julie en Naomi:

Als je liever wilt luisteren:
SPOILER
Julie : Ik wil zelf keihard winnen, maar ik zou het ook 1 van mijn maatjes gunnen. Ik doe vooral mee voor het experiment. Natuurlijk doet iedereen ook mee voor de cash. Maar als ik met m'n maatjes in de finale zou zijn, dan zou ik het die even hard gunnen.
Naomi : Ja, dat vind ik ook wel
J : Als het iemand anders zou zijn, 1 van die 2 nieuwen of zo.. Dan zou ik moeite hebben
J : Ik heb er hier 5 waar ik super mee overeenkom, als 1 van hen daar staat, dan heb ik eigenlijk al gewonnen.

N : Maar wat ik van jullie heb gehoord, denk ik dat Thomas wel een grote kans heeft om te winnen, nu dat Jowi weg is.
J : Ik heb van Thomas niet veel gehoord eerlijk gezegd, ik heb meer van u gehoord
N : Echt?
J : Ja, ik denk voor mij, en dat zweer ik op het hoofd van mijn kindjes, kom jij er het meeste uit.
N : Ooooooohhhhhh, dat is super lief
J : U bent ook gewoon u lieve zelfe. In het begin moest je echt wakker geschud worden, dat ik dacht komaan Naomi, maar dat heb je ook snel ingezien.
N : Ik heb het daar echt moeilijk mee gehad. Ik heb het pas vorige week, na die nominaties echt kunnen loslaten. Want zelfs vorige week had ik dus niet op Nathalie gestemd, omdat ik zoiets had van, ze zaten daar met 2 voor het huismeesterschap, en ze heeft het aan Liese gegund, omdat ik dat zo moeilijk kan scheiden. Maar ik heb dat wel losgelaten omdat je toen heel hard voelde, Patrick moet winnen, want als Els wint, hangen wij. En toen dat gevoel heel hard naar boven kwam, ja, het is ook in de liveshow naar boven gekomen, had ik wel zoiets van ja...
J : Chapeau trouwens wat je na de liveshow hebt gezegd, maar ik vind wel echt dat je ook wel iets anders kunnnen onthullen
N : Ja, ik wou het wel onthullen, maar ik wou zo op niemand z'n tenen trappen. En tegelijkertijd wil ik het niet zo prijsgeven dat ik het weet.Ik denk dat sommigen denken omdat ik zo lief ben, dat ik dat niet door heb.
J : Ik denk wel dat ze weten dat ik het jullie gezegd heb, en dat is wat ze me kwalijk nam. Maarja, langs de andere kant, waarom niet. Ik had ook een idee van hoe het spel gespeeld moest worden, en als jullie het dichtste bij zijn bij mijn spel, dan is het logisch als ik hier binnen kom, dat ik naar jullie trek.
N : Dat is ook een reden dat jullie later binnen komen en alles mogen vertellen tegen ons.
J : Ik heb dat gevraagd op voorhand en ze zeiden : 'vertel maar' . Ik heb gewoon gezegd waar het op staat, omdat dat ook zo was, ook omdat het zo was. En dat hebben ze me kwalijk genomen, omdat ik het zo door had, en dat jullie verteld heb. Zoey had dat natuurlijk in het begin ook al geprobeerd.
N : Ja, da's zo moeilijk, ik had ook een klik met de mensen die nu weg zijn. Als er dan wordt gezegd, er wordt gestemd op gevoel, niemand stemt samen.. weet je wat het is, ik ben gewoon eerlijk. Toen met die token, ik had dat vertelt aan Liese en Zoey, Daan had gezegd hou dat voor u, maar ik had zoiets van, er is een bondje, en die alleen weten waar de token ligt, dat vind ik raar, en dat was toen met de liveshow naar buiten gekomen. En Liese zei, 'Je moet niet zeggen dat je dat tegen ons hebt gezegd, we hebben dat zelf uitgevonden. Ik zei 'Nee, nee, dat ka... dat wil ik niet. Ik ga niet liegen daarvoor, dus ik heb toen echt Daan apart genomen en gezegd: 'sorry, ik snap dat je mij nu volledig niet meer vertrouwd, maar voor mijn gevoel moest ik dat gister tegen ieamnd gezegd hebben.' Dus ik heb dat verteld, en ik zag zo Daan haar hoofd en ik dacht dat ze heel erg kwaad zou zijn. En ze bleef zo kijken, en ik zei, 'ik begrijp het volledig, ik heb het gedaan'. En ze kijkt zo en zegt: 'Ik heb op u gestemd, ik vond u zo mysterieus en ik wist niet wat ik van u moest verwachten. Ik heb op u gestemd en ik heb de knikker ook ondertussen verstopt omdat ik niemand meer vertrouwde.' En toen begonnen we zo alletwee te wenen.
N : En dan ben ik zo blij dat ik altijd, ook al is het moeilijk, en ik vond het wel heel moeilijk, om de waarheid te zeggen. Het is net zo'n klein kindje dat gaat opbiechten bij de ouders he. Maar ik ben wel blij dat ik dat kan doen. Ik wil die pot ook niet winnen door te gaan liegen tegen mensen. Ja allez, dat is mijn mening he, als je zo het spel moet spelen. Ik wil gewoon eerlijk .... nou ja, naar voor mijn gevoel eerlijk winnen.

woensdag 8.00 uur
De bewoners zijn weer om 8 uur wakker gemaakt :) Een aantal bewoner loopt wat moeizaam door het huis.

[ Bericht 2% gewijzigd door Li0nHeart op 03-02-2021 08:14:08 (edit) ]
Li0nHeartwoensdag 3 februari 2021 @ 12:20
10:30
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen en krijgen filmpjes te zien en horen van de 5 nieuwe potentiele bewoners. Zie voor de verslagen hiervan deze topics:

BB / [Nieuwe bewoner?] Jerrel
BB / [Nieuwe bewoner?] Jeroen
BB / [Nieuwe bewoner?] Mona
BB / [Nieuwe bewoner?] Mike
BB / [Nieuwe bewoner?] Matt

Over de rest van de dag valt niet zo veel te vertellen. Iedereen was moe van de dansmarathon, dus er is veel geslapen.

's Middags is het dagelijkse toernooi geweest : een 1-2-3-Piano / Annamarie Koekoek toernooi.

Verder zijn alle bewoners 's middags 1 voor 1 naar de DBK geroepen om hun stem uit te brengen op 2 van de nieuwe bewoners.

[ Bericht 19% gewijzigd door Li0nHeart op 04-02-2021 07:20:51 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 4 februari 2021 @ 07:22
donderdag 7:20
De bewoners slapen nog.

10:00
Vandaag dansen onder leiding van Jill op het nummer 'Dos Cervezas por favor'

Na het dansen geeft Michel een bootcamp training buiten voor de bewoners. Bijna iedereen doet mee, behalve Zoey, zij doet haar eigen training op de slaapkamer.

Hierna is het douche en optut tijd. Julie wast haar haar met zilvershampoo van Jill. Deze geeft paars schuim en blijkbaar ook een ietwat paarse gloed aan het haar. Julie is hier niet blij mee. Maar gelukkig is daar Michel:

MIchel tegen Julie : Maar het valt echt serieus wel mee .. ik zou het ook zeggen als het niet zo was.
Julie : U vertrouw ik
M : Het misstaat je echt niet. Tuurlijk, je ziet wel een beetje paars, maar binnen een week is dat er echt wel weer uit.
J : Ik ga elke dag m'n haar wassen.
M : Komt helemaal goed. Weggaan doe je sowieso niet. Je gaat me hier niet achterlaten in m'n eentje natuurlijk he. Dat sta ik niet toe.

Julie:

0812b152c663029f012b5443c8520ee8.png

12:00
BB roept de bewoners en zegt dat ze zo 1 voor 1 naar de GameRoom moeten komen om te shoppen. Naomi mag als eerste, en mag er daarna niets over zeggen. Ze zegt wel dat het geen funshoppen is, en ze is er emotioneel onder. Hierna mag Thomas. Als hij weer terugkomt uit de gameroom loopt hij gelijk naar Naomi om haar een knuffel te geven.

394a308234f07469450b767e678c9f40.png

Naomi is er emotioneel onder.

Hierna loopt Thomas even bij Jill langs. Zij vraagt of hij verdrietig is. Hij zegt van niet. Jill is bang dat het iets heftigs is, Thomas zegt van niet.

Thomas tegen Jill:'Wat ge ook doet , het is jouw spel'

De keuzes zijn: (dank Benny)
1. Weten waarom anderen je hebben genomineerd
2. Persoonlijk voorwerp, 100 euro uit de pot
3. Persoonlijke boodschap, 250 uit de pot

Naomi: Heeft niks gekozen, geen nood aan
Thomas: Heeft niks gekozen, geen nood aan
Liese: Keuze 2, Brief van Zouf (-100 euro uit de pot)
Jill: Keuze 3, Berichtje van opa en oma (-250 euro uit de pot)
Nick: Heeft niks gekozen, kan moeilijker maken
Zoey: Heeft niks gekozen, kan moeilijker maken
Julie: Heeft niks gekozen, kan moeilijker maken
Patrick: Heeft niks gekozen, geen nood aan
Michel: Heeft niks gekozen, geen nood aan

Eindstand: -350 euro uit de pot

14:30
Jill vertelt aan Thomas wat ze had gehoord op de video en wat het met haar doet:

Jill : Iedereen is trots op. Weet je hoe goed me dit gedaan heeft? Mijn onzekerheid is echt even helemaal weg. Ik ben echt 3 weken alleen maar onzeker geweest, en ik heb dit gezien en ik ben in 1 keer zoveel zekerder van mezelf. Ik voel me sterker dan ooit.

[ Bericht 49% gewijzigd door Li0nHeart op 04-02-2021 17:18:42 (edit) ]
Li0nHeartdonderdag 4 februari 2021 @ 17:04
17:00
Tijdens het WK BB Petanque kregen de bewoners de opdracht om een liedje te maken en uit te voeren voor de nieuwe bewoners die vanavond komen. Besloten werd om dit op de wijs van 'De 3 Biggetjes' van K3 te doen. Er was uiteindelijk niemand die dit op een instrument kon spelen, dus er werd besloten om het acapella uit te voeren, met alleen ritmische begeleiding van Nick.

Het resultaat was ongeveer wat je er van verwachtte van tevoren.

(image:Aggie46)

b3a3335c22c04e0e514e3ee2a404587b.gif

23:00
Tijdens de liveshow werd duidelijk dat Jerrel en Matt het huis gaan betreden. Bij het eind van de live uitzending gebeurt dit ook daadwerkelijk. Er is een klein feestje, en om 00:00 wordt er gezongen voor Matt, die jarig is.

De bewoners gaan door tot diep in de nacht. Waarbij ze weer veel informatie van buitenaf krijgen, alhoewel die informatie vaak wat overdreven werd (het leek of heel Nederland was afgebroken door de rellen), of gewoon niet klopte (Mathieu van der Poel is gestopt met wielrennen ipv Dumoulin).

Jerrel is gaan praten op het moment dat hij het huis is in gegaan, en is daarna niet meer gestopt met praten.

[ Bericht 34% gewijzigd door Li0nHeart op 05-02-2021 08:01:05 (edit) ]
Li0nHeartvrijdag 5 februari 2021 @ 07:55
vrijdag 7:30

De bewoners worden vroeg wakker gemaakt met de opdracht voor een batterijwissel. In de voorraadkamer staat ineens de 3e nieuwe bewoner te wachten : Mike

d1591bc6611922f6429a0d9f3c67f3e2.png

8:45
Niet alleen Matt is jarig vandaag. Ook Mike is jarig. Dus ook voor hem wordt gezongen.

06d936f36209c0eb36ad364c3cb32dec.png

9:00
BB heeft er flink de vaart in zitten vandaag, want om 9:00 is het alweer tijd voor het dansen. Vandaag onder leiding van Michel met de merengue.

6e591d8b9a4e1e978a866a6ee5d5ef29.gif

11:00

Jerrel heeft niet zo'n goede 1e indruk gemaakt op Michel:

"Ik weet niet met welk beeld hij is binnen gekomen, maar om te zeggen dat ik een rat ben, en hij me niet vertrouwd. Ik heb nog geen gesprek met hem gevoerd. Ik ben niet iemand die dat achter iemand z'n rug gaat bepraten steeds, ik ga straks even naar 'm toe'

[ Bericht 23% gewijzigd door Li0nHeart op 05-02-2021 11:07:08 (edit) ]
Bennyvrijdag 5 februari 2021 @ 11:58
11.00 - 12.00
Gister vond het WK Petanque plaats in het Big Brother-huis. Nick en Thomas streden vandaag de finale. Onder het toeziend oog van scheidsrechter Michel en enkele toeschouwende bewoners vond het spel plaats op het grasgezon van de Big Brother-tuin. Vooral Patrick liet zich nadrukkelijk horen.

Na een sterke start van Nick kwam Thomas al snel sterk terug. Het ging gelijk op, maar Thomas liep uit tot 3 punten verschil. Nick liet zich niet kennen en sloeg hard terug. Na de 6-9 maakt Nick drie 2-punters, waarmee hij de voorsprong pakt en deze lange tijd niet weg geeft. Nick loopt uit tot 6 punten verschil en lijkt de winst niet weg te geven. Thomas doet echter een dappere poging en verkleint het verschil tot 3 punten. Daarna blijven de tweepunters lange tijd uit en behalen beide spelers om en om een puntje richting de 25.

Nick is de eerste die de 20-punten haalt, met 4 punten verschil ten opzichte van Thomas. Thomas geeft echter niet snel op en loopt in tot 2 punten verschil. Een vijfde punt lijkt in de maak, wanneer de ballen van Nick en Thomas beiden tegen de houten bal liggen. Het zorgt voor extra spanning die de rest van het spel is te voelen.
Nick laat zich echter niet kennen en gaat prima om met de zenuwen. Bij matchpoint is het verschil 4 punten. Thomas kan de bal van Nick echter niet overtreffen... Nick wint met 5 punten verschil en is wereldkampioen!

SPOILER: Spelverloop Nick vs. Thomas
2-0
4-0
4-1
4-3
4-4
4-5
4-6
4-7
5-7
5-8
6-8
6-9
7-9
7-10
7-11
9-11
11-11
13-11
13-12
14-12
15-12
17-12
17-13
19-13
19-14
19-16
20-16
21-16
21-17
21-18
21-18
22-18
23-18
23-20
24-20
25-20


[ Bericht 0% gewijzigd door Benny op 05-02-2021 12:03:34 ]
Li0nHeartvrijdag 5 februari 2021 @ 13:31
12:30
Jerrel opent z'n MakeUp shop en probeert te bonden met de dames. Hij neemt eerst Naomi onder handen.

1e367c8e76098dd2ad4460efcd1a8312.png
Li0nHeartvrijdag 5 februari 2021 @ 14:45
14:00
Jerrel is het huis binnen gekomen en heeft tegen Michel gezegd dat hij op Geronimo lijkt, een rattengezicht en dat hij hem niet vertrouwd. Michel is hier wel een beetje ondersteboven van. Hij wordt bemoedigd door Liese dat hij zich daar niks van aan moeten trekken, en gewoon zichzelf moet blijven. Dat hij het hartstikke goed doet.

Michel heeft al tegen Jerrel gezegd dat hij later nog graag even met 'm apart wil praten.

14:30
Gesprekje op de slaapkamer tussen Jill en Thomas

Thomas tegen Jill : 'Geen zorgen maken'
Jill : 'Wat vind je van ...[Jerrel]?'
Thomas : 'Moet ik nog even bekijken, weet ik nie goe
J : 'Ik ook niet, deze twee [Matt en Mike] weet ik het wel'
T : 'Ik ook, en ook heel echt'
J : 'Dat heb ik van die andere nog niet'
T : 'Dat kan nog komen'
J : 'Ja, dat kan nog komen'

J : 'Wat is er met Michel aan de hand? Merk je het?'
T : 'Ja ik merk het '
J : 'Hij gedraagt zich anders, sinds gister, sinds de nieuwe bewoners'
T : 'Ik weet ook niet hoe dat komt'

T : 'We gaan wel vechten voor het huismeester'
J : 'Ik zou wel heel graag huismeester willen zijn'
T : 'Ik hoop dat voor u'
J : 'Ik heb dat vorige week al verpest'
T : 'Niet verpest'
Li0nHeartvrijdag 5 februari 2021 @ 15:29
15:00
De bewoners worden naar de huiskamer geroepen. Hier wordt door BB bekend gemaakt dat Jill door de kijkers is gekozen als meest favoriete bewoner. Jill is flabbergasted. Hierna hoort ze ook nog dat ze daarom ook de huismeester is volgende week.

Na door iedereen gefecliciteerd te zijn, gaan Thomas en Jill naar de slaapkamer voor een vreugdedans.
c8c661c8e2afbc364665fb435e461b13.gif

Thomas : Beste scenario ever !!

Thomas is zo ontzettend blij, hij was heel bang dat aankomende week hij en Jill op de nominatie zouden zijn.
Ook Zoey komt erbij om te knuffelen en Jill te bemoedigen, want Jill kan het bijna niet geloven.

giphy.gif

15:10
6f5b6d05bc5513fe7839d40a42d99bd9.png

Julie en Naomi op de slaapkamer:
Julie : Joa, als je het nou wint met een spelletje

Naomi : Nu we personen extra hebben, is ineens niet meer zeker hoe de nominaties gaan verlopen
Naomi : Het gaat wel weer terugkomen, maar sinds gister voel ik me wegzakken. Niet dat ik weg wil, maar van wat doe ik hier eigenlijk. Onzekerheid die naar boven komt.
Naomi : Niemand heeft iets te vertellen over mij. Allez, nul indrukken, da's misschien ook goed he

[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 05-02-2021 15:37:30 (edit) ]
Li0nHeartzaterdag 6 februari 2021 @ 08:57
zaterdag 8.40
BB heeft de bewoners heel iets laten uitslapen. Pat heeft slecht geslapen vannacht. Op zijn kamer hebben Jill, Thomas, Mike en Matt nog lopen donderjagen tot 1.00 uur 's nachts, terwijl Pat toen al een tijdje in bed lag. Hij wil nu verhuizen naar de andere slaapkamer.

Vooral Nick verspreidt dit verhaal, en vindt dat de 'kinderen' hierop aangesproken moeten worden. Maar zegt hij uiteindelijk tegen Pat : 'Dat moet u wel zelf doen'. Pat zegt hierop: 'Dat heb ik al gedaan, ik vind het goed'.

13:00
Voor de rest is het een rustig ochtend. Jill heeft gespeeld met de makeup koffer van Jerrel en Naomi geschminkt.

493c152e7099cb7fa0f52a4e9bc705eb.gif

[ Bericht 47% gewijzigd door Li0nHeart op 06-02-2021 13:17:05 ]
Li0nHeartzaterdag 6 februari 2021 @ 13:44
13:30
Jerrel en Zoey zitten buiten. Zoey heeft Jerrel wat 'zusterlijke' adviezen gegeven gister en vanochtend en Jerrel probeert deze op te volgen.

a8c397f3ce242fa842fd34c4cea960b1.png

Hij zegt: 'Ik wil niet meer druk zijn en in oren schreeuwen. Maar meer laid back, en goede gesprekken hebben. Ik hoop dat gisteren in de history books kan, en dat ik opnieuw kan beginnen'

Hierna gaat het ook over nomineren. Hij probeert bij Zoey los te krijgen wie zij nu zou nomineren.
Na enig aandringen zegt Zoey : Matt en Nick

Jerrel : Met alle pijn in mijn hart, Patrick, want spel wordt steeds hjeftiger, fysiek en mentaal, en dat kan hij niet aan. Verder Matt en Nick, heb ik de minste klik mee.

14:45
Overdracht huismeesterschap. Naomi strijkt eerst nog even de laatste dingetjes glad.

b04a338897c7acb87ea0e4d379df7d5e.png

Pat heeft slecht geslapen omdat op zijn kamer het een klein feestje was. Hij wil eigenlijk naar de andere kamer en vindt ook dat Jerrel niet besproken heeft om naar de andere kamer te gaan. Michel smoort het in de kiem door uiteindelijk voor te stellen dat lichten uit betekent dat het stil moet zijn op de slaapkamer zodat iedereen die dat wil kan slapen. Pat gaat akkoord, maar het lijkt schoorvoetend.

Er worden nog 2 punten besproken, over het eten en over de wc.

Als laatste geeft Zoey aan het niet fijn te vinden dat er soms nog negatief wordt gesproken over de vertrokken bewoners.

Hierna is de 'overdracht' en presenteer Jill haar nieuwe regels:

3622cf35b4c73e8b44acaabe254570c9.png

[ Bericht 19% gewijzigd door Li0nHeart op 06-02-2021 14:59:22 ]
Tourniquetzaterdag 6 februari 2021 @ 14:57
14:50
Het huismeesterschap wordt overgedragen van Naomi aan Jill. Er worden eerst nog enkele irritaties uitgesproken:
- rumoer op de slaapkamer als mensen willen slapen
- druppels op de toiletbril
- het steeds nog aanhalen van het vertrek van de 3 vorige week

Hierna maakt Jill haar huisregels bekend:
1. Elke ochtend dansen we de polonaise door het hele huis
2. Elke dag worden duo's ťťn uur aan elkaar vastgebonden en moeten ze alles samen doen
3. Elke dag 5 minuten lachtherapie

Straf:
Telkens als je naar het toilet gaat, geef je iedereen een high five

mD8vJIP.png

edit: oeps, dubbel met @Li0nHeart :P
Li0nHeartzaterdag 6 februari 2021 @ 16:25
15:30
Michel, Naomi en Nick hebben de middag in de sauna doorgebracht en nu in de hottub. Nick heeft in de sauna nogmaals aangegeven dat hij Jerrel wel heel luid vindt. Michel vertelde dat hij in het verleden heeft gedate met bacholerette Gaby.

3a9db7fa2b052d3c926f30ae43e53486.png

16:00
Pat vindt dat hij een vervelende opmerking heeft gemaakt tegen Jill afgelopen nacht en hij biedt daar z'n verontschuldigen voor aan. Jill vindt dat helemaal niet nodig, en vindt het juist naar dat zij hem vannacht een naar gevoel heeft bezorgd. Ze knuffelen.

09fe68960509b22e56d0869e62c9b5fe.gif

Hierna gaat Jerrel verder om iets met de wenkbrauwen van Jill te doen.

e765a11d4056665fa52e59d0dcc977cd.png
Li0nHeartzaterdag 6 februari 2021 @ 20:06
19:00
Eerder op de middag heeft BB Jerrel al naar de voorraadkamer geroepen om een aantal sneeuwscheppen op te halen. De bewoners snappen dat er sneeuw zal komen, maar denken aan sneeuwkanonnen. Jerrel roept zelfs dat de sneeuw speciaal voor hem is.

20:00
Naomi wordt naar de voorraadkamer geroepen. Daar staan verkleedkleren klaar voor hun Disney style verkleedfeestje wat ze hebben verdiend met hun boodschappengeld. Ze krijgen van BB 1 uur om zich zo mooi mogelijk te maken. Daarna krijgen ze 1 uur dansmuziek waarna ze de kleren weer moeten inleveren.

74131fd3f301f45acf44a9d06851878b.png
Li0nHeartzaterdag 6 februari 2021 @ 22:21
22:00
De bewoners hebben een feestje. Ze lijken er plezier in te hebben. Op CoS is men iets minder enthousiast. Het geluid en de muziekkeuze is niet super wordt er gezegd.

8c9298e26ccd6e7daa3fbe0e03501ce1.gif
Li0nHeartzondag 7 februari 2021 @ 09:13
zondag 9:00
De bewoners hebben zowaar mogen uitslapen tot 9.00 uur. Ze worden wel wreed wakker gemaakt door de polonaise, 1 van de huisregels van de nieuwe huismeester Jill. Wat tot wisselend enthousiasme bij de verschillende bewoners leidt:

giphy.gif
(credits: papaars)

Ook in Amsterdam heeft het gesneeuwd, dus Mike zet zich gelijk aan het schuiven.

cd8b23f853b247ba2089cf3741988892.gif

11:30
Vanwege de sneeuw is het sportcircuit binnen.

Alleen Jill en Matt doen niet mee. Matt omdat hij een paar weken geleden een scooter ongeluk heeft gehad, en deze week nog niet (zoveel) mag sporten. Jill omdat het een luie donder is.

8af5629828a9b805cfe95f217ca40b70.gif

Na enig aandringen doet Matt uiteindelijk wel mee halverwege de bootcamp.

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 07-02-2021 11:33:08 ]
capuchon_jongenzondag 7 februari 2021 @ 16:01
Het vastbind uurtje is begonnen dat is 1 van de nieuwe huisregels van Jill. Om 15u45 waren Patje en Nick de eersten.

De groepen:

Patrick en Nick
Jill en Michel
Liese en Matt
Naomi en Jerrel
Zoey en Julie
Mike en Thomas

b94b666e8f0ff81f3bb796521a32ea94.gif
Li0nHeartzondag 7 februari 2021 @ 20:09
20:00
Het is tijd voor de lachtherapie, ook een regel van Jill.

c64011bbe07ec1496d6c69862228c1ad.gif

De een trekt dit wat beter dan de ander:
7df617b114ae03adf9aeac13a2d7982f.gif

23:00
Kroepoekgate (samengesteld uit de verslagen van D. en Dutchgirl23, waarvoor grote dank)

Er zaten 6 zakken kroepoek bij de boodschappen van deze ochtend. Die hebben Michel en Nick in een la gelegd, omdat ze daar iets van willen bewaren voor bij het eten in plaats van in de snackla.
Zoey had gezien dat er kroepoek bij de boodschappen zat, maar vond het niet in de snackla, dus vond ze dat het 'verstopt' was. Toen ze de kroepoek vond heeft ze besloten dat Nick en Michel het niet hadden mogen 'reserveren' voor het avondeten, en heeft ze 2 zakken gepakt om te snacken. Ze vindt dat het eten van iedereen is en dat iedereen het mag pakken wanneer ze willen.
.
Gisteravond op bed sprak Julie ze er op aan. Ze kreeg bijval van Jerrel. Zoey hield 's avonds d'r mond dicht. Het was dus uit zijn verband gerukt. Ze konden er gewoon van eten, als er maar iets overblijft voor bij het eten.

[ Bericht 22% gewijzigd door Li0nHeart op 08-02-2021 10:29:04 ]
Li0nHeartmaandag 8 februari 2021 @ 07:40
maandag 7:30
Niet uitslapen vandaag. De bewoners worden weer wakker gemaakt met polonaise. Niet iedereen is enthousiast.

7ff1c4f7ca120bd399ceafdd61677eee.gif
(credits: poezewoes)

Het filmpje erbij van spapaars is wel hilarisch.

9:00
BB : "Koning Winter is echt in het land. Nieuwe bewoners gevraagd tuinpaden sneeuwvrij te maken en te houden. Sommigen van jullie hebben dit met veel passie en liefde gedaan."
Mike en Matt zeggen : Geen probleem
Jerrel:
68e1ffb3183485bade41189b480a3381.png

BB : "Dat was met een reden. Jullie spelen het boodschappenspel in de tuin. Trek makkelijke en warme kleding aan. Jullie mogen het komende uur niet meer in de woonkamer komen, zodat het opgebouwd kan worden. Het spel moet een verrassing blijven. Ik reken op jullie."

[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 08-02-2021 09:03:35 ]
Li0nHeartmaandag 8 februari 2021 @ 10:43
10:30
Het boodschappenspel. Buiten in de tuin is een winterkermis gebouwd. De kop van jut is waar ze geld mee kunnen verdienen. 15 minuten lang slaan, elke keer dat de bel geraakt wordt, wordt er 3 euro verdiend. Iedere bewoner moet minstens 1x slaan.

d1233894ff819a4d7f546c11b6689a8f.gif

kop%20van%20jut%207%20meter%20huren%20kermis%20funfair%20carecaverhuur%20high%20striker%20minikermis%20krachtmeter.jpg

Ze hebben de bel 341 geraakt, en verdienen 1023 euro boodschappengeld. Waarbij Big Brother ze wel heeft genaaid, want na terugluisteren en turven telde ik er 389.

SPOILER
f446d3df5a7d9ecfcb659d7f9592ebb3.jpg


[ Bericht 22% gewijzigd door Li0nHeart op 08-02-2021 15:27:18 ]
Li0nHeartmaandag 8 februari 2021 @ 16:23
16:20
Belangrijke mededeling van BB : De nominaties zijn pas morgen. De 3 nieuwelingen kunnen niet nomineren en ook niet genomineerd worden.
Li0nHeartdinsdag 9 februari 2021 @ 10:03
dinsdag 10:00
De bewoners zijn vanochtend weer wakker gemaakt met een polonaise, dit keer de Aliexpress. Om 10.00 roept Big Brother om dat over een half uur de weekopdracht begint en dat de bewoners zich moeten klaarmaken.

Na ongeveer een half uur komen de bewoners terug. Uit de gesprekken lijkt her erop dat er dozen gestapeld moesten worden, deze hadden verschillende kleuren welke verschillende bedragen waard waren. Michel heeft het voortouw gepakt en lijkt samen met Nick de opdracht te hebben gedaan. Ze hadden maximaal 5000 euro kunnen winnen, maar Michel zegt dat dat onmogelijk was. Hij heeft zelf 1650 bij elkaar gestapeld. Onbekend of dat het totale bedrag is, of dat Nick ook nog geld verdiend.

Hierna zit Jerrel alleen in de badkamer nijdig z'n nagels te ontlakken. Zoey komt informeren en Jerrel klaagt dat het altijd zo is in z'n leven, dat de 'soldier' types alles bepalen, en waarom zou alleen kracht tellen, en niet slimheid. Zoey geeft hem gelijk.

Hierna gaat het over nomineren, ook verderop in het spel. Jerrel wil graag met Zoey bonden. Zoey geeft aan dat ze Jill en Thomas er nog niet uit zou willen.

Ondertussen in de slaapkamer is Jill in tranen omdat ze het huismeesterschap heel zwaar vindt. Vooral dat sommige mensen haar regels niet leuk vinden. Eerst troost Thomas haar, daarna komt Naomi erbij die bang was dat Jill huilde omdat er in de woonkamer iets werd gezegd over de videoboodschap. Dat had geen betrekking op Jill, maar was dan ook niet de reden dat Jill huilde. Als Jill het uitlegt, troost ook Naomi haar, en zegt dat ze juist de regels hartstikke leuk vindt. Jill voelt zich een klein beetje beter.

9b368df6aa12d2dc1bae894481334104.gif

12:00
Het is tijd voor bootcampen met Michel

a3281e013bd92afbbe8c0057ffc80b9a.gif

De enige twee die niet meedoen zijn Jerrel en Zoey, zij zitten te makeuppen aan de keukentafel.

01e2c94d0fb9184cd8d024a7fa6642e6.png

[ Bericht 44% gewijzigd door Li0nHeart op 09-02-2021 12:17:50 ]
Mageandinsdag 9 februari 2021 @ 10:55
Beelden staan nu alleen op de woonkamer.
Mageandinsdag 9 februari 2021 @ 11:45
Jill in tranen ze vind het moeilijk om huismeester te zijn. Weer gerustgesteld door Naomi en Thomas. Gaan nu sporten

[ Bericht 32% gewijzigd door Magean op 09-02-2021 11:52:22 ]
Mageandinsdag 9 februari 2021 @ 12:11
Zoey en Jerrel zitten in de keuken. Beiden met make up. De anderen zijn aan her sporten.
Bennydinsdag 9 februari 2021 @ 15:00
14.45 uur
Jill wordt naar de dagboekkamer geroepen voor de luxe boodschappen. Wanneer ze terugkomt blijken ze niet de keuze te krijgen in boodschappen, maar in spullen en activiteiten:
• 500 euro in de pot
• 600 euro voor gameavond
• Al het verdiende geld voor feest met DJ booth
• 800 euro voor een hometrainer
• 600 euro voor een karaokeavond
• 350 euro voor MP3-speler met oortjes
• 150 euro voor nieuwe puzzels
• Al het verdiende geld voor heel luxe eten + vegan
• 150 euro voor voetbal

Eerder bleek eerder 1023 euro te zijn verdient in het boodschappenspel.

Michel oppert nog om te stemmen wat er gekozen moet worden, maar hier wordt geen gehoor aan gegeven. De Vlaamse dames (Julie en Liese) hebben eveneens commentaar op hoe er wordt omgegaan.

Jill kiest uiteindelijk voor de hometrainer, nadat wel al bleek dat hier de meeste behoefte naar is.

Wanneer ze terugkomt van de dagboekkamer blijkt de hometrainer er maar voor een dag te komen. Jill heeft spijt van haar keuze, is in tranen.

Jerrel spreekt tussendoor he groepje Julie, Liese en Michel aan. Liese kan dit niet waarderen. Ook Michel heeft een grote mond naar Big Brother dat er met hun wordt gespeeld.

U begrijpt... De spanning in het huis is onderling ťn naar Big Brother helemaal terug.
ElPatrickdinsdag 9 februari 2021 @ 15:09
Edit @Benny was me voor haha

[ Bericht 96% gewijzigd door ElPatrick op 09-02-2021 15:11:24 (Dubbel) ]
ElPatrickdinsdag 9 februari 2021 @ 15:23
15:15
De sfeer is flink omgeslagen na de luxe boodschappen, en toen de spanning er eindelijk terug in kwam schakelde beiden streams weg, zonder geluid.

Beetje teleurstellend dat telkens als het interessant wordt de live stream eruit gaat.

15:22 Stream is terug, Jerrel is flink aan schelden, en is nu aan het huilen.
Hij zegt dat er tegen hem geschreeuwd is door Michel.

Helaas geen beelden.
Li0nHeartdinsdag 9 februari 2021 @ 15:58
Extra samenvatting van @Benny, gekopieerd uit CoS:

Jill komt terug uit de DBK met de tablet voor de boodschappen. Daar staan in plaats van boodschappen leuke activiteiten en/of spullen op. Enkele bewoners hebben een voorkeur, andere bewoners boeit het niet zoveel wat er gekozen gaat worden. Een van de bewoners die wel een voorkeur heeft is Michel, die zou graag de hometrainer willen. Maar roept ook dat er zo nodig gestemd moet worden.

Jill kiest uiteindelijk voor de hometrainer. Maar wat blijkt... De hometrainer is er voor een dag. Michel klaagt tegenover Big Brother dat hij zich bedonderd voelt. Want als ze wisten dat het maar voor een dag zou zijn, hadden ze dat nooit gekozen. Jerrel is boos, want Michel sprak zich wel heel nadrukkelijk uit. (note: eerder op de dag gaf hij aan Zoey duidelijk aan dat hij niks met die maniertjes heeft van Michel, zo nadrukkelijk dominant overkomen)

In alle chaos heeft Patrick gezegd dat als Jill het allemaal niet aan kan ze geen huismeester moet zijn. Thomas is het hier niet over eens. En zoekt hierover op een gegeven moment de confrontatie met Patrick. Die weigert in te gaan op deze uitspraken.


15:45
Het verhaal uiteindelijk:

Michel is in de DBK geweest, en heeft verhaal gehaald. Blijkt miscommunicatie te zijn. Michel zegt dat BB graag onder hun huid wil kruipen.

Jill legt uit:
BB vroeg aan Jill of hometrainer haar keuze was .. Jill zei : Nee, daar ga ik niet op
BB : Ja, dit het Big Brother he
Jill : Dat heb ik in de badkamer gezegd, en toen gingen ze helemaal los dat de hometrainer niet voor altijd zou zijn..

Michel is in de DBK geweest en heeft de miscommunicatie uitgelegd gekregen door BB. Hij coacht daarna Jill wat ze kan zeggen:

'Vorige week 250 euro uit de pot genomen, wilde nu echt iets doen voor de groep. Daarna iedereen knuffelen, kumbaya, duimpjes omhoog in de slaapkamer'

Michel biedt hulp aan mocht Jill dat later nodig hebben. Ze knuffelen.

[ Bericht 43% gewijzigd door Li0nHeart op 09-02-2021 16:13:53 ]
Li0nHeartdinsdag 9 februari 2021 @ 16:18
16:10
Jill roept iedereen naar de bank, zelfs Jerrel die op de knop van de DBK staat te drukken, om de DBK binnen te gaan.

Jill begint: 'Dit lijkt me het goede moment om even met 5 minuten lach therapie te beginnen .... .grapje'
Het ijs is in ieder geval gebroken en Jill vertelt nogmaals haar verhaal over de miscommunicatie.

Hierna vraag Michel het woord en hij vertelt dat hij sorry heeft gezegd tegen Jill omdat hij de leiding nam. Hij zegt dat dat in hem zit, er moet snel beslist worden, dus snel tot actie over gaan. Hij heeft het uit kunnen praten met Jill en daar zijn ze beiden blij om.

Jill : En er was nog 75 euro over, en daar heb ik 4 kippen voor gekocht!!! GRAPJE

05e28eeddc94a924c87ab1e615275262.png

Thomas zegt dat hij het de laatste tijd moeilijk vindt om aansluiting te vinden met de groep en dat hij het daar moeilijk mee heeft. De rest, Michel voorop, zegt dat hij altijd bij heb kan komen.

Als laatste biedt Jerrel z'n excuses aan aan Pat, Nick en Naomi, dat het daarmee voor hem ook klaar is en hij er verder niet over wil praten. Hij biedt dus niet z'n excuses aan Michel aan, waarmee hij een hele flinke woordenwisseling heeft gehad eerder.

17:25
Tijd om te nomineren. Dit gaan we uiteraard niet zien, en we zullen moeten wachten tot morgenavond op de uitslag.

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 09-02-2021 17:31:32 ]
Li0nHeartwoensdag 10 februari 2021 @ 09:27
woensdag 9:00
De bewoners mochten een soort van uitslapen. Pas om 9.00 uur worden ze gewekt met de 'toeter op m'n waterscooter'. De usual suspects sluiten weer als laatste aan.

8900167095c14b36054882903b67143d.gif
(credits : MissyZ)

Hierna wordt iedereen rustig wakker en wijdt Nick de crosstrainer in:

074aa2076b5ac0b53b3b0fe491422e98.gif
(credits : poezewoes)
Mageanwoensdag 10 februari 2021 @ 09:47
En iedereen is wakker. Polonaise op toet toet waterscooter. Er zijn er een paar die het koud hadden vannacht. Patrick heeft in ieder geval goed geslapen.
Thomas hoopt een opdracht. Gesprekken over uitzendingen en camera gedrag. Beetje losse gesprekken. Kan Patrick soms moeilijk volgen. Onder de douche staan Jill en Jerrel te zingen. En nu hoor je van die twee alleen maar dagboekkamer. Zo irritant. Thomas is aan het sporten en krijgt de aanwijzingen hoe dat te doen door Michel. Is zwaar maar hij houdt het vol. _O_ Jerrel en Mat zijn aan het puzzelen. Zij denken dat de puzzel niet compleet is, Jill is in de badkamer en er zitten er een aantal bij de cross trainer. Bij de crosstrainer hadden ze het over een persoon die tijdens een gesprek/discussie zich omdraaide en wegliep. Patrick, Michel en Nick zijn klaar met die persoon. Liese is ook haar bed uit en aangekleed. Julie en Zoey nog niet gezien verder. Julie nu ook uit bed. Mike, Zoey en Julie zijn bedden aan het verschonen. Nick, Michel en Naomi staan onder de douche. Michel, Nick en Naomi praten nu over Jerrel. Ze ergeren zich groen en geel aan deze man. Er is met Jerrel gesproken door Michel maar hij doet er niets mee en negeert Michel nu. Michel heeft zich door hem op laten maken en heeft er de hele dag meegelopen. Dit om Jerrel te laten merken dat de bewoners hem e accepteren zoals hij is. Michel heeft er moeite mee en moet oppassen dat hij zich in moet houden en niet gaat flippen. Hij weet niet of hij naar Jerrel toe moet gaan. En hem dan te zeggen wat hij vind van hem. Hij vind het niet eerlijk dat hij nu mensen moet gaan nomineren waar hij goed mee overweg kan. Julie, Nick en Michel balen van de voorkeursbehandeling die hij nu krijgt. Hij mag steeds naar de dagboekkamer als hem iets niet zint. Michel zegt dat hij liever met de bewoners praat dan steeds naar de dagboekkamer te rennen. Nick geeft ook aan dat de nominaties nu niet terecht zijn. Nick vindt de snerige opmerkingen niet respectvol en niet netjes. Het voelt voor hen drieŽn niet goed. NIck heeft zoveel trots opzij gezet om Jerrel een tweede kans te geven. Julie zegt tegen Michel dat hij zich niet op stang moet laten jagen. Michel vindt hem Fake en een clown. Julie zegt dat hij alles krijgt wat hij wil zodra jerrel zegt dat hij de koffers ging pakken. Dat is niet fair want er zijn meer mensen die wel dingen willen en niet krijgen. Nick zegt dat hij nu alles opkropt maar als hij ontploft dan ontploft hij goed. Michel probeert steeds de orde te bewaren maar het wordt wel moeilijk op deze manier. Je ziet aan alle drie dat ze het er erg moeilijk mee hebben. Nick zegt dat als Jerrel zo doorgaat de bom binnen een week gaat ontploffen. Hij denkt dan Jerrel er niet mee zal stoppen. En dat ie dan zijn koffers echt wel kan gaan pakken. Het is volgens nick een kwestie van tijd dat er weer een sneer komt en dat BB moet ingrijpen om erger te voorkomen. 5 mensen die nu al zoveel problemen met iemand hebben is niet normaal.

Ik stop er nu even mee kan iemand overnemen?

[ Bericht 6% gewijzigd door Magean op 10-02-2021 12:21:29 ]
Li0nHeartwoensdag 10 februari 2021 @ 13:05
13:00
In de keuken werd nog steeds gesproken over Jerrel. Michel is heel boos. Hij wordt hierin gesteund door Julie en Nick. Julie is heel boos dat Jerrel in de DBK een boodschap van z'n vriend heeft gekregen. Julie zegt, ik krijg toch ook geen boodschap van mijn kinderen.

Michel geeft aan dat hij door BB gevraagd is om de orde te herstellen zegt hij, maar met Jerrel erbij lukt dat niet. Hij heeft het er met Nick over om er dan maar voor te zorgen dat Jerrel zelf op stapt, als hij niet wil luisteren. Michel : 'In het contract staat dat wegpesten niet mag, maar dit is gewoon hetzelfde doen wat hij doet'

Gelijk hierna een StreamLock, BB wil niet dat we dit zien en horen.

Hierna is Julie in de DBK geweest en heeft van BB gehoord dat Jerrel geen boodschap van z'n vriend heeft gehad. Daar heeft hij blijkbaar over gelogen.

14:05
Jill tegen Jerrel : 'Wil je me morgen opmaken voor de liveshow?'
Jerrel : 'Ja, ben even aan het nadenken, over morgen.'
Jill : 'Wat dan?'
Jerrel : [onverstaanbaar]
Jill : 'Hoe bedoel je, moet ik me zorgen maken?'

14:20
Een luchtiger moment, Naomi en Jill blazen condooms op:

5fedf3ca5ab14094ea34d9bef0c62cf8.gif
(credits : Jockari)

[ Bericht 14% gewijzigd door Li0nHeart op 10-02-2021 14:33:08 ]
Mageanwoensdag 10 februari 2021 @ 15:23
Dit is eerder in beeld geweest en ik probeer het hier neer te zetten.
Jerrel vraagt aan Zoey of hij in huis wordt neergezet als boeman. Want als dat zo is gaat hij naar huis. Dat heeft hij ook al tegen big brother gezegd. Zoey zegt dat zij het snapt dat andere bewoners zich tegen de schenen geschopt voelen. Zij heeft dat ook tegen deze bewoners gezegd. Zij heeft zelf niets tegen Jerrel. Jerrel zegt ik hou mijn ego en mijn imago niet groot maar ik heb een mooi leven opgebouwd. Hij heeft veel klanten en mensen die hem kennen op een bepaalde manier. Hij vindt het nu zielig dat Naomi ineens als het zielige meisje wordt gezien. Zij heeft een groot hard maar hij ook. En hij snapt dat zij hun vriendin is. Hij heeft een gesprek in de DBK gehad en wil het gesprek wel met haar aangaan. Hij kan niemand vertrouwen en moet van BB nadenken of hij inderdaad naar huis wil. Hij kan niemand meer in de ogen kijken want zijn opmerkingen zijn zijn comedy. Hij wil weg als hij neergezet wordt als een negatieve ervaring want zo is hij niet. Hij zegt tegen Zoey dat zij zijn enige vriendin is in het huis en hij verder niemand heeft, en dat hij niet weer wil gaan huilen. Jill heeft volgens hem twee gezichten. Hij heeft de slechtste tijd van zijn leven op dit moment. Hij zegt dat hij weet wat er nu staat te gebeuren (ze hadden het over de nominaties en Patrick). Zoey zegt dat Jill niet bang voor hem is maar voor de anderen. Nu komt Nick aan de beurt. Jerrel zegt dat hij geen woord over iemand heeft gezegd. Hij wil niet dat hij straks eieren of tomaten mee in zijn gezicht krijgt als hij buiten komt. Jerrel weet en voelt dat iedereen die meekijkt achter hem staat. En de rest is nep en houden een poppenspel. Het komt er allemaal eigenlijk op neer dat hij niets heeft gedaan. En Zoey gaat in alles met hem mee.
Ben er wel klaar mee nu pfff.

[ Bericht 0% gewijzigd door Magean op 10-02-2021 15:32:19 ]
Mageanwoensdag 10 februari 2021 @ 15:28
15.25
Zoey zegt dat ze niet meer gelukkig is in het huis. Naomi, Juli, Liese, Michel en Mike zeggen dat ze haar wel willen helpen hoe dan ook. Zoey zegt dat ze voor zichzelf in kaart moet brengen wat er precies aan de hand is. Juli zegt dat iedereen wel dagen heeft die slecht zijn. Zoey heeft het nu al dagen. Michel vraagt of ze dan misschien iets kan vinden dat haar weer een goed gevoel geeft. Maar vindt het goed dat ze er mee komt en er gewoon over moet praten.
Li0nHeartwoensdag 10 februari 2021 @ 16:57
17:00
Jerrel is een paar kleurdoosjes kwijt. Hij is inmiddels al bijna een uur aan het zoeken, raakt steeds geirriteerder, en 'beschuldigt niemand, maar je moet van andermans spullen afblijven'. Hij slaat inmiddels met deuren.

De ene helft van het huis helpt mee zoeken bij vlagen. De andere helft, waaronder Michel niet.
Michel : 'Ik ga niet zoeken, als ik 'm per ongeluk vind, word ik gelijk beschuldigd'

18.00
De kleurdoos is nog steeds zoek, maar Jerrel is niet meer actief aan het zoeken.

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 10-02-2021 18:06:41 ]
Mageanwoensdag 10 februari 2021 @ 19:54
Nick meldt dat BB maandag een fout heeft gemaakt. Door de nieuwe mensen immuniteit te geven en dat we nu moeten kiezen uit mensen die ze niet weg willen stemmen. Wij zijn de dupe geworden van de mensen die zijn vertrokken en wij zijn door gegaan. We worden nu voor een voldongen feit gezet. Als nu de nominaties bekend worden zal er een bom ontploffen vermoed men.

Jill in tranen waarom weet ik niet dat heb ik gemist. Zoey en Jerrel liggen op bed. Er zitten er een aantal in de keuken. (Liese, Patrick, Michel, Julie, Mike en Matt) Ze zijn de puzzelstukjes aan het tellen en aan het kaarten. Thomas staat erbij.

Alle bewoners moeten nu naar de woonkamer. Ze kijken niet echt vrolijk. Sfeer lijkt heel gespannen. Als ik her nu goed begrijp is Patrick opa geworden. En ze feliciteren hem allemaal. Dikke tranen bij Pat hij heeft een kleinzoon.Foto's verschijnen nu op het scherm en de kleinzoon heet Ivar. (Zie de foto's hieronder. Dank je wel voor het posten Fikkert)

[ Bericht 9% gewijzigd door Magean op 10-02-2021 20:41:05 ]
Fikkert2woensdag 10 februari 2021 @ 20:39
53208e50c5692131440979aad06dff45.png

bb1985a86fbb344513a954bbf5974fd6.png
Mageanwoensdag 10 februari 2021 @ 20:42
Patrick naar de voorraadkamer. Hij komt terug met beschuit met muisjes. En een paar flessen champagne. Hij leest een brief voor van de ouders die hij van BB krijgt en die hem feliciteert. Patrick bedankt BB voor de beschuitjes, champagne en het bericht. Ze proosten met zijn allen op zijn eerste kleinzoon.
Patrick is helemaal happy, alle frustraties zijn weg. Hij is zo blij dat hij het nieuws met de bewoners kan delen. Hij glundert aan alle kanten. Patrick bedankt iedereen dat ze met hem wilden proosten. Patrick en Michel in tranen en vliegen elkaar om de nek. Bedanken elkaar. Tranen van geluk zegt Pat. Je kunt aan pat ziet dat hij even compleet van slag is en beduusd door alles. Ze gaan nu bitterballen bakken. Pat zal de brief van zijn zoon bewaren en thuis inlijsten. Patrick krijgt nog een kaart van de regie. Heb gemist van wie die was. Sfeer is nu gemoedelijker. Ze gaan ook nog maar even popcorn bakken.

[ Bericht 15% gewijzigd door Magean op 10-02-2021 22:08:20 ]
Mageanwoensdag 10 februari 2021 @ 23:39
De nominaties zijn als volgt:
Naomi stemt op Thomas en Patrick
Michel stemt op Thomas en Patrick
Julie stemt op Thomas en Patrick
Liese stemt op Thomas en Patrick
Thomas stemt op Liese en Julie
Patrick stemt op Thomas en Julie
Zoey stemt op Michel en Nick
Nick stemt op Thomas en Zoey
Jill stemt op Michel en Julie
De genomineerden zijn:
Thomas 6 stemmen
Patrick 4 stemmen
Mageandonderdag 11 februari 2021 @ 08:38
De nominaties zijn als volgt:
Naomi stemt op Thomas en Patrick
Michel stemt op Thomas en Patrick
Julie stemt op Thomas en Patrick
Liese stemt op Thomas en Patrick
Thomas stemt op Liese en Julie
Patrick stemt op Thomas en Julie
Zoey stemt op Michel en Nick
Nick stemt op Thomas en Zoey
Jill stemt op Michel en Julie
De genomineerden zijn:
Thomas 6 stemmen
Patrick 4 stemmen
Mageandonderdag 11 februari 2021 @ 08:38
Goedemorgen allemaal.
We gaan weer aan de polonaise. en ze doen allemaal mee. :) Er wordt gesproken over Els dat zij best wel favoriet was bij de kijkers. Nieuwe mensen zitten in een hotel en mogen daar wel rondlopen maar niet naar winkels ivm Corona. Michel en Jerrel in de badkamer. Kijken elkaar niet aan en er wordt geen woord gesproken onderling. Michel is aan het sporten en de dames kijken vanuit hun bed toe. Patrick is aan het schoonmaken.
Bewoners kom naar de woonkamer. Er staan nog mensen onder de douche. Bewoners de nominaties zijn bekend. De genomineerden zijn Patrick en Thomas. Ze pakken het beiden gelaten op. Patrick zegt laten we er een leuke dag van maken. Patrick: Hiep Hiep Hoera. er wordt afgesproken om om 10 uur te gaan trainen. Patrick zegt als ik het er moeilijk mee zal hebben dan zie je het wel aan mijn gezicht tegen Naomi. Jill vindt het een stom spel. Thomas zegt dat we het vanavond wel zullen zien wie er moet vertrekken. Het schijnheilige vind ze dat men dan zegt dit hadden we niet verwacht. Thomas zegt tegen Jill je mag wel verdrietig zijn maar niet de hele dag. Matt zegt die boemerang komt wel weer een keer terug. Jullie hebben het veel te lief gespeeld. Thomas zegt dat hij diplomatisch moet nadenken over het antwoord vanavond. Matt vraagt of dat wel moet. Thomas vanaf volgende week wordt het hard gespeeld. We hebben het over een dominant groepje hier zo zegt Matt. Thomas zegt dat hij weet wie hem genomineerd heeft.

[ Bericht 34% gewijzigd door Magean op 11-02-2021 09:52:54 ]
Li0nHeartdonderdag 11 februari 2021 @ 09:05
8.45
Thomas is onrustig, is al een keer naar de wc geweest rond half acht. En rond acht uur verhuist hij naar de woonkamer om daar verder te slapen. Om 8.45 worden de bewoners gewekt met de polonaise, vandaag is dat 'Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent'

a963cbed657554223ae3346085bfe695.gif

BB moet 'm 2 keer opnieuw inzetten tot dat ook de laatste (Zoey) aansluit bij de polonaise.
Mageandonderdag 11 februari 2021 @ 10:14
10.13 uur
(Ik begin maar aan een nieuw verhaal)
Patrick heeft gezegd dat het hem om het even is als hij moet gaan of mag blijven. Nick denkt dat het een nek aan nek race zal worden wie er gaat en wie er blijft. Nick op de trainer dit is zwaarder dan je denkt.
Michel legt de spullen klaar voor de training. Ze gaan voor drie rondes. Er doen minder mensen mee. Michel doet de oefeningen voor. warming up en dan sporten. Liese, Naomi, Juli, Matt, Mike en Patrick doen mee.
10.45 uur
Thomas en Patrick naar de game room. Jerrel vraagt of het oke is dat hij onder de matrassen van de bewoners verder zoekt naar zijn verf. Jerrel wordt langzamerhand kwader. Hij vind dat degene die het verstopt heeft het programma moet verlaten. Hij zegt dat als hij iets moet zoeken hij dat ook goed doet en altijd weet waar hij dingen neer gelegd heeft. Kasten doorzoeken heeft geen nut zegt hij. Hij gaat buiten nog zoeken. Hij had het in zijn jaszak zitten. En bied zijn verontschuldigingen aan. Hij wil nu de fles van Pat gaan verven maar die heeft Pat waarschijnlijk meegenomen naar de game room.
11.54 uur
Zoey zit haar doopceel te lichten tegenover Jerrel.
Val nu in het gesprek en weet niet precies waar het omgaat. Wat ik er nu van begrijp heeft ze een keer abortus laten plegen. daarna breakdown gehad. naar psycholoog geweest. Praat er nu wel met haar vriendinnen over. Hij was een goede voetballer. ze laat in het huis niet alles van zichzelf zien en Jerrel zegt dat hij maar 12,5 % laat zien van zichzelf. (Beetje langdradig gesprek.) Ze is ook mishandeld door haar ex. Politie heeft hem vervolgens opgepakt. Hij had spullen van haar gestolen. Hij is opgepakt. Maar politie kon er niets mee doen omdat er te weinig bewijzen waren. Ze valt op donkere gespierde mannen.
Badkamer: Liese gaat de haren van Michel knippen. Hij heeft zelf al een gedeelte geschoren. Michel legt uit hoe hij het graag wil hebben.
12.25 uur:
De voorraadkamer is open en staat alles om te bakken zoals taarten en cup cakes. Koksmutsen en schorten. Jill gaat zo vertellen wat er moet gebeuren als iedereen er is.
Ze strijden tegen elkaar. Ze krijgen twee uur de tijd. Tegen elkaar en worden beoordeeld op creativiteit en verhaal. Je mag zo creatief zijn als je wilt. Het gaat om het bakken van cupcakes in het kader van BB. Geef dan een duidelijk verhaal en de kijker zal bepalen wie het spel dan wint. De recepten zitten er ook bij. Ze gaan de cupcakes samen maken en dan per persoon apart decoreren. Alle ingrediŽnten zijn aanwezig.

Stop er even mee kijk straks weer verder. Als iemand weer even over kan nemen.

[ Bericht 10% gewijzigd door Magean op 11-02-2021 12:35:34 ]
Li0nHeartdonderdag 11 februari 2021 @ 10:51
10:45
Thomas en Pat worden door BB naar de gameroom geroepen.

Ondertussen gaat de zoektocht van Jerrel naar z'n tekendozen door. Hij zoekt nu onder matrassen.

11:00
Jerrel vindt eindelijk z'n tekendozen terug. Ze zaten in de zakken van z'n jas. Hij heeft zich wel deze ochtend steeds meer op lopen vreten, omdat hij dacht dat ze verstopt waren. Biedt nu excuses aan, weet zelf ook niet waarom zegt hij.

12:15
Zoals hier boven ook al is aangegeven helpt Liese Michel met z'n haar knippen. Ze heeft eerst zorgelijk staan kijken hoe hij zelf de zijkanten heeft getondeusd. Nu mag Liese met de schaar aan de gang, en dat vindt ze best spannend.

c9dc4c662f6bcf8a4982b34b5f21d6aa.png

12:30
Nog een mooi fotootje bij bovenstaande. De bewoners mogen Big Brother Bakt spelen. Ze hebben twee uur de tijd om per persoon een mooie cupcake te maken. Deze daarna te showen en het publiek mag beslissen wie wint. De winnaar wordt vanavond in de liveshow bekend gemaakt. De prijs is nog onbekend, maar het is een mooie zegt BB.

0c5d2644470fb2f82758345c10807626.png

14:20
Het resultaat, waarschijnlijk ook zo te zien op de Social Media's

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
(credits : rinardo)

[ Bericht 30% gewijzigd door Li0nHeart op 11-02-2021 14:35:51 ]
Li0nHeartdonderdag 11 februari 2021 @ 17:07
16:50
Jerrel en Michel lopen naar buiten om het weer eens uit te praten:

Jerrel : Als eerste, dit gesprek moet tussen ons blijven. Te vaak worden gesprekken gelijk gedeeld met 'vertrouwenspersonen' binnen het huis, dat wil ik niet.
Michel : Ons eerste gesprek, ik snapte niet waar de vooroordelen vandaan kwamen, vooral omdat je zei geen vooroordelen te hebben. Daarmee was het voor mij ook afgesloten. Ik heb alleen tegen anderen gezegd dat je het doet uit een soort afweermechanisme. We hoeven allemaal geen vrienden te zijn, maar we moeten wel door 1 deur kunnen.
Michel : Waarom we nu hier zitten, over dat buiten, ik kan de leiding pakken, heb hiervoor ook Jill mijn excuses aangeboden. Ik heb jou proberen duidelijk te maken dat er na de stemming 6 stemmen voor waren, en dat dat de meerderheid was. Maar toen liep je weg, dan vond ik jammer. En daarna iets zeggen wat je had moeten verifieren.
Jerrel : Ik heb excuses aangeboden, maar elke keer gaat het gesprek nog over mij. Ik noem geen namen, zo ben ik niet.
Michel : Ben bij BB geweest, BB vertelde me dat het een misverstand was. Heb toen met Jill gesproken en ook geprobeerd met jou te praten. Maar daar stond je niet voor open. Daarna vond ik dat het vanuit jou moest komen om het gesprek te starten.
Jerrel : In het dagelijks leven, dezelfde situaties die hier voorkomen, heb ik dan ook. Ik zag m'n eigen fouten niet. Ik heb heel leidend, in mijn relatie ga ik gelijk naar m'n vriend om even te praten. Ik doe nu, wat hij normaal doet. Ik wilde nu even tijd voor mezelf hebben.
Michel : Als er iets verteld wordt wat niet waar is, creeer je een bepaalde sfeer. Zeker bij een meisje als Jill, komt dat heel heftig open.
Jerrel : Ik heb haar als eerst uit de kamer gehaald, getroost en een preek gegeven dat ze meer voor zichzelf moet opkomen. En toen heb ik gezegd wat er buiten gezegd werd. En niet om een ruzie te starten.

Jerrel : Wat ik eerst deed, over mensen praten, wordt nu 3x zo hard over mij gedaan.
Michel : Ik ga er niet over liegen, ik heb over jou gepraat, omdat ik niet wist wat ik met je aan moest. Ik heb al eerder gezegd, je kunt niet steeds naar de DBK lopen, we moeten het met elkaar doen.
Jerrel : BB heeft gezegd dat ik dat wel moet doen, want dat is nu helaas de enige plek waar ik mijn ei kwijt kan. Alles wat ik uitspreek wordt tegen me gekeerd.
Michel : Daar sla je de plank mis. Als je telkens de DBK inloopt geef je ons het signaal dat je met niemand van ons een goed gesprek kunt voeren.
Jerrel : Ik zit daar een half uur te lachen, een kwartier te huilen met iemand die ik wel vertrouw.
Michel : Maar op het moment dat jij er bij mij niet op ingaat, kun je het mij niet kwalijk nemem. Ik ga dan wel naar de mensen toe die ik vertrouw, en vraag, wat moet ik doen. Je had in eerste instantie naar mij..
Jerrel : Dat vind ik niet...
Michel : Ja, dat vind je niet
Jerrel : Zo kom je er makkelijk mee weg
Michel : Waar moet ik mee wegkomen
Jerrel : Je bent competitief, de leider zijn
Michel : Ik hoef helemaal niet de leider te zijn, bij het vorige spel wou ik helemaal niet de brug bouwen
Jerrel : Dus jij vindt het onterecht dat ik niet gelijk naar jou toekwam om het uit te praten
Michel : Niet onterecht, maar je moet je wel realiseren dat ik er dan nog steeds mee zit en het wel wil uitpraten en ik kan dat niet allemaal in de DBK leggen.
Jerrel : Maar heb je dat positief of negatief gedaan? Heb je dat positief gezegd, van die jongen heeft nu even rust nodig...
Michel : Nee, dat heb je niet gezegd. Je zei 'Nu even niet'
Jerrel : Roll the clips, ik heb 3x gezegd ' Ik moet het even laten bezinken'

Michel : Het wereldje in dit huis is heel klein. Er wordt over iedereen wel eens gesproken.
Jerrel : Wat ik doen, dat is fair game spelen. Ik ga naar de DBK, ik leg daar m'n gevoelens neer, en dan is het klaar. Daar kan ik lachen, schreeuwen, huilen. Ik ga niet praten tegen iedereen. Want dat vind ik oneerlijk. Het is ook confirmed dat het gebeurd.
Michel : Ik heb over jou gesproken
Jerrel : Positief?
Michel : Ik heb gezegd hoe het was. Weet je, je hebt me gister zover gekregen dat ik huilend heb gezeten in de DBK.
Jerrel : Is dat zo erg, ik heb er al 7x zitten huilen
Michel : Maar ik ben geen type ben dat zomaar gaan huilen
Michel : Ik was dusdanig gefrusteerd door bepaalde opmerkingen van jou, bepaalde houding van jou, dat ik heb zitten huilen in de DBK, en jij stond niet klaar om met me te praten.
Jerrel : Maar is het erg om een keer op je bek te gaan? Want nu ga je hard op je bek.
Michel : Ik voel niet dat ik op m'n bek ga
Jerrel : Nou, je bent nu de macht kwijt
Michel : Ik ben helemaal niet de macht kwijt, welke macht ben ik kwijt?
Jerrel : Over mij ben je de macht kwijt
Jerrel : Is het erg dat je een keer emotioneel bent, je ware ik laat zien
Michel : Ik laat alleen maar m'n ware ik zien, en het feit dat ik emotioneel ben is omdat het me heel erg aan het hart gaat...
Jerrel : Dus zegt nu dat het erg was dat je ging huilen, dat je ergens gevoelig voor was
Michel : Nee, dat ik in de DBK moet vertellen dat ik dusdanig gefrustreerd bent, dat ik op het punt van exploderen sta, en dat ik dan dingen ga zeggen en doen, waar ik niet achter sta.
Jerrel : Dan is mijn doel wel bereikt met mijn 2 dagen zwijgen, want ik wilde door die barriere heen.
Michel : Welke barriere?

Jerrel : Ik heb geleerd van deze situatie, ik hou m'n bek. Of dat nu met of zonder jullie is.
Michel : Als dat je instelling is, ga je hier geen leuke tijd hebben
Jerrel : Ik doe leuk in jullie gezicht. Ik hoef geen vrienden te zijn
[..]
Michel : Ik praat niet achter je rug, maar ik kan op dit moment wel zeggen, ik vind Jerrel een stoorzender voor de groep
Jerrel : Laat Nederland en Belgie beslissen.
Michel : Dat is toch ook niet heel raar gezegd, je bent toch ook de stoorzender.
Jerrel : Zet ons tegenover elkaar, en laat NL en BE beslissen. Dan heb je ballen. Ik ben niet fake
Michel : Jij bent niet fake zeg je, daarmee doe je over komen alsof ik wel fake ben
Jerrel : Ik noem geen namen... anderen
Michel : Het gaat nu tussen ons, dus daarmee insinueer je dat ik fake ben
Jerrel : Dan ben je vrij onzeker over jezelf
Michel : Ik ben helemaal niet onzeker over mezelf. Daarom verhef ik m'n stem ook, omdat ik het hier naar m'n zin heb.

Jerrel : Over wat er toen gebeurd is, ik heb 2x gezegd, niet schreeuwen, jij schreeuwde ook
Michel : Ja, jij schreeuwde zelf ook. Daarbuiten was je niet bezig met een dialoog, maar met een monoloog
Michel : Je hoeft niet steeds te zeggen dat jij niet nep bent, niemand is hier nep
Jerrel : Dus achter je rug om praten is niet nep
Michel : Nee, want jij geeft niet thuis
Jerrel : Stemverheffen hoeft niet, wij zijn 2 volwassen mannen
Michel : Ik praat normaal, dit is verre van schreeuwen. Je insinueert dat wij nep zijn, wij hebben een hele leuke week gehad, en vanaf het moment dat jij binnenkwam ben je een stoorzender geweest.
Jerrel : Nee, ik sta aan, ik play the game. Ik doe niet aan vriendjespolitiek, ik hoef niet handje handje te lopen
Michel : Ik wil de groep beschermen. Ik verkies ervoor om voor gezelligheid te kiezen in plaats van steeds steekjes onder water
Jerrel : Ok, zet ons tegenover elkaar volgende week, en we zullen zien.

Jerrel : Ik hoop dat dit tussen ons 2 blijft, is dat niet zo, dan gaat de vicieuze cirkel niet op. Ik ben niet boos op je, ben niet agressief tegen, heb me ten allen tijde gedragen, ben geen bitch tegen je. En ik wil dat dit tussen ons blijft.Zo niet, dan blijft de sfeer grimmig, ik ga nergens heen. Einde gesprek.

b40f3736a850800ca1ecf9406ade3b21.gif

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 11-02-2021 17:33:15 ]
Li0nHeartdonderdag 11 februari 2021 @ 17:40
17:15
Jerrel loopt naar binnen en gaat iedereen vragen of ze hem een stoorzender vinden. Michel ontploft omdat ze net hebben afgesproken het tussen hen te houden.

Jerrel : Laten we de tapes terug bekijken
Michel : Ik ga helemaal geen tapes met jou bekijken, als ik hier uitkom is het ja doei richting jou

Jerrel : hey hey, tranquilo he
Michel : Je moet zelf tranquilo zijn. Je haalt echt het bloed onder m'n nagels vandaan
Jerrel : Dan kun je fijn even naar de DBK...
Michel : Nee, want ik heet geen Jerrel, die als ik me even kut voel gelijk naar de DBK rent...

[..]
Michel : I pray to god dat je er snel uitvliegt, het liefst volgende week al
Jerrel : Je bent zo schijnheilig
Michel : Hoezo schijnheilig, meer recht voor z'n raap kun je het niet krijgen.. Ik erger me kapot aan jou
Jerrel : Moet je gaan, daar is de deur

e512aad2d8a79ed88bcdf3cea47c0758.png

Uiteindelijk zegt Nick : 'Als jij buiten afspreekt het gesprek onder jullie zelf te houden, en je loopt naar binnen en je houdt je daar niet aan, dan vind ik dat respectloos'
Nick : 'Je leeft hier met ons, niet met de DBK. Als je steeds met de DBK wilt praten, dan moet je je bed daar zetten, en daar gaan wonen'
Nick : 'Ik heb respect voor u, maar geen respect voor de manier waarop u zich gedraagd. Dat gaat een probleem worden.'

[ Bericht 14% gewijzigd door Li0nHeart op 11-02-2021 18:03:18 ]
Li0nHeartdonderdag 11 februari 2021 @ 18:20
17:50
Tegelijkertijd met bovenstaande discussie zijn Jill en Thomas even de ruzie ontvlucht om even een momentje voor henzelf te hebben:

Jill : Thomas, je moet weten, als je er wel uit gaat vanavond, want de kans is natuurlijk fifty fifty, dat je weet dat ik heel blij ben met deze weken, en de vriendschap die we hebben opgebouwd. En je bent echt de eerlijkste jongen op deze hele aardbol en iedereen mag zich zo'n vriend als jij wensen.
Thomas : Voor mij hetzelfde he, en we zien elkaar wel terug he
1b506fb8c82911c313a857ea76775235.png

Jill : Misschien heb jij mij als eerste genomineerd, hmmmm
Thomas : Dat kan ..... Ik kom wel terug, en dan zien we wel
Jill : Ik wil sowieso zeggen, dat ik zo blij ben met een vriendschap zoals met jou
Thomas : Insgelijks, ik vind jou echt superleuk
Jill : Best friends forever. En als je wel naar huis ga, ga je iedereen daar buiten een poepie laten ruiken
Thomas : Als ik wel naar huis ga, zien we elkaar sowieso over 2 maanden, en dan ga jij winnen.
Jill : En ik weet ook niet hoe ik het hier vol ga houden als jij weg bent
Thomas : Matt, Mike, Zoey
Jill : Maar m'n allergrootste vriend is dan weg
Thomas : Maar nog niet he
Jill : En ik wil je heel graag mijn opa laten zien, kijk opa, dit is Thomas. Mijn opa kent jou al, maar jij hem nog niet. We gaan beste vrienden voor het leven zijn he
Thomas : Dat gaan we zijn.
Mageandonderdag 11 februari 2021 @ 19:42
Zo gaan we hier maar weer even verder. LionHeart bedankt dat je over nam vanmiddag.
19.40 uur Jerrel in gesprek met Naomi. En vraagt of hij inderdaad een stoorzender is. En Naomi geeft dat toe. Hij en Michel kunnen niet op een lijn komen.
Thomas is aan het Douchen en Jill is zich aan het aankleden. Jerrel loopt wat rond. De 5 heren zitten aan een keukentafel de babbelen en de dames aan een andere tafel. Jill kan maar niet besluiten wat ze aan wil trekken.
Matt en Zoey (in de keuken) zeggen dat zij geen problemen hebben met Jerrel. Matt Zegt dat hij wel kan begrijpen dat mensen zich aan hem storen. Pat zegt dat hij zich niet 24/24 aan Jerrel stoort want hij zit veel in de DBK of je ziet hem niet. Hij zegt dat BB allemaal verschillende karakters erin gezet en dat zal best wel botsen.
Ze hebben het er nu over of de oud deelnemers nog wel naar de uitzendingen kijken.
Weer aan de keukentafel gesprek over de discussie van vanmiddag. (Heb het idee dat Jerrel zijn gelijk wil halen ergens) Jerrel zegt dat hij het met Naomi heeft uitgesproken. Jill tegen Partrick en Thomas jullie zijn allebei hele mooie mensen. Patrick moet de groeten doen aan Ivar als hij thuis komt en Thomas aan zijn moeder van haar.
Patrick heeft nu zijn koffer ingepakt. Iedereen is zich aan het klaarmaken voor de live uitzending.
Zit nu te kijken hoeveel make up die vrouwen en Jerrel eigenlijk gebruiken. Dat is echt veel....
Stream is uit ga nu de live show kijken. Veel plezier allemaal

[ Bericht 19% gewijzigd door Magean op 11-02-2021 21:28:47 ]
Mageanvrijdag 12 februari 2021 @ 00:09
0.03 uur Patrick is naar huis. Hij vatte het heel sportief op en dat hij een mooie tijd heeft gehad. Hij gunt het Thomas dat hij mocht blijven. Heb de live show zojuist bekeken. Diverse beelden gezien ook met Michel en Jerrel. IK schrok van het volgende: Jerrel zei dat BB hem huismeester wil maken. Nu is er een feestje met muziek. Nick en Michel: Het kalf Jerrel is verdronken. Ik ga me inhouden zegt Michel en hij vermoed dat hij wel nominaties zal krijgen. Respect zal hij van geen van tweeŽn meer krijgen.
Thomas en Michel hebben het over familierelaties. Ze zijn het erover eens dat je pas voor kinderen moet gaan als je 100% zeker bent van een relatie. Je moet geen kinderen krijgen om je relatie te redden.
Li0nHeartvrijdag 12 februari 2021 @ 06:31
vrijdag nacht
Het is laat geworden vannacht. In de slaapkamer hebben K3, Michel en Nick nog lang liggen praten over Jerrel. Het zit Michel nog hoog, en het groepje is bang dat de productie Jerrel huismeester gaat maken. Ze laten blijken dat ze er dan helemaal klaar mee zijn. Het idee van hen is om aankomende week Jerrel tegenover de populairste te zetten, Jill.

Buiten in de hottub wordt het ook laat. Hier zitten Thomas en Jill.Uiteraard zit Matt er dan ook. Daarnaast Zoey en Jerrel. Het is me uit de CoS van vannacht niet helemaal duidelijk waar Mike was. Rond 3 uur gaat ook deze groep richting bed.

In de slaapkamer geeft Mike nog aan dat hij Naomi 'schijt irritant' vindt. In welke context en hoe hij het precies gezegd heeft, ontbreekt :)

8.40
De bewoners worden gewekt. Vanochtend met de Snollebollekes. Zoey wil niet wakker worden.

3b226b9969f8010238f5bf0d89357120.gif

10:00
Ik vul deze post ook maar aan, tenzij ie te lang wordt. Dus lees deze en onderstaande :)

Julie en Zoey praten op de bank. Julie sloeg dicht gister tijdens de 'live' en ze wou eigenlijk iets vertellen over wat ze geleerd had in het huis wat ook voor haar vriend betekenis zou hebben. Ze hoopt dat ze nog een boodschap richting hem kan sturen via de redactie. En ze is bang dat haar jongste haar straks niet meer herkend. Zoey stelt haar gerust.

Bij de kasten fluistert Jill iets in het oor van Thomas : 'Volgens mij lult Matt met alle winden mee'
Thomas zegt : 'Dat kan'

[ Bericht 13% gewijzigd door Li0nHeart op 12-02-2021 10:14:53 ]
Mageanvrijdag 12 februari 2021 @ 09:31
9.30 Goedemorgen allemaal,
Bewoners kom naar de huiskamer. Bericht van Patrick. Hij vindt het jammer dat hij weg is. Hij staat zijn bed af. en Zoey niet meer huilen. Allemaal heel veel geluk gewenst. Jerrel ziet de trekken van Patrick terug in zijn vader. Is hier even emotioneel om.
Nick is de hot tub aan het schoonmaken. Zoey en Juli zijn in gesprek in de woonkamer. Het is een beetje tam allemaal vanmorgen. Thomas is aan het sporten onder leiding van Michel.je kunt wel zien dat hij afvalt hoor.
10.30 uur: Matt en mike in de slaapkamer. Mike: Jerrel zit hier niet op zijn plek en loopt zwaar op zijn tenen. Iedereen kijkt hem met een lange nek aan. Zolang hij zegt dat hij wil blijven. Blijf dan lekker. Mike: Patrick zou het liefst willen blijven maar het was klaar. Hij heeft zijn kleinzoon kunnen laten zien. Matt: wij hebben een negatieve rol nu in het huis ivm dat wij niet genomineerd konden worden. Op papier zou er dan alsnog iemand van hun genomineerd zijn. Stel je voor dat Michel uit zijn slof zou schieten net voor de nominatie was hij ook genomineerd.Mike: Je moet een reden zoeken om op iemand te kunnen stemmen. Als ze op ons hadden kunnen stemmen dan waren waarschijnlijk Jerrel en Thomas genomineerd. Jill komt erbij zitten. Gesprek gaat nu over ditjes en datjes. Thomas komt binnen en ze zeggen alle drie dat je goed kunt zien dat hij al flink afgevallen is.
Ze hebben het nu over bondjes. Jill zegt er hoeven er maar twee weg. Als het zo gespeeld gaat worden moeten wij ook maar mee doen zegt Matt.
Thomas in gesprek met Zoey maar zij is niet te verstaan. (Zendercheck please) Ging over de komende nominaties.

[ Bericht 30% gewijzigd door Magean op 12-02-2021 11:56:00 ]
Li0nHeartvrijdag 12 februari 2021 @ 14:18
14:00
De streams gaan op streamlock, en op Instragram lezen we dat er een Snowdeo opdracht is. We vallen een half uur later midden in een lachtherapie sessie in de Gameroom, waarbij iedereen verkleed lijkt te zijn:

3ba20803348bce7f86b7c6144247c382.png

We komen erachter dat dit de wachtruimte is, buiten wordt een snowboard rodeo opgebouwd:

6c53c39184b7caac5e3af77ca78d0325.gif
(credits : tourniquet)

Na 3 rondes wint Zoey de finale, en daarmee het huismeesterspel

686b068cf68d232f5286481d8870fceb.png

[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 12-02-2021 15:06:07 ]
Li0nHeartvrijdag 12 februari 2021 @ 19:00
17:45
Het eten wordt opgediend, spinazie stamppot met zalm. Maar er zijn de nodigen met commentaar, omdat ze dat niet lusten. Jerrel zit niet lekker in z'n vel. Heeft 's middags al een tijd op bed gelegen, en nu met het eten zegt hij dat hij laag in z'n suiker zit. Hij eet een manderijntje en een stukje chocola en gaat weer naar bed.

18:45
Thomas en Jill zitten buiten te praten. Thomas vraagt of Jill ergens mee zit. Ja, zegt ze, maar ze weet zelf niet precies waarmee. Thomas gaat nog even door op vanochtend over Matt. Jill zegt dat ze Matt onder de douche heeft horen zeggen tegen Liese dat hij had gedacht dat vorige week Michel de populairste zou zijn en niet Jill, dat hij daar verbaasd over was. Tegen Jill heeft hij juist gezegd dat het heel logisch was dat Jill gekozen werd. Maar ze weet niet zeker of ze het goed gehoord heeft.

Jill zou ook willen dat ze net zoals Matt met iedereen overweg kan. Kan ze ook wel zegt ze, maar bij de een voelt het natuurlijker dan bij de ander.

Thomas heeft met Zoey gesproken zegt hij. Zoey heeft gezegd dat als het zo door gaat, zijn binnen 4 weken naar huis wordt gestemd. Thomas zegt dat Zoey volgende week een belangrijke keuze moet maken, omdat zij de 6e stem gaat zijn. En als ze die keuze niet maakt, is het 5-5 en moet ze als huismeester nog steeds een keuze maken. Thomas zegt dat het van haar zal afhangen.

Thomas : Maar jij komt er niet op, laten we daar alles aan doen.
Jill : Ik denk dat Jerrol erop komt, als ik er met Jerrol opkom, ben ik weg. Ik denk dat hij heel veel mensen in Nederland heeft achter zich heeft.
Thomas : Dat kan ja.. laten we hopen dat dat niet het geval is
Jill : Ze gaan denk ik niet Mike en Matt doen, maar wie dan wel?
Thomas : Op wie ga je stemmen dan?
Jill : ...... Jij mag die keus maken, ik volg jou.
Thomas : Nee, dat wil ik niet, ik wil dat je je eigen beslissing maakt. Ik zal je zeggen wat ik doe, en dan kies je zelf.
Jill : We kunenn toch samen de beslissing maken? Wie denk jij?
Thomas : Als het aan mij ligt...
Jill : Liese en Michel ..
Thomas : of...
Jill : Julie en .... Dan doen we die toch
Thomas : Wie is de eerste?
Jill : Michel
Thomas : Dat zal een beetje afhangen van Zoey
Jill : Die doet Michel

Jill : En anders doen wij waar we ons goed bij voelen, en als we er dan uitliggen, dan hebben we alles gedaan waar wij ons goed bij voelen, niet waar anderen zich goed bij voelen.
Thomas : Nee, want ik heb geen zin om gewoon te wachten, ik heb zin om het spel te spelen, en loopt het niet goed af, dan is dat zo.
Jill : Maar ja, als een van hen er straks op staat, gaan ze weer zeggen, er zijn weer bondjes, maar jij weet, dat dat er al is.
Thomas : Dat heeft Zoey vandaag tegen mij gezegd. Dat er letterlijk besproken is, wie er op de nominatielijst gaat komen.

[..]
Jill : Waarom ga ik soms niet gewoon bij de meisjes zitten puzzelen, maar bij de jongens zitten kaarten? Ik snap dat niet van mezelf
Thomas : Maar wil je puzzelen?
Jill : Nee, en ze roddelen soms ook zo, daar hou ik niet van.
Jill : Maar straks krijgen mensen een heel verkeerd beeld van me, omdat ik alleen maar met de jongens omga.
Thomas : Nee, dan gaan ze niet krijgen.

Jill : Ik help ze [de meisjes] en ik praat me ze, maar het zullen niet mijn beste vrienden worden. Ik zou ook niet zeggen, ik ga gezellig op stap op met ze af te spreken. Want als ik gek sta te lachen dan is de enige die lacht Zoey, omdat ik goed met haar kan opschieten. En Naomi. Die andere 2 lachen niet, en hebben hele harde eigenschappen.
Jill : Ik hoop dat we hier nog heel lang inzitten. Weet je, ik voel me al winnaar als ik een paar mensen heb weggespeeld, en het spel weer normaal is. Dan heb ik vrede mee, en vind ik het niet erg. Maar nu zou ik het niet tof vinden.
Thomas : Gaan we doen. Ik praat staks nog even met Mike. Het enige wat belangrijk is, is dat we Jerrel erbuiten houden.
Jill : Jerrel erbuiten? Omdat wanneer hij boos is hij dingen op tafel gaat gooien?
Thomas : Ja
Jill : Maar dan hebben we niet genoeg stemmen.
Thomas : Jawel, in zijn eigen belang, anders gaat hij er zelf uit
Jill : Hij stemt sowieso op Michel en Julie
Thomas : We moeten Michel en Liese doen
Jill : Doen we dat

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 12-02-2021 19:13:08 ]
Li0nHeartvrijdag 12 februari 2021 @ 19:17
18:55
Jill en Thomas lopen naar de slaapkamer en polsen Matt
Matt : Michel en Julie

Hierna komt Mike binnen.
Mike : prive gesprek?
Jill : Nee, jij hoort erbij
Jill : Als je nu moet nomineren, wie nomineer je?
Mike : Michel en daar moet en sterke tegenover staan? Julie
Thomas : Liese....
Matt : Jullie hebben wel gelijk, ookal heb ik niet zoveel problemen met haar. Julie is altijd snappy met mij.
Thomas : Ik ga Zoey polsen en Jerrol
Matt : Ik weet sowieso 1 iemand die Jerrol gaat stemmen.
Thomas : Maar het is belangrijk om dat duidelijk te hebben
Jill : Ik weet sowieso 1 iemand die erop gaat komen, die hebben we allemaal gezegd.
Mike : Michel
Thomas : Ik hou van Michel he
Mike : Maar het is klaar, ik ben er klaar mee
Jill : Met die bondjes.
Thomas : We doen net weer hetzelfde he, stop dat in uw hoofd he. Maar het moet.
[..]
Mike : We moeten samen stemmen, anders zit 1 van ons erop
[..]
Matt : En Jerrel
Jill : Die gaat het op tafel gooien als hij boos is
Mike : Die gaat ons erbij naaien, dat moeten we niet doen

[ Bericht 9% gewijzigd door Li0nHeart op 12-02-2021 19:23:36 ]
Li0nHeartvrijdag 12 februari 2021 @ 19:44
19:45
Michel, Nick en Liese zijn in de sauna. Ook in de sauna wordt er geroddeld.
Het gaat over Jerrel en nog steeds dat hij Michel een rat heeft genoemd en daarna zij dat hun aura's niet goed zijn en dat Michel niet te vertrouwen is.
Michel : Ik heb niks gedaan, normaal sla ik iemand direct op z'n giechel.... Nee, dat is niet waar hoor, ik heb maar 1x buiten m'n werk iemand geslagen. En die verdiende het.

Liese : Ik had nog wel een beetje schrik bij de huismeesteropdracht
Michel : Een beetje?
Nick : Ik hartstikke veel, ik dacht nou gaat het gebeuren.

20:00
Terwijl de volwassenen schoonmaken, hebben Jill, Thomas en Matt alleen maar lol. Over de banken rennen, lachen, gieren, brullen. En vallen.

a32ff14e28fff53ed5b19c9e4dac3323.gif
(credit: fikkert2)

[ Bericht 22% gewijzigd door Li0nHeart op 12-02-2021 20:02:54 ]
Li0nHeartvrijdag 12 februari 2021 @ 22:11
22:00
Thomas en Zoey praten bij.

Thomas : Stel dat ze unaniem beslissen op Jerrel en mij te stemmen, dan is dan 5-5. En wij op Michel en Nick, dat is dan ook 5. Dan heeft u de beslissende stem. Dus het is allemaal op 1 naam, of niet. Maar het moet. Of niks moet, maar..
Zoey : Anders worden we eruit gestemd, ik ook
Thomas : Ik weet het niet

Thomas : Als Liese of Julie erop komt, dan komt het niet goed, dan zijt gij ook ineens alle vertrouwen verloren.
Zoey : Direct. Als wij niet Michel doen, dan gaat alles natuurlijk verlopen. Daarna hoef ik niet mee te stemmen voor een meerderheid
Thomas : Ik weet de meisjes gaan altijd samen stemmen

Zoey : Ik haat dat mensen worden onderschat, ik word ook onderschat. Maar die weten nie, die weten niks.
Thomas : Ik wil niet dat jij op het bord komt, of Jill, of ik. Dus wij dragen allemaal de verantwoordelijkheid daarvoor. Maar ik wil niet een beslissing waar u zelf niet tevreden mee zijt. En als iemand er niet mee akkoord is, so be it, dan laten we het zoals het is.
Zoey : Dat is echt fucked up ... maar ik wil gewoon geen vertrouwen schenden van mensen
Thomas : Snap ik

Zoey : vertrouwt u Mike
Thomas : Ja, maar zogauw hij denkt dat het niet lukt, is hij weg. Maar hij weet donders goed dat het voor hem ook niet lang duurt, als we niet hiervoor kiezen. Voor 1 week, dat het gewoon terug gelijk wordt.
Zoey : Welk meisje?
Thomas : Ik probeer te bedenken wat Patrick zei, hij had er een logische verklaring voor.
Thomas : Michel en Nick, ja dan kan.... Denk je niet, Michel komt terug, ze gaan dan alles met z'n 4-en doen?
..
Thomas : Het beste zou zijn om een natuurlijke balans terug te vinden, waarbij iedereen kan stemmen wat hij zelf wil, maar dat kan niet meer.
Zoey : Nee, is onmogelijk. Want voor hun bent u ook een threat.
..
Thomas : Ik neem Mike onder mijn hoede, om te kijken hoe dat zit

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 12-02-2021 22:18:43 ]
capuchon_jongenvrijdag 12 februari 2021 @ 23:16
23:00

Zoey laat haar poep/kak zien aan Jerrel. Jerrel vond dit zeer vies en ging bijna over zijn nek.
Even later ging Zoey zelf over haar nek. Dat was netjes weggewerkt achter een SL

52fbe5f6bc4beaad20fbfabc9e075a06.gif
5e2490ae363307c07656b7f79febf5c2.gif
Li0nHeartzaterdag 13 februari 2021 @ 11:10
9:00
Michel en Nick zijn bijtijds wakker, maken schoon, sporten op de crosstrainer terwijl de rest nog slaapt. Na een tijd komen Matt en Mike erbij, en ook Jerrel wordt wakker. Hij vraagt aan Michel, die nog aan het crosstrainen is, of hij straks even 5 minuten heeft.

10:50
Jerrel en Michel gaan naar buiten om even te praten. Ik heb het niet helemaal meegekregen, dus wellicht vult iemand nog aan. Maar het komt erop neer dat Jerrel zich gister erg ziek en zielig voelde, een epiphany kreeg dat gezondheid veel belangrijk is dan een fittie in een huis. Vanmorgen voelde hij dat nog steeds, dus is naar Michel toegelopen om het met hem uit te praten. Schone lei en zo, wellicht volgende week besties, wellicht ook niet. En op het eind nog even knuffelen.

b74c7f982baa1d87369f14048ce90def.gif
Mageanzaterdag 13 februari 2021 @ 15:25
Het is uitgepraat tussen Michel & Jerrel.......Voor de sfeer hoop ik dat oprecht!
https://www.bigbrothertvshow.nl/oproep-aan-endemol/
Of:
Jerrel: Ik heb geen wrok meer. Ik vind het vervelend, want dat doet mijn vriend ook, dingen uit verleden erbij te halen. Ik was gisteren best wel ziek. Het wordt nu een beetje persoonlijk tussen ons. Niet perse aanval. Het gaat nu op de man af. Ik vind je gewoon een lieve, aardige man en behandel je met respect. Het was “fanatiekheid-game”. Ik relativeer graag ik de DBK om met een onpartijdig persoon te praten. Ik hoop dat we normaal met elkaar kunnen omgaan. Ik heb afgelopen dagen niks raars meer over je gezegd. Ik stond op en dacht ja, ik gooi er vandaag zand overheen.”
Michel: “Goed gesproken. Ik hoor wat je zegt. Blij mee hoe je er nu instaat. Voor mij was het na het gesprek vorige keer uitgesproken. Hoe we erover dachten. Ik kom uit een militaire achtergrond. Daar is het normaal om met eerlijke en open manier te communiceren. Ook minder leuke dingen voor anderen. Ik noemde je een stoorzender voor de groep. Als dat over is gekomen dat ik dat van alle mensen heb gehoord. Het was mijn mening die ik met jou heb geventileerd. Ik kan me -niet goed- inbeelden hoe het is om als jou door het leven te gaan. Ik ben niet zo een persoon die ellende naar jou toe gaat gooien. Ik snap je geen-oude-koeien-uit-de-sloot halen. Ik leg het uit je toonde toen gewoon geen respect. Dat heb je toen uitgelegd.”
Michel: “Ik zeg nooit dingen achter iemands’ rug die ik niet zo face-to-face kan zeggen. Het enige waar ik knapte is dat ik je mijn woord gaf om het gesprek tussen ons te houden. Maar toen liep je naar binnen en ging je iedereen aanspreken. Dat was een trigger voor mij. Ik baal dat ik mezelf op zo een manier liet zien. Als ik iets tegen zeg is het oprecht. Ik doe nooit ‘in je gezicht leuk’ en slecht achter je rug.”
Michel: “Ik ben gevoelig voor een nare sfeer. Er was vroeger veel ruzie, nare sfeer. Ik heb dat moeten wegstoppen. Ik heb geleerd dat niet meer te doen. Ik probeer dat op te lossen. Voor mij is het gewoon klaar. We hoeven niet handje-handje te zitten aan tafel. Ik gun je een leuke tijd hier, iedereen.’
Jerrel: “Intentie was zand erover.”

Vervolgens een tijdje later dit:binnen 1 uur na t gesprek met Michel zat Jerrel met Jill buiten en zei hij lachend dat die dit alleen voor de tv/in t programma had gedaan want in t echt zou hij hem met zijn Channel tas nog een klap na hebben gegeven (Dit zijn zijn eigen woorden )
Dus zo fijn dat t uitgepraat is.....

Huisregels zoey:
- Chez Patrick: Nick en Zoey zijn om de beurt ober in Chez Patrick
- Na het eten maakt iedereen een half uur schoon
- Complimentendouche - in de middelste douche geeft iedereen elkaar elke dag een compliment
STRAF: Een koude douche in de middelste cabine met kleding aan.

17.01 uur
Thomas, Nick, Michel en Jill zijn een kaartspel aan het doen, Julie, Liese en Mike zijn aan het puzzelen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Magean op 13-02-2021 17:04:03 ]
Li0nHeartzaterdag 13 februari 2021 @ 17:21
15:00
Nick heeft gehoord wat z'n prijs is die hij heeft gewonnen met Heel Big Brother Bakt. Hij mag een lijst van 10 liedjes inleveren die vanavond gedraaid zullen worden. De bewoners krijgen dus een klein feestje.

17:15
Op de slaapkamer probeert Matt mysterieus te doen tegen Jill over wat hij in de DBK heeft gezegd. Hij kreeg maar 3 vragen zegt hij, maar verder wil ie niks kwijt. Jill zegt, bij mij was het ook maar 1 onderwerp. Het huismeesterschap.
Matt reageert 'Nee toch, je zei vanochtend ook over mij..'
Jill : 'Oh ja, maar dat was niet belangrijk'

Vanochtend is Jill in de DBK gevraagd of Matt haar in vertrouwen neemt.

Jill zegt dat ze het volgende week wel zal weten wat Matt heeft gezegd in de DBK. Matt zegt: 'Hoezo, oh nee, je gaat er niet uit hoor, je bent populair. Er stonden mensen te schreeuwen vanmiddag "Jill, we love you"'
Jill : 'En ook naar Thomas toch?'
Matt : 'Ja, ook Thomas'

19:00
Er wordt nasi gegeten en na het eten is het voor de 'volwassen' tafel tijd voor verhalen over sex. Michel en Mike hebben heel wat meegemaakt. Vooral Mike heeft het hoogste woord, hij houdt niet meer op met z'n verhalen.

De 'kinderen' ruimen af en wassen af, en doen daarna een spelletje rummikub. Hierna praten ze op de slaapkamer nog even over de komende nominaties. Ze zijn er met z'n allen nog steeds niet zeker van hoe de steentjes precies moeten gaan vallen.

21:00
Het feest met de liedjeslijst van Nick barst los. De bewoners krijgen ook een beperkte hoeveelheid drank.

41e1be71d8e7153ccb623971fc58a11c.gif

22:15
Het feest is afgelopen. Een aantal gaan douchen, een aantal in de hottub. En de 'kinderen' zitten nog in de woonkamer.

Thomas daagt Jill uit tot steen-papier-schaar. De verliezer moet de ander ontbijt op bed brengen. Onder veel lol wint Thomas.

22:50
Binnen hebben Thomas en Zoey het over 'the game'. Ze weten heel aardig wat ze aan elkaar hebben, en proberen het zo voor elkaar te krijgen dat ze zelf verder komen.

Buiten zitten Liese, Julie, Michel, Naomi, Nick en Mike in de hottub. Ze proberen Mike te polsen en langzaam richting hun kamp te duwen. Mike zegt hier dat hij het liefst op mensen wil stemmen waarvan hij zeker weet dat ze niet genomineerd zullen worden. Maar ook dat vindt hij weer link, want als ze er wel opkomen, zou hij zich schuldig voelen.

Mike praat natuurlijk ook met Thomas en #kampNL

5e5473fa85fcb74ea8bffe46f205cbaf.png


Binnen doen Thomas en Zoey de rekensom, en proberen te bedenken wat te doen als Mike niet meestemt.

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 13-02-2021 23:04:29 ]
MissyZzondag 14 februari 2021 @ 08:32
Vanmorgen rond 5 u is Michel opgestaan. (ik haal dit uit de cos)
Hij heeft de ontbijttafel gedekt, lieve briefjes geschreven.
Cupcakes met hartje erop, gebakken. Hij ging zelfs in de tuin beslag kloppen om niemand wakker te maken.
Hij heeft nog een fruitsalade gemaakt.
Fluisterde tegen de camera, ik hoop dat BB ons met een mooi valentijnsliedje gaat wakker maken.
Erna stapte die weer in zijn bed.
Na een plas.
Li0nHeartzondag 14 februari 2021 @ 11:22
Nog even een fotootje van de nachtelijke actie van Michel:

m3qH1t5.jpg
(credits : Hunter)

Eerder die nacht, opgemerkt door Joyce-43, dus ook haar verslag vanuit CoS:

2:30
Rond half 3 ging Mike naar bed en rook dat zijn kussen naar parfum rook, Jill had blijkbaar haar luchtje erop gespoten. Matt bood hierop gelijk aan om zijn kussen te wisselen met die van Mike.Mike liet dit vervolgens zitten.

jill was op dit moment niet op de kamer. Toen ze terug kwam ging ze naar bed om er vervolgens weer uit te gaan want het was koud in de kamer. Na ongeveer 5 minuten ging Matt er weer achter aan. Hij zei tegen mike en thomas dat die niet kon slapen als niet iedereen op de kamer was dus hij ging even kijken waar ze bleef.

MIke vertelde al aan thomas op dit moment dat die jongen echt verliefd is, Thomas antwoordde hierop wat vaag : ja, zou het of iets in die trant.
Mike zei : ja, hij bood meteen aan of hij de kussen wilde ruilen en dat die nu weer na haar toe ging. Thomas hoorde het maar wat aan.

Jill en Matt hebben nog wel tijd in de huiskamer gezeten. Jill met de hoofd op een kussen op zijn schoot en hij door de haren kroelen of meer zoals je een hond aait.

9:30
Rond 9:30 zijn de bewoners inderdaad wakker gemaakt met een mooi rustig nummer. Naomi was als eerste uit de kamer, en was heel erg verrast door de ontbijttafel die ze zag. Hierop kwamen de rest ook kijken en ze waren allemaal onder de indruk. Ze vroegen zich ook af wie het gedaan had, BB? Michel? Michel hield zich van de domme, en zei dat hij ook heerlijk geslapen had vannacht.

Toen ze allemaal aan tafel zaten hebben ze hun briefje voorgelezen, en hebben daarna heerlijk ontbeten.

12:30
Ook op Valentijnsdag wordt er gebootcamp'd onder leiding van Michel:

564a129aee2c4a8fb3dbf57f929495ca.gif

Vandaag is ook de dag dat de psych langskomt, dus bewoners verdwijnen ook af en toe naar de DBK. Uit de CoS begrijp ik dat oa Matt al gesproken heeft met de psych en het na dit gesprek weer moeilijk vindt om te stemmen op Nick.

[ Bericht 28% gewijzigd door Li0nHeart op 14-02-2021 13:10:01 ]
Li0nHeartzondag 14 februari 2021 @ 16:35
15:45
De bewoners worden naar de Gameroom geroepen. Deze is helemaal in Valentijns sfeer en ligt vol met post welke fans hebben kunnen sturen afgelopen week.

de5329f781259ae9f8332f32cf73f14a.png

Ook het K3 kaartje van onze eigen Mod @Benny aan Jill en Thomas heeft het BB huis bereikt:

7e28dbf223017cdb54deb992330e977f.png

Thomas en Jill snappen niet hoe ze zoveel kaarten hebben gekregen. Thomas : 'Ik denk dat ze ons gewoon graag zien'. Ze bedanken de kijkers.

Zoey laat een traantje, er zijn veel kaartjes waar K3 genoemd wordt, en zij er niet bij. Het komt bij haar binnen dat men haar ook echt als eenling ziet. Zoey zegt dat ze zich echt alleen voelt.

Vooral de bewoners die er al lang inzitten hebben veel kaarten gekregen.

17:45
De bewoners zitten op hun eigen slaapkamer en lezen elkaar hun brieven voor. De sfeer is heel positief.

18:00
Het toffe kaartje van Benny wordt voorgelezen :)

https://gofile.io/d/ap6n1I

[ Bericht 23% gewijzigd door Li0nHeart op 14-02-2021 18:09:37 ]
Li0nHeartzondag 14 februari 2021 @ 21:56
21:00
Chez Patrick is weer geopend, en vanavond mogen Naomi en Mike hier dineren. Het gesprek verloopt ongeveer zoals je kunt verwachten van een keukenverkoper.

2e0191f2c9d6d661aeb3be2b630fe257.png

De rest heeft schoonmaakdienst na het eten en krijgt er muziek bij van BB.
Mageanmaandag 15 februari 2021 @ 09:08
9.07 uur
Langzaam aan worden ze een voor een wakker. Nick en Michel hebben slecht geslapen. Veel wakker geweest.Nick staat op de hometrainer.
Mike, Thomas en Jill liggen nog in bed. (Valt me op dat Mike wel veel vloekt). Jill zegt dat er nog veel sneeuw ligt. Mike: daarom sporten we ook binnen.
Er zijn er een aantal in de badkamer. Wordt weinig tot niets gesproken.
In de huiskamer praten ze over dromen, de tijd en dat het regent.
Jill haar buik lag op het matras zegt ze en ze gaat vanaf vandaag afvallen.
Liese en Zoey hebben het over een pedicure.
Michel en Thomas zijn aan het sporten.
Iedereen wil alles gedaan hebben voor ze het boodschappen spel moeten doen.
Naomi en Mike beloven om niet op elkaar te stemmen. Naomi zegt ook dat ze niet op Nick zal stemmen. Mike zegt dan ook nog dat hij nooit op Naomi zal stemmen. Hij heeft met haar de beste klik heeft. Nick zegt dat hij al vanaf vorige week weet op wie hij zal stemmen.
Nick heeft de pot kapot met havermout kapot laten vallen in de keuken.
Bewoners maak jullie klaar voor het boodschappen spel. Het spel begint over 10 minuten.
Jerrel vraagt aan Matt of Mike mee doet. (ik vermoed dat het om de stemming gaat) Matt zegt van wel.
Jerrel vraagt aan BB of ze ook eens een spel voor hem willen doen. Iets van een puzzel of denkspel.
En of hij nieuwe nagellak mag hebben. Ik vraag niet zoveel BB zegt hij. Hij wilde gaan make uppen. Maar ze krijgen zo een spel dus zal hij dit vanmiddag wel gaan doen.
10.20 uur
Bewoners kom naar de game room. Je hoort van iedereen wow wow
In de room staat een hijskraan stem zoals ook op de kermis. Met allemaal plastic ballen erin.
camera's gaan op de woonkamer.

[ Bericht 40% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 10:23:57 ]
ElPatrickmaandag 15 februari 2021 @ 09:18
9:14
Jill Is wakker geworden en geeft aan verkouden te zijn met keelpijn.
BB heeft Strepsels klaargelegd.

Corona test misschien?
Li0nHeartmaandag 15 februari 2021 @ 10:25
10:20
De bewoners worden naar de Gameroom geroepen voor het boodschappenspel. We mogen (per ongeluk) even meekijken. Er staat een ballengraai machine. De ballen hebben verschillende waardes:

918afc6662b9e5eeffd5e28c7bdd98a2.png

De bewoners praten na afloop vrijwel niet over het spel. Maar later lijken we toch op te vangen dat er EUR 47,50 verdiend is.

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 15-02-2021 12:26:09 ]
Mageanmaandag 15 februari 2021 @ 11:12
11.00 uur
Ze zijn weer terug. Ze hebben het niet over het spel dat ze hebben moeten spelen. Mike is gestopt met het roken. Heeft er weinig last van en valt af. Heeft niet echt honger.
Mike: Helemaal in sportkleding moeten we ballen graaien.
Naomi: Dit wordt weer een lange dag.
Mike voert het hoogste woord en zit in de woonkamer met Naomie, Nick, Julie en Liese.. Michel staat op de trainer. Jill is eieren aan het bakken. Jerrel zit te make uppen.
Liese en Naomi in de badkamer en hebben het over de bondjes oorlog. Liese vind het leuk hoe spontaan Naomi is.
Ze hebben het over de nederlandse uitspraken. Zij zeggen amai en Nederlanders zeggen zo.
Liese vraagt aan Naomi of zij zou streamen als een vriend of vriendin in het huis zouden zitten. Alledrie zouden ze dat doen.
Matt en Zoey zijn met de was bezig. Matt zegt dat hij gaat stemmen op mensen waar hij zich veilig bij voelt.
Zoey geeft hem gelijk. Ze leggen alles opgevouwen klaar in de woonkamer en dan kan ieder zijn/haar was uitzoeken en opruimen.
Badkamer: Liese tegen Naomi: 4 mensen zijn vrijwillig vertrokken en 4 zijn er al uit gestemd. Naomi heeft weer krullen.
Aan de keukentafel zitten ze te kaarten. Julie en Zoey gaan ook een plaatsje ergens zoeken. Zij gaan met een nieuwe puzzel beginnen. Michel: Dat is een moeilijke met al die hekken. Zit wel veel kleur in zegt Zoey.
(Ga er nu even mee stoppen)

[ Bericht 13% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 11:49:03 ]
Li0nHeartmaandag 15 februari 2021 @ 15:15
14:30
Huismeester Zoey wordt naar de DBK geroepen voor de boodschappen. Ze mogen vandaag dingen van het cafetaria / de frituur bestellen. Het worden 3 grote patatten / frites en een aantal snacks.

Verder leven de nominaties bij iedereen overal. Mike zegt tegen beide kampen iets anders. Velen voelen zich niet veilig. Het worden spannende nominaties.
Mageanmaandag 15 februari 2021 @ 19:25
19.25 uur
Ze zijn een spel aan het doen (volgens mij weerwolf). Ik weet niet of er al genomineerd is. Vanmiddag is er wel door diversen gesproken over nominaties maar je hoort nu zoveel dat het niet meer op een rijtje te zetten is wie nu op wie gaat stemmen omdat er nogal gewisseld wordt.
Ze hebben ook een half uur schoongemaakt. Een aantal waren verkleed in jurkjes enzo.
(Heb hier geen foto van helaas)
Er verschijnt iets op het scherm: Iets met Naomi en Liese. Geen idee wat zij moeten doen. Is ook nog niet duidelijk.
Jill zit met een zuur gezicht te kijken. Deze twee zijn de vrouwelijke leiders. Ze hebben geen van allen nog een idee wat hier de bedoeling van is. En ze gaan weer verder met het spel weerwolf.
Ze gaan nu de complimentendouche doen.
Matt tegen Mike: Directe manier van communiceren vind ik fijn. Kort maar krachtig. Mike vind hetzelfde van Matt.
Matt met Nick: Humorniveau top. Nick: ik geniet nog steeds na van het gesprek dat ze deze week hebben gehad.
Nick met Naomi: Nick tegen Naomi ik ben trots op jou. Je bent mijn sterkste speler. Naomi: vind het jammer dat je geen bal heb gevangen. Team Antwerpen.
Nick met Liese: Niets bijzonders eigenlijk tegen elkaar.
Nick met Thoms: Nick je hebt een mooi hemd aan. Thomas: Nick ik vind je slippers mooi met die sokken erin.
Nick Met Zoey: Nick ik vind het idee van de schortjes mooi. Zoey ik vind je trui mooi.
(ik ga hier niet mee door. zo saai, ze verzinnen maar wat)
Buiten:
Matt voelt zich de stagiaire in het huis. Hij zegt dat hij Thomas oprecht vindt. Matt vind het lastig. Ik klik weer met andere mensen dan jij. Thomas zegt we willen nu met zijn zessen naar de overwinning. Matt vindt het lastig om op Nick te stemmen. Ik hoef me niet te verantwoorden. Hij voelt zich onveilig na de complimenten van Nick.
Matt weet nu zeker op wie hij gaat stemmen in de hoop dat de anderen dat dan ook doen. Thomas: De kijker beslist. Hij vraagt wat er aan de hand is met Jill omdat ze zo afstandelijk doet. Thomas weet het niet en denkt eigenlijk niets. Hij kan het beter zelf even aan Jill vragen.

[ Bericht 38% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 20:17:07 ]
Mageanmaandag 15 februari 2021 @ 20:33
Neemt iemand over? ik stop er mee voor vandaag tot morgen allemaal
Li0nHeartmaandag 15 februari 2021 @ 20:34
19:30
De bewoners doen een aantal potjes weerwolven. Tijdens het spel komen er ineens 2 foto's op het scherm te staan. Van Liese en Naomi. De kijker heeft beslist, zij zijn verkozen tot sterkste vrouwelijke leiders

d5e7f7cdf8fac62ec8024489de1b4998.png

Vooral Jill kijkt niet vrolijk van dit nieuws
Mickytjuhdinsdag 16 februari 2021 @ 01:05
00:30
Thomas en Mike hebben een plan.

Ze willen een grap uithalen en vragen de hulp van BB, ze vragen of de voorraadkamer open mag.
Ze komen naar buiten met een emer en dreft.

De emmer eindigt met water en dreft bovenop de wc deur.

Mike en Thomas lichten Jill en Matt in, die even een kijkje gaan nemen.


Na een half uur bedenkt Mike zich, dat als Michel hem op zijn hoofd krijgt hij echt "mad" wordt. Maar hij besluit niet dat het verstandig kan zijn die emmer even weg te halen.
Li0nHeartdinsdag 16 februari 2021 @ 06:20
0:30
Thomas en Mike hebben het er de hele ochtend al over gehad dat ze een prank willen uithalen. Ze besluiten om een emmer met water boven de deur naar de WC's te zetten. Ze zeggen dat ze hopen dat het Michel treft, omdat hij vaak 's nachts naar de wc gaat.

yp9nEa2.png
7acxVBs.png
SQIqOMm.png

5:50
Het is inderdaad Michel die als eerste de WCs opzoekt. Hij is nauwelijks onder de indruk:
6747f5cd9418102c3505d10ab4323eed.gif
76bb04b77195db14fe4249ee9970f18b.gif

7d63b8a90c82f1ff4aeb0164c4563b19.png

Filmpje : https://gofile.io/d/BdoNga
Li0nHeartdinsdag 16 februari 2021 @ 10:13
8:00
De bewoners worden wakker en Michel kan z'n verhaal vertellen van die ochtend. Hij heeft met z'n linkerarm in een reflex de emmer weggeslagen en zegt dat hij graag later de beelden terug wil zien.

Zoey gaat opruimen en is een beetje boos omdat iedereen erbij staat en klaagt dat het nat is, en niemand iets doet. Thomas meldt zich al snel als dader en ruimt het verder op. Michel en Thomas moeten er erg om lachen.

Julie is er eigenlijk heel pissed over, ook al is haar niks overkomen. Ze blijft herhalen dat als het haar overkomen was, ze iedereen wakker had gemaakt.

10:30
De bewoners zitten allemaal klaar in de woonkamer. Ze verwachten een opdracht in verband met de onthulling gisteravond van de 2 sterkste vrouwen in het huis. Ondertussen probeert Nick het mysterie op te lossen wie zijn wereldbeker Petanque heeft gestolen 2 weken geleden.

Liese had al persoonlijk bij Nick bekend, en na veel lachen en geinen doet Liese het ook voor de hele groep. Maar wie is de mededader. Na nog meer grappen wordt bekend gemaakt dat ook Jill erbij betrokken was.

Jill zegt dat ze het aan Thomas heeft verteld, maar hij weet van niks :) Kan het zich niet herinneren. Jill heeft het ook aan Matt vertelt, maar ook Matt zegt van niks te weten. :)

11:00
De bewoners hebben het goed ingeschat. BB komt ze vertellen dat het tijd is voor de weekopdracht :

BB : "Iedereen speelt mee, maar er is een speciale opdracht voor de teamleiders, Naomi en Liese. Zij zijn door de kijkers verkozen als sterkste vrouwen in het huis. Ga allemaal naar de Gameroom"

En dat mogen we dan niet zien.

11:20
We krijgen even beeld te zien. Er staan in de woonkamer 2 tafels met 2 kisten. Beide teamleiders moet het slot open zien te krijgen aan de hand van aanwijzingen die op de bovenkant staan (N-O-Z-W)

4d7874994831bf993aa256a30a31a32d.gif
Naomi heeft het slot snel open. Liese blijft prutsen, en raakt enigszins gefrusteerd waarna we weer naar een Streamlock gaan.

11:40
Het team van Naomi heeft gewonnen. Thomas zegt 40 [ietsen] in 16 minuten. En dat er 8000 euro gewonnen is. Liese zegt dat de immuniteit haar niet boeide, alleen het geld.

Er is 8000 euro voor de pot gewonnen. En immuniteit. Jerrel zegt buiten dat Naomi iemand mag aanwijzen, ook zichzelf, die immuniteit heeft.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 16-02-2021 11:55:43 ]
DGK_Tegengasdinsdag 16 februari 2021 @ 11:53
De grap met de emmer, beide streams: BB / Video's, filmpjes, foto's, screenshots en gifjes
Li0nHeartdinsdag 16 februari 2021 @ 12:45
12:45
Nick organiseert het UCP .. het Universal Championship Petanque.
Als huismeester mag Zoey het toernooi openen, waarbij eerst de groepswedstrijden worden gespeeld:

ee50296b23bb8242757ad99e5d2e7085.gif

De wereldkampioen neemt het in de eerste wedstrijd op tegen Matt en Mike
f66f6dc4aff30f0498340ee77aed8758.png
Mageandinsdag 16 februari 2021 @ 14:10
Zal het hier even proberen samen te vatten. Naomi heeft een immuniteitsstem gewonnen. Zij mag die voor zichzelf gebruiken of voor iemand anders. Nu is er paniek bij anderen voor als zij die gaat gebruiken voor iemand anders. Want als zij dit zou doen kan het zijn dat degene die zij willen nomineren dus een vrijstelling heeft en er iemand anders op de bank komt te zitten die zij niet willen. Dat de bondjes dan geen nu meer zullen hebben. Mocht ik het verkeerd begrepen hebben corrigeer me maar.
Jill is weer onzeker omdat zij niet goed in de groep ligt en ook niet gekozen worden voor het spel . Haar zelfvertrouwen is ver te zoeken.
Zoey en Thomas hebben het vermoeden dat de immuniteit pas bekent wordt gemaakt in de dagboekkamer.
Zoey zegt dat het allemaal afhangt van wat Naomi zal gaan doen. Ze hebben dan geen idee wie ze als tweede naam dan moeten opgeven. Jill komt weer binnen. Er wordt zacht gepraat en niet alles is te volgen. Zoey zegt dat Julie stemt zoals de anderen willen. Zoey zal op Mike gaan als een immuniteit aan Michel wordt gegeven. Zij zal nooit op Julie gaan.

[ Bericht 17% gewijzigd door Magean op 16-02-2021 14:21:15 ]
Li0nHeartdinsdag 16 februari 2021 @ 17:14
17:00
De middag kabbelt voort met het petanque toernooi, hier en daar wat gepraat over nominaties, eigenlijk vrijwel alleen bij team Thomas/Zoey en aanhang, en Jill snijdt zich in haar vinger en moet verbonden worden door Michel en Liese.

17:10
Het is tijd om te nomineren !

fb583731662fb6a53638f11ee8132038.png
Mageandinsdag 16 februari 2021 @ 19:58
19.55 uur
Jill en Jerrel zitten in de badkamer. Kan ze niet verstaan zijn aan het fluisteren. Er lekt weer een kraan. Blijkt dat de wasbak gescheurd is. Ze proberen info van Zoey te krijgen maar die mag niets zeggen. Zoey heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Mike zegt tegen haar dat ze een sterke vrouw is. Er worden weer complimenten in de douche uitgesproken.
Jill en Thomas zitten te fluisteren. Jill wederom zendercheck. 9Ze verdient een waarschuwing) . Ze zegt je kunt echt niemand vertrouwen hier. Jill weet dat Julie op haar heeft gestemd.
Thomas hoopt dat niemand van hen tweeŽn stemmen heeft. Matt komt binnen. Zoey is naar de DBK geweest maar ze mag er niets over zeggen zegt hij. Jill denkt dat ze heeft moeten kiezen. Mike komt ook nog binnen in de slaapkamer. Hij zegt ook dat Zoey een hele zware beslissing heeft moeten nemen. Matt baalt er van dat hij de verkeerde mensen vertrouwd. Hij zegt dat iedereen wel een maatje heeft. Zoey doet gewoon haar eigen ding. Thomas zegt dat ze er maar vertrouwen in moeten hebben. (Thomas, Matt zendercheck). Matt zegt dat het jammer is dat het allemaal zo loopt en dat Zoey het er nu zo moeilijk mee heeft.

[ Bericht 35% gewijzigd door Magean op 16-02-2021 20:30:18 ]
Mageanwoensdag 17 februari 2021 @ 20:47
Zo even een beetje een samenvatting van deze dag (ivm werk kon ik niet streamen)
Er is eigenlijk de hele dag gesproken over de nominaties. Veel gokken en raden zowel hier bij Fok als in het huis.
Echt veel bijzonders is er niet gebeurd. Ik ga proberen jullie vanavond weer up to date te houden.
20.36 uur Een aantal zijn er aan het toepen. (Naomi doet mee want die wil het graag leren en wordt geholpen door Michel). Jerrel en Zoey zijn aan het puzzelen. Liese en Julie zitten in de hot tub.
Jill gaat douchen. Michel en Nick zitten nu ook in de hot tub. Ze hebben het over het werk van Michel en zijn vrienden. Dan gaat het ineens om de nominaties. Michel: We stemmen nu op de maandag en ik denk dat ze de nominaties pas bekend maken als de uitzending is geweest over de nominaties. Michel neemt Zoey niets kwalijk. Liese denkt dat Jerrel op de bank zit en van beiden groepen dat Zoey heeft moeten kiezen. Jill vraagt als ze jou er niet veilig heeft gesteld Michel ik zal daar niet blij mee zij. Nick en als Jerrel gesaved is zou niet fair en een wrang gevoel zijn. En dat vinden ze allemaal. Zoey geeft hem misschien wel een tweede kans zegt Julie. Zoey zal jullie twee niet hebben gedaan denken Liese en Julie. Ze hebben allemaal zoiets dat ze blij zijn Jerrel geen huismeester is. Dat zou pffff zijn. Michel en Nick zeggen dat als er nu nog niet genoegen stemmen zijn om Jerrel op de bank te zetten dat zij er dan zijn voor spek en bonen. Dan is het voor hen ook fijn om naar huis te kunnen.
MIchel: Als ik tegen Jerrel niet kan blijven staan, tegen wie kan ik dan wel blijven staan? Jowi zou gek zijn geworden van die gast zegt Nick. Hij zou hem ook apart hebben genomen. Nick zegt het gaat me niet om wie dat het is maar wel om het gedrag. Dat is voor mij het grootste probleem geweest. Nick en Michel hadden zijn bed opgemaakt vandaag. Jerrel ging de vaatwasser in pakken. Michel zet zijn bordje erbij en Jerrel zette dat bord niet in de vaatwasser. Nick hij houdt met niemand rekening. (Haalt een voorval met kaas en een blikje cola aan) Daarmee plaats je jezelf buiten de groep. Nick en Michel kijken met de nominatie naar wie er wat bijdraagt in de groep. Die krijgen de stem niet. Nick zegt ook dat als hij er niet opstaat zou ik heel erg. Mike komt er bij staan en het gesprek is afgelopen. De rest ging over andere onderwerpen niet echt interessant. Ze zijn nu de hot tub uit.
22.40 uur Bewoners check je zenders. (Vermoed dat ze de nominaties te horen krijgen). Nog geen zoemer afgegaan. Iemand zei de spanning is om te snijden. Ze zien dat er drie genomineerd zijn. Zoey verteld dat er drie gelijke stonden en Zoey kon maar 1 persoon vrijstellen en ze heeft haar keuze 1 keer bijgesteld. Zij heeft Jill gered. Michel kon zij niet redden want hij had de meeste stemmen. BB had gezegd er moeten er sowieso drie opstaan omdat er veel met hetzelfde aantal stemmen waren. Er gaat van die drie 1 persoon naar huis. Sfeer is rustig.
(Ik stop er nu mee tot morgen.)

[ Bericht 9% gewijzigd door Magean op 17-02-2021 22:53:31 ]
Li0nHeartdonderdag 18 februari 2021 @ 06:28
donderdag nacht
Op de groene slaapkamer praten Nick, Michel, Naomi en Julie na over de nominaties. Nick en Michel zijn er relaxed onder, verwachten ook eigenlijk dat het wel goed gaat komen. Julie is best boos, omdat ze de berekening hebben gedaan en er achter zijn gekomen dat Zoey op Michel en waarschijnlijk ook Nick heeft gestemd. Michel probeert het voor haar te relativeren door te zeggen dat dat het spel is.

Ondertussen blijft Mike volhouden tegen Matt, Jill en Thomas dat hij op Nick heeft gestemd, wat niet klopt. Hij krijgt ze zover dat ze gaan twijfelen aan de stem van Zoey, terwijl Zoey eerder bij de WCs aan Thomas en Jill heeft bevestigd op Michel en Nick te hebben gestemd, wat ook klopt. Matt wordt enigszins paranoide en denkt dat iemand een stem op Nick heeft onthouden om hem er in te luizen, omdat hij steeds heeft gezegd moeite te hebben met op Nick te stemmen, maar het uiteindelijk wel gedaan heeft.

Niemand is echt moe, en even laten verschijnt Michel in de woonkamer bij groepje Thomas om aan Jill uit te leggen waarom zij op haar gestemd hebben. Het is omdat zij een sterke speler is, en ze er zeker van wouden zijn dat Jerrel het spel uit zou gaan. Later op de slaapkamer laat Jill blijken dat ze deze uitleg maar onzin vindt.

Hierna vindt er ook nog een gesprek plaats tussen eerst Zoey en Julie, en daarna Zoey met de rest van K3 waarin Zoey grotendeels de waarheid op tafel legt. Ze zegt dat ze al 2 weken op Nick en Michel stemt, omdat ze er van overtuigd is, als hun groepje (k6) overblijft, zij er als eerste uitvliegt. Ze wil dit morgen ook tegen de mannen zeggen. Ze zegt dat ze heel verbaasd was dat Thomas en co allemaal ook op Nick en Michel hebben gestemd, dus ze laat gevoegelijk even weg dat zij het brein achter deze beslissing was.

Hierna gaat zo'n beetje iedereen slapen.

6.30
Het huis is nog in diepe rust.

7:15
Jerrel is vroeg wakker. Hij gaat uit bed, douchen en aankleden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 07:43:11 ]
TheLuckymandonderdag 18 februari 2021 @ 08:42
07:45
Nadat Jerrel een douche heeft genomen, is die de eerste van deze ochtend in de woonkamer en gaat rustig koffie zetten, en pakt zijn make-up spullen bij elkaar om hieraan te kunnen beginnen lijkt.

08:30
Het licht gaat aan. Michel is 1 van de eerste overige die opstaat. Jerrel is inmiddels al een tijdje aan het puzzelen.

08:39
Ook Nick staat op, en samen met Michel verlaten zij de slaapkamer. Ovenklok geeft 10 voor negen aan, en loopt dus maar tien minuten voor. Nick geeft aan Jerrel de tip om snel klaar te zijn, verwacht dat de genomineerden snel naar de gameroom moeten. Jerrel antwoord al helemaal klaar te zijn.

Matt komt inmiddels ook de woonkamer in.

[ Bericht 0% gewijzigd door TheLuckyman op 18-02-2021 08:44:41 (Taalfout) ]
Mageandonderdag 18 februari 2021 @ 08:43
Goedemorgen allemaal. Deze wilde ik jullie niet onthouden:
00:36 uur. Jerrel : "Als ik er uit ga dan gaan jullie allemaal 1 voor 1. En dat Jerrel zijn vader via zijn vingers heeft ingeseind dat hij morgen blijft. :)
TheLuckymandonderdag 18 februari 2021 @ 09:57
09:47
Matt en Jerrel gaan naar buiten. Matt geeft aan dat die gisteren pist was over de situatie van gisteren. Jerrel vraagt naar welke situatie. Jerrel gaat ondertussen hout slaan. Matt geeft aan dat iemand zich niet aan de afspraken heeft gehouden, en denkt dat het lijkt alsof hij zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Omdat Nick een stem minder heeft. Matt denkt dat ze denken dat hij niet op Nick heeft gestemd, omdat hij daarover moeilijk heeft gedaan.

Jerrel denkt dat Naomi niet op hem gestemd heeft. Maar verwacht straks alles te kunnen zien in de gameroom. Als Mike niet heeft meegedaan, heeft die wel een target gemaakt van zichzelf vinden hun.

Jerrel wil het er verder niet echt over hebben, verwacht straks meer duidelijkheid te hebben. Jerrel hoopt dat de kijkers stemmen met de juiste intentie. Als de kijkers hem eruit stemmen, gaan hun (Thomas, Jill, etc) er 1 voor 1 uit.
TheLuckymandonderdag 18 februari 2021 @ 10:02
09:58
Matt en Jerrel hebben nog steeds een gesprek over de nominaties en Mike. Matt geeft aan dat die Jill heeft gewaarschuwd Mike niet te vertrouwen. Volgens Jerrel heeft Jill gisteren nog gezegd dat ze een vertrouwensband heeft met Mike.

Verder geeft Jerrel aan dat ZoŽy heeft opgeroepen aan haar aanhang te stemmen op hem. Ook Jill en Jerrel zouden die oproep hebben gedaan. Matt lijkt nog aan te geven, dat als Jerrel duidelijk krijgt wie op wie heeft gestemd, dit ook duidelijk te maken aan de rest van hun groep. Helaas op dat moment een streamwissel.
Li0nHeartdonderdag 18 februari 2021 @ 10:10
10:10
De 3 genomineerden worden naar de Gameroom geroepen door Big Brother. Naomi spiekt om het hoekje en ziet alleen 3 stoelen staan.

12:15
De bewoners moeten een gezamenlijk kunstwerk maken welke belangrijke gebeurtenis uit hun levens. Ze hebben een uur de tijd. Daarna tonen en vertellen aan de kijker. Deze worden daarna opgeroepen om hetzelfde te doen. De mooiste/indrukwekkendste inzending wordt dan geruild met het kunstwerk en komt in het huis te hangen.

b0befae6497f88e21b996d0ce72df380.png

e890a57fb1602c0304a43519676748bb.png

Het resultaat:
0171c8e51f913ee8cb77121b0f5c62c4.gif
(credits : puzziepie)

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 13:33:08 ]
TheLuckymandonderdag 18 februari 2021 @ 13:51
13:40
De genomineerden komen terug uit de gameroom. Jerrel gaat gelijk naar de slaapkamer, Michel naar de badkamer. Nick vertelt met een strak gezicht in de woonkamer dat er twee naar huis gaan. Er wordt gedacht Evelijn aan een grap, maar door het serieuze gezicht van Nick, heerst er grote twijfel. Julie lijkt heel erg gek geschrokken.

Dan komt de aap uit de mouw, toch een grap die ze met zijn drieŽn hebben bedacht. Vooral Julie, ZoŽy en Liese kunnen het niet echt waarderen.

Leuk moment om even terug te kijken!
TheLuckymandonderdag 18 februari 2021 @ 15:32
15:25
De finale van het UC Petanque is begonnen, Naomi vs Michel. Tussenstand 5-10. Volgens spelleider Nick, is het niveau erg laag.

Tussenstanden:
5-13
5-14

Stream schakelt over naar Liese en Matt die samen binnen zitten te kaarten (Zenuwen). Liese lijkt daar vooral te winnen.

15:41
De uitreiking van de beker wordt gedaan door Nick. Michel heeft de finale gewonnen! Einduitslag is voor mij helaas onbekend.

[ Bericht 18% gewijzigd door TheLuckyman op 18-02-2021 15:43:06 ]
Li0nHeartdonderdag 18 februari 2021 @ 15:43
15:40
De finale van het Universal Championship Petanque is gespeeld, tussen Michel en Naomi.
5d16e6a86806afa8ef4e2a77f260130d.png

Michel heeft gewonnen en krijgt de beker uitgereikt van Nick:

38afa454851cb9d90a265a8b7cc4769a.png

16:00
Inmiddels is nick begonnen met koken, en de vraag is natuurlijk, is dit de laatste aflevering van 'Koken met Nick'?

9faefb32a3b69b6402136558f97f4382.gif

16:30
Het is inpak tijd, de koffers worden gebracht.

Michel gaat inpakken, en ondertussen praat hij met Julie en Liese

c5614993dccfe1fb72b999cf3504c9c6.png

Michel heeft de reden van nomineren van Mike kunnen lezen in de gameroom vertelt hij. Hij gelooft hem niet meer. Ook de beide dames wantrouwen Mike en ze zeggen dat ze zeker niet hun namen tegen hem gaan zeggen.

Daarnaast maken ze zich zorgen dat Zoey volgende week weer op Michel en Nick zal gaan, en dat de 'kinderkamer' zal volgen, zodat er een gelijke stand zal zijn. Ze beseffen dat het huismeesterschap aanstaande week heel belangrijk gaat zijn.

[ Bericht 24% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 16:52:04 ]
Mageandonderdag 18 februari 2021 @ 19:20
19.18 uur Jerrel is aan het plamuren. Liese is met de haren van Naomi bezig in de badkamer, Zoey, Julie en Michel zijn daar ook. Ze hebben het over neuscorrecties. Zoey scheert haar snor (OMG) weg. Ze wil het een keer laten laseren. Iedereen is zich aan het voorbereiden voor de live show. Naomi, Michel, Nick en Mike gaan kaarten.
Jill gaat vanaf morgen afvallen.
Michel met drie mensen op de bank is nooit voordelig. Mensen moeten een keus gaan maken. Nick voelt zich er niet prettig onder.
Jerrel zijn schilderwerk is klaar en hij loopt nu te paraderen. Zoey is haar lip glos kwijt. Jerrel: Het is wat het is gezonde spanning. Jerrel wil graag dat Jill en consorten naast links hem komen zitten.
Michel bedankt Nick voor de fijne tijd en spreekt af dat ze elkaar na BB weer zullen zien.
Ze zijn het spel weerwolven aan het spelen. Nick vraagt hoe lang nog tot de show. Nog 10 minuten.

[ Bericht 19% gewijzigd door Magean op 18-02-2021 21:17:13 ]
Li0nHeartdonderdag 18 februari 2021 @ 22:55
22:55
De uitslag is bekend. Als eerste is Nick safe. Hierna krijgt Michel te zien dat hij mag blijven. Jerrel is eruit gestemd door Nederland en Vlaanderen

5734398e271e3e92d96914204d86e224.gif
(credits: Geenfrietmaarpatat)
Li0nHeartvrijdag 19 februari 2021 @ 07:44
vrijdagnacht
Het is vandaag de verjaardag van Thomas, dus om 23:50 wordt er luidkeels voor hem gezongen. De ovenklok loopt niet perfect op tijd, dus ze zijn 10 minuten te vroeg. Jill en Zoey gaan 's nachts bezig om een taart te bakken voor Thomas en om de woonkamer te versieren met wc-papier en opgeblazen condooms als ballonnen.

Mike komt ze gezelschap houden, en probeert een zaadje te planten dat het verstandig zou zijn om Matt er uit te stemmen. Mike spreekt ook uit dat hij het raar vindt dat Michel steeds bij Julie in bed ligt, terwijl ze een vriend thuis heeft. Mike zegt ook dat hij denkt dat Matt tot over z'n oren verliefd is op Jill.

Voor het slapen gaan, als de 2 dames even alleen in de badkamer zijn, spreken ze tegen elkaar uit dat ze Mike nog niet volledig vertrouwen.

Op de groene slaapkamer zijn ze blij dat Michel en Nick zijn gebleven. Mike is van plan het bed van Jerrel in deze kamer over te nemen, maar dat de andere groep zegt hij dat het hem een beetje opgedrongen is. Bij Mike weet je nooit precies wat er waar is.

7:45
Iedereen slaapt nog, het was voor de meesten dan ook laat vannacht.

9:00
De bewoners, en vooral Thomas, worden wakker gemaakt met het lied 'Happy Birthday'.
Jill steekt de kaarsjes op de taart aan.

fe5af1259273c14cdc705521ae837119.png

[img]https://i.gyazo.com/581b8a66337e4681ccc5b39985f103af.gif[/img

9:30
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen voor het testament van Jerrel. Het is gezapig, hij is blij eruit te zijn, hij hoopt dat de rust nu weerkeert in het huis, en ze een hele fijne tijd gaan hebben. Zoey, Jill en Thomas worden nog apart toegesproken door Jerrel in z'n testament

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 09:37:46 ]
Li0nHeartvrijdag 19 februari 2021 @ 09:54
9:50
Topoverleg aan de ontbijttafel
e7c54d2011045f9a7594a6111dfa5bcf.png

Michel stelt voor om niet over de nominaties te praten, maar zondagavond een momentje te pakken om het er over te hebben. Hij heeft een voorstel in z'n hoofd, en dan moet de rest maar beslissen. En het hangt af van wie de huismeester wordt.

Nick : 'Als iedereen er zich maar goed bij voelt'
Michel 'Goed voelen, maar het moet ook een slimme zet zijn'
Li0nHeartvrijdag 19 februari 2021 @ 11:08
11:00

In de voorraadkamer vindt Zoey een kratje met koptelefoons / geluidsbeschermers en een brief.

91c5452813b007dfddb00071935a7eba.png

De bewoners zetten er allemaal 1 op, en gaan daarna naar de Gameroom. Het is onduidelijk wat er gebeurd. Na ongeveer een kwartier zijn ze weer terug.

3f906a62587ae304931f0fb43ffcb447.png

Het blijkt het huismeesterspel te zijn geweest. Er waren ongeveer 500 ballonnen in de Gameroom. In 1 van die balonnen zat een briefje met 'Huismeester'. Mike heeft 'm gevonden, dus Mike is de nieuwe huismeester.

12:00
De bewoners zingen onder leiding van Zoey 'lang zal hij leven' voor Thomas, en van het 'hiephiephoera' maakt Zoey een geweldige show samen met de rest. De filmpjes volgen vast nog wel.

Hierna is het tijd om de taart aan te snijden, en lekker op te eten.
bb7151071b70a7bdd278e3f1d4042ebc.gif
(credits : geenfrietmaarpatat)

d1ca9fe04c4f7a44773ebd607350fe33.gif
(credits : odie22)

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 12:05:53 ]
Li0nHeartvrijdag 19 februari 2021 @ 12:53
12:45
Michel vindt een overgebleven balletje van het tennisspel in de tuin. Hij probeert deze hoog te houden. Het bezit van het nieuwe balletje is geen lang leven beschoren, binnen een paar minuten verdwijnt ie alweer over de schutting.

ef78f1b10404a3acf0348e0630f023b0.gif

13:20
Er is een spel buiten gespeeld door iedereen, het zelfgemaakte Kubbs van Michel. En daarna genieten de dames van de zon, die ook in Amsterdam overvloedig schijnt. En binnen wordt er door Jill en haar mannen gekaart.

49bc6b6935a13a3335bb06cea9756b9b.png

14:45
Eerst Jill, en dan ook Thomas worden naar de DBK geroepen. Het publiek heet een cadeau voor Thomas gekozen, z'n pikachu :)

87997c8164b999ecd63cf768ff69d92b.gif
3b7edf248983ea692d7ac8a3fb946997.gif
(credit : odie22)

[ Bericht 20% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 15:08:23 ]
Li0nHeartvrijdag 19 februari 2021 @ 16:18
16:15
Vanmiddag een gesprek over Thomas en Jill over hun families, over relaties en teleurstellingen uit het verleden, over zelfvertrouwen. Jill zegt dat ze altijd al heel erg naar vriendschappen met jongens trekt, maar dat echt alleen maar als vriendschap ziet. Geen liefde of sex. Hier zit ook Matt bij, dus voor hem zou dit ook duidelijk moeten zijn. Jill zegt ook dat in het verleden dit af en toe verkeerd begrepen wordt en gezien wordt als flirten. Thomas helpt haar ook nu bij relativeren. Jill zegt dat ze veel zekerder is geworden dan in het begin dat ze erin zat.

In de sauna hebben Naomi en Nick een gesprek. Het gaat over het leven in het Big Brother huis. Ze voelen dat ze eigenlijk meer uitdaging verwachten van Big Brother, omdat het nu een sleur is. Ze hebben ook moeite met de 'kinderen', Nick zegt dat hij zichzelf een beetje de papa voelt. Hij maakt het eten, roept de kinderen die de hele dag spelen, en daarna gaan de kinderen slapen. Ze hebben het erover dat de 'jongeren' heel weinig aansluiting hebben en zoeken, en dat ze ook eigenlijk niks bijdragen. Naomi vindt dat het op dit moment te weinig experiment is voor haar. Nick verwacht nog wel interessante en zware dingen in de toekomst van BB

1e6e912a42c8f2aa97ef6eac2b73e784.png

17:45
Mike is al een hele tijd erbij komen zitten in de sauna. Er volgt veel overleg over nomineren. Mike, Nick en Naomi verkennen voorzichtig een samenwerking, zeker nu Mike huismeester is.

Dit stukje gekopieerd van Benny:

Mike: "Ik zou niet Thomas en Jill doen"
Nick: "Wie dan wel?"
Mike: "Jill en Michel"
Nick: "Ik kan dat niet doen"
Mike: "Dat weet ik. Maar in het slechtste geval wint Jill"

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 17:48:03 ]
Li0nHeartzaterdag 20 februari 2021 @ 12:29
vrijdagavond
In de sauna vindt overleg plaats tussen Michel en Liese. Ook Liese is aanwezig. Michel legt uit dat stemmen op Thomas en Jill hoogstwaarschijnlijk betekent dat hij tegen 1 van hen op de bank komt te zitten. Om dat te voorkomen moeten ze eigenlijk niet op Thomas en Jill stemmen zegt hij, maar op Matt en Zoey. Liese heeft grote moeite om dit te begrijpen, vooral ook omdat ze Zoey haar woord heeft gegeven niet op haar te stemmen. Michel probeert gepassioneerd z'n punt over te brengen, en Liese begrijpt het, maar wil het spel nog niet zo spelen. Ze zegt dat ze eerst met Zoey wil gaan praten, om aan haar te vragen niet op Michel te stemmen.

Ondertussen in de slaapkamer hebben Zoey, Thomas en Jill het over Mike. Ze komen tot de conclusie dat Mike alles bij elkaar liegt en dat hij niet te vertrouwen valt. Eigenlijk zouden ze hem per direct op de bank willen zetten, maar dat kan niet, omdat hij deze week huismeester is. Ze besluiten om het dan maar volgende week te doen.

Ze hebben het er ook over of de aandacht die Mike aan Naomi geeft echt is. Ze komen ook hierbij tot de conclusie dat dit alleen manipulatie is. Jill : 'Mike zei gister, ik heb Naomi nu zover dat ze niet op me gaat stemmen.'

Het drietal is alleen bezig hoe ze dit alles in hun voordeel kunnen gebruiken. Zoey praat niet heel positief over Liese en Zoey, haar 'vriendinnen'.

zaterdagochtend
Liese, Michel en Nick zitten buiten. Michel vraagt Nick wat hij denkt over de komende nominaties. Nick geeft aan dat hij in eerste instantie voor Thomas en Jill wil gaan, maar hij is inmiddels ook tot de conclusie gekomen dat dat gaat betekenen dat Mike dan Michel en 1 van hen op de bank gaat zetten. Zijn tweede scenario is Matt en Jill, maar ook daar komt hij niet tot een gunstig spelverloop.

Michel deelt zijn theorie met Nick om op Zoey en Matt te stemmen. Een tweede theorie die Michel heeft is dat K5 op Michel en Matt zal stemmen, zodat ze er zeker van zijn dat Michel en Matt genomineerd zullen zijn. Michel geeft aan dat hij z'n kansen aandurft tegen Matt.

Ze bespreken met z'n 3en ook het nomineren van Matt en Zoey. Liese geeft nogmaals aan dat ze haar woord richting Zoey niet wil breken, maar dat ze eerst met Zoey wil praten. Liese geeft aan dat als ze ook maar enigszins het gevoel heeft dat Zoey niet eerlijk is, of vaag is, ze ook op Zoey wou willen stemmen. Maar ze wil haar eerst die kans geven. De 2 heren stellen voor dat Liese en Julie met Zoey gaan praten, omdat Zoey een goede band heeft met Julie.


12:30
Het is ook lente in het BB huis, dus er wordt buiten gesport en lekker gezeten.
a81d1bcd9c9bc10e1e56da27431c4dcc.gif

[ Bericht 42% gewijzigd door Li0nHeart op 20-02-2021 12:39:50 ]
Mickytjuhzaterdag 20 februari 2021 @ 17:15
De regels van Huismeester Mike:
1. Mike zorgt samen met 1 andere bewoner elke dag voor ontbijt
2. Elke middag/avond (?) vegan
3. Iedereen studeert 1 dansje in om ‘s avonds samen met de groep te doen

Straf: slapen buiten de slaapkamer op het veldbedje
Li0nHeartzaterdag 20 februari 2021 @ 19:41
Als aanvulling op de post van Mickytjuh
f3bace66de975739708e9b68c33212ce.png
(credits : Fikkert2)

19:30
Iedereen is inmiddels mooi opgedoft, 's middags mocht iedereen 5 favoriete nummers doorgeven. Er lijkt een feestje aan te komen, en Matt lijkt ook meer te weten. BB heeft het 's middags in de DBK verteld dat er iets opgebouwd moest worden. Hij mocht het niet verder vertellen, maar Jill kon het zonder enige moeite uit hem krijgen.

Dus nu wacht men af op wat gaat komen, waarschijnlijk een feestje vanwege de verjaardag van Thomas en 50 dagen in het huis.

88cbe4e7b6b2be49e3d76c1076beb43f.png
Li0nHeartzaterdag 20 februari 2021 @ 21:02
21:00
De bewoners mogen feest vieren omdat ze 50 dagen in het huis zitten. Ze hebben drank, eten, een dj booth en foto's van opdrachten op de schermen in de keuken.

fb5628891a3810610762a7bde425006b.gif
(credits : Tourniquet)

De spullen hoeven pas morgenvroeg ingeleverd te worden, dus ze kunnen de hele nacht door als ze willen.
KnalPoenanizondag 21 februari 2021 @ 14:10
Heb het volgende uit de COS gehaald dus verbeter me gerust als het niet goed is.

Er was een feestje omdat ze op de helft zitten nu en er was een dj booth waarop ZoŽy, Matt en Nick gedraaid hebben. ZoŽy’s dj kwaliteiten leken niet echt spectaculair en het contrast met Matt was erg groot. Die stond echt lekker te draaien en te mixen net als Nick.
Het feestje duurde ongeveer tot 24 uur en toen ging het licht aan en de muziek uit. Er is meerdere keren nieuwe drank verkregen via de voorraadkamer dus sommige bewoners hadden hem best flink zitten begrijp ik.
Liese en Naomi kropen aan het eind van de avond zowat in Michel wat Julie aan haar gezicht te zien niet echt kon waarderen;)
Met een stoeipartij heeft een dronken Jill in Matt zijn nek gebeten. Het lijkt op een zuigzoen nu maar je ziet ook haar tanden in zijn nek staan dus ze zal hem idd gebeten hebben. Jill heeft ook met een fles omhoog steken een lamp in de keuken gesloopt. Ook heeft ze een tijdje bij Matt in bed gelegen en er bestaat onduidelijkheid over wat er onder de dekens precies gebeurd is. Het leek in ieder geval op friemelen maar het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat Matt op haar rug gekriebeld heeft ofzo.
Mike was ook vervelend en werd door BB vriendelijk verzocht om in zijn eigen bed te gaan liggen.
Er is ook gespeculeerd over dat Julie en Michel samen geslapen zouden hebben maar ook dat is niet helemaal zeker. Kortom, een leuk feestje en een leuke streamavond/nacht voor ons;)
Mageanzondag 21 februari 2021 @ 18:58
Als ik zo in de woonkamer kijk een beetje tamme zooi. IVM weekenddienst geen stream verslagen kunnen doen.
Li0nHeartmaandag 22 februari 2021 @ 07:32
zondagavond
Zondagavond is er een hottub sessie geweest met de K5. Er zijn nog altijd wat verschillende inzichten over de te volgen strategie. Vooral Liese wil niet toegeven aan het plan van Michel om op Zoey en Matt te gaan. De uiteindelijke conclusie lijkt te zijn om op Matt en Michel te gaan. Ook zal Nick nog proberen Mike te bewerken.

Hierna gaat iedereen richting bed, waarbij Michel nog z'n excuses aanbiedt aan Liese voor het doordrammen. De enige die nog buiten zijn, zijn Nick en Mike. Ze doen eerst een potje petanque, om daarna in de sauna te gaan overleggen. Nick haalt alles uit de kast om Mike te overtuigen zijn kant te kiezen.

Hij zegt dat hij bij de laatste 4 wil zitten met Liese, Naomi en Mike, en dat hij hen ook 100% zal kunnen overtuigen niet op Mike te stemmen, wanneer het op de laatste 6/7 aankomt. Nick stuurt weer aan op Jill en Thomas op de bank. Mike geeft aan al 36 scenario's in z'n hoofd doorgenomen te hebben. Hij is vooral bang er na volgende week uit te gaan, en wil de strategisch juiste keus maken om er zo lang mogelijk in te zitten. Nick blijft herhalen dat samen met hem hij de meeste kans heeft. Mike lijkt om, maar eerlijk is eerlijk, met Mike weet je het nooit.

Als ze gaan slapen, wisselt Mike van slaapkamer, en gaat op de groene slaapkamer slapen.
TheLuckymanmaandag 22 februari 2021 @ 08:31
08:30
De lampen zijn aangegaan, en Nick en Mike gaan het ontbijt verzorgen. Ook Michiel is gelijk opgestaan en is bezig in de keuken.

Nick gaat iedereen zo roepen, omdat die verwacht dat er vroeg een spel is.

08:54
Behalve ZoŽy zit iedereen aan het ontbijt. ZoŽy is bezig met haar make-up/haar, en lijkt nog niet zo'n haast te hebben om aan te schuiven bij het gezamenlijke ontbijt. Jil haalt haar uiteindelijk op.

10:40
Boodschappen spel in de gameroom. Daarna een lange SL.

11:36
Bewoners zijn terug uit de gameroom. Ongeveer een uurtje weg geweest. Het was weer een spel met ballen, Mike was een goed in geeft die zelf aan.

Naomi heeft moeite met de Vegan-regel, omdat er geen ander eten is. Is weinig veganvoedsel. Bewoners vinden dat Big Brother voor vegan-eten moet zorgen en hopen niet dat dit van het geld af gaat van het boodschappenspel.

(Voor mij niet helemaal duidelijk wat voor spel het is geweest. Moet helaas zelf weg)

[ Bericht 17% gewijzigd door TheLuckyman op 22-02-2021 11:45:25 ]
Li0nHeartmaandag 22 februari 2021 @ 12:27
ochtend
Overleg op de slaapkamer tussen Naomi, Julie en Liese. Julie heeft stress, wil weten op wie ze moet stemmen, want voor haar is het nog steeds niet duidelijk. Naomi zegt 'Thomas en Jill, want Mike zit 100% in ons kamp, dat heeft Nick gezegd'. Ook Liese is hier heel blij om, want ze wou het liefst al op deze 2 stemmen. De conclusie van deze 3 is : 'T + J'

Er lijkt 91,50 euro verdient te zijn met het boodschappenspel. Matt is teleurgesteld in zichzelf over het spel. Nick heeft het goed gedaan.

13:00
In de woonkamer vindt het laatste overleg plaats. Michel zegt dat hij Nick vertrouwt, niet Mike, maar Nick en dus meegaat in het plan. K5 besluit op Thomas en Jill te gaan. Michel : 'Dan is dat het plan, hebben we het er verder ook niet meer over'

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 22-02-2021 20:44:08 ]
Li0nHeartmaandag 22 februari 2021 @ 15:00
13:30
Mike en Jill maken worstenbroodjes. Vandaag is voor een vegan lunch gekozen, dus de broodjes moeten nog even wachten met gegeven worden. Jill likt per ongeluk haar vingers af, en het deeg is niet vegan. Maar Mike ziet het door de vingers. Daarnaast werd direct na de (vegan) lunch aan de worstenbroodjes begonnen door Jill, Thomas en Matt. Mike neemt er dan ook maar 1.

9OAU5mt.png

15:00
De BB stem klinkt in het huis:
Mike, jij bent deze week huismeester en je past je eigen regels niet toe.
Daarom past BB de sanctie toe die JIJ hebt bedacht, Vannacht slaap jij op het veldbed, buiten, in de open lucht.
(thanks MissyZ)

16:00
Binnen wordt er getoept door Jill, Matt, Thomas en Mike. Het volgende gesprek vindt plaats:

Matt : Zoey houdt zich aan wat ze gaat stemmen?
Thomas : Dat weet ik niet, niemand heeft die conversatie met haar gehad, maar ik denk het wel.
Jill : Eentje is voor mij sowieso duidelijk
Matt : Voor mij ook
Thomas : De tweede voor mij ook. Stel dat er 3 op komen.
..
Thomas : Bon, we zullen toch altijd maar overeenkomen met 1 naam, dus laten we het daar maar op houden

Mike houdt, denk ik, wijselijk zijn mond

16:10
BB : "Huismeester Mike, kom naar de dagboekkamer"

De luxe boodschappen. Ze kiezen voor een tennisspel en 20 donuts.

16:25
Matt, Jill en Thomas doen verstoppertje. Precies als Mike weer de DBK uitkomt, glippen Jill en Thomas daar naar binnen om zich te verstoppen

bee13a4f899ed1967b025daa7d268800.gif
(credits: Fikkert2)

Hier is BB niet van gediend : "Matt, Jill is in de DBK'
Vanuit de DBK horen we : "Thomas en Jill verlaat onmiddelijk de dagboekkamer"

Hierna als ze er weer uit zijn: "Thomas en Jill, de dagboekkamer is geen speeltuin. Dit is niet om te lachen."


16:45
Tijdens 'Koken met Nick' ensceneert Nick een foto zodat hij Rudy straks thuis op de kast kan zetten

7615071050fabb7dd414dc58ae184a78.png

Want zegt ie, zo'n vriendschap vindt je niet snel.

[ Bericht 9% gewijzigd door Li0nHeart op 22-02-2021 17:37:32 ]
Mageanmaandag 22 februari 2021 @ 19:36
Nick, Naomi en Mike in gesprek. Ze hebben het over de nominaties. Heb niet meegekregen op wie ze gaan stemmen. Als ik zo nadenk en de woorden volg dan vermoed ik Jill en Thomas.
19.45 uur Nick gaat aan de eerste dansles beginnen. (Jumpen) Hierna gaan ze het spel weerwolven spelen.

[ Bericht 12% gewijzigd door Magean op 22-02-2021 20:10:03 ]
Li0nHeartmaandag 22 februari 2021 @ 21:49
21:00
De bewoners hebben hun donuts (geen vegan voor Naomi) en hun tennisspel gekregen.
Bij het tennisspel zit de bal aan een lang touw.

5a2b74195fd2c13843c8fadbf022ca9a.gif
Li0nHeartdinsdag 23 februari 2021 @ 07:45
23:00
Mike moet als straf buiten slapen op het veldbed. Jill heeft het bed buiten opgesteld midden in de tuin.
Bij het proefliggen gaat Jill even naast Mike liggen en zakt ze wel gelijk door het bed heen:

giphy.gif

Dus Mike is 's nachts nog wel met wat reparatiewerkzaamheden bezig als hij een keer wakker wordt:

63688c7bcdbb354969310eb57b71b1a0.gif
(credits : chufi)
Li0nHeartdinsdag 23 februari 2021 @ 07:50
7:00
Naar het zich laat aanzien, heeft Mike redelijk goed kunnen slapen buiten:
83c0e135213ab2bdc6b7b7c58712fb53.png
(credits : spapaars)

9:00
Er wordt gezamenlijk ontbeten, een van de huisregels van Mike. Dat ontbijt wordt gemaakt door Mike en een aangewezen bewoner. Helaas voor Thomas was hij dat vergeten deze ochtend, dus hij is de volgende die op het bedje mag slapen.

8c33c4a258d87653540aafcee9edfae0.png

9:50
Julie heeft met Zoey gesproken in de voorraadkamer. Julie heeft proberen uit te leggen dat het wellicht goed voor Zoey is om een kant te kiezen, omdat ze anders uiteindelijk genomineerd zal gaan worden. Julie zegt dat ze bij K5 in ieder geval tot de laatste 6 kan komen, maar dan moet ze daar wel voor kiezen.

Zoey zegt dat ze er niet voor gekozen heeft om alleen te staan, maar dat ze vindt dat de andere meisjes voor Nick en Michel hebben gekozen, en dat zij er daardoor een beetje buitenviel, omdat het ongemakkelijk was met Michel.

Verder veel ' mmmmm, mmmmm, jaa' van Zoey. Er is geen conclusie aan het gesprek behalve dat Julie zegt dat Zoey er maar eens over moet nadenken.

10:30
Mike moet het huis voorbereiden voor een opdracht. Alles wat op een of andere manier de tijd kan weergeven moet hij afplakken of inleveren.

11:30
Als aanvulling op onderstaande nog een gesprekje tussen Jill en Mike in de badkamer:

Jill : Waarom stem je niet tactisch? Mij en Thomas, dat is tactisch.
Mike : Weet ik
Jill : Waarom is dat tactisch?
Mike : Omdat jullie allebei hele sterke spelers zijn. Plus dan gaan zij mij 100% vertropuwen, en ik heb Nick en Naomi.
Jill : Maar wat wil je dan nog meer?
Mike : Gezelligheid.
Jill : Ja, choice is yours

[ Bericht 26% gewijzigd door Li0nHeart op 23-02-2021 11:30:17 ]
Mageandinsdag 23 februari 2021 @ 11:16
11.00 uur: Veel gefluister in de badkamer tussen Mike en Thomas. Gaat over de nominaties. Het is eigenlijk niet duidelijk op wie hij zal stemmen. Jill komt er ook bij staan. Dan gaat het over vertrouwen. Mike denkt dat er mensen opgeofferd gaan worden of te wel door BB of door de stemmers thuis.Hij zegt tegen Thomas dat hij of Jill immuniteit moeten pakken. Twee op de bank is beter dan drie. Hij denkt dat hij weet wat er gaat gebeuren als er iemand uit de blauwe kamer weggestemd wordt. Deze week is de kans groter dat Thomas en Jill op de bank komen. En anders een van jullie met ws Matt. Jill heeft het zwaar de afgelopen dagen en dat komt dat in het huis niets met een korreltje zout wordt genomen maar gelijk met een baksteen. Maar ze is hoe dan ook gelukkig.
Pfff het gaat alleen nog maar over de nominaties. Waar je een groepje ziet dan hoppa.

[ Bericht 9% gewijzigd door Magean op 23-02-2021 11:54:31 ]
Li0nHeartdinsdag 23 februari 2021 @ 12:48
12:15
Weekopdracht. Een kettlebelt aan een touw omhoog houden. Iets met kleuren op de grond. Wisselingen kosten geld, hoe langer hoe meer geld lijkt het. Wisselen na langer dan een half uur is gratis, maar de volgende begint dan eerst weer op 0 met nieuw geld verdienen. Michel lijkt de eerste beurt te pakken.

Deducerend, je kunt pas geld verdienen na 30 minuten staan, na draaien moet je de aanwijzing op het rad opvolgen. Na een half uur is het 12,50 euro per minuut.

Ze berekenen dat Michel 42 minuten heeft gestaan, want hij heeft 150 euro verdiend.
56799060d9b3c9acdbb68230bd6ffe6b.png

a20d0a3b343b077f8366f7d93a89fdff.gif

Af en toe moet er aan een rad gedraaid worden:
3dcae9e321a0d72e7e42f443455b04a1.gif

Zoey neemt het over van Michel en begint eerst aan haar 'gratis' 30 minuten.
0db0a02744d6ed0f74d4aaffa8ffb6fd.png

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 23-02-2021 13:28:55 ]
Li0nHeartdinsdag 23 februari 2021 @ 13:27
13:40
4c672333f74d8bc47f20b9bb5468847a.gif

Nick, Naomi en Mike met een powerranger promise..

Nick : We beloven plechtig, elkaar in de ogen kijkend, dat we elkaar altijd trouw blijven, tot in de finale.

[ Bericht 96% gewijzigd door Li0nHeart op 23-02-2021 13:40:59 ]
Mageandinsdag 23 februari 2021 @ 13:28
Jill weer aan het huilen geweest en moest getroost worden door Thomas. Waarom is niet duidelijk maar was wel toen zij en Thomas en de room gingen. Er staat ook een rad waaraan ze moeten draaien. Over welk spel dit gaat weet ik niet het lijkt me een soort van twister omdat er ook allemaal gekleurde vlakken op de grond liggen.
JILL: er is een wonder gebeurd. Ik ben zojuist gewoon ongesteld te worden. Opdracht duurt 10 uur. BB: Liese draai aan het rad: een hand op een blauw vlak voor Zoey. BB: Jill: draai aan het rad.tweede hand van Zoey moet op een roze vlak. Ze kan niet meer wisselen met het touw. Mag niet met de knieŽn de grond raken en de handen moeten op de juiste vlakken blijven staan. Michel adviseert dat men de ringen af doet ivm het touw. Jill zal het van Zoey over nemen als zij dit aangeeft. Jill neemt het van Zoey over. Zoey verdiende 25 euro. Ze zegt dat het echt niet makkelijk is. Zoey moest stoppen omdat ze kramp in de handen kreeg. Zoey moet draaien en Jill moet op een vlak gaan staan met 1 voet. Matt moet naar de DBK komen

[ Bericht 3% gewijzigd door Magean op 23-02-2021 13:54:40 ]
Li0nHeartdinsdag 23 februari 2021 @ 16:57
17:00
De opdracht verloopt nog niet zo voorspoedig. Michel, Zoey, Matt en vooral Jill verdienen veel geld voor de pot. Hierna moet Liese, maar zijn maakt 2 fouten waardoor ze uiteindelijk 100 euro verliezen. Na Liese is Julie. Helaas gaat het erg mis bij Julie. Ze haalt de eerste 30 minuten niet, en maakt ook nog 2 fouten. Bijna al het verdiende geld is door haar weer kwijtgespeeld.

40822665f1482c0c4b6aee0fafa7940d.png

En ze moeten nog 6 uur.