abonnement Unibet Coolblue
pi_194363968
Ff reageren op een aantal items!

quote:
1s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 21:48 schreef Fernweh het volgende:
Je pakt een powerbank. Vervolgens doe je hem ergens opladen waar het jou niets kost. Een restaurant, bibliotheek of iets anders.

Je doet je telefoon opladen of wat je ook wil opladen. Belangrijk!!! Bij het laatste streepje pak je de oplaadkabel en stop je het uiteinde van de kabel die normaal in je telefoon gaat in de powerbank. Het USB stuk van je powerbank stop je ook in de powerbank zo zal hij zichzelf weer opladen naar 100%

Zo heb je altijd gratis stroom. :)

Welke life hacks heb jij?
Deze heb ik ook een tijdje toegepast. Tot mijn collega zei dat een smartphone beter niet via een powerbank opgeladen wordt omdat je op een ander volt/ampere-percentage zit ofzo en dat doet je toestel sneller verslijten.
Ze had 4 jaar smartphones verkocht bij een officiële dealer.

Ben het daarom dan maar gestopt want moet zeggen dat mijn iPhone na 1 jaar zo'n brakke batterij had dat het zelfs niet prettig meer werken was (3x per dag opladen). Ze zei, dat kan daar aan liggen maar kan ook iets anders zijn.

quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 21:55 schreef LXIV het volgende:
Zet voor het slapengaan een glas onderbeen langzaam druppende kraan. Zo heb je ‘s ochtends een heerlijk glas kosteloos water, want de watermeter registreert dat niet!
Had deze in het verleden eens gehoord maar blijkt niet te kloppen.
De 'lekkende kraan' is miniem maar zodanig weinig dat het opvalt maar bij de jaarafrekening is het toch netjes aangerekend.

Heb zelf jarenlang een klein lek gehad onder de grond. Dat heeft mij ook wel wat centen gekost.

quote:
80s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:09 schreef BasEnAad het volgende:
Ik betaal mijn huur elke maand 1 dagje later. Na 30 maanden heb ik dan toch een gratis maand gewoond!!
Klopt niet! Een huurder houdt rekening met een vaste dag per maand.
bv. 1ste van de maand. Dat zal niet plots wijzigen naar 2de, 5de of zelfs 20ste. Dat heeft ie ook wel door. Als het bij jou lukt is je verhuurder gewoon dom.

quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:12 schreef Hyaenidae het volgende:
Bij iDeal betalingen op internet:

Je doet een aankoop en vervolgens moet je dan je bank kiezen zodat je door wordt geleid naar de website van de bank. Indien je Rabobank hebt; tegenwoordig kan je betalen door een QR code door de Rabo app op je telefoon te laten scannen waarna de betaling dan wordt afgerond. Nou komt het mooie, als je een telefoon hebt waarbij je de accu eruit kunt halen dan moet je direct na de scan de accu uit je telefoon halen zodat de stroom uitvalt.
De betaling komt dan wel aan bij de webshop maar het geld blijft gewoon je rekening staan. Zo kun je in feite gratis aankopen doen! Op een Samsung S5 getest omdat je daar de accu nog uit kunt mikken. Doe er je voordeel mee!
Ook hier weer! Dit kan geen waar zijn. Je kon tijden lang gewoon een verkeerde CVC-code opgeven. Bepaalde websites 'zoals Aliexpress, Bjorn Borg, ...) aanvaarden elke code.
Maar het geld werd altijd van je rekening geschreven. Toen had ik eens gemaild naar mijn bank om te zeggen dat er geld van mijn rekening verdween ten voordele van webshops.
Toen zeiden ze dat dit legitiem gebeurd was. Dus foute CVC-codes opgeven kan maar ze vinden de centjes toch!
Cindy De Vuyst
pi_194363978
Zelf ooit eens een stadhuis binnen gewandeld en vol vertrouwen me dieper in het gebouw gewaand. Door ff gaan pissen en toen zag ik een koffiemachine staan waar ik vervolgens ook een kop koffie genomen heb. Vervolgens de dame die passeerde vriendelijk begroet en naar buiten gewandeld.

Gratis koffie + gratis WC bezoek. Bespaarde me zo'n 2,5 euro :D
Cindy De Vuyst
pi_194364418
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 01:17 schreef einzeinz het volgende:
Zelf ooit eens een stadhuis binnen gewandeld en vol vertrouwen me dieper in het gebouw gewaand. Door ff gaan pissen en toen zag ik een koffiemachine staan waar ik vervolgens ook een kop koffie genomen heb. Vervolgens de dame die passeerde vriendelijk begroet en naar buiten gewandeld.

Gratis koffie + gratis WC bezoek. Bespaarde me zo'n 2,5 euro :D
Als je die dame had aangesproken had je misschien ook nog ¤50 kunnen besparen.
2147483647 angels can dance on the point of a needle.
Add one and they will all turn into devils.
  zondag 2 augustus 2020 @ 06:37:42 #29
488458 mr.klojo
bananen zijn tof
pi_194364822
Ik moet ineens denken aan iemand die bij ieder bezoek aan en ander eerst goed ging zitten bouten.
+ gratis wcpapier
+ gratis doorspoelen
+ gratis zeep en handenwassen
  zondag 2 augustus 2020 @ 07:05:49 #30
207884 Heremeteit
alweer een poort
pi_194364879
Neem een creditcard met kickback. Ga naar een winkel met ruime retourvoorwaarden en koop daar iets duurs met de cc. Breng je aankoop terug en laat het geld op een debit card zetten. Je houdt je kickback op de cc :7

En nog één voor de mensen met een vaste maandelijkse prijs voor water. Neem een dynamo van een oude fiets. Maak met wat hout en een decoupeerzaag een molentje en zet dat op de dynamo. Zet het molentje onder de kraan in bijvoorbeeld de keuken en laat het water flink stromen. Je hebt nu gratis stroom voor een lampje of het opladen van je telefoon.

Heb je geen vaste waterprijs, dan kun je hetzelfde bereiken door de dynamo op de fiets te laten. Je gaat op de fiets zitten en maakt een sleepkabeltje aan een geparkeerde auto vast. Als de auto gaat rijden, laat je je voortslepen en ondertussen kun je gratis je telefoon opladen.

Mineraalwater: leng het aan met water uit de kraan.

In de stad en je moet nodig naar de wc? In de winkel ben je zeker 50 cent kwijt. Maar ben je in de buurt van een station, zoek een binnenkomende intercity. Zodra de deuren opengaan, snel naar binnen, wc in, boodschap doen en weer eruit voor de trein verder gaat.

[ Bericht 11% gewijzigd door Heremeteit op 02-08-2020 07:11:01 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')