abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport woensdag 11 november 2020 @ 23:28:01 #301
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_196196125
quote:
1s.gif Op woensdag 11 november 2020 23:23 schreef chratnox het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar wat een vervelende manier van posten is dit. Elke discussie is gelijk doodgeslagen door een eventueel andere visie zo te ridiculiseren.

Als er een beperkte hoeveelheid vaccins beschikbaar is en jij zit niet bij de eerste groep, reageer je dan ook zo? Wanneer je buurman die gevaccineerd is omdat ie 70 is en een hartaandoening heeft wel naar lowlands mag en jij omdat je nog niet gevaccineerd bent nog niet.

Private organisaties die beperkingen gaan verzinnen op iets dat ze geen moer aan gaat (of je wel of niet gevaccineerd bent). Mag je dan volgend jaar ook niet stemmen als je niet gevaccineerd bent? Of misschien mogen je kinderen wel niet naar school zolang het hele gezin niet gevaccineerd is.

Ticketmaster heeft hier gewoon helemaal niets over te zeggen. Je bent niet verplicht ze te vertellen of je gevaccineerd bent, en volgens mij mogen ze het niet eens vragen.
Ja, ik zou exact op dezelfde manier reageren, want het is gewoon zoals het is.

Ticketmaster kan alles vragen wat ze willen, je hoeft geen antwoord te geven, maar zij hoeven jou ook niet toe te laten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')