Vullen met een lekkere pattisiercreme en aan mij geven. Opgelostquote:Op zondag 17 mei 2020 20:41 schreef Lonaa het volgende:
Maar als ik soesdeeg maak, moet ik dan ook soesjes maken? Ik hou niet van soesjes.
Maar kan ik er nog meer dingen mee, behalve 'gewoon' soesjes?quote:Op zondag 17 mei 2020 20:45 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Vullen met een lekkere pattisiercreme en aan mij geven. Opgelost
Ik wil wel meedoen, maar moet even kijken hoe ik in de tijd zit. Jaren geleden dat ik zelf heb gesoesd.
Er bestaat ook zoiets als hartige soezen. Ik heb horen fluisteren van vulling met kaasquote:Op zondag 17 mei 2020 20:46 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Maar kan ik er nog meer dingen mee, behalve 'gewoon' soesjes?
Ik ben echt niet van het bakken/zoet
Oh!quote:Op zondag 17 mei 2020 20:47 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Er bestaat ook zoiets als hartige soezen. Ik heb horen fluisteren van vulling met kaas
Die lijken me wel lekker.quote:Op zondag 17 mei 2020 20:53 schreef Sarabi het volgende:
Ik ga denk ik dit maken:
https://uitpaulineskeuken.nl/2017/12/hartige-soesjes.html
Oh, dat kan niet slecht zijn. Ik sla m even op.quote:Op zondag 17 mei 2020 21:25 schreef Yinny het volgende:
[..]
https://www.davidlebovitz.com/gougeres-french-cheese-puffs/
Oehquote:Op dinsdag 19 mei 2020 18:47 schreef minilot het volgende:
Voor inspiratie: pret met soesdeeg!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_choux_pastry_dishes
Stelt niks voor joh! De ingrediënten van het soesdeeg een paar minuten koken, beetje afkoelen, eieren erdoor en hoppa, de spuitzak in. Soesdingen op bakplaat spuiten en (beetje afhankelijk van de grootte van de units natuurlijk) gemiddeld twintig minuten in de oven. Gaatje erin peuren, vulling erin, opeten.quote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oeh
Ik weet nog niet of ik mee doe. Hoe lang duurt een soesproces zo'n beetje?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |