SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En dan heb je kanelbullar...![]()
Ziet er prachtig uit,quote:Op donderdag 22 oktober 2020 19:13 schreef minilot het volgende:
Het kost even een bak zout, suiker een struik dille en twee dagen geduldig wachten, maar dan heb je ook wat!
Grrrrravlax!
[ afbeelding ]
Met from scratch zelfgeklopte dille/mosterdmayonaise
Wow mini, prachtigquote:Op donderdag 22 oktober 2020 19:13 schreef minilot het volgende:
Het kost even een bak zout, suiker een struik dille en twee dagen geduldig wachten, maar dan heb je ook wat!
Grrrrravlax!
[ afbeelding ]
Met from scratch zelfgeklopte dille/mosterdmayonaise
Dat wil ikquote:Op donderdag 22 oktober 2020 19:13 schreef minilot het volgende:
Het kost even een bak zout, suiker een struik dille en twee dagen geduldig wachten, maar dan heb je ook wat!
Grrrrravlax!
[ afbeelding ]
Met from scratch zelfgeklopte dille/mosterdmayonaise
Geweldig!!!quote:Op donderdag 22 oktober 2020 19:13 schreef minilot het volgende:
Het kost even een bak zout, suiker een struik dille en twee dagen geduldig wachten, maar dan heb je ook wat!
Grrrrravlax!
[ afbeelding ]
Met from scratch zelfgeklopte dille/mosterdmayonaise
Wat ziet dat spek er goed uit!quote:Op donderdag 22 oktober 2020 13:59 schreef Lonaa het volgende:
[ afbeelding ]
aardappelpannenkoek met spek en jam. In dit geval grove rode bessenjam bij gebrek aan vossenbessen.
Jouw eten ookquote:
Goed gelukt, het wachten waard!quote:Op donderdag 22 oktober 2020 19:13 schreef minilot het volgende:
Het kost even een bak zout, suiker, een struik dille en twee dagen geduldig wachten, maar dan heb je ook wat!
Grrrrravlax!
[ afbeelding ]
Met from scratch zelfgeklopte dille/mosterdmayonaise
quote:Op donderdag 22 oktober 2020 19:13 schreef minilot het volgende:
Het kost even een bak zout, suiker, een struik dille en twee dagen geduldig wachten, maar dan heb je ook wat!
Grrrrravlax!
[ afbeelding ]
Met from scratch zelfgeklopte dille/mosterdmayonaise
mmm, pyttipanna. Dat kocht ik altijd uit de diepvries in Zweden, nog nooit van scratch gemaakt.quote:Op woensdag 21 oktober 2020 13:50 schreef Knutknuttsson het volgende:
[..]
Goddelijk lekker. We maken die nog wel eens met speciale gelegenheden. Valt ook altijd in de smaak bij familie en vrienden.
We hebben jarenlang in Zweden gewoond en maken best vaak nog iets Zweeds. Simpele gerechten als Pytt-i-panna en Tunnbrödsrulle blijven favoriet bij de kinderen. Net als de kaneelbroodjes en kladkakka. Semla maken we ook wel eens, maar daar komen we niet echt in de buurt van het origineel in Zweden.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was....verbazingwekkend lekker. Serieus. De room met chilisaus was al een briljante combinatie. En tsja, wat kan er mis gaan met gebakken spekjes met kiphet enige wat de volgende keer wel mag worden weg gelaten is het meest kenmerkende ingrediënt van het land wat dol is op dit fruit: de banaan
Voetnoot: de eerste link van Atlas Obscura is absoluut de moeite van het lezen waard!
En omdat warm fruit in avondeten even iemand erbij roepen @fietsie"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
Ik suggereerde net aan vriendlief om dit te herhalen zonder de banaan. Hij was verontwaardigd en zei dat de banaan juist een belangrijk ingrediënt voor de algehele smaak was. Het is overigens ook schoon op. Ik had een kwart van de ovenschaal voor mezelf.quote:
Het klinkt geweldig. Mét banaanquote:Op vrijdag 23 oktober 2020 21:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik suggereerde net aan vriendlief om dit te herhalen zonder de banaan. Hij was verontwaardigd en zei dat de banaan juist een belangrijk ingrediënt voor de algehele smaak was. Het is overigens ook schoon op. Ik had een kwart van de ovenschaal voor mezelf.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |