Volgende week pas he. Anders doe je het morgen in je eentje.quote:Op dinsdag 16 juni 2020 16:26 schreef dimmak het volgende:
Ik ga kijken of ik morgen tijd heb om katsu curry te maken.
Goeiequote:Op dinsdag 16 juni 2020 16:28 schreef Farenji het volgende:
[..]
Volgende week pas he. Anders doe je het morgen in je eentje.
Mwa, is eigenlijk eerder stoofvlees. Maar we jagen je het topic niet uit als je het maakt hoorquote:
De beste curry die ik ooit gehad heb, was in Berlijn. De omschrijving (heb het opgezocht van de week) was niet meer dan 'Mughlai curry'quote:Op maandag 22 juni 2020 10:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik maak een massaman curry. Ik heb het één keer gegeten in Delft bij een restaurant en dat was briljant. Ik heb geen idee meer hoe het smaakt.
En dan de currysaus zelf maken?quote:Op dinsdag 23 juni 2020 18:44 schreef Hallojo het volgende:
Misschien maak ik een frikandel speciaal met curry
Zo wordt het wel heel moeilijkquote:Op dinsdag 23 juni 2020 23:26 schreef marc0871 het volgende:
[..]
En dan de currysaus zelf maken?
Is goed te doen, hoor.
Ik heb laatst ook mijn eigen currysaus gemaakt, toen ik er te laat achter kwam dat de Hela op was.
Ketchup,
Gember,
Sereh,
Laos,
Alle drie poeder,
Knoflook uit de molen,
Kaneel,
En wat kruidnagel.
't Was nog goed te eten ook.
Valt wel mee, toch?quote:
Wat zit er in de vijzel?quote:
ui, groene peper, geweekte cashew en maanzaad.quote:
Het klinkt allemaal lekkerquote:Op woensdag 24 juni 2020 19:11 schreef Lonaa het volgende:
ui, groene peper, geweekte cashew en maanzaad.
De marinade was yoghurt met knoflook en gember.
Ik ook.quote:Op woensdag 24 juni 2020 18:47 schreef Farenji het volgende:
Ik haak toch af. Geen zin om vandaag een uur in de hete keuken te staan waar de oven ook aan zou moeten.
Ook zo.quote:Op woensdag 24 juni 2020 18:47 schreef Farenji het volgende:
Ik haak toch af. Geen zin om vandaag een uur in de hete keuken te staan waar de oven ook aan zou moeten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vergeten foto's te maken van groentegerecht, dus nu alleen van de kip.
Eerste specerijen aanbakken
Uien, gember, knoflook, andere specerijen, tomaten
Per ongeluk kipfilet gekocht ipv kippendijen, dus dan maar grove stukken en door brij mengen
Buiten eten!
maar kookzuivel heeft toch een hele andere smaak?quote:Op woensdag 24 juni 2020 22:11 schreef Fernweh het volgende:
Ik heb kookzuivel geprobeerd in plaats van kokosmelk of iets dergelijks omdat ik aan het trainen ben.
Zal later foto's uploaden als daar behoefte aan is. Niks bijzonders panang curry kant en klaar had geen zin om zelf te maken en had tijdnood.
Verder ui, knoflook, courgette, paprika, twee wortels en kipfilet.
Normaal gebruik ik altijd Aroy-D uit een pak. Maar kookzuivel was goed te doen. Merk alleen dat het niet zo zeer klontert maar wel wat stijver wordt en zichzelf aan ingrediënten hecht, Ik vind dat geen probleem bij een curry. Het was niet dat ik klonters kon proeven.quote:Op woensdag 24 juni 2020 22:12 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
maar kookzuivel heeft toch een hele andere smaak?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |