abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 17 februari 2021 @ 20:39:11 #301
64459 ozzietukker
no worries mate
pi_198063277
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 22:15 schreef dodoria het volgende:

[..]

Je lijkt te vergeten dat NZ al een winter met covid heeft gehad. Gedurende die winter waren en geen enkele gevallen van covid in de gemeenschap totdat die twee Britse reizigers vervroegd hun quarantaine verlieten en een korte lockdown in Auckland volgde in de laatste dagen van de winter.

De overheid in NZ heeft altijd gezegd dat er verwacht werd dat er gevallen door zouden breken aan de grens-quarantaine faciliteiten. Maar er bestaat nog genoeg goodwill bij de bevolking om dat iedere keer kort maar krachtig de kop in te drukken, zodat we daarna allemaal weer kunnen doen en laten wat we willen.
Zucht, je bent de hele zware lockdown vergeten die Nieuw Zeeland gevoerd heeft? Waar zelfs de MC drive gesloten was en echt iedereen binnen moet blijven. Dat was niet een paar dagen....

De goodwill bij de bevolking is er nu uiteraard, omdat men nu direct snel resultaat ziet. Maar wat nu als, nu de winter aanstaande is, als er meer incidenten zijn, en de ziekte opeens toch sluimerend rond blijft gaan maar dat mensen geen symptomen hebben maar als het weer omslaat (hogere luchtvochtigheid) en symptomen worden wel zichtbaar, ga je dan van keiharde lockdown naar lockdown?
RTFM
Zo niet? Dan toch!
Nawie, just Nawie!
TWENTE KAMPIOEN.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')