Ja jammer dan had ik wel mee willen doen nu is de bestelling al gedaan. Maar nu al zin in de kroketten van volgende weekquote:Op zondag 19 april 2020 20:27 schreef Myraela het volgende:
Heee, het is aangepast naar stoofpot in plaats van stoofvlees. Dan had ik wel iets toffers kunnen bedenken dan m'n poging tot m'n oude stoofvlees namaken maar dan vega. Wat ik overigens ook morgen al ga eten, want m'n champignons halen de woensdag niet.
Dan maak je toch gewoon Stampot stoofvleesquote:Op zondag 19 april 2020 20:27 schreef Myraela het volgende:
Heee, het is aangepast naar stoofpot in plaats van stoofvlees.
Dat is lekker weet ik uit ervaring.quote:Op zondag 19 april 2020 20:29 schreef Cheeseburgert het volgende:
[..]
Dan maak je toch gewoon Stampot stoofvlees
Lijkt me nog best lekker, iets ala rendang door de hutspot stampen
Waar woon jij?quote:Op zondag 19 april 2020 23:31 schreef Farenji het volgende:
Ik zat net te denken dat ik wel ful kan maken, middenoosterse stoofpot met tuinbonen, tahini, knoflook en limoen. Met droge tuinbonen laat men dat urenlang, soms wel een halve dag zachtjes stoven. Nu ik toch thuiswerk kan dat best.
En dan met hummus, misschien wat baba ganoush en van dat lekkere egyptische flatbread.
(maar dan word het meteen wel beduidend meer werk)
Die staat ook nog steeds op mijn verlanglijstje om te makenquote:Op zondag 19 april 2020 20:04 schreef Lonaa het volgende:
Of:
https://www.culy.nl/recepten/stoofpotje-van-buikspek/
want ZO LEKKER.
Ik hou niet zo van tuinbonen, maar dit klinkt wel als een manier om ze smakelijker te maken.quote:Op zondag 19 april 2020 23:31 schreef Farenji het volgende:
Ik zat net te denken dat ik wel ful kan maken, middenoosterse stoofpot met tuinbonen, tahini, knoflook en limoen. Met droge tuinbonen laat men dat urenlang, soms wel een halve dag zachtjes stoven. Nu ik toch thuiswerk kan dat best.
En dan met hummus, misschien wat baba ganoush en van dat lekkere egyptische flatbread.
(maar dan word het meteen wel beduidend meer werk)
Check en check.quote:Op maandag 20 april 2020 18:17 schreef Myraela het volgende:
Ja, ik ben dus te vroeg, want de champignons moesten op. Maar ik ben dus vanwege het thema stoofvlees, een vegetarische versie van mijn oude stoofvlees gemaakt. Maar dan met pulled oats, champignons en oesterzwam. Oh, en ontbijtkoek en bier.
Ziet het er lekker uit? Nee. Dus het lijkt in ieder geval op stoofvlees.
[ afbeelding ]
Komt vast goed, de houdbaarheidsdatum op gedroogde bonen doet er doorgaans niet zoveel toequote:Op woensdag 22 april 2020 09:54 schreef Farenji het volgende:
De tuinbonen staan sinds gisteravond in de week. Kwam er wel achter dat ze al heel oud waren (de THT datum lag al een tijdje in het verleden ) maar ik gok erop dat gedroogde bonen in een afgesloten zak wel even houdbaar blijven. Zo niet, RIP aan de nabestaanden.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |