Joweh | dinsdag 17 november 2020 @ 08:54 |
Een erg prettige bezigheid vind ik het (zelf) maken van kroketten en bitterballen. Lekker in de weer met roux en paneermeel, en draaien maar. Wij zijn echter overgestapt op de airfryer, en kant en klare bitterballen voor het diepe vet worden wel warm maar niet erg knapperig en/of bruin. Op internet vond ik wel een recept waar ze de bruining behalen met broodkruim van bruinbrood, maar volgens mij behaal je dan nog niet de knapperigheid. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met zelf bitterballen/kroketten maken voor de airfryer? | |
Mikeytt | dinsdag 17 november 2020 @ 08:58 |
@Plompzakker | |
Plompzakker | dinsdag 17 november 2020 @ 09:12 |
Ik frituur altijd | |
anndb | dinsdag 17 november 2020 @ 09:18 |
Al die air fryer dingen zijn al voor gefrituurd dus enige goede resultaat zal je vrees ik toch behalen door ze even in een pannetje desnoods ook voor te frituren en dan opwarmen/afbakken in de air fryer. | |
Adames | dinsdag 17 november 2020 @ 09:34 |
Heb je ook je oude frituurpan weggedaan? Zonde | |
Durmada | dinsdag 17 november 2020 @ 09:49 |
We hadden ooit een airfryer expert op FOK! maar die is vertrokken helaas. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 november 2020 @ 09:54 |
Als je ze zelf maakt zou ik ook gaan voor de enige echte bereiding: de frituur. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 november 2020 @ 11:41 |
beter ook, die flapdrol maakt tegenwoordig alleen maar kut filmpjes | |
lemmethinkaboutit | dinsdag 17 november 2020 @ 11:48 |
Je kunt ze een beetje insmeren met olie oid. Doe ik wel eens met van die loempia's want die worden anders gortdroog ![]() | |
bijdehand | dinsdag 17 november 2020 @ 11:49 |
Dit. Zit vaak toch al olie in verwerkt. | |
Muck | dinsdag 17 november 2020 @ 12:32 |
Kijk eens: CUL / [AIRFRYER] Wat maak jij er allemaal mee? |