abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_195797094
Originele OP:

(bron:RIVM)


IFR alle leeftijden 0,23%, onder de 70 jaar 0,05%

quote:
The Bill and Melinda Gates Foundation had an event just a few months ago where they did a scenario called “Event 201” dealing with a virus that spreads through the world and kills millions, and which requires “global coordination” to combat it.

It was called “coronavirus” https://t.co/vBLtbkUi8z[/tweet]


http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

Deze keer heb ik geen tijd om een uitgebreide OP te maken dus moet het maar zo . Topic is in het leven geroepen om alle mogelijkheden mbt het virus te onderzoeken

Ben de laatste tijd een stuk minder betrokken in de samenzweringswereld maar misschien kunnen de vaste leden hier een handje helpen om mij op de hoogte te brengen
——————————————————————

OP Technocracy

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er gaat een conspiracy rond waarbij men gelooft dat deze pandemie moet gaan leiden tot een geheel nieuwe ‘technocracy', met alleen nog digitaal geld. En waarin men meer in een soort eigen virtual reality zit.
Er wordt beweerd dat het een zeer geavanceerde technocracy gaat worden.
Met zeg maar zo’n sausje:

Maar om er een wat duidelijker verhaal van te maken; het begon allemaal met dit document uit 2010:

quote:
1s.gif Op donderdag 26 maart 2020 20:02 schreef BitchIMakeYouFamous het volgende:
De Rockefelers hebben in 2010 een document uitgebracht met een scenario hoe de leiders in de wereld meer kunnen maken van een crisis zoals een biologische pandemie. Voor meer controle zonder dat de mensen terugvochten. In deze fictieve scenario waar China won door een immense lockdown. Bleef elke burger wereldwijd alert en werden tijdelijke maatregelen blijvend zonder tegenstribbelen van de burger. Uit vrees voor toekomstige crisis.
Document: http://www.nommeraadio.ee(...)ler%20Foundation.pdf
Vanaf pag 18.

Video waarin het document wordt bekeken(kon niks anders vinden):
Vanaf 4.44


Nu zou er dus een nieuwe, zeer geavanceerde technocracy op gang worden gebracht met een technisch/ digitaal (zeer) gecontroleerd sausje erover.
En sommige beweren dat het in 2030 gevormd zou moeten zijn. Anderen beweren weer dat we in 2030 weer een pandemie gaan krijgen waarbij er drastischer opgetreden gaat worden met de technocracy als gevolg. Blijkbaar is er iets met 2030 :P

Maar voor alle duidelijkheid, het is dus een conspiracy...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


pi_195797102
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:38 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

je bent toch geen complotdenker... :?
Als je niet in elke batshit crazy complottheorie gelooft, ben je gelijk geen BNW'er? :?
  donderdag 22 oktober 2020 @ 22:47:03 #3
489562 weetjewel5
Where is Hunter?
pi_195797137
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Als je niet in elke batshit crazy complottheorie gelooft, ben je gelijk geen BNW'er? :?
Maar gelijk verwachten dat t betaalde acteurs zijn klinkt n beetje samenzweerderig.
pi_195797149
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:47 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Maar gelijk verwachten dat t betaalde acteurs zijn klinkt n beetje samenzweerderig.
We zitten toch in BNW?

Wat is je punt?
pi_195797169
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 21:52 schreef Tingo het volgende: Deze interview heb ik 'n paar weken terug al gepost....de comments onder ook interessant zijn.... Hi everyone 'I am a taxi driver p/hire and in th last 12 weeks since returning to work after isolating for 10 weeks i have been doing my own survey by asking passengers 6 or 7 tines a day if they had in their immediate family including cousins if any had deaths up to now the answer is only 3 people have known that deaths have occurred and only a very small percentage have contacted the virus and not had to go to hospital or the doctors Some haven’t had as much as runny nose Something is very wrong with the figures also some people have tested positive WITHOUT BEING TESTED so work that one out' John Hayes Alan Warr: 'Exactly my experience. I went into Bath City Hospital in March with a severe histamine reaction. Orderlies, nurses and doctors standing around with nothing to do. Waiting areas all but empty. Reception very wary even about letting me in. Very poor diagnosis the doctor or nurse didn’t deduce it was an histamine reaction which didn’t come up until I visited my Local MIU the following day. Btw I took a photo of my vital signs off the machine and was hounded by an orderly to delete it saying photos forbidden! I looked this up on the NHS website. It was untrue. A new control directive to prevent the public from knowing what was really going on in hospitals.' Damo: 'I am a front line Paramedic, I can vouch for this 100% I have been on duty throughout this Pandemic and visit 6 local A&E’s on a regular basis. The story has been the same everywhere. Quietest its been for years, in 1 week of 4 x 12hr shifts on a Rapid Response Vehicle I saw 1 patient – This was at the height of the so called Pandemic.'
Dit soort reacties zijn natuurlijk allesbehalve verifieerbaar.
Ik heb zelf wel een aantal gelijke verhalen gehoord eveneens van medisch personeel en zelfs van professoren werkzaam in de zorg. Van de andere kant hoor ik ook verhalen van mensen die werkzaam zijn in de zorg en die wel degelijk te maken hebben met mensen die vrij pijnlijke symptomen hebben die toe zijn geschreven aan dit nieuwe virus.

Misschien is het wel leuk om hier eens navraag te doen aan verschillende lezers of ze zelf ook te maken hebben gehad met dit virus of mensen persoonlijk kennen die er mee te maken hebben gehad en hoe dat zich uitte.

Ik ken momenteel persoonlijk niemand die het virus heeft, ook ken ik geen mensen die door dit virus zeer ernstige klachten kregen.
Ik heb wel een redelijk grote kenniskring en ik vind dit nogal vreemd. Het virus lijkt dan ook bij een ieder verschillende symptomen te geven. Ik ken wel een aantal mensen die het virus gehad hebben (positief getest) deze hadden allemaal vrij lichte verkoudheidsklachten.

Ook blijkt dat er nu een man uit een dorp verderop wel degelijk op de IC ligt door toedoen van dit virus. (dit is de eerste persoon uit mijn indirecte omgeving vanwaar ik vernomen heb dat zijn klachten van dusdanige aard zijn dat hij aan de beademing is gelegd)

Wat ik dus vreemd vind is het behoorlijke verschil in de ernstigheid van symptomen en het gegeven dat ik erg weinig mensen ken die corona hebben gehad... Hoewel mensen dat misschien ook gewoon niet altijd vertellen valt het me wel enigzins op.


Toen in begin maart mijn broertje terugkwam uit Tirol en hij daaropvolgend zijn eerste longontsteking kreeg in zijn leven terwijl mijn moeder eveneens een longontsteking kreeg (wat ze ook nog niet eerder heeft gehad) in die periode ben ik zelf ondanks veelvuldig contact met hen zelf niet ziek geworden.

Er werden rond die tijd wel behoorlijk veel meer mensen ziek in mijn omgeving en veel van hen hadden een longontsteking. Van al deze bekenden incluis moeder en broertje is echter toentertijd niemand getest op covid19 omdat.......?

Ondanks dat het vermoeden er was bij deze personen werden ze niet getest.... Protocollen van de GGD oid was de reden....

De mensen die ik ken met een longontsteking toentertijd hadden de klachten die inherent zijn aan t coronavirus maar zijn allemaal beter geworden aan de hand van een antibiotica-kuur....

Als t om een virus zou gaan wat mijn bekenden toentertijd te pakken had zou het beter worden van het zogenoemde covid-virus adhv een antibiotica-kuur ook wel vreemd zijn imo....

Nou ja; al met al vind ik meer dingen vreemd dan normaal mbt dit virus en hoe het zich gedraagt danwel hoe het lichamelijke reacties uitlokt...

Dus aan de volgende gewillige; hoe heeft het virus zich in jouw (in)directe omgeving zich globaal zichtbaar gemanifesteerd?
pi_195797228
twitter
pi_195797369
quote:
10s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:50 schreef PSVCL het volgende:
[ twitter ]
Nog steeds geen idee waarom Lubach een marionet is he?

Zou het ermee te maken hebben dat je z'n laatste uitzending niks vond? :')
pi_195797411
quote:
10s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:50 schreef PSVCL het volgende:
[ twitter ]
"This one will go down in history !!!"

... as one of the biggest idiots who has ever lived?
pi_195798077
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:56 schreef illusions het volgende:

[..]

Nog steeds geen idee waarom Lubach een marionet is he?

Zou het ermee te maken hebben dat je z'n laatste uitzending niks vond? :')
Dat kunnen we in een ander topic bespreken als je wil..we moeten die lubachrat ook niet groter maken dan dat ie is,met zn wijven stemmetje.
pi_195798121
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 23:40 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Dat kunnen we in een ander topic bespreken als je wil..we moeten die lubachrat ook niet groter maken dan dat ie is,met zn wijven stemmetje.
Bijzonder sterk stukje beargumentatie weer. ^O^
  donderdag 22 oktober 2020 @ 23:58:07 #11
250282 fluitbekzeenaald2.0
Ik wil alleen maar zwemmen.
pi_195798264
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 23:40 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Dat kunnen we in een ander topic bespreken als je wil..we moeten die lubachrat ook niet groter maken dan dat ie is,met zn wijven stemmetje.
Volgens mij kan dat prima in dit topic. Vertel maar eens ^O^
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 00:34:20 #12
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_195798535
The great reset:
When Did COVAIDS Morph Back Into Climate Change??
https://dollarvigilante.t(...)57-b139-0625286839d2
08:36: het volk pikt het niet meer.
gaat hier ook gebeuren.


zelfde liedje..
Domesday scenario's gebasseerd op modellen, volkomen losgezongen van de werkelijkheid.[ Bericht 15% gewijzigd door Orwell op 23-10-2020 00:57:03 ]
Huig
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 00:41:23 #13
489562 weetjewel5
Where is Hunter?
pi_195798574
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:47 schreef illusions het volgende:

[..]

We zitten toch in BNW?

Wat is je punt?
Graag ondersteunt met bronnen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 00:53:21 #14
38065 TheFreshPrince
oh no you didn't
pi_195798643
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 00:41 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Graag ondersteunt met bronnen.
Klopt, die had Tingo niet inderdaad, alleen links naar de anekdotes.
pi_195798935
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 00:53 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, die had Tingo niet inderdaad, alleen links naar de anekdotes.
Nee, het is een link naar 'n interview met 'n NHS verpleegster, die lijkt me wel geloofwaardig te zijn. De 'anekdotes' in de comments/reacties te vinden zijn. Er zitten gelukkig geen bizarre anekdoten van part-time history teachers tussen.
Misschien kan je beter over hebben wat de verpleegster zegt ipv idiotische opmerkingjes maken.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_195799000
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 01:45 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nee, het is een link naar 'n interview met 'n NHS verpleegster, die lijkt me wel geloofwaardig te zijn. De 'anekdotes' in de comments/reacties te vinden zijn. Er zitten gelukkig geen bizarre anekdoten van part-time history teachers tussen.
Misschien kan je beter over hebben wat de verpleegster zegt ipv idiotische opmerkingjes maken.
Men kan/wil het niet zien.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 03:24:14 #17
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_195799423
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 01:45 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nee, het is een link naar 'n interview met 'n NHS verpleegster, die lijkt me wel geloofwaardig te zijn. De 'anekdotes' in de comments/reacties te vinden zijn. Er zitten gelukkig geen bizarre anekdoten van part-time history teachers tussen.
Misschien kan je beter over hebben wat de verpleegster zegt ipv idiotische opmerkingjes maken.
psy-op, broer... open je ogen
Omnibus in omnibus.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 08:32:47 #18
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_195800603
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Als je niet in elke batshitsoup crazy complottheorie gelooft, ben je gelijk geen BNW'er? :?
:+
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 09:25:51 #19
38065 TheFreshPrince
oh no you didn't
pi_195801118
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 01:45 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nee, het is een link naar 'n interview met 'n NHS verpleegster, die lijkt me wel geloofwaardig te zijn.
Het lijkt je geloofwaardig te zijn? Je bedoelt "het sluit aan bij wat ik wil lezen en hoewel er geen naam wordt genoemd en ik niet kan achterhalen wie het is en of ze echt bestaat, geloof ik het graag".

quote:
De 'anekdotes' in de comments/reacties te vinden zijn. Er zitten gelukkig geen bizarre anekdoten van part-time history teachers tussen.
Misschien kan je beter over hebben wat de verpleegster zegt ipv idiotische opmerkingjes maken.
Er is geen verpleegkundige genterviewd, het zijn fantasiestukjes.
You're so gullible.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 09:31:47 #20
38065 TheFreshPrince
oh no you didn't
pi_195801207
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 02:06 schreef n__n het volgende:

[..]

Men kan/wil het niet zien.
Er valt niets te zien. Iedereen met wat journalistieke ervaring kan zo'n artikel schrijven.

Het zijn toevalligerwijs allemaal onverifieerbare bronnen maar Tingo slikt het als zoete koek.
pi_195801338
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 09:31 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Er valt niets te zien. Iedereen met wat journalistieke ervaring kan zo'n artikel schrijven.

Het zijn toevalligerwijs allemaal onverifieerbare bronnen maar Tingo slikt het als zoete koek.
Heel apart, de mond vol hebben van crisis acteurs maar als het een anoniem tekstje op internet is wat in zijn straatje past, dan is het opeens wel geloofwaardig en reputabel. Heel consistent. 8)7

quote:
But Lockdown Sceptics has confirmed she is indeed a registered nurse - we've seen her NHS id and spoken to her.

She is 100% genuine.
Als Lockdown Sceptics het zegt, moet het wel zo zijn!
pi_195801918
https://www.rt.com/news/5(...)ejected-coronavirus/

'Waar zijn je bronnen' 'Wat zegt de wetenschap' Zijn termen die hier veelal genoemd worden. Zie hier hoe het in zijn werking gaat. Dat krijg je als de boel gepolitiseerd is.

In nederland weten we inmiddels dat zo'n kapje beperkt effectiviteit heeft, maar vanwege druk vanuit het buitenland zijn we voor de invoering van het kapje. Nu er wetenschappelijke onderbouwing naar buiten komt wordt dit gewoon tegengehouden.
pi_195802002
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:19 schreef Sponsje88 het volgende:
https://www.rt.com/news/5(...)ejected-coronavirus/

'Waar zijn je bronnen' 'Wat zegt de wetenschap' Zijn termen die hier veelal genoemd worden. Zie hier hoe het in zijn werking gaat. Dat krijg je als de boel gepolitiseerd is.

In nederland weten we inmiddels dat zo'n kapje beperkt effectiviteit heeft, maar vanwege druk vanuit het buitenland zijn we voor de invoering van het kapje. Nu er wetenschappelijke onderbouwing naar buiten komt wordt dit gewoon tegengehouden.
Waarom denk je dat het door druk vanuit het buitenland is? Omdat men het daar ook doet? :?
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:38:49 #24
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_195802220
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:19 schreef Sponsje88 het volgende:
https://www.rt.com/news/5(...)ejected-coronavirus/

'Waar zijn je bronnen' 'Wat zegt de wetenschap' Zijn termen die hier veelal genoemd worden. Zie hier hoe het in zijn werking gaat. Dat krijg je als de boel gepolitiseerd is.

In nederland weten we inmiddels dat zo'n kapje beperkt effectiviteit heeft, maar vanwege druk vanuit het buitenland zijn we voor de invoering van het kapje. Nu er wetenschappelijke onderbouwing naar buiten komt wordt dit gewoon tegengehouden.
Waarom upload RT.com wel het verhaal maar niet het onderzoek zelf?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:07:58 #25
489562 weetjewel5
Where is Hunter?
pi_195802636
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 02:06 schreef n__n het volgende:

[..]

Men kan/wil het niet zien.
Kunnen die mensen ook nix aan doen. Angst doet rare dingen met mensen. En nu blijkt dat het virus minder gevaarlijk is dan voorheen verteld werd door de experts, zijn mensen niet meer bang voor t virus maar voor volle ICs.
pi_195802675
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:07 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Kunnen die mensen ook nix aan doen. Angst doet rare dingen met mensen. En nu blijkt dat het virus minder gevaarlijk is dan voorheen verteld werd door de experts, zijn mensen niet meer bang voor t virus maar voor volle ICs.
Het heeft letterlijk altijd om volle IC's gegaan, je kletst uit je nek.
pi_195802713
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom denk je dat het door druk vanuit het buitenland is? Omdat men het daar ook doet? :?
Ik meen dit te hebben gehoord uit 1 van bijeenkomsten, maar desalniettemin waren wij als enige europa landje die het niet had. En er werd druk uitgeoefend vanuit de WHO. Het is niet zo dat dit met een wetenschappelijke onderbouwing is geimplementeerd.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:13:32 #28
489562 weetjewel5
Where is Hunter?
pi_195802720
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:10 schreef illusions het volgende:

[..]

Het heeft letterlijk altijd om volle IC's gegaan, je kletst uit je nek.
Ja toen we die mensen in China op straat zagen liggen door corona dachten we gelijk aan de volle ICs!!1!
pi_195802723
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:13 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Ik meen dit te hebben gehoord uit 1 van bijeenkomsten, maar desalniettemin waren wij als enige europa landje die het niet had. En er werd druk uitgeoefend vanuit de WHO. Het is niet zo dat dit met een wetenschappelijke onderbouwing is geimplementeerd.
Alleen Spanje heeft een mondkapjesplicht.
pi_195802732
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:13 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Ja toen we die mensen in China op straat zagen liggen door corona dachten we gelijk aan de volle ICs!!1!
Toen dachten we nog helemaal niets, er is vrij laat op gereageerd - het was immers al in Itali, en die heeft ook erg duidelijk gedemonstreert dat het om zorgcapaciteit ging.
pi_195802738
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:38 schreef theguyver het volgende:

[..]

Waarom upload RT.com wel het verhaal maar niet het onderzoek zelf?
Het gaat erom dat de journals het niet publiceren.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:16:42 #32
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_195802747
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:07 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Kunnen die mensen ook nix aan doen. Angst doet rare dingen met mensen. En nu blijkt dat het virus minder gevaarlijk is dan voorheen verteld werd door de experts, zijn mensen niet meer bang voor t virus maar voor volle ICs.
In de eerste delen van dit topic, waren er ook meldingen over een super gevaarlijk dodelijk virus.
maar men had het vrijwel gelijk over overvolle IC's toen het virus voet aan wal kreeg in Itali en daarna de rest van Europa!

zie filmpje van Angela Merkel van +- half jaar geleden
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_195802748
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:15 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Het gaat erom dat de journals het niet publiceren.
Maar dat kan je toch niet beoordelen als je het onderzoek niet hebt gelezen?
pi_195802763
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:14 schreef illusions het volgende:

[..]

Alleen Spanje heeft een mondkapjesplicht.
Ow, dan liegt trouw. Had ik eigenlijk ook niet anders verwacht.
Nederland was tot vandaag het buitenbeentje van Europa. In vrijwel alle landen zijn mondkapjes in de openbare ruimte al de norm.
https://www.trouw.nl/poli(...)amenleving~b24f0f28/
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:18:32 #35
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_195802770
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:15 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Het gaat erom dat de journals het niet publiceren.
Wat dacht je van berhaupt publiceren.
eventuele kritiek hoor je later wel.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_195802790
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:17 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Ow, dan liegt trouw. Had ik eigenlijk ook niet anders verwacht.
Nederland was tot vandaag het buitenbeentje van Europa. In vrijwel alle landen zijn mondkapjes in de openbare ruimte al de norm.
https://www.trouw.nl/poli(...)amenleving~b24f0f28/
Norm en plicht is iets heel anders, maar beiden is niet onder druk van het buitenland.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:20:17 #37
489562 weetjewel5
Where is Hunter?
pi_195802803
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:16 schreef theguyver het volgende:

[..]

In de eerste delen van dit topic, waren er ook meldingen over een super gevaarlijk dodelijk virus.
maar men had het vrijwel gelijk over overvolle IC's toen het virus voet aan wal kreeg in Itali en daarna de rest van Europa!

zie filmpje van Angela Merkel van +- half jaar geleden
men was doodsbang voor t virus door de misinformatie en bangmakerij door de officiele kanalen, dat merkte je ook op straat dat mensen met een boog om je heen liepen met bang hoofd.
pi_195802818
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:20 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

men was doodsbang voor t virus door de misinformatie en bangmakerij door de officiele kanalen, dat merkte je ook op straat dat mensen met een boog om je heen liepen met bang hoofd.
Absoluut niet gemerkt, als mensen zo bang waren hadden ze wel uit eigen vrije wil een mondkapje opgezet en dat deed ook vrijwel niemand.
pi_195802833
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Absoluut niet gemerkt, als mensen zo bang waren hadden ze wel uit eigen vrije wil een mondkapje opgezet en dat deed ook vrijwel niemand.
Omdat het niet werkt.
pi_195802843
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:21 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Omdat het niet werkt.
Right, maar wel doodsbang.

:')
pi_195803010
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Right, maar wel doodsbang.

:')
In het begin was ik ook bang voor het virus. Toen de mensen in china op straat dood neervielen. Ik liep toen ook niet met een mondkapje, omdat ze niet voor die doeleinde gemaakt zijn.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:33:49 #42
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_195803042
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:21 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Omdat het niet werkt.
Ziekenhuis personeel hebben die dingen ook maar voor de lol op?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_195803053
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:31 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

In het begin was ik ook bang voor het virus. Toen de mensen in china op straat dood neervielen. Ik liep toen ook niet met een mondkapje, omdat ze niet voor die doeleinde gemaakt zijn.
Niet iedereen hanteert zulke rare logica.
pi_195803060
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:33 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ziekenhuis personeel hebben die dingen ook maar voor de lol op?
Die dragen zo'n ding niet om een virus tegen te gaan..., maar los daarvan gebruiken zij een medisch mondkapje.
pi_195803066
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet iedereen hanteert zulke rare logica.
Je zegt zelf dat de mensen geen mondkapje droegen.
pi_195803099
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:35 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Je zegt zelf dat de mensen geen mondkapje droegen.
Tering. :')

Ik zeg ook dat het niet uit angst is.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:38:35 #47
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_195803117
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:34 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Die dragen zo'n ding niet om een virus tegen te gaan..., maar los daarvan gebruiken zij een medisch mondkapje.
Dat doen ze zeker wel. Dat een niet-medisch mondkapje minder goed werkt, wil niet zeggen dat het helemaal niet werkt.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_195803143
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:38 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat doen ze zeker wel. Dat een niet-medisch mondkapje minder goed werkt, wil niet zeggen dat het helemaal niet werkt.
Dat lijken mensen maar niet te begrijpen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:40:59 #49
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_195803149
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:31 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

In het begin was ik ook bang voor het virus. Toen de mensen in china op straat dood neervielen. Ik liep toen ook niet met een mondkapje, omdat ze niet voor die doeleinde gemaakt zijn.
En dat kwam dooorrrrrrr.... Nep nieuws, de msm heeft er amper iets over bericht.. alleen of het berhaupt wel klopte ja/nee.


https://www.demorgen.be/cs-b1ba5a6a
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_195803240
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Tering. :')

Ik zeg ook dat het niet uit angst is.
Ken genoeg mensen die het niet rooskleurig zagen zitten, maar dat blijkt allemaal mee te vallen. Geen van allen hadden ze een mondkapje.
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:38 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat doen ze zeker wel. Dat een niet-medisch mondkapje minder goed werkt, wil niet zeggen dat het helemaal niet werkt.
Er is geen wetenschappelijk consensus of het dragen van een mondkapje effect heeft. Ze spreken elkaar tegen, dus je gaat mij hier niet overtuigen. Sterker nog... het dragen van een mondkapje maakt de kans groter op infecties. Mensen die ziek zijn denken ik heb toch een mondkapje, dus ik kan wel even naar de winkels. Daarnaast hoe langer het gebruik van de mondkapje hoe meer schijt mensen hebben aan de 1.5m.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')