Dat zou kunnen. Bami's is ook een optie, die zag ik ook liggen, maar ik heb nu al leitjes in de pan liggen want de reacties lieten op zich wachten en ik heb honger.quote:
Je kan na je 12de geen hagelsag meer eten of wat is deze?quote:
Vissticks met mosterd?quote:Op vrijdag 29 mei 2020 11:38 schreef vosss het volgende:
Optie 1 en 2 met Hellmann's mayo, optie 3 met mosterd.
Flikker dan gewoon een pak suiker op brood nog goedkoper ookquote:Op vrijdag 29 mei 2020 11:56 schreef vosss het volgende:
[..]
Je kan na je 12de geen hagelsag meer eten of wat is deze?
Nee. Wat heeft leeftijd hiermee te maken?quote:
Ben jij debiel?quote:Op vrijdag 29 mei 2020 11:58 schreef Geerd het volgende:
[..]
Flikker dan gewoon een pak suiker op brood nog goedkoper ook
Dat is voor kinderen die anders niet willen vreten..dan maar zoet maken en hoppaquote:Op vrijdag 29 mei 2020 11:59 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Nee. Wat heeft leeftijd hiermee te maken?
Scheelt maar 35% anders...quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:00 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ben jij debiel?
Chocolade of suiker is wel een verschil hoor.
Sambal is daar ook lekker bijquote:Op vrijdag 29 mei 2020 11:57 schreef Nober het volgende:
[..]
Vissticks met mosterd?
Apart volk die limburgers.
Hoe kom je daar nu bij? Zoet, zout, bitter en zuur. Elke leeftijdsgroep heeft deze voorkeur.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:00 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat is voor kinderen die anders niet willen vreten..dan maar zoet maken en hoppa
Nuance is lastig voor Geerd. Op welk onderwerp dan ookquote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:05 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Hoe kom je daar nu bij? Zoet, zout, bitter en zuur. Elke leeftijdsgroep heeft deze voorkeur.
Ik ook nog altijd zo nu en dan eens. Niks mis mee. Gewoon witvis in een krokant jasje. Prima te vretenquote:
Lekker makkelijk en niet duur, ik eet ze nog regelmatig, beetje sambal, heerlijk! Ik hoop dat kapitein Iglo nog lang niet met pensioen gaat.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:10 schreef vosss het volgende:
[..]
Ik ook nog altijd zo nu en dan eens. Niks mis mee. Gewoon witvis in een krokant jasje. Prima te vreten
Ow, ik ben niet de enige die er een beetje sambal bijneemt?quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:11 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Lekker makkelijk en niet duur, ik eet ze nog regelmatig, beetje sambal, heerlijk! Ik hoop dat kapitein Iglo nog lang niet met pensioen gaat.
Oh nee zeker niet. Ik heb altijd een voorraadje. Je moet wel de juiste zien te vinden. Een groot nadeel is dat ze er zuur in stoppen voor de conservering. Daar zijn ze bij Koningsvogel jaren geleden mee begonnen en sindsdien is die lang niet zo lekker meer.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:12 schreef vosss het volgende:
[..]
Ow, ik ben niet de enige die er een beetje sambal bijneemt?
O ja, ook warme stokbroodjes met sla, ham, kaas en tomaten zijn niet te versmaden.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:15 schreef Hallojo het volgende:
Ik heb nu twee pistoletjes met kaas, ham en champignons in de over liggen
Dat moet ik dan zeker eens proberen, want ik heb bijna dagelijks pindakaas op mn boterham!quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:17 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Oh nee zeker niet. Ik heb altijd een voorraadje. Je moet wel de juiste zien te vinden. Een groot nadeel is dat ze er zuur in stoppen voor de conservering. Daar zijn ze bij Koningsvogel jaren geleden mee begonnen en sindsdien is die lang niet zo lekker meer.
Ik maak het daarom zelf wel eens met verse pepers.
Sambal op pindakaas op brood is trouwens ook erg lekker. Moet je eens proberen.
Niet teveel, heel gek komt het heel scherp tot uiting, terwijl ik heel wat gewend ben. Probeer eerst een stukje.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:19 schreef vosss het volgende:
[..]
Dat moet ik dan zeker eens proberen, want ik heb bijna dagelijks pindakaas op mn boterham!
Beter salt & vinegar. En dan het liefst op een brioche broodje.quote:
Ik ook. En nog steeds. Een van de gemakkelijkste groenten om te koken, kopen in een zakkie, afspoelen in een vergiet en koken maar. Lekker bij aardappels en een filetlapje.quote:
Ah, ben jij er zo één.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 11:58 schreef Geerd het volgende:
[..]
Flikker dan gewoon een pak suiker op brood nog goedkoper ook
Geen vlees etenquote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:45 schreef schommelstoel het volgende:
[..]
Ah, ben jij er zo één.
Zo'n persoon dat anderen altijd even ergens op moet wijzen.
Daar hebben niet vlees eters ook een handje van.
plakje kaas erbijquote:Op vrijdag 29 mei 2020 12:55 schreef Boca_Raton het volgende:
Ik zou voor de gekookte eitjes kiezen, met mayo en peper en zout. Hapt zķ weg.
Wat zijn dat?quote:Op vrijdag 29 mei 2020 13:10 schreef Marsenal het volgende:
Ik heb een wit bageltje met schuddebuikjes
Een ander woord voor hagelslag, allemaal suiker dus. De dikzak!quote:
Speculaas strooigoed voor op dr boterham. Soort suikerpepernootjesquote:
quote:
Dat lijkt me ook lekker op geroosterd broodquote:Op vrijdag 29 mei 2020 13:15 schreef Marsenal het volgende:
[..]
Speculaas strooigoed voor op dr boterham. Soort suikerpepernootjes
[..]
Dat klinkt niet verkeerd nee.quote:Op vrijdag 29 mei 2020 13:17 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Dat lijkt me ook lekker op geroosterd brood
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |