abonnement Unibet Coolblue
  zondag 5 juli 2020 @ 19:20:06 #101
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_193946971
The Boys seizoen 2 komt op 4 september
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 09:30:00 #102
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_193970176
De greatful dead docu serie is uitstekend :Y
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Admin dinsdag 7 juli 2020 @ 17:19:51 #103
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_193976786
quote:
Prime Video lanceert meerdere profielen binnen één account

Prime Video is begonnen met het uitrollen van profielen, waardoor klanten meerdere profielen binnen hun account kunnen aanmaken en beheren met de selectie van tv-programma's, films en andere inhoud die op basis van elk profiel zijn gepersonaliseerd. Elk profiel heeft geïndividualiseerde aanbevelingen; de status van de bekeken series en een kijklijst op basis van de individuele profielactiviteit. Klanten kunnen tot zes gebruikersprofielen (één primair profiel en vijf extra profielen - dat kan een mix zijn van profielen voor volwassenen of kinderen) binnen Prime Video op een enkel Amazon account beheren.
Deze uitrol zal in fasen worden gedaan, dus niet alle klanten in Nederland kunnen de functie al zien. Meer informatie over de beschikbaarheid van apparaten in Nederland vind je hier.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 17:27:22 #104
382129 crew  Donna
pi_193976910
Nice
  woensdag 8 juli 2020 @ 09:04:36 #105
311340 J83
New kid, be nice
pi_193985396
Eindelijk :D _O_
  Admin woensdag 8 juli 2020 @ 18:32:59 #106
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_193994076
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 9 juli 2020 @ 07:19:39 #107
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_194001777
Omdat Comic-Con dit jaar niet op locatie in San Diego plaatsvindt (want corona), is er een Comic-Con@Home bedacht, waarbij allerlei panels en activiteiten online te volgen zijn.

Amazon heeft nu bekend gemaakt wat hun activiteiten zijn:
quote:
AMAZON PRIME VIDEO KONDIGT
VIER COMIC-CON@HOME PANELS AAN

Inclusief nieuwe en terugkerende populaire series zoals
THE BOYS, UPLOAD, TRUTH SEEKERS en UTOPIA.

DATUM: DONDERDAG 23 JULI, 2020

Met speciale aanwezigheid van meer dan 30 cast- en crewleden, waaronder Seth Rogen, Eric Kripke, Aisha Tyler, Karl Urban, Jack Quaid, Karen Fukuhara, Greg Daniels, Robbie Amell, Andy Allo, Gillian Flynn, John Cusack, Rainn Wilson, Sasha Lane, Simon Pegg, Nick Frost & nog velen anderen.

Iedereen is uitgenodigd voor de allereerste Amazon Virtual-Con. Met panels van je favoriete Amazon Original Series, live tekensessies van artiesten, interviews met de makers en nog veel, veel meer - Allemaal via amazon.com/virtualcon

Amazon Prime Video kondigt vandaag vier Comic-Con@Home panels aan voor de geliefde en spannende nieuwe series The Boys, Upload, Truth Seekers en Utopia. Speciale previews, een kijkje achter de schermen en Q&A's kenmerken de panels met meer dan 30 castleden, makers en crewleden van de verschillende Amazon Original Series. Je kunt het streamen op SDCC’s officiële YouTube kanaal en via de Amazon Virtual-Con pagina vanaf 21.00 op donderdag 23 juli.

Amazon Prime Video zal, als officiële sponsor van Comic-Con@Home, de allereerste Amazon Virtual-Con lanceren. De Virtual-Con is een interessante en nieuwe virtuele hub met inhoudelijke content van verschillende series. Amazon Virtual-Con is geïnspireerd op de bijeenkomsten in de popcultuur die met het creëren van één online locatie voor fans, toegang geeft tot en deel laat nemen aan een scala aan Amazon Comic-Con activaties. Fans hun ervaring te delen, hun favoriete sterren zien en leren van toonaangevende illustratoren hoe ze een aantal van hun favoriete stripfiguren kunnen tekenen en hun kennis van stripverhalen te kunnen testen met gelijkgestemde fans... en dat alles comfortabel vanuit huis.

Naast de panels voor The Boys, Upload, Truth Seekers, en Utopia, zal Amazon Virtual-Con ook een aanbod van conventie-thema-inhoud en activeringen van Amazon’s portfolio waaronder Prime Video, IMDb, Twitch, comiXology, Audible, en Fire TV. Amazon Virtual-Con is beschikbaar voor alle fans vanaf donderdag 23 juli - zondag 26 juli en op [url=amazon.com/virtualcon]amazon.com/virtualcon[/url].
De panels zijn 's avonds, want tijdzones:
quote:
AMAZON PRIME VIDEO COMIC-CON@HOME PANELS:

*Alle onderstaande tijden zijn de Nederlandse Comic-Con@Home paneltijden. Deze panels zullen ook beschikbaar zijn voor fans via de Amazon Virtual-Con portal op hetzelfde moment dat ze streamen op Comic-Con@Home.

SERIE: Truth Seekers
INFORMATIE: Een nieuwe originele bovennatuurlijke horror komedie door Simon Pegg (Shaun of the Dead), Nick Frost (Hot Fuzz), James Serafinowicz (Sick Note) en Nat Saunders (Sick Note). Sluit je aan wanneer ze de hilarische acht-episode lange serie over een team van paranormale onderzoekers bespreken. Deze onderzoekers werken samen om spoken in het Verenigd Koninkrijk waar te nemen, waarbij ze hun avonturen delen op een online kanaal welke voor iedereen beschikbaar is. De discussie en een Q&A wordt gehost door Chris Hewitt van Empire Magazine.
DATUM: Donderdag 23 juli om 21.00.
SOCIAL: Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo; Twitter: @PrimeVideo; #TruthSeekers

SERIE: Utopia
INFORMATIE: Een gestoorde, acht-episode lange thriller over een groep jonge stripliefhebbers die de samenzwering in een stripverhaal ontdekken. Ze beginnen aan een avontuur om de mensheid te redden van het einde van de wereld. Sluit je aan bij de schrijver en uitvoerend producent Gillian Flynn (Gone Girl) en de sterren uit de serie John Cusack (High Fidelity), Rainn Wilson (The Office), Sasha Lane (American Honey), Ashleigh LaThrop (Fifty Shades Freed), Dan Byrd (Cougar Town), Desmin Borges (You’re The Worst), Javon “Wanna” Walton (Euphoria), en Jessica Rothe (Happy Death Day) voor een Q&A door Christian Holub van Entertainment Weekly.
DATUM: Donderdag 23 juli om 22.00.
SOCIAL: Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo; Twitter: @PrimeVideo; #UtopiaTV

SERIE: Upload
INFORMATIE: Kijk mee met maker, uitvoerend producent en regisseur Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation) en sterren Robbie Amell (Code 8), Andy Allo (Pitch Perfect 3), Kevin Bigley (Undone), Allegra Edwards (New Girl), en Zainab Johnson (American Koko) terwijl ze bespreken hoe ze deze futuristische komedie tot leven hebben gebracht. Ze delen ervaringen die achter de schermen van seizoen 1 hebben plaatsgevonden en delen alvast wat over het tweede seizoen. Het panel wordt gehost door Cherlynn Low van Engadget. Upload Season een is een tien-episode lange, half uur durende, sci-fi komedie die plaatsvindt in de nabije toekomst, waar mensen kunnen worden ‘geupload’ in een virtueel hiernamaals van hun keuze.
DATUM: Donderdag 23 juli om 23.00.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @UploadOnPrime; #UploadT

SERIE: The Boys
INFORMATIE: Kijk mee met de uitvoerend producent Eric Kripke, samen met de serren uit de serie Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Aya Cash. Ze geven een kijkje achter de schermen bij het aankomende tweede seizoen van The Boys. Ook de uitvoerende producenten Seth Rogen en Evan Goldberg zullen een bijzondere verschijning maken tijdens dit panel. The Boys is gebaseerd op The New York Times best verkochte strip van Garth Ennis en Darick Robertson. The Boys geeft een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. In seizoen twee zijn The Boys op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, en wanhopig aan het proberen om terug te vechten tegen Vought.
DATUM: Donderdag 23 juli om 00.00.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @TheBoysTV; #TheBoys
Zoals het een beetje hoort bij Comic-Con is er meer te doen dan alleen panels (vorig jaar was er in San Diego bijvoorbeeld de Prime Video Experience, waar ik toevallig nog een videoverslag van heb), en dit jaar hebben ze dit bedacht:

quote:
Summer Game Fest is beter op Twitch
INFORMATIE: Amazon Virtual-Con geeft de fans een deel van het programma van Twitch's Summer Game Fest, het grootste game bijkomstigheid van het jaar. Twitch's Summer Game Fest is de enige plek waar je getuige kunt zijn van de toekomst van gaming en live kunt deelnemen aan het gesprek met de grootste game community ter wereld.
WAAR: https://www.twitch.tv/twitchgaming en amazon.com/virtualcon
SOCIAL: Instagram/Twitter: @Twitch

Prime Video's The Boys Customizable Promo Item
INFORMATIE: Amazon Virtual-Con brengt één van de meest geliefde conventie-ervaringen tot leven en geeft de fans de mogelijkheid om gratis hun eigen aanpasbare promo-items te maken. Bezoekers van Amazon Virtual-Con kunnen kiezen tussen twee promo-items en vervolgens het ontwerp uitkiezen met behulp van vooraf geselecteerde afbeeldingen, geïnspireerd op de Amazon Original-serie, The Boys. Elk custom made item wordt gratis en 10 - 15 dagen na het evenement naar de gasten verzonden.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @TheBoysTV; #TheBoys

Prime Video's HANNA Unlocked Adventure Game
INFORMATIE: HANNA Unlocked is een digitaal avonturenspel gepresenteerd door Amazon Prime Video en mede mogelijk gemaakt door The Escape Game. Het spel zal gratis beschikbaar zijn om te spelen via Amazon Virtual-Con. HANNA Unlocked brengt spelers in het HANNA universum tussen het einde van Seizoen 1 en het begin van Seizoen 2. Spelers zullen de rol van een UTRAX-agent op zich nemen en moeten een reeks gebeurtenissen samenvoegen, informatie verzamelen en uiteindelijk de verblijfplaats van hun doelwitten, Hanna en Clara, bijhouden, terwijl ze de communicatie van agent John Carmichael, één van de hoofdrolspelers van Seizoen 2, ontvangen. Als de missie is voltooid, krijgen de spelers beelden te zien die hen feilloos meenemen naar het begin van Seizoen 2.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @HannaOnPrime; #HannaTV

Audible’s Sandman Experience
INFORMATIE: Om te vieren dat Audible The Sandman is uitgebracht, gebaseerd op de iconische grafische novel van Neil Gaiman, worden de fans uitgenodigd om een beschrijving van een gedenkwaardige droom in te dienen via Drawnfromthedreaming.com, die de fans helpt door de Drawn from The Dreaming ervaring. Geselecteerde fan-submitted dreams zullen worden geïllustreerd door een top DC-kunstenaar, mogelijk één van de originele kunstenaars uit de graphic novels. Droomtekeningen zullen te zien zijn in een Instagram-droomgalerie, @DrawnFromTheDreaming, en de fans zullen worden getagd in hun op maat gemaakte kunstwerk. Iedereen die een droom indient wordt beloond met een exclusieve gratis audio-aflevering van The Sandman, inclusief een kort overzicht van het verhaal tot nu toe, verteld door Neil Gaiman zelf, alleen op Audible.
DATUM: Nu tot en met zondag 26 juli
SOCIAL: Instagram: @audible; Twitter: @audible_com; #drawnfromthedreaming
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 10 juli 2020 @ 15:27:02 #108
23982 planethugo
Forza Roda!
pi_194023737
El Presidente gekeken, serie over de corruptie in de fifa en de conmebol (de zuid amerikaanse uefa), bekeken vanuit de voorzitter van de chileense voetbalbond. Vermakelijke luchtige miniserie. Niet heel hoogstaand maar ook geen moment saai.
pi_194031287
Waarom is seizoen 4 van This is Us niet beschikbaar?
  Admin dinsdag 14 juli 2020 @ 16:12:05 #110
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_194086417
quote:
AMAZON STUDIO'S KONDIGT DERDE SEIZOEN VAN HET ACTIE DRAMA HANNA AAN
NA DE STERKE WERELDWIJDE LANCERING VAN SEIZOEN TWEE


De eerste twee seizoenen van HANNA zijn nu beschikbaar.
Exclusief op Amazon Prime Video.

Amazon Studios kondigde vandaag aan dat zij een derde seizoen van de spannende actiereeks HANNA hebben besteld. Het langverwachte tweede seizoen debuteerde op 3 juli op Prime Video en is een hit bij kijkers over de hele wereld.

HANNA is geschreven en geproduceerd door David Farr (The Night Manager), die ook twee afleveringen regisseerde in het tweede seizoen. Volgens The New York Times zijn dit zijn "sterkste prestaties," en TVGuide.com noemde het de "perfecte weekend binge". HANNA wordt geproduceerd door NBCUniversal International Studios, Working Title Television en Amazon Studios.

"Ik ben enorm blij dat ik een derde seizoen van HANNA kan maken," zei David Farr. "Toen we aan deze reis begonnen, had ik een drama in mijn hoofd die Hanna's verleden zou blootleggen, haar op een geheel nieuwe manieren zou uitdagen en de vraag zou beantwoorden of zij er ooit bij kan horen? Ik ben Amazon en NBCU erg dankbaar dat we deze visie kunnen voortzetten. Ook ben ik Esmé Creed-Miles en Mireille Enos veel dank verschuldigd voor hun voortdurende inzet en enorme talent, terwijl we Hanna en Marissa meenemen naar nieuw en onontgonnen terrein. Het wordt een spannende derde seizoen."

"David blijft een serie afleveren die verheven is en vol actie zit, met wendingen die je niet ziet aankomen en personages waar je echt om geeft," zei Vernon Sanders, mede directeur van Television, Amazon Studios. "We zijn erg enthousiast om samen met NBCUniversal te werken om onze Prime Video klanten over de hele wereld weer een avontuurlijk seizoen van HANNA te geven."

Jeff Wachtel, President, NBCUniversal International Studios voegde hieraan toe: "Met dank aan David Farr, Tom Coan en de geweldige cast en crew van HANNA voor het leveren van twee geweldige seizoenen en aan Amazon die de beste partner is die je kunt wensen. Houd je vast voor seizoen drie!"

HANNA volgt de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, terwijl ze de meedogenloze achtervolging van een duistere overheidsinstelling ontwijkt en probeert de waarheid te achterhalen over wie zij is. Na haar ontdekkingen aan het einde van Seizoen Eén weet Hanna (Creed-Miles) nu dat ze niet de enige jonge vrouw is met een ongeëvenaarde vaardigheid en elitetraining. In Seizoen Twee riskeert ze haar vrijheid om haar vriendin Clara (Yasmin Monet Prince) te redden uit de klauwen van het Utrax-programma in hun nieuwe faciliteit, The Meadows, gerund door John Carmichael (Dermot Mulroney) en tweede rang Leo Garner (Anthony Welsh). Hanna vindt hulp bij haar vorige rivaal, CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos) die zichzelf en Hanna moet beschermen tegen de meedogenloze organisatie die zij ooit vertrouwde. Maar terwijl Hanna dieper in de ongrijpbare wereld van The Meadows duikt en anderen zoals zijzelf ontmoet, waaronder Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), begint ze haar rol in de grotere context van Utrax' moordenaarsprogramma te betwijfelen en uiteindelijk te begrijpen waar ze echt thuishoort.
Deze bekendmaking volgt kort op de release van Hanna: seizoen 2
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_194103392
Ik heb profielen *O* En ik zag dat Doctor Sleep ook is toegevoegd.
Tap tap tap
  woensdag 15 juli 2020 @ 19:19:52 #112
64792 Mryc
play me one more song
pi_194104168
Fijn dat er een derde seizoen van Hanna komt. Vond het tweede seizoen ook sterker dan het eerste.
pi_194108025
Deutschland 83 gekeken. Hele goede serie over een Oost-Duitse spion die infiltreert in het West-Duitse leger. Is nogal weggestopt maar echt een aanrader :) Zeker voor liefhebbers van The Americans en Weissensee
  zaterdag 18 juli 2020 @ 10:26:36 #114
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_194140816
Mijn winkelwagen op Amazon.nl is ineens in het Italiaans _O- Rest van de site is niets mis mee, en ik dacht eerst dat ik zelf naar Amazon.it was gegaan, maar dat is niet zo.

Naja, gelukkig kan Chrome vertalen en ken ik de knoppen. Ik was wel even verrast.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_194143306
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 juli 2020 10:26 schreef Notorious_Roy het volgende:
Mijn winkelwagen op Amazon.nl is ineens in het Italiaans _O- Rest van de site is niets mis mee, en ik dacht eerst dat ik zelf naar Amazon.it was gegaan, maar dat is niet zo.

Naja, gelukkig kan Chrome vertalen en ken ik de knoppen. Ik was wel even verrast.
Ik had bij Doom patrol dat ze locaties en tijd/data in het Italiaans weergaven... rest was gewoon Engels met Nederland ondertitels. Raar niet storend, hele menu in italiaans zou wel irritant zijn.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  zaterdag 18 juli 2020 @ 14:25:37 #116
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_194143353
quote:
2s.gif Op zaterdag 18 juli 2020 14:19 schreef Karstman het volgende:

[..]

Ik had bij Doom patrol dat ze locaties en tijd/data in het Italiaans weergaven... rest was gewoon Engels met Nederland ondertitels. Raar niet storend, hele menu in italiaans zou wel irritant zijn.
Had ik inderdaad ook bij Doom Patrol! De spaghetti vreters nemen ons over.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_194143407
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 juli 2020 14:25 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Had ik inderdaad ook bij Doom Patrol! De spaghetti vreters nemen ons over.
O Solo Mio!
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_194215062
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  Moderator donderdag 23 juli 2020 @ 00:55:36 #119
8781 crew  Frutsel
pi_194216392
Hoop dat fear the walking dead s5 eraan komt
  donderdag 23 juli 2020 @ 06:07:12 #120
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_194217085
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juli 2020 00:55 schreef Frutsel het volgende:
Hoop dat fear the walking dead s5 eraan komt
Ze zijn laat dit keer. Vorige seizoenen kwamen in juni volgens mij.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_194245466
Judy, The destroyer en the Good Liar staan erop. En Everest de jonge yeti.
Tap tap tap
  zondag 26 juli 2020 @ 15:06:26 #122
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_194267291
Shazam! gekeken. Leuke film.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Moderator zondag 26 juli 2020 @ 16:26:34 #123
389626 crew  dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_194267970
quote:
14s.gif Op zondag 26 juli 2020 15:06 schreef Notorious_Roy het volgende:
Shazam! gekeken. Leuke film.
Dat is die film met Shaq toch?
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
  zondag 26 juli 2020 @ 16:32:28 #124
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_194268012
quote:
10s.gif Op zondag 26 juli 2020 16:26 schreef dud0r het volgende:

[..]

Dat is die film met Shaq toch?
Nee? :D



Volgens mij bedoel je Kazaam :P
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Moderator zondag 26 juli 2020 @ 16:33:27 #125
389626 crew  dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_194268021
quote:
10s.gif Op zondag 26 juli 2020 16:32 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Nee? :D

[ afbeelding ]

Volgens mij bedoel je Kazaam :P
Oh dat zou kunnen :')
Even opgezocht dat is inderdaad kazaam waar ik mee in de war ben
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')