abonnement Unibet Coolblue
pi_197936888
Hoewel t voor fans en Studio 100 anders voelt omdat K3 zo'n historie heeft en zo'n merk is vind ik er opzich weinig vreemds aan dat je na een jaar of 5 wel bent uitgekeken op een baan (want dat is t uiteindelijk) waarin alles voor je bepaald wordt. Er is nou ook niet echt ruimte om door te groeien of meer je eigen ding te doen binnen t merk dus 't is een beetje als 5 jaar in dezelfde serie dezelfde rol spelen.. maar dan die rol ook nog 24/7 vol moeten houden.
Ik denk dat 't voor geen meisje zo heilig en speciaal zal voelen als de originele 3 omdat zij echt K3 'waren'.. hooguit voor iemand die opgroeide als fan en 'altijd al droomde K3tje te zijn' maar zelfs dan is de nieuwigheid er op een gegeven moment wel van af.
De gemiddelde meidengroep houdt 't zelden 5 jaar vol, en bij degenen die dat wel doen (zoals een Little Mix) is t omdat ze op een gegeven moment zelf mee gingen schrijven, projecten ernaast konden doen, zelf een ander management zochten en dus naast creatieve uitdagingen zelf input kregen. K3 is zo enorm geregisseerd dat ik me voor kan stellen dat 't iedereen na zoveel jaar zou gaan benauwen tenzij je t gewoon wel lekker makkelijk vindt dat een ander elke dag voor je bedenkt wat je gaat doen.
pi_197937344
quote:
0s.gif Op woensdag 10 februari 2021 17:42 schreef Nober het volgende:

[..]

Kinderen maakt het niet hoor ik immers ook bij de kleur van zwarte piet.
Dat is toch iets anders. Iedereen denkt bij K3 toch aan drie meiden met zwart, ros en blond haar, dat is hun beeldmerk. Tijdens K2 zoekt K3 selecteerden Karen en Kristel uit de 16 meiden die de theaterronde hadden overleefd 8 meiden die allemaal blond bleken te zijn, eenvoudig omdat ze zich niets anders konden voorstellen. En Gert zei tijdens K3 zoekt K3 ook dat Studio 100 de traditie van de drie haarkleuren wilde handhaven, vandaar ook het gedoe met het verven van de haren. Waarom hij daar nu van afstapt begrijp ik eigenlijk niet. Dat ook jongens zich nu kunnen aanmelden is hopelijk niet meer dan een publiciteitsstunt.
pi_197937631
quote:
0s.gif Op woensdag 10 februari 2021 23:39 schreef Maartel het volgende:
Hoewel 't voor fans en Studio 100 anders voelt omdat K3 zo'n historie heeft en zo'n merk is vind ik er op zich weinig vreemds aan dat je na een jaar of 5 wel bent uitgekeken op een baan (want dat is 't uiteindelijk) waarin alles voor je bepaald wordt. Er is nou ook niet echt ruimte om door te groeien of meer je eigen ding te doen binnen 't merk dus 't is een beetje als 5 jaar in dezelfde serie dezelfde rol spelen.. maar dan die rol ook nog 24/7 vol moeten houden.
Kennelijk hebben Hanne en Marthe daar geen moeite mee, anders zouden ze er nu ook de brui aan hebben gegeven, maar dat willen ze helemaal niet. K3 zit in hun DNA en daar willen ze nog jaren mee door gaan. Het is ook niet zo dat ze altijd en overal 24/7 K3 moeten zijn, ze hebben ook elk hun eigen leven en vrije tijd. En zeker nu met corona hebben ze tegen wil en dank veel meer vrije tijd gehad dan ze in normale tijden zouden hebben gehad. Ik denk dat ze erg teleurgesteld en verdrietig zijn over het vertrek van Klaasje, maar dat ze het al wel een hele tijd hebben zien aankomen, mogelijk al een jaar toen Klaasje vorig jaar februari Antwerpen verliet om in Rotterdam te gaan samenwonen met haar vriend. Het viel me wel op dat Hanne en Marthe tijdens de persconferentie waar Klaasje haar vertrek bekend maakte weinig emotie toonden, en er vloeiden zeker geen tranen. Dat was wel anders tijdens de persconferentie in 2009 waar Kathleen haar afscheid aankondigde, toen hielden Karen en Kristel het niet droog.
quote:
Ik denk dat 't voor geen meisje zo heilig en speciaal zal voelen als de originele 3 omdat zij echt K3 'waren'.. hooguit voor iemand die opgroeide als fan en 'altijd al droomde K3tje te zijn' maar zelfs dan is de nieuwigheid er op een gegeven moment wel van af.
Dat kan zo zijn, en Hanne heeft zich wel eens laten ontvallen dat het als K3tje wel veel harder werken was dan ze zich vooraf had voorgesteld, maar ze heeft ook aangegeven dat ze haar job met veel passie en graag doet en dat ze zich erop heeft ingesteld dit een groot aantal jaren te doen. En Marthe zong al acht(!) jaar in het koor van Studio 100 toen ze zich inschreef voor K3 zoekt K3 en je kunt rustig aannemen dat ze alle ins en outs van het werken bij Studio 100 kende (ze trad al op met K3 in Amsterdam in 2010 bij het Studio 100 Zomerfestival en haar naam staat ook op de aftiteling van de film K3 Bengeltjes uit 2012). Marthe wist dus heel goed waar ze aan begon en ook van haar mag je aannemen dat ze haar job met veel passie doet en dit nog lang wil volhouden.
quote:
De gemiddelde meidengroep houdt 't zelden 5 jaar vol, en bij degenen die dat wel doen (zoals een Little Mix) is 't omdat ze op een gegeven moment zelf mee gingen schrijven, projecten ernaast konden doen, zelf een ander management zochten en dus naast creatieve uitdagingen zelf input kregen. K3 is zo enorm geregisseerd dat ik me voor kan stellen dat 't iedereen na zoveel jaar zou gaan benauwen tenzij je 't gewoon wel lekker makkelijk vindt dat een ander elke dag voor je bedenkt wat je gaat doen.
Karen heeft vroeger wel eens gezegd dat ze het wel prettig vond dat bij K3 alles voor haar werd geregeld en toen ze geen K3tje meer was kwam ze daar nog wel eens op terug en viel het haar tegen dat ze toen alles zelf moest regelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Riparius op 11-02-2021 13:56:21 ]
pi_197937733
quote:
0s.gif Op woensdag 10 februari 2021 22:58 schreef Japepk het volgende:

[..]

Heeft Klaasje nu korter in K3 gezeten dan Josje?
Dat is nog niet niet te zeggen omdat we nog niet weten wanneer Klaasje voor het laatst samen met Hanne en Marthe als K3 op een podium zal staan.

Het is wel zo dat de aankondiging van het vertrek van Klaasje eerder is gekomen dan de aankondiging van het einde van KKJ door toedoen van Josje. Klaasje kondigde haar vertrek aan op 9 februari 2021, dat is 1922 dagen na de start van HKM op 6 november 2015, en KKJ kondigden het einde van K3 in de toenmalige samenstelling aan op 18 maart 2015, dat is 1992 dagen na de start van KKJ op 3 oktober 2009.
quote:
Ik kan me zo voorstellen dat HKM een contract voor een bepaalde tijd heeft getekend destijds, zodat ze er niet na een paar maanden als tussenuit kunnen piepen. Zou dit de eerste keer zijn dat het contract verlengd zou worden en is Klaasje er meteen uitgestapt? Dan is ze achteraf een nog slechtere keuze geweest dan ik haar toen al vond. Je wil inderdaad iemand die ervoor gaat, die je concept ís. Niet iemand die de eerste de beste afslag neemt en je dus alleen maar gebruikt als springplank.
En dan te bedenken dat Kristel Jindra er tijdens K3 zoekt K3 van verdacht dat ze alleen maar meedeed om bekend te worden terwijl Klaasje zo'n beetje haar protégée was en ze HKM nota bene a match made in heaven noemde. Ik zou wel eens willen weten wat Kristel nu vindt van het voortijdige vertrek van Klaasje.
quote:
Nu ik dit typ denk ik trouwens dat het helemaal niet zo'n slecht idee was geweest als men Lauren (of any other) had benaderd om de klus over te nemen, en gewoon weer naar een all-Belgium meidengroep te gaan. Dan had het minder hobbelig geleken dan nu, denk ik.
Lauren is bezig met het afronden van haar master klinische psychologie en is hoogstwaarschijnlijk niet meer geïnteresseerd in een carrière in de showbizz.
pi_197943306
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 00:29 schreef Riparius het volgende:
En Gert zei tijdens K3 zoekt K3 ook dat Studio 100 de traditie van de drie haarkleuren wilde handhaven, vandaar ook het gedoe met het verven van de haren.
De jongen wordt gewoon blond gemaakt zei Gert in een interview.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 01:24 schreef Riparius het volgende:
Karen heeft vroeger weleens gezegd dat het wel prettig vond dat bij K3 alles voor haar werd geregeld en toen geen K3tje meer was kwam ze daar nog wel eens op terug en viel het haar tegen dat ze toen alles zelf moest regelen.
Karen staat er dan ook bekend om lui te zijn lol.


RIP Klaasje 2015-2021

[ Bericht 12% gewijzigd door Poedelpoes op 11-02-2021 21:46:24 ]
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_197981417
Studio 100 heeft een soort "vloek van de blonde": Kelly Cobbaut, Deborah Ostrega, Kathleen Aerts, Josje Huisman, Klaasje Meijer. Ik denk dat de lijst zal doorgaan.
pi_197985558
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 februari 2021 13:32 schreef Riparius het volgende:
Miguel Wiels over het vertrek van Klaasje.
Miguel neemt het altijd zo serieus -O-
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_197987481
Wauw Klaasje heeft nog nooit zo zuiver gezongen hahahaha
Ze is zeker blij dat ze weg mag.


(Tbh ze klinken alle 3 amazing hier, snap niet waarom dat normaal met die achtergrond zangeressen moet,)

[ Bericht 9% gewijzigd door Poedelpoes op 13-02-2021 19:27:51 ]
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_197997740
quote:
"Het is wel belangrijk dat de vervanger van Klaasje de oude nummers kan zingen"

Ik vraag me wel af, zo'n lied is toch heel vaak niet te zingen voor een mannen stem qua bereik? Dan wordt het heel laag of met een octaaf hoger te hoog? Ben echt oprecht benieuwd hoe ze dat gaan fixen. Want de oude liedjes zijn gewoon niet geschreven voor mannenstemmen.
  zondag 14 februari 2021 @ 12:08:21 #136
458965 G-Pier
Bekend als G-P of Gay-P
pi_197997820
Tussen het Klaasje-nieuws tussendoor: ik luister net naar Harleys in Hawaï van Katy Perry en vind het echt een K3-zomerlied (met wat aanpassingen aan de tekst natuurlijk).
Disregard taxi drivers offering unrequested services.
pi_198012162
Heeft iemand K3 boeken: K3 op de boerderij, K3 bakt een taart, K3 en de verkleedkoffer, K3 speelt detective, K3 Koko de papegaai, 3 meiden onder 1 dak, 100% Vriendinnen? Kan iemand gescande pagina's uploaden naar een file sharing site?
pi_198139168
Even iets anders: Jolijn en Sylvia van Prinsessia doen allebei mee aan Opzoek naar Maria

Madeliefje is er al uit :(
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_198161587
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_198164530
quote:
Dit is maar een kort fragment met K3 uit de uitzending van gisteravond. Het complete interview bij Jinek is nu hier te bekijken (en te downloaden voor wie het offline wil bekijken of wil bewaren).

Het valt mij in alle programma's - en ook hier weer - op dat Klaasje vaag blijft over de precieze redenen voor haar vertrek.
pi_198164578
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 17:07 schreef Riparius het volgende:

[..]

Dit is maar een kort fragment met K3 uit de uitzending van gisteravond. Het complete interview bij Jinek is nu hier te bekijken (en te downloaden voor wie het offline wil bekijken of wil bewaren).

Het valt mij in alle programma's - en ook hier weer - op dat Klaasje vaag blijft over de precieze redenen voor haar vertrek.
Ze is het waarschijnlijk zat om als melkkoe en marionettepop te fungeren. Maar dat mag ze natuurlijk niet hardop zeggen. Bovendien vernieuwd studio 100 de groep niet. Films, series, concerten, liedjes inzingen,... Op een gegeven moment heb je dat wel gezien denk ik.
pi_198164812
Wat trekt Klaasje heel de tijd met haar mond als ze praat, dat deed ze toch eerst niet zo?
Koel en donker bewaren
pi_198177118
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 17:07 schreef Riparius het volgende:
vaag blijft over de precieze redenen voor haar vertrek.
Ik vind eerlijk gezegd dat ze best duidelijk is, Klaasje heeft gewoon de neiging om heel veel te vertellen en uit te willen leggen waardoor het misschien vaag overkomt.

quote:
1s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 17:09 schreef Sunshine1982 het volgende:
melkkoe en marionettepop
Ze is gewoon inderdaad zat om dit te zijn. Begrijp, Klaasje wordt gezien als de 'knapste', staat vaak in het midden op cd's, elk jaar staat ze op FHM etc maar wordt nooit gepraised om haar zang, acteer of danskwaliteiten (ook al zijn die er soms niet lol). Er moet naast het strakke schema van K3, de vele shows ook een hele andere druk op haar liggen. Ze zegt juist dat ze andere dingen wilt doen naast K3; lijkt me duidelijk dat ze gewoon op die achterlijke fluit wil spelen ipv een soort Nederlands Disney Channel sterretje zijn.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_198177500
Lauren rookt in het echte leven??? Als ze niet rookt, hoe kan een niet-roker dan een roker spelen?
pi_198177865
quote:
8s.gif Op woensdag 24 februari 2021 09:39 schreef Joxer het volgende:
Lauren rookt in het echte leven??? Als ze niet rookt, hoe kan een niet-roker dan een roker spelen?
Weleens gehoord van nepsigaretten/filmsigaretten?
Kwak
pi_198178857
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 09:12 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Ik vind eerlijk gezegd dat ze best duidelijk is, Klaasje heeft gewoon de neiging om heel veel te vertellen en uit te willen leggen waardoor het misschien vaag overkomt.
[..]

Ze is gewoon inderdaad zat om dit te zijn. Begrijp, Klaasje wordt gezien als de 'knapste', staat vaak in het midden op cd's, elk jaar staat ze op FHM etc maar wordt nooit gepraised om haar zang, acteer of danskwaliteiten (ook al zijn die er soms niet lol). Er moet naast het strakke schema van K3, de vele shows ook een hele andere druk op haar liggen. Ze zegt juist dat ze andere dingen wilt doen naast K3; lijkt me duidelijk dat ze gewoon op die achterlijke fluit wil spelen ipv een soort Nederlands Disney Channel sterretje zijn.
Ik heb nooit bij Klaasje gehad gehad dat ze de knapste is, maar ik val niet op vrouwen. Ik vind ze alledrie leuke meiden :)
pi_198183359
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 11:34 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik heb nooit bij Klaasje gehad gehad dat ze de knapste is, maar ik val niet op vrouwen. Ik vind ze alledrie leuke meiden
Lol same. Maar bedoel meer dat Studio 100 haar verkoopt en market als 'de knappe'.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_198233741
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 13:15 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

De jongen wordt gewoon blond gemaakt zei Gert in een interview.
[..]

Nauwkeuriger: Gert zei in het VTM Nieuws van 9 februari dat een jongen bij K3 liefst blond moet zijn, en als dat niet het geval is, dan maken we er wel een blonde jongen van. Hij wil dus in ieder geval vasthouden aan de traditie van de drie haarkleuren en je mag aannemen dat dat evengoed geldt voor een nieuw vrouwelijk lid van K3. Daarmee lijkt hij niet-witte kandidaten (m/v) eigenlijk al bij voorbaat uit te sluiten, want het is wat moeilijk voorstelbaar dat bijvoorbeeld iemand met Afrikaanse of Aziatische roots (en daarmee hoogstwaarschijnlijk zwart of donker haar) zich zal willen laten blonderen. Sonja Silva wilde dat destijds bij K2 zoekt K3 wel maar dat is eerder een uitzondering. Ik zie niet veel vrouwen of mannen van kleur met geblondeerd haar, en dat is ook niet zo gek, want het staat gewoon niet. Demi bijvoorbeeld zag het tijdens K3 zoekt K3 niet zitten om blond te worden als ze in K3 zou komen, maar rood haar vond ze wel prima.
pi_198245073
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 15:04 schreef Riparius het volgende:
Daarmee lijkt hij niet-witte kandidaten (m/v) eigenlijk al bij voorbaat uit te sluiten, want het is wat moeilijk voorstelbaar dat bijvoorbeeld iemand met Afrikaanse of Aziatische roots (en daarmee hoogstwaarschijnlijk zwart of donker haar) zich zal willen laten blonderen
K-Pop sterren verven hun haar toch ook blond? Beyoncé heeft toch ook (donker) blond haar? :{
Denk dat het erom gaat hoe blond je gaat of wat voor kleur blond dit hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Ik zie het wel voor me dat ze deze zoektocht te veel focussen op de ene mannelijke en of trans kandidaat om ze vervolgens voor de finale eruit te kicken en toch voor de Nederlandse blonde Sanne uit Arnhem.


[ Bericht 8% gewijzigd door Poedelpoes op 28-02-2021 18:09:27 ]
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')