een wattuhquote:Op dinsdag 19 mei 2020 18:49 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik ben in het gelukkige bezit van een K-cook, die roert voor mij
Iets van kenwood dat kan snijden, raspen, koken roeren en nog meerquote:Op dinsdag 19 mei 2020 18:52 schreef DJMO het volgende:
[..]
een wattuhen nou ja, ik wilde maar aangeven dat er meer technieken zijn om tot het zelfde resultaat te komen. Iets met er leiden meer wegen naar Rome enzo
Dat klinkt als iets dat ver boven mijn budget ligtquote:Op dinsdag 19 mei 2020 18:55 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Iets van kenwood dat kan snijden, raspen, koken roeren en nog meer
Dat vond ik ook, en voor de bijna 300 waar die voor te koop was zou ik het nooit gedaan hebben. Maar ik kwam m ergens tegen waar ze het magazijn gingen opruimen, toen was die 60 euroquote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:00 schreef DJMO het volgende:
[..]
Dat klinkt als iets dat ver boven mijn budget ligtMaar wel fijn dat dat soort dingen bestaan voor mensen die het nodig hebben
Die heb ik twee weken gelden gemaaktquote:Op woensdag 20 mei 2020 10:20 schreef MevrouwPuff het volgende:
Ik eet deze, stond al gepland
Lenterisotto met snijbonen, tuinbonen en lamsworstjes https://www.ah.nl/r/1192428
quote:Op woensdag 20 mei 2020 10:25 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die heb ik twee weken gelden gemaaktWas lekker
Brrr...tuinbonen! Ik vind ze niet lekker...alleen gefrituurd, maar dan smaakt veel dingen dingen beterquote:Op woensdag 20 mei 2020 10:20 schreef MevrouwPuff het volgende:
Ik eet deze, stond al gepland
Lenterisotto met snijbonen, tuinbonen en lamsworstjes https://www.ah.nl/r/1192428
Vroeger waren tuinbonen een van de weinige dingen die ik niet lusttequote:Op woensdag 20 mei 2020 10:50 schreef Yinny het volgende:
[..]
Brrr...tuinbonen! Ik vind ze niet lekker...alleen gefrituurd, maar dan smaakt veel dingen dingen beter
Ik lustte ze vroeger ook niet, heb inderdaad ook trauma's van vroeger toen ik ze moest opeten van mijn ouders, ik ging er letterlijk van kokhalzen. Huilen!!quote:Op woensdag 20 mei 2020 10:57 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Vroeger waren tuinbonen een van de weinige dingen die ik niet lustte![]()
Ik heb ze zelfs een keer weggegooid toen ik in de keuken moest blijven tot het op was, dat ging echt tegen m’n principes in!
Nu weet ik dat ze groen mogen blijven en niet grijs moeten worden
Porselein vind ik wat zwaar op de maag liggen.quote:Op woensdag 20 mei 2020 11:23 schreef Yinny het volgende:
Ik had ooi een groente abonnement en daar zaten ook wel eens tuinbonen bij (of porselein, ook al zo vies). Ik heb ze echt op allerlei manieren geprobeerd: dubbel gedopt, met bonekruid, roerbakken met spekjes, gekookt, als falafel. Helaas, bij alles bleef ik ze proeven, niet lekker. Gelukkig zijn er maar een paar dingen die ik echt niet lust, dit is er een van.
Eh, ja, postelein is al beter verteerbaar, hoewel niet lekkerquote:Op woensdag 20 mei 2020 11:32 schreef Farenji het volgende:
[..]
Porselein vind ik wat zwaar op de maag liggen.
Goed voorbereid!quote:Op woensdag 20 mei 2020 11:46 schreef DJMO het volgende:
Ik ben compleet en kan van start. Reeds de bouillon gemaakt die in de koelkast staat af te koelen.
[ afbeelding ]
En voor de oplettende kijker: ja dat bordje heb ik net gescoord bij de xenos![]()
Ik hou niet van half werkquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |