Wat zit er in de vijzel?quote:
ui, groene peper, geweekte cashew en maanzaad.quote:
Het klinkt allemaal lekkerquote:Op woensdag 24 juni 2020 19:11 schreef Lonaa het volgende:
ui, groene peper, geweekte cashew en maanzaad.
De marinade was yoghurt met knoflook en gember.
Ik ook.quote:Op woensdag 24 juni 2020 18:47 schreef Farenji het volgende:
Ik haak toch af. Geen zin om vandaag een uur in de hete keuken te staan waar de oven ook aan zou moeten.
Ook zo.quote:Op woensdag 24 juni 2020 18:47 schreef Farenji het volgende:
Ik haak toch af. Geen zin om vandaag een uur in de hete keuken te staan waar de oven ook aan zou moeten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vergeten foto's te maken van groentegerecht, dus nu alleen van de kip.
Eerste specerijen aanbakken
Uien, gember, knoflook, andere specerijen, tomaten
Per ongeluk kipfilet gekocht ipv kippendijen, dus dan maar grove stukken en door brij mengen
Buiten eten!
maar kookzuivel heeft toch een hele andere smaak?quote:Op woensdag 24 juni 2020 22:11 schreef Fernweh het volgende:
Ik heb kookzuivel geprobeerd in plaats van kokosmelk of iets dergelijks omdat ik aan het trainen ben.
Zal later foto's uploaden als daar behoefte aan is. Niks bijzonders panang curry kant en klaar had geen zin om zelf te maken en had tijdnood.
Verder ui, knoflook, courgette, paprika, twee wortels en kipfilet.
Normaal gebruik ik altijd Aroy-D uit een pak. Maar kookzuivel was goed te doen. Merk alleen dat het niet zo zeer klontert maar wel wat stijver wordt en zichzelf aan ingrediënten hecht, Ik vind dat geen probleem bij een curry. Het was niet dat ik klonters kon proeven.quote:Op woensdag 24 juni 2020 22:12 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
maar kookzuivel heeft toch een hele andere smaak?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |