abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 31 oktober 2020 @ 10:09:49 #226
277627 Seven.
We are Borg.
pi_195959270
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 10:02 schreef Hilmo het volgende:
Ja nou hier zijn slaapjes dus nu ook echt wel max 45 min maar goed dan beginnen we gewoon met voeden want kind heeft altijd bijna wel honger.maar daar zit ik dan qua ritme idd ook mee.

Maaaar net deed ik het voor het eerst, na 1,5 uur wakkertijd, luier, inbakerzak, kamer donker, welterusten en weglopen. Even jengelen, niet eens huilen en het was stil! :o babyfoon kon ik niet vinden hahah, maar ik hoorde dat hij sliep en na een dik half uur wakker, huilen, tot 100 geteld maar was alweer stil en na een 10 min toch wel wakker. Bleek enoooorme vieze poepluier dus verschoond en nu voeden. Omg ik kon wel janken zo mooi. Ik heb zomerkleding kunnen opruimen, was ophangen, badkamermeubel gepoetst oh help wat fijn . *O*
Wat goed Hilmo! Hoe oud is hij ook alweer? (Edit, 3 mnd)

Eigenlijk wil ik gewoon weten wat je geheim is en of Colin met 5 weken al oud genoeg is :+ :@ .
Resistance is futile.
pi_195959334
Hahaha snap ik wel ja. Maar idd 3 maanden. Tot drie maanden kan jeze sowieso niet verwennen hoorde ik dus toen steeds in slaap gedragen en in het begin konden we nog altijd slapend in de box wegleggen. Nu proberen we consequent de box niet als slaapplek te gebruiken maar tot vorige week nog wel gewoon.

Vaste volgorde kunnen we nu ook wat meer doen omdat voeden, poep enzo allemaal wat meer gestructureerd lijkt. Bij jullie is het nog zo vers allemaal. Ritme hadden wij ook niet. Voeden wanneer hij wil en poep wanneer er gepoept is :+
  Moderator zaterdag 31 oktober 2020 @ 10:42:33 #228
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_195959673
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 04:57 schreef Smart_ass het volgende:

[..]

Hier hetzelfde, vooral dat van borstvoeding. Hij denkt inderdaad tiet erin en gaan, hoe moeilijk kan het zijn?! En ondertussen zit ik nog steeds te hannessen qua positie/houding zo ongeveer elke keer wanneer ik haar aanleg. Hij denkt dat het allemaal veel eenvoudiger kan, maar waarschijnlijk heeft ie ook wel een punt :') .
[..]

Met baldy aan de tiet :'( :D
Ik ben echt helemaal klaar met bemoeienis omtrent de borstvoeding :( vannacht wilde ik proberen liggend te voeden waarop mijn man uitriep dat dat écht niet kan zo. Ik heb g*dver dit allemaal geoefend met mijn kraam maar daar is hij dan niet bij. Niet voeden = geen mening hebben :{w ik kon hem wel wat aandoen :') Verder is het echt een lieve schat maar dit is wel een frustratiepuntje.
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 08:33 schreef Zo-is-dat het volgende:
Goedemorgen nachtploeg!

Goed bezig _O_ hier is t na 8(! Wat gaat t snel ;( ) maanden ook nog geregeld even drinken maar dat duurt inmiddels nog maar 10 minuten en ik hoef er m’n bed niet voor uit ^O^

Even doorbikkelen die eerste maanden maar het loont en jullie kunnen het! *O*

Verder heel herkenbaar hoor, al moet ik zeggen dat ik mij met m’n vent nog gelukkiger prijs want hij heeft de bv nooit onderschat, vast een samenloop van omstandigheden omdat de eerste prematuur was en t borstvoeding geven sowieso een heel andere onderneming was.

Dat extra verliefde op je man is ook heel herkenbaar O+ Met zo’n hummeltje op hun borst zijn ze toch echt niet te versmaden, toen ze voor het eerst in de doek zat en dat bij hem was kon je me helemaal opvegen :9~

De term onderkantje is bij mij ook bekend Majo en dat t steeds meer zeer doet vooral bij gaan zitten ook :{w bij de eerste flinke hechtingen en flink last ook, komt goed. Je kan evt je kraam vragen te checken of de hechtingen niet te straks zitten, dan kunnen ze er soms eerder uit. Niet te vroeg want dan hou je misschien ook een raar “flapje” over :{
En hopelijk komt de lactatiekundige gewoon langs, zou toch eigenlijk geen probleem horen te zijn ondanks Corona. :{ Snap dat je je advies even dichtbij huis houd er komt al zoveel op je af en zei kunnen je sowieso het beste adviseren!
Daar kijk ik wel naar uit dat de borstvoeding helemaal goed op gang komt. Vannacht ook weer lopen klungelen en uiteindelijk een fles erin gestopt. Vanochtend hapte hij wel weer goed aan en was na 10 minuten alweer klaar. 3 uur later slaapt hij er nog steeds op :?

De verloskundige heeft gisteren mijn onderkantje nog gecheckt en dat zag er volgens haar goed uit. Ik heb volgens mij ook geen hechtingen die ze eruit kunnen halen maar een soort drielaags systeem.

Vannacht ging ik echter bijna van mijn stokje door de pijn dus ik moet weer meer rust nemen. En heb diclo genomen zodat het te doen is. Als het dit weekend zo blijft neem ik toch even contact op met het ziekenhuis.
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 09:45 schreef Bottoms_up het volgende:
Het is allemaal heel zwaar in het begin. Zeker als de nachten een lange tijd slecht zijn komt er veel wrevel. Nu kunnen we gelukkig lachen om alle 3u 's nachts ruzies. Hoewel ik het idee heb dat het nu slechter gaat tussen ons dan in het begin, maar dat kan ook aan covid liggen want nu 24/7 bij elkaar sinds maart ofzo.
Hij heeft gelukkig altijd erg veel gedaan. Hij is nog altijd beter in verschonen dan ik (vind ik heel erg }) ) We hebben evenveel geduld (geen) maar ik heb het beter onder controle omdat ik weet dat het averechts werkt. Hij kleedt m vaak om voor de nacht en ik geef dan de laatste fles. Soms krijg ik een helemaal opgefokt kind in de handen gedrukt terwijl een even opgefokte vader de trap afstompt :P
Dan duurt het wel even voor hij slaapt. En ja, soms word ik daar een beetje boos om.

Onderkantje heb ik gelukkig nooit gehoord. Ik kreeg wel vaak de vraag of ik het niet wilde zien want het genas mooi. Nee, ga weg :{w
Buiten wat trekkende hechtingen gedurende 2 dagen weinig last gehad. Maar mijn stuitje deed pijn voor 2, misschien voelde ik het gewoon niet daardoor. Tranen in mijn ogen als ik rechtop in bed moest gaan zitten.
Waarom wilde je het niet zien? Ik heb meteen na de bevalling gekeken (lees: nadat ik gehecht was) en het viel me alles mee. Nu ook om de dag even gekeken en op de wond na zou je niet zeggen dat ik bevallen ben.
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 13:38 schreef Aure het volgende:
Ik heb toen wel naar mijn hechtingen gekeken hoor BU :P vond het eigenlijk wel fijn om te zien wat de schade nu precies was, viel reuze mee trouwens!

Mijn vriend was altijd super schattig tijdens het borstvoeden "Grote hap Jip! GROOOOOTE HAP! Ja goed zo!" O+
Haha wij zeggen ook steeds grote hap O+ Gisteren lag ik even tegen mijn man aan en zei “groooote hap” en we moesten zowat janken van het lachen :')
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 09:41 schreef BellaaElisa het volgende:
Spruit is 1 geworden, dus officieel geen baby meer! *0* Imgur werkt niet bij mij, dus kan geen foto uploaden. Het is echt heel cliche maar het gaat zoveel sneller dan bij N. Tot bij de dreumessen! O+
Gefeliciteerd! Gaan jullie nog iets leuks doen, voor zoverre dat kan?

Vannacht was redelijk gebroken dus ik ben echt kapot :O zo komt de eerste kraamvisite die niet familie is en daarna ga ik lekker nog even mijn mandje in :z :Z
30 maart - We are Scientists | 26 mei - Froukje | 12 juni - Calexico | 27 augustus - Wilco
pi_195959731
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 09:41 schreef BellaaElisa het volgende:
Spruit is 1 geworden, dus officieel geen baby meer! *0* Imgur werkt niet bij mij, dus kan geen foto uploaden. Het is echt heel cliche maar het gaat zoveel sneller dan bij N. Tot bij de dreumessen! O+
Gefeliciteerd *O*
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 09:50 schreef Bottoms_up het volgende:
Gefeliciteerd bellaaelisa! Tot over twee weken.

Iemand zocht hier een tijd geleden zwart speelgoed?
Tip van de dag: https://www.amazon.nl/dri(...)atten/dp/B07HNBT942/

Ideaal om van de salontafel af te gooien, op de bijten en te kwijlen, ze proberen te pakken als iemand ermee rolt...
En als ie naar bed is kunnen mama en papa hun welverdiend glas wijn erop zetten.
Dat was ik! En die dingen hebben wij gewoon al!
pi_195959912
Dank jullie wel allemaal! O+

@MaJo nee niet echt, hebben met ons 4en taart gegeten en een paar cadeautjes.
Spruit en N. zijn ook ziek dus had er geen fijn gevoel bij om mensen uit te nodigen, 2 van mijn schoonzussen hebben ook covid. Ik ben heel verdrietig geweest.. want hallo 1e verjaardag is wel een mijlpaal! Maar gezondheid is het aller belangrijkste.
  zaterdag 31 oktober 2020 @ 11:13:19 #231
149959 SQ
snelle trees
pi_195959979
Van harte gefeliciteerd @BellaaElisa!
disclaimer
pi_195960099
Oh majo, een icepack (in een hydrofiel ofzo) tussen je benen is ook zalig! Aanrader *O*

En liggend voeden, laat je vent maar eens zien wat jij allemaal kan 💪🏻

(En ik zie nu m’n “zei” pas, omg :o :@ t is m’n mom brain, heus! :X )


Bellaa, gefeliciteerd! *O*
  zaterdag 31 oktober 2020 @ 12:11:11 #233
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_195960737
Appelstroop!! Vul plastic zakjes met appelstroop, beetje platdrukken en in de vriezer doen. Dan in een hydrofiel washandje in je onderbroek. Zooo veel fijner dan een icepack.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_195960936
@B.ertha Die dingen rollen heel de kamer door, vindt hij geweldig. Komen alleen best hard aan in het gezicht als je ze gooit. (Ja wij zijn eind dertig, en dan? :6). Disclaimer: wij gooien alleen naar elkaar, niet naar prot.

@MaJo Klinkt heftig dat het zoveel pijn blijft doen. Op tijd aan de bel trekken idd. En jouw man... Geen tieten, geen mening, niet?
Ik had gewoon echt geen behoefte om het te zien. Ik had een flinke scheur en als een professional zegt dat het er goed uitziet dan geloof ik het wel. Ben over het algemeen ook niet zo'n doosstaarder dus ik weet niet of ik had kunnen vergelijken met ervoor.
En verder:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@BellaaElisa Ik snap je gevoel heel goed. Mijn ouders gaan er over twee weken niet bij kunnen zijn. Wij zijn wel van plan op een later tijdstip nog wat te doen. Zoon beseft het gelukkig nog niet.

En ritme, wat is dat? :') In bed in slaap vallen idem. Wij zitten nu weer in een fase dat hij slapend weggelegd wordt. Enerzijds niet ideaal, anderzijds nog het enige moment dat hij rustig tegen mij aan wilt liggen O+
pi_195961462
Hier mislukt nu hoor . Misschien te vroeg maar hij gaapte in de box dus hup luier en op bed. Maar dat ging niet goed, huilen, tot 100 tellen en troosten en weglopen en weer tot 100 tellen. Vier keer geprobeerd. Toen ging man, hij ging hem in slaap wiegen en na paar minuten wakker. Nu weer borst en hij valt in slaap natuurlijk. Nou ja dan blijven we zo maar zitten. Straks misschien even draagzak. En dan daarna doen we wel weer een poging.
Edit, poging daarna ook mislukt. Viel na 6x in mijn armen in slaap en sliep een kwartier en daarna niet te troosten dus borst. Gedoe zeg dit... 1x dus echt gelukt de rest vond ik redelijk drama. Morgen weer een dag. Nu clusteren en zo op bed.

[ Bericht 21% gewijzigd door Hilmo op 31-10-2020 18:40:40 ]
  Moderator zaterdag 31 oktober 2020 @ 23:20:07 #236
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_195971736
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 11:06 schreef BellaaElisa het volgende:
Dank jullie wel allemaal! O+

@:MaJo nee niet echt, hebben met ons 4en taart gegeten en een paar cadeautjes.
Spruit en N. zijn ook ziek dus had er geen fijn gevoel bij om mensen uit te nodigen, 2 van mijn schoonzussen hebben ook covid. Ik ben heel verdrietig geweest.. want hallo 1e verjaardag is wel een mijlpaal! Maar gezondheid is het aller belangrijkste.
Ik snap dat je daar verdrietig van wordt, dat is zeker een mijlpaal! Maar inderdaad, gezondheid gaat voor :Y

quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 11:22 schreef Zo-is-dat het volgende:
Oh majo, een icepack (in een hydrofiel ofzo) tussen je benen is ook zalig! Aanrader *O*

En liggend voeden, laat je vent maar eens zien wat jij allemaal kan 💪🏻

(En ik zie nu m’n “zei” pas, omg :o :@ t is m’n mom brain, heus! :X )


Bellaa, gefeliciteerd! *O*
Ik durf zo’n icepack niet aan, ik hou helemaal niet van koude dingen :@ maar er ligt een bevroren maandverband in de vriezer (heeft de kraam gedaan) dus kan het proberen.

Vandaag liggend gevoed en dat was een succes ^O^ Überhaupt de hele dag borstvoeding kunnen geven, het kwartje is gevallen! Nog wel met tepelhoedje maar dat kan me gestolen worden :)

Alleen heeft Aapie nu erg veel last van krampjes na het eten en hij is dan echt ontroostbaar. Het beste helpt een kraamcadeau dat we gekregen hebben, een egel die trilt en muziek maakt. Zodra deze stopt is hij echter weer ontroostbaar dus het ding staat al uren aan :D iemand nog andere tips? Ik heb ook al infacol besteld voor de zekerheid.
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 12:25 schreef Bottoms_up het volgende:
@:B.ertha Die dingen rollen heel de kamer door, vindt hij geweldig. Komen alleen best hard aan in het gezicht als je ze gooit. (Ja wij zijn eind dertig, en dan? :6). Disclaimer: wij gooien alleen naar elkaar, niet naar prot.

@:Majo Klinkt heftig dat het zoveel pijn blijft doen. Op tijd aan de bel trekken idd. En jouw man... Geen tieten, geen mening, niet?
Ik had gewoon echt geen behoefte om het te zien. Ik had een flinke scheur en als een professional zegt dat het er goed uitziet dan geloof ik het wel. Ben over het algemeen ook niet zo'n doosstaarder dus ik weet niet of ik had kunnen vergelijken met ervoor.
En verder:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@:BellaaElisa Ik snap je gevoel heel goed. Mijn ouders gaan er over twee weken niet bij kunnen zijn. Wij zijn wel van plan op een later tijdstip nog wat te doen. Zoon beseft het gelukkig nog niet.

En ritme, wat is dat? :') In bed in slaap vallen idem. Wij zitten nu weer in een fase dat hij slapend weggelegd wordt. Enerzijds niet ideaal, anderzijds nog het enige moment dat hij rustig tegen mij aan wilt liggen O+
Als jij je daar niet prettig bij voelt moet je het sowieso niet doen, zelf vond ik het fijn omdat het echt veel minder erg was dan ik dacht.

Hebben jullie nog iets op de wond gesmeerd? Ik wil aloe Vera gaan smeren om te verzachten maar weet niet of dit al kan.

Vandaag voor het eerst samen gedoucht, dat was heerlijk! En de kraam is weg dus we moeten het nu alleen gaan doen :)
30 maart - We are Scientists | 26 mei - Froukje | 12 juni - Calexico | 27 augustus - Wilco
  zaterdag 31 oktober 2020 @ 23:39:09 #237
149959 SQ
snelle trees
pi_195972126
Ik vind dragen nog steeds het fijnste bij krampjes, ze worden er echt rustig van. In infacol en dergelijke geloof ik niet. Het is een natuurlijk proces en het gaat ook vanzelf weer over. Maar ja, het is wel kut als je er nog middenin zit :P

Fijn dat het voeden nu goed gaat! *O*
disclaimer
pi_195974513
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 oktober 2020 23:39 schreef SQ het volgende:
Ik vind dragen nog steeds het fijnste bij krampjes, ze worden er echt rustig van. In infacol en dergelijke geloof ik niet. Het is een natuurlijk proces en het gaat ook vanzelf weer over. Maar ja, het is wel kut als je er nog middenin zit :P

Fijn dat het voeden nu goed gaat! *O*
Infacol e.d. werken ook niet. Rijping van darmpjes is gewoon een natuurlijk proces en het is klote dat daar pijn bij hoort, maar het is wat het is.
  Moderator zondag 1 november 2020 @ 08:34:08 #239
447051 crew  Peejtur
pi_195975185
Hier ook heel erg veel last van krampjes helaas. Wil ook vooral bij/tegen ons liggen.
  zondag 1 november 2020 @ 08:34:29 #240
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_195975188
Hier gezegend met vrijwel krampvrije kinderen :@ maar team dragen en white noise hier O+

Wat ontzettend fijn dat de borstvoeding nu zo goed gaat Majo! *O*

En ik denk dat aloe vera prima kan, dat bevroren maandverband zou ik zeker even proberen.
En was t afscheid van de kraam emotioneel? Of toch stiekem wel heel lekker om het nu met z’n drietjes te doen?
pi_195975336
Krampjes zijn de duivel. Hier was het vooral 's nachts. Het enige dat een beetje hielp was een heatpackje op zijn buik. En dan niet zo'n duur kersenpit zakje voor baby's maar zo'n goedkope blauwe.
pi_195976015
Shit. M’n vriend heeft gisteravond aangegeven dat ‘ie eigenlijk liever wil dat Ootje op z’n eigen kamertje gaat slapen en ik ben daar echt totaal nog niet aan toe. Hij is morgen 4 weken oud en ik vind het nog zo fijn dat ‘ie in z’n wiegje bij ons slaapt. Overal wordt ook geschreven dat rooming-in zoveel voordelen heeft. Ikzelf heb zoiets van, we zien wel wanneer het voor ons alledrie goed voelt, maar ik vind dat voorlopig echt nog te vroeg. Maar nu voel ik me dus kut hierover, omdat ik nu weet dat we lijnrecht tegenover elkaar staan hierover. Hij heeft wel al aangegeven dat we het dan pas doen als ik me er goed bij voel, maar ik voel me er toch rot bij. Het is de eerste keer dat we ergens anders over denken, en zeeeeker niet de laatste keer, daar ben ik me heel bewust van. Dus daar moet ik gewoon mee leren dealen en dat bespreekbaar houden.

En het is ook niet dat ie heel irritant is ‘s nachts. Tussen de voedingen door slaapt ie heel lief en rustig, je hebt er echt geen kind aan, dus ik zie het probleem niet zo. Hij meldt zich meestal rond 3 uur ‘s nachts voor voeding en dan duurt dat huilen/zeuren hooguit 3 minuten en dan is het weer rustig als z’n flesje gegeven wordt. M’n vriend slaapt daar zelfs doorheen als ik de ‘nachtdienst’ doe!

Ik dacht zelf meer aan tot rond de 2 of 3 maanden bij ons en dan op z’n eigen kamertje in z’n ledikantje. En voor die tijd af en toe een middagslaapje oefenen in z’n eigen kamertje zodat ie kan gaan wennen.
  zondag 1 november 2020 @ 10:05:06 #243
149959 SQ
snelle trees
pi_195976055
Heeft je vriend ook aangegeven waarom hij dat graag wil?
disclaimer
  zondag 1 november 2020 @ 10:50:23 #244
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_195976603
Wat vervelend littleteacup. Ik denk dat je gewoon even uitgebreid met je vriend moet bespreken waarom hij het graag wil en waarom jij niet. Dit hoeft helemaal niet zo’n big deal te zijn. Met rustig even praten komen jullie hier vast wel uit. Net als dat je dat in de toekomst nog vaak zult hebben, samen bespreken en weer door.
Geen man over boord! Al doen al die hormonen je vast anders denken nu
  Moderator zondag 1 november 2020 @ 11:20:28 #245
447051 crew  Peejtur
pi_195976999
Hier zie ik ook liever de kleine eerder vandaag dan morgen Naar haar eigen kamer gaan. Maar ik ben dan ook een lichte slaper en heb afgelopen nacht dan ook wakker gelegen van 2 tot 6. Morgen moet ik weer werken dus komende nacht slaap ik even apart. Maar zo gauw het voor ons beide goed voelt, gaat ze naar eigen kamer.
  zondag 1 november 2020 @ 11:34:15 #246
277627 Seven.
We are Borg.
pi_195977232
Wat vervelend LTC. Gelukkig geeft hij je wel ruimte, maar ik kan me wel voorstellen dat het je niet lekker zit. Gewoon over praten samen, jullie komen er vast wel uit.

Nog 2 opties die je kunt overwegen: je partner slaapt ergens anders of jij en de kleine verhuizen samen naar de kinderkamer.

Geen haar op mijn hoofd die trouwens denkt aan Colin ergens anders slapen. Liefst zou ik hem elke nacht in mijn bed hebben :@ . En ik dacht dat ik wel een taaie zoj zijn daarin :') .
Resistance is futile.
pi_195977448
In de eigen kamer slapen was hier geen optie voor mij. Van vriend had het ook wel eerder gemogen. Prot kwam heel veel 's nachts en elke keer door de kou naar de andere kamer strompelen ging ik echt niet doen.
Ik zou ook vragen waarom en wat zijn gevoel erbij is. Vriend kreeg bv vaak van vrienden te horen dat hij op de eigen kamer zou 'moeten'.
Prot heeft trouwens 7 maanden naast ons geslapen en dan zonder probleem naar zijn eigen kamer.
  Moderator zondag 1 november 2020 @ 11:57:37 #248
447051 crew  Peejtur
pi_195977689
Oudste hier was met 6 weken naar eigen kamer btw.
pi_195978812
Noor heeft echt direct op haar eigen kamertje geslapen, ik was toen niet zo bezig met rooming in :@ Nu met A. ging het iets anders. Mijn vriend heeft het 3 weken volgehouden, maar kon echt niet slapen met baby op de kamer. Dus hij heeft in sneltempo de zolder slaapkamerproof gemaakt (A. zou sowieso onze Kamer krijgen en wij naar zolder). Die is dus met 3 weken op zolder gaat slapen. Ik heb nog iets van 2 weken bij A. op de Kamer gaan slapen en toen ben ik ook naar zolder gegaan. Gaat eigenlijk wel prima zo. Maar het is inderdaad wat je zelf wilt en waar je je goed bij voelt.
pi_195979312
Hier ligt Y nu sinds 2 nachten op haar eigen kamer, vanaf dat ze exact maand 1 oud is. Voor ons alleen maar voordelen. Ze slaapt ontzettend onrustig en maakt veel geluid en bewegingen waardoor wij niet kunnen slapen en waardoor ik vaak onterecht denk dat ze wakker wordt waardoor ik zowel haarzelf als ons tekort doe aan slaap (we hebben een babymonitor met camera die elke nacht ook een slaapsamenvatting geeft en afgelopen nacht was ze bijvoorbeeld 3x voor 10/15 minuten wakker maar viel ze daarna weer in slaap. Als ze naast ons had gelegen had ik haar er hoogstwaarschijnlijk onnodig uitgehaald). Bovendien beweegt ze dus best veel en heeft ze in haar ledikant veel meer ruimte dan in de bassinet hier. En het eerste wat wij hier doen wanneer ze wakker wordt is luier verschonen en de commode staat op haar kamer, dus eruit moeten we sowieso. En bv geef ik zittend in een stoel want dat vind ik in bed niet comfortabel, dus voor ons heeft op de kamer slapen weinig voordelen.

Dus gewoon doen waar je je zelf goed bij voelt. Heeft allebei voor- en nadelen. Alleen wel erg vervelend dat jullie er verschillend over denken!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')