abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 7 mei 2020 @ 16:04:40 #301
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_192995937
quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2020 15:51 schreef falling_away het volgende:

[..]

Een paar dagen geleden werd het onderstaande gemeld op 1Limburg. Vreemd genoeg is het artikel nu niet meer leesbaar??

Het liet in ieder geval zien dat vele nieuwe patienten positief getest worden ondanks dat ze geen klachten hebben. Ze kwamen naar het ziekenhuis voor heel andere zaken.

https://www.1limburg.nl/1(...)tie?context=topstory

Van het aantal nieuwe ziekenhuisopnames van afgelopen week kwam een derde van de patiŽnten zonder een indicatie van corona naar het ziekenhuis. Na een test bleken de patiŽnten ook het virus onder de leden te hebben.

Het gaat om patiŽnten die naar het ziekenhuis komen voor bijvoorbeeld een operatie. "Zij komen dus niet met een indicatie voor Covid-19 naar het ziekenhuis", verduidelijkt Hoebe. "Deze patiŽnten komen met andere ziektes langs, zoals hart- en longziekten." Ze worden evengoed getest, omdat daaruit naar voren moet komen of er extra beschermingsmaatregelen moeten worden genomen. "Een derde van de nieuwe ziekenhuisopnames blijkt dan positief te testen op het coronavirus."
Als het al 1/3 is bij alleen deze groep, kun je je echt serieus afvragen hoeveel procent van de rest van de bevolking het al niet onder de leden heeft gehad. Het zou wel heel toevallig zijn als het percentage alleen bij deze groep zo hoog ligt. Of zou er toch een correlatie zijn met andere aandoeningen?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')