abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 15 december 2020 @ 05:21:57 #151
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196739629
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 06:55 schreef Hanca het volgende:

[..]

Nee, PvdA en GL gaan elkaar echt wel vasthouden, PvdA zou gek zijn als ze alleen in een regering met VVD, CDA en D66 zouden stappen. Dat is alsof VVD mee zou doen met een regering SP, PvdA en GL, waarbij SP de grootste partij zou zijn en de premier zou leveren. Als je PvdA wil krijg je GL er bij. Maar dat is ook geen probleem, GL werkt deze hele kabinetsperiode al prima samen met dit kabinet. Ook op heel grote dingen als het klimaatakkoord en het pensioenakkoord.

Het is trouwens inmiddels wel formeel vastgelegd, beide partijen hebben op hun congressen moties aangenomen waarin staat dat ze niet zonder elkaar gaan regeren. En VVD heeft net met hele grote meerderheid een motie om GL uit te sluiten verworpen, dat komt dus goed uit.
Als de PvdA in zo'n coalitie genoeg kan bereiken zouden ze dat moeten doen. Ze moeten gewoon niet te veel water bij de wijn doen. Uiteindelijk hebben ze geen slechte onderhandelingspositie. Daar moeten ze gebruik van maken.
pi_196739828
Post verplaatst... hier gaat het over het CDA.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')