Volgens Delicious Magazine wel:quote:
quote:Semifreddo, een latere afgeleide (begin 20e eeuw) van parfait, suggereert dat het ijs half bevroren is, maar is dat juist niet. Semifreddo is helemaal bevroren, maar hierin zit altijd een opgeklopt ingrediënt als slagroom en of eiwit. Het hoeft niet een dooier-melkmengsel als basis te hebben. Semifreddo wordt net als parfait in een vorm gestort en bevroren, zonder te roeren. Beide ijssoorten maak je zonder ijsmachine.
Ga jij dat maken?quote:
Zucht. Ik moet echt niet meer direct nadat ik wakker ben een aantal topics aan gaan makenquote:Op zondag 12 juli 2020 11:44 schreef Blues het volgende:
@:Lucky_strike er staat nog steeds in de TT 21 juli
quote:Op zondag 12 juli 2020 11:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zucht. Ik moet echt niet meer direct nadat ik wakker ben een aantal topics aan gaan maken
Hier zit alles in de vriezer.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 14:40 schreef Yinny het volgende:
Zijn er al mensen begonnen? Ik heb al merengue gemaakt. Helaas heb ik minder slagroom in huis dan verwacht, nu twijfel ik om naar supermarkt te gaan...
Ik heb 1 deel getest en goedgekeurd en zometeen test ik deel 2. Dan komen de foto’squote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ijsjes!
Kunnen we het resultaat al ergens bewonderen?quote:
Helemaal vergetenquote:Op zondag 19 juli 2020 21:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Kunnen we het resultaat al ergens bewonderen?
Mijn standaardijs op het moment Bevroren banaan +quote:Op maandag 20 juli 2020 15:17 schreef emmyemmy2 het volgende:
[ afbeelding ]
Vandaag gemaakt maar boeie, weinig mensen die meededen dus ik deel m gewoon
Had nog wat bevroren bananen in de vriezer, dus in de food processor gedaan met een scheutje amandelmelk en ik had gezond bananenijs met een beetje cacao.
Dit klinkt superlekker! Je doet dus al die diepvriesfruitsels bij elkaar in de blender? En dan een schoot koffie of lepels cacao erbij of zo? Kan je een soort receptuur posten?quote:Op maandag 20 juli 2020 18:10 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Mijn standaardijs op het moment Bevroren banaan +
En dan dus: plus blauwe bessen (ook uit de diepvries) of een eetlepel pindakaas, of bevroren mango of bevroren aardbeien of koffie (extract) of cacao. Echt smullen Wel direct opeten, want ontdooide bananensmurrie is echt super vies.
Receptuur, jeetje, ik doe altijd maar wat. Ik weet niet of een blender werkt, dat is meer iets voor smoothies. Ik gebruik de staafmixer of de keukenmachine.quote:Op maandag 20 juli 2020 20:26 schreef Blues het volgende:
Dit klinkt superlekker! Je doet dus al die diepvriesfruitsels bij elkaar in de blender? En dan een schoot koffie of lepels cacao erbij of zo? Kan je een soort receptuur posten?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |