Egg dropquote:Op vrijdag 23 oktober 2020 11:54 schreef Scheepskok het volgende:
Egg-toast, nu wel met kaas en boter, sorry, Korean way.
Verbluffend lekker!
Dat maakte mijn moeder vroeger altijd! Brengt me zo terug naar vroeger.quote:
Ooohquote:
Wat is dat rode wat ertussen wordt gestopt? Sambal of jam?quote:
Ah.. hier soort van hartige wentelteefjes.quote:Op vrijdag 23 oktober 2020 11:54 schreef Scheepskok het volgende:
Egg-toast, nu wel met kaas en boter, sorry, Korean way.
Verbluffend lekker!
Bij spinazie kan ook altijd een eitjequote:Op vrijdag 23 oktober 2020 19:44 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ah.. hier soort van hartige wentelteefjes.
Ei/yoghurt/kaas ipv ei/melk/suiker/kaneel.
Jouw eggtoast staat ook nog op de planning ergens
Doos met 15 eieren... is best veel met zn 2en
Dat red ik niet met af en toe een gebakken eitje.
Nu net... rijst, roerbak babyspinazie en kip met gember/kaneel.
Lekker
Nu zin in buikspek van de chinees.quote:Op vrijdag 23 oktober 2020 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bij spinazie kan ook altijd een eitje![]()
Ooh Chinees was zo lekker! Met maar 1 kok die alles vers maakt waar je bij staat (open keuken). Krokante kip peper en zout was ook echt krokant en nasi van de Chinees vind ik ook altijd zo heerlijk![]()
Nu thee
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |