Vasten (om af te vallen) werkt sowieso maar heel tijdelijk.quote:Op maandag 3 augustus 2020 21:18 schreef Fernweh het volgende:
[..]
Ja ik moet kijken hoe ver ik het niet eten volhou. Wilde eigenlijk een week vasten, maar hieraan meedoen is ook wel leuk.
Ik vast om de zoveel tijd. Het is een beetje mijn levenstijl geworden. Ik eet ook gewoon in periodes. Ik wissel voeding vooral af en probeer een beetje dat te eten wat goed voor me is.quote:Op maandag 3 augustus 2020 22:28 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Vasten (om af te vallen) werkt sowieso maar heel tijdelijk.
Dan kan je beter kleinere borden gebruiken en minder opscheppen (we hebben geleerd om ons bord leeg te eten, kleiner bordje is minder caloriën).
Wat ook helpt is kleiner bestek gebruiken, na zo'n 25 minuten eten krijg je een verzadigd gevoel, met kleiner bestek krijg je ook minder binnen in die tijd.
Als 't werkt werkt 'tquote:Op maandag 3 augustus 2020 22:30 schreef Fernweh het volgende:
[..]
Ik vast om de zoveel tijd. Het is een beetje mijn levenstijl geworden. Ik eet ook gewoon in periodes. Ik wissel voeding vooral af en probeer een beetje dat te eten wat goed voor me is.
Het nadeel van deze manier van eten is dat je koud eten zit te etenquote:Op maandag 3 augustus 2020 22:28 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Vasten (om af te vallen) werkt sowieso maar heel tijdelijk.
Dan kan je beter kleinere borden gebruiken en minder opscheppen (we hebben geleerd om ons bord leeg te eten, kleiner bordje is minder caloriën).
Wat ook helpt is kleiner bestek gebruiken, na zo'n 25 minuten eten krijg je een verzadigd gevoel, met kleiner bestek krijg je ook minder binnen in die tijd.
Dat went opzich maar je kan 't in de magnetron natuurlijk ook weer even opfluffen.quote:Op dinsdag 4 augustus 2020 19:54 schreef Sorella het volgende:
[..]
Het nadeel van deze manier van eten is dat je koud eten zit te eten
Wat een leuke site.quote:Op maandag 3 augustus 2020 17:18 schreef dimmak het volgende:
[..]
https://www.lifesabout.nl(...)ikante-tomaten-room/
Deze gebruik ik als basis en met beetje van dimmak.
Volgens mij is ze daar ook mee begonnen, eerst de wereld gerechten omgezet in smaakvol pakjesloos etenquote:Op woensdag 5 augustus 2020 09:27 schreef Postbus100 het volgende:
Koken met Karin heeft veel wereldgerechten omgezet in een recept zonder pakjes en zakjes
Dat klopt. Ik volg haar daarom ook al een behoorlijke tijd.quote:Op woensdag 5 augustus 2020 09:28 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Volgens mij is ze daar ook mee begonnen, eerst de wereld gerechten omgezet in smaakvol pakjesloos eten
Wat duur zeg, zo'n instant zakje.quote:Op dinsdag 4 augustus 2020 20:35 schreef Yinny het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb zoiets best wel vaak gegeten toen ik net op mijzelf ging wonen
Dus nu goedmaken door er een verse versie van te maken!
https://www.lifesabout.nl(...)sta-carbonara-maggi/
Ik heb dus k&k naanbrood gehaald...èn ingrediënten om het zelf te maken. Ik zie nog welquote:Op woensdag 5 augustus 2020 09:58 schreef minilot het volgende:
Ik overweeg dit:
https://www.knorr.com/nl/(...)en/turkse-durum.html
Even kijken nog of ik de platbroden ook zelf maak, anders toch in elk geval de kip (dij, geen kipfilet) marineren in eigen specerijen mix en straks alvast even Griekse yoghurt in een doek laten uitlekken voor een dikke tzatziki voor erbij
Lekker, dit maak ik weleens naar recept van RobinOokquote:Op woensdag 5 augustus 2020 09:03 schreef Isabeau het volgende:
Ik ga voor deze:
[ afbeelding ]
Klaar in 30 min gaat hem nu niet worden. Eigenlijk had ik gisteravond al moeten beginnen met de marinade, maar ik voelde me gesloopt
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |