1 tl komijnquote:Op zondag 3 mei 2020 20:17 schreef Boca_Raton het volgende:
Wat voor kruiden moeten er in en waar moet het naar smaken?
Dank je wel. Dat ga ik maken.quote:Op zondag 3 mei 2020 20:52 schreef polderturk het volgende:
[..]
1 tl komijn
halve tl zwarte peper
halve tl zout
1,5 tl paprikapoeder
halve tl cayennepeper
1 tl koriander
halve tl oregano
1 tl knoflookpoeder (of 2 tenen knoflook)
Als je 1 euro stationsdöner wilt jaquote:
Nee nee.quote:Op zondag 3 mei 2020 21:11 schreef Cheeseburgert het volgende:
[..]
Als je 1 euro stationsdöner wilt ja
Een frikadel is een platte gehaktbal. Gekruid gehakt dusquote:Op zondag 3 mei 2020 21:45 schreef polderturk het volgende:
Die stationsdöner is eerder frikadelvlees.
Geinig idee om eens te proberenquote:Op zondag 3 mei 2020 20:05 schreef polderturk het volgende:
Misschien leuk om in deze Coronadagen je eigen döner te maken.
Je neemt wat gehakt, kwakt er wat yoghurt, melk en andet spul in.
Je gaat kneden. Je flikkert het voor een dag in de koelkast. Daarna in de diepvries.
Je haalt het stuk uit de diepvries.
Snij dunne plakjes en bak het in een pan.
Je bent klaar
Wie gaat het proberen?
Beter dan dat spul bij de dönerzaak.
Hahaha.quote:Op dinsdag 12 mei 2020 05:10 schreef hengheng het volgende:
Niks meer van hem gehoord... geen goed teken !
quote:Op dinsdag 12 mei 2020 11:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb vanochtend een paar filmpjes van deze kok gekeken. Wat een leuk mens Ik heb net gehakt uit de vriezer gehaald voor de doner van morgen. Vanavond kruiden, morgen in de vriezer.
Dit zijn niet de ingredienten die de dame in de video gebruikt?? Is dit een beter recept?quote:Op dinsdag 12 mei 2020 11:13 schreef polderturk het volgende:
Voor een half kilo gehakt is dit trouwens te weinig. Ik zou het verdubbelen.
1 tl komijn
halve tl zwarte peper
halve tl zout
1,5 tl paprikapoeder
halve tl cayennepeper
1 tl koriander
halve tl oregano
1 tl knoflookpoeder
Ik heb die van die vrouw niet geprobeerd. Je zou haar ook kunnen volgen.quote:Op zondag 17 mei 2020 09:57 schreef Gigolo_Ant het volgende:
[..]
Dit zijn niet de ingredienten die de dame in de video gebruikt?? Is dit een beter recept?
Dat is niet veel kruiden voor 10kg gehakt.quote:Op zondag 3 mei 2020 20:52 schreef polderturk het volgende:
[..]
1 tl komijn
halve tl zwarte peper
halve tl zout
1,5 tl paprikapoeder
halve tl cayennepeper
1 tl koriander
halve tl oregano
1 tl knoflookpoeder (of 2 tenen knoflook)
Het gaat om 500 gram.quote:Op zondag 17 mei 2020 15:47 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Dat is niet veel kruiden voor 10kg gehakt.
En hoe was het?quote:Op dinsdag 12 mei 2020 11:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb vanochtend een paar filmpjes van deze kok gekeken. Wat een leuk mens Ik heb net gehakt uit de vriezer gehaald voor de doner van morgen. Vanavond kruiden, morgen in de vriezer.
Hoe heb je het gekruid?quote:
Volgens het recept, plus een beetje kaneel. Het kon iets heftiger van smaak.quote:Op zondag 17 mei 2020 19:47 schreef polderturk het volgende:
[..]
Hoe heb je het gekruid?
Het is veel gezonder dan döner uit de dönerzaak. Je weet niet wat daar in gaat.
Ik heb weleens gehoord dat er ook kippenhuid, kippenpoten en brood erin wordt gestopt.
Die troep bij die donerzaken mag gehakt zijn, echte kebab is natuurlijk gewoon stukken gegrild vlees.quote:Op zondag 3 mei 2020 20:05 schreef polderturk het volgende:
Misschien leuk om in deze Coronadagen je eigen döner te maken.
Je neemt wat gehakt, kwakt er wat yoghurt, melk en andet spul in.
Je gaat kneden. Je flikkert het voor een dag in de koelkast. Daarna in de diepvries.
Je haalt het stuk uit de diepvries.
Snij dunne plakjes en bak het in een pan.
Je bent klaar
Wie gaat het proberen?
Beter dan dat spul bij de dönerzaak.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |