Omdat het geen brood is?quote:Op zaterdag 15 juni 2019 18:40 schreef Antonov89 het volgende:
Waarom gebruik je een koksmes of rundvlees te snijden? Dat kun je beter met een klein kartelmesje doen.
TVP.
Waar woon je dat het een uur rijden is naar de dichtstbijzijnde toko? Op de waddeneilanden ofzo?quote:Op zaterdag 15 juni 2019 18:30 schreef marc0871 het volgende:
Even voorop, om gezeur te vermijden.
Ik zit in een klein dorp, waar sommige dingen niet (altijd)(vers) te krijgen zijn.
Voor sommige 'authentieke' ingrediënten zou ik een uur in de auto moeten zitten, om ze in een toko te halen.
'quote:Op zaterdag 15 juni 2019 19:16 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Waar woon je dat het een uur rijden is naar de dichtstbijzijnde toko? Op de waddeneilanden ofzo?
Waarschijnlijk was daar het flesje limoensap voor.quote:Op zaterdag 15 juni 2019 21:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gewoon daad bij het woord voegen
By the way, veel dingen die je bij de toko zou kopen zoals limoenblaadjes, pepers of citroengras is goed in te vriezen.
In principe laat ik alles zien in het filmpje.quote:Op zaterdag 15 juni 2019 21:25 schreef Zalmslaatje het volgende:
Leuk dat we mee mogen kijken.
Wat zit er precies aan kruiden in en hoe is het na een paar minuten inkoken van beige naar donkerbruin gegaan?
En de belangrijkste vraag hoe smaakt het?
Ja, las ik al eens.quote:Op zaterdag 15 juni 2019 21:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gewoon daad bij het woord voegen
By the way, veel dingen die je bij de toko zou kopen zoals limoenblaadjes, pepers of citroengras is goed in te vriezen.
Nee, die stond er nog van de Beef Shanghai.quote:Op zaterdag 15 juni 2019 21:35 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Waarschijnlijk was daar het flesje limoensap voor.
Sereh en Korianderblad zat er inquote:Limoenblad en sereh blijft lang goed in de vriezer en veel supermarkten hebben ook sereh/citroengras poeder.
Mis ook ketoembar/korianderzaad maar kan niet alle potjes lezen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |