SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vanavond het resultaat‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
Ja denk het ook, maar 2018 is op zich al wel een tijdje geleden.quote:Op woensdag 22 april 2020 10:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Komt vast goed, de houdbaarheidsdatum op gedroogde bonen doet er doorgaans niet zoveel toe
Ik heb na een recente excursie door de diepere aardlagen van mijn voorraadkast de afgelopen tijd meerdere soorten gedroogde peulvruchten gebruikt met een houdbaarheidsdatum van vóór 2015 en afgezien van misschien een iets langere kooktijd, verder primaquote:Op woensdag 22 april 2020 11:03 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ja denk het ook, maar 2018 is op zich al wel een tijdje geleden.
Die zak lag dus echt al vele jaren onderin mijn kast. Ik had ze ooit gekocht om falafel te maken, maar ik kwam er pas daarna achter dat ze die bonen ook gewoon gepeld verkopen.
Je was goed voorbereid op een lockdown begrijp ik.quote:Op woensdag 22 april 2020 11:11 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik heb na een recente excursie door de diepere aardlagen van mijn voorraadkast de afgelopen tijd meerdere soorten gedroogde peulvruchten gebruikt met een houdbaarheidsdatum van vóór 2015 en afgezien van misschien een iets langere kooktijd, verder prima
Nee, de knoflook had ik nog niet op maat gemaakt. Uiteindelijk ongeveer de helft en volgens mij was dat meer dan zatquote:Op woensdag 22 april 2020 13:09 schreef minilot het volgende:
Woah @:Cat-astrophe is al die knoflook erin gegaan? En yum, ragu Specifieke reden voor het wat groter houden van de groenten in plaats van brunoise snijden?
Ziet er goed uit. Ik moest ook weer even opzoeken welk standje nu high en welke low was. Ipv dat ze het op die pot zetten...quote:Op woensdag 22 april 2020 17:09 schreef Sorella het volgende:
[ afbeelding ]
Vanochtend om 7 uur stond ik de argentijnse stoofpot/hachee te maken.
8 uur in de slowcooker op high kwam ik na 7 uur achter inplaats van low.
Morgen lekker op eten met aaardappelpuree en geen idee wat voor groente.
Ziet er fantastisch uit. Stoofvlees mooi op de foto, het is een kunst!quote:Op woensdag 22 april 2020 18:21 schreef LeSage het volgende:
Eindresultaat:
[ afbeelding ]
Selamat makan!
Eerste keer sambal goreng telor en -boontjes, was echt super lekker gelukt. En in tegenstelling tot de rijst van de nasi van laatst was deze wel helemaal goed
Wat ziet dat er lekker uitquote:Op woensdag 22 april 2020 18:21 schreef LeSage het volgende:
Eindresultaat:
[ afbeelding ]
Selamat makan!
Eerste keer sambal goreng telor en -boontjes, was echt super lekker gelukt. En in tegenstelling tot de rijst van de nasi van laatst was deze wel helemaal goed
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
Het staat er bij mij wel op maar ik heb er eigenlijk helemaal niet opgelet.quote:Op woensdag 22 april 2020 17:41 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Ziet er goed uit. Ik moest ook weer even opzoeken welk standje nu high en welke low was. Ipv dat ze het op die pot zetten...
Dit lijkt me enorm lekker. Welk recept heb je gebruikt?quote:Op woensdag 22 april 2020 20:53 schreef Farenji het volgende:
Droge (oude) tuinbonen, komijn, tahini en knoflook.
[ afbeelding ]
Na een halve dag weken nog 7 uur zachtjes pruttelen.
[ afbeelding ]
Het komt er niet heel fotogeniek uit, maar samen met gekookt ei, een tomaten-feta-salade en versgebakken flatbread heb ik er toch best lekker van zitten smullen!
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |