SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was weer ouwerwets smakelijk.![]()
quote:Op woensdag 27 mei 2020 20:40 schreef AnneX het volgende:
Het ziet er allemaal goed als ovenschotel uit👍🏼 Met kaas en tomaat enzo.
Dankzij een fokker weer toegang tot de verdwenen site van Kayotic’s kitchen.
Lang geleden dat ik de Lazy anyday casserole maakte.
Venkel was er niet en ik koos courgette.
Drie foto’s vóor, tijdens en ná en het recept in een spoiler.
De balsamico is het geheim toch wel.Dat ziet er ook heerlijk uit, voor de zekerheid maar geprintSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was weer ouwerwets smakelijk.We have far more in common than that which devides us..
quote:Op woensdag 27 mei 2020 20:40 schreef AnneX het volgende:
Het ziet er allemaal goed als ovenschotel uit👍🏼 Met kaas en tomaat enzo.
Dankzij een fokker weer toegang tot de verdwenen site van Kayotic’s kitchen.
Lang geleden dat ik de Lazy anyday casserole maakte.
Venkel was er niet en ik koos courgette.
Drie foto’s vóor, tijdens en ná en het recept in een spoiler.
De balsamico is het geheim toch wel.Die is heerlijk inderdaad.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was weer ouwerwets smakelijk.Spoilers!
SPOILER: procesOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Afgetopt met extra salsa, zure room en kaas, half uurtje in de oven en daarna vers limoensap en wat koriander erover. Hier is al een enchilada uit de ovenschaal gepikt:
*burp* Was lekker. Maar dat van de rest van jullie oogt beter.
Let me see you stripped down to the bone
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.2e foto het resultaat met wat spelt en verse spinazie erbij, wat echt heel goed samenging.
Wat het is?
Een shoarma lasagne met vooral veel kerrie en room door de shoarma heen en een paar verse lasagnebladen ertussen.
Omdat het niet veel waren wat spelt erbij gemaakt.Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
quote:Op woensdag 27 mei 2020 22:13 schreef minilot het volgende:
Okeeeeee, een zeer onsmakelijk ogende bijdrage van smakelijk smakende enchiladas!Ik vind ze er wel lekker uit zien, op de koriander na, brrrr.SPOILER: procesOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Afgetopt met extra salsa, zure room en kaas, half uurtje in de oven en daarna vers limoensap en wat koriander erover. Hier is al een enchilada uit de ovenschaal gepikt:
[ afbeelding ]
*burp* Was lekker. Maar dat van de rest van jullie oogt beter.
quote:Op woensdag 27 mei 2020 23:21 schreef drakin het volgende:
1e foto speelt verstoppertje, het is er maar 1 dit keer en geen heel maakproces.Mooi opgediend!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.2e foto het resultaat met wat spelt en verse spinazie erbij, wat echt heel goed samenging.
[ afbeelding ]
Wat het is?
Een shoarma lasagne met vooral veel kerrie en room door de shoarma heen en een paar verse lasagnebladen ertussen.
Omdat het niet veel waren wat spelt erbij gemaakt.
Dat is lekkerrr! Jammer genoeg vind vriend aubergine niet lekker en ik welquote:Op woensdag 27 mei 2020 19:44 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik heb gesmuld van Caponata uit de oven, uit de “Groene Bakplaat”. Ik maak wel vaker caponata, maar nooit uit de oven en nooit als maaltijd. Dan snij ik alles fijner en het is koud erg lekker op stokbrood.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik vind aubergine eigenlijk vrij smakeloos, het is (voor mij dan) meer een drager/vulling voor een gerecht. Ook bij melanzane. Dit recept was een stuk lekkerder dan ik had verwacht. Mijn recept voor caponata vraagt veel meer olijfolie en dan overheerst dat zo (terwijl ik al minder gebruik). Ben blij dat ik morgen nog een portie heb.quote:Op donderdag 28 mei 2020 10:03 schreef Yinny het volgende:
[..]
Dat is lekkerrr! Jammer genoeg vind vriend aubergine niet lekker en ik wel
Dit is zo'n heerlijk comfortfood maaltijdquote:Op donderdag 28 mei 2020 13:49 schreef Sarabi het volgende:
Wel een dag te laat....
De ingrediënten
[ afbeelding ]
Even in de pan
[ afbeelding ]
Uiteindelijk alles bij elkaar
[ afbeelding ]
En dan nog de oude kaas en pijnboompitten er bovenop
[ afbeelding ]
Vanavond nog even in de oven. Dan zal ik ook nog een laatste foto plaatsen.
Wat een leuke recepten staan daar voor ontbijt👍🏼quote:Op donderdag 28 mei 2020 14:21 schreef Yinny het volgende:
Aangezien ik echt zin had in de hartige broodschotel
[ afbeelding ]
Na een uurtje in de oven
[ afbeelding ]
En op mijn bord als lunch
[ afbeelding ]
Inspiratie recept
https://www.simplyrecipes(...)breakfast_casserole/
quote:Op donderdag 28 mei 2020 14:26 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Dit is zo'n heerlijk comfortfood maaltijd
Minder smakelijk?quote:Op donderdag 28 mei 2020 18:47 schreef Sarabi het volgende:
Foto's zijn altijd wat minder smakelijk
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Daar heb je ook wel gelijk inquote:Op donderdag 28 mei 2020 19:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Minder smakelijk?Zou ab-so-luut eten, ziet er juist smakelijk uit hoor. Ik bedoel: gesmolten kaas en pijnboompitten, dat moet wel lekker zijn
Ik had op krokettendag auberginekroketjes.. alles proefde je, behalve de auberginequote:Op donderdag 28 mei 2020 10:15 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik vind aubergine eigenlijk vrij smakeloos, het is (voor mij dan) meer een drager/vulling voor een gerecht. Ook bij melanzane. Dit recept was een stuk lekkerder dan ik had verwacht. Mijn recept voor caponata vraagt veel meer olijfolie en dan overheerst dat zo (terwijl ik al minder gebruik). Ben blij dat ik morgen nog een portie heb.
Haha. Kan me voorstellen dat aubergine geen fijn mondgevoel geeft, maar her heeft zeker geen uitgesproken smaakquote:Op donderdag 28 mei 2020 20:31 schreef Blues het volgende:
[..]
Ik had op krokettendag auberginekroketjes.. alles proefde je, behalve de aubergine
Dankjewelquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |