FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [Barbiegate #48] Een ooievaar aangereden
AgnesGrudinsdag 28 april 2020 @ 16:45
Schermafbeelding-2020-04-20-om-10.27.36-400x253.png
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…


Het Laatste nieuws (April 2020): Barbie betrokken bij ernstig ongeval:
j1QBaxg.jpg

Oud nieuws
SPOILER: September 2017
SPOILER: November 2017
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen
Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake
Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand
Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
SPOILER: Augustus 2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
SPOILER: Augustus 2018
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.

In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen", aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie 'een aanslag op zijn privéleven' gepleegd.
Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :')
Bron: Ditjes en Datjes
SPOILER: April 2019
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.

Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.
SPOILER: Juli & Augustus 2019
SPOILER: December 2019
Laatste nieuws incl filmpje.

Een ding is zeker, Barbie houdt nog steeds van een feestje!
https://www.vkmag.com/mag(...)eeds_van_een_feestje
''Sam moet der likken voor een beetje coke''

Ja hoor, er is een nieuwe Barbie-gate en einde is nog niet in zicht...
https://www.vkmag.com/mag(...)is_nog_niet_in_zicht
De diverse Instagrams:
Samantha: https://www.instagram.com/samantha_de_jong29/
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/
Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/

Samantha's Vriendje van dienst
Maart 2020: Het is Gerrit, Gerrit is hét.

SPOILER: Exen aka de ware
Sonny Oosterveer - December 2019
Maron Hill - Februari t/m September 2019
Jeffrey Lake - Juli t/m September 2018
Jordi Ossel - Januari t/m Februari 2018
Rolf Tangel - April t/m September 2017
Michael van der Plas - Gehuwd 2012 - 2017
SPOILER: I'm a Barbie girl, in a Barbie world
klik om te spelen
Jaukedinsdag 28 april 2020 @ 16:46
oh.mijn.god

:')

[ Bericht 18% gewijzigd door Jauke op 28-04-2020 19:22:23 ]
mailydinsdag 28 april 2020 @ 16:46
TT _O_ _O-
AgnesGrudinsdag 28 april 2020 @ 16:46
Echt, hoe dan? Hoeveelste zwangerschap is dit?
AgnesGrudinsdag 28 april 2020 @ 16:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 16:46 schreef maily het volgende:
TT _O_ _O-
Credits voor saparmurat_niyazov _O_
Kim-Hollanddinsdag 28 april 2020 @ 16:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 16:42 schreef maily het volgende:

[..]

O-)
Lijkt wel een huwelijksaanzoek zo. Hebben ze elkaars ouders al ontmoet?
Ook met mijn ouders kan hij goed overweg.

Geen idee of hij zelf nog ouders heeft.

Deze is ook goed;
'Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen

Daarom lag er ook een vrouw dood in het hotel waar hij een doorgeladen pistool mee naartoe nam. En daarom stapt hij ook onder invloed achter het stuur. ;)

Deze vent kan net zo goed haar laatste worden, voor altijd. Dat ongeluk was nog maar het begin en een voorproefje.. :X
Kim-Hollanddinsdag 28 april 2020 @ 16:51
dubbel
Jaukedinsdag 28 april 2020 @ 16:57
8 weken zwanger, is het wel van Gerrit? O-) Die zijn namelijk nog maar 6 weken samen.
mailydinsdag 28 april 2020 @ 16:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 16:57 schreef Jauke het volgende:
8 weken zwanger, is het wel van Gerrit? O-) Die zijn namelijk nog maar 6 weken samen.
Kun je nagaan hoeveel levenservaring hij heeft!!
spectrumanalyserdinsdag 28 april 2020 @ 17:00
"als we nou gewoon eerst een kindje samen maken dan kijken we daarna wel of het wat tussen ons gaat worden."
ItsTheBradgeHeredinsdag 28 april 2020 @ 17:00
Godsallemachtig :')
Elandinsdag 28 april 2020 @ 17:01
Never ending rollercoaster _O_
Incadinsdag 28 april 2020 @ 17:01
Heb nu al medelijden met de baby :'( :'(
Jaukedinsdag 28 april 2020 @ 17:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 16:59 schreef maily het volgende:

[..]

Kun je nagaan hoeveel levenservaring hij heeft!!
Nou, het is tenminste niet de zoveelste oppervlakkig-uitziende-opgepompte pornoster type. Ik hoop echt voor haar dat in deze Gerrit iets meer inhoud zit en dat het een happily ever after gaat worden.

:')
TheVulturedinsdag 28 april 2020 @ 17:05
Als je dit in een soap zou bedenken zou het script afgekeurd worden omdat het te ongeloofwaardig zou zijn. :')
TheVulturedinsdag 28 april 2020 @ 17:06
En maar neuken zonder anticonceptie als je elkaar een blauwe maandag kent _O_
bloempjuhdinsdag 28 april 2020 @ 17:06
Wat, please, nee.. |:(
Messinadinsdag 28 april 2020 @ 17:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 16:45 schreef AgnesGru het volgende:
*knip*
Het laatste nieuws mag weer aangepast en het ongeval in een nieuwe spoiler als oud nieuws

_O-
amarantadinsdag 28 april 2020 @ 17:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:06 schreef TheVulture het volgende:
En maar neuken zonder anticonceptie als je elkaar een blauwe maandag kent _O_
Sorry, maar hij is de waren
mailydinsdag 28 april 2020 @ 17:14
Hoe zit dat eigenlijk als je het ziekenhuis wordt binnengebracht na een ongeluk?
Vragen ze of je zwanger bent?
Vlinderdinsdag 28 april 2020 @ 17:17
Nou. Het houdt ons voorlopig weer even bezig. Het was al zo stil *O*
Messinadinsdag 28 april 2020 @ 17:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:14 schreef maily het volgende:
Hoe zit dat eigenlijk als je het ziekenhuis wordt binnengebracht na een ongeluk?
Vragen ze of je zwanger bent?
Ja. Röntgenfoto's, medicatie, kan allemaal gevaarlijk zijn voor een ongeboren kind.
Kim-Hollanddinsdag 28 april 2020 @ 17:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:22 schreef Messina het volgende:

[..]

Ja. Röntgenfoto's, medicatie, kan allemaal gevaarlijk zijn voor een ongeboren kind.
Gelukkig dat drank en drugs een stuk gezonder zijn voor een foetus. :s)
Sourydinsdag 28 april 2020 @ 17:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:06 schreef bloempjuh het volgende:
Wat, please, nee.. |:(
Dat denk ik ook wat een olie domme kut mensen
Messinadinsdag 28 april 2020 @ 17:29
quote:
6s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:26 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Gelukkig dat drank en drugs een stuk gezonder zijn voor een foetus. :s)
In welk ziekenhuis kan ik dat krijgen? :P
DustinHendersondinsdag 28 april 2020 @ 17:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:06 schreef TheVulture het volgende:
En maar neuken zonder anticonceptie als je elkaar een blauwe maandag kent _O_
#mewondertje #mealles
DustinHendersondinsdag 28 april 2020 @ 17:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 16:57 schreef Jauke het volgende:
8 weken zwanger, is het wel van Gerrit? O-) Die zijn namelijk nog maar 6 weken samen.
De eerste twee weken zwangerschap krijg je 'cadeau', als je zeg maar testen kunt als je weer ongesteld had moeten worden dan ben je 4 weken. 2 weken ervoor is het dan verwekt.
Dus 6 weken geleden, dan was ze meteen zwanger van hem, of het is van een ander.
mailydinsdag 28 april 2020 @ 17:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:22 schreef Messina het volgende:

[..]

Ja. Röntgenfoto's, medicatie, kan allemaal gevaarlijk zijn voor een ongeboren kind.
Ja. Maar dan wist Sumant dat blijkbaar dus al. Of ze zei "misschien" en toen hebben ze een echo gemaakt? Vragen .... vragen ...
CherryLipsdinsdag 28 april 2020 @ 17:44
Volgens mij doen ze standaard een zwangerschapstest?
Messinadinsdag 28 april 2020 @ 17:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:44 schreef maily het volgende:

[..]

Ja. Maar dan wist Sumant dat blijkbaar dus al. Of ze zei "misschien" en toen hebben ze een echo gemaakt? Vragen .... vragen ...
Eerder bloedonderzoek
En als het voor de EH is, is dat resultaat er best rap.
mailydinsdag 28 april 2020 @ 18:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:44 schreef CherryLips het volgende:
Volgens mij doen ze standaard een zwangerschapstest?
SPOILER
bij haar waarschijnlijk wel
Donnadinsdag 28 april 2020 @ 18:15
In het bloed wat ze afnemen checken ze op zwangerschap inderdaad.
amarantadinsdag 28 april 2020 @ 18:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:14 schreef maily het volgende:
Hoe zit dat eigenlijk als je het ziekenhuis wordt binnengebracht na een ongeluk?
Vragen ze of je zwanger bent?
Blijkbaar doen ze dan een zwangerschapstest.
Sunshine1982dinsdag 28 april 2020 @ 18:16
Zelfs in België in het nieuws.

https://m.hln.be/showbizz(...)uw-zwanger~ab6a87df/
mailydinsdag 28 april 2020 @ 18:18
quote:
Na zwaar ongeluk: Barbie opnieuw zwanger.
Wie verzint die titels? :D
Sourydinsdag 28 april 2020 @ 18:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 18:18 schreef maily het volgende:

[..]

Na zwaar ongeluk: Barbie opnieuw zwanger.
Wie verzint die titels? :D
Per ongeluk op zijn pook beland _O-
bloempje-moidinsdag 28 april 2020 @ 18:20
Telegraaf met een exclusieve foto! :') Jammer dat de normale foto gewoon al is gepubliceerd.
481ad346-8968-11ea-8404-0255c322e81b.jpg
Sunshine1982dinsdag 28 april 2020 @ 18:21
Arm kind. Direct na de geboorte onder toezicht van jeugdzorg...
Donnadinsdag 28 april 2020 @ 18:26
Ze is 7 weken en 3 dagen. Ze heeft net een bericht op Instagram gezet.
quirinadinsdag 28 april 2020 @ 18:31
:')
bloempje-moidinsdag 28 april 2020 @ 18:33
Haar wenkbrauw is aan de autoruit blijven plakken?
https://www.instagram.com/p/B_iAOc1gXZR/

Ziet er pijnlijk uit hoor. ;(
https://www.instagram.com/p/B_h-tieAVWH/
Sourydinsdag 28 april 2020 @ 18:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 18:31 schreef quirina het volgende:
:')
c_/ Kan ook
bbfakirdinsdag 28 april 2020 @ 18:46
x9Mu09Z.jpg
vrouwtje-theelepeldinsdag 28 april 2020 @ 18:52
Ik snap nu wel waarom ze een pruik draagt 😑
Sourydinsdag 28 april 2020 @ 18:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 18:52 schreef vrouwtje-theelepel het volgende:
Ik snap nu wel waarom ze een pruik draagt 😑
Achterstevoren zou ik wel snappen ja
Kim-Hollanddinsdag 28 april 2020 @ 19:04
Ze lijkt er nog trots op ook om te laten zien hoe gehavend ze is. Had niet anders verwacht, alles voor de aandacht. Sta je dan met je dure verbouwde muil en uiteindelijk helemaal in puin waar niks meer van te maken is. Allemaal dankzij je ware vent die zo goed met vrouwen om kan gaan. :') _O-
mailydinsdag 28 april 2020 @ 19:05
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:04 schreef Kim-Holland het volgende:
Ze lijkt er nog trots op ook om te laten zien hoe gehavend ze is. Had niet anders verwacht, alles voor de aandacht. Sta je dan met je dure verbouwde muil en uiteindelijk helemaal in puin waar niks meer van te maken is. Allemaal dankzij je ware vent die zo goed met vrouwen om kan gaan. :') _O-
Met auto's wat minder ....
Jojansmadinsdag 28 april 2020 @ 19:12
Posts worden niet zomaar verwijderd. Doe normaal!

[ Bericht 27% gewijzigd door Ole op 28-04-2020 20:52:51 ]
ItsTheBradgeHeredinsdag 28 april 2020 @ 19:14
Waarom zou je dit doen? :') :r
Renedinsdag 28 april 2020 @ 19:15
my god...
Kim-Hollanddinsdag 28 april 2020 @ 19:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:05 schreef maily het volgende:

[..]

Met auto's wat minder ....
Ja ach, volgende week weer een nieuwe onverzekerde bak van het geld van Story. Kunnen ze dan een onschuldige doodrijden met hun volgesnoven bakkes... }:|
praadjedinsdag 28 april 2020 @ 19:20
We zullen nu wel weer allemaal filmpjes krijgen hoe ze op zaterdagavond lekker thuis op de bank zit, hoe ze haar huisje poetst, hoe ze boodschappen doet en gezonde maaltijden kookt en hoeveel ze van Angelina en Milano houdt.. Zodat Jeugdzorg, 'die vast meekijkt' ziet hoe goed dat ze bezig is in de hoop dat ze haar kindje mag houden :r
mailydinsdag 28 april 2020 @ 19:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 17:33 schreef Poppejans het volgende:

[..]

#mewondertje #mealles
Je vergeet #nooitmeerzonderjou en #wijvooraltijdsamen.
amarantadinsdag 28 april 2020 @ 19:32
Aue zit er er heel pijnlijk uit. Hoop dat het allemaal zonder littekens geneest
amarantadinsdag 28 april 2020 @ 19:32
Zelfs haar mond staat scheef
mailydinsdag 28 april 2020 @ 19:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:32 schreef amaranta het volgende:
Aue zit er er heel pijnlijk uit. Hoop dat het allemaal zonder littekens geneest
Heeft er zich al een cosmetisch iemand aangemeld voor de restauratiewerkzaamheden?
Messinadinsdag 28 april 2020 @ 19:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:43 schreef maily het volgende:

[..]

Heeft er zich al een cosmetisch iemand aangemeld voor de restauratiewerkzaamheden?
Moet eerst helen voor je daar wat over kan zeggen, dus neem aan van niet.

Dat én het is coronatijd :P
Sourydinsdag 28 april 2020 @ 19:55
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:43 schreef maily het volgende:

[..]

Heeft er zich al een cosmetisch iemand aangemeld voor de restauratiewerkzaamheden?
Dat mens is zonder filters al spuug lelijk.
ChilllayDdinsdag 28 april 2020 @ 21:04
Die foto hier met zonnebril hé

https://www.story.nl/arti(...)jong-opnieuw-zwanger

Hoe dan. Met die wimpers, die ogen.(als je inzoomt)
Gebruikt story ook insta filters :P
Lonaadinsdag 28 april 2020 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 21:04 schreef ChilllayD het volgende:
Die foto hier met zonnebril hé

https://www.story.nl/arti(...)jong-opnieuw-zwanger

Hoe dan. Met die wimpers, die ogen.(als je inzoomt)
Gebruikt story ook insta filters :P
Ik zei in het vorige topic al dat ie er opgefotosoept lijkt. :Y
ChilllayDdinsdag 28 april 2020 @ 21:12
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 april 2020 21:11 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Ik zei in het vorige topic al dat ie er opgefotosoept lijkt. :Y
Ah dat heb ik ff gemist dan maar idd dit is zo fake haha
Lonaadinsdag 28 april 2020 @ 21:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 21:12 schreef ChilllayD het volgende:

[..]

Ah dat heb ik ff gemist dan maar idd dit is zo fake haha
Het heeft wel wat weg van die 'deal with it' sunglasses. :Y
kleinvogelijndinsdag 28 april 2020 @ 21:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:20 schreef praadje het volgende:
We zullen nu wel weer allemaal filmpjes krijgen hoe ze op zaterdagavond lekker thuis op de bank zit, hoe ze haar huisje poetst, hoe ze boodschappen doet en gezonde maaltijden kookt en hoeveel ze van Angelina en Milano houdt.. Zodat Jeugdzorg, 'die vast meekijkt' ziet hoe goed dat ze bezig is in de hoop dat ze haar kindje mag houden :r
En dat allemaal met haar gebroken rugwervels idd! Ze heeft alweer een nieuwe foto in de auto gepost. Zonder gordel om, maar dat zegt natuurlijk niks O-)
amarantadinsdag 28 april 2020 @ 21:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 21:30 schreef kleinvogelijn het volgende:

[..]

En dat allemaal met haar gebroken rugwervels idd! Ze heeft alweer een nieuwe foto in de auto gepost. Zonder gordel om, maar dat zegt natuurlijk niks O-)
En zelfs make up op het “zieke” oog
mailydinsdag 28 april 2020 @ 21:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 21:30 schreef kleinvogelijn het volgende:

[..]

En dat allemaal met haar gebroken rugwervels idd! Ze heeft alweer een nieuwe foto in de auto gepost. Zonder gordel om, maar dat zegt natuurlijk niks O-)
Welke auto? :o
quirinadinsdag 28 april 2020 @ 21:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 21:43 schreef maily het volgende:

[..]

Welke auto? :o
Nieuwe auto? 🚗
Moet nog even verzekerd en nagekeken maar ja ach goed voor een 🤳
ootjekatootjedinsdag 28 april 2020 @ 21:57
Stevig brilletje, die had ze vorige week zondag net nieuw gekregen...
Kupeludinsdag 28 april 2020 @ 22:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 18:56 schreef Soury het volgende:

[..]

Achterstevoren zou ik wel snappen ja
_O-
Kupeludinsdag 28 april 2020 @ 22:15
Mijn brein is echt in shock. Hoe dan dit allemaal? Sprakeloos.
vencodarkdinsdag 28 april 2020 @ 22:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 22:15 schreef Kupelu het volgende:
Mijn brein is echt in shock. Hoe dan dit allemaal? Sprakeloos.
Zwanger worden an sich is geen wiskundig vraagstuk natuurlijk. -O-
supernigerdinsdag 28 april 2020 @ 22:41
Gefeliciteerd met je zwangerschap Barbie w/
spectrumanalyserdinsdag 28 april 2020 @ 22:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 22:31 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zwanger worden an sich is geen wiskundig vraagstuk natuurlijk. -O-
is dit nou wat ze bedoelen met "Geluk bij een ongeluk"?
mailydinsdag 28 april 2020 @ 22:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 22:41 schreef superniger het volgende:
Gefeliciteerd met je zwangerschap Barbie w/
De felicitatie die je wist dat zou komen w/
spectrumanalyserdinsdag 28 april 2020 @ 22:56
dat zo'n kind dan een foto tegenkomt. "Hier ging Mamma een stukje rijden met ene Gerrit".
"ik was 7 weken maar dat wisten we toen nog nie dus ik had geen gordel om en Gerrit was bezopen"
"die man is trouwens je vader"
Kupeludinsdag 28 april 2020 @ 23:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 22:31 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zwanger worden an sich is geen wiskundig vraagstuk natuurlijk. -O-
Nee, maar ik dacht aan de ellende die deze vrucht gaat overkomen. :(
houdjemondwoensdag 29 april 2020 @ 03:17
:N Ik geef het op, dit is toch niet te verzinnen..
houdjemondwoensdag 29 april 2020 @ 03:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 april 2020 18:15 schreef amaranta het volgende:

[..]

Blijkbaar doen ze dan een zwangerschapstest.
Dit, want anders mag je niet "zomaar" onder de CT-scan,Röntgenfoto's of in de MRI...
praadjewoensdag 29 april 2020 @ 10:12
Ze is weer helemaal opgeknapt hoor. Dinsdag onder de korsten en dinsdagavond weer helemaal heel.

https://www.instagram.com/p/B_iun8Nnycz/
Leandrawoensdag 29 april 2020 @ 10:16
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:12 schreef praadje het volgende:
Ze is weer helemaal opgeknapt hoor. Dinsdag onder de korsten en dinsdagavond weer helemaal heel.

https://www.instagram.com/p/B_iun8Nnycz/
Ik zie de schade gewoon op de foto's?
Die zijn overigens deels gespiegeld, en verder vooral zo genomen dat je het niet goed ziet, maar op foto 4 zie je het duidelijk zitten, de foto is alleen gespiegeld.

En een flinke voorraad make-up natuurlijk.
Basp1woensdag 29 april 2020 @ 10:21
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:12 schreef praadje het volgende:
Ze is weer helemaal opgeknapt hoor. Dinsdag onder de korsten en dinsdagavond weer helemaal heel.

https://www.instagram.com/p/B_iun8Nnycz/
De nieuwe gekregen pruik idd. _O-

Zou er in die pruiken voor haar geen airbag ingebouwd kunnen worden. :P
Mariposaswoensdag 29 april 2020 @ 10:23
Wat doen zij zo dicht tegen elkaar aan? En mag die vrouw überhaupt dit werk uitvoeren nu? Die hairstylist bedoel ik. :?
Messinawoensdag 29 april 2020 @ 10:25
Lekker een laag plamuur over helende wonden heen smeren, dat zal het herstel vast ten goede komen.

:|W
amarantawoensdag 29 april 2020 @ 10:26
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:23 schreef Mariposas het volgende:
Wat doen zij zo dicht tegen elkaar aan? En mag die vrouw überhaupt dit werk uitvoeren nu? Die hairstylist bedoel ik. :?
Nee lijkt me niet. Maar dat beseffen ze blijkbaar allebei niet. Dus @chindiahair kan binnenkort de toko sluiten
Basp1woensdag 29 april 2020 @ 10:34
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:26 schreef amaranta het volgende:

[..]

Nee lijkt me niet. Maar dat beseffen ze blijkbaar allebei niet. Dus @:chindiahair kan binnenkort de toko sluiten
Dan zou samatha ook allang haar wajong kwijt zijn geweest als de overheid echt hierop beter zou toezien. :P
Didalawoensdag 29 april 2020 @ 10:53
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:25 schreef Messina het volgende:
Lekker een laag plamuur over helende wonden heen smeren, dat zal het herstel vast ten goede komen.

:|W
Echt zo ontzettend dom, maar ja wat verwacht je ook van haar?
Elanwoensdag 29 april 2020 @ 10:57
Hopelijk binnenkort weer een nieuwe RLS over de baby enz _O_
Eightyonewoensdag 29 april 2020 @ 10:59
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:57 schreef Elan het volgende:
Hopelijk binnenkort weer een nieuwe RLS over de baby enz _O_
Zó goed voor hun geestelijke gesteldheid. :')
SEMTEXwoensdag 29 april 2020 @ 11:02
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:25 schreef Messina het volgende:
Lekker een laag plamuur over helende wonden heen smeren, dat zal het herstel vast ten goede komen.

:|W
Ik zag ook flinke hechtingen in haar wang van het glas in haar gezicht, die genezen vast niet zonder iets achter te laten.
mascara-klodderwoensdag 29 april 2020 @ 11:04
Begrijp die laag make-up ook niet en dan nog lekker die mascara en eye-liner bagger op je beschadigde oog :X
Elanwoensdag 29 april 2020 @ 11:11
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:59 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Zó goed voor hun geestelijke gesteldheid. :')
Die staat toch wel op een laag pitje bij haar. Bovendien gaat het de laatste jaren aanzienlijk slechter dan toen ze die reeks soaps met Michael had. Daarna is het pas echt bergafwaarts gegaan, financiële zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld aangezien ze nogal wat nodig heeft voor zichzelf..
MissButterflyywoensdag 29 april 2020 @ 11:11
Ze was eerst toch ook zwanger, met daarna een miskraam?
Was dat van dezelfde kerel of een andere?
praadjewoensdag 29 april 2020 @ 11:14
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 10:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zie de schade gewoon op de foto's?
Die zijn overigens deels gespiegeld, en verder vooral zo genomen dat je het niet goed ziet, maar op foto 4 zie je het duidelijk zitten, de foto is alleen gespiegeld.

En een flinke voorraad make-up natuurlijk.
Ah ja, inderdaad. Gespiegeld natuurlijk, nu zie ik het ook op de laatste foto. Ik vind het trouwens knap dat ze in die poses kan poseren met een gebroken rib en gekneusde wervels. Ik zou denk ik kromlopen van de pijn.
TaksiZonderSuikerwoensdag 29 april 2020 @ 11:15
Wat vreselijk voor die baby en haar andere kinderen.
Sunshine1982woensdag 29 april 2020 @ 11:17
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:15 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Wat vreselijk voor die baby en haar andere kinderen.
Ik vind het respectloos naar haar kinderen toe.
Eightyonewoensdag 29 april 2020 @ 11:19
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:11 schreef Elan het volgende:

[..]

Die staat toch wel op een laag pitje bij haar. Bovendien gaat het de laatste jaren aanzienlijk slechter dan toen ze die reeks soaps met Michael had. Daarna is het pas echt bergafwaarts gegaan, financiële zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld aangezien ze nogal wat nodig heeft voor zichzelf..
Met het niet uitzenden van een nieuwe RLS spaar je iig de nog ongeboren baby, voor zover dat mogelijk is.
Didalawoensdag 29 april 2020 @ 11:30
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:11 schreef MissButterflyy het volgende:
Ze was eerst toch ook zwanger, met daarna een miskraam?
Was dat van dezelfde kerel of een andere?
Volgens de roddels één abortus met Micheal, 1 abortus van Jordi, 2 abortussen met Tangel en haar laatste zwangerschap met Maron zou een miskraam zijn geweest en volgens haar ex bff vriendin Kimberley was het ook een abortus.
En dit kindje is van gekke Gerrit ;)

[ Bericht 8% gewijzigd door Didala op 29-04-2020 11:37:22 ]
Didalawoensdag 29 april 2020 @ 11:36


[ Bericht 100% gewijzigd door Didala op 29-04-2020 11:37:03 ]
Donnawoensdag 29 april 2020 @ 11:41
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:30 schreef Didala het volgende:

[..]

Volgens de roddels één abortus met Micheal, 1 abortus van Jordi, 2 abortussen met Tangel en haar laatste zwangerschap met Maron zou een miskraam zijn geweest en volgens haar ex bff vriendin Kimberley was het ook een abortus.
En dit kindje is van gekke Gerrit ;)
Is anticonceptie zo duur aan die kant van het land? My god. :X
Elanwoensdag 29 april 2020 @ 11:53
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:19 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Met het niet uitzenden van een nieuwe RLS spaar je iig de nog ongeboren baby, voor zover dat mogelijk is.
Weet je niet misschien fleurt ze er van op alle aandacht en geld die het meebrengt.

Ze komt toch wel in de media, dan maar wat positiever dan middels zelfmoordpogingen en een ongeluk.
Andromachewoensdag 29 april 2020 @ 12:45
Deze vrouw gebruikt abortus als de pil. Ik ben pro-abortus, maar hiervan krijg ik een nare smaak in de mond. Echt heel erg. Maar goed, voor de kindjes wel het beste om niet ter wereld te komen. Hoop dat de Kinderbescherming er bovenop zit.
potjecremewoensdag 29 april 2020 @ 12:47
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:41 schreef Donna het volgende:

[..]

Is anticonceptie zo duur aan die kant van het land? My god. :X
Als je geen geld hebt, is het duur.
Marsenalwoensdag 29 april 2020 @ 12:49
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 11:41 schreef Donna het volgende:

[..]

Is anticonceptie zo duur aan die kant van het land? My god. :X
Het is dat we stranden moeten vermijden anders was ik al langsgewipt met een koffertje rubbertjes, spiraaltjes en pessaria. _O-

Overigens denk ik dat je met voor het zingen de kerk uitgaan al betere resultaten moet krijgen dan wat Barbie overkomt.
CherryLipswoensdag 29 april 2020 @ 12:51
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:47 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Als je geen geld hebt, is het duur.
Word er na zo'n abortus niets besproken over anticonceptie?
amarantawoensdag 29 april 2020 @ 12:53
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:51 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Word er na zo'n abortus niets besproken over anticonceptie?
Ze is echt niet dom hoor. Zij wil gewoon zwanger raken!
Marsenalwoensdag 29 april 2020 @ 12:55
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:51 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Word er na zo'n abortus niets besproken over anticonceptie?
Vooraf heb je ook een gesprek met daarna verplicht bedenktijd, als ik me niet vergis. Dat moeten genante gesprekken zijn met barbie.
mailywoensdag 29 april 2020 @ 12:56
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:45 schreef Andromache het volgende:
Deze vrouw gebruikt abortus als de pil. Ik ben pro-abortus, maar hiervan krijg ik een nare smaak in de mond. Echt heel erg. Maar goed, voor de kindjes wel het beste om niet ter wereld te komen. Hoop dat de Kinderbescherming er bovenop zit.
1,5 meter he ......

OT: ik vind dat je gelijk hebt.
Kun je trouwens "eindeloos" abortus laten plegen? :@
Basp1woensdag 29 april 2020 @ 12:57
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:47 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Als je geen geld hebt, is het duur.
Wordt een abortus dan wel door de verzekering gedekt? Hoeveel kost een abortus en hoeveel anticonceptie kun je daar wel niet voor kopen.
Marsenalwoensdag 29 april 2020 @ 13:01
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:56 schreef maily het volgende:

[..]

1,5 meter he ......

OT: ik vind dat je gelijk hebt.
Kun je trouwens "eindeloos" abortus laten plegen? :@
Jazeker, anders krijg je achterkamer-abortussen, of compleet ongeschikte mafketels die alsnog kinderen krijgen. :P
Didalawoensdag 29 april 2020 @ 13:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:57 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Wordt een abortus dan wel door de verzekering gedekt? Hoeveel kost een abortus en hoeveel anticonceptie kun je daar wel niet voor kopen.
Een abortus wordt compleet vergoed uit het basispakket en anticonceptie niet.
Maar ik denk dat mevrouw gewoon lak heeft om welke vorm van anticonceptie ook te gebruiken.
Kim-Hollandwoensdag 29 april 2020 @ 13:04
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:53 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ze is echt niet dom hoor. Zij wil gewoon zwanger raken!
Hehe, eindelijk iemand die het ook helder ziet.
Nog afgezien van of ze wel echt zwanger is want ze heeft uit het verleden geleerd dat daarover liegen beloond wordt met aandacht en een zak geld op de koop toe.

Als ze echt zwanger is wist ze dit al lang want er is volgend mij niemand die zichzelf zo vaak test op een hopelijke zwangerschap na elke neukbeurt dan Samant.
chipitovandenbroekwoensdag 29 april 2020 @ 13:38
quote:
7s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:04 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Hehe, eindelijk iemand die het ook helder ziet.
Nog afgezien van of ze wel echt zwanger is want ze heeft uit het verleden geleerd dat daarover liegen beloond wordt met aandacht en een zak geld op de koop toe.

Als ze echt zwanger is wist ze dit al lang want er is volgend mij niemand die zichzelf zo vaak test op een hopelijke zwangerschap na elke neukbeurt dan Samant.
Dat wijf hoort gewoon in een TBS kliniek is niet helemaal lekker in haar paasei maar de belastingbetaler mag meer weer voor opdraaien.

Ik begrijp ook niet dat haar ouders niet ingrijpen die hebben waarschijnlijk ook al de hoop opgegegven met deze idioot!

[ Bericht 0% gewijzigd door chipitovandenbroek op 29-04-2020 13:50:26 ]
mailywoensdag 29 april 2020 @ 13:49
quote:
2s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:38 schreef chipitovandenbroek het volgende:

[..]

Dat wijf hoort gewoon in een TBS kliniek is niet helemaal lekker in haar paasei maar de belastingbetaler mag meer weer voor opdraaien.

Ik begrijp ook niet dat haar ouders ingrijpen die hebben waarschijnlijk ook al de hoop opgegegeven met deze idioot!
Die grijpen toch niet in?
chipitovandenbroekwoensdag 29 april 2020 @ 13:52
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:49 schreef maily het volgende:

[..]

Die grijpen toch niet in?
Nee die grijpen inderdaan niet in wat een conjo's zijn het allemaal :{

Gelukkig heeft Maikel wel zijn 15 minutes of fame kunnen pakken door Barbie te palen.

Wat een idioten daar in Den Haag tokkie capitol :')
Marsenalwoensdag 29 april 2020 @ 13:53
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:53 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ze is echt niet dom hoor. Zij wil gewoon zwanger raken!
Dat is misschien wel waar maar dan is ze nog steeds dom.

Toen met die realityseries zei iedereen ook steeds ‘als je zoveel geld verdiend met helemaal niks doen ben je echt niet dom hoor’ maar het was dagelijks op tv te zien dat ze wel degelijk zwakbegaafd is.
spectrumanalyserwoensdag 29 april 2020 @ 13:54
Story en Privé zijn de enige die bij deze amoebe goed garen spinnen.
verder een ongekend hoge druk op overheidsdiensten.
Kim-Hollandwoensdag 29 april 2020 @ 13:55
quote:
2s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:38 schreef chipitovandenbroek het volgende:

[..]

Dat wijf hoort gewoon in een TBS kliniek is niet helemaal lekker in haar paasei maar de belastingbetaler mag meer weer voor opdraaien.

Misschien komt ze daar nog wel te zitten aangezien ze zo graag een penozevrouwtje wil zijn. Heb geduld. c_/
mascara-klodderwoensdag 29 april 2020 @ 13:58
quote:
2s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:38 schreef chipitovandenbroek het volgende:

[..]

Dat wijf hoort gewoon in een TBS kliniek is niet helemaal lekker in haar paasei maar de belastingbetaler mag meer weer voor opdraaien.

Ik begrijp ook niet dat haar ouders niet ingrijpen die hebben waarschijnlijk ook al de hoop opgegegven met deze idioot!
Ze is 30, waarom zouden haar ouders in hemelsnaam moeten ingrijpen?
Noekwoensdag 29 april 2020 @ 13:58
quote:
7s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:04 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Hehe, eindelijk iemand die het ook helder ziet.
:D Til er niet te zwaar aan, meid.

Sommigen hebben gewoon geen chill.
mascara-klodderwoensdag 29 april 2020 @ 14:00
quote:
7s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:04 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Hehe, eindelijk iemand die het ook helder ziet.
Volgens mij zien we het allemaal wel zo hier hoor :D ;)
chipitovandenbroekwoensdag 29 april 2020 @ 14:01
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:58 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ze is 30, waarom zouden haar ouders in hemelsnaam moeten ingrijpen?
Omdat het haar ouder zijn :')

Als zelfs je ouders je hebben opgegeven dan ben je wel heel diep gezonken :N

Dat wijf is compleet gestoord en verdient er ook nog haar geld mee gewoon oprotten met die clown aka barbie :W
letmehearyouscreamwoensdag 29 april 2020 @ 14:02
quote:
14s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:55 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Vooraf heb je ook een gesprek met daarna verplicht bedenktijd, als ik me niet vergis. Dat moeten genante gesprekken zijn met barbie.
Bedenktijd in combinatie met Barbie is ook vrij gênant.
Marsenalwoensdag 29 april 2020 @ 14:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 14:02 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Bedenktijd in combinatie met Barbie is ook vrij gênant.
‘Hoeveel dagen bedenktijd? Oh. Vijf. Wat moet ik met die bedenktijd doen dan?’
Basp1woensdag 29 april 2020 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 13:03 schreef Didala het volgende:

[..]

Een abortus wordt compleet vergoed uit het basispakket en anticonceptie niet.
Maar ik denk dat mevrouw gewoon lak heeft om welke vorm van anticonceptie ook te gebruiken.
Bij de 3e abortus gratis verplichte sterilisatie erbij. ^O^
letmehearyouscreamwoensdag 29 april 2020 @ 14:13
Ik weet niet of ze intentioneel zwanger is geworden. Mijn ervaring met lvb'ers/minder begaafde mensen/hoe je het ook wilt noemen is dat de dingen die ze doen, alle keuzes die ze maken of juist niet maken, impulsiever zijn. Ik heb lang gewerkt met minder beperkte cliënten met financiële problemen en veel van hun gedrag staat in het kader van korte termijn-bevrediging zonder het grote plaatje te zien en echt stil te staan bij de gevolgen. Je hebt ze erbij hoor, die alleen denken aan de geilheid en het feit dat condooms of welke AC dan ook gedoe zijn en het lekker op zijn beloop laten.
Bij "vier handen op een buik" zag je wel eens aanstaande ouders die dachten dat ze gewoon niet vruchtbaar waren omdat het ze al best vaak onveilige seks hadden en nog niet zwanger waren geraakt :')

De meeste mensen zullen altijd aan het gevolg denken van onveilige seks, dit al al dan niet voor lief nemen maar ik sluit zeker niet uit dat Barbie daar überhaupt geen zicht op heeft.
chipitovandenbroekwoensdag 29 april 2020 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 14:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik weet niet of ze intentioneel zwanger is geworden. Mijn ervaring met lvb'ers/minder begaafde mensen/hoe je het ook wilt noemen is dat de dingen die ze doen, alle keuzes die ze maken of juist niet maken, impulsiever zijn. Ik heb lang gewerkt met minder beperkte cliënten met financiële problemen en veel van hun gedrag staat in het kader van korte termijn-bevrediging zonder het grote plaatje te zien en echt stil te staan bij de gevolgen. Je hebt ze erbij hoor, die alleen denken aan de geilheid en het feit dat condooms of welke AC dan ook gedoe zijn en het lekker op zijn beloop laten.
Bij "vier handen op een buik" zag je wel eens aanstaande ouders die dachten dat ze gewoon niet vruchtbaar waren omdat het ze al best vaak onveilige seks hadden en nog niet zwanger waren geraakt :')

De meeste mensen zullen altijd aan het gevolg denken van onveilige seks, dit al al dan niet voor lief nemen maar ik sluit zeker niet uit dat Barbie daar überhaupt geen zicht op heeft.
Het is toch nu wel duidelijk dat deze tbs tokkie zwanger zijn ziet als een middel om geld en aandacht te krijgen. :')

Ze geeft geen fuck om haar kinderen dat is ook heel duidelijk :N
Kim-Hollandwoensdag 29 april 2020 @ 14:24
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 14:00 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Volgens mij zien we het allemaal wel zo hier hoor :D ;)
Nee hoor, nog altijd users die denken dat het haar allemaal overkomt alsof ze er niks aan kan doen.
Straks als miskraam nummer zoveel aangekondigd word op Instagram hebben ze weer medelijden met de arme meid die zich al gierend een slag in de pruikenwinkel shopt. :')
mailywoensdag 29 april 2020 @ 14:25
quote:
2s.gif Op woensdag 29 april 2020 14:15 schreef chipitovandenbroek het volgende:

[..]

Het is toch nu wel duidelijk dat deze tbs tokkie zwanger zijn ziet als een middel om geld en aandacht te krijgen. :')

Ze geeft geen fuck om haar kinderen dat is ook heel duidelijk :N
Al die vrijers van haar kan het ook niet schelen.
Didalawoensdag 29 april 2020 @ 15:06
Op insta heeft na het hartje de naam van Gerrit wéér verwijderd. Nu al troubles in babyparadijs?
letmehearyouscreamwoensdag 29 april 2020 @ 15:12
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:06 schreef Didala het volgende:
Op insta heeft na het hartje de naam van Gerrit wéér verwijderd. Nu al troubles in babyparadijs?
Ze blijkt toch niet de moeder.
Bij haar weet je het nooit.
Basp1woensdag 29 april 2020 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:06 schreef Didala het volgende:
Op insta heeft na het hartje de naam van Gerrit wéér verwijderd. Nu al troubles in babyparadijs?
Gerrit heeft zijn groep 8 rekenen nog eens gedaan en denkt dat hij niet de vader is. :D
chipitovandenbroekwoensdag 29 april 2020 @ 15:25
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:12 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ze blijkt toch niet de moeder.
Bij haar weet je het nooit.
Plot twist

Haar moeder is zwanger van Gerrit :')

Nu nog wachten op Rolf die barbie komt bevrijden met een doorgeladen pistool van gekke Gerrit :N
Kupeluwoensdag 29 april 2020 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:12 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ze blijkt toch niet de moeder.
Bij haar weet je het nooit.
Hahahahaha hilarisch!
Kupeluwoensdag 29 april 2020 @ 15:33
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:06 schreef Didala het volgende:
Op insta heeft na het hartje de naam van Gerrit wéér verwijderd. Nu al troubles in babyparadijs?
Hmmm zijn foto’s zijn er nog. Dus er is nog hoop voor gekke Gerrit. De komende uren zijn cruciaal.
Kim-Hollandwoensdag 29 april 2020 @ 15:34
quote:
2s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:25 schreef chipitovandenbroek het volgende:

[..]

Nu nog wachten op Rolf die barbie komt bevrijden met een doorgeladen pistool van gekke Gerrit :N
_O-
mailywoensdag 29 april 2020 @ 15:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 15:06 schreef Didala het volgende:
Op insta heeft na het hartje de naam van Gerrit wéér verwijderd. Nu al troubles in babyparadijs?
Habibi is de papa.
Didalawoensdag 29 april 2020 @ 15:46
Hahaha, heerlijk op dreef allemaal 😂
Mrmimewoensdag 29 april 2020 @ 17:00
Zorgen om puberkinderen vallen helemaal weg als ik het trainwrecklife van Barbie aanschouw :P
Cynix ®woensdag 29 april 2020 @ 17:08
quote:
2s.gif Op woensdag 29 april 2020 14:01 schreef chipitovandenbroek het volgende:
...gewoon oprotten met die clown aka barbie :W
Nee, ze gaat niet oprotten. En al helemaal niet omdat jij, of wie dan ook, dat graag wilt. Het enige wat je zelf kunt doen is haar niet steeds blijven opzoeken.
Cynix ®woensdag 29 april 2020 @ 17:10
quote:
7s.gif Op woensdag 29 april 2020 14:24 schreef Kim-Holland het volgende:
Straks als miskraam nummer zoveel aangekondigd word op Instagram hebben ze weer medelijden met de arme meid die zich al gierend een slag in de pruikenwinkel shopt. :')
Nou, de groep zwelgers is hier op FOK! tamelijk gering, hoor. Er logt hier wel eens een dweperige fan in, maar die zijn in de regel snel weer verdwenen.
Kupeluwoensdag 29 april 2020 @ 17:18
quote:
99s.gif Op woensdag 29 april 2020 17:10 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Nou, de groep zwelgers is hier op FOK! tamelijk gering, hoor. Er logt hier wel eens een dweperige fan in, maar die zijn in de regel snel weer verdwenen.
Ze heeft sinds het ongeluk en nu de liefdesbaby wel
Bijna 20.000 nieuwe volgers/zwelgers op insta. Vanuit dat oogpunt een groot succes!
mailywoensdag 29 april 2020 @ 17:29
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 17:18 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Ze heeft sinds het ongeluk en nu de liefdesbaby wel
Bijna 20.000 nieuwe volgers/zwelgers op insta. Vanuit dat oogpunt een groot succes!
Welk ongeluk en welke liefdesbaby?
Kupeluwoensdag 29 april 2020 @ 17:36
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 17:29 schreef maily het volgende:

[..]

Welk ongeluk en welke liefdesbaby?
8)7 ach natuurlijk... om verwarring te verkopen: het meest recente ziekenhuisbezoek en de meest recente liefdesbaby hebben beiden voor een groot aantal extra volgers gezorgd !
mailywoensdag 29 april 2020 @ 17:42
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 17:36 schreef Kupelu het volgende:

[..]

8)7 ach natuurlijk... om verwarring te voorkomen: het meest recente ziekenhuisbezoek en de meest recente liefdesbaby hebben beiden voor een groot aantal extra volgers gezorgd !
^O^
Olewoensdag 29 april 2020 @ 17:47
:D
Olewoensdag 29 april 2020 @ 17:48
oh ik geloof dat de OP weer bijgewerkt kan worden :')
mailywoensdag 29 april 2020 @ 18:08
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 17:48 schreef Ole het volgende:
oh ik geloof dat de OP weer bijgewerkt kan worden :')
gerrit
-river-woensdag 29 april 2020 @ 18:12
Hebben ze de verkeerde ooievaar aangereden. #megerritexit
Andromachewoensdag 29 april 2020 @ 18:13
Ik ben toch zo benieuwd naar wat de ouders er nu van vinden en de broer.
Sourywoensdag 29 april 2020 @ 18:15
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:53 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ze is echt niet dom hoor. Zij wil gewoon zwanger raken!
En dat is slim?
Olewoensdag 29 april 2020 @ 18:23
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 18:13 schreef Andromache het volgende:
Ik ben toch zo benieuwd naar wat de ouders er nu van vinden en de broer.
Zijn ook niet bepaald de grootste lichten. Maar heb de indruk dat die hun handen er vanaf hebben getrokken. Volgens mij weinig of geen contact meer. Maar vast iemand in dit topic die dat meer paraat heeft dan ik!
mailywoensdag 29 april 2020 @ 18:53
quote:
11s.gif Op woensdag 29 april 2020 18:15 schreef Soury het volgende:

[..]

En dat is slim?
Wie heeft het over slim? Dit is het Barbie-topic, jeweetz ....
Sourywoensdag 29 april 2020 @ 18:54
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 18:53 schreef maily het volgende:

[..]

Wie heeft het over slim? Dit is het Barbie-topic, jeweetz ....
Oh ja, zwanger worden om een vent bij je te houden. :D Zo sneu
amarantawoensdag 29 april 2020 @ 19:01
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 18:54 schreef Soury het volgende:

[..]

Oh ja, zwanger worden om een vent bij je te houden. :D Zo sneu
Het gaat haar denk ik niet om de gast. Maar echt om de baby.
amarantawoensdag 29 april 2020 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 18:54 schreef Soury het volgende:

[..]

Oh ja, zwanger worden om een vent bij je te houden. :D Zo sneu
Maar dat heet toch een “keep a nigga baby” ?
Sourywoensdag 29 april 2020 @ 19:06
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 19:03 schreef amaranta het volgende:

[..]

Maar dat heet toch een “keep a nigga baby” ?
Gelukkig nog nooit van gehoord
Deisyywoensdag 29 april 2020 @ 19:18
95096825_2869434773112461_8982378260780285952_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=htd5wTaORwYAX_e4G4O&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&_nc_tp=7&oh=6d972a9aae3e5ec7ef4bddea9b2fec10&oe=5ECD6930

Ontwaken uit coma ook echt :')
potjecremewoensdag 29 april 2020 @ 19:31
Doet Helga van Leur aan swingen?
Smallishwoensdag 29 april 2020 @ 19:31
Wat is dat onfrisse schandaal van Willem Alexander? :o
Smallishwoensdag 29 april 2020 @ 19:31
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 19:31 schreef potjecreme het volgende:
Doet Helga van Leur aan swingen?
:D
amarantawoensdag 29 april 2020 @ 19:45
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 19:31 schreef Smallish het volgende:
Wat is dat onfrisse schandaal van Willem Alexander? :o
Hij had geen sokken aan in zn pattas
hierissieweerwoensdag 29 april 2020 @ 20:08
quote:
14s.gif Op woensdag 29 april 2020 12:49 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Het is dat we stranden moeten vermijden anders was ik al langsgewipt met een koffertje rubbertjes, spiraaltjes en pessaria. _O-

Overigens denk ik dat je met voor het zingen de kerk uitgaan al betere resultaten moet krijgen dan wat Barbie overkomt.
Maar om zingen voor de kerk goed effectief te maken moet je wel kunnen tellen
Smallishwoensdag 29 april 2020 @ 20:14
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2020 19:45 schreef amaranta het volgende:

[..]

Hij had geen sokken aan in zn pattas
:D
Kupeluwoensdag 29 april 2020 @ 22:52
*O* JA!!! Gerrit is terug! *O*

Hij mag weer achter het hartje op insta. Ennnnn...in de profielfoto!! Pfff gelukkig maar ... alles voor de baby. ❤
-river-donderdag 30 april 2020 @ 07:29
Gelukkig, hoezee voor Gerritje *O* *O* *O*
Wat fijn dat hun relatie zo stabiel is :')
amarantadonderdag 30 april 2020 @ 09:27
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 07:29 schreef -river- het volgende:
Gelukkig, hoezee voor Gerritje *O* *O* *O*
Wat fijn dat hun relatie zo stabiel is :')
En dat hij de “Mogelijke” baby van een “mogelijk” andere vader gaat opvoeden.
Didaladonderdag 30 april 2020 @ 10:28
En dan een foto plaatsen van voor het ongeluk. Egte lievduh overleef allus!
Kupeludonderdag 30 april 2020 @ 12:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 10:28 schreef Didala het volgende:
En dan een foto plaatsen van voor het ongeluk. Egte lievduh overleef allus!
Jammer hè dat ze spellingscorrectie heeft.
bloempje-moidonderdag 30 april 2020 @ 15:49
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
https://www.instagram.com/p/B_mywPYp0Wr/
Sunshine1982donderdag 30 april 2020 @ 15:51
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
:X
suzebol75donderdag 30 april 2020 @ 15:56
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
https://www.instagram.com/p/B_mywPYp0Wr/
!!!!
En dat ook nog met al die gebroken of gekneusde wervels??? Ik weet niet welke pijnstillers zij heeft....
mailydonderdag 30 april 2020 @ 15:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:56 schreef suzebol75 het volgende:

[..]

!!!!
En dat ook nog met al die gebroken of gekneusde wervels??? Ik weet niet welke pijnstillers zij heeft....
En zwanger.

Wie zijn voordeur is het trouwens?
Didaladonderdag 30 april 2020 @ 16:22
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
https://www.instagram.com/p/B_mywPYp0Wr/
superwoman...oh nee dat is Mo al!
Sjee zij heeft echt goede drugs medicijnen!
Kim-Hollanddonderdag 30 april 2020 @ 17:05
Je zal hun als buren hebben, ben je mooi klaar mee. Hoop dat de woningbouw ook een mooie rekening stuurt. Kan ze daarvoor alvast een nieuwe leugen verzinnen aan Story. Mijn hemel, wat een paupers. :r

[ Bericht 20% gewijzigd door Cynix ® op 02-05-2020 10:25:57 (Foei, Kim! ) ]
Noekdonderdag 30 april 2020 @ 17:49
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:56 schreef suzebol75 het volgende:

[..]

!!!!
En dat ook nog met al die gebroken of gekneusde wervels??? Ik weet niet welke pijnstillers zij heeft....
Die heeft een pijngrens waar je eng van wordt. Ze had haar (wat was het ook alweer??) ook gebroken en zat gewoon op de scooter. Op karakter gewoon! :o
Ze springt uit keukenramen en staat gewoon weer op. Iedereen doet echt heel kut over haar maar ze grenst aan een soort van supervrouw, macht, wezen!
spectrumanalyserdonderdag 30 april 2020 @ 17:57
Je eigen deur intrappen omdat je de sleutel kwijt bent?
Mogelijk kan haar IQ een negatief getal zijn.
Sourydonderdag 30 april 2020 @ 17:59
quote:
17s.gif Op donderdag 30 april 2020 17:49 schreef Noek het volgende:

[..]

Die heeft een pijngrens waar je eng van wordt. Ze had haar (wat was het ook alweer??) ook gebroken en zat gewoon op de scooter. Op karakter gewoon! :o
Ze springt uit keukenramen en staat gewoon weer op. Iedereen doet echt heel kut over haar maar ze grenst aan een soort van supervrouw, macht, wezen!
Ik kreeg een ban omdat ik zei dat ze van de stoeprand was afgesprongen :D
ItsTheBradgeHeredonderdag 30 april 2020 @ 18:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
https://www.instagram.com/p/B_mywPYp0Wr/
Wat ben ik blij dat dit mijn buren niet zijn, wat een asociale troep..
praadjedonderdag 30 april 2020 @ 18:37
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
https://www.instagram.com/p/B_mywPYp0Wr/
Wat een stelletje randdebielen zeg :r En er dan ook nog zo trots op zijn dat ze het op Insta zetten. Was er hier iemand die suggereerde dat ze best slim is :?

[ Bericht 0% gewijzigd door praadje op 30-04-2020 23:16:28 ]
Sunshine1982donderdag 30 april 2020 @ 18:38
Die deur krijgen ze wel heel makkelijk open getrapt. Goeie sloten wel.

Wie is dat domme wijf die op de achtergrond aan het blèren is?
praadjedonderdag 30 april 2020 @ 18:42
En dan over een paar weken weer blèren dat ze een miskraam heeft gehad (mocht ze echt zwanger zijn)
Kim-Hollanddonderdag 30 april 2020 @ 18:45
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 18:37 schreef praadje het volgende:

[..]

Wat een stelletje randdebielen zeg :r En het dan ook nog zo trots op zijn dat ze het op Insta zetten. Was er hier iemand die suggereerde dat ze best slim is :?
Ja IK! Want ze heeft toch iedereen maar weer mooi om de tuin geleid met haar leugens en daarmee weer een volle neus portemonnee gescoord. Zo gewiekst is ze wel. Best slim toch?! :') _O-
praadjedonderdag 30 april 2020 @ 18:47
quote:
6s.gif Op donderdag 30 april 2020 18:45 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja IK! Want ze heeft toch iedereen maar weer mooi om de tuin geleid met haar leugens en daarmee weer een volle neus portemonnee gescoord. Zo gewiekst is ze wel. Best slim toch?! :') _O-
Ja maar dat is meer inhaligheid dan slimheid volgens mij. Zie het als een free lance dramaqueen. Als ze geld nodig heeft even drama creëren.
Kim-Hollanddonderdag 30 april 2020 @ 18:54
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 18:47 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja maar dat is meer inhaligheid dan slimheid volgens mij. Zie het als een free lance dramaqueen. Als ze geld nodig heeft even drama creëren.
Ook als de drama nog niet aan de hand is weet ze te scoren bij Story.
Even Peter bellen voor een shoot> https://www.fotosmulders.nl/zoeken.php zoek op haar naam en check die pruik op het strand :') Ik wacht trouwens op de nieuwe zwangerschaps-serie. *)
praadjedonderdag 30 april 2020 @ 18:57
quote:
6s.gif Op donderdag 30 april 2020 18:54 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ook als de drama nog niet aan de hand is weet ze te scoren bij Story.
Even Peter bellen voor een shoot> https://www.fotosmulders.nl/zoeken.php zoek op haar naam en check die pruik op het strand :') Ik wacht trouwens op de nieuwe zwangerschaps-serie. *)
:D
mailydonderdag 30 april 2020 @ 18:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2020 15:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Op Instagram staat nu een filmpje dat ze de voordeur intrappen omdat ze de sleutel kwijt zijn. Serieus...
https://www.instagram.com/p/B_mywPYp0Wr/
@kree ideetje voor je moeder? ;)
kreedonderdag 30 april 2020 @ 19:09
quote:
1s.gif Op donderdag 30 april 2020 18:58 schreef maily het volgende:

[..]

@:kree ideetje voor je moeder? ;)
Haha nou mss was ze er in staat toe geweest als ik geen sleutel had gegeven.

Maar ff ik vindt t prima he die humor, maar wat ik in R&P post is wel echt serieus en opzich geen geintje. Nu is het lastig hier want wil ook liever lachen enzo. Maar probeer die twee klein beetje gescheiden te houden.
supernigerdonderdag 30 april 2020 @ 21:15
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2020 19:18 schreef Deisyy het volgende:
[ afbeelding ]

Ontwaken uit coma ook echt :')
Wat zielig voor Peter Jan Rens.
Incadonderdag 30 april 2020 @ 22:28
Bij de laatste bevalling was ze bijna dood hoe zal dat nu verlopen?
Oledonderdag 30 april 2020 @ 22:29
quote:
10s.gif Op donderdag 30 april 2020 19:09 schreef kree het volgende:

[..]

Haha nou mss was ze er in staat toe geweest als ik geen sleutel had gegeven.

Maar ff ik vindt t prima he die humor, maar wat ik in R&P post is wel echt serieus en opzich geen geintje. Nu is het lastig hier want wil ook liever lachen enzo. Maar probeer die twee klein beetje gescheiden te houden.
^O^ Dit is SHO geen R&P!
kreedonderdag 30 april 2020 @ 23:43
quote:
1s.gif Op donderdag 30 april 2020 22:29 schreef Ole het volgende:

[..]

^O^ Dit is SHO geen R&P!
Ik weet het maar komt weer door die stomme @ quote, het maakt me niet uit btw, maar zal er ff rekening mee houden. ;)
kleinvogelijnvrijdag 1 mei 2020 @ 00:41
https://www.instagram.com/p/B_nsyjCJ71U/?igshid=ocxcfx1e013t

Gelukkig is ze in de Heer, dan zal alles wel goedkomen! :Y 8)7
vencodarkvrijdag 1 mei 2020 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 00:41 schreef kleinvogelijn het volgende:
https://www.instagram.com/p/B_nsyjCJ71U/?igshid=ocxcfx1e013t

Gelukkig is ze in de Heer, dan zal alles wel goedkomen! :Y 8)7
Alweer 8 weken...wat gaat de tijd snel, zegt ze.
Ze weet het toch net een paar dagen of niet? :?
Messinavrijdag 1 mei 2020 @ 08:51
https://www.telegraaf.nl/(...)lijven-ervan-smullen

Niet Premium over "onze" favoriete biz mongwapjes!
Didalavrijdag 1 mei 2020 @ 09:17
Gekke Gerrit lijkt in veel filmpjes op Instagram zwaar onder invloed. De manier waarop hij praat en zijn gehele uitstraling is niet helder.

https://www.instagram.com/p/B_nsyjCJ71U/?igshid=1xgdj4bs2id4b
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 09:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 09:17 schreef Didala het volgende:
Gekke Gerrit lijkt in veel filmpjes op Instagram zwaar onder invloed. De manier waarop hij praat en zijn gehele uitstraling is niet helder.

https://www.instagram.com/p/B_nsyjCJ71U/?igshid=1xgdj4bs2id4b
Daar selecteert ze haar neukertjes voor een paar maanden ook op. Ze moeten haar wel wat te bieden hebben in de vorm van drugs en drank. 8-)
Als je de reacties leest van het artikel op misdaadjournalist weet je uit welke hoek Samant eindelijk haar ware heeft gevist. De vrouw die ze zo graag wil zijn staat ook in de comments. Ze heeft zelfs haar uiterlijk aangepast op nagebootst van deze mevrouw waar ze in het verleden ook vaak mee op Insta stond. B-)
Didalavrijdag 1 mei 2020 @ 09:46
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 09:39 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Daar selecteert ze haar neukertjes voor een paar maanden ook op. Ze moeten haar wel wat te bieden hebben in de vorm van drugs en drank. 8-)
Als je de reacties leest van het artikel op misdaadjournalist weet je uit welke hoek Samant eindelijk haar ware heeft gevist. De vrouw die ze zo graag wil zijn staat ook in de comments. Ze heeft zelfs haar uiterlijk aangepast op nagebootst van deze mevrouw waar ze in het verleden ook vaak mee op Insta stond. B-)
Ahhh C. ja! Ik heb het nu gelezen! Verdomd...
leolinedancevrijdag 1 mei 2020 @ 09:56
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 09:39 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Daar selecteert ze haar neukertjes voor een paar maanden ook op. Ze moeten haar wel wat te bieden hebben in de vorm van drugs en drank. 8-)
Als je de reacties leest van het artikel op misdaadjournalist weet je uit welke hoek Samant eindelijk haar ware heeft gevist. De vrouw die ze zo graag wil zijn staat ook in de comments. Ze heeft zelfs haar uiterlijk aangepast op nagebootst van deze mevrouw waar ze in het verleden ook vaak mee op Insta stond. B-)
Deze?

barb.jpg
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 10:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 09:56 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Deze?

Jup. :Y
Andromachevrijdag 1 mei 2020 @ 10:26
Jongens, praat eens niet in raadselen... Uit welke hoek is Gekke Gerrit getrokken en wie is C?
leolinedancevrijdag 1 mei 2020 @ 10:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 10:26 schreef Andromache het volgende:
Jongens, praat eens niet in raadselen... Uit welke hoek is Gekke Gerrit getrokken en wie is C?
https://www.instagram.com/p/BxXIqTtBwDW/?hl=nl
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 11:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 10:26 schreef Andromache het volgende:
Jongens, praat eens niet in raadselen... Uit welke hoek is Gekke Gerrit getrokken en wie is C?
Google op > weduwe Piet Pronk.
Basp1vrijdag 1 mei 2020 @ 11:20
Is gekke Gerrit dan een zoon van Piet pronk? :?
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 11:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 11:20 schreef Basp1 het volgende:
Is gekke Gerrit dan een zoon van Piet pronk? :?
Nee, de broer van Barend Meerts, de man die zich na Piet P de vriend mocht noemen van C. en ook niet lang daarna overleed.
https://www.parool.nl/col(...)%2Fwww.google.com%2F
Andromachevrijdag 1 mei 2020 @ 11:36
Wat erg. Michael, z.s.m. met Jeugdzorg om tafel, moeders gaat met keiharde criminelen om... :X
Messinavrijdag 1 mei 2020 @ 11:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 11:36 schreef Andromache het volgende:
Wat erg. Michael, z.s.m. met Jeugdzorg om tafel, moeders gaat met keiharde criminelen om... :X
De kinderen zijn al van haar weggenomen, wat wil jeugdzorg nog meer doen dan?
Andromachevrijdag 1 mei 2020 @ 12:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 11:48 schreef Messina het volgende:

[..]

De kinderen zijn al van haar weggenomen, wat wil jeugdzorg nog meer doen dan?
Ik hoop dat het contact onder toezicht niet uitgebreid is naar onbegeleid contact, zo ja, dan zou ik als vader, dit wetende, z.s.m. vragen aan Jeugdzorg om alle contact weer onder toezicht te doen.
TaksiZonderSuikervrijdag 1 mei 2020 @ 13:17
Zou Gerrit de ziekte van Pfeiffer hebben?
Didalavrijdag 1 mei 2020 @ 13:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 13:17 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Zou Gerrit de ziekte van Pfeiffer hebben?
Ik denk dat hij slapend/liggend zijn geld verdiend 😂
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 13:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 13:17 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Zou Gerrit de ziekte van Pfeiffer hebben?
Lol. Die lamzak zie je alleen maar liggend inderdaad.

Hebben die kerels trouwens geen eigen huis? dat ze altijd direct bij haar inwonen voor zolang hun labiele relatie duurt. :')
Andromachevrijdag 1 mei 2020 @ 13:57
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 13:50 schreef Kim-Holland het volgende:

[.

Hebben die kerels trouwens geen eigen huis? dat ze altijd direct bij haar inwonen voor zolang hun labiele relatie duurt. :')
Zo deed Holleeder het ook. Zo rollen de criminelen. Of zielige ventjes die je bij Opgelicht ziet parasiteren op makke en zwakke vrouwtjes.
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 14:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 13:57 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zo deed Holleeder het ook. Zo rollen de criminelen. Of zielige ventjes die je bij Opgelicht ziet parasiteren op makke en zwakke vrouwtjes.
Vreselijk toch. :{ Maar dat doen die vrouwtjes natuurlijk ook zelf.
In het geval van Samant mag een kerel volgens mij sowieso niet alleen de deur uit want dan is ze gelijk weer jaloers. [zie Maron] :')
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 14:31
Vignet_SamanthaDeJong-221x221.jpg

Barbie wil na acht weken samenwonen met vriend

Het ongeluk waarbij Barbie betrokken was, was zo heftig dat er zelfs een traumahelikopter werd ingeschakeld. Terwijl de andere twee inzittenden er met lichte verwondingen vanaf kwamen, was de voormalig realityster ernstig gewond. Aan weekblad Story vertelt ze over de crash en over haar kersverse liefdesgeluk.

Afscheid genomen
,,We zaten met ‘n drieën in de auto. Mijn vriend Gerrit, een andere vriend en ik. En ineens was daar die crash.” Van het ongeluk zelf kan Barbie zich niets meer herinneren. ,,Ik kreeg een klap en daarna werd alles zwart.” Volgens Barbie was haar toestand zo zorgelijk dat haar ouders te horen kregen dat ze misschien niet meer wakker zou worden. ,,Zij hebben afscheid van me moeten nemen. Iedereen dacht dat ik zou sterven en ineens werd ik dus wakker.” :')

Stukje grond op kamp
Inmiddels is Barbie weer thuis en wordt ze goed verzorgd door haar vriend Gerrit, van wie ze nu een aantal weken zwanger is. Ondanks de flinke klap gaat het goed met het kindje. ,,Gerrit en ik hebben terug zitten rekenen en ik ben dus direct bij onze eerste keer in verwachtig geraakt. En dat terwijl ik zo’n staafje in mijn arm heb.” Volgens Samantha werkt dat ‘staafje’, een implanon, niet goed. ,,Dat blijkt maar weer.” Hoewel Samantha en Gerrit dus nog niet zo lang bij elkaar zijn, zo’n acht weken pas, zien ze een toekomst met elkaar zeker zitten. ,,Gerrit wil een stuk grond op het kamp kopen waar hij altijd gewoond heeft. Tot die tijd houd ik in elk geval mijn eigen huisje aan en daarna gaan we samenwonen.” Als het aan barbie ligt zal ze ook weer snel op televisie te zien zijn. ,,Ik heb besloten om mijn tv-carrière weer op te pakken. Ik weet nu precies wat ik wel en niet wil en wat wel en niet goed voor me is.” :')

https://www.ditjesendatje(...)menwonen-met-vriend/
mailyvrijdag 1 mei 2020 @ 14:33
quote:
7s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 14:31 schreef Kim-Holland het volgende:
Barbie wil na acht weken samenwonen met vriend

Het ongeluk waarbij Barbie betrokken was, was zo heftig dat er zelfs een traumahelikopter werd ingeschakeld. Terwijl de andere twee inzittenden er met lichte verwondingen vanaf kwamen, was de voormalig realityster ernstig gewond. Aan weekblad Story vertelt ze over de crash en over haar kersverse liefdesgeluk.

Afscheid genomen
,,We zaten met ‘n drieën in de auto. Mijn vriend Gerrit, een andere vriend en ik. En ineens was daar die crash.” Van het ongeluk zelf kan Barbie zich niets meer herinneren. ,,Ik kreeg een klap en daarna werd alles zwart.” Volgens Barbie was haar toestand zo zorgelijk dat haar ouders te horen kregen dat ze misschien niet meer wakker zou worden. ,,Zij hebben afscheid van me moeten nemen. Iedereen dacht dat ik zou sterven en ineens werd ik dus wakker.” :')

Stukje grond op kamp
Inmiddels is Barbie weer thuis en wordt ze goed verzorgd door haar vriend Gerrit, van wie ze nu een aantal weken zwanger is. Ondanks de flinke klap gaat het goed met het kindje. ,,Gerrit en ik hebben terug zitten rekenen en ik ben dus direct bij onze eerste keer in verwachtig geraakt. En dat terwijl ik zo’n staafje in mijn arm heb.” Volgens Samantha werkt dat ‘staafje’, een implanon, niet goed. ,,Dat blijkt maar weer.” Hoewel Samantha en Gerrit dus nog niet zo lang bij elkaar zijn, zo’n acht weken pas, zien ze een toekomst met elkaar zeker zitten. ,,Gerrit wil een stuk grond op het kamp kopen waar hij altijd gewoond heeft. Tot die tijd houd ik in elk geval mijn eigen huisje aan en daarna gaan we samenwonen.” Als het aan barbie ligt zal ze ook weer snel op televisie te zien zijn. ,,Ik heb besloten om mijn tv-carrière weer op te pakken. Ik weet nu precies wat ik wel en niet wil en wat wel en niet goed voor me is.” :')

https://www.ditjesendatje(...)menwonen-met-vriend/
Wie gaat haar nu weer verhoeren?
En op het kamp is wel veilig natuurlijk want daar is geen corona.
Marsenalvrijdag 1 mei 2020 @ 14:35
Doet dus wel aan voorbehoedmiddelen, maar dat staafje heb ik niet eerder van gehoord, doet dat iets met je hormonen ofzo?
Kim-Hollandvrijdag 1 mei 2020 @ 14:38
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 14:35 schreef Marsenal het volgende:
Doet dus wel aan voorbehoedmiddelen
Geloof je het zelf? :')
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 14:51
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 14:35 schreef Marsenal het volgende:
Doet dus wel aan voorbehoedmiddelen, maar dat staafje heb ik niet eerder van gehoord, doet dat iets met je hormonen ofzo?
Ja in je arm. Geeft dan langzaam hormonen af.
Maar bij haar werkt het niet dus! oO<
Donnavrijdag 1 mei 2020 @ 14:59
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 14:35 schreef Marsenal het volgende:
Doet dus wel aan voorbehoedmiddelen, maar dat staafje heb ik niet eerder van gehoord, doet dat iets met je hormonen ofzo?
Implanon. Geeft idd hormonen af. Je moet 'm welk elke 3 jaar (dacht ik) vervangen.
Maar goed ze leek er al zeker van te zijn dat het niet goed werkt, dus misschien had ze iets anders moeten kiezen. :X
TaksiZonderSuikervrijdag 1 mei 2020 @ 15:03
Ik geloof er geen ruk van dat zij zo’n implanon heeft gehad. Een kind is weer aandacht en daar draait het bij onze Samant allemaal om.
soapievrijdag 1 mei 2020 @ 15:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 14:33 schreef maily het volgende:

[..]

Wie gaat haar nu weer verhoeren?
En op het kamp is wel veilig natuurlijk want daar is geen corona.
Pfff, wat een figuren. Op het kamp wonen, een baby en weer op tv. Wat wordt het deze keer? 'Barbies kampbaby' ofzo???
Magicavrijdag 1 mei 2020 @ 15:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 15:03 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Ik geloof er geen ruk van dat zij zo’n implanon heeft gehad. Een kind is weer aandacht en daar draait het bij onze Samant allemaal om.
Ach wel nee. Maar die zwangerschap lijkt me ook weer een twijfelgeval.. hoop ik :')
Basp1vrijdag 1 mei 2020 @ 15:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 15:13 schreef soapie het volgende:

[..]

Pfff, wat een figuren. Op het kamp wonen, een baby en weer op tv. Wat wordt het deze keer? 'Barbies kampbaby' ofzo???
Nee dat moeten ze over meer seizoenen uitsmeren eerste seizoen wordt alleen baby en wat samenwoon strubbelingen in Scheveningen. 8-)
mailyvrijdag 1 mei 2020 @ 15:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 15:39 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Nee dat moeten ze over meer seizoenen uitsmeren eerste seizoen wordt alleen baby en wat samenwoon strubbelingen in Scheveningen. 8-)
Nja sowieso zijn er nu geen opnames (!!) ....
Kupeluvrijdag 1 mei 2020 @ 15:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 14:33 schreef maily het volgende:

[..]

Wie gaat haar nu weer verhoeren?
En op het kamp is wel veilig natuurlijk want daar is geen corona.
Precies. Op het kamp is het veilig! Zonder gordel, condoom of Corona! *O*
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 16:00
Heeft Jake al commentaar gegeven?
doekavrijdag 1 mei 2020 @ 17:16
Is er nog een omroep is daar zin in heeft? Haar programma is toch niet voor niets van de televisie gehaald?
mailyvrijdag 1 mei 2020 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 17:16 schreef doeka het volgende:
Is er nog een omroep is daar zin in heeft? Haar programma is toch niet voor niets van de televisie gehaald?
Ik zie hen ervoor aan dat ze gaan vloggen.
amarantavrijdag 1 mei 2020 @ 17:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 17:22 schreef maily het volgende:

[..]

Ik zie hen ervoor aan dat ze gaan vloggen.
SBS 6
DustinHendersonvrijdag 1 mei 2020 @ 18:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 15:13 schreef soapie het volgende:

[..]

Pfff, wat een figuren. Op het kamp wonen, een baby en weer op tv. Wat wordt het deze keer? 'Barbies kampbaby' ofzo???
Barbies' new belly, van bijna dood tot kampernellie
vencodarkvrijdag 1 mei 2020 @ 18:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 15:03 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Ik geloof er geen ruk van dat zij zo’n implanon heeft gehad. Een kind is weer aandacht en daar draait het bij onze Samant allemaal om.
Stom toeval natuurlijk dat het net bij haar niet werkt. :') Al kan dat misschien wel.
Sterilisatie is wellicht verstandiger dan.
mailyvrijdag 1 mei 2020 @ 18:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:30 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Barbies' new belly, van bijna dood tot kampernellie
_O-
amarantavrijdag 1 mei 2020 @ 18:41
Heeft ‘se nieuwe lovurr’ eigenlijk kinderen uit eerdere relaties?
Simone010vrijdag 1 mei 2020 @ 18:47
Maar eigenlijk is het niet zo raar dat de keuze op gekke Gerrit is gekozen, tijdens de ''hoogtij'' dagen met anabool van der Plas zijn ze ook al eens gepakt tijdens het knippen/met een enorme zak met wiet. Anabool van der Plas was toen ook bij Satudarah gegaan, die op hun beurt weer feest langs de costa vieren. Ineens werd er niets meer vernomen van zijn motorclub lidmaatschap, waar je overigens ook niet zo vanaf komt als je full member ben, en dat was ie... maar werd er gezellig een cafe geopend in Spanje, waar geen droog brood werd verdiend, behalve in de boeken dan. De anabool heeft toen nog een taakstraf gekregen en moest 60 uur schoffelen voor het bezit van 17 kg hennep, wapen bezit en een grondstof voor XTC.. Barbie zelf natuurlijk niet zo slim is ze nou ook wel weer maar ze was daar wel aanwezig, met haar dikke lippen door 't oog van de naald geglipt. Maar gekke Gerrit..die komt uit hetzelfde hoekje...het shopt zo lekker weg al dat zwarte geld.
vencodarkvrijdag 1 mei 2020 @ 18:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:41 schreef amaranta het volgende:
Heeft ‘se nieuwe lovurr’ eigenlijk kinderen uit eerdere relaties?
Ik wil daar wel een weddenschapje van wel voor afsluiten hoor. :Y
mailyvrijdag 1 mei 2020 @ 18:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:52 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik wil daar wel een weddenschapje van wel voor afsluiten hoor. :Y
Ik gok op twee van drie verschillende moeders.
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 19:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:56 schreef maily het volgende:

[..]

Ik gok op twee van drie verschillende moeders.
:D
Souryvrijdag 1 mei 2020 @ 19:07
Waarom is er geen DNA test voor moeders :?
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 19:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:07 schreef Soury het volgende:
Waarom is er geen DNA test voor moeders :?
In theorie kan er ook een eitje geïmplanteerd zijn hè! Je weet nooit in deze tijden van aliens illuminatie en alles!
Souryvrijdag 1 mei 2020 @ 19:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:10 schreef Ole het volgende:

[..]

In theorie kan er ook een eitje geïmplanteerd zijn hè! Je weet nooit in deze tijden van aliens illuminatie en alles!
Ohh ik maakte een grapje :D
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 19:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:12 schreef Soury het volgende:

[..]

Ohh ik maakte een grapje :D
Joh! :P
Hilzillahvrijdag 1 mei 2020 @ 19:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:30 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Barbies' new belly, van bijna dood tot kampernellie
Goffer! 🤣🤣🤣
Noekvrijdag 1 mei 2020 @ 19:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:10 schreef Ole het volgende:

[..]

In theorie kan er ook een eitje geïmplanteerd zijn hè! Je weet nooit in deze tijden van aliens illuminatie en alles!
Zwangert van 5G
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 19:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:21 schreef Noek het volgende:

[..]

Zwangert van 5G
Ik wist dat ik iets vergeten was 8)7
Kupeluvrijdag 1 mei 2020 @ 19:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:38 schreef vencodark het volgende:

[..]

Stom toeval natuurlijk dat het net bij haar niet werkt. :') Al kan dat misschien wel.
Sterilisatie is wellicht verstandiger dan.
Ja of hij zit er al meer dan 3 jaar in tja dan werrekt ie nie.
Souryvrijdag 1 mei 2020 @ 19:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:27 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Ja of hij zit er al meer dan 3 jaar in tja dan werrekt ie nie.
4 keer per jaar
Olevrijdag 1 mei 2020 @ 19:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:27 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Ja of hij zit er al meer dan 3 jaar in tja dan werrekt ie nie.
Ja maar ze is afgelopen 3 jaar tig keer zwanger geweest
mailyvrijdag 1 mei 2020 @ 19:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:10 schreef Ole het volgende:

[..]

In theorie kan er ook een eitje geïmplanteerd zijn hè! Je weet nooit in deze tijden van aliens illuminatie aluminium hoedjes en alles!
AgnesGruvrijdag 1 mei 2020 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:30 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Barbies' new belly, van bijna dood tot kampernellie
Geweldige TT voor het nieuwe topic _O_
Kupeluvrijdag 1 mei 2020 @ 21:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:29 schreef Ole het volgende:

[..]

Ja maar ze is afgelopen 3 jaar tig keer zwanger geweest
Tja misschien was plaatsingsdatum wel 4/5 jaar geleden. Net na hoe heet ie... Milano Angelo Luciano?
Kupeluvrijdag 1 mei 2020 @ 21:53
Kampernellie met gangster baby belly *O*
girlnextdoor.zaterdag 2 mei 2020 @ 00:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:47 schreef Simone010 het volgende:
Maar eigenlijk is het niet zo raar dat de keuze op gekke Gerrit is gekozen, tijdens de ''hoogtij'' dagen met anabool van der Plas zijn ze ook al eens gepakt tijdens het knippen/met een enorme zak met wiet. Anabool van der Plas was toen ook bij Satudarah gegaan, die op hun beurt weer feest langs de costa vieren. Ineens werd er niets meer vernomen van zijn motorclub lidmaatschap, waar je overigens ook niet zo vanaf komt als je full member ben, en dat was ie... maar werd er gezellig een cafe geopend in Spanje, waar geen droog brood werd verdiend, behalve in de boeken dan. De anabool heeft toen nog een taakstraf gekregen en moest 60 uur schoffelen voor het bezit van 17 kg hennep, wapen bezit en een grondstof voor XTC.. Barbie zelf natuurlijk niet zo slim is ze nou ook wel weer maar ze was daar wel aanwezig, met haar dikke lippen door 't oog van de naald geglipt. Maar gekke Gerrit..die komt uit hetzelfde hoekje...het shopt zo lekker weg al dat zwarte geld.
Hoe dicht zit jij bij de bron?
mailyzaterdag 2 mei 2020 @ 00:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 19:21 schreef Noek het volgende:

[..]

Zwangert van 5G
:o :Y
scrub_nursezaterdag 2 mei 2020 @ 08:18
0,3% kans dat je toch zwanger wordt, en hij werkt meteen na inbrengen. Ik dacht nog, misschien werkte de implanon nog niet omdat ie nog maar pas was ingebracht maar dat gaat dus niet op.
De pil geeft 1% kans op zwangerschap. Dus de implanon is betrouwbaarder!
Het is dus echt een wonder!
Hilzillahzaterdag 2 mei 2020 @ 08:33
Implanon werkt in zoverre niet dat heel veel vrouwen er om de haverklap doorbraakbloedingen van krijgen omdat de hormoon afgifte heel minimaal is.
Naast dat hij nóg betrouwbaarder is dan de pil, kan je hem ook niet vergeten.

Dus. I call bullshit! Niet zwanger of geen staafje
Cynix ®zaterdag 2 mei 2020 @ 10:27
Geen doodsverwensingen s.v.p. Laten we een minimum aan fatsoen bewaren in deze reeks, ok? Ook jij, Kim. }:|
amarantazaterdag 2 mei 2020 @ 10:31
En laten we ook niet doen alsof we niet weten over wie we het hebben. Je komt bewust naar dit topic, dus je weet heus wel dat zij Samantha (Barbie) heet. Haar ex-man Michael en haar kinderen Angelina en Milano.
praadjezaterdag 2 mei 2020 @ 10:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 18:30 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Barbies' new belly, van bijna dood tot kampernellie
Jahh, dat is een goede tt ^O^
Incazaterdag 2 mei 2020 @ 12:41
Ik vind die Gerrit wel lijken op der vader _O-
soapiezaterdag 2 mei 2020 @ 13:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 12:41 schreef Inca het volgende:
Ik vind die Gerrit wel lijken op der vader _O-
Dat viel mij inderdaad ook op!!
Leandrazaterdag 2 mei 2020 @ 13:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 12:41 schreef Inca het volgende:
Ik vind die Gerrit wel lijken op der vader _O-
Ja idd, hij lijkt op haar vader, maar dan de bad boy versie.
Ik denk dat er meer vrouwen zijn die voor die combinatie zouden vallen; de bad boy versie van je vader.
kleinvogelijnzaterdag 2 mei 2020 @ 13:52
Wat doet die Gerrit eigenlijk verder dan wiet telen? Hij ziet er iig uit als eentje die kratten stapelt op de visafslag bij Den Heijer in Scheveningen. Stoned als een garnaal :Y
amarantazaterdag 2 mei 2020 @ 16:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 mei 2020 21:52 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Tja misschien was plaatsingsdatum wel 4/5 jaar geleden. Net na hoe heet ie... Milano Angelo Luciano?
De reuzepanda is ook maar 3 dagen per jaar vruchtbaar, en die is het ook gelukt :D
Kupeluzaterdag 2 mei 2020 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 16:03 schreef amaranta het volgende:

[..]

De reuzepanda is ook maar 3 dagen per jaar vruchtbaar, en die is het ook gelukt :D
Hahahahaha !
Ja. Dat is het. :D
Olezaterdag 2 mei 2020 @ 16:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 16:48 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Hahahahaha !
Ja. Dat is het. :D
Nou.. Sumanth is eerder 3 dagen per jaar niét vruchtbaar..
praadjezaterdag 2 mei 2020 @ 17:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 13:52 schreef kleinvogelijn het volgende:
Wat doet die Gerrit eigenlijk verder dan wiet telen? Hij ziet er iig uit als eentje die kratten stapelt op de visafslag bij Den Heijer in Scheveningen. Stoned als een garnaal :Y
:D
Simone010zaterdag 2 mei 2020 @ 19:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 00:31 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Hoe dicht zit jij bij de bron?
Dat staat gewoon op internet! Gewoon even alle info combineren en de soap is compleet..https://www.ad.nl/sterren(...)ner-barbie~a6e5b32e/
Kupeluzaterdag 2 mei 2020 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 19:13 schreef Simone010 het volgende:

[..]

Dat staat gewoon op internet! Gewoon even alle info combineren en de soap is compleet..https://www.ad.nl/sterren(...)ner-barbie~a6e5b32e/
Tjonge jonge.... hij wist niet dat er een wapen in zijn auto lag. 8)7
Nou dat zeg volgende keer ook. Hummmm ik wist niet dat ik .... lag er in ene.
Didalazaterdag 2 mei 2020 @ 22:15
Pareltje van een uitspraak “ik eet geen vlees, alleen frikandellen en kroketten” aldus haar Instagram 😂
Sunshine1982zaterdag 2 mei 2020 @ 22:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 22:15 schreef Didala het volgende:
Pareltje van een uitspraak “ik eet geen vlees, alleen frikandellen en kroketten” aldus haar Instagram 😂
En rijste waffels. Die eet ze ook.
amarantazaterdag 2 mei 2020 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 22:15 schreef Didala het volgende:
Pareltje van een uitspraak “ik eet geen vlees, alleen frikandellen en kroketten” aldus haar Instagram 😂
Dat zei ze in ohohCherso toch al.

Edit; óp 15 sec ongeveer zegt ze dat


[ Bericht 15% gewijzigd door amaranta op 02-05-2020 23:05:41 ]
Didalazaterdag 2 mei 2020 @ 23:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 22:49 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat zei ze in ohohCherso toch al.

Edit; óp 15 sec ongeveer zegt ze dat
Ah nou iets van tig jaar geleden kan ik niet meer onthouden! Ik wordt ook oud(er) ;)
praadjezondag 3 mei 2020 @ 01:00
Op een gegeven moment doet ze overduidelijk haar arm in beeld. Heeft ze daar nu Gerrit op laten tatoeëren?

https://www.instagram.com/p/B_s6jgTAeu1/
amarantazondag 3 mei 2020 @ 08:27
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 01:00 schreef praadje het volgende:
Op een gegeven moment doet ze overduidelijk haar arm in beeld. Heeft ze daar nu Gerrit op laten tatoeëren?

https://www.instagram.com/p/B_s6jgTAeu1/
Oh, waarom weet ik dit.....
Die tattoo is voor haar neef (of een broer)meen ik, die is overleden en die heette ook Gerrit.
Sunshine1982zondag 3 mei 2020 @ 08:36
Die Gerrit irriteert me mateloos in die filmpjes :r

Ik hoorde Samant in één van haar filmpjes zeggen dat die kerel al 48 wordt volgende week? Is die al zo oud?
Noekzondag 3 mei 2020 @ 08:43
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 08:36 schreef Sunshine1982 het volgende:
Die Gerrit irriteert me mateloos in die filmpjes :r

Ik hoorde Samant in één van haar filmpjes zeggen dat die kerel al 48 wordt volgende week? Is die al zo oud?
Je had hem jonger geschat? Hij ziet eruit alsof we hem moeten isoleren tegen corona.
Sunshine1982zondag 3 mei 2020 @ 08:51
quote:
10s.gif Op zondag 3 mei 2020 08:43 schreef Noek het volgende:

[..]

Je had hem jonger geschat? Hij ziet eruit alsof we hem moeten isoleren tegen corona.
Weet ik het. Ik zie hem alleen in die filmpjes en daar zit een enorme filter overheen.
Noekzondag 3 mei 2020 @ 08:53
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 08:51 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Weet ik het. Ik zie hem alleen in die filmpjes en daar zit een enorme filter overheen.
Exact. zelfs met een filter lijkt die een risicogroep te zijn.
bloempje-moizondag 3 mei 2020 @ 09:18
Hij heeft het in het filmpje met die Gerrit-tattoo over schoondochters en dochter. Dus dan in ieder geval 3 kinderen.
Didalazondag 3 mei 2020 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 09:18 schreef bloempje-moi het volgende:
Hij heeft het in het filmpje met die Gerrit-tattoo over schoondochters en dochter. Dus dan in ieder geval 3 kinderen.
Mits dochter lesbisch is.
HaverMoutKoekjezondag 3 mei 2020 @ 09:51
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 09:45 schreef Didala het volgende:

[..]

Mits dochter lesbisch is.
https://onzetaal.nl/taaladvies/mits-tenzij/
:+
bloempje-moizondag 3 mei 2020 @ 10:33
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 09:45 schreef Didala het volgende:

[..]

Mits dochter lesbisch is.
Scherp. Minstens twee kinderen waarvan één minstens vanaf de tienerleeftijd. Zoiets? 😉
amarantazondag 3 mei 2020 @ 10:36
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 10:33 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Scherp. Minstens twee kinderen waarvan één minstens vanaf de tienerleeftijd. Zoiets? 😉
Als mijn 13 jarige zoon of dochter een vriendin heeft, dan ga ik nog niet het woord schoondochter gebruiken. MaarGoed. Ik woon ook niet in Scheveningen
praadjezondag 3 mei 2020 @ 10:39
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 08:27 schreef amaranta het volgende:

[..]

Oh, waarom weet ik dit.....
Die tattoo is voor haar neef (of een broer)meen ik, die is overleden en die heette ook Gerrit.
Oh thanks, dan had ik toch goed gezien dat er Gerrit staat. Wat erg voor haar ouders als het inderdaad een broer was. Een overleden zoon en een ontspoorde dochter :'(
bloempje-moizondag 3 mei 2020 @ 10:43
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 10:36 schreef amaranta het volgende:

[..]

Als mijn 13 jarige zoon of dochter een vriendin heeft, dan ga ik nog niet het woord schoondochter gebruiken. MaarGoed. Ik woon ook niet in Scheveningen
Ik ook niet, maar ik dacht 'laat ik die even voor zijn'. Als ik volwassen leeftijd had geschreven was er vast iemand geweest die daar weer over was gevallen. 😊
amarantazondag 3 mei 2020 @ 10:46
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 10:39 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh thanks, dan had ik toch goed gezien dat er Gerrit staat. Wat erg voor haar ouders als het inderdaad een broer was. Een overleden zoon en een ontspoorde dochter :'(
Neef
https://www.shownieuws.nl(...)enkt-overleden-neef/
praadjezondag 3 mei 2020 @ 10:47
quote:
Dankjewel :*
amarantazondag 3 mei 2020 @ 10:47
Die overigens best wel op huidige Gerrit lijkt :o
mailyzondag 3 mei 2020 @ 11:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 mei 2020 22:49 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat zei ze in ohohCherso toch al.

Edit; óp 15 sec ongeveer zegt ze dat
Is dat Sumant?!
praadjezondag 3 mei 2020 @ 11:03
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 11:01 schreef maily het volgende:

[..]

Is dat Sumant?!
Nee, de allereerste die je in het filmpje ziet is Samant.
mailyzondag 3 mei 2020 @ 11:03
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 11:03 schreef praadje het volgende:

[..]

Nee, de allereerste die je in het filmpje ziet is Samant.
Ah zo. Niet geklikt namelijk :P
praadjezondag 3 mei 2020 @ 11:04
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 11:03 schreef maily het volgende:

[..]

Ah zo. Niet geklikt namelijk :P
:D
amarantazondag 3 mei 2020 @ 11:50
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 11:01 schreef maily het volgende:

[..]

Is dat Sumant?!
Die van de thumbnail niet nee, dat was een andere deelneemster.
Kupeluzondag 3 mei 2020 @ 11:53
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 10:47 schreef amaranta het volgende:
Die overigens best wel op huidige Gerrit lijkt :o
Alle tokkies lijken op huidige Gerrit :)
amarantazondag 3 mei 2020 @ 12:16
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 11:53 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Alle tokkies lijken op huidige Gerrit :)
Nou nee. Gerrit ziet eruit alsof hij een chromosoom mist. Ik ken genoeg tokkies die er prima uitzien.
saparmurat_niyazovzondag 3 mei 2020 @ 12:30
Gerrit ziet er op de meeste foto's vooral uit alsof hij slaperig is.
Kupeluzondag 3 mei 2020 @ 18:09
Zo blij dat de Corona voorbij is!!!

8)7

Ik kan geen link neerzetten, lukt niet. Laatste filmpje van haar laatste post op insta. Beiden zijn echt heel erg blij dat de Corona voorbij is en condoleances naar alle mensen die het niet gehaald hebben.

Ze zeggen het echt. |:(
ItsTheBradgeHerezondag 3 mei 2020 @ 18:17
T E R I N G :')
Souryzondag 3 mei 2020 @ 18:20
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 18:09 schreef Kupelu het volgende:
Zo blij dat de Corona voorbij is!!!

8)7

Ik kan geen link neerzetten, lukt niet. Laatste filmpje van haar laatste post op insta. Beiden zijn echt heel erg blij dat de Corona voorbij is en condoleances naar alle mensen die het niet gehaald hebben.

Ze zeggen het echt. |:(
Soms gun je iemand wat
Deisyyzondag 3 mei 2020 @ 18:24
https://www.instagram.com(...)rce=ig_web_copy_link

Je moet dus zelf even naar het laatste filmpje gaan :')
Kupeluzondag 3 mei 2020 @ 18:27
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 18:24 schreef Deisyy het volgende:
https://www.instagram.com(...)rce=ig_web_copy_link

Je moet dus zelf even naar het laatste filmpje gaan :')
Top. Dank je.
Souryzondag 3 mei 2020 @ 18:28
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2020 18:24 schreef Deisyy het volgende:
https://www.instagram.com(...)rce=ig_web_copy_link

Je moet dus zelf even naar het laatste filmpje gaan :')
Die muts :D
Deisyyzondag 3 mei 2020 @ 18:30
quote:
1s.gif Op zondag 3 mei 2020 18:27 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Top. Dank je.
Kolliejanse ;)