abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 9 april 2020 @ 15:48:38 #101
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_192535443
Wow, goeie blik C ^O^ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_192535687
Actrice, rena O+

Hier ook lange haren, 2 kleine Beatles straks, ik heb daar eigenlijk geen moeite mee :)

Hier staat de speciekuip weer gevuld met water. Blotebillenuitzicht :9
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_192537131
Onze peuter mocht sinds maandag niet meer naar de noodopvang want snotneus.. nu blijkt ie een keel/luchtweginfectie te hebben. We hebben net n kuurtje gehad van de huisarts.

Ennnn we gaan volgende week beginnen met klussen in ons nieuwe huis :') en als ie niet naar de opvang kan tegen die tijd zijn we echt de pineut.. dan moeten we behangen met hulp van peuter, dat wordt niks natuurlijk -O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 9 april 2020 @ 17:00:02 #104
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192537172
Aaaah mooie blik @rena O+

Speciekuip! Die kan ik ook weer eens pakken.

Nagels knippen deed oma altijd. In de eerste thuisweek heb ik meteen maar alles geknipt. Dat ging wonderbaarlijk goed. En dat iets kietelt benoemen hielp idd. Hij zei eerst pijn, maar toen hadden we het over dat het kietelt en dat daar niks mis mee is (zeg ik :D ).

Knippen en tondeuse met zijn haren: check. Het ziet er zowaar goed uit. Dat was allemaal in de eerste week. Ik moet zeggen dat hij de laatste dagen nogal in een hiephoipapaenmamazijnthuisdusiktestzeextrauit-bui is. De teugels moesten even strakker en meer regelmaat, anders had hij regelmatig hele boze buien omdat hij kleine dingetjes niet mocht. Het is nog steeds schipperen. We werken ons een ongeluk.

@Adrian4 hoe staat het met de natte broeken? Zo is het hier wel begonnen, met veel ongelukjes de eerste dag.

Ik ging terwijl mijn vriend aan het werk was vanmorgen een stuk fietsen met Max en kwam langs een schoenenwinkel die open was :o En zo hebben we gewoon sandaaltjes gekocht. Geen haar op mijn hoofd die denkt aan winkelen, maar dit was wel even een toevalstreffer en leuk :)
pi_192537759
Ik ben vanmiddag ook even snel met Mijm in de winkel geweest voor schoenen. Was al 2 keer eerder in de winkel geweest en had schoenen thuis gekregen, maar niets paste en toen was ik er wel even klaar mee.

Nu heeft meneer dezelfde Nikes als zijn broer (‘We willen dezelfde schoenen, mama!’) en komen hopelijk morgen passende sandaaltjes. Grote broer heeft juist de sandalen wel al en daar moeten de Nikes nog van geleverd worden :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_192538214
Al die foto's. O+

@rena ik doe het als hij tv kijkt. Teennagels mag soms wel, soms niet. Als hij het een keer niet wil en het kan wachten dan doe ik het niet. Ik vertel wel ruim vooraf al dat ik zie dat zijn nagels te lang worden en we gaan knippen. Maar goed, Banaan is ook echt de moeilijkste niet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben wel blij met het mooie weer. Vanochtend was Banaan echt in een slecht humeur, er was weinig aan te redden. Uiteindelijk bleek met water spelen de oplossing. Hij was doorweekt maar gelukkig. :D

Hij pakt heel graag lieveheersbeestjes tussen duim en wijsvinger, gelukkig kunnen die wel wat hebben.

Banaan en mijn man zitten trouwens naast elkaar aan de eettafel, Banaan wil dan altijd een handje op zijn rug. Zo snoezig (en onpraktisch). O+

Hij test nou ook letterlijk de grenzen uit. Hij mag soms met de buurkindjes net buiten de poort spelen en rondjes fietsen. Dan gaat hij ook veel verder weg dan hij mag. En het duurt even voordat hij weer terug is want hij neemt de benen.

Hij mocht in een klimrek omhoog klimmen met mijn man erachter. Banaan vond toen dat hij ook van de hoge glijbaan (zo eentje zonder zitting) mocht. Drie meter hoog een driftbui, hoera. -O-
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_192541903
Hè PKM, dat is niet fijn!

Teetje is momenteel echt op zijn allerleukst, dat maakt het thuiszitten goed te doen. Morgen gaan we even naar de winkel, hij heeft echt zomerschoenen nodig, dus we gaan gelijk om 9.00 uur 's ochtends. Wat haar betreft knip ik alleen zijn pony bij. Mocht het in zijn nek echt lelijk worden dan knip ik dat misschien ook een beetje bij, maar ik durf het niet aan om met een tondeuse aan de slag te gaan.
pi_192543120
Haha ik moest lachen om de waslijnfoto!

C. O+ Verschonen met zulke pakjes gaat trouwens goed hier over het algemeen :) (als reactie op je vraag)

Mini ik denk dat minimaal de helft van zijn Magnum is gesmolten :P Goeie foto’s van Günther! O+

Ik moest lachen om Jacob Lemijn _O-

Wat vervelend PKM, kan me voorstellen dat het in deze tijd helemaal niet prettig is, en zeker niet nu voor jou ;( :*

Hier hebben we dankzij het mooie weer wel een prima week achter de rug, veel in de tuin met water en zand geklooid. En ik kan het beetje werk wat ik kan doen in zijn middagslaapje doen, dat scheelt een boel. Al baal ik steeds meer dat ik niet kan werken en er ook nog geen uitzicht op is (fysio). Vooral bij de chronisch zieken/ouderen merk je ze hard geraakt worden en hang ik verdrietig de telefoon op met het gevoel er juist graag naartoe te willen. Zeker als je er al jaren 2x per week komt bouw je een band met ze op (zegt wat over mijn doelgroep :P)

En ook sandalen gekocht bij de lokale schoenenwinkel. De vorige keer moest ik m uit het magazijn plukken :') dus ik ging nu alleen. (pas nieuwe zomerschoenen en z’n voeten opgemeten, de sandalen zijn van hetzelfde merk dus durfde het wel aan). Ik kreeg zonder te betalen 2 dozen in verschillende maten mee om thuis te passen _O_

Omdat ik van zomerse foto’s hou 8-)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 6% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 09-04-2020 21:18:46 ]
  vrijdag 10 april 2020 @ 21:52:33 #109
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192558947
Oh heerlijk, die foto's!

Wat geniet ik ook van simpele dingen, zoals een rondje met hem de buurt door lopen eind van de middag. Hij gaat inmiddels als een speer op zijn loopfiets, dus dat loopt lekker door.

Wat een robuuste ijslollie trouwens @LaBelleFleur27 :P

En over ijsjes gesproken, hier dan ook een zomerse foto:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En mijn zus las vanavond een verhaaltje voor via Skype O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_192569073
Heb poging tot rotzooifoto maar opgegeven: Günther speelt momenteel vrijwel alleen maar in de tuin en ruimt indien binnen zelfs onze troep op. Nou is het daarmee niet zo dat je bij ons niet kunt zien dat er een peuter woont. :) Net voor de binnenkijkfans een een rondje langs z'n stukjes van de woonkamer gemaakt.

Speelmat, vier lage boekenkastplanken met speelgoed dat gerouleerd wordt en erboven een plank met z'n prentenboeken:


Knutselbureautje en de voorjaar/zomer-batch speeldoeken:


Hoekje met diverse meuk, hoepels, schommeleland en een opstapje waarmee -ie in de vensterbank kan klimmen:


Schommelstoel met eveneens roulerende knuffels en uiterst links de meest recente stapel Donald Ducks (zeer geliefd momenteel):
Let me see you stripped down to the bone
pi_192569101
Peuters met ijs _O_

@Quoi Lief zeg, dat voorlezen! O+ Heeft -ie niet de neiging om heel erg alle toetsen van de laptop in te willen drukken? Dat hindert hier het videobellen een beetje :')

@LaBelleFleur27 Die laatste foto! Die fraaie blik O+ En wat een zee van ruimte daar :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_192570080
Nog even wat anders, wie is er nog meer van plan om morgen eieren te verstoppen te huis/tuin/balkon voor de peuter? *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_192570347
Ja wij gaan eieren verstoppen! L heeft er al heel veel zin in. Gisteren zei ik dat het nog 2 nachtjes slapen was. Hij door het dolle heen, want dan zouden we op vakantie gaan! Ik heb hem met het boeken van de vakantie dat gezegd, als het bijna pasen is gaan we op vakantie. Ondertussen al tientallen keren gezegd dat we niet meer gaan omdat de mensen ziek zijn, maar blijkbaar valt het nog niet helemaal.

