Volgens Delicious Magazine wel:quote:
quote:Semifreddo, een latere afgeleide (begin 20e eeuw) van parfait, suggereert dat het ijs half bevroren is, maar is dat juist niet. Semifreddo is helemaal bevroren, maar hierin zit altijd een opgeklopt ingrediënt als slagroom en of eiwit. Het hoeft niet een dooier-melkmengsel als basis te hebben. Semifreddo wordt net als parfait in een vorm gestort en bevroren, zonder te roeren. Beide ijssoorten maak je zonder ijsmachine.
Ga jij dat maken?quote:
Zucht. Ik moet echt niet meer direct nadat ik wakker ben een aantal topics aan gaan makenquote:Op zondag 12 juli 2020 11:44 schreef Blues het volgende:
@:Lucky_strike er staat nog steeds in de TT 21 juli
quote:Op zondag 12 juli 2020 11:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zucht. Ik moet echt niet meer direct nadat ik wakker ben een aantal topics aan gaan maken
Hier zit alles in de vriezer.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 14:40 schreef Yinny het volgende:
Zijn er al mensen begonnen? Ik heb al merengue gemaakt. Helaas heb ik minder slagroom in huis dan verwacht, nu twijfel ik om naar supermarkt te gaan...
Ik heb 1 deel getest en goedgekeurd en zometeen test ik deel 2. Dan komen de foto’squote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ijsjes!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |