abonnement Unibet Coolblue
pi_192973106
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2020 22:00 schreef Japepk het volgende:

[..]

Zou je denken? Ik vind ze wel leuk nu zo. Bing mag van mij snel de tent verlaten, knal er maar weer een goede moord in. Jojo is leuk samen met Amir als een soort broer/zus band, met Valentijn en Merel als vrienden en met Ilias als love interest.
Ze mag in elk geval wel eens kappen met dat zingen heel de tijd, dat geëmmer hebben we destijds al gehad met 'Popster Rikki' :')
Maar laten we eerlijk wezen: JoJo voegt verdomd weinig toe aan de serie. Ineens komt ze binnen als halfzusje van Bing, om eigenlijk alleen maar een goedkope oppas voor hem te zijn, en buiten wat geklooi met Rover en nu weer die Ilyas en dat diabetesverhaal heeft ze niks noemenswaardig gedaan. Ze heeft geen duidelijk karakter, hangt er eigenlijk maar een beetje bij en bij ieder feestje pakt ze de microfoon om weer te gaan blèren door dat ding. Mis je niks aan uiteindelijk.

quote:
Hoewel ik de setting in de serie nu goed vind, met duidelijke gezinnen en huisvesting, kan dat natuurlijk niet eeuwig zo blijven. Er gaan weer karakters vertrekken, dood, scheiden etc. Het lijkt me wel interessant om de serie nu eens zo te schrijven waarbij deze gezinnen in stand blijven en toch allerlei spannende dingen meemaken. De praktijk van Anton en Amir kan daar ook een mooi toneel voor zijn. Ik vond het verhaal met Lord Kingsley een originele vondst door 'Jan met de Pet' erbij te betrekken, maar dat lijkt al te zijn gesust. Misschien heeft Henk alsnog wat in petto. Hij lijkt me bij uitstek een karakter wat iets ergs uit kan vreten en daardoor uit de serie verdwijnt. Het is al wel duidelijk dat hij niet bedoeld is als de nieuwe Harmsen.
Ik heb het volgens mij al eerder geopperd hier, maar een incestlijn rond Henk met Merel zou ik verhaaltechnisch gezien wel toejuichen. Dat is opnieuw een link met het verleden van Julian en kan voor een hoop frictie zorgen. Het is zeker controversieel, maar als ze het in 1997 al konden...

Al zou ik Henk ook wel een relatie willen zien beginnen met Laura en van die twee het stabiele oudere koppel in de serie maken. Ik las een spoiler dat Henk bij haar wil intrekken, dus de basis daarvoor is al gelegd zou je denken. Moet er alleen wel eens een decor van Laura's huis komen, anders wordt dat weer zo'n verhaallijn die we niet te zien krijgen :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')