Ik heb paaseitjes, een chocolade haas en een plastic ei van de lidl waarin een poppetje en brandweerautootje zit die op de treinbaan passen. Kwam ik tegen bij de kassa en ik ben die vakantie aan het compenseren volgens mij :+ ach ja was maar 2 euro.

Overigens nog nooit zo'n productieve vakantie gehad. De trapleuning geschilderd, muren bijgewerkt met de structuurverf, schuur opgeruimd, fietsenhok gebeitst en man is 2 weken lang aan het timmeren geweest met vogelhuisjes en tafeltje/stoeltje. En ik heb een andere Tripp Trapp op de kop getikt die ik aan het opknappen ben, dan gaat die van ons weg.
pi_192570448
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 17:42 schreef minilot het volgende:
Nog even wat anders, wie is er nog meer van plan om morgen eieren te verstoppen te huis/tuin/balkon voor de peuter? *O*
Wij hebben vandaag al eieren gezocht in de tuin. U. vond het heel leuk! Gaan we morgen en overmorgen dus zeker weer doen.
Heb kleine eitjes van hout van de HEMA.

Weet je wat ook een hit is?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Protège moi de mes désirs.
pi_192572166
Wij gaan morgen paaseitjes zoeken en een grote paashaas van chocola.

En verder bak ik morgen broodjes en scones, en maandag american pancakes en afbakcroissantjes. Dus sowieso een lekker weekend :9

Mijm is echt gek. Hij klimt nu steeds zelf uit zijn bedje en toen ik hem net terug wou gaan leggen stond hij bij de deur met zijn onderbroek op zijn hoofd a la Tommie van Sesamstraat :')

Heel leuk dat hij ineens zo goed gaat praten.
Gisteren zei ik dat ik van hem hou en toen zei hij zelf: ‘Ik ben een braaf schatje.’ Schatje, mee eens, over dat braaf gaan we samen nog een keertje praten :{
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  zaterdag 11 april 2020 @ 21:05:51 #116
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192572958
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2020 16:21 schreef minilot het volgende:
Peuters met ijs _O_

@:Quoi Lief zeg, dat voorlezen! O+ Heeft -ie niet de neiging om heel erg alle toetsen van de laptop in te willen drukken? Dat hindert hier het videobellen een beetje :')

@:LaBelleFleur27 Die laatste foto! Die fraaie blik O+ En wat een zee van ruimte daar :9
:D Kwestie van timing. Hij was te moe en teveel onder de indruk van zijn tante.

En opruimen bij jullie? Gaat het echt wel goed met Gunther? Laat 'm even langskomen hier :P
  zaterdag 11 april 2020 @ 21:07:08 #117
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192572979
En we gaan maandag eitjes verstoppen, for sure! Morgenochtend hebben we het te druk met ons sueperduperpaasontbijt :Y)
pi_192573314
Wij gaan ook eieren zoeken! Normaal met de hele familie in een (afgehuurd) parkje, dit jaar alleen met ons gezin. En daarna een dagvullende paasscavengerhunt tegen de gezinnen van mijn broer en zussen. Zit iedereen thuis maar doen we toch nog iets soort van met z’n allen. En de alleenstaande zus is jurylid. Eten hebben mijn ouders geregeld, dat wordt rond etenstijd bezorgd dus ik ben benieuwd wat het wordt :)

Ik heb voor de brunch broodjes in de vorm van een haas gekocht en kaas in de vorm van een lammetje. We moeten er toch iets van maken. En verder wordt het stiekem de gevonden chocolade eieren grotendeels opeten voor ons, want ik kon geen kleine holle eieren vinden.

Qua productiviteit valt het hier mee. Ik ben tegenwoordig vooral heel veel aan het knutselen met ze. Dankzij de dagritme kaarten die kleuter van school gekregen heeft staat dat nu veel op het programma, dus vandaag hebben we flink geverfd (inclusief verf in het haar bij Lala), gisteren hebben we broodjes gebakken, de dag ervoor paaseieren gekleurd etc. Wel leuk dat we hierdoor wat andere dingen doen dan normaal. Wij vermaken ons nog wel even.

Maar van de klusjes die Nazil gedaan krijgt kan ik alleen maar dromen. Ik denk dat ik straks als de scholen weer open zijn een paar dagen vrij neem voor alles wat nu blijft liggen.

Met het lekkere weer maken we overigens ook stappen in de zindelijkheid. Beide krijgen S middags een onderbroek aan tijdens het buitenspelen en dat gaat met Em erg goed. Met Lala is er nog wel wat ehm.. ruimte voor verbetering. Maar meisjes zijn hiervoor wel veel fijner dan jongens. Gewoon jurkjes aan en succes ermee! Geen geplas over de rand van het potje of piemels die niet goed zitten.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zaterdag 11 april 2020 @ 21:34:11 #119
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192573425
Zeker @FlyingFish! Al ben ik soms zo blij dat ik 'm tegen een boom kan zetten bij acute plasnood (natuurlijk weer als we ergens lopen waar geen toilet voor handen is). Les 1 is dan wel (helaas door ervaring), nooit er met je bakkes boven hangen en hem tegen de wind in laten plassen. Imagine die hele boog in mijn gezicht :+
pi_192573497
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 21:34 schreef Quoi het volgende:
Zeker @:FlyingFish! Al ben ik soms zo blij dat ik 'm tegen een boom kan zetten bij acute plasnood (natuurlijk weer als we ergens lopen waar geen toilet voor handen is). Les 1 is dan wel (helaas door ervaring), nooit er met je bakkes boven hangen en hem tegen de wind in laten plassen. Imagine die hele boog in mijn gezicht :+
Haha, ik zie het zo voor me :D kleuter mag hier nog niet staand plassen. Dat is volgens mijn man “veel te moeilijk nog, zodra de plas komt beweegt de piemel opeens en dat kan hij voorlopig nog niet”. Ik heb geen idee, hij wel dus ik vind het prima, dat is zijn pakkie an. Ik weet wel dat hij nu nog steeds af en toe de vloer onderplast (al scheelde het een hoop toen we de opzetbril niet meer gebruikten). Minimaal 1 keer per week.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zaterdag 11 april 2020 @ 21:44:04 #121
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192573581
Maar als je dan ergens buiten bent? Wij hebben met onze net zindelijke man nog weleens momentjes dat hij ineens moet. En oefening baart kunst, merk ik :Y

Thuis doet 'ie het gelukkig gewoon zittend. Dan wel een kwestie van "PIEMEL OMLAAG MAX!" :+
pi_192574645
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 21:44 schreef Quoi het volgende:
Maar als je dan ergens buiten bent? Wij hebben met onze net zindelijke man nog weleens momentjes dat hij ineens moet. En oefening baart kunst, merk ik :Y

Thuis doet 'ie het gelukkig gewoon zittend. Dan wel een kwestie van "PIEMEL OMLAAG MAX!" :+
Hij moet altijd plassen als we weggaan dus meestal hebben we geen last van acute plaspauzes. Behalve dan in de Albert Heijn, maar volgens mij wil hij daar gewoon graag door het magazijn lopen en is dat niet omdat hij echt heel nodig moet :’)
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_192575173
“Mama, houd jij mijn piemel vast? Ik heb geen zin”
  zondag 12 april 2020 @ 07:43:45 #124
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_192577083
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 23:25 schreef Adrian4 het volgende:
“Mama, houd jij mijn piemel vast? Ik heb geen zin”
😂😂
Protège moi de mes désirs.
  zondag 12 april 2020 @ 08:47:45 #125
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_192577342
Die hebben we hier gelukkig nog niet gehoord @Adrian4 :D :D

Fijne paasdagen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')