FOK!forum / Voetbal / [AZ#94] op Slot
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 11:09
OCCWSYH.png

De Club AZ
SPOILER: Geschiedenis
Alkmaar '54

De oorsprong van het betaald voetbal in Alkmaar begint op 13 april 1954 toen de profclub Alkmaar '54 werd opgericht die zich samen met nog negen andere clubs aansloot bij de zogenaamde 'wilde' Nederlandse Beroeps Voetbalbond (NBVB). De allereerste profwedstrijd in Nederland werd op 14 augustus 1954 gespeeld op het gemeentelijk sportpark (de drafbaan) tussen de teams van Alkmaar '54 en Venlo (3-0). De 'wilde competitie' was geen lang leven beschoren want in november 1954 ging ook de KNVB over op profvoetbal en ging de NBVB op in de KNVB. Tachtig clubs konden aan een profavontuur beginnen. De spelers van Alkmaar '54 verdienden 40 gulden per overwinning en eindigden dat seizoen op een vijfde plaats in de 1e klasse C, voldoende voor promotie naar de hoofdklasse. In die hoofdklasse kwam Alkmaar '54 het volgende seizoen 4 punten tekort om te promoveren naar de nieuw te vormen eredivisie. Ook het seizoen 1957-58 was matig en in 1959 werd de vierde plaats in de eerste divisie bereikt. In het seizoen 1963/64 werd de ploeg kampioen in de Tweede Divisie A, vooral door de inbreng van de van AGOVV overgekomen midvoor Sietze de Vries en stopper Barry Hughes, die van Blauw Wit kwam.

FC Zaanstreek

FC Zaanstreek in Koog aan de Zaan werd opgericht op 13 april 1964. FC Zaanstreek nam toen de licentie over van plaatsgenoot KFC (Koger Football Club), dat zich splitste in een prof- en een amateurtak. KFC bestaat nog steeds als amateurclub. FC Zaanstreek begon in de Tweede divisie A waar het in het eerste seizoen als zesde eindigde. In het tweede seizoen werd de club derde en dat was voldoende voor promotie naar de Eerste divisie aangezien de Tweede divisie werd opgeheven. Daar werd de club in het seizoen 1966/67 zevende. De club werd opgeheven op 30 juni 1967 toen hij fuseerde met Alkmaar '54.
SPOILER: Periode Molenaar
De broers Cees en Klaas Molenaar waren Zaanse zakenlieden. Met hun bedrijf Wastora hadden zij zakelijk veel succes. Zij waren bereid om in het voetbal in Alkmaar te investeren. Naast de broers Molenaar waren ook de eigenaren van de Grosmarkt, D.B. Bark en D. Groot, in deze periode actief in het sponsoren van de voetbalclub uit Alkmaar.

Na mislukte pogingen van de gebroeders Molenaar om in de Zaanstreek door middel van een fusie tussen KFC (Koog a/d Zaan) en ZFC (Zaandam) tot een grote Zaanse club te komen, werd tenslotte in 1967 uit een fusie tussen Alkmaar '54 en FC Zaanstreek, AZ'67 geboren, dat later werd omgedoopt tot het huidige AZ. Doordat de club veel buitenlandse spelers contracteerde, leidde dat tot een grote schuldenlast. In 1972 zorgden de gebroeders Molenaar voor de redding.

Langzaam maar zeker kreeg AZ '67 het imago van een club met ambities. Spelers als Willem van Hanegem, John Metgod, Kristen Nygaard en Eddy Treijtel werden aangetrokken. AZ ging steevast voor de ereplaatsen. Maar de broers Molenaar wilden meer. In het seizoen 1979-80 waren de spelers van AZ dicht in de buurt van hun eerste titel. In de laatste fase van de competitie morsten zij echter teveel punten. Ajax werd kampioen. Het team werd wel steeds hechter. Door het aantrekken van spelers als Ronald Spelbos, Jan Peters, Kees Kist en Kurt Welzl werd AZ zowel verdedigend, creatief als aanvallend steeds sterker.

De beloning kwam in het seizoen 1980-81. AZ won van iedere tegenstander en verloor dat seizoen slechts één wedstrijd: tegen Ajax werd het 0-1. AZ werd kampioen. Tot het seizoen 2009-2010 (landskampioenschap FC Twente) was AZ de laatste club buiten de traditionele top 3 (Ajax, Feyenoord en PSV) die dat lukte. Daarnaast werd de dubbel gewonnen; de KNVB beker werd namelijk ook gewonnen en tevens werd de finale van de UEFA Cup gehaald. Daarin was Ipswich Town te sterk (0-3, 4-2). Het kampioensteam van AZ'67 in 1981: Eddy Treytel, Ron Weysters, Jan Gaasbeek, Jos Jonker, Ype Anema, Peter de Waard, Rick Talan, Hans de Koning, John Metgod, Ronald Spelbos, Chris van Dungen, Fred Filippo, Hans Reynders, Richard van der Meer, Jacques Vink, Peter Arntz, Hugo Hovenkamp, Pier Tol, Jan Peters, Kees Kist en Kristen Nygaard. Hoofdcoach Georg Kessler, assistenten Hans Eyckenbroek en Theo Vonk.

Ondanks de successen werd de ploeg in Alkmaar lauw ontvangen. Trainer 'sir' Georg Kessler liet het elftal volgens de supporters te zakelijk spelen. Dat stak Klaas Molenaar. Langzaam maar zeker investeerde hij minder in de club. Ook de spelers wilden hun superseizoen te gelde maken. John Metgod vertrok naar Real Madrid, Kees Kist naar Paris Saint-Germain, Jan Peters naar Genua en Kristen Nygaard naar Nîmes. De vervangers hadden niet de kwaliteit om de prestaties te evenaren.

Toen de Molenaars definitief de club verlieten, gingen de prestaties van AZ ook achteruit. In 1988 volgde een degradatie naar de Eerste divisie.
SPOILER: Periode Scheringa
Willem van Hanegem

In 1993 werd zakenman Dirk Scheringa voorzitter van de club. Hij is net de gebroeders Molenaar een zakenman uit de regio. Zijn fortuin verdiende Scheringa met zijn bedrijf DSB Bank, voorheen Buro Frisia, en hij investeerde flink in de club. Opnieuw was Willem van Hanegem betrokken bij de wederopbouw, dit keer als trainer.

AZ speelt sinds 1998 weer vast in de Eredivisie, door een doelpunt van Hamisi Amani-Dove in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1). Nadat AZ als kampioen van de eerste divisie promoveerde in '96 en degradeerde in 1997. Met trainer Co Adriaanse werd in 2004 opnieuw Europees voetbal bereikt - tweeëntwintig jaar na het laatste optreden.

De Europese campagne van AZ in het seizoen 2004/’05 overtrof vervolgens alle verwachtingen. AZ reikte tot de halve finale van het UEFA Cup toernooi, waarin Sporting Clube de Portugal pas in de blessuretijd van de verlenging voor uitschakeling zorgde (2-1 en 3-2). Onderweg waren clubs als Auxerre (2-0) en Glasgow Rangers (1-0) al opzij gezet. Later sneuvelden Sjachtar Donetsk (1-3 en 2-1) en Primera Division-club Villarreal (2-1 en 1-1) tegen het AZ.

Het uitstekende seizoen 2004-05 genereerde veel belangstelling voor spelers en staf van AZ. Uiteindelijk vertrokken Jan Kromkamp (Villarreal) en Olaf Lindenbergh (Ajax).
Begin januari 2005 had Adriaanse al te kennen gegeven dat hij aan het eind van dat seizoen zou vertrekken. Daarbij verkondigde hij dat er maar één trainer was met de goede papieren voor AZ, zelfs betere dan Adriaanse zelf: Louis van Gaal. Voorzitter Scheringa en Martin van Geel kwamen tot dezelfde conclusie en benaderden Van Gaal. Deze had weinig bedenktijd nodig en ging op het aanbod van AZ in. Zo verzekerde AZ zich ook voor het seizoen 2005-06 van de diensten van een toptrainer.

Adriaanse vertrok - na geruchten over onder meer Shaktar Donetsk en enkele Duitse clubs - uiteindelijk naar FC Porto, winnaar van de Champions League in 2004. Technisch directeur Martin van Geel, verkaste tegen de zin van supporters en voorzitter naar Ajax. Zijn opvolger werd Marcel Brands, die bij RKC Waalwijk als technisch directeur zijn sporen had verdiend.
Dirk Scheringa heeft in februari 2005 de schuld van 67 miljoen euro omgezet in aandelen, waardoor hij de eigenaar is van AZ en het DSB Stadion. Dit werd pas in december 2006 bekend door een groot interview met Voetbal International.

In het seizoen 2005-06 bereikte AZ de tweede plaats in de competitie. In de play-offs voor directe plaatsing voor de voorronde van de UEFA Champions League werd echter verloren tegen FC Groningen. Hierdoor werd de ploeg officieel vierde op de ranglijst (de UEFA eist een unanieme eindstand). AZ werd in de UEFA Cup uitgeschakeld door het Spaanse Real Betis uit Sevilla. Denny Landzaat, Kenneth Perez en Henk Timmer vertrokken aan het eind van dit seizoen; nieuwe spelers waren onder anderen Gijs Luirink, Simon Cziommer en Moussa Dembélé.

Shota Arveladze als spitsentrainer bij AZ - Het seizoen 2006-07, dat volgens de doelstellingen vooral een opbouwjaar zou worden, werd voortvarend begonnen met een 8-1 zege op NAC Breda. Lange tijd werd de ranglijst aangevoerd door PSV, maar op de voorlaatste speeldag nam AZ de leiding. De laatste wedstrijd werd echter verloren van Excelsior, waardoor AZ als derde eindigde. De bekerfinale tegen Ajax eindigde na 90 minuten in 1-1, en in de verlenging werd niet gescoord. Er moest nu worden overgegaan op het nemen van strafschoppen. AZ verloor uiteindelijk de strafschoppenserie met 8-7. In de play-offs was Ajax over twee wedstrijden het sterkst en liep AZ een Champions League ticket mis. Waar de dubbel in bereik had gelegen, werd het een "net niet"-seizoen en greep AZ naast alle prijzen. Na het seizoen vertrokken belangrijke spelers als De Cler, Koevermans en Arveladze.

Voor het seizoen 2007-08 lagen de verwachtingen wegens de goede prestaties van het seizoen ervoor dan ook torenhoog. AZ had voor miljoenen euro's aan spelers en speelde sterk in de voorbereiding tegen Internazionale (4-2 winst). Grote aankopen voor dat seizoen waren de Braziliaanse jeugdinternational Ari, El Hamdaoui, Belgisch international Pocognoli en de Italiaanse jeugdinternational Pellè, die de duurste aankoop werd uit de historie van AZ. Het seizoen werd echter een groot fiasco: AZ had weinig geluk en vooral de aanvalslinie kwam moeizaam tot scoren. AZ werd uitgeschakeld in de eerste ronde van de KNVB beker en overwinterde niet in de UEFA Cup. In de competitie eindigde AZ op de 11e plaats. Gedurende het seizoen kwam Van Gaal onder druk te staan, en in maart 2008 nam hij zijn ontslag. Na protesten uit de spelersgroep en de directie, besloot Van Gaal dit ontslag in te trekken en zijn contract uit te dienen.

Met oog op het seizoen 2008-09 besloot de directie geen miljoenen meer te investeren in de selectie. De voorbereidingen werden verstoord doordat een groot deel van de selectie bestond uit jeugdinternationals die uitkwamen op de Olympische Spelen in Peking. De eerste competitiewedstrijden speelde AZ moeizaam. Het team verloor met 2-1 van NAC Breda en werd met 3-0 weggespeeld door ADO Den Haag. In de media werd gesuggereerd dat Van Gaal de winter niet zou gaan halen. Het leek een slecht seizoen te gaan worden, maar in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen PSV kwam de ommekeer en startte AZ een succesvolle reeks, waarin vooral de aanvallers El Hamdaoui en Dembélé een hoofdrol spelen. Op zondag 19 april 2009 werd AZ voor de tweede maal in de clubgeschiedenis kampioen van Nederland Op 29 oktober 2009 maakte Scheringa bekend dat hij aftrad als voorzitter van AZ. Brands verliet de club als technisch directeur aan de eind van dat seizoen.
Prijzenkast:

Landskampioen (2x) 1981, 2009

Eerste divisie (3x) 1960 (als Alkmaar '54), 1996, 1998

KNVB beker (4x) 1978, 1981, 1982, 2013

Johan Cruijff Schaal (1x) 2009

XcCXxmF.jpg
tompsv18zaterdag 5 december 2020 @ 11:11
Wat een klein gedrag van AZ met nogal lange tenen. Natuurlijk is Feyenoord nog altijd een (veel) grotere club dan AZ, gezien het stadion/prijzen/fans/druk. Het is niet heel netjes om achter de rug in gesprek te gaan, maar Slot heeft geweldig gepresteerd vorig seizoen en maakt dit seizoen een grote kans op overwintering. Schaar dit dus wel onder grootheidswaanzin van AZ. Met hun spastische gedrag dat ze niet meer aan de top-3 willen verkopen.
Madhouse11zaterdag 5 december 2020 @ 11:12
Terechte zet van AZ. Vreemde keuze van Slot om voor Feyenoord te kiezen, afgezien van de enorme deuk in zijn imago nu.
Durmadazaterdag 5 december 2020 @ 11:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:11 schreef tompsv18 het volgende:
Wat een klein gedrag van AZ met nogal lange tenen. Natuurlijk is Feyenoord nog altijd een (veel) grotere club dan AZ, gezien het stadion/prijzen/fans/druk. Het is niet heel netjes om achter de rug in gesprek te gaan, maar Slot heeft geweldig gepresteerd vorig seizoen en maakt dit seizoen een grote kans op overwintering. Schaar dit dus wel onder grootheidswaanzin van AZ. Met hun spastische gedrag dat ze niet meer aan de top-3 willen verkopen.
Iemand die voor een belangrijke Europese wedstrijd stiekem gaat praten met een directe concurrent is niet langer serieus te nemen en te handhaven voor de groep. Enige juiste besluit, dan is het maar 'klein' gedrag. Ik had hem ook niet graag meer op de bank willen zien zitten.
fetXzaterdag 5 december 2020 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:11 schreef tompsv18 het volgende:
Wat een klein gedrag van AZ met nogal lange tenen. Natuurlijk is Feyenoord nog altijd een (veel) grotere club dan AZ, gezien het stadion/prijzen/fans/druk. Het is niet heel netjes om achter de rug in gesprek te gaan, maar Slot heeft geweldig gepresteerd vorig seizoen en maakt dit seizoen een grote kans op overwintering. Schaar dit dus wel onder grootheidswaanzin van AZ. Met hun spastische gedrag dat ze niet meer aan de top-3 willen verkopen.
Eens. Beetje kinderachtig is het wel. Het is helemaal niet zo gek dat hij graag naar Feyenoord wil als je er een beetje realistisch naar kijkt.

Goede trainer, heeft veel betekend voor AZ.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 11:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:11 schreef tompsv18 het volgende:
Wat een klein gedrag van AZ met nogal lange tenen. Natuurlijk is Feyenoord nog altijd een (veel) grotere club dan AZ, gezien het stadion/prijzen/fans/druk. Het is niet heel netjes om achter de rug in gesprek te gaan, maar Slot heeft geweldig gepresteerd vorig seizoen en maakt dit seizoen een grote kans op overwintering. Schaar dit dus wel onder grootheidswaanzin van AZ. Met hun spastische gedrag dat ze niet meer aan de top-3 willen verkopen.
Het maakt AZ nog kleiner als club. Mooi om naar te kijken dus :)
WheeledWarriorzaterdag 5 december 2020 @ 11:16
Lekker kinderachtig van AZ :')
Durmadazaterdag 5 december 2020 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:14 schreef fetX het volgende:

[..]

Eens. Beetje kinderachtig is het wel. Het is helemaal niet zo gek dat hij graag naar Feyenoord wil als je er een beetje realistisch naar kijkt.

Goede trainer, heeft veel betekend voor AZ.
Vanuit een Feyenoord bril misschien wel. En dan nog, hij had op zijn minst moeten wachten op de winterstop. Dan hadden beide partijen makkelijk uit elkaar kunnen gaan met het oog op de directe confrontaties. Nu barst er een bom en zit er ook mooi een scheur in het imago van Slot.
El-Stinhozaterdag 5 december 2020 @ 11:17
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:15 schreef Caland het volgende:

[..]

Het maakt AZ nog kleiner als club. Mooi om naar te kijken dus :)
Het is ook wel een heerlijk moment zo richting twee belangrijke maanden, als club die nog een afstand tot de top te overbruggen heeft. Morgen tegen de ontregelaar van de Eredivisie, de Europese afsluiter, Vitesse. Dat allemaal voor kerst en dan moet de toppermaand nog komen.

Jij nog popcorn?
tompsv18zaterdag 5 december 2020 @ 11:18
twitter


Dat is een hele matige trainer. Succes ermee
Kaneelstokjezaterdag 5 december 2020 @ 11:18
Nouja, er wordt in ieder geval snel geschakeld.
fetXzaterdag 5 december 2020 @ 11:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:16 schreef Durmada het volgende:

[..]

Vanuit een Feyenoord bril misschien wel. En dan nog, hij had op zijn minst moeten wachten op de winterstop. Dan hadden beide partijen makkelijk uit elkaar kunnen gaan met het oog op de directe confrontaties. Nu barst er een bom en zit er ook mooi een scheur in het imago van Slot.
Nee hoor. Als je er realistisch naar kijkt ook.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:17 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Het is ook wel een heerlijk moment zo richting twee belangrijke maanden, als club die nog een afstand tot de top te overbruggen heeft. Morgen tegen de ontregelaar van de Eredivisie, de Europese afsluiter, Vitesse. Dat allemaal voor kerst en dan moet de toppermaand nog komen.

Jij nog popcorn?
Het is wel een heerlijke soap aan het worden inderdaad.
maxi-muszaterdag 5 december 2020 @ 11:22
Is Arne een drinker?
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 11:22
twitter
El-Stinhozaterdag 5 december 2020 @ 11:24
Wat een schema.

Eod3TToWEAEm9k5?format=png&name=small
Neef_Wuppiezaterdag 5 december 2020 @ 11:25
Goed gehandeld AZ.

Zo'n rat moet je gelijk bij de lurven pakken. :W
Dagoduckzaterdag 5 december 2020 @ 11:26
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:24 schreef El-Stinho het volgende:
Wat een schema.

[ afbeelding ]
Gewoon lekkere potjes voetbal toch? Zie het probleem niet.
RamboDirkzaterdag 5 december 2020 @ 11:31
Wat doen ze nu schijnheilig bij AZ, dit is toch hoe de voetbalwereld werkt? beetje apart dit.
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 11:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:13 schreef Durmada het volgende:

[..]

Iemand die voor een belangrijke Europese wedstrijd stiekem gaat praten met een directe concurrent is niet langer serieus te nemen en te handhaven voor de groep. Enige juiste besluit, dan is het maar 'klein' gedrag. Ik had hem ook niet graag meer op de bank willen zien zitten.
Misschien praat hij al veel langer, dat is niet bekend. Het kwam nu pas uit, dat is toch wat anders.
Frozen-assassinzaterdag 5 december 2020 @ 11:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:24 schreef El-Stinho het volgende:
Wat een schema.

[ afbeelding ]
Op naar degradatie
GurneyIsBestOkezaterdag 5 december 2020 @ 11:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:16 schreef Durmada het volgende:

[..]

Vanuit een Feyenoord bril misschien wel. En dan nog, hij had op zijn minst moeten wachten op de winterstop. Dan hadden beide partijen makkelijk uit elkaar kunnen gaan met het oog op de directe confrontaties. Nu barst er een bom en zit er ook mooi een scheur in het imago van Slot.
Maar dan had Feyenoord misschien al doorgeschakeld, sowieso had dit niet uit moeten lekken tot na as donderdag. Waarschijnlijk is dit al langer bezig, Arnesen weet al een maand dat Dickie er mee kapt.

Alleen heeft iemand zitten lekken aan die zolderkamerautist en dan wordt het ineens heel lastig.
Breekfastzaterdag 5 december 2020 @ 11:39
Is hij nu op straat gezet omdat hij de gesprekken met Feyenoord niet gemeld heeft of omdat hij überhaupt het gesprek met Feyenoord is aangegaan?
Dagoduckzaterdag 5 december 2020 @ 11:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 08:46 schreef fetX het volgende:

[..]

Heeft hij toch gewoon gelijk in? Gaat AZ nu voor de wind, maar Feyenoord is eigenlijk in alles groter en ook qua prestaties doen ze het de afgelopen 10 jaar gewoon beter (kijkend zowel naar prijzen als eindstanden. En dan komt Feyenoord ook nog eens uit een periode waar het bijna failliet was). Op de lange termijn is er veel meer uit Feyenoord te halen.

Maar goed, moet er wel eerst een beetje degelijk beleid worden gevoerd. Het lijkt er dan toch op dat Arnesen een soort van plan heeft.
Mwah, ik zie bij Feyenoord geen twee kwartfinales Europees staan in de laatste 10 jaar. En AZ staat Europees ook hoger, is maar één plekje, maar toch :P

Als je kijkt naar wat de trainer kan bereiken de komende paar seizoenen denk ik dat het elkaar niet zoveel ontloopt. Denk niet dat een stap naar Feyenoord heel veel hoger is. Maar de druk om te winnen is wel veel groter en het is dus moeilijker om het goed te doen als trainer. Als ie dat wil, prima. Ik denk dat ie gaat falen.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 11:48
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:41 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Mwah, ik zie bij Feyenoord geen twee kwartfinales Europees staan in de laatste 10 jaar. En AZ staat Europees ook hoger, is maar één plekje, maar toch :P

Als je kijkt naar wat de trainer kan bereiken de komende paar seizoenen denk ik dat het elkaar niet zoveel ontloopt. Denk niet dat een stap naar Feyenoord heel veel hoger is. Maar de druk om te winnen is wel veel groter en het is dus moeilijker om het goed te doen als trainer. Als ie dat wil, prima. Ik denk dat ie gaat falen.
Tsja, zo kun je alles wel recht lullen. Heeft AZ Europees ooit eens echt iets gewonnen bijvoorbeeld? Het blijft toch gewoon een club die qua achterland niet eens groter is dan de Vitesses van deze wereld. Ik zie de uitdaging wel
Idisromzaterdag 5 december 2020 @ 11:53
AZ moet nog twee keer tegen Feyenoord spelen. Dus inderdaad, Arne Slot heeft veel te vroeg gepraat met zijn nieuwe werkgever. Dat is niet 'done'.

Robert Eenhoorn heeft gelijk, dan maar gelijk weg. Trouwens grappig dat Feyenoord nog een jaar geleden bijna alles deed om Robert Eenhoorn zelf binnen te halen.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 11:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:53 schreef Idisrom het volgende:
AZ moet nog twee keer tegen Feyenoord spelen. Dus inderdaad, Arne Slot heeft veel te vroeg gepraat met zijn nieuwe werkgever. Dat is niet 'done'.

Robert Eenhoorn heeft gelijk, dan maar gelijk weg. Trouwens grappig dat Feyenoord nog een jaar geleden bijna alles deed om Robert Eenhoorn zelf binnen te halen.
En ook mooi dat Eenhoorn niet moeilijk doet over de afkoopsom. Gratis is altijd goed.
Evertjanzaterdag 5 december 2020 @ 12:22
Ik zou als AZ zijnde nu proberen Dickie te contracteren
#ANONIEMzaterdag 5 december 2020 @ 12:53
Ik zou het wel leuk vinden als AZ nu Gio pakt voor volgend seizoen. Of weer een onervaren trainer: Dirk Kuyt :).
Maastorenzaterdag 5 december 2020 @ 12:53
Small club mentality. Das Engels.
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 12:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 12:53 schreef Maastoren het volgende:
Small club mentality. Das Engels.
maar wel duidelijk
Kaneelstokjezaterdag 5 december 2020 @ 12:55
Hopelijk haalt AZ ten Hag.
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 12:55 schreef Kaneelstokje het volgende:
Hopelijk haalt AZ ten Hag.
Gio is beschikbaar
JR-Style-93zaterdag 5 december 2020 @ 13:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 12:55 schreef Kaneelstokje het volgende:
Hopelijk haalt AZ ten Hag.
Jij wil Heitinga voor de groep bij Ajax?
Kaneelstokjezaterdag 5 december 2020 @ 13:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jij wil Heitinga voor de groep bij Ajax?
Mag toch hopen dat dat niet gaat gebeuren.
GGMMzaterdag 5 december 2020 @ 13:14
Ik ben benieuwd of ze voortaan ook de spelers gaan ontslaan als ze met andere clubs praten.
LordVoldermortzaterdag 5 december 2020 @ 13:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:48 schreef Caland het volgende:

[..]

Tsja, zo kun je alles wel recht lullen. Heeft AZ Europees ooit eens echt iets gewonnen bijvoorbeeld? Het blijft toch gewoon een club die qua achterland niet eens groter is dan de Vitesses van deze wereld. Ik zie de uitdaging wel
Uitdaging? Het is gewoon een hele armoedige club waar niks mee te bereiken valt momenteel. Hij gaat echt veel te vroeg weg, had geduld moeten bewaren voor Ajax. Nu staat hij volgend jaar weer onder druk, omdat de Kuip weer veel te veel verwacht.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:14 schreef GGMM het volgende:
Ik ben benieuwd of ze voortaan ook de spelers gaan ontslaan als ze met andere clubs praten.
Lijkt me wel vervelend dat AZ nu moet wachten totdat de competitie is afgelopen voordat ze trainers gaan benaderen.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 13:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:15 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Uitdaging? Het is gewoon een hele armoedige club waar niks mee te bereiken valt momenteel. Hij gaat echt veel te vroeg weg, had geduld moeten bewaren voor Ajax. Nu staat hij volgend jaar weer onder druk, omdat de Kuip weer veel te veel verwacht.
Je hebt in Nederland qua aandacht en achterban Ajax en Feyenoord, dan een gapend gat waarna PSV verschijnt.

Een spliksplinternieuw jeugdcomplex (vorig jaar opgeleverd) waar ook nog eens hervormingen in plaatsvinden, de scouting die ook wordt geherstructureerd en op de achtergrond investeerders die erin gaan stappen.

Ja, ik zie de uitdaging wel. Nog even los van het feit dat Feyenoord in vrijwel alles een grotere club is.
Durmadazaterdag 5 december 2020 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:14 schreef GGMM het volgende:
Ik ben benieuwd of ze voortaan ook de spelers gaan ontslaan als ze met andere clubs praten.
Ik ben benieuwd of Forum Admins altijd kortzichtig en schijtlollig proberen te zijn.
Ronald-Koemanzaterdag 5 december 2020 @ 13:36
• Gio
• Cocu
• Van Bommel
• Verbeek
• Buijs
• Van der Looi
• Heitinga
• Van der Gaag
• Stam
• Seedorf
• een Duitser

Zeg het maar jongens
Immerdebestebobzaterdag 5 december 2020 @ 13:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:16 schreef Caland het volgende:

[..]

Lijkt me wel vervelend dat AZ nu moet wachten totdat de competitie is afgelopen voordat ze trainers gaan benaderen.
Ze gaan natuurlijk voor een transfervrije trainer. En als dat niet zo is, gaan ze eerst toestemming vragen aan de andere club om trainer te mogen benaderen.
Immerdebestebobzaterdag 5 december 2020 @ 13:42
Oh wacht, Zelfs Mario Been heeft ander werk natuurlijk.
Calandzaterdag 5 december 2020 @ 13:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:41 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ze gaan natuurlijk voor een transfervrije trainer. En als dat niet zo is, gaan ze eerst toestemming vragen aan de andere club om trainer te mogen benaderen.
Ik vrees met grote vrezen voor oppercalimero Van Bommel

Al zou hij wat dat betreft uitstekend passen bij AZ natuurlijk
Frozen-assassinzaterdag 5 december 2020 @ 13:49
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:36 schreef Ronald-Koeman het volgende:
• Gio
• Cocu
• Van Bommel
• Verbeek
• Buijs
• Van der Looi
• Heitinga
• Van der Gaag
• Stam
• Seedorf
• een Duitser

Zeg het maar jongens
Je vergeet kroonprins van het Nederlands voetbal!
fetXzaterdag 5 december 2020 @ 13:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:23 schreef Caland het volgende:

[..]

Je hebt in Nederland qua aandacht en achterban Ajax en Feyenoord, dan een gapend gat waarna PSV verschijnt.

Een spliksplinternieuw jeugdcomplex (vorig jaar opgeleverd) waar ook nog eens hervormingen in plaatsvinden, de scouting die ook wordt geherstructureerd en op de achtergrond investeerders die erin gaan stappen.

Ja, ik zie de uitdaging wel. Nog even los van het feit dat Feyenoord in vrijwel alles een grotere club is.
AZ is in niks de club die Feyenoord is, al denken ze blijkbaar zelf van wel. Ze presteren nu beter en hebben betere spelers. Maar schijnbaar heeft Arnesen wel een plan met mogelijkheden, want anders doe je het niet.
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 13:50 schreef fetX het volgende:

[..]

AZ is in niks de club die Feyenoord is, al denken ze blijkbaar zelf van wel. Ze presteren nu beter en hebben betere spelers. Maar schijnbaar heeft Arnesen wel een plan met mogelijkheden, want anders doe je het niet.
ik moet daar wel een beetje om gniffelen inderdaad, net zo min dat Feyenoord snel topclub af zal zijn ondanks de prestaties kan AZ zich geen topclub noemen, daar hebben ze gewoon te weinig voor gewonnen.
fetXzaterdag 5 december 2020 @ 14:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 14:12 schreef Tarado het volgende:

[..]

ik moet daar wel een beetje om gniffelen inderdaad, net zo min dat Feyenoord snel topclub af zal zijn ondanks de prestaties kan AZ zich geen topclub noemen, daar hebben ze gewoon te weinig voor gewonnen.
Europees doet AZ het wel wat beter (al valt dat in de ranking wel mee), maar nationaal gezien presteert Feyenoord de afgelopen decennia gewoon beter ook. Dus snap eigenlijk niet waar die misplaatste arrogantie vandaan komt.
#ANONIEMzaterdag 5 december 2020 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 14:15 schreef fetX het volgende:

[..]

Europees doet AZ het wel wat beter (al valt dat in de ranking wel mee), maar nationaal gezien presteert Feyenoord de afgelopen decennia gewoon beter ook. Dus snap eigenlijk niet waar die misplaatste arrogantie vandaan komt.
Stukje media he. Die lopen al vanaf Scheringa zo'n beetje te roepen dat AZ echt bij de top 4 hoort en al dat soort ongein.
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 14:15 schreef fetX het volgende:

[..]

Europees doet AZ het wel wat beter (al valt dat in de ranking wel mee), maar nationaal gezien presteert Feyenoord de afgelopen decennia gewoon beter ook. Dus snap eigenlijk niet waar die misplaatste arrogantie vandaan komt.
Ambitie is natuurlijk niks mis mee en ik vind het ook knap wat er is neergezet sinds het vertrek van Scheringa, iedereen had verwacht dat AZ in zou storten.
Maar als je dan verder kijkt hoe AZ zou kunnen groeien dan wordt het wel een stuk moeilijker dus meer dan een subtopper zal het niet worden ook al schreeuw je zelf dat je een topclub bent.
Frozen-assassinzaterdag 5 december 2020 @ 14:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 14:17 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Stukje media he. Die lopen al vanaf Scheringa zo'n beetje te roepen dat AZ echt bij de top 4 hoort en al dat soort ongein.
Dat klopt ook wel maar dat maakt nog niet dat ze bij top-3 horen. AZ heeft dan wel betere jeugdopleiding maar qua allure en prestaties is het nog lichtjaren van Feyenoord verwijderd. Bijzonder impulsieve beslissing dit vrees ik wat nog wel gaat backfiren. Waar ga je een 1 op 1 vervanger vinden voor Slot?
Dagoduckzaterdag 5 december 2020 @ 14:57
Koeman is ook op 5 december weggestuurd.
De_Kraamzaterdag 5 december 2020 @ 15:28
Dat gedoe met de Champions League :')
Dat gedoe met van Praag :')
Nu dit weer :')

#EenhoornOut
Durmadazaterdag 5 december 2020 @ 15:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 15:28 schreef De_Kraam het volgende:
Dat gedoe met de Champions League :')
Dat gedoe met van Praag :')
Nu dit weer :')

#EenhoornOut
Kijk anders even lekker naar het gegeil op Eenhoorn in je eigen topic :P
TheVulturezaterdag 5 december 2020 @ 16:17
Ik snap dat je je bekocht voelt als je trainer achter je rug om gaat praten en niet eerst de clubs eruit laat komen, maar je loopt als AZ nu toch een aardige afkoopsom mis en het resultaat is hetzelfde....
TheVulturezaterdag 5 december 2020 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 14:20 schreef Tarado het volgende:

[..]

Ambitie is natuurlijk niks mis mee en ik vind het ook knap wat er is neergezet sinds het vertrek van Scheringa, iedereen had verwacht dat AZ in zou storten.
Maar als je dan verder kijkt hoe AZ zou kunnen groeien dan wordt het wel een stuk moeilijker dus meer dan een subtopper zal het niet worden ook al schreeuw je zelf dat je een topclub bent.
Er staat wel een bak potentieel geld op het veld nu, deze selectie van AZ heeft veel meer waarde dan het huidige Feyenoord bijvoorbeeld. Ik vind het toch al met al een vreemde stap van Slot. Hij heeft bij AZ een grotere kans om kampioen te worden dan bij Feyenoord op dit moment.
Marsenalzaterdag 5 december 2020 @ 16:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 16:17 schreef TheVulture het volgende:
Ik snap dat je je bekocht voelt als je trainer achter je rug om gaat praten en niet eerst de clubs eruit laat komen, maar je loopt als AZ nu toch een aardige afkoopsom mis en het resultaat is hetzelfde....
Tja, ze hebben 'een punt gemaakt'. Heb je nu niet zoveel aan, maar een volgende werknemer denkt 2 keer na voordat deze zonder Robert zn ring te kussen met een andere club gaat praten. Niemand is groter dan de club, dat soort onzin, die uitspraken, dat hoort ook bij je standaard repertoire als je een topclub wilt zijn.

Beetje powerplay van AZ. Als je met de grote jongens mee wilt doen moet je je er ook naar gedragen, zullen ze gedacht hebben.
Taradozaterdag 5 december 2020 @ 16:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 16:19 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Er staat wel een bak potentieel geld op het veld nu, deze selectie van AZ heeft veel meer waarde dan het huidige Feyenoord bijvoorbeeld. Ik vind het toch al met al een vreemde stap van Slot. Hij heeft bij AZ een grotere kans om kampioen te worden dan bij Feyenoord op dit moment.
Dit seizoen heeft AZ z'n kans op het kampioenschap al verspeeld dus heeft Feyenoord meer kans maar moeilijk om dat in % uit te drukken.
Verder wel eens over de selectie maar wie blijft daar nog van over volgend seizoen, dan kan je weer opnieuw beginnen. Het hangt ook af van het plan en de (externe) middelen daarvoor van Feyenoord, dat moet wel iets zijn.
TheVulturezaterdag 5 december 2020 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 16:41 schreef Tarado het volgende:

[..]

Dit seizoen heeft AZ z'n kans op het kampioenschap al verspeeld dus heeft Feyenoord meer kans maar moeilijk om dat in % uit te drukken.
Verder wel eens over de selectie maar wie blijft daar nog van over volgend seizoen, dan kan je weer opnieuw beginnen. Het hangt ook af van het plan en de (externe) middelen daarvoor van Feyenoord, dat moet wel iets zijn.
Oh ja die externe financierder zal dan wel rond zijn en dat plaatje zal wel aan Slot zijn geschetst, daar had ik nog niet eens aan gedacht...
Obiekuluzondag 6 december 2020 @ 16:04
Ik vrees bij de nieuwe coach Jansen dat hij echt gelooft dat hij op dit niveau kan werken.
Dat is een misvatting.

[ Bericht 0% gewijzigd door Obiekulu op 06-12-2020 16:20:15 ]
Madhouse11zondag 6 december 2020 @ 16:12
Hij wisselt in ieder geval net zo slecht als Slot. Terechte nederlaag, wat liepen ze te prutsen. Dat moet donderdag stukken beter.
Norragezondag 6 december 2020 @ 16:34
RIP AZ

Wat een kutsoap...
Shivozondag 6 december 2020 @ 18:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2020 11:48 schreef Caland het volgende:

[..]

Tsja, zo kun je alles wel recht lullen. Heeft AZ Europees ooit eens echt iets gewonnen bijvoorbeeld? Het blijft toch gewoon een club die qua achterland niet eens groter is dan de Vitesses van deze wereld. Ik zie de uitdaging wel
Achterland dat wordt gedeeld met twee andere betaald voetbalclubs. Ik zie het verschil tussen Feyenoord en AZ niet zo, kwa grootte en zeker niet kwa recente prestaties. De enige trainer die het aardig heeft gedaan bij Feyenoord heeft zich zelf net afgemeld in Guangzhou. Succes Arne, de volgende Mario Been.


Huyberts zegt eigenlijk “niemand is groter dan Max Huyberts”. Heeft goed beleid gevoerd kwa de selectie maar iedere manager kan je vertellen dat deze stap AZ heel veel geld gaat kosten.
Calandzondag 6 december 2020 @ 18:07
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 18:05 schreef Shivo het volgende:

[..]

Achterland dat wordt gedeeld met twee andere betaald voetbalclubs. Ik zie het verschil tussen Feyenoord en AZ niet zo, kwa grootte en zeker niet kwa recente prestaties.
Dat is ook wel weer zo ja. Feyenoord heeft alleen in de laatste 5 jaar al ongeveer net zoveel gewonnen als AZ in de gehele clubhistorie. En een achterban die een factor of 10 groter is, dus de potentie ook.
Merkiemaandag 7 december 2020 @ 16:57
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2020 18:05 schreef Shivo het volgende:

[..]

Achterland dat wordt gedeeld met twee andere betaald voetbalclubs. Ik zie het verschil tussen Feyenoord en AZ niet zo, kwa grootte en zeker niet kwa recente prestaties. De enige trainer die het aardig heeft gedaan bij Feyenoord heeft zich zelf net afgemeld in Guangzhou. Succes Arne, de volgende Mario Been.

Huyberts zegt eigenlijk “niemand is groter dan Max Huyberts”. Heeft goed beleid gevoerd kwa de selectie maar iedere manager kan je vertellen dat deze stap AZ heel veel geld gaat kosten.
Lol.
Dagoduckmaandag 7 december 2020 @ 17:22
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2020 18:05 schreef Shivo het volgende:
Achterland dat wordt gedeeld met twee andere betaald voetbalclubs.
Hier in Den Helder is alles en iedereen zijn moeder voor Ajax. Toch jammer.
Idisrommaandag 7 december 2020 @ 19:26
quote:
6s.gif Op maandag 7 december 2020 17:22 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Hier in Den Helder is alles en iedereen zijn moeder voor Ajax. Toch jammer.
Krijgen jullie nog de AZ-krant eens in de zoveel weken?
In de tijd van Co Adriaanse en Louis van Gaal kregen wij die krant zelfs hier in het Westen van Friesland. Nu al lang niet meer.
Dagoduckdinsdag 8 december 2020 @ 01:50
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2020 19:26 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Krijgen jullie nog de AZ-krant eens in de zoveel weken?
In de tijd van Co Adriaanse en Louis van Gaal kregen wij die krant zelfs hier in het Westen van Friesland. Nu al lang niet meer.
Er staat een (halve) pagina in het NHD af en toe. Ik heb hier nog een reeks van die AZ-kranten liggen uit 2005. :Y
M.Melandridinsdag 8 december 2020 @ 04:16
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 december 2020 01:50 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Er staat een (halve) pagina in het NHD af en toe. Ik heb hier nog een reeks van die AZ-kranten liggen uit 2005. :Y
Kun je mooi je kont mee afvegen.
Dagoduckdinsdag 8 december 2020 @ 11:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2020 04:16 schreef M.Melandri het volgende:

[..]

Kun je mooi je kont mee afvegen.
Volgens mij ben jij hier juist degene met de remsporen.
#ANONIEMdinsdag 8 december 2020 @ 11:51
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2020 18:05 schreef Shivo het volgende:

[..]

Achterland dat wordt gedeeld met twee andere betaald voetbalclubs. Ik zie het verschil tussen Feyenoord en AZ niet zo, kwa grootte en zeker niet kwa recente prestaties. De enige trainer die het aardig heeft gedaan bij Feyenoord heeft zich zelf net afgemeld in Guangzhou. Succes Arne, de volgende Mario Been.

Hardop gelachen om deze onzin, bedankt.

[ Bericht 11% gewijzigd door Erasmus op 08-12-2020 11:53:47 ]
Taradodinsdag 8 december 2020 @ 15:29
twitter
Littlerabbitdinsdag 8 december 2020 @ 15:45
Wat is mijn club AZ toch een prachtige vereniging met louter doordachte beslissingen. Wat een bestuur, wat een beleid _O_
Ivy_Mikedonderdag 10 december 2020 @ 20:51
Wat een kutzooi :( :'( over en uit
Dagoduckdonderdag 10 december 2020 @ 20:54
Terecht.
Kaneelstokjedonderdag 10 december 2020 @ 20:55
Mooi. Kunnen ze weer maandenlang strijden om zich volgend najaar voor heel Europa te kakken te zetten _O_
Drekkoningdonderdag 10 december 2020 @ 20:56
AZ doet een Tottenhammetje _O_
Shreyasdonderdag 10 december 2020 @ 20:57
Die Arne Slot heeft dit allemaal op z'n geweten, als hij faalt bij Feyenoord (en die kans is vrij groot) dan is zijn trainerscarrière over.
Norragedonderdag 10 december 2020 @ 21:05
;(
RamboDirkdonderdag 10 december 2020 @ 21:06
Die tering domme tough guy act van dat bestuur werpt wel zijn vruchten af, applausje hoor. Statement gemaakt hoor poeh poeh :')

Totaal onnodige uitschakeling.
Durmadadonderdag 10 december 2020 @ 21:12
Schandalige wedstrijd. Zowel van de scheidsrechter als AZ.

Nu lekker het seizoen gaan strijden om Conference League te spelen, gaat genieten worden. :')
Durmadadonderdag 10 december 2020 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:06 schreef RamboDirk het volgende:
Die tering domme tough guy act van dat bestuur werpt wel zijn vruchten af, applausje hoor. Statement gemaakt hoor poeh poeh :')

Totaal onnodige uitschakeling.
Oh ja want met Slot was AZ zó goed dit seizoen. We werden nota bene weggespeeld door een tiental van Emmen.

AZ die het laat afweten op momenten dat het moet is helaas een etiket dat aan ons vastzit.
RamboDirkdonderdag 10 december 2020 @ 21:18
quote:
1s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:13 schreef Durmada het volgende:

[..]

Oh ja want met Slot was AZ zó goed dit seizoen. We werden nota bene weggespeeld door een tiental van Emmen.

AZ die het laat afweten op momenten dat het moet is helaas een etiket dat aan ons vastzit.
Met Slot staat er iemand voor de groep, goede uitstraling, zinnige teksten en een duidelijke lijn. Dat lulletje roze water wat er nu staat neemt niemand serieus.

Om nog maar te zwijgen wat dat ontslag op staande voet van Slot doet met de sfeer in een club en spelersgroep.
#ANONIEMdonderdag 10 december 2020 @ 21:19
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:18 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Met Slot staat er iemand voor de groep, goede uitstraling, zinnige teksten en een duidelijke lijn. Dat lulletje roze water wat er nu staat neemt niemand serieus.

Om nog maar te zwijgen wat dat ontslag op staande voet van Slot doet met de sfeer in een club en spelersgroep.
Volledig eens. Wil niet te lang in de statistieken blijven hangen maar AZ heeft in de eerste fase van het seizoen ook heel veel pech gehad. Wedstrijdenlang werden er tegen de verhouding in punten verspeeld.
Durmadadonderdag 10 december 2020 @ 21:21
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:19 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Volledig eens. Wil niet te lang in de statistieken blijven hangen maar AZ heeft in de eerste fase van het seizoen ook heel veel pech gehad. Wedstrijdenlang werden er tegen de verhouding in punten verspeeld.
Dat kwam mede door de wissels van Slot hoor, telkens als er iets dreigde mis te gaan bracht Slot onze ervaren verdediger Leeuwin, daarna ging het pas helemaal mis.
Durmadadonderdag 10 december 2020 @ 21:22
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:18 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Met Slot staat er iemand voor de groep, goede uitstraling, zinnige teksten en een duidelijke lijn. Dat lulletje roze water wat er nu staat neemt niemand serieus.

Om nog maar te zwijgen wat dat ontslag op staande voet van Slot doet met de sfeer in een club en spelersgroep.
Eens hoor. Maar het is niet opeens veel slechter. De toppen waren hoger, maar zo'n afgang als tegen Emmen vergeet ik ook niet.
RamboDirkdonderdag 10 december 2020 @ 21:26
quote:
1s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:22 schreef Durmada het volgende:

[..]

Eens hoor. Maar het is niet opeens veel slechter. De toppen waren hoger, maar zo'n afgang als tegen Emmen vergeet ik ook niet.
Laten we maar zo stellen dat die hele situatie Slot verre van ideaal is. Dat had ook anders gekund, best een behoorlijke flater van het bestuur wat mij betreft.

Anyway zure uitschakeling, onnodig. Maar op voorhand dit aantal punten halen in deze poule had niemand voorspelt.
Durmadadonderdag 10 december 2020 @ 21:37
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:26 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Laten we maar zo stellen dat die hele situatie Slot verre van ideaal is. Dat had ook anders gekund, best een behoorlijke flater van het bestuur wat mij betreft.

Anyway zure uitschakeling, onnodig. Maar op voorhand dit aantal punten halen in deze poule had niemand voorspelt.
Over dat eerste verschillen we van mening, slot moest er simpelweg uit met het oog op de toekomst.

Dat tweede ben ik het geheel mee eens, al was de rode kaart onterecht en had Rijeka best een rode kaart kunnen ontvangen voor het onnodig trappen van Boadu in de maag. Maar er is natuurlijk geen VAR in de Europa League en de tweede helft was dusdanig zwak dat je ook nergens recht op hebt.
Dagoduckdonderdag 10 december 2020 @ 22:32
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:18 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Met Slot staat er iemand voor de groep, goede uitstraling, zinnige teksten en een duidelijke lijn. Dat lulletje roze water wat er nu staat neemt niemand serieus.

Om nog maar te zwijgen wat dat ontslag op staande voet van Slot doet met de sfeer in een club en spelersgroep.
Dat is niet eerlijk, van Pascal hebben we nog amper wat gezien. De keuzes die hij de heeft gemaakt zou Slot ook gemaakt hebben. Helaas.
Shivodonderdag 10 december 2020 @ 23:17
LOL at @Caland en @Erasmus . Feyenoord == AZ maar dan met mindere voetballers en minder goodwill.
Ivy_Mikezondag 13 december 2020 @ 21:56
Tsjakkaa 1-3 *O* Pascal Jansen ook zijn eerste overwinning. Dus is hij net zo goed als Slot?
Dagoduckzondag 13 december 2020 @ 21:57
Punten *O*
Durmadavrijdag 18 december 2020 @ 16:06
Gudmundsson uit de selectie gezet. Tot zover de ogenschijnlijke rust binnen de groep.
Norragevrijdag 18 december 2020 @ 16:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 december 2020 16:06 schreef Durmada het volgende:
Gudmundsson uit de selectie gezet. Tot zover de ogenschijnlijke rust binnen de groep.
Die kans die hij miste was wel wel genant ;)
Ivy_Mikezondag 20 december 2020 @ 18:47
WOW! Wat een wedstrijd, van 0-2 achter naar 5-3 de wedstrijd nog winnen ook *O* *O* *O*
Zijn we Slot inmiddels al vergeten?
Durmadazondag 20 december 2020 @ 20:57
Leuke en vermakelijke wedstrijd! Koopmeiners is wel echt heel belangrijk hoor, een echte aanvoerder en een sterke middenvelder. Zijn passie en inzet hebben vandaag tot de ommekeer geleid.

Aan de andere kant was Boadu weer eens aan het kloten en Aboukhlal is de meest egoïstische speler die ik bij AZ heb mogen aanschouwen. Die schiet echt vanuit de meest kansloze hoeken en zoekt echt nooit naar een medespeler.
Teunnismaandag 21 december 2020 @ 22:49
Ik heb Aboukhlal ook echt nog nooit iets van toegevoegde waarde zien hebben.
Dagoduckmaandag 21 december 2020 @ 22:51
Ik heb de wedstrijd niet gekeken, wel gevolgd met flashscore-app. Toen dat doelpunt afgekeurd werd dacht ik wel "ze vallen in ieder geval aan" en toen Koopmeiners bezig ging dacht ik, dit komt wel goed.
Ivy_Mikewoensdag 23 december 2020 @ 18:39
3-1 *O* *O* *O* Hiermee zet AZ een uitstekende reeks neer voor de winterstop, alleen tegen Utrecht nog
Maar wat een baggerweer in Alkmaar zeg :P
yatswoensdag 23 december 2020 @ 19:12
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2020 18:39 schreef Ivy_Mike het volgende:
3-1 *O* *O* *O* Hiermee zet AZ een uitstekende reeks neer voor de winterstop, alleen tegen Utrecht nog
Maar wat een baggerweer in Alkmaar zeg :P
Onverdiend resultaat. Ik ga er vanuit dat het resultaat in Arnhem anders zal gaan zijn.
Norragewoensdag 23 december 2020 @ 19:19
Als ze die onnodige gelijkspelen in het begin niet hadden gehad......
Durmadazaterdag 9 januari 2021 @ 20:39
Leuk dat we weer begonnen zijn, mijn ogen bloeden.
Ivy_Mikezaterdag 9 januari 2021 @ 22:02
:{ en weer gelijk AZ ging pas laat weer voetballen.
Jammer dat de vrije trap van Koopmeiners op de lat kwam -O-
maxi-muswoensdag 13 januari 2021 @ 18:29
twitter
Dagoduckwoensdag 13 januari 2021 @ 18:48
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 18:29 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Beter. Hadden ze hem maar op moeten stellen.
Kaneelstokjewoensdag 13 januari 2021 @ 18:58
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 18:29 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Terecht. Al die downie trainers die een spits 5 minuten per 2 weken gunnen terwijl je eerste spits er al 11 maanden geen tyfus van bakt.
Hopelijk blijft hij weg bij AZ.
Immerdebestebobwoensdag 13 januari 2021 @ 19:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 18:58 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Terecht. Al die downie trainers die een spits 5 minuten per 2 weken gunnen terwijl je eerste spits er al 11 maanden geen tyfus van bakt.
Hopelijk blijft hij weg bij AZ.
https://www.vi.nl/nieuws/(...)-hem-niet-vernederen

Het is ook niet echt motiverend voor een speler.
Kaneelstokjewoensdag 13 januari 2021 @ 19:56
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 19:43 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

https://www.vi.nl/nieuws/(...)-hem-niet-vernederen

Het is ook niet echt motiverend voor een speler.
Precies. Als je een beetje zelfrespect hebt, steek je toch gewoon je middelvinger op.
Ook echt je topscorer expres zo te kakken zetten terwijl de spits die je met alle geweld wilde halen, het doel nog niet kan vinden in de rust :')
Ivy_Mikewoensdag 13 januari 2021 @ 20:45
*O* *O* *O* AZ wint dit keer op 6e keer achtermekaar op een club van de traditionele top 3, 1-3 :W
Maar wat een wereldgoal van Koopmeiners _O_
Dagoduckwoensdag 13 januari 2021 @ 20:46
Lekker bezig Koopmeiners!
Durmadadonderdag 14 januari 2021 @ 00:08
Zo winnen we haast nooit in Eindhoven en nu opeens twee keer op rij. Luxe :)
Ivy_Mikezaterdag 16 januari 2021 @ 22:53
Aboukhlaaaaaaaaal *O*
Maar voor de rest wat een bagger wedstrijd :')
Dagoduckzondag 17 januari 2021 @ 01:43
Jaaa, punten *O*
Idisromwoensdag 20 januari 2021 @ 10:05
https://www.ad.nl/dossier(...)r-gewonnen~a55bced1/

Humor van Kees Kist. Hij hoopt dat AZ net zo constant wordt als Vitesse. De andere concurrenten in de Top 5 maken blijkbaar minder indruk
Ivy_Mikezondag 24 januari 2021 @ 18:46
*O* *O* *O* mooie wedstrijd dit keer
Alleen had AZ wel met 3-5 kunnen winnen van Feyenoord als de handsbal wel was gezien in de 16 en als Koopmeiners de penalty niet miste :N

Maar de uit shirts van AZ vind ik echt lelijk }:|
Dagoduckmaandag 25 januari 2021 @ 00:24
Ja, was leuke pot. Maar had ook zomaar fout af kunnen lopen.
Norragemaandag 25 januari 2021 @ 09:27
quote:
10s.gif Op zondag 24 januari 2021 18:46 schreef Ivy_Mike het volgende:
*O* *O* *O* mooie wedstrijd dit keer
Alleen had AZ wel met 3-5 kunnen winnen van Feyenoord als de handsbal wel was gezien in de 16 en als Koopmeiners de penalty niet miste :N

Maar de uit shirts van AZ vind ik echt lelijk }:|
En die kans van Gudmondsson....
Solstice1maandag 25 januari 2021 @ 10:53
Zuur voor jullie dat je aan het begin van het seizoen zoveel punten met gelijke spelen verneukt hebt. Was echt niet nodig en je had nu ruim eerste gestaan was het niet gebeurt toch?
Taradomaandag 25 januari 2021 @ 11:08
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 10:53 schreef Solstice1 het volgende:
Zuur voor jullie dat je aan het begin van het seizoen zoveel punten met gelijke spelen verneukt hebt. Was echt niet nodig en je had nu ruim eerste gestaan was het niet gebeurt toch?
:D
Dagoduckmaandag 25 januari 2021 @ 12:35
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 10:53 schreef Solstice1 het volgende:
Zuur voor jullie dat je aan het begin van het seizoen zoveel punten met gelijke spelen verneukt hebt. Was echt niet nodig en je had nu ruim eerste gestaan was het niet gebeurt toch?
Niet per se, niet gelijkspelen is niet hetzelfde als winnen. Misschien had AZ ze allemaal wel verloren!
Durmadawoensdag 27 januari 2021 @ 20:38
Zo voorspelbaar. Gelukkig spelen we zondag weer een topwedstrijd, dan zullen ze het vast wel weer kunnen. :)
Norragezondag 31 januari 2021 @ 19:11
Het gaat niet meer zo lekker :(
GGMMzondag 31 januari 2021 @ 19:13
quote:
1s.gif Op woensdag 27 januari 2021 20:38 schreef Durmada het volgende:
Zo voorspelbaar. Gelukkig spelen we zondag weer een topwedstrijd, dan zullen ze het vast wel weer kunnen. :)
Nee
Ivy_Mikezondag 31 januari 2021 @ 19:20
Wat een inspiratieloze baggerpot van AZ.
2 Enorme opgelegde kop kansen gemist door Gudmundsson :o
Zet Stengs en Boadu maar op Marktplaats teab
yatszondag 31 januari 2021 @ 19:33
De vraag is nu, wie word er 5e? AZ, Feyenoord of Vitesse? Of haakt PSV nog aan voor plek 5?
Durmadazondag 31 januari 2021 @ 19:51
quote:
13s.gif Op zondag 31 januari 2021 19:20 schreef Ivy_Mike het volgende:
Wat een inspiratieloze baggerpot van AZ.
2 Enorme opgelegde kop kansen gemist door Gudmundsson :o
Zet Stengs en Boadu maar op Marktplaats teab
Van Ajax kan en mag je verliezen, die hebben alleen al een spits die meer heeft gekost dan onze voltallige selectie. Tegen Utrecht vond ik het veel schrijnender en ik ben bang voor de zoveelste kutpot tegen een ploeg als Emmen komend weekend.
maxi-musmaandag 1 februari 2021 @ 12:01
twitter
De_Kraammaandag 1 februari 2021 @ 12:07
AZ is een parodie op een voetbalclub.
Taradomaandag 1 februari 2021 @ 12:13
quote:
1s.gif Op maandag 1 februari 2021 12:07 schreef De_Kraam het volgende:
AZ is een parodie op een voetbaltopclub.
PzKpfwmaandag 1 februari 2021 @ 12:16
Lekker ophoepelen naar dat amateurclubje uit Rotterdam.
fetXmaandag 1 februari 2021 @ 12:19
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 12:13 schreef Tarado het volgende:

[..]

Dat zijn ze niet en gaan ze ook nooit worden.
Taradomaandag 1 februari 2021 @ 12:25
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 12:19 schreef fetX het volgende:

[..]

Dat zijn ze niet en gaan ze ook nooit worden.
Denk het ook niet, daar heb je diepe zakken voor nodig zeker gezien het achterland, blijf het knap vinden hoe AZ post Scheringa overleeft, dat is een voorbeeld voor veel clubs en ambities zijn uiteraard prima maar ze zijn de realiteit een beetje uit het oog verloren lijkt het.
Hathormaandag 1 februari 2021 @ 12:31
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 12:25 schreef Tarado het volgende:

[..]

Denk het ook niet, daar heb je diepe zakken voor nodig zeker gezien het achterland, blijf het knap vinden hoe AZ post Scheringa overleeft, dat is een voorbeeld voor veel clubs en ambities zijn uiteraard prima maar ze zijn de realiteit een beetje uit het oog verloren lijkt het.
Toch weten ze met die beperkte middelen steeds weer aan te klampen, het zijn gewoon slimme mensen die daar aan de touwtjes trekken, en dat scheelt al heel wat.
Taradomaandag 1 februari 2021 @ 13:11
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 12:31 schreef Hathor het volgende:

[..]

Toch weten ze met die beperkte middelen steeds weer aan te klampen, het zijn gewoon slimme mensen die daar aan de touwtjes trekken, en dat scheelt al heel wat.
Ze doen goed werk maar jezelf tot topclub bombarderen vind ik dan weer niet zo slim, dat doen anderen wel als het zover is.
GurneyIsBestOkemaandag 1 februari 2021 @ 13:17
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 13:11 schreef Tarado het volgende:

[..]

Ze doen goed werk maar jezelf tot topclub bombarderen vind ik dan weer niet zo slim, dat doen anderen wel als het zover is.
Inderdaad, het is een beetje flauw maar Feyenoord heeft gewoon nu de financiële middelen om hun beleid van AZ te kopiëren en hun TS te kapen. Dat is niet leuk voor AZ maar wel de realiteit en precies daarom is het voor hen lastig om definitief bovenin aan te sluiten
Flippieedinsdag 2 februari 2021 @ 11:37
Zal Kuyt trainer worden bij AZ?
Ivy_Mikezaterdag 6 februari 2021 @ 15:59
Nou nou Sugawara moet deze blamage maar gaan redden met 0-1 :{
Maar wat een bagger wedstrijd voor de rest :N Eerste helft was om te janken :'(
GGMMwoensdag 10 februari 2021 @ 12:14
twitter
#ANONIEMwoensdag 10 februari 2021 @ 12:16
Ron Betongod.

Leuke carrière gehad op wat blessureleed na, maar een uitstekende periode bij Feyenoord, een uitstekend WK, en was bij Aston Villa toch ook aanvoerder geloof ik.
Calandwoensdag 10 februari 2021 @ 12:24
Zonde.

Hopelijk belt Arnesen hem even op om jeugdtrainer te worden.
maxi-muswoensdag 10 februari 2021 @ 12:50
Ron Beton. _O_
Solstice1woensdag 10 februari 2021 @ 16:45
Roncrete.
Ivy_Mikezaterdag 20 februari 2021 @ 21:58
*O* *O* En weer een overwinning van AZ met 1-4 in Venlo *O* *O* ,maar wel met een matige eerste helft
Lavenderrzaterdag 20 februari 2021 @ 22:51
Mijn cluppie *O* van Alkmaar de Victorie *O*
Ivy_Mikezondag 28 februari 2021 @ 18:37
4-2 *O* *O* + hattrick Boadu w/
Durmadazondag 28 februari 2021 @ 18:48
Dat gesprek met Kees Kist is goud waard, vijf doelpunten in de laatste twee wedstrijden voor Myron. _O_

Lekkere overwinning, gaat een spannende strijd worden voor plek 2. :)
yatszondag 28 februari 2021 @ 20:05
Gefeliciteerd! Al hoop ik wel dat Boadu voor nu voor minimaal een week zijn doelpunten 'opgebruikt' heeft.

Wees gewaarschuwd overigens, Vitesse heeft nog iets goed te maken en VVV ondervond wat dan kan gebeuren ;)
Ivy_Mikezondag 7 maart 2021 @ 18:55
2-1 :( :'( ;(
Durmadazondag 7 maart 2021 @ 19:32
Zwakke wedstrijd, rare opstelling en een prima Vitesse. Terechte nederlaag en hopelijk een leermoment voor Jansen.
Dagoduckzaterdag 13 maart 2021 @ 21:49
Retteketet *O*
Ivy_Mikezaterdag 13 maart 2021 @ 21:56
4-1 tegen de Tukkers, hup snel simpel klaar *O*
Lavenderrzaterdag 13 maart 2021 @ 22:44
Van Alkmaar de victorie!
raptorixzondag 14 maart 2021 @ 15:31
Wie is het?

twitter
Durmadazondag 14 maart 2021 @ 19:03
quote:
0s.gif Op zondag 14 maart 2021 15:31 schreef raptorix het volgende:
Wie is het?

[ twitter ]
Uitspraak werd bekend op 3 februari. De twee wedstrijden erna zaten Clasie, De Wit en Svensson niet bij de selectie. Zou ook nog een speler van Jong geweest kunnen zijn.
raptorixzondag 14 maart 2021 @ 19:06
quote:
1s.gif Op zondag 14 maart 2021 19:03 schreef Durmada het volgende:

[..]

Uitspraak werd bekend op 3 februari. De twee wedstrijden erna zaten Clasie, De Wit en Svensson niet bij de selectie. Zou ook nog een speler van Jong geweest kunnen zijn.
Nee geen jong, want er werd gezegd dat hij op Jong Az had gewed, maar dat hij daar niet aan mee deed.
Ik vind het wel een Clasie aktie eigenlijk :)
Mexicanobakkerzondag 14 maart 2021 @ 20:04
Ik ga voor De Wit.
-XOR-zondag 14 maart 2021 @ 21:26
Clasie lag er rond die periode opeens 3 wedstrijden uit met een oude blessure. 1 wedstrijd vlak voor de uitspraak en 2 erna.
Kaneelstokjezondag 14 maart 2021 @ 22:30
quote:
0s.gif Op zondag 14 maart 2021 20:04 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik ga voor De Wit.
Die lag er 2,5 maand uit met een blessure.

Ik hoor de naam Goudmijn.
Littlerabbitzondag 14 maart 2021 @ 22:53
quote:
0s.gif Op zondag 14 maart 2021 19:06 schreef raptorix het volgende:

[..]

Nee geen jong, want er werd gezegd dat hij op Jong Az had gewed, maar dat hij daar niet aan mee deed.
Ik vind het wel een Clasie aktie eigenlijk :)
Bij Clasie geloof ik ineens het verweer zelfs dat zijn vrienden op het account van hem kunnen
maxi-muszondag 14 maart 2021 @ 23:52
Leeuwin is het.

[ Bericht 43% gewijzigd door maxi-mus op 15-03-2021 18:09:16 ]
Taradomaandag 15 maart 2021 @ 00:22
quote:
0s.gif Op zondag 14 maart 2021 23:52 schreef maxi-mus het volgende:
Leeuwin is het.
is het of denk je dat hij het is?
maxi-musmaandag 15 maart 2021 @ 18:08
quote:
0s.gif Op maandag 15 maart 2021 00:22 schreef Tarado het volgende:

[..]

is het of denk je dat hij het is?
Ik was abuis..

twitter
Littlerabbitmaandag 15 maart 2021 @ 18:40
quote:
10s.gif Op maandag 15 maart 2021 18:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik was abuis..

[ twitter ]
Zolang er maar geen racisme in je vreemde aanname meespeelde.
maxi-musmaandag 15 maart 2021 @ 18:48
quote:
0s.gif Op maandag 15 maart 2021 18:40 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Zolang er maar geen racisme in je vreemde aanname meespeelde.
Zeer zeker niet.
MC-Mmaandag 15 maart 2021 @ 18:55
quote:
10s.gif Op maandag 15 maart 2021 18:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik was abuis..

[ twitter ]
Jordy, kijk eens dom.
Dagoduckmaandag 15 maart 2021 @ 22:01
Jong AZ heeft gewonnen van Jong Ajax.
Mutsaers__78maandag 15 maart 2021 @ 22:07
quote:
14s.gif Op maandag 15 maart 2021 22:01 schreef Dagoduck het volgende:
Jong AZ heeft gewonnen van Jong Ajax.
^O^ ^O^
Dagoduckmaandag 15 maart 2021 @ 22:15
quote:
0s.gif Op maandag 15 maart 2021 22:07 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

^O^ ^O^
Konden ze wel gebruiken omdat Jong PSV, de concurrent, dik heeft gewonnen.
maxi-musdonderdag 18 maart 2021 @ 16:19
twitter


Berghuis bedankt.
Ivy_Mikezondag 21 maart 2021 @ 16:27
*O* *O* 2-0 mooi zakelijk overwinning op PSV
Maar voor de rest een erg matige wedstrijd :{
Dagoduckzondag 21 maart 2021 @ 16:42
Prima resultaat.
Adrie072zondag 21 maart 2021 @ 17:15
De zon schijnt.
maxi-muswoensdag 31 maart 2021 @ 10:29
twitter
Taradowoensdag 31 maart 2021 @ 11:23
Hoe zit het met Jansen eigenlijk, dat zou toch in de interlandperiode worden beslist?
maxi-musvrijdag 2 april 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op woensdag 31 maart 2021 11:23 schreef Tarado het volgende:
Hoe zit het met Jansen eigenlijk, dat zou toch in de interlandperiode worden beslist?
twitter
Taradovrijdag 2 april 2021 @ 11:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 april 2021 11:06 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

[ twitter ]
wel terecht ook
maxi-musvrijdag 2 april 2021 @ 11:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 april 2021 11:11 schreef Tarado het volgende:

[..]

wel terecht ook
twitter

Zeker.
Taradovrijdag 2 april 2021 @ 11:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 april 2021 11:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

[ twitter ]
Zeker.
dat is nog beter dan ik dacht
Meridiaanvrijdag 2 april 2021 @ 11:41
Artikeltje van de NOS https://nos.nl/artikel/23(...)-voor-twee-jaar.html
3rr0rvrijdag 2 april 2021 @ 14:46
twitter
Ivy_Mikezaterdag 3 april 2021 @ 22:10
Oeeff...op het nippertje is het gelukkig 0-1 geworden voor AZ :P ondanks dat ze met 10 man moesten spelen, na :R voor Koopmeiners. Het aantal doelpunten had hoger kunnen zijn, maar de eerste was helaas buitenspel voor Boadu en Gudmonsson was helaas door de VAR afgekeurd, net buiten de achterlijn, maar zou toch revancheren met de 0-1 *O*
Zo heerlijk de Pasen in met deze overwinning ^O^
Adrie072zondag 4 april 2021 @ 07:42
Simpele overwinning.
Kaneelstokjezondag 4 april 2021 @ 07:56
Waarom al die kansloze wissels in de 90ste minuut?
raptorixzondag 4 april 2021 @ 08:33
Lekkere punten :)
Vanmiddag hopen op PSV dat ze wat morsen :)
Dagoduckzondag 4 april 2021 @ 11:33
Prima overwinning zo.
Ivy_Mikezondag 25 april 2021 @ 18:47
:'( :( ;( Helaas was 020 gedurende de 2e helft te sterk.
AZ had in de eerste helft toch wat aardige kansen gehad, ze waren aardig aan elkaar gewaagd en ook in het begin van de 2e helft een grote kans van Gudmundsson.

Jong AZ verliest en Cambuur wordt keuken kampioen en AZ verliest en 020 wordt lands kampioen :{
Solstice1maandag 26 april 2021 @ 00:55
Wat is een 020?
Taradomaandag 26 april 2021 @ 09:00
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:55 schreef Solstice1 het volgende:
Wat is een 020?
wat het ook is het schijnt beter dan AZ te zijn
Ivy_Mikezaterdag 1 mei 2021 @ 22:05
*O* 1-3 uiteindelijk, maar de eerste helft was een drama. Ze hadden zelfs nog moeite met 10 man van RKC leek het wel :')
Ivy_Mikezaterdag 8 mei 2021 @ 22:09
*O* Bizot *O* red AZ naar de gegarandeerde 3e plek en veilig gesteld voor Europees voetbal, maar staat vandaag nog virtueel 2e.
Maar de wedstrijd was echt verschrikkelijk slecht, het is dat Gudmondsson de penalty benutte.
Later in de 2e helft met 10 man komen te staan en aan het eind maakte Duin en Reijnders een enorme kans op 2-0 om zeep |:(
Durmadadonderdag 13 mei 2021 @ 19:04
Sinds Jansen een contractverlenging heeft gekregen, is het voetbal eigenlijk niet meer om aan te gluren. Laten we hopen dat dat geen voorbode is voor volgend seizoen.
Dagoduckzondag 16 mei 2021 @ 16:27
71 punten. Net als in seizoen 2017/18. Samen met dat seizoen in punten het beste seizoen sinds het kampioenschap.
Ivy_Mikezondag 16 mei 2021 @ 17:39
5-0 *O* Eigenlijk jammer dat AZ 0-0 bleef tegen Groningen, nu PSV niet verder kwam met 1-1 tegen Utrecht, had AZ mooi op de 2e plaats kunnen staan, ondanks de tegenvallers aan het begin van het seizoen :o
tompsv18zondag 16 mei 2021 @ 18:51
quote:
14s.gif Op zondag 16 mei 2021 17:39 schreef Ivy_Mike het volgende:
5-0 *O* Eigenlijk jammer dat AZ 0-0 bleef tegen Groningen, nu PSV niet verder kwam met 1-1 tegen Utrecht, had AZ mooi op de 2e plaats kunnen staan, ondanks de tegenvallers aan het begin van het seizoen :o
Dat kun je zo niet zeggen natuurlijk. Dan had PSV wel volle bak gegaan tegen Utrecht en een aantal belangrijke spelers er wel ingezet. Nu vonden beide ploegen een gelijkspelletje wel prima.

Maar prima seizoen van AZ hoor. Ben benieuwd hoeveel sterkhouders jullie gaan verliezen komende transferzomer. Wijndal en Koopmeiners zullen sowieso wel gaan toch?
Mutsaers__78zondag 16 mei 2021 @ 20:09
Mijn voorspellingen van spelers die weggaan:
- Owen Wijndal
- Teun Koopmeiners
- Jonas Svensson
- Zakaria Abhouklal
- Bruno Martins Indi (daar gaat AZ geen miljoenen voor betalen)
- Ferdi Druijff (die blijft in Mechelen)
- Hakon Evjen (de doorbraak blijft uit, aangezien ik denk dat Stengs blijft).

En vast nog wel een stel jeugdspelers die zullen vertrekken.
Durmadazondag 16 mei 2021 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:09 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Mijn voorspellingen van spelers die weggaan:
- Owen Wijndal
- Teun Koopmeiners
- Jonas Svensson
- Zakaria Abhouklal
- Bruno Martins Indi (daar gaat AZ geen miljoenen voor betalen)
- Ferdi Druijff (die blijft in Mechelen)
- Hakon Evjen (de doorbraak blijft uit, aangezien ik denk dat Stengs blijft).

En vast nog wel een stel jeugdspelers die zullen vertrekken.
Bizot heeft ook aangegeven te willen vertrekken en het is ook nog even afwachten wat Clasie gaat doen. Daarnaast heb je nog hatzidiakos die heeft aangegeven een stap te willen maken en De Wit is erg ontevreden over zijn bijrol.
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 12:43
Stengs onderweg naar Nice, Boadu naar Monaco en Koopmeiners richting Atalanta. Nog weinig gehoord over inkomende transfers.
fetXwoensdag 14 juli 2021 @ 12:47
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 12:43 schreef maxi-mus het volgende:
Stengs onderweg naar Nice, Boadu naar Monaco en Koopmeiners richting Atalanta. Nog weinig gehoord over inkomende transfers.
Pavlidis hebben ze binnen toch? En ook zijj broertje?
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 12:52
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 12:47 schreef fetX het volgende:

[..]

Pavlidis hebben ze binnen toch? En ook zijj broertje?
Yes, dat broertje had ik even gemist.

Edit: en Beukema ook al gehaald natuurlijk.

[ Bericht 5% gewijzigd door maxi-mus op 14-07-2021 21:48:54 ]
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 21:48
En definitief.

twitter
.
JR-Style-93woensdag 14 juli 2021 @ 22:34
AZ gaat lekker cashen zo.

Benieuwd wat ze voor vervangers gaan halen.
fetXwoensdag 14 juli 2021 @ 22:34
quote:
10s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:34 schreef JR-Style-93 het volgende:
AZ gaat lekker cashen zo.

Benieuwd wat ze voor vervangers gaan halen.
Joey Veerman.
JR-Style-93woensdag 14 juli 2021 @ 22:38
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:34 schreef fetX het volgende:

[..]

Joey Veerman.
Die gaat toch naar Italië?
fetXwoensdag 14 juli 2021 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:38 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die gaat toch naar Italië?
Die vonden dat toch teveel of gaan ze alsnog 8-10 mio neerleggen?

Benieuwd wel waar AZ mee gaat komen. Zal lastig worden om waardige vervangers te halen tenzij ze het salarishuis flink gaan opschroeven.
JR-Style-93woensdag 14 juli 2021 @ 22:43
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:40 schreef fetX het volgende:

[..]

Die vonden dat toch teveel of gaan ze alsnog 8-10 mio neerleggen?

Benieuwd wel waar AZ mee gaat komen. Zal lastig worden om waardige vervangers te halen tenzij ze het salarishuis flink gaan opschroeven.
Stengs weg voor 15 miljoen, Boadu weg voor 15, Koopmeiners zo nog voor 15 waarschijnlijk.

Er is dan wel wat geld voor AZ-begrippen om iets ambitieuzere aankopen te doen.
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 22:43
quote:
10s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:43 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Stengs weg voor 15 miljoen, Boadu weg voor 15, Koopmeiners zo nog voor 15 waarschijnlijk.

Er is dan wel wat geld voor AZ-begrippen om iets ambitieuzere aankopen te doen.
Voor Stengs gaan ze geen vervanger halen, Boadu is Pavlidis al voor gehaald. Er moest ook nog wel wat naar dat stadion dacht ik.
fetXwoensdag 14 juli 2021 @ 22:46
quote:
10s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:43 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Stengs weg voor 15 miljoen, Boadu weg voor 15, Koopmeiners zo nog voor 15 waarschijnlijk.

Er is dan wel wat geld voor AZ-begrippen om iets ambitieuzere aankopen te doen.
Natuurlijk kan dat, maar vergelijkbare vervangers (of betere) om door te pakken zullen een stuk hoger salaris willen. En dan heb je nog te maken met de aantrekkingskracht vd club natuurlijk al maakt dat vast minder uit als je goed betaalt :+
JR-Style-93woensdag 14 juli 2021 @ 22:46
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Voor Stengs gaan ze geen vervanger halen, Boadu is Pavlidis al voor gehaald. Er moest ook nog wel wat naar dat stadion dacht ik.
Stengs gaan ze opvangen met die Evjen?
JR-Style-93woensdag 14 juli 2021 @ 22:48
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:46 schreef fetX het volgende:

[..]

Natuurlijk kan dat, maar vergelijkbare vervangers (of betere) om door te pakken zullen een stuk hoger salaris willen. En dan heb je nog te maken met de aantrekkingskracht vd club natuurlijk al maakt dat vast minder uit als je goed betaalt :+
Ja dat klopt uiteraard, al kan je wel wat spelen met tekenbonussen als je verder wel genoeg liquide middelen hebt. Het is meer de vraag of ze die allemaal op het oog hebben (scoutingsnetwerk in Zuid-Amerika bijvoorbeeld).
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 22:48
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:46 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Stengs gaan ze opvangen met die Evjen?
Met het bedrag dat AZ ontvangt voor de aanvaller gaat de club geen vervanger halen. Op zijn positie kan de Noor Hakon Evjen spelen die nochtans niet is doorgebroken. Ook Albert Gudmundsson kan op de positie van rechtsbuiten uit de voeten.
https://www.ad.nl/nederla(...)en-euro-op~aac3946e/
Adrie072woensdag 14 juli 2021 @ 23:01
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 22:48 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Met het bedrag dat AZ ontvangt voor de aanvaller gaat de club geen vervanger halen. Op zijn positie kan de Noor Hakon Evjen spelen die nochtans niet is doorgebroken. Ook Albert Gudmundsson kan op de positie van rechtsbuiten uit de voeten.
https://www.ad.nl/nederla(...)en-euro-op~aac3946e/

Bedankt Hans ;)
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 23:01
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:01 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Bedankt Hans ;)
? Ik geef gewoon antwoord op zijn vraag.
Adrie072woensdag 14 juli 2021 @ 23:03
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:01 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

? Ik geef gewoon antwoord op zijn vraag.
Sorry, ik moest even aan Hans Kraay denken op dat moment...
Hopelijk gaat Evjen z'n kans pakken!
maxi-muswoensdag 14 juli 2021 @ 23:05
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:03 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Sorry, ik moest even aan Hans Kraay denken op dat moment...
Hopelijk gaat Evjen z'n kans pakken!
Geen probleem joh. :)
Heeft mij nog niet kunnen overtuigen maar ook niet veel speeltijd gekregen natuurlijk. Karlsson, Pavlidis, Gudmunsson is wellicht ook een optie met de Wit (of een aankoop) op 10?
Adrie072woensdag 14 juli 2021 @ 23:12
quote:
7s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:05 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Geen probleem joh. :)
Heeft mij nog niet kunnen overtuigen maar ook niet veel speeltijd gekregen natuurlijk. Karlsson, Pavlidis, Gudmunsson is wellicht ook een optie met de Wit (of een aankoop) op 10?
De oorlogskas wordt weer goed gevuld, achter centraal staat het er eindelijk vooraf eens goed voor, de backs, aanvallend kan beter, meer ervaring, maar wie...?
Durmadadonderdag 15 juli 2021 @ 00:24
Een aanvaller hoeft er niet per se bij, maar een rechts- en een linksback lijken mij wel cruciaal. Als wijndal dan vertrekt.
GGMMzondag 1 augustus 2021 @ 00:38
twitter


Dat is brest leuk voor hem :)
Adrie072zondag 1 augustus 2021 @ 11:46
Mooie omgeving, leuk clubje, doet ie goed.
Calandzondag 1 augustus 2021 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 00:38 schreef GGMM het volgende:
[ twitter ]

Dat is brest leuk voor hem :)
Jammer, met die keeper van Sparta gaan ze er zwaar op vooruit. Bizot kan er geen klote van.
maxi-musmaandag 2 augustus 2021 @ 13:17
twitter
JR-Style-93maandag 2 augustus 2021 @ 13:19
quote:
0s.gif Op maandag 2 augustus 2021 13:17 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Celtic kan er geen reet van.
Meridiaanmaandag 2 augustus 2021 @ 13:54
Iemand zaterdag nog geweest?
Durmadamaandag 2 augustus 2021 @ 19:32
Celtic of Jablonec is een prima loting, maar dit AZ is ook best onervaren en fysiek wellicht minder sterk. Het is nog onduidelijk voor mij hoe Jansen het precies gaat invullen, maar ik zie wel kansen. Als het goed is, is Wijndal er gewoon nog bij en rondom Koopmeiners is het vooralsnog ook relatief stil. Boadu en Stengs hebben hun belangrijke momenten gehad maar het is ook niet zo dat we er heel veel op achteruit gaan. Bizot lijkt mij prima te vervangen met Okoye. Ik ben heel benieuwd. :)
maxi-muswoensdag 4 augustus 2021 @ 14:41
quote:
1s.gif Op zondag 1 augustus 2021 13:25 schreef Caland het volgende:

[..]

Jammer, met die keeper van Sparta gaan ze er zwaar op vooruit. Bizot kan er geen klote van.
Die heeft net bijgetekend bij Sparta.
Mutsaers__78woensdag 4 augustus 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:09 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Mijn voorspellingen van spelers die weggaan:
- Owen Wijndal
- Teun Koopmeiners
- Jonas Svensson
- Zakaria Abhouklal
- Bruno Martins Indi (daar gaat AZ geen miljoenen voor betalen)
- Ferdi Druijff (die blijft in Mechelen)
- Hakon Evjen (de doorbraak blijft uit, aangezien ik denk dat Stengs blijft).

En vast nog wel een stel jeugdspelers die zullen vertrekken.
Ik doe geen voorspellingen meer. Van dit lijstje is tot nu toe alleen Svensson vertrokken.... :'(
Adrie072woensdag 4 augustus 2021 @ 15:19
Connaisseur gespot! ;)
JR-Style-93maandag 9 augustus 2021 @ 20:13
twitter


Niet zo handig om een speler te halen die 100 kansen mist en dan lullig een tegengoal om de oren krijgt.
Ivy_Mikezaterdag 14 augustus 2021 @ 19:07
Gaat lekker zo, het seizoen beginnen met 1-0 verlies tegen godvergeten RKC :( :')
Jaeger85zaterdag 14 augustus 2021 @ 19:29
Waarom heeft AZ vrijwel hun hele kern verkocht maar nauwelijks wat teruggehaald?
GGMMmaandag 16 augustus 2021 @ 11:33
twitter
Taradomaandag 16 augustus 2021 @ 11:40
is het niet wat overdreven om in het begin van het seizoen al om een vrij weekend te vragen
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 11:43
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:40 schreef Tarado het volgende:
is het niet wat overdreven om in het begin van het seizoen al om een vrij weekend te vragen
Ja, dat is het. Maar ja, de afspraken liggen er dus tja.
El-Stinhomaandag 16 augustus 2021 @ 11:45
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:43 schreef Scrummie het volgende:

[..]
Ja, dat is het. Maar ja, de afspraken liggen er dus tja.
Nu Celtic v AZ op woensdag wordt gespeeld is het al helemaal knullig. Dan had je prima drie dagen rust tussen de wedstrijden. Daar hebben de spelersvakbonden dan ook weinig tegen.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 11:49
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:45 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Nu Celtic v AZ op woensdag wordt gespeeld is het al helemaal knullig. Dan had je prima drie dagen rust tussen de wedstrijden. Daar hebben de spelersvakbonden dan ook weinig tegen.
Ah ja, dan is het helemaal onzinnig.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 12:00
Vind wel dat er in 1 seizoen tijd wel erg veel kwaliteit vertrekt, beetje jammer aangezien de financiële positie naar mijn weten best goed is.
El-Stinhomaandag 16 augustus 2021 @ 12:03
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 12:00 schreef raptorix het volgende:
Vind wel dat er in 1 seizoen tijd wel erg veel kwaliteit vertrekt, beetje jammer aangezien de financiële positie naar mijn weten best goed is.
Stengs en Boadu tot nu toe alleen? Waar Stengs vorig jaar vrij mak was. Boadu gaan ze zeker tegen de topclubs wel voelen.

En gezien de fratsen van Pascal Jansen gaan we vast nu zijn ware aard als coach zien in plaats van teren op het werk van Slot.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 12:06
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 12:03 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Stengs en Boadu tot nu toe alleen? Waar Stengs vorig jaar vrij mak was. Boadu gaan ze zeker tegen de topclubs wel voelen.

En gezien de fratsen van Pascal Jansen gaan we vast nu zijn ware aard als coach zien in plaats van teren op het werk van Slot.
Jawel, maar als Koopmeiners ook nog vertrekt, en die kans lijkt me aanwezig....
Overigens zat de verkoop van Oussama Idrissi nog niet in de begroting, dus er is best geld....
JanJanJanmaandag 16 augustus 2021 @ 12:15
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 12:03 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Stengs en Boadu tot nu toe alleen? Waar Stengs vorig jaar vrij mak was. Boadu gaan ze zeker tegen de topclubs wel voelen.

En gezien de fratsen van Pascal Jansen gaan we vast nu zijn ware aard als coach zien in plaats van teren op het werk van Slot.
Svensson en Bizot zijn ook weg.
Koopmeiners zal nog wel gaan.
Wijndal zal alleen nog naar Ajax kunnen nu hij geblesseerd is.
Midtsjo heeft aangegeven open te staan voor vertrek.
JanJanJanwoensdag 18 augustus 2021 @ 09:40
Matchday

Celtic - AZ

Helaas niet op TV te zien, wie weet een livestream?

Voorbeschouwing: We gaan winnen.
Norragewoensdag 18 augustus 2021 @ 10:07
Hmm, misschien doen ze me verrassen dit seizoen maar ze zijn wel heel erg veel spelers verloren en dan meteen 0-1 tegen RKC...godallemachtigs....
Dagoduckwoensdag 18 augustus 2021 @ 10:26
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 09:40 schreef JanJanJan het volgende:
Matchday

Celtic - AZ

Helaas niet op TV te zien, wie weet een livestream?

Voorbeschouwing: We gaan winnen.
https://www.celticfc.com/(...)iew-or-on-Celtic-TV/
Dagoduckwoensdag 18 augustus 2021 @ 10:28
quote:
7s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 10:07 schreef Norrage het volgende:
Hmm, misschien doen ze me verrassen dit seizoen maar ze zijn wel heel erg veel spelers verloren en dan meteen 0-1 tegen RKC...godallemachtigs....
Supporters van Celtic waren zelf ook niet echt over hun ploeg te spreken. Maar goed, die hebben wel al een paar lekkere winstpartijen achter de rug.
Ivy_Mikedonderdag 19 augustus 2021 @ 21:22
Helaas voor AZ tegen Celtic, maar ze hadden wel enorme kansen gehad, het had net zo goed 2-2 kunnen staan.
Wat ik begrepen heb is dat keeper Hobie Verhulst aardig wat crusiale reddingen weet te maken
Calandwoensdag 25 augustus 2021 @ 14:27
twitter
TLCwoensdag 25 augustus 2021 @ 14:52
Moet je nu weer kijken op feestboek ? :') 'vroeger' had je gewoon alles op Nederland 3, tegenwoordig is alles zo versnipperd als de pest
Calandwoensdag 25 augustus 2021 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 25 augustus 2021 14:52 schreef TLC het volgende:
Moet je nu weer kijken op feestboek ? :') 'vroeger' had je gewoon alles op Nederland 3, tegenwoordig is alles zo versnipperd als de pest
Het is blijkbaar voor Nederlandse zenders commercieel niet interessant genoeg om een wedstrijd van AZ aan te kopen.
DombohetOlifantje1woensdag 25 augustus 2021 @ 15:29
Niemand neemt AZ serieus.
TheVulturewoensdag 25 augustus 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op woensdag 25 augustus 2021 14:27 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]
Dus men is bij AZ ontevreden over het te lage geboden televisiegeld en besluit dan maar om het gratis op FB te gooien. Beetje vreemde move als het je om meer opbrengsten gaat, en dan nog de zwarte piet richting de zenders sturen _O-
Haringkopwoensdag 25 augustus 2021 @ 16:36
Ik snap wel dat al die spelers weggaan. Een gemiddelde vierdeklasser streamt ook z’n wedstrijden op Facebook.
El-Stinhowoensdag 25 augustus 2021 @ 16:38
quote:
14s.gif Op woensdag 25 augustus 2021 16:36 schreef Haringkop het volgende:
Ik snap wel dat al die spelers weggaan. Een gemiddelde vierdeklasser streamt ook z’n wedstrijden op Facebook.
Het ultieme bewijs is dat zo ongeveer half intern AZ overgestapt is naar Feyenoord.
maxi-muswoensdag 25 augustus 2021 @ 16:41
AZ is een parodie op een voetbalclub.
Haringkopwoensdag 25 augustus 2021 @ 17:08
quote:
0s.gif Op woensdag 25 augustus 2021 16:38 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Het ultieme bewijs is dat zo ongeveer half intern AZ overgestapt is naar Feyenoord.
Ja, die zagen de bui ookal hangen.
Makamba_woensdag 25 augustus 2021 @ 19:05
Maar zelfs celtic kon het dus niet winstgevend krijgen om hun thuiswedstrijd live uit te zenden? Bijzonder systeem
Mutsaers__78woensdag 25 augustus 2021 @ 19:29
Kunnen alle trollen even dit topic verlaten? Bedankt alvast.
Calanddonderdag 26 augustus 2021 @ 09:20
twitter


Parodie.
#ANONIEMdonderdag 26 augustus 2021 @ 09:23
Nu al crisis in Alkmaar. Het gaat snel.
fetXdonderdag 26 augustus 2021 @ 09:25
Kunnen we de AZ bandwagon al parkeren? @El-Stinho
GurneyIsBestOkedonderdag 26 augustus 2021 @ 09:37
quote:
1s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 09:20 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]

Parodie.
Feyenoord heeft zeker ook alle supporters van AZ overgenomen.
Calanddonderdag 26 augustus 2021 @ 09:37
quote:
0s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 09:37 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]
Feyenoord heeft zeker ook alle supporters van AZ overgenomen.
Ik hoop het niet.
GurneyIsBestOkedonderdag 26 augustus 2021 @ 09:40
quote:
0s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 09:37 schreef Caland het volgende:

[..]
Ik hoop het niet.
We weten meer als de goaltune van Hermes House Band binnenkort vervangen wordt door een RETTEKETETTEKETET
fetXdonderdag 26 augustus 2021 @ 09:43
quote:
0s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 09:37 schreef Caland het volgende:

[..]
Ik hoop het niet.
Ach, die paar duizend kunnen we er wel bij hebben.
Pauldonderdag 26 augustus 2021 @ 10:03
twitter
JanJanJandonderdag 26 augustus 2021 @ 11:27
Sneue haters hier.

Als ik Ajax uitlach wordt er altijd gezegd dat ik meer met andere clubs bezig ben dan met mijn eigen AZ.
Gaat zeker nu niet op voor die sneue fans van oud AZ Feyenoord?

[ Bericht 5% gewijzigd door JanJanJan op 26-08-2021 13:23:32 ]
Durmadadonderdag 26 augustus 2021 @ 13:01
Lekker laten gaan, het heeft een behoorlijke tijd geduurd voor ze los konden gaan op AZ. En blijkbaar zijn ze wel met ons bezig, dat zegt ook wel wat.
JanJanJandonderdag 26 augustus 2021 @ 13:24
quote:
1s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 13:01 schreef Durmada het volgende:
Lekker laten gaan, het heeft een behoorlijke tijd geduurd voor ze los konden gaan op AZ. En blijkbaar zijn ze wel met ons bezig, dat zegt ook wel wat.
Precies.
Ivy_Mikedonderdag 26 augustus 2021 @ 22:12
Helaas is het 2-1 geworden, dus de conference league wordt het
Dagoduckdonderdag 26 augustus 2021 @ 22:13
Gewonnen! *O*

:T
Dagoduckvrijdag 27 augustus 2021 @ 15:11
Cluj, Jablonec, Randers

Dat moet te doen zijn.
Mutsaers__78vrijdag 27 augustus 2021 @ 15:27
En wéér voornamelijk naar Oost-Europa. Alsof AZ een abonnement heeft op dat soort ploegen...
RamboDirkvrijdag 27 augustus 2021 @ 16:35
AZ moet dit toch kunnen redden.
Adrie072vrijdag 27 augustus 2021 @ 16:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 augustus 2021 15:27 schreef Mutsaers__78 het volgende:
En wéér voornamelijk naar Oost-Europa. Alsof AZ een abonnement heeft op dat soort ploegen...
Tsja da`s ook een beetje, hoe vreemd ook, het nadeel van in pot 1 te hebben gezeten...overwinteren het doel zeg maar!
Durmadavrijdag 27 augustus 2021 @ 22:33
Maarten is echt fantastisch bezig met Jong AZ. Ik zie op termijn een prachtige opvolger van Jansen. :)
Ivy_Mikezondag 29 augustus 2021 @ 18:43
*O* 1-3, de eerste 3 punten uit Heerenveen gesleept.
Maar wat een draak van een wedstrijd is dit zeg, veel glijpartijen door kut veld, veel balverlies aan beide kanten, veel tikkie terug. Het enige hoogtepunt van de wedstrijd, de actie van Reijnders, waarnaar de Wit de 3e kon scoren
Makamba_zondag 29 augustus 2021 @ 18:44
quote:
10s.gif Op zondag 29 augustus 2021 18:43 schreef Ivy_Mike het volgende:
*O* 1-3, de eerste 3 punten uit Heerenveen gesleept.
Maar wat een draak van een wedstrijd is dit zeg, veel glijpartijen door kut veld, veel balverlies aan beide kanten, veel tikkie terug. Het enige hoogtepunt van de wedstrijd, de actie van Reijnders, waarnaar de Wit de 3e kon scoren
Kon je het droog houden bij de huilende Koopmeiners?
Durmadazondag 29 augustus 2021 @ 19:00
quote:
10s.gif Op zondag 29 augustus 2021 18:43 schreef Ivy_Mike het volgende:
*O* 1-3, de eerste 3 punten uit Heerenveen gesleept.
Maar wat een draak van een wedstrijd is dit zeg, veel glijpartijen door kut veld, veel balverlies aan beide kanten, veel tikkie terug. Het enige hoogtepunt van de wedstrijd, de actie van Reijnders, waarnaar de Wit de 3e kon scoren
De mooie goal van Witry was anders ook wel een hoogtepunt voor mij.

Mooi afscheid van Teun, een waardige aanvoerder geweest en nu een mooie stap voor hem. :)
Ivy_Mikezondag 29 augustus 2021 @ 19:06
quote:
Kon je het droog houden bij de huilende Koopmeiners?
Dat heb ik niet gezien, de interview.
Maar hij gaat naar Atalanta Bergamot, heb ik begrepen
Makamba_zondag 29 augustus 2021 @ 19:06
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 19:06 schreef Ivy_Mike het volgende:

[..]
Dat heb ik niet gezien, de interview.
Maar hij gaat naar Atalanta Bergamot, heb ik begrepen
Klopt, voor 5 jaar.
JanJanJandinsdag 31 augustus 2021 @ 13:39
Micky vd Ven voor 2,7 miljoen lijkt me te duur. Jullie?
JanJanJanmaandag 13 september 2021 @ 12:22
Zonde, best goed gespeeld.
Uitslag is beetje geflatteerd.

Jammer dat we tot aan de 16 goed zijn maar daarbinnen niet.
Durmadazondag 19 september 2021 @ 18:52
Reijnders met een hoogtepunt op een middag vol dieptepunten. 17e...
Ivy_Mikezondag 19 september 2021 @ 18:58
Ik begin hier toch zorgen om te maken, AZ staat nu 17e!
Zijn er al van die woedende capuchons gesignaleerd bij het hoofdingang?
:( :( :( :(
Norragezondag 19 september 2021 @ 20:29
Sla maar over dit jaar….
Dagoduckmaandag 20 september 2021 @ 10:10
:')
Calanddonderdag 23 september 2021 @ 23:08
E__5iJAXsAEvTAX?format=jpg&name=medium
Immerdebestebobdonderdag 23 september 2021 @ 23:09
@Flippiee :D
Taradodonderdag 23 september 2021 @ 23:41
is er een parodietopic of is dat gewoon dit?
Immerdebestebobdonderdag 23 september 2021 @ 23:42
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 23:41 schreef Tarado het volgende:
is er een parodietopic of is dat gewoon dit?
Lachen om Twente topic wellicht?
Mutsaers__78vrijdag 24 september 2021 @ 08:30
Dit wordt een zeer zwaar seizoen zo...
Taradovrijdag 24 september 2021 @ 09:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 08:30 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Dit wordt een zeer zwaar seizoen zo...
dat is eigenlijk al voorbij voor AZ, tenminste als je topclub ambitie hebt
Norragevrijdag 24 september 2021 @ 10:00
De start vorig jaar was al dramatisch, maar dit spant de kroon. Wat triest...
Tsja, als je zo'n leegloop hebt..
Flippieevrijdag 24 september 2021 @ 12:19
quote:
1s.gif Op donderdag 23 september 2021 23:09 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:flippiee :D
Wat nou mattie :(
De_Kraamvrijdag 24 september 2021 @ 14:08
AZ is Feyenoord voorbij OP ALLE FRONTEN.
Dagoduckvrijdag 24 september 2021 @ 14:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 september 2021 14:08 schreef De_Kraam het volgende:
AZ is Feyenoord voorbij OP ALLE FRONTEN.
Oh? Vertel.
Immerdebestebobvrijdag 24 september 2021 @ 14:58
quote:
2s.gif Op vrijdag 24 september 2021 12:19 schreef Flippiee het volgende:

[..]
Wat nou mattie :(
Heb je het "lach hier AZ uit"-topic al geopend, ewa niffo.
maxi-musvrijdag 24 september 2021 @ 15:54
twitter

Kwaad, woedend.
#ANONIEMvrijdag 24 september 2021 @ 17:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 15:54 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Kwaad, woedend.
Wat een zwakke hond.
Taradovrijdag 24 september 2021 @ 17:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 15:54 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Kwaad, woedend.
kan er ook geen reet van, nooit begrepen dat ze die gehaald hebben
Marcossvrijdag 24 september 2021 @ 17:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 09:11 schreef Tarado het volgende:

[..]
dat is eigenlijk al voorbij voor AZ, tenminste als je topclub ambitie hebt
Ze begonnen vorig seizoen qua punten niet veel beter, maar het oogt nu een stuk minder inderdaad
Ivy_Mikezondag 26 september 2021 @ 16:27
*O* *O* *O* Dit heeft AZ echt nu nodig 5-0 *O* *O* *O*
En wat een lekkere pegel van Reijnders :P
Durmadadonderdag 30 september 2021 @ 21:55
De conference League is echt wel een gedrocht. Dit was misschien wel de slechtste helft van AZ in vijf jaar en Jablonec heeft amper een serieuze kans kunnen creëren. Het is nauwelijks voetbal te noemen.
maxi-musvrijdag 1 oktober 2021 @ 10:54
quote:
1s.gif Op donderdag 30 september 2021 21:55 schreef Durmada het volgende:
De conference League is echt wel een gedrocht. Dit was misschien wel de slechtste helft van AZ in vijf jaar en Jablonec heeft amper een serieuze kans kunnen creëren. Het is nauwelijks voetbal te noemen.
AZ zit ook in een uiterst zwakke poule.