abonnement Unibet Coolblue
pi_192716025
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2020 15:10 schreef GereDathan het volgende:
Tandarten en fysio zijn niet aangemerkt als vitaal. Anders waren ze nog wel open geweest. Al verbaas ik mij erover dat ze dicht zijn en de bouwmarkt open is... Als je het op basis van belangrijkheid bekijkt.
Ik hoorde trouwens dat er wel tandartsen open zijn, voor de echte noodgevallen. Nogal logisch, je zult maar een wortelkanaalbehandeling nodig hebben. Die pijn is echt niet te verdragen (was in ieder geval bij mij zo).

quote:
In alle landen, zelfs met meer besmettingen dan ons, gaan scholen weer open. Het risico van de besmettingen is zeer laag, en het is ook niet zo dat ons doel is om 0 besmettingen te hebben. We moeten nog steeds gefaseerd het virus rond laten gaan, kinderen hebben geen noemenswaardige problemen en ouders zitten over het algemeen in een leeftijd waarop er weinig problemen te verwachten zijn. Ideaal middel om wat extra immuniteit te kweken.
Ik verwacht ook wel weer dat de scholen open gaan. Ook om alle werkende ouders te ontlichten.

quote:
Ik zag de baas van FC Utrecht toevallig dit weekend wel iets verstandigs opmerken over voetbal. Je zou de 2 inhaalwedstrijden (FC Utrecht - Ajax en AZ - Feyenoord) en de bekerfinale kunnen spelen. Dan heb je een eerlijk einde van de competitie, iedereen heeft in ieder geval evenveel wedstrijden gespeeld. Uiteraard zonder publiek, dat is ook prima te doen. De spelers van de partijen kunnen met de eigen auto komen en de rest van de medewerkers in een stadion kunnen prima afstand houden als er geen publiek is.

Dat samenkomen kan je deels oplossen door kroegen dicht te houden en de wedstrijden gratis uit te zenden.

Het is, mijn inziens, ook een belangrijk iets om weer iets leuks te doen. Even de mensen een goed gevoel geven na zoveel weken lockdown. Als je dan veilig wat dingen kan opendoen en bijvoorbeeld een paar potjes voetbal in het vooruitzicht te hebben dan wordt het weer wat dragelijker. Je ziet onder de jeugd, helaas, al recalcitrantie. Begrijpelijk natuurlijk, maar als je doorgaat zoals jij schetst dan wordt dat nog veel erger.
Voetbal is niet noodzakelijk. Voetbal is leuk, maar we kunnen prima zonder.

Rutte had het erover dat zelfs tennissen momenteel niet kan. Niet omdat de afstand een probleem is. Maar door alles dat erbij komt kijken, denk aan inchecken, cameramensen, masseurs enz. enz. Het geeft gewoon een verkeerd signaal af, en dan is tennis nog niet eens een contactsport zoals voetbal.

En gratis uitzenden? Voor niets gaat de zon op.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')