abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 01:21:18 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195817928
Tappa 20: Alba - Sestriere, 190 km

Nou nou nou, wat een toestanden weer hè Jeroen? Oorspronkelijk stond er een rit van 258 kilometer op het programma, maar de renners bedachten plotseling dat ze daar eigenlijk helemaal geen zin in hadden. Een beetje over en neer appen op de avond voor de koers en 's ochtends was er blijkbaar overeenstemming gevonden. Staken, want het was slecht weer, en de week was al zwaar geweest, en corona, en de nacht was kort, en de verplaatsing was lang, en het zijn gewoon, ja, mietjes. Het protest was zo strak georganiseerd dat de bussen al vertrokken waren en de stakende renners in de stromende regen kou stonden te vatten. Vegni was niet kwaad, hij was woedend. Maar hij moest wel mee met de eisen van de renners, want als ze niet willen fietsen houdt het snel op. De bussen moesten omkeren, nog steeds geen idee waarom je zo'n protest zo slecht regelt. Vooral ook bijzonder dat niet alle renners en alle ploegen er hetzelfde over dachten, heerlijk chaotische toestanden. Maar goed, die bussen kwam er uiteindelijk en toen mochten de renners een tijdje gemotoriseerd verplaatst worden. In plaats van 258 kilometer hielden we 124 kilometer over, zoiets. Best matig, hoewel een rit van 258 kilometer lichtelijk overbodig is vind ik 124 dan weer het andere uiterste. Een ronde draait ook om uithouding, al zou je dat dankzij de Tour en de Vuelta soms vergeten. Nou, goed, toen we na heel wat gedoe eindelijk begonnen gingen heel wat renners meteen in de aanval. Renners van Cofidis, van Israel, van Quick Step. Terwijl FDJ al had aangegeven niet te willen rijden, omdat Demare na vier ritzeges blijkbaar nog steeds geen vertrouwen in zichzelf heeft. Het werk kwam op de schouders van Bora terecht. Bora hield het een tijd vol, maar met motoren als Campenaerts vooraan was het geen sinecure om het gat te dichten. Dus op een kilometer of 50 van het eind gaven ze het weer op. De voorsprong liep daarna razendsnel op naar 11 minuten, uiteindelijk toch een halve rustdag voor het peloton. Daardoor werd de fulminerende Vegni alleen nog maar bozer, iemand gaat moeten boeten voor deze wanvertoning. Welkom ik het land van de maffia. De koplopers werden redelijk snel nerveus, Campenaerts probeerde een aantal keer aan te vallen. Een paar kilometer later ging Cerny in de aanval, ze lieten hem mooi rijden. Toch een solo van een kilometer of 20, knappe prestatie van de toch relatief onbekend Tsjech. De Belgen daarachter zaten dik in de shit, niet bijster intelligent gereden. Wel nog een tweede plaats voor Campenaerts, gefeliciteerd. In het peloton probeerde Hart aan het eind stiekem weg te sprinten, maar Ballerini zat meteen op z'n wiel. Leuk geprobeerd, vandaag een nieuwe kans.

Enfin, waardeloze rit. Wellicht ook een gevaarlijk precedent. Gaan we voortaan bij iedere lange rit staken? Daar zijn bepaalde mensen bang voor. Zal mijns inziens wel meevallen, maar ik ben wel echt benieuwd nu. Gezien de razernij van koersdirecteur Vegni zie ik hem er wel voor aan om volgend jaar nog meer lange ritten in het parcours te gooien, dat zou toch wel echt genot zijn. Over genot gesproken, de volgende rit zou ook wel wat moeten opleveren. De laatste bergrit van de Giro. Een geamputeerde bergrit. We zouden eigenlijk over de Agnello gaan, de Izoard, etc. Een epische bergrit. Zware beklimmingen op grote hoogte. Maarja, we mogen Frankrijk niet in. Dus heeft men een alternatieve rit uitgetekend. We zouden sowieso eindigen in Sestriere, nu klimmen we drie keer naar dit oord. Een stuk minder lastig, wat in principe gunstig zou moeten zijn voor Kelderman. Desalniettemin zouden we toch koers moeten krijgen, voor bepaalde renners kan het een gevalletje alles of niets worden. Voor Sunweb zal het goed zijn uitgekomen dat de vorige rit werd ingekort, de mannen hebben toch iets kunnen uitrusten. We gaan het meemaken jongens, een spannende dag voor het vlaggetje.




Als de heren renners het blieft gaan we van start in Alba, een stad met 31000 inwoners in het zuiden van de Italiaanse regio Piëmont, in de provincie Cuneo. De stad ligt op de rechteroever van de rivier de Tanaro en wordt omgeven door heuvels die bedekt zijn met wijngaarden. Waarschijnlijk is Alba van Keltische of Ligurische oorsprong. De Romeinen doopten de stad in 89 voor Christus Alba Pompeia. Het centrum van Alba wordt gedomineerd door vijf 14e-eeuwse torens; enkele behoorden ooit toe aan de nobele families van de stad. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn de bakstenen kathedraal uit de 15e eeuw, de 13e-eeuwse kerk San Domenico en het Palazzo Comunale. Alba is bekend om zijn witte truffels. Ieder jaar wordt er in de stad een truffelbeurs gehouden. In de stad is ook het hoofdkantoor van Ferrero gevestigd, bekend van producten als Nutella, Mon Chéri en Ferrero Rocher. Wat is Wikipedia kopiëren toch ook makkelijk eigenlijk. Volgens het roadbook moet je in Alba heel snel naar de Via Vittorio Emanuele, ook wel bekend als de Via Maestra. Hier zijn alle leuke winkeltjes en dat soort dingetjes. Alba is een UNESCO Creative City, ze zouden hier dus vrij creatief moeten zijn. Geen idee of het echt zo is, maar ze zijn hier in ieder geval sportief. De familie Rosa komt uit Alba, Massimo en Diego. Massimo fietste een tijdje voor Vini Zabu, maar bleek niet zo goed te zijn als Diego. Die rijdt nu bij Arkea. Al zijn ze eigenlijk alleen hier geboren, opgegroeid in een dorpje in de buurt. Matteo Sobrero is ook van Alba, de jonge Italiaan van Team NTT. Heeft een paar sterke tijdritten afgewerkt deze Giro, dat is ook echt zijn specialiteit. Al is ook hij slechts geboren in Alba, woont ook weer in een dorpje in de buurt. Merkwaardig genoeg is de Tour de l'Avenir ooit in Alba geweest. Nochtans een Franse koers, maar ze zijn in 2011 helemaal naar Alba gefietst. Warren Barguil won toen de rit, vlak voor Cattaneo en Chaves. Een uitslag met een flinke voorspellende waarde, mogen we wel zeggen. De Giro is in het verleden ook wel eens in Alba geweest. In 2011 ging hier een rit van start, die zou eindigen in Parma waar Petacchi zou winnen. Tien jaar eerder ging er ook een rit van start in deze stad, toen kwamen we aan in Busto Arsizio waar Cipollini zou winnen. Meestal sprinters als we vanuit Alba vertrekken, dat zal nu wel anders zijn. Toen we in 1998 vertrokken vanuit Alba kwamen we aan in Imperia, waar Angel Edo zou winnen. In 1968 was er zowaar een aankomst in de stad, Guido Reybrouck zou winnen. Leuk, Jeroen, hè?



Zonder Jessica gaan we van start in het centrum van Alba. We fietsen gezellig door dit centrum en beginnen vervolgens buiten de stad echt aan de rit, met een beetje mazzel. De eerste zeven kilometer van de rit gaat het volkomen rechtdoor over een brede en vlakke weg. Een paar rotondes onderweg, verder niets. We slaan daarna linksaf en rijden acht kilometer verder over een brede en iets bochtigere weg richting Roreto. In de buurt van dit dorpje gaat het zomaar uit het niets ineens een kilometer omhoog aan 6%, met vlak voor de top een paar haarspeldbochtjes. Voorlopig het enige klimwerk, hierna rijden we een kilometer of 15 zo goed als rechtdoor tot in Savigliano. Tussendoor rijden we ook nog door Marene. In de dorpjes verlaten we de hoofdweg, buiten de dorpen rijden we steeds rechtdoor over de brede, rechte en vlakke weg. Een behoorlijk eenvoudig begin, waar ongetwijfeld hard gereden gaat worden. Het kan een tactische beginfase worden, een ploeg als Ineos zal graag wat bruggenhoofden in de kopgroep willen hebben. Sunweb moet dat uiteraard ook proberen, als dat protocoltechnisch gezien toegestaan is. En waarom Bahrein niet? Na 30 kilometer koers rijden we dwars door Savigliano, de stad van Jacopo Mosca. Gisteren nog derde, vandaag door z'n eigen stad. Topdagen. Na de redelijk bochtige en rotonderijke passage in Savigliano wordt het buiten de stad weer vrij recht, breed en vlak. We bevinden ons op het platteland, tussen de paar dorpjes in treffen we vooral agrarische toestanden aan. Een kilometer of 12 later slaan we rechtsaf, in die tijd zijn we overigens een meter of 100 hoger uitgekomen. Heel minimaal vals plat, dat gaat het verschil niet maken. Na de bocht naar rechts loopt het dan weer een tijd licht naar beneden, terwijl we vooral rechtdoor richting Saluzzo rijden. Na een paar bochten aan de buitenrand van de stad rijden we rechtdoor naar de eerste tussensprint van de dag. Alweer 52 kilometer afgewerkt, desondanks gaat het nog wel een tijd duren voor we gaan klimmen.



Voorbij de tussensprint komen we een flink aantal rotondes tegen, daarna gaat het eigenlijk gewoon 20 kilometer rechtdoor tot in Cavour. We dalen een aantal kilometer licht af, voor de rest is het voorlopig zo vlak als wat. Behoorlijk open terrein, af en toe een zeldzaam dorpje maar verder vooral eindeloze akkers. Cavour komt me bekend voor, eens kijken, oja, daar reden we vorig jaar doorheen toen we op weg waren naar Pinerolo. Waar gaan we nu naartoe? Pinerolo! Na Cavour rijden we nog eens acht kilometer rechtdoor, min of meer. Daarna komen we een keer een bocht naar rechts tegen, maar het blijft vrij recht tot we in Pinerolo zijn. Wel loopt de weg hier een beetje omhoog, in de laatste zes kilometer voor Pinerolo komen we liefst 60 meter hoger uit, oei oei oei. Na 83 kilometer bereiken we deze stad met een eindeloos lange Girogeschiedenis. Wat te denken van 1949 bijvoorbeeld, de epische zegetocht van Fausto Coppi tussen Cuneo en Pinerolo. Ter ere van Coppi werd er daarom vorig jaar een nieuwe rit tussen Cuneo en Pinerolo opgenomen in het parcours, 70 jaar na dato. Dat was wel een flopritje, met onderweg amper serieuze beklimmingen. Werd daarom een rit voor de vluchters, gewonnen door Cesare Benedetti of all places. Het kasseienklimmetje in de straten van Pinerolo kon daar geen verandering in brengen, Coppi werd niet echt waardig vereerd. Terwijl we in de jaren daarvoor wel wat grappige dingen zagen in Pinerolo. Moreno Moser die zich in de luren liet leggen door Brambilla en Trentin bijvoorbeeld, of die massale glijpartij op de streep in 2007. Ook wel een beetje een traumatische plaats voor ONS. In 2016 vertrok hier de rit die over de Agnello zou voeren, je weet wel, die rit.



In het centrum van Pinerolo slaan we linksaf, daarna rijden we eigenlijk weer een eeuwigheid rechtdoor. Al komen we ook redelijk wat rotondes tegen, maar verder is het gewoon weer breed en recht. Het loopt steeds een beetje vals plat omhoog, maar we komen in de komende 20 kilometer slechts een meter of 200 hoger uit. Mag niet echt een naam hebben allemaal. We zien langzaam wat meer bergen in de buurt verschijnen, maar de weg door de vallei wil niet echt bergachtig worden. Na nog wat rotondes en een paar bochten komen we uit in Perosa Argentina, hier rijden we dwars door het centrum om vervolgens buiten het dorp weer een tijdje verder door de vallei te fietsen. Vrij slecht geregeld van de organisatie dat we geen kaartjes van de beklimmingen hebben, was blijkbaar teveel moeite om dat op het laatst snel snel te regelen. Dan maar andere bronnen hanteren. Je zou kunnen stellen dat we in totaal 55 klimmen, de eerste keer dat we naar Sestriere gaan. Meer dan 20 kilometer aan 1% gemiddeld, ja, tja. Daarna 31 kilometer aan 4% gemiddeld. Erg imponerende cijfers zijn het niet. Wel lang, niet echt moeilijk. We blijven ook min of meer door de vallei fietsen, langs de Torrente Chisone. Een bijzonder brede weg omhoog, best veel dorpjes onderweg ook. Steeds mooier uitzicht over de bergen, de weg wordt langzaam wat bochtiger maar het blijft vrij recht. Een mens zou veel kunnen vertellen over een klim van 30 kilometer, tegelijkertijd kun je dat ook niet doen. Voorbij Perosa Argentina gaat het een paar kilometer omhoog aan 3%, dan een paar kilometer aan 4%, dan zowaar een stuk aan 6% voor het heel snel weer afvlakt. Na dat vlakkere stuk gaat het weer even omhoog aan 4%, in de buurt van het fort van Fenestrelle gaat het zowaar een tijd aan 6% omhoog, hier komen we ook de steilste kilometer tegen. Schrik niet, dames en heren, het gaat heel kort omhoog aan 7%! Daarna is het eigenlijk weer een kilometer of tien zo goed als vlak, wat een klim. Na twee kilometer aan 4% volgt richting de top het steilste stuk van de klim, zes kilometer aan 6%. Je kan je toch amper voorstellen dat iemand hier in de problemen komt, merkwaardig verhaal zou dat zijn. Al is 50 kilometer in stijgende lijn hoe dan ook een uitdaging, zelfs met lage percentages. De laatste kilometer richting de top, we komen in de buurt van de top zelfs een paar haarspeldbochten tegen, is er eentje aan 4%.




Na 138 kilometer zijn we voor het eerst boven in Sestriere, het is de enige keer dat we van deze kant na het wintersportoord trekken. De omgeving is best leuk, verder komen de woorden flop en show in me op. Het is net geen Agnello, zeg maar. Dat had een rit kunnen worden, joh. Koers vanop de Agnello, racen tot aan de finish. Nu mag Dennis waarschijnlijk weer heel gelijkmatig op kop gaan brommeren? Voor de neutrale kijker kan deze rit zomaar een ramp worden. Na de beklimming van tweede categorie rijden we dwars door Sestriere. We komen hier flink wat bochten tegen, beetje willekeurig tussen de appartementen door vliegen. Na een tijd bereiken we de hoofdweg die ons Sestriere gaat doen verlaten. Er volgt een afdaling van 11 kilometer richting Cesana Torinese. Niet de lastigste afdaling ooit, vooral omdat de weg ook hier weer enorm breed gaat zijn. Een afdaling die we twee keer moeten bedwingen, het is eigenlijk best een klein lokaal circuit. Gedubbelde renners zou ik wel lachen vinden, al zal het wel niet zo'n vaart lopen. Na drie vrij makkelijke kilometers in dalende lijn komen we een paar haarspeldbochtjes tegen, daarna ligt er een lastige bocht naar rechts te wachten op de renners in Champlas du Col. Het wegdek is tijdens de gehele afdaling vrij slecht, maar op deze bochten na is het verder een simpele afdaling. In de vier kilometer na Champlas komen we amper een bocht van enig belang tegen. Daarna wordt het wel weer wat bochtiger, met aan het eind in Cesana Torinese zelfs nog een paar haarspeldbochtjes. Ook dat mag weinig problemen opleveren, brede weg. Na 150 kilometer komen we uit in Cesana Torinese, we slaan hier in het centrum linksaf bij een rotonde en rijden vervolgens naar de voet van de volgende klim.



Na de rotonde in Cesana Torinese loopt de weg zeven kilometer vals plat omhoog richting Sauze di Cesana. Het is een brede weg door een mooie groene omgeving, we fietsen bovendien naast een rotsachtig riviertje. In die zeven kilometer komen we 200 meter hoger uit, het gaat dus gemiddeld zo'n beetje aan 3% omhoog zouden we kunnen stellen. We fietsen door dorpjes als Bousson en Rollieres, klinkt toch allemaal lichtelijk Frans. Je zou bijna denken dat de grens dichtbij is. Paar bochtjes onderweg, maar het gaat vooral rechtdoor. Aan het eind van dit vals platte stuk komen we dus uit in Sauze di Cesana, hier begint de slotklim echt. Zeven kilometer omhooga aan 7,2%, dat heeft te gelden als klimmende afsluiter van de Giro. Na een rotonde beginnen we, het gaat in de eerste kilometer aan 5,5% omhoog. Deze kant van Sestriere is wel behoorlijk onregelmatig, dat kan misschien onze redding zijn. In de tweede kilometer gaat het aan 7%, daarna zou er zelfs een kilometer aan 10% moeten volgen. We komen ook een tunneltje tegen in de buurt van Grange Sises, een metertje of 100 lang. Na de steile kilometer wordt het plots een stuk vlakker, kilometer aan 4%. Daarna volgt er wel weer een steil stuk aan 10%, waarna we bijna weer in Sestriere zijn. In de slotkilometer, waar de skiliften en de frappante ronde hotels in beeld komen gaat het aan 7% omhoog. We komen nog een rotonde tegen in die laatste kilometer, daar slaan we zonder veel problemen rechtsaf. Via een paar flauwe bochtjes rijden we daarna naar de finish. We rijden nog snel onder een gebouw door en slaan rechtsaf, in de laatste meters gaat het daarna rechtdoor in de winkelstraat.



De informatie op de officiële website is niet eens geupdate, dat is toch wel fascinerend. Kaartje van de finish? Kaartje van de oude finish. Profiel van de beklimmingen? Niet nodig. Bedankt, RCS. We vertrouwen nu op de gasten van LFR, godbetert. Maar afijn, na 163 komen we voor de tweede keer boven in Sestriere, voor het eerst van deze kant. Van deze kant is het een beklimming van de eerste categorie. Een lokaal rondje van 27 kilometer volgt. We slaan vrij snel na de finish rechtsaf en rijden dan nog een paar meter omhoog aan een procentje of 4%, naar het punt waar de eerste keer de top lag. Vervolgens beginnen we weer aan de bochtige tocht door Sestriere, dalen we 11 kilometer af richting Cesana Torinese, slaan we daar bij de rotonde linksaf, fietsen we zeven kilometer vals plat omhoog en klimmen we daarna nog eens zeven kilometer terug naar Sestriere. De tweede tussensprint van de dag, daar waar bonificaties te rapen zijn, volgt na 183 kilometer in Sauze di Cesana, aan de voet van de slotklim. Wellicht een extra motivatie om de knuppel vroeger in het hoenderhok te gooien. Na de tussensprint dus nog eens omhoog, via de waarschijnlijk lastigste kant van Sestriere, dat dan weer wel. Er kan nog steeds wat gebeuren hier, zeker dankzij die paar steile stroken, maar het blijft een matige vervanging van de Agnello en de Izoard.



Sestriere, de plaats waar misschien linksom of rechtsom Nederlandse wielergeschiedenis geschreven gaat worden. In 2015 waren we voor het laatst in Sestriere, in een rit die iets lastiger was. We reden over de Finestre, de lange klim met het onverharde stuk. Contador had het daar verdomd lastig, hij kon een aanval van Landa niet volgen. Die reed samen met Zakarin als eerste over de top, maar in de afdaling sloten er toch nog wat mannetjes aan. ONZE Kruijswijk, maar ook Aru, Uran en Hesjedal of all places. Op de slotklim naar Sestriere, van een andere kant beklommen, liet Aru iedereen z'n hielen zien. Hij won, met 18 seconden voorsprong op Uran en nog meer op de rest. Contador verloor meer dan twee minuten die dag, maar hij had dan weer de mazzel dat hij aan de rit begon met een voorsprong van vier minuten. Tijdens ritten naar Sestriere gebeurt altijd wel iets, dat hebben we in het verleden vaker gezien. Sestriere heeft niet alleen een geschiedenis in de Giro, ook in de Tour. We zitten in de buurt van Frankrijk en dat is te merken. Maar liefst vier keer is Sestriere een aankomstplaats geweest in de Tour. Louter mooie winners ook, wat dacht je van Fausto Coppi in 1952. 40 jaar later leverde Claudio Chiappucci een bijna ongeëvenaarde prestatie. In een rit met meer dan vijf beklimmingen besloot hij meteen aan te vallen. Meer dan 200 kilometer reed hij in de aanval. Op iedere beklimming kwam hij als eerste aan, hij wist de hele dag Indurain, Bugno en de rest af te houden. Na uren afgezien te hebben kwam hij solo aan in Sestriere, waar hij meer dan terecht de armen omhoog stak. Hij zou uiteindelijk tweede worden in die Tour en de bergtrui winnen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over 1996. Dat was het jaar van Bjarne Riis. Hij verloor een paar kilo en spoot zichzelf zo vol met EPO dat hij zijn bloed op pannenkoeken kon smeren. Iedere nacht moest hij om het kwartier wakker gemaakt worden en een rondje lopen omdat hij anders kans had dat zijn hard het zou begeven. Riis, die daarvoor nog nooit in de buurt was gekomen van de eindoverwinnign in de Tour vloog nu over iedere berg. We kennen natuurlijk allemaal die hilarische overwinning op Hautacam, maar een week daarvoor had hij al de rit naar Sestriere gewonnen. Door weersomstandigheden werd deze rit ingekort. Een ritje van 46 kilometer, waarin Bjarne Riis iedereen op een hoop reed. Hij pakte tijdens deze rit de gele trui en zou deze niet meer afgeven. Als je dan denkt dat je alle namen hebt gehad krijg je er nog een. Lance Armstrong. Hij wist in 1999 te winnen in Sestriere. In de eerste Tour die hij zou winnen was dit de enige rit in lijn die hij op zijn naam wist te schrijven. Daarnaast won hij ook nog de proloog en twee tijdritten. Lance vernederde hier de tegenstand, Alex Zülle moest een halve minuut toegeven, Fernando Escartin en Ivan Gotti waren nog een minuut langer onderweg. In de Tour is Sestriere dus een garantie op een topshow. Is toch heerlijk, laat gaan.



Dan heb ik het alleen nog maar over de Tour gehad, het wordt de achtste keer dat een rit in de Giro hier eindigt. In 1993 won Indurain de tijdrit naar Sestriere, in 2000 won de Tsjech Hruska dan weer de tijdrit. Niemand had ooit nog van deze Jan Hruska gehoord, maar ineens won hij de proloog en tijdrit in zijn eerste grote ronde. Niet veel later werd bekend waarom, hij werd gepakt op nandrolon. Lang duurde zijn schorsing niet, maar veel presteerde hij niet meer daarna. Met Eduardo Chozas (1991) en Pascal Richard (1994) staan er nog twee redelijk bekende namen op de erelijst. De voorlaatste keer dat hier een rit aankwam was in 2011. Dat was ook nog wel een editie met een verhaal. Een lange rit, met een enorm lang vlak stuk, daarna de Finestre en dan richting Sestriere. Een groepje reed op het vlakke weg en kreeg een flinke voorgift van het peloton. Het was toen ook de laatste bergrit voor de slotrit. Contador had de Giro al lang en breed gewonnen en deed er niet meer zoveel aan. In de kopgroep zat Vasil Kiryienka. Hij liet al vrij snel op de Finestre de rest van zijn vluchtgenoten achter zich en soleerde richting de top. In de achtergrond ging Rujano in de aanval. Rujano, die een aantal jaar van de aardbodem verdwenen was, maar in 2011 weer terugkeerde onder de vleugels van Gianni Savio, met wie hij enorme successen beleefde in 2005. Het lukte allemaal weer bij de kleine Venezolaan en hij had al twee ritten gewonnen. Op de Finestre, de berg die hij zo goed kende, wilde hij het wel weer eens proberen. Hij ging in de aanval en kreeg de toen nog onbekende Carlos Betancur met zich mee. Rujano reed een eind weg van het peloton, maar kwam niet echt dichter bij de ijzersterke Wit-Rus. Kiryienka verslapte geen moment en won uiteindelijk met bijna 5 minuten voorsprong in Sestriere. Hij wees naar de hemel en droeg zijn zege op aan de die week overleden Xavier Tondo. Rujano werd tweede en sloot op deze manier eigenlijk zijn carrière af. Net als na het succes van 2005 kreeg hij weer ruzie met Savio en ondanks nog een poging bij Vacansoleil werd het niets meer met de kleine koffieplukker. Fietst nu nog wel lekker rond in Venezuela, waar hij nog wel eens demonstreert in de Vuelta al Tachira en dat soort koersen. Ook niet slecht. In 2015 won Aru dus, die volgens de geruchten volgend jaar weer mag gaan schroeien met de Alpecinbonus erbij haha, zin in.



Sestriere is een wintersportoord, buiten het seizoen om is het een klein dorpje met slechts 900 vaste inwoners. Als het eenmaal een beetje weer wordt om te skiën neemt het inwonersaantal wel toe tot 20.000. Vooral skiën vinden ze hier leuk, er is jaarlijks een World Cup op de pistes hier en in 1997 zelfs een heus WK alpine skiën. Daarnaast werden de skionderdelen van de Olympische Spelen in Turijn in 2006 hier afgewerkt. Dit alles is te danken aan de oprichter van Fiat, Giovanni Agnelli. Hij liet hier eigenlijk zo'n beetje alles bouwen. Hotelletjes, kabelbaantjes, alles. Of wij Nederlanders hem dankbaar mogen zijn zal na vandaag gaan blijken. Normaal is een aankomst in Sestriere wel een garantie voor spektakel, al hebben we dan meestal een lastigere klim op voorhand gehad. Al rijden we dan wel weer via een makkelijkere kant omhoog, wellicht dat deze steilere kant van Sestriere een heel nieuwe dimensie aan de koers geeft. 400 kilometer aan piste overigens, zeggen ze.



In Alba zou het overdag 19 graden moeten worden. Er is wat kans op regen, maar niet enorm veel. Weinig wind, eigenlijk geen wind. In Pinerolo ook 19 graden, minder kans op regen en ook daar geen wind. In Sestriere 11 graden, heel weinig kans op regen en heel weinig wind. Tijdens de eerste beklimming een miniem beetje tegenwind, daarna zou het tijdens de volgende beklimmingen in de rug moeten staan. Maar het is wel heel weinig, kan amper invloed hebben. De eventueel beslissende rit begint om 11:00, na een neutralisatie van tien minuten gaat om 11:10 het grote spel beginnen. Integraal? Nee, nee, nee. Weer om 12:25. Zowel de PLAYER als Eurosport 1 gaan vanaf dat moment pas live, misschien we toch het buitengewoon interessante begin van de rit waar de vlucht van de dag gevormd moet worden. Hoe is het mogelijk? Aankomst verwachten we tussen 16:08 en 16:47, tenzij er weer gestaakt gaat worden.



Ik heb niet zozeer een voorspelling, ik ben vooral heel benieuwd. Hoe gaat Sunweb dit uitspelen, wat gaat Ineos proberen? Komt er een coup van Bahrein? Heeft Ben O'Connor nog steeds wonderbenen? Wat kan Rohan Dennis vandaag? Geen idee allemaal. Alleen al voor de spanning in de koers hoop ik wel op wat bruggenhoofden in de koers, dan krijg je vaak al nervositeit zonder dat het ergens goed voor is. Benieuwd of iemand op de eerste keer Sestriere al een bommetje durft te gooien. Ineos moet de koers eigenlijk zo hard als mogelijk maken om Kelderman vroeg in de problemen te brengen, technisch gezien moeten ze er dus al op die lange klim vals plat omhoog aan beginnen. Wachten kan funest zijn. Sunweb moet vooral zorgen voor een mannetje in de vlucht en verder kunnen ze maar beter wat afwachtender rijden. Kelderman is niet goed genoeg om initiatief te nemen, dat wordt volgen. Hindley zou eventueel wel iets kunnen proberen, maar moet wachten tot het bord van Ineos leeg is. Bilbao moet gewoon alles of niets spelen en heel vroeg gaan, dat zou toch wel geweldig zijn. Nibali wil misschien ook nog wel iets laten zien, alleen al omdat hij Nibali is. Ik denk dat het wel grappig kan gaan worden. Durf verder geen uitspraken te doen over het precieze verloop. Dat de vluchters het redden lijkt me alleen niet, want er zijn weer bonificaties te rapen. Als ze die laten liggen begrijp ik er niets meer van. Sunweb wil de vluchters misschien wel laten rijden, maar Ineos heeft er denk ik meer belang bij om de boel te controleren. Dus, gewoon de vijf meest logische namen noemen ofzo.
1. Geoghegan Hart. Versmachtend treintje gedurende de dag en een stevige aanval op het eind. Waarschijnlijk kan dan weer alleen Hindley volgen, maar Hart laat zich vast niet twee keer doen. Dus die wint, op wat voor manier dan ook.
2. Hindley. Eén ritzege lijkt me wel voldoende voor deze lolbroek, een eindwinst komt al helemaal nicht im frage. Zou een vrij pijnlijke gebeurtenis zijn. Doe daarom maar braaf tweede worden, het liefst op een paar tellen van Hart. Daar zie ik dan nog net iets meer een winnaar in, al zijn het allemaal onwaardige namen.
3. Bilbao. We trekken de lijn van de vorige rit gewoon door. Ik denk niet dat hij in staat is om grootste daden te verrichten, maar stiekem hoop ik er wel op. Eigenlijk heeft hij niet veel te verliezen, achter hem gaapt de grote leegte. Bovendien kan het extra tactisch worden als hij als eerste aanvalt, wie gaat er dan reageren? Ineos kijkt naar Sunweb, Sunweb naar Ineos. Hmm, misschien toch een droomplan. Nee, toch maar niet. Nuchter blijven.
4. Fuglsang. Hey, volg ik nog steeds de uitslag van de vorige bergrit, grappig. Weer een teleurstellende grote ronde van Jakob, en dat terwijl dit zijn beste grote ronde ooit is. Kun je nagaan.
5. Nibali. Omdat we rekenen op een ultieme choke van Wielco. De man zonder interesses, de man zonder karakter, de man zonder kloten, de man met het gezicht van de koala in een Australische vlammenzee. Schattig, beter gezegd aandoenlijk, maar hulpeloos. Reddeloos verloren. Net als de carrière van Nibali overigens, dit was echt heel erg treurig van de Haai. Volgend jaar nog even uitbollen en dan zachtjes afdruipen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195819136
Hart gaat niet winnen
Hart gaat niet winnen
Hart gaat niet winnen
Hart gaat niet winnen
pi_195819313
quote:
9s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 05:42 schreef scrupuleus het volgende:
Hart gaat niet winnen
Hart gaat niet winnen
Hart gaat niet winnen
Hart gaat niet winnen
pi_195819408
Lijkt me vrij evident dat Ineos dit varkentje wel gaat wassen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195819511
Hindley die Kelderman deze etappe laat winnen _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_195819556
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 08:03 schreef TLC het volgende:
Hindley die Kelderman deze etappe laat winnen _O_
Hahaha, natuurlijk niet man. JAI kijkt straks een keer om en vernietigt ons kleine koalaatje. Op beestachtige wijze zelfs.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_195819664
Ik ben zeer benieuwd of Dennis Rohan weer zijn WvA imitatie te berde gaat brengen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 08:30:34 #8
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195819684
Ineos gaat neem ik aan zo hart mogelijk schroeien. Dan kan Pello echt niet zomaar ontsnappen. Dus ik denk dat we wel gewoon een eerlijke uitslag krijgen. En als iedereen goed is met kleine verschillen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 08:32:53 #9
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195819696
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 08:28 schreef AllesKaputt het volgende:
Ik ben zeer benieuwd of Dennis Rohan weer zijn WvA imitatie te berde gaat brengen.
Neem aan van wel. Ik denk dat Dennis zo hard gaat als ie kan. En dan hopen dat Tao toevallig beter is dan Subweb.
pi_195819789
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 08:28 schreef AllesKaputt het volgende:
Ik ben zeer benieuwd of Dennis Rohan weer zijn WvA imitatie te berde gaat brengen.
Eerst Ganna, Castroviejo en consorten.
pi_195819803
Tao hoeft enkel Kelderman 45 sec aan te smeren en de giro is binnen.
pi_195819887
Kelderman moet echt extra tijd pakken. Morgen gaat Tao als een malle uit het vertrek. Als Kelderman dan hoort dat ie achter ligt, al is het maar een seconde, dan is de mentale dreun te groot denk ik.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:01:09 #13
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195819903
Hadden WE nu maar ketonen
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:17:57 #14
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195820003
Is er eigenlijk al een Waar is Kelderman (horrorversie)?
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:23:05 #15
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195820035
twitter


Als de NOS zegt dat Wivco bestaat is het klaar. Hart gaat hem winnen.
pi_195820071
Geen lollernominatie voor Dennis Rohan? @Rellende_Rotscholier ?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195820083


Het blijft briljant.
pi_195820092
Als Kelderman op de hielen werd gezeten door echt goede wielrenners dan was hij vandaag natuurlijk kansloos, maar Hart maakte m.i. toch niet zoveel indruk zonder Dennis.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:33:38 #19
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195820136
Die foto van Saluzzo brengt het broekje wel op de enkels hoor, sow.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:51:01 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195820301
Als het maar niet zo gaat dat als Dennis van kop gaat dat Hindley gaat demarreren en Kelderman moet blijven zitten :')
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:55:04 #21
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195820340
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 09:29 schreef 297534 het volgende:
Als Kelderman op de hielen werd gezeten door echt goede wielrenners dan was hij vandaag natuurlijk kansloos, maar Hart maakte m.i. toch niet zoveel indruk zonder Dennis.
Tja, toch was het op papier geen misselijk startveld.

Thomas, Kruijswijk, Yates, Nibali, Fuglsang, MAL, etc. Dat de helft van die mannen uitvalt en de andere helft niet in vorm is, kan Kelderman niks aan doen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 09:56:57 #22
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_195820363
Hup Wielco.
pi_195820435
Hup Wivco.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195820482
Hup Kowalaatje.
pi_195820547
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 09:51 schreef Immerdebestebob het volgende:
Als het maar niet zo gaat dat als Dennis van kop gaat dat Hindley gaat demarreren en Kelderman moet blijven zitten :')
Idealiter volgt Jai Pello en Kelder Hart.

Maar eigenlijk moet hij vooral bij Kelder blijven als die aangeeft goede benen te hebben.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-10-2020 10:10:04 ]
pi_195820732
Anders waren het twee mooie dagen in het roze.
pi_195820756
Ja, dit wordt naïef juichen voor Wilco. Heb er 0,0 vertrouwen in dat ie het wiel van Hart kan houden.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 10:25:25 #28
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195820783
HUP TAO
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 10:26:48 #29
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_195820810
Ik zit al klaar in mijn Wilco pyjama.
pi_195820822
quote:
Iedere nacht moest hij om het kwartier wakker gemaakt worden en een rondje lopen omdat hij anders kans had dat zijn hard het zou begeven.
Zijn Geoghegan Hard.

Benieuwd naar vandaag, dat wordt oorlog.
Jack does it in real time...
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 10:28:30 #31
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195820831
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 10:23 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ja, dit wordt naïef juichen voor Wilco. Heb er 0,0 vertrouwen in dat ie het wiel van Hart kan houden.
Pakte toch gewoon anderhalve minuut op de Etna :7
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 10:30:30 #32
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_195820850
Hardop gelachen om de OP weer trouwens.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 10:56:05 #33
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821207
Hup hup Koala gaat koala hard schroeien. *O*
pi_195821242
In de onvolprezen OP zie ik 'nandrolon' voorbijkomen. Voetjebal is geen sport.
pi_195821244
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 09:55 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Tja, toch was het op papier geen misselijk startveld.

Thomas, Kruijswijk, Yates, Nibali, Fuglsang, MAL, etc. Dat de helft van die mannen uitvalt en de andere helft niet in vorm is, kan Kelderman niks aan doen.
En Thomas, Kruijswijk en Yates kan je ook moeilijk zekerheidjes noemen. Het niveau ligt echt niet zo laag als wel een voorgesteld wordt.
pi_195821249
Ook Majka kan de Giro nog winnen
pi_195821255
Ineos zal best wat proberen maar als Sunweb gewoon de eerste twee beklimmingen naar Sestriere controleerd zoals ze hebben laten zien eerder deze Grio dan zie ik Kelderman echt niet veel tijd verliezen op het eind, het is echt een vrij makkelijke klim. Mensen doen hier alsof het een zware klim is maar in de Tour zouden ze dit classificeren als een tweede categorie.

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 24-10-2020 11:01:53 ]
pi_195821256
Is Wilco nou echt zo'n choker? Hij valt vooral vaak toch? Maar verder?
pi_195821261
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:00 schreef Idisrom het volgende:
Ook Majka kan de Giro nog winnen
Nee
pi_195821278
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:00 schreef dz5b604 het volgende:
Ineos zal best wat proberen maar als Sunweb gewoon de eerste twee beklimmingen naar Sestriere controleerd zoals ze hebben laten zien eerder deze Grio dan zie ik Kelderman echt niet veel tijd verliezen op het eind, het is echt een vrij makkelijke klim.
Sunweb gaat niet controleren, Ineos gaat maximaal rijden. Enige scenario dat Sunweb gaat controleren is als Ineos collectief vroeg opgerookt is en Sunweb met een overtalsituatie zit - en dat zie ik echt niet gebeuren.
pi_195821286
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 10:30 schreef maxi-mus het volgende:
Hardop gelachen om de OP weer trouwens.
Ja, "zonder Jessica....." :)
pi_195821380
Jaaa ik kan eindelijk een etappe kijken. Die giro aankomsttijden zijn echt voor mensen met nachtwerk.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:12:24 #43
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195821385
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 08:30 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ineos gaat neem ik aan zo hart mogelijk schroeien. Dan kan Pello echt niet zomaar ontsnappen. Dus ik denk dat we wel gewoon een eerlijke uitslag krijgen. En als iedereen goed is met kleine verschillen.
Dit.

Kan me niet voorstellen dat Wilco op de 2e keer Sestrière al kraakt. Misschien op de slotklim, maar met genoeg steun kan je de verliezen op zo'n klim vrij makkelijk beperken. Misschien is het zelfs wel voordelig als ie met een paar seconden achterstand aan de tijdrit begint.
pi_195821390
Ik merk dat ik er niet super veel waarde aan hecht mocht Wilco winnen. De concurrentie is,voornamelijk omdat ze zijn uitgevallen, echt enorm matig. Daardoor vind ik het niet zo'n briljante prestatie,als je kijkt wie hij heeft verslagen.
pi_195821400
Citius, Altius, Fortius.
pi_195821402
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:12 schreef Mansjester het volgende:
Ik merk dat ik er niet super veel waarde aan hecht mocht Wilco winnen. De concurrentie is,voornamelijk omdat ze zijn uitgevallen, echt enorm matig. Daardoor vind ik het niet zo'n briljante prestatie,als je kijkt wie hij heeft verslagen.
Waarvan akte.
pi_195821404
twitter

Mihai heeft de meme van Thijs ontdekt.
pi_195821408
Vreemd dat Kelderman zo hoog bij de bookmakers staat terwijl ik alleen maar voorspellingen zie waarin hij het niet gaat halen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:17:02 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_195821422
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:15 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Vreemd dat Kelderman zo hoog bij de bookmakers staat terwijl ik alleen maar voorspellingen zie waarin hij het niet gaat halen.
Waarvan akte.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:18:31 #50
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195821445
Overigens is het echt een rommeltje met de profielen. De meeste die voorbijkomen zijn van de kant die nu 2x afgedaald wordt. Die kant via Sauze di Cesena is zeker nog niet vaak beklommen?
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:18:37 #51
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195821446
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:15 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Vreemd dat Kelderman zo hoog bij de bookmakers staat terwijl ik alleen maar voorspellingen zie waarin hij het niet gaat halen.
Welkom op Fok. Normaal een soort van tegenwicht tegen de dagjesmensen, maar nu dus zonder dagjesmensen :D
pi_195821462
quote:
15s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:13 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
Hè, waarom heet hij geen Indlei meer?
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:20:03 #53
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195821468
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:13 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
[ twitter ]
Mihai heeft de meme van Thijs ontdekt.
Die roze bril kan echt niet. Desalniettemin hup Wivco.
pi_195821497
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:19 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Hè, waarom heet hij geen Indlei meer?
Kleinkinderen kijken mee.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:24:18 #55
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195821534
Stefano slist nog steeds als een idioot.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195821546
Hopelijk gaat ie um pakken. Tid hem gegund.

Al ben ik bang voor het typische Nederlandse scenario op dit soort dagen. Valpartijtje.
pi_195821565
Ik hoop voor Wilco dat hij nog zicht heeft op het podium na vandaag.
leven zoals het leven is
pi_195821599
quote:
Kelderman liet voor de start weten dat hij best wel een beetje nerveus is.

"Natuurlijk, het is de laatste zware dag. Het zal zwaar worden, maar ik voel me goed en ik kijk ernaar uit. Ik ga mijn best doen om het roze naar Milaan te brengen", zei Kelderman voor de start tegen de organisatie, in het Engels.
leven zoals het leven is
pi_195821603
Gun het hem van harte, dus hup Wilco!
pi_195821629
Mijn interesseert het geen hol wie er wint, als er maar weer goed geweld als afgelopen donderdag is.

Iedereen zijn steunverklaring nu gedeponeerd?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195821638
Hart gaat voor ‘plan B’.
leven zoals het leven is
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:31:56 #62
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195821645
quote:
9s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:28 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Alsof Theo en Jai geen stress hebben :D
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:32:34 #63
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195821656
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:31 schreef Jason22 het volgende:
Hart gaat voor ‘plan B’.
En dat is?
pi_195821675
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:32 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En dat is?
Dat vertelt hij niet ;(

https://nos.nl/liveblog/2(...)ben-wel-nerveus.html
leven zoals het leven is
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:35:21 #65
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821689
quote:
Extra uitzending op NPO Radio 1, Vuelta live op NPO 1

De etappe van vandaag is vanaf 15.00 uur ook te volgen op NPO Radio 1. In een extra uitzending doet Gio Lippens verslag van de twintigste etappe in de Giro en de vijfde rit in de Ronde van Spanje.

Vanaf 15.00 uur begint op NPO 1 ook een extra uitzending van Studio Sport met daarin aandacht voor de Giro én live beelden van de vijfde etappe in de Vuelta à España.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:35:44 #66
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821692
INEOS gaat vandaag natuurlijk echt oorlog maken, ik hoop dat Wilco beter is dan donderdag.
pi_195821706
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:25 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Hopelijk gaat ie um pakken. Tid hem gegund.

Al ben ik bang voor het typische Nederlandse scenario op dit soort dagen. Valpartijtje.
Een 'Kruijswijkje'.
pi_195821708
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:35 schreef Momo het volgende:

[..]

Oei
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_195821713
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:35 schreef Momo het volgende:

[..]

Wie van Herman, Dione of Han is naar Italië gevlogen. Of gaan ze het met Stefan Dalebout blijven doen? :D
leven zoals het leven is
pi_195821715
kelderman gaat vandaag wielen plakken en verliest 30 sec en oeft er morgen in de tijdrit hard overheen en pakt alsnog roze _O_
hardcoholic
pi_195821724
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:31 schreef Jason22 het volgende:
Hart gaat voor ‘plan B’.
Bloeddoping?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195821733
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Sunweb gaat niet controleren, Ineos gaat maximaal rijden. Enige scenario dat Sunweb gaat controleren is als Ineos collectief vroeg opgerookt is en Sunweb met een overtalsituatie zit - en dat zie ik echt niet gebeuren.
Dat zou zeer dom zijn van Ineos want de etappe en die beklimming is echt te makkelijk om Sunweb en Kelderman eraf te rijden in de eerste twee beklimmingen. Hart zal juist moeten aanvallen op de eerste of tweede beklimming.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-10-2020 11:39:03 ]
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:38:48 #73
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821737
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:37 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Wie van Herman, Dione of Han is naar Italië gevlogen. Of gaan ze het met Stefan Dalebout blijven doen? :D
Han is al in Spanje, ik gok Herman
pi_195821750
Wow, Kangert zit mee.
pi_195821765
Geen bruggenhoofdentactiek zo te zien?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:41:28 #76
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195821770
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:44:22 #77
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195821810
Zouden ze bij sunweb al spijt hebben dat ze Kelderman lieten gaan?
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:44:50 #78
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195821816
quote:
2s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:44 schreef Beregd het volgende:
Zouden ze bij sunweb al spijt hebben dat ze Kelderman lieten gaan?
Absoluut niet.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:45:10 #79
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195821819
Ik krijg jeuk bij interviews met Luke Roberts.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:45:14 #80
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821820
quote:
Zou wel goede groep zijn voor Sunweb, geen Ganna of Dennis
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:45:58 #81
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821834
Op Tiz cycling zijn er wel beelden
pi_195821836
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:37 schreef Ferdii het volgende:
kelderman gaat vandaag wielen plakken en verliest 30 sec en oeft er morgen in de tijdrit hard overheen en pakt alsnog roze _O_
Maar Hart is een prima tijdrijder ook
pi_195821846
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:45 schreef Momo het volgende:

[..]

Zou wel goede groep zijn voor Sunweb, geen Ganna of Dennis
Die kunnen meer in het peleton doen om Kelder te doen kraken
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:46:56 #84
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195821847
Vanwege de bonis is de enige ploeg die er eigenlijk baat bij heeft om dit terug te fluiten Bahrein. Me dunkt dat INEOS rekening houdt met een counter van Hindley.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:47:04 #85
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821849
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:46 schreef Max23 het volgende:

[..]

Maar Hart is een prima tijdrijder ook
Ja ik zie ze redelijk gelijk waardig normaal.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:47:10 #86
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195821851
twitter

Mihai weet het allemaal al weer.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:47:38 #87
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195821860
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:47 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Mihai weet het allemaal al weer.
Maar dat is toch zo logisch als wat?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:49:15 #88
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195821874
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Maar dat is toch zo logisch als wat?
Die kans is er zeker ja maar waarom nu al dit concluderen, wie weet wat er nog gaat gebeuren de komende uren.
pi_195821881
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Die kans is er zeker ja maar waarom nu al dit concluderen, wie weet wat er nog gaat gebeuren de komende uren.
Mihai was alleen gisteren vermakelijk. Laten we hem niet teveel aandacht geven!!!
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:51:09 #90
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_195821897
Ze hebben nu al 5 minuten.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:51:41 #91
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195821902
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Die kans is er zeker ja maar waarom nu al dit concluderen, wie weet wat er nog gaat gebeuren de komende uren.
INEOS gaat -waarschijnlijk- niet rijden omdat Hindley dan gratis seconden mee kan pakken ten opzichte van Tao, Sunweb gaat -waarschijnlijk- niet rijden omdat Tao dan gratis seconden mee kan pakken ten opzichte van Kelderman.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195821906
Waarom is eurosport nog niet live? Paniek
pi_195821916
Astana rijdt in het peloton _O-
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:53:48 #94
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195821926
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:53 schreef TheArt het volgende:
Astana rijdt in het peloton _O-
Hier hebben we het al.
pi_195821928
Puntje @wimderon
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 11:54:44 #96
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195821941
Peleton wel op een lang lint
pi_195821951
Ineos gaat wel rijden wacht maar tot onderaan de klim
pi_195822022
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:38 schreef dz5b604 het volgende:

[..]

Dat zou zeer dom zijn van Ineos want de etappe en die beklimming is echt te makkelijk om Sunweb en Kelderman eraf te rijden in de eerste twee beklimmingen. Hart zal juist moeten aanvallen op de eerste of tweede beklimming.
Dan heeft Kelderman enorm veel voordeel van zijn knechten en Hart niet. Juist op zo'n vlakke klim is zo'n aanval vrij makkelijk te controleren, zoals je zelf al aangeeft. En vergeet ook niet dat het bij de huidige stand, evt min bonificaties, ook nog zeer speelbaar is voor Hart in de tijdrit.

Ik verwacht geen dergelijke alles of niets, eigenlijk.
pi_195822029
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 09:55 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Tja, toch was het op papier geen misselijk startveld.

Thomas, Kruijswijk, Yates, Nibali, Fuglsang, MAL, etc. Dat de helft van die mannen uitvalt en de andere helft niet in vorm is, kan Kelderman niks aan doen.
Ja ben ik mee eens. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik er gek genoeg wel vertrouwen in heb.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:03:42 #100
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195822062
Als Ineos wil (én als Hart kan) zouden ze op die eerste klim al moeten gaan knallen. Dennis en Ganna kunnen die 50km vals plat met 40+ omhoog rijden en Wilco afmatten.

Ik weet eigenlijk niet of Hart 100% voor de winst wil gaan of dat hij ook nog wel een beetje achterom kijkt en zn podium zeker wil stellen...
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:04:23 #101
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195822071
Ik zou Kelderman een leukere groterondewinnaar vinden dan Dumoulin. Dat het er even staat.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195822096
Ik ben in de war, volgens de NOS bestaat Kelderman wel degelijk

https://nos.nl/artikel/23(...)-de-giro-winnen.html

:{
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_195822109
Laat lekker gaan Astana.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:10:07 #104
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195822148
Contreras en Gregaard tegen 21 sprinters en tijdrijders, ik geef het je te doen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195822168
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:47 schreef Momo het volgende:

[..]

Ja ik zie ze redelijk gelijk waardig normaal.
Nou, Kelderman is eigenlijk altijd wel sneller dan Hart in tijdritten.
pi_195822237
Ben Swift op kop van het peloton nu?
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:15:59 #107
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195822247
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:15 schreef Aguero het volgende:
Ben Swift op kop van het peloton nu?
Nee, die twee Astana nog steeds. Er viel een gat vanwege een sanitaire stop van Kelderman.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195822274
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:04 schreef heywoodu het volgende:
Ik zou Kelderman een leukere groterondewinnaar vinden dan Dumoulin. Dat het er even staat.
Je hoeft je echt niet te schamen voor het neerkijken op Limburg.
pi_195822277
.

[ Bericht 99% gewijzigd door #ANONIEM op 24-10-2020 12:18:30 ]
pi_195822286
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:15 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nee, die twee Astana nog steeds. Er viel een gat vanwege een sanitaire stop van Kelderman.
Ah, daarom zag ik de blauwe jongens dus niet in dat beeld.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195822296
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:17 schreef dz5b604 het volgende:

[..]

Hart is opeens een tijdrijder?
Kelderman rijdt ook niet standaard top 5/10 in een tijdrit
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:19:53 #112
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195822319
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:18 schreef franklop het volgende:

[..]

Kelderman rijdt ook niet standaard top 5/10 in een tijdrit
Dat hoeft ook niet, hij is alleen beter dan Hart ;)
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:21:21 #113
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195822348
De lichtgevende Oscar Rodriguez mag het al gaan oplossen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195822366
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:19 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dat hoeft ook niet, hij is alleen beter dan Hart ;)
Cancellara was ook beter dan Contador in tijdrijden. Toch verloor hij laatste tijdrit in Tour.

Alles is anders na 3 weken koers en niks zeker (zie de Tour van dit jaar)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:23:04 #115
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195822372
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:18 schreef hhh38 het volgende:
Overigens is het echt een rommeltje met de profielen. De meeste die voorbijkomen zijn van de kant die nu 2x afgedaald wordt. Die kant via Sauze di Cesena is zeker nog niet vaak beklommen?
Niet vaak nee, wel ooit.

twitter
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:25:17 #116
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195822411
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:22 schreef franklop het volgende:

[..]

Cancellara was ook beter dan Contador in tijdrijden. Toch verloor hij laatste tijdrit in Tour.

Alles is anders na 3 weken koers en niks zeker (zie de Tour van dit jaar)
Maar dat zijn niet allebei klassementsrenners. En deze tijdrit is zo vlak als een pannenkoek.

Maar na 3 weken koers spelen er ook andere dingen inderdaad.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:26:20 #117
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195822433
Die tijdrit in Annecy had ik ook gewonnen als ik de hele race op de bagagedrager van de motoren mocht zitten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195822452
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Maar dat zijn niet allebei klassementsrenners. En deze tijdrit is zo vlak als een pannenkoek.

Maar na 3 weken koers spelen er ook andere dingen inderdaad.
Dat is wat ik bedoel. Denk dat als Kelderman wil winnen hij zeker na vandaag voor moet staan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:28:30 #119
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195822467
Goeie akoestiek Alberto
pi_195822471
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:19 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dat hoeft ook niet, hij is alleen beter dan Hart ;)
In de laatste 9 kilometer van de vorige Girotijdrit was Hart 8 seconden sneller dan Kelderman.
pi_195822472
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:04 schreef heywoodu het volgende:
Ik zou Kelderman een leukere groterondewinnaar vinden dan Dumoulin. Dat het er even staat.
Waarom?
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:29:23 #122
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195822482
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:28 schreef hhh38 het volgende:
Goeie akoestiek Alberto
Alberto, je hebt een kromme peuk in je oor
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:30:09 #123
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195822496
Carapaz komt meedoen in de Ronde van Ecuador dit jaar. _O_
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:30:13 #124
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195822498
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:27 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat is wat ik bedoel. Denk dat als Kelderman wil winnen hij zeker na vandaag voor moet staan
Ik ben dus als ie morgen in roze start veel banger dat ie een slechte tijdrit rijdt. Zou best wel eens een voordeel kunnen zijn voor hem om een paar seconden achter te liggen.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:30:49 #125
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195822511
Interview van NOS met Wilco voor de start:

https://nos.nl/liveblog/2(...)rijgt-de-ruimte.html
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:31:37 #126
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195822525
Kelderman moet natuurlijk maar winnen met een paar seconden. Dan wordt zijn eindzege alsnog legendarisch.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:31:48 #127
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195822529
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:28 schreef Idisrom het volgende:

[..]

In de laatste 9 kilometer van de vorige Girotijdrit was Hart 8 seconden sneller dan Kelderman.
In de eerste 25 kilometer was Kelderman dus 46 seconden sneller. Wat is je punt?
pi_195822556
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:18 schreef franklop het volgende:

[..]

Kelderman rijdt ook niet standaard top 5/10 in een tijdrit
11-0 in de H2H.

De meeste zijn niet relevant maar toch.

WK 2018 - 102 seconden 1,96 per kilometer
Vuelta 2018 - 2 seconden 0,25 per kilometer
Parijs - Nice 2019 - 16 seconden 0,63 per kilometer
Tirreno 2020 - 13 seconden 1,3 per kilometer
Giro 2020 1 - 36 seconden 2,38 per kilometer Vlakke gedeelte 25 seconden 4,1 per kilometer
Giro 2020 2 - 37 seconden 1,45 per kilometer Vlakke gedeelte 24 seconden 1,37 per kilometer

https://www.procyclingsta(...)t/tao-geoghegan-hart
Citius, Altius, Fortius.
pi_195822611
quote:
Volgens mij bedoelt hij gewoon dat vandaag een mooie etappe is voor een Plan B, Plan A was de Agnello ;)
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:36:21 #130
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195822621
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:28 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Waarom?
Een wat minder gehypet figuur, beetje autistisch zo nu en dan, veel minder zo'n zogenaamd 'stoer mannetje' vergeleken met Dumoulin. Niet iemand die overkomt alsof hij de rest naar de tering scheldt als het even niet goed is gegaan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195822643
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:31 schreef hhh38 het volgende:

[..]

In de eerste 25 kilometer was Kelderman dus 46 seconden sneller. Wat is je punt?
Nou, Hart liet het liggen in de eerste 17 kilometer met bijna 30 seconden achterstand. Maar daarna deed hij qua tijdrijden niet echt onder voor Kelderman. En toen leek mij Hart nog niet iemand die echt in het klassement meespeelde (zou gaan mespelen).
pi_195822646
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:36 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Volgens mij bedoelt hij gewoon dat vandaag een mooie etappe is voor een Plan B, Plan A was de Agnello ;)
Ah zo, dat zal het zijn :)
leven zoals het leven is
pi_195822653
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:31 schreef hhh38 het volgende:

[..]

In de eerste 25 kilometer was Kelderman dus 46 seconden sneller. Wat is je punt?
:D
pi_195822665
Mooie geiten
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:39:38 #135
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195822671
HONT
pi_195822672
Lieve hond
pi_195822680
Karsten geniet.
pi_195822696
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:37 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Nou, Hart liet het liggen in de eerste 17 kilometer met bijna 30 seconden achterstand. Maar daarna deed hij qua tijdrijden niet echt onder voor Kelderman. En toen leek mij Hart nog niet iemand die echt in het klassement meespeelde (zou gaan mespelen).
Als hij morgen net zoveel verliest in de eerste 17 kilometer komt dat wel goed!
pi_195822711
Zou Almeida nog wat proberen? Zijn achterstand is ook nog steeds ruim twee minuten en hij heeft een goede tijdrit in de benen.
pi_195822735
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:10 schreef Koffieplanter het volgende:
Contreras en Gregaard tegen 21 sprinters en tijdrijders, ik geef het je te doen.
De RAI wil ook geen kopgroep zege zo te zien.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:42:59 #141
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_195822738
Dagjesmens meldt zich
pi_195822756
quote:
2s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:31 schreef Beregd het volgende:
Kelderman moet natuurlijk maar winnen met een paar seconden. Dan wordt zijn eindzege alsnog legendarisch.
Crashen in de slottijdrit en alsnog winnen doet het ook altijd goed :o

En daarna dé schreeuw
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:45:11 #143
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195822772
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:41 schreef Bill_Hillie het volgende:
Zou Almeida nog wat proberen? Zijn achterstand is ook nog steeds ruim twee minuten en hij heeft een goede tijdrit in de benen.
Die gaat nooit weg kunnen rijden met het tempo wat INEOS gaat voeren. En op de steilere stroken is ie sowieso al minder dan de andere klassementsrenners
pi_195822777
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:36 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Een wat minder gehypet figuur, beetje autistisch zo nu en dan, veel minder zo'n zogenaamd 'stoer mannetje' vergeleken met Dumoulin. Niet iemand die overkomt alsof hij de rest naar de tering scheldt als het even niet goed is gegaan.
Oke oke. Ik vind Dumoulin ook wel redelijk bescheiden, vind het ook niet iemand met een grote bek. Misschien iets meer uitgesproken dan Wilco.

Maar vind het ook wel mooi als een anti held als Wilco zou winnen, daar ben ik het wel mee eens ja
pi_195822784
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:45 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die gaat nooit weg kunnen rijden met het tempo wat INEOS gaat voeren. En op de steilere stroken is ie sowieso al minder dan de andere klassementsrenners
Klinkt logisch in theorie, maar die man heeft me wel meer verrast.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:46:13 #146
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195822788
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:44 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Crashen in de slottijdrit en alsnog winnen doet het ook altijd goed :o

En daarna dé schreeuw
Langs de kant gaan schijten en dan alsnog winnen is er dan weer over.
pi_195822830
Finestre was dus ook een optie, daar heeft Wilco dan nog geluk gehad :D
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:51:40 #148
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195822888
quote:
Verslaggever Steven Dalebout vroeg voor de start aan Sunweb-ploegleider Luke Roberts wie vandaag de kopman is. Het antwoord van de Australiër is interessant: "Onze belangrijkste man is een man van Sunweb. Ik hoop dat er aan het einde van de dag een renner van Sunweb bovenaan staat. We hebben twee opties", zegt Roberts over Kelderman en Hindley die eerste en tweede staan in het klassement. Hij wijst dus geen kopman aan voor vandaag.
|:)
pi_195822907
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:51 schreef Momo het volgende:

[..]

|:)
Oftewel, diplomatieke manier om te zeggen dat hij hoopt op Hindley.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 12:56:10 #150
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195822995
Bahrein zet zich klaar voor de coup d'état.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195823098
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:46 schreef Max23 het volgende:

[..]

Maar Hart is een prima tijdrijder ook
verloor in eerste 2 tijdritten wel 30 sec per keer tov kelderman
hardcoholic
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:02:01 #152
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195823131
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:00 schreef Ferdii het volgende:

[..]

verloor in eerste 2 tijdritten wel 30 sec per keer tov kelderman
Bij eerste vraag ik me af of hij daar wel voluit is gegaan?
pi_195823157
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:02 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Bij eerste vraag ik me af of hij daar wel voluit is gegaan?
lijkt mij wel als hij vanaf begin giro klassement ambities had?
hardcoholic
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:04:04 #154
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195823159
Gigi D'Agostino, heeft Vendramix smaak?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:04:06 #155
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823160
Goede muzieksmaak, Andrea.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:04:14 #156
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195823162
Gigi d'Agostino _O_
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:04:26 #157
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195823164
Gigi D'Agostino _O_

  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:05:12 #158
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195823184
Gigi D'Agostino :r
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:06:00 #159
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195823196
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:03 schreef Ferdii het volgende:

[..]

lijkt mij wel als hij vanaf begin giro klassement ambities had?
Nou ja, daar had je Thomas nog als kopman natuurlijk.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:06:16 #160
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195823206
Ik ben nu wel benieuwd naar de superieure muzieksmaak van Kroon.
pi_195823207
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:04 schreef hhh38 het volgende:
Gigi d'Agostino _O_
Heracles-uit.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:07:47 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823231
quote:
9s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:06 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Heracles-uit.
Altijd lastig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  FOK!fotograaf zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:08:44 #163
842 Zorro
Z
pi_195823247
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 11:35 schreef Momo het volgende:

[..]

RIP Kelderman.
Zodra de NOS zich ineens midden een een wedstrijd of toernooi gaat melden omdat een NEDERLANDER het goed doet gaat het mis.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:09:03 #164
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195823251


Interview waar ze het net over hadden :D
pi_195823274
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:09 schreef hhh38 het volgende:


Interview waar ze het net over hadden :D
:D bedankt. Een soort extreme Borat.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:12:56 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823304
Majka mag sowieso wel ophouden met die nutteloze Mollema-klassementen en gewoon alleen voor ritten gaan strijden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:12:59 #167
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_195823305
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:09 schreef hhh38 het volgende:

Interview waar ze het net over hadden :D
Een soort Kevin Pauwels interview dus
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:13:25 #168
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823310
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:12 schreef Szura het volgende:
Majka mag sowieso wel ophouden met die nutteloze Mollema-klassementen en gewoon alleen voor ritten gaan strijden
Volgend jaar knechten voor Pogacar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:16:23 #169
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195823350
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 12:56 schreef Koffieplanter het volgende:
Bahrein zet zich klaar voor de coup d'état.
Ja Novak ga jij je maar leegrijden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195823355
Een breuk!
Wielco is mee!
Citius, Altius, Fortius.
pi_195823357
Gas?gas gas
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:16:49 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823358
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgend jaar knechten voor Pogacar.
Slaaf Rafal, je zou voor minder
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:16:56 #173
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195823362
Breuken!! GENOT
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:17:29 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195823371
Tao is niet mee
pi_195823372
Zal Nibali zo weer boos worden? :P
leven zoals het leven is
pi_195823374
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgend jaar knechten voor Pogacar.
Knechten in de Tour, kopman in een andere grote ronde he!
pi_195823390
Tao is een vriendelijke jongen.
leven zoals het leven is
pi_195823401
Zouden Tao en Sam wel eens vsn pakje wisselen voor de grap?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:19:42 #179
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823405
Jai is de mol
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195823411
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:19 schreef Szura het volgende:
Jai is de mol
Niet te vertrouwen, de smiecht. Australiaantjes moet je kort houden.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:21:35 #181
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195823426
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:20 schreef Aguero het volgende:

[..]

Niet te vertrouwen, de smiecht. Australiaantjes moet je kort houden.
Stammen allemaal af van criminelen
pi_195823450
Wilco heeft 1 mannetje bij zich, Hindley de rest?
leven zoals het leven is
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:23:48 #183
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195823454
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:23 schreef Jason22 het volgende:
Wilco heeft 1 mannetje bij zich, Hindley de rest?
Hoop dat dat niet symbolisch is....
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:25:05 #184
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_195823474
Sunwep gokt op twee paarden. Ik denk dat Hindley niet bij Kelderman hoeft te blijven. Kelderman mag het dan morgen nog proberen. Anders loopt Hart als lachende derde met het been weg.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:25:13 #185
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195823477
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:09 schreef hhh38 het volgende:

Interview waar ze het net over hadden :D
Hij heeft ook net zo'n dom hoofd als Snollebollekes.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:26:15 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823491
Karsten kent Luke Roberts.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195823496
"Wie is jullie kopman?"
"Team Sunweb"
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:29:34 #188
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823526
Best een soepele uitsprak van Jeroen, chapeau.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:32:36 #189
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195823563


pi_195823575
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:09 schreef hhh38 het volgende:

Interview waar ze het net over hadden :D
Was hij hier dronken? :D
pi_195823592
Maar na donderdag was toch al wel duidelijk dat Sunweb op twee paarden wedt?
pi_195823601
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Maar na donderdag was toch al wel duidelijk dat Sunweb op twee paarden wedt?
Hindley zelf zei toen van niet ;)
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:36:19 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823609
quote:
Natuurlijk had Wilco net weer wat gebroken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195823617
quote:
Wilco die daar ook al eens zijn sleutelbeen had gebroken :') _O-
pi_195823627
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:35 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Hindley zelf zei toen van niet ;)
Ik ga altijd meer af op wat mensen doen dan wat ze zeggen :)
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:37:18 #196
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195823631
Mooie beelden, helaas nauwelijks sneeuw
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:39:39 #197
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_195823669
Jeroen zou zo bij Sunweb kunnen werken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:39:42 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823672
Jeroen kent Google niet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:40:08 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823679
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:39 schreef Szura het volgende:
Jeroen kent Google niet
Heel bijzonder inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:40:18 #200
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195823682
Jeroen is een luie hond
pi_195823683
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Maar na donderdag was toch al wel duidelijk dat Sunweb op twee paarden wedt?
Grijze of zwarte paarden?
Jack does it in real time...
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:40:42 #202
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823688
Dit was echt een fenomenaal fort _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195823698
Dit lijkt wel Tibet.
leven zoals het leven is
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:42:22 #204
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195823713
.

[ Bericht 98% gewijzigd door Immerdebestebob op 24-10-2020 13:42:34 ]
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:42:42 #205
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823726
Die muziek ken ik ook niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:43:17 #207
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823738
Amanuel heeft...ja, een smaak.

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195823750
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:41 schreef Jason22 het volgende:
Dit lijkt wel Tibet.
Heftige koerswijziging
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:44:40 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823765
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:43 schreef heywoodu het volgende:
Amanuel heeft...ja, een smaak.

Je kan zeggen wat je wil, maar Wilco is hier ook fan van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195823768
Wilco ziet er wat bleekjes uit. ;(
leven zoals het leven is
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:46:14 #211
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823786
Goede vlag, puik werk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:47:53 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823804
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Heel bijzonder inderdaad.
Maar hij kent FOK dus ook niet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:48:10 #213
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823807
Eten!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:49:05 #214
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195823815
Frambozentaart en het is roze _O_
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:49:26 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823821
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:47 schreef Szura het volgende:

[..]

Maar hij kent FOK dus ook niet
FOK! bestaat niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:49:37 #216
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823826
"Amanuel, het is natuurlijk een Ethiopiër."

Oei.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195823830
Ben dol op slagroom :9
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:50:19 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195823837
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:49 schreef heywoodu het volgende:
"Amanuel, het is natuurlijk een Ethiopiër."

Oei.
Kelderman, het is natuurlijk een Belg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:50:59 #219
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823851
quote:
9s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

FOK! bestaat niet.
Over een paar maanden klopt dit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:51:27 #220
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195823855
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:44 schreef Jason22 het volgende:
Wilco ziet er wat bleekjes uit. ;(
Je gaat toch niet de hele rit anti-jinxen he?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:51:54 #221
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823859
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Over een paar maanden klopt dit
Laten we er nou nog even een mooie dag van maken ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195823864
Wie tipt Karsten? Ik denk dat het weer LTD was.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:52:31 #223
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195823874
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:43 schreef heywoodu het volgende:
Amanuel heeft...ja, een smaak.

Wel lekker rustgevend
pi_195823882
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je kan zeggen wat je wil, maar Wilco is hier ook fan van.
:D
pi_195823892
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Over een paar maanden klopt dit
Tijd voor WijZijnWLR?
Citius, Altius, Fortius.
pi_195823898
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:44 schreef Jason22 het volgende:
Wilco ziet er wat bleekjes uit. ;(
Volgens mij ziet hij dat altijd.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:54:21 #227
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823902
RONNIE
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:55:04 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823918
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:53 schreef Aguero het volgende:

[..]

Tijd voor WijZijnWLR?
Tenzij je even 16.000 euro neerlegt

Nog ¤ 16165 te gaan tot 1 januari 2021
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:55:12 #230
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195823920
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:54 schreef Szura het volgende:
RONNIE
Knipt zijn haar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195823921
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Tenzij je even 16.000 euro neerlegt

Nog ¤ 16165 te gaan tot 1 januari 2021
Waar staat dat :o
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:55:49 #232
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823927
Reinhold Messner en Forrest Gump, Conci is een baas _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:55:50 #233
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195823929
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Knipt zijn haar.
Het hoeft niet in de krant.
pi_195823930
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Knipt zijn haar.
Portugal, Johnny Depp, Franse Pop.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195823934
Run Conci run!
leven zoals het leven is
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:56:46 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195823944
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:55 schreef Max23 het volgende:

[..]

Waar staat dat :o
https://fok.nl/shop/doneren/

Ga me nou niet vertellen dat je nog nooit op die kutlink hebt geklikt terwijl je naar je AT wilde gaan.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:57:40 #237
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195823952
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:56 schreef Szura het volgende:

[..]

https://fok.nl/shop/doneren/

Ga me nou niet vertellen dat je nog nooit op die kutlink hebt geklikt terwijl je naar je AT wilde gaan.
Die pagina ken ik uiteraard, maar hoe je daar op hebt geklikt ipv je AT is me een raadsel :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:57:45 #238
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195823953
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:56 schreef Szura het volgende:

[..]

https://fok.nl/shop/doneren/

Ga me nou niet vertellen dat je nog nooit op die kutlink hebt geklikt terwijl je naar je AT wilde gaan.
Ik heb nog nooit op de kutlink geklikt en AT gebruik ik niet.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:57:54 #239
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195823956
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Tenzij je even 16.000 euro neerlegt

Nog ¤ 16165 te gaan tot 1 januari 2021
Oei, en dat terwijl FOK!kers over algemeen best vrijgevig zijn gezien andere crowdfundingsprojecten
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:58:14 #240
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195823962
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:56 schreef Szura het volgende:

[..]

https://fok.nl/shop/doneren/

Ga me nou niet vertellen dat je nog nooit op die kutlink hebt geklikt terwijl je naar je AT wilde gaan.
Ik klik er op als ik mijn likes wil controleren :')
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:58:16 #241
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195823966
Waar zijn die centjes voor nodig? Hosting?
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:58:29 #242
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195823970
Ik fluit een liedje van de Bee Gees
uit hun eerste periode.
pi_195823972
Ook Karsten was Kreuziger alweer vergeten.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 13:59:38 #244
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195823983
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:58 schreef AllesKaputt het volgende:
Waar zijn die centjes voor nodig? Hosting?
Servers (lol)
pi_195823998
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Servers (lol)
Kunnen ze niet gewoon een paar subfora (ik noem een COR) afstoten?
pi_195824001
Als je zoveel moeite hebt met winst maken terwijl je zoveel bezoekers op je website hebt doe je echt wat fout als eigenaar van FOK!
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:01:25 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195824008
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:00 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kunnen ze niet gewoon een paar subfora (ik noem een COR) afstoten?
NWS lijkt me ook wel een goed idee, daar komen ook alleen maar extreemrechtse figuren, complotgekken en zwartepietliefhebbers.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195824015
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:00 schreef Mansjester het volgende:
Als je zoveel moeite hebt met winst maken terwijl je zoveel bezoekers op je website hebt doe je echt wat fout als eigenaar van FOK!
Ja blijkbaar wordt er niets met onze data gedaan ofzo? Nouja, wel een prettig gevoel.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:01:56 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195824016
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:00 schreef Mansjester het volgende:
Als je zoveel moeite hebt met winst maken terwijl je zoveel bezoekers op je website hebt doe je echt wat fout als eigenaar van FOK!
Pas nou op met je kritiek, straks heb je een note te pakken. En als je wil weten waarvoor, moet je ook ff betalen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:02:15 #250
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824020
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:01 schreef Szura het volgende:

[..]

NWS lijkt me ook wel een goed idee, daar komen ook alleen maar extreemrechtse figuren, complotgekken en zwartepietliefhebbers.
8} oO/
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:02:26 #251
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195824022
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:00 schreef Mansjester het volgende:
Als je zoveel moeite hebt met winst maken terwijl je zoveel bezoekers op je website hebt doe je echt wat fout als eigenaar van FOK!
Schijnbaar zijn de inkomsten voor advertenties gezakt met 50% sinds corona.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:02:27 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824023
Koffieplanter genoemd, jawel!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195824025
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:01 schreef Szura het volgende:

[..]

NWS lijkt me ook wel een goed idee, daar komen ook alleen maar extreemrechtse figuren, complotgekken en zwartepietliefhebbers.
Heeft een niet nader te noemen D. wel een voorkeur voor uiteraard.
pi_195824036
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 13:56 schreef Szura het volgende:

[..]

https://fok.nl/shop/doneren/

Ga me nou niet vertellen dat je nog nooit op die kutlink hebt geklikt terwijl je naar je AT wilde gaan.
allebei niet nee
pi_195824048
De fameuze ketonen-etappe.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:03:50 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195824052
Het gaat zo beginnen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195824059
Ineos gaat er zo aan beginnen, lijkt het.
leven zoals het leven is
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:04:19 #258
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195824062
twitter

:')

De kruistocht kent geen grenzen
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:04:24 #259
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195824064
De zon komt er door hier op de Veluwe. Goed teken voor Wilcoman.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:04:31 #260
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195824067
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Heeft een niet nader te noemen D. wel een voorkeur voor uiteraard.
De vrijheid hier op Fok is ook wel vaak een voordelen geweest.
pi_195824070
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Pas nou op met je kritiek, straks heb je een note te pakken. En als je wil weten waarvoor, moet je ook ff betalen.
Maar dat hoeft helemaal niet.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:04:44 #262
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824071
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:04 schreef hhh38 het volgende:
[ twitter ]
:')
Die jongen is bijna net zo autistisch als Wielco.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:04:57 #263
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195824074
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:04 schreef hhh38 het volgende:
[ twitter ]
:')
Dat is echt een waanzinnige autist.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195824076
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:04 schreef hhh38 het volgende:
[ twitter ]
:')
Wie is deze idioot
pi_195824077
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:02 schreef Momo het volgende:

[..]

Schijnbaar zijn de inkomsten voor advertenties gezakt met 50% sinds corona.
Maar dat gejank dat Danny de eindjes amper aan elkaar kan knopen hoor je toch al jaren? Los van dat het door Corona nog erger is geworden
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:05:14 #266
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195824079
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Heeft een niet nader te noemen D. wel een voorkeur voor uiteraard.
Hij maakt dat soort figuren zelfs mod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:05:19 #267
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195824081
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:04 schreef hhh38 het volgende:
[ twitter ]
:')

De kruistocht kent geen grenzen
Wat een vermoeiende gast is die JR ook :')
pi_195824084
Gaat er iets gebeuren vandaag?
pi_195824088
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die jongen is bijna net zo autistisch als Wielco.
Die Van der Gijp-compilatie van 2 uur die je laatst postte is wel heerlijk verdrijf trouwens.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:05:58 #271
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195824092
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die jongen is bijna net zo autistisch als Wielco.
Rijdt straks ook rond in een camper :')
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:06:10 #272
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195824099
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:05 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Maar dat gejank dat Danny de eindjes amper aan elkaar kan knopen hoor je toch al jaren? Los van dat het door Corona nog erger is geworden
De volledige inkomsten van Danny en zijn gezin komen ook uit Fok dacht ik
pi_195824100
Ik eet over 15 minuten een broodje paling

Dan weten jullie dat alvast
pi_195824103
Nog één Astana.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:06:50 #275
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824111
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:05 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Die Van der Gijp-compilatie van 2 uur die je laatst postte is wel heerlijk verdrijf trouwens.
Lekker man, niks mis mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:07:04 #276
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195824116
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:06 schreef Momo het volgende:

[..]

De volledige inkomsten van Danny en zijn gezin komen ook uit Fok dacht ik
Serieus? Er leven mensen van dit?
pi_195824118
Wat kwam Ben Swift daar melden?
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:07:25 #278
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824123
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:07 schreef Aguero het volgende:
Wat kwam Ben Swift daar melden?
Nog even volhouden, we nemen het zo over?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:07:29 #279
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195824124
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:02 schreef Momo het volgende:

[..]

Schijnbaar zijn de inkomsten voor advertenties gezakt met 50% sinds corona.
Daarvoor was het al noodlijdend. Best bijzonder voor een forum met zoveel bezoekers? Maar ik weet verdienmodel van Tweakers, Bokt, Viva oid niet
pi_195824126
Lekkere weg wel.
pi_195824128
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lekker man, niks mis mee.
Het Tim de Cler-moment blijft wel goed.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:08:01 #282
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195824136
Ik heb je post geliked en hoop dat je op de link hebt geklikt Bob
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:08:01 #283
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_195824137
Random Engels _O_
pi_195824139
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:07 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Daarvoor was het al noodlijdend. Best bijzonder voor een forum met zoveel bezoekers? Maar ik weet verdienmodel van Tweakers, Bokt, Viva oid niet
De piek van FOK! sowieso in 2011 geweest. Sindsdien neemt het ook jaar na jaar af.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:08:24 #285
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195824142
Rusthartslag al gestegen naar 75. Ik weet niet er vandaag harder gaat afzien, ik of Wilco....
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:08:33 #286
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195824144
Wat een gek jaar hè
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:08:57 #287
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824151
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:07 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Het Tim de Cler-moment blijft wel goed.
Er zijn een paar geweldige Tim-momentjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195824153
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:08 schreef Zwansen het volgende:
Rusthartslag al gestegen naar 75. Ik weet niet er vandaag harder gaat afzien, ik of Wilco....
56 hier
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:09:05 #289
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195824155
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lekker man, niks mis mee.
Kan je em nog een posten? :@
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:09:27 #290
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195824158
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:07 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Serieus? Er leven mensen van dit?
Mooi toch. Voor de rest hele dag aan de morfine :7
pi_195824164
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Er zijn een paar geweldige Tim-momentjes.
Ik weet niet of ie er ook inzit, maar die panna buiten de lijnen van Lukoki op de Cler is in ieder geval 1 van de meest overschatte momenten die Ajax supporters aanbidden.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:10:18 #292
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195824170
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:08 schreef Szura het volgende:
Ik heb je post geliked en hoop dat je op de link hebt geklikt Bob
Ik klikte dit keer wel raak, ondanks dikke vingers.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:10:31 #293
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195824173
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:09 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik weet niet of ie er ook inzit, maar die panna buiten de lijnen van Lukoki op de Cler is in ieder geval 1 van de meest overschatte momenten die Ajax supporters aanbidden.
Lukoki _O_
Lekker brommeren tot je tegen de boarding loopt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:10:32 #294
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195824174
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:08 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De piek van FOK! sowieso in 2011 geweest. Sindsdien neemt het ook jaar na jaar af.
Dat is zo. Al bestaat FOK! ook uit meer dan forum alleen. Fotoboek :') en frontpage... Weet niet wat verhoudingen zijn qua servercapaciteit die het vraagt.
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:10:36 #295
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195824175
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:09 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik weet niet of ie er ook inzit, maar die panna buiten de lijnen van Lukoki op de Cler is in ieder geval 1 van de meest overschatte momenten die Ajax supporters aanbidden.
Of die ene actie van Kishna.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195824176
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Er zijn een paar geweldige Tim-momentjes.
Oh, die solo in een volle Kuip waarna hij kortsluiting in z'n hoofd krijgt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:10:56 #297
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195824178
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat is zo. Al bestaat FOK! ook uit meer dan forum alleen. Fotoboek :') en frontpage... Weet niet wat verhoudingen zijn qua servercapaciteit die het vraagt.
Fotoboek kan wel in de prullenbak ja
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:11:02 #298
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195824181
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:08 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De piek van FOK! sowieso in 2011 geweest. Sindsdien neemt het ook jaar na jaar af.
Het is ook best zonde dat jij en Fylax al 8 jaar de jongste zijn.
pi_195824183
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat is zo. Al bestaat FOK! ook uit meer dan forum alleen. Fotoboek :') en frontpage... Weet niet wat verhoudingen zijn qua servercapaciteit die het vraagt.
Zelfs in een Lockdownjaar heeft FOK! 400k minder posts dan vorig jaar tussen 1jan-24okt
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:11:54 #300
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_195824194
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:11 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Zelfs in een Lockdownjaar heeft FOK! 400k minder posts dan vorig jaar tussen 1jan-24okt
UTO is dicht
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2020 @ 14:13:42 #301
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195824218
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2020 14:07 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Serieus? Er leven mensen van dit?
Ja, en weet ik het hoeveel mensen maken er al vele jaren volledig kosteloos (tenzij ze zelf anders bepalen) gebruik van. FOK! _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